Bigger than Rocco

Lollo snodde precis en sjukt bra rubrik, Big in Japan. Det hettar verkligen till rejält nu

money, money, money

Har funderat på att börja med lerduvsskytte, och kanske ta jaktlicens. Hur trevligt låter det inte att sätta på sig en tweedkavaj, ett par beiga ridbyxor med gummisnodd under foten och ett par trevliga skor (bruna såklart). På huvudet har
jag en keps som denna:


Jag kan verkligen se mig själv dra till typ ryttis där en häst står färdigsadlad så det finns ingen risk att mina fina kläder får hästhår på sig. Jag sitter upp och rider en runda. Självklart har jag med mig ett gevär som hänger på ryggen som jag tar fram då och då för att skjuta djur och andra levande varelser. Trevligt värre!
Det kan också hända att man huxflux får en inbjudan av Bork De Lauer till nåt sånt här event. Den killen nöjer sig inte med baler på slottet! Rubriken är tillägnad honom då han alltid lyssnar på den låtet på repeat. Abba är bra.

Förövrigt har Louise Cutiepie Rocco snott min bh. BITCH!! Visste inte ens att den var saknad. Hoppas att den är svart för annars är två stycken saknade. Undrar om Lollo hängt upp den på sin vägg för att drömma sig bort till mina volymiösa bröst? Blev dock lite mer än avundsjuk när jag såg hennes nyaste skoköp! Nu brinner det i farstun vill jag lova. Bloggkrig på g!!! Om både bh:ar och skor.
http://louiserocco.blogg.se är ett tips.
Här kommer i allafall mina fuck me boots :

THAT BITCH IS GOING DOWN



by the way

vet inte om jag berättade att jag ska rota fram lite gamla Bert böcker. sjukt bra för mitt bloggande att få lite tips om fräcka rubriker, avslut mm.


jag vill nästan dö!!!

Imorse när jag vaknade mådde jag så extremt sjukt dåligt att jag ville dö på en gång!!! Sist jag mådde så här dåligt var den 1 Januari. Fast då mådde jag en miljon gånger värre. Minns den dagen med fasa. Var tvungen att ligga blixtstilla i sängen i 2 dagar för vid rörelse blev mitt dåliga mående om möjligt ännu värre. I vilket fall lyckades jag runt den 3:e Januari ta mig upp för att äta lite. Jag dör inombords när jag tänker på det. Imorse blev jag i allafall lite uppiggad av att notera att Malin låg och sov som en boll vid mina fötter. Då hade jag funderat några gånger under natten varför sängen var så kort så att man inte kunde sträcka ut sig helt. Fnissar vid synen. Antagligen har vi efter pyttipannan och råa fiskpinnar lagt oss i sängen, efterfesta lite coolt hehehehehe och sen bara somnat.
Sen spydde jag en miljon gånger och sen åkte jag hem och åt massor av mandariner, badade jääääääääääääääääättelänge och satte på mig mina nya rosa byxor, världens gosigaste tröja och mina älskade bratz-tofflor. Snart ska jag och min pappa titta på Chelsea-Liverpool. Jag vet mitt liv är sjukt spännande! Önskar att alla söndagar var så här fina förrutom illamåendet. Ska även kila ner till Ica och köpa Playa Del Sol.

Säga vad man vill om mig, men skratta det kan jag i allafall!!!

Kan även berätta att jag gav mig på att läsa Kenzas blogg. Insåg genast att det inte var något för mig när hon hade lagt upp en bild på typ en turist, henne själv och en tjejkompis. Och så stod det typ: Han ser så himla nöjd ut att jag fnissar så fort jag kollar på bilden. Möck vilken låg humor. PALLA!!! Den dagen jag fnissar för en sån tråkig sak vill jag dö!
Kan hända att jag missbrukar ordet dö och meningar där jag beskriver att jag nästan dog, dog eller ville dö. Är man punkare så är man.

Saker jag tycker är nördigt:
*Ecco, hatar den butiken. Den suger hästkuk!!!!!! Sjukt borring. Besök affären för tråkighet.

Kommer inte på något mer, är rätt vänligt inställd till det mesta :D

Kom att tänka på en rolig grej som hände för många år sedan när jag skulle på en hästtävling i Södertälje. När vi åker där inne i centrum typ så pekar jag plötsligt på en människa och säger:
-Titta en invandrare!
Det var bara en sån där underbart rolig sak som man säger utan att tänka. Älskar sånt! Sen finns det också såna grejer man säger utan att tänka som är extremt jävla korkade och som man får lida för resten av livet. Men det drabbar väl ingen fattig direkt!

Har glömt min jacka hos Malin, orkar inte lyfta telefonluren men om du ser det här älskling så ta med den hem till din pappa. Känner mig trygg då om pappa är där i närheten av den....


Lo Angel Music Baby - hurry up and come and safe me!!!

igår drog jag in till stan, då hade jag redan hunnit med att gå motionsspåret med arbetslösakommitén och en ölburk i handen. blev full, drog till systemet och köpte mer öl. Men men men jag var precis på väg att berätta om fredagen i stan! Drog till farsans jobb för att läsa mitt astro. min kropp vibrerade av spänning. Tyvärr såg det inte lovande ut för helgen. komplikationer i relationer tydligen. Bjöd Spongan på middag vilket fick mig att känna mig underbar. Fick typ panik när jag insåg att jag skulle bli tvungen att laga mat = inte min stil. Tillslut åt vi Sushi vilket var trevligt och sen såg vi idol. sjukt spänd över hur Johan the Palm från en fredag till en annan hamnat i målbrottet?? I vilket fall kul att få gå igenom ännu en pubertet, har alltid älskar och uppskattat tonårsproblem. För övrigt såg jag Blondinbella, tror jag i allafall. Vill bara fråga henne hur fan hon pallar med sitt liv?? skulle idioten till människa kunna skaffa en unge? vore pricken över i:t av härlighet. Kramar till dig Bellisen och din bög till Pojkvän.
Nu lät jag lite bitter vilket jag kanske var men lördagsmorgonen började bra, lite smått bakis efter vin och lite uppsvälld efter lite dessertost. En bit ifrån min port såg jag inte bara Calle schulman utan även Alex Schulle!! Blev nästan lite glad (betoning på nästan). önskar att jag frågat om jag kunde vara med när dom höll på med vad dom nu höll på med, möjligen lite tv.
Skulle även vilja berätta om två händelser jag varit med om som bevisar att det spelar lite roll vem man är eller i allafall var man är i från. På hm stod en polsk möjligtvis prostituerad framför mig i kön till omklädningsrummen. När hon sen skulle säga hur många plagg hon hade så gick kassörskan igenom hennes hög SJUKT nogrannt. Räknade allt, letade efter gömda soon-to-be stöldgods mm. När jag, Lo "Ängeln" Engbom kom fram så brydde hon sig inte ens om att titta på min hög med kläder. Är det för att jag är underbar, älskad av alla eller för att jag är hederlig svensk? Men du din sucker jag snodde sjukt med kläder bara så att du vet!!!!
Min pappa fyller år på Måndag så jag köpte en princesstårta (bådas favorit) som ska levereras på måndag som en överraskning :D Känner mig ändå som jordens sjukaste männsiska som spenderar 300 spänn på en tårtjävel! Men jag menar hur många år i livet är man 20??? då tycker jag ändå att man ska passa på att konsumera. Egentligen borde man köpa typ 20 Hervé Ledger klänningar på kredit och ge bort till uteliggare. Ny idé för Blondinbella??
Såg sen Gustav Svennson, eller ja han som spelar honom. sjukt jobbigt att vara sveriges mesta brevbärare. Men han fick en väldigt fin behandling av ett biträde på Burger King. Hon log 1000 fler leenden en till kunden innan plus att han fick massor av speciallpriser. Jajajaja någonting ska man väl ha för att bli utstirrad var man än går. Egentligen undrar man ju varför folk ens rå-glor? Jag stirrade bara för att jag ville ha hans hamburger, det var därför jag dregglade.
Kommer aldrig någonsin vilja laga mat. Tur att man snart blir rik så att man alltid kan gå på restaurant.
Ikväll ska jag bjuda på öl på tegel, kul när man lovar sånt där som man omöjligt kan slippa undan. Hatar verkligen när min plånbok blir tunn.

Nu när det är så inne med ridbloggar så tänkte jag ge ett litet tips för alla horselovers som min vän Nisse hjälpt till med:
om hästen sitter fast i tex. höger varv så sätter man hästen i skrittmaskinen i 2 veckor med en inspänning som gör att hästen går otroligt spänd åt höger. Är säker på att hästarna kommer vara mjuka och fina efter veckorna i skritten.

för övrigt har någonting som heter new Dehli dragit 1000 plus 500 spänn från nisses kort. tror att det kan vara kebaben vilket innebär att han bjöd väldigt generöst nån kväll. Hoppas dock på att det är en indisk klädbutik där han köper kläder i smyg.

Ibland kan man ju drömma......

mental sjukdom on the way

Herregud mitt internet är sjukt segt. Det är liksom inte helt ok!! imorgon ska jag ta reda på orsaken! det jag inte kan om internetuppkopplingar mm är inte ens värt att kunna!!!
I allafall har kvällen varit fin, har tittat på en Real Madrid-match och ska snart gå och spela ett jätteroligt youtube-klipp för min pappa. Gårdagskvällen däremot var otroligt otrevlig, i allafall på det psykiska planet. På samma gång som det underbart att komma hem hit till Täby sp fuckar min hjärna upp och jag hamnar i något slags upplösningstillstånd. Blev sjukt upprörd över att jag inte hittade Katti, mitt gosedjur som har sjukt tovig päls eftersom jag har grinat så mycket mot henne. Hehehe snacka om nördy man är men den "katten" har varit en trogen vän i ca 18 år. Funderade faktiskt att ta livet av mig. Det skulle gå till så här: Jag skär upp armen för att göra det hela mer dramatiskt med mycket blod och så där. Om jag skulle överleva (vilket jag räknar med) blir ärret ett minne och en även en påminnelse om att även nunnor blir våldtagna. Hursomhelst sväljer jag sedan lite tabletter av alla möjliga sorter och dåsar till, ringer 112 och sen får jag skämmas resten av mitt liv för att jag är en sån otroligt egoistisk människa. Dramatiskt?
Jaja sen blev allt lite bättre när jag fick ett underbart sms av Crille. Jag skrev I love you och fick ett glädjande svar tillbaka:
Du vet att jag L-word to you to. Hehehehehehe hur underbara sms får man lov att komponera?? Är det någon slags dyssekvalité?
Crille och jag träffades i 8:an, då vi började i samma klass. Jag nästintill hatade honom första dagen men sedan fann vi en del gemensamma intressen som bla. Manchester United och allmän omogenhet. Det är faktiskt Crilleboy 2 som skapat Mvh Kjam. Det här är historien (och även det första sms:et jag fick av Crille)
Hej Lotten! vi ska ju till kvarnis imorgon med klassen så kan du ta med en boll så kan vi bolla med den i vattnet? mvh kram Crille i klassen
Nej nu tror jag att jag går och dör så underbart är det att minnas tillbaka. Här är några bra stunder ur arkivet:

* vi kletar chokladpudding i toaletten, gömmer oss och ser Mille I gå in, skrika och springa ut. Höhöhöhö

*När vi var ute med klassen och seglade stod vi uppe på däck och tryckte ner alla som försökte komma upp och skrek att inga tredje klassare fick vistas där uppe. Ingen annan tyckte att det var kul, bara vi och möjligen första klassarna.

*Nu till en personlig favorit. Vi fyller en solbulle med vatten, gömmer oss i trappan, kastar den rätt i fejan på malin. Den vattenfylldabullen splashar ut lite lagom äckligt, Malins gurkmacka trillar på golvet, Malin lackar.

*Gillar också den dagen vi (kan möjligen ha gjort detta själv) lägger en kokt potatis på Mille I´s stol. Den mosades och satt fast i hennes bak hela dagen.

Finns 1000 bra saker att ta upp men allt jag vill säga är:
Cristopher Lådman: du är en fin vän och du borde lägga till robin så att du får ett gulligt dubbelnamn.
Har även lovat Crille att vi ska gifta oss om han blir fotbollsproffs men det verkar se lite mörkt ut med den karriären. Kanske kan tänka mig giftermål ändå. Hihihihiiii fnitter

Åter till mitt liv, vaknade upp efter den hemska natten, tittade på min högst oattraktiva feja och sa till mig själv:
Du är DJBabyLo for fuck sake! Allting löser sig som vanligt, allting du vill ha kommer att bli ditt och det här livet är för fint för att bara dö i från det.
Sen spelade jag lite golf och var på så bra humör att jag inte ens övervägde att kasta golfklubban i marken en endaste gång. Jempa och jag gick även på bio och såg Rallybrudar som utspelar sig i  SPÄNNING
TORSBY!!!!
Hade med en spypåse för säkerhetsskull. Torsby måste vara helvetet på jorden. Efter bion så gick vi åt olika håll och jag träffade då på gamla grannar och Jempa sin farbror. Dom här människorna måste alltså ha trott att vi var på bio helt alene. Jag är ju iförsig tillräckligt sjuk i huvudet att gå på bio med mig själv. Inte för inte som man kallas Loser...
Stötte även på en härlig Täbyindivid och höll nästan på att trilla dit, komma tillbaka till det ljuva livet här i Täby där allt man vill ha är pengar till öl men om man inte har det så har nån annan det (tegelskatten). Den här kommunen gör en lite förslappad och den får absolut räknas med som en karriärsmässig fara. Bra att listan börjar fyllas!
Faror för karriären (och livet i största allmänhet):
*Kärlek
*Täby

Imorgon ska jag rida :D och heja på Gettot i globenkvalet. Plus hålla 1000 miljoner tummar för Sandy Dee som förhoppningsvis vinner breeders. Love you Bitch!
Saknar "familjen" och vårat liv ihop. Om det här hade varit en helt vanlig kväll på Capellensgate så hade vi lekt ryskfamilj. Svettis, Borst och Klittlana: Kolja älskar er!!
När jag kommer tillbaka till Drammen ska jag reda upp en del relationer som varit lite ansträngda på sistone. Relationen med psyksiktsjuk-man-som-förföljer-oss-på-jobbet behöver förhoppningsvis inte ens avslutas med hårda ord då jag planerat att mörda honom med en köttkniv. Blodig!
Det gäller att städa upp ordentligt efter sig

I Drammen missar man rätt mycket av vad som händer i resterande världar. Jag missade totalt "bloggkriget" mellan Alex Schulman och Katrin. Trist att man upptäckte det så sent att det inte ens är värt att intressera sig för hela skilsmässodelen och blablabla. Frågade Mullan häromdan om AlexS och Filip och Fredrik är polare och Mullan informerar mig om att dom är det. Jaha okej tänkte jag och skrev upp det på i minnet men sen får man ju spel när man går in och läser att nån Jenny (filips fru) och Alex typ startat lite hat mot varandra och all of a sudden är ingen polare!!
Please kan vi lantisar få tid att smälta saker och ting innan nästa nyhet lassas på. Vem vill äta 1 kg potatismos och sen äta 1 kg till fast man redan är mätt liksom??
Snart läser man väl att Linda Rosing är gravid och sen hinner man knappt blinka innan hon har gjort abort. Eller så äter Posh spice kolhydrater för att sen spy upp dom. Ta hänsyn till oss som inte bor i storstäder utan på små skithålor där människor, djur, allt som lever är totalt efterblivet!
PS. Börjar ärva Melinas hat mot småstäder/folk som bor i småstäder.

Favoritklipp:

http://www.youtube.com/watch?v=L4CR3GoB3YY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

Mvh Kjam Kapten

Förresten

Vi var på fest hemma hos Bork (De Lauer) häromdan. sjukt soft place han har här i Drammen. Sjukt soft snubbe det där.

Har även fått massor av nya smeknamn. kommer inte ihåg precis alla men ska skriva ner dom och läsa upp. Kom på ett nytt nick till Francesca i allafall: Frenchhoe. Sjukt horig hon är!!! Jag har kommit på en väldigt bra uppfinning som jag tror kan inbringa en del pengar.  Det var under ett samtal på jobbet om vem man helst skulle hångla med, Ole G som numera kallas Geniet eller Casanova (Jaffa som också kallas Fanta ibland). Men ja i vilket fall tyckte jag att det vore en bra idé att införa hångelautomater. Typ som telefonkiosker som man går in i och hånglar för typ 20 spänn. Den personer som jobbar kommer vara helt dold förrutom läpparna dåra :D:D SMILE ;) så man behöver inte vara orolig att bli äcklad och det roliga är att det blir lite spännande för man vet ju inte om det är en tjej eller kille.

bild på vår katt

Bild på rutten sallad som jag åt häromdan medans fruttan garvade. smaskens



Nej nu kanske jag borde gå hem. Känns så himla jobbigt att jag behöver diska, bädda OCH tvätta lite kläder. herre min skapare! förstår verkligen inte hur människor kan tycka att det är jobbigt att det är stökigt. who the F cares????
Nej nu ska jag gå hem och rita med mina färgpennor och sen gå på yoga och efter det basta så länge att det inte finns. Längtar helt brutalt sinnessukt mycket.



åh herre min gud!

Det här har verkligen varit den tråkigaste dagen i mitt liv och jag är helt hundra på att gud inte satte mig till den här världen för att ha tråkigt! det är liksom bara ingenting som fungerar för mig. Funderar på om det kan ha varit så att gårdagen var alldelles för bra. Idag regnar det och allt är tråkigt. Har dock skapat tre nya sätt att förklara hur tråkigt jag har, det ena är att jag säger: jag har så tråkigt just nu att jag funderar på att bli lesbisk, nr 2 är också fin: Jag är så uttråkad just nu att tom. en våldtäkt skulle liva upp mig! och nr 3 som är lite av en favorit säger jag till två killar som jag jobbar med: Jag har så tråkigt att jag önskar att jag vore kär i nån av er för då skulle det i allafall kittla lite i magen.
Snark!!
Jag som är helt LoVely har hunnit med att bli sparkad en gång och sedan befodrar. Vid sparkningen kändes allt väldigt förvirrat. Hello vad hände liksom? Någon som blandat ihop mig med någon annan, jag är ju liksom Lo och för er som inte visste det är boktiteln Underbar,älskad av alla och på jobbet går det också skitbra tillägnad mig. Det skriker mitt namn om den. Men nu är allt återställt och jag hade en underbar första dag på nya avdelningen förrutom att jag måste gå upp kl 6. Charmade dom två arbetskollegorna med att säga: Hörrni killar visste ni om att jag skulle börja här idag? Varpå båda svarar jag och jag ler och säger: det är därför ni var så morgonpigga va??
Åter till den dåliga dagen, det regnar, mina ben gör ont av träningsverk, mitt ansikte är finnigt vilket på senaste tiden verkar höra till vanligheterna. Har haft en finne i typ 2 veckor. Tidigare är rekordet av finnar 3 på samma gång. Kan ha slagit det nu. ingen som vet helt säkert men jag ska fråga dom andra vilken siffra på finnighetsskalan som stämmer bäst in.
Mer negativt: Man får inte prata på jobbet, en policy dom har på otra att alla jobbar så tyst som möjligt. Medvetna om att ni packar saker i lådor som borde vara rätt simpelt med tanke på att ni är 40 bast och har jobbat där i typ 30 år??? Finns det ingen policy som säger att folk borde må bra i psyket??
Varken Frenchie Pie eller jag vet vad som är värst, dom som är typ 25 som inte verkar vilja något mer i livet eller dom som är 50 och som inte verkar kunna något annat än att jobba 20 timmar per dygn och äta smörgåsar tills det står ut genom öronen.
Måste börja med sälolja, sjukt poppis här. Klart slut varningstjut

hey bitches

hær sitter værldens bæsta bloggare och chillar lite granna. I helgen var mallan och jag på oslo hs vilket var fint, allt var gratis, t om. vinet. Jajajajajaja har ingen aning om vem som vann vilket kvittar gånger tusen. Vi hade i allafall kul och jag fick massor av jobb :) Please alla mænniskor dærute, førsøk minnas att æven mitt dygn bara har 24 timmar. Nær jag var hemma sist tappade jag 1000 spænn på centralen. Det ær en av nackdelarna med kontanter. Fick lite panik, ville næstan gråta men sen nær jag gick dær helt utsliten av allt letande låg pengarna precis framfør mig i en rulltrappa. Hade før en liten liten stund glømt bort hur allting alltid løser sig. Jag skulle helt enkelt andats lugnt och sagt dom magiska orden: det løser sig.
Vi har ett nytt intresse hær borta och det ær att gøra egna spelplaner och sen frågor till. Jag har redan gjort ett, det kristna spelet. hehehe! HELVETET BLIR ALDRIG FULLT!!
Nej men ærligt allt ær inte guld som glimmar men att gøra egna spel ær inte helt fel. Dagens spel kommer bli bra, har tagit bort alla sex och samlevnadsfrågor och har skrivit ner en del vældigt allmænbildande frågor som førhoppningsvis ska læra the girls lite vett! Kan också tipsa alla lovers om
www.vetgirig.nu som ær en ooootroligt underbar sida. Har precis gjort ett test på huvudstæder i europa, och inte før att skryta, men jag har alltid varit bra på det.
Lots of love ps. længtar verkligen till fredag før jag ska hem :D:D och førhoppningsvis kan jag åka redan torsdag kvæll. ælskar att vara helt arbetsfri i tæby.

Kom ihåg att døden æven drabbar doktorn!!


Hejsvejs

nu är jag äntligen hemma i tbkbyn igen. Det var exakt 5 dagar sen senast och jag har längtat! Måste ändå erkänna att det känns lite trist att missa en hel dag på jobbet!!!!!  F och jag diskuterade en del olika scenarion som kan uppstå:
*Henrietta/Beata (ingen vet säkert vad hon heter) kan hångla upp snygga killen som kanske heter Adam. Henny är jätteflirtig så det kan verkligen hända! 
*Pakistanska kvinnan kan svimma av undernäring eftersom hon fastar och efter det bli överkörd av Anders (killen som är kär i mig). Han kör alltid för fort på lagret och jag som alltid nämns i samband med lagar/rättvisa mm. tänker se till att han drar ner på hastigheten så inga olyckor sker. Är inte bara platschef utan även säkerhetsansvarig. 
Ja och sen finns det typ tusen miljoner till saker som kan hända.
Igår var det otroligt hett, framförallt mellan mig och F då vi hamnade i en del laddade situationer. Det blir så när man jobbar tätt ihop på obekväma arbetstider.
Nästa vecka måste vi verkligen samla in pengar så att vi kan köpa en mysig filt. Vi har en del olika alternativ:
1. Jag lånar 1 krona av alla som jobbar på lagret och sedan gör Fruttan samma sak. Skulle i bästa fall få ihop 50 kronor så den idén håller inte hela vägen.
2. Jag samlar in pengar till Ole Gees (chefen)  födelsedag i augusti nästa år.
3. Jag samlar in pengar till en avskedspresent till Ole Gee eftersom han ska sluta. Det här alternativet kan dock sätta mig i en lite jobbig sits eftersom han inte ska sluta.
4. Jag samlar in pengar till en födelsedagspresent till Fruttan. Vet ej om folk känner sig så insatta i hennes födis men det vore fint.

Nu ska jag även berätta om våra tacksamhetslistor. Man gör en varje vecka eller så ofta man känner för det.
Här är förra veckans (Malin hade pms och deltog ej)

Jag är tacksam: 

Francesca

- att jag inte är utvecklingsstörd
-att jag inte är från Finland
- att jag inte föddes med hår över hela kroppen som vargmänniskor

Lo

- att jag inte är 90 år
- att jag ej har barn
- att jag inte föddes med två ben som sitter ihop hela vägen ner till vaderna (sjösjungfruben)

Melina

- att jag inte föddes i Drammen
- att jag inte delar garderob med polska grannfrun
- att mitt arsle är hårt som flinta

Den här veckan är vi tacksamma över följande:

F: Att Lo kallar mig Sessan
Att Adam (snygga killen på lagret finns)

Melina: Över mitt jobb (skulle bli förkrossad vid avskedning)

L: Att Adam förgyller vardagen på Otra och ger vårat arbete mening.
Att jag ej upplevt sommaren när Jesus gick på vattnet.

Malin: Att Frida (en svensk granne) gick hem till sig efter att jag ljugit om att jag hade feber och andra sjukdomar så att hon skulle gå.
Att jag får ragg på jobbet
Att jag inte jobbar på McDonalds.


Dagens present är ännu fler listor!!!! :D:D:D

Städer man ej vill bo i:

Melina

1. Eskilstuna - dialekten är vidrig, har dåliga fjortisminnen därifrån.
2. Borlänge - borlängebosatta sysslingarnas bilder på facebook visar bilder på flator, runt om i hela stan.
3. Gbg - tål helt enkelt inte den här staden
4. Umeå - Folk är fucking jävla galna som flyttar dit för att plugga. Hatar folk som tycker snö är mysigt.
5. Enköping - Elin Lanto kommer därifrån


Flator i Borlänge




Malin

1. Karlstad - ligger i Värmland
2. Arvika - ligger i Värmland
3. Linköping/Norrköping - hemsk dialekt
4. Örebro - bor turkar där
5. Hässleholm - bor turkar där



Enbart skog i värmland



Lo

1. Karlskoga - staden som gud glömde. Finns det butiker där?
2. Arboga - visste inte ens att stället fanns, borde tas bort från kartan
3. Hässleholm - besök staden för "obehag" buuuhuhuhuhuu
4. Haparanda - ligger absolut inte centralt och att bo bland björnar, älgar, samer, finländska flyktingar som gömmer sig uppe i vildmarken kan absolut inte vara hälsosamt. 
5. Ljungby - vet ej om beskrivning är nödvändig. Får rysningar! Förstår alla er ljungby-bor som tar livet av er. Gud förlåter er!!! <3

Karlskoga C



Städer man vill bo i:

Francesca´

1. Sthlm - the capital of scandinavia
2. Visby - det är sthlmsveckan där
3. Båstad - Tennisveckan med många stockholmare
4. Tar livet av mig
5. Ligger död och begraven i en kista


Vår lägenhet har blivit något mysigare men Mallan och Mu tycker att det ser ut som en porrstudio. Dom är bara avundsjuka för att dom inte fick vara med och inreda.


Har även satt upp lite teckningar som jag har fått av barnen på skolan <3 Saknar


En katt följde med mig in häromdan så nu är den så gott som vår. Men jag vågar inte lämna den ensam hos oss eftersom vi har en guldfisk och dessutom är jag osäker på om man kan få fängelse för att låsa in folks husdjur hos sig.

Här är kissemisse med 4 namn:
Hello Kitty
Aristo Cat
Smelly Cat
King Louie

Just det norrmän har helt galen klädstil, lite 90-tals inspirerat. Gåsjackan är ny där. Jättepoppis. Här får man tips om den i en modetidning.


Nästa helg är det dags för utgång i Drammen. Vi har redan förvarnat folk i lunchrummet. Alla från jobbet lär ju dyka upp :D Snart har företaget även bowlingfest. Snackas mycket om bowlingen på lunchen!

Det är här den händer nästa Lördag!! Galet? -Jag vet!


Här är också en bild från en av mina kyrkogårdsvandringar. Det är mitt fritidsintresse i Drammen, att gå på kyrkogårdar i
mörker. Önskar att ett spöke kom och livade upp livet lite grann. Det skulle vara bättre än gröna lund att bli jagad av ett vitt tygskynke hela vägen hem.


Mullan är snäll och stoppar om mig och sätter min obligatoriska nattlampa över mitt huvud (är mörkrädd)

"Det var bara mitt dirty mind som spelade mig ett spratt"

Gårdagen på jobbet var underbart fin. Fruttan och jag jobbar ihop heeeela veckan vilket är helt galet kul :D Vi har gett oss själva jobbnamn, jag är Nalle Puh och Fruttan är Nasse. Maskinen stod mest hela dagen igår så vi roade oss på egen hand, drog runt på lagret och tog en del smygbilder på den nya killen som är galet het (i allafall i jämförelse med dom andra)

 <3

En poängjakt har nu startar där man får olika poäng när man tex. säger hej till nya killen och får ett hej tillbaka. Nasse leder dock stort eftersom han hjälpte henne att leda efter hennes försvunna väst.. Om det inte hade varit för min oooootroooliga charm hade jag nästan sett det omöjligt att komma ikapp. Idag kan man tydligt känna av den rivaliska stämningen oss två emellan. Iakttog att Fruttan lagt en grundlig make-up och mitt lipgloss till trots ligger jag i underläge pga. glömt deodorantande och bränd mat i micron som förvandlat mitt hår till ett illaluktande inferno. drama, drama, drama....

På tal om västar har alla viktiga människor gråa. Blev erbjuden en igår men man vill ju inte vara märkvärdigare än vad man redan är liksom så jag håller mig till den blå.

Viktig chef i grått

Nasse och Puh i sina "vanliga" västar.

Igår hände det! vi jobbade in på den magiska timmen! Grät nästan av glädje när klockan slog 9!!! 100 procent = 300 spänn i timmen. Dom t vå timmarna på övertid gick åt till följande:
30 min av tristess
30 min hårt arbete
60 min pizzaätande med övrig personal.
Måste verkligen byta arbetstider nu. Har döpt pappa till gudfadern ¨på min mobil så att jag i korta ögonblick kan försvinna in i en inbillningsfas. Då skulle jag få byta arbetstider på än gång för gudfadern/pappa skulle maka dom an offer they can't refuse. Skulle inte behöva jobba alls!!
Någon som vill låna pengar förresten? är nämligen från stockholm....



                                                you make me smile