Saker som går dåligt:

*Mina fötter som värker så mkt att jag knappt kan sova.
*Min träning som bara blivit av en endaste gång den här veckan :o (Måste skylla på fötterna och den enorma träningsvärken jag dras med sedan jag lekte på karlbergs hinderbana.)
*Min hantering av nycklar. Efter en eftermiddag av shopping på stan, studentpresent plus alldeles för mkt onödigt till mig själv, kommer jag hem, trött som efter ett maraton, hungrig som en varg och kissnödig som en fontän och vad händer? Jo jag inser att min nyckel är inlåst. Kände mig gravt deprimerad när jag insåg att jag antingen skulle behöva cykla minst 2 mil tur och retur i ösregn eller vara hemlös hela natten. Sen löste sig allt ändå (såklart!!) men fortfarande en jobbig upplevelse.
*Mitt blomskötande... Min fina ros levde i cirkus 2 dagar. Jag glömde helt bort att jag skulle börja vattna blommor. Bättre lycka nästa gång :)
*Vädret! Behöver jag säga mer?

Kanske ska avsluta med att säga något positivt, jag drömmer ju trots allt i smyg om att vara en sån där människa som bara är glad och sprudlande hela tiden:
Min kusin tar studenten imorrn = wiiiie. Studentmottagning hela kvällen, bland det bästa jag vet!!! Nice buffé och mingel med vuxna människor som älskar en. Och så får man umgås med sina underbara kusiner också <3
Positivt i mitt liv är också Revenge. Det är dock negativt att jag sett klart hela säsong 1. I september kommer alltså revenge säsong 2 och gossip girl säsong 6. Längtar lite :)
Något opositivt är att jag ska upp kl 05.45 imorrn så jag ska typ sova nu, sjukt trött tjej, känner mig typ förlamad av trötthet. Tjingelingen honey


Dagens bilder:

Jag tog en cykeltur och träffade på en elefant. Jag fick klappa och mata och allting i mitt liv kändes plötsligt meningsfullt. Övade på lite latte-hjärtan och hittade världens snyggaste bild på världens snyggaste man:


Fredag

Och sommarlov :) Nästan iaf.. Blev klar med min kurs idag, bokföringsprovet gick 4 av 5 toast's. Alla svårigheter löstes, hade bara vissa problem med g-delen, massa text orkade jag inte lägga på minnet.. Sedan hade vi redovisning av ett grupparbete, vi hade inte förberett någonting alls och min gruppkamrat hade panik men jag berättade att allting skulle lösa sig, vi lyssnade helt enkelt på vad de andra sa, tog det som var bra och gjorde det ännu bättre. Läraren tyckte att det var super och att man märkte att det var väldigt väl förberett. Ibland får jag ett bevis på att en gnutta improvisation och någon tesked fantasi är de bästa ingredienserna!
Sedan joggade jag i värmen och kände mig nöjd. Lämnade några saker på min pappas jobb, innan jag gick fick jag varningens ord: glöm inte att smörja in dig! Jag var tvungen att skratta, alla som känner min pappa skulle förmodligen göra detsamma, han är lite manisk med solskydd. Just den frasen är nog iaf den jag fått höra mest i hela mitt liv. Men jag glömmer nästan aldrig att smörja in mig och det är ju bra :)
Jobbade sedan hela kvällen på mitt gamla café och det är som vanligt, jag står där och är irri på det mesta och tappar tron lite lätt på mänskligheten. Ibland vill jag bara säga exakt vad jag tänker: skulle inte du och din pojkvän kunna försöka att hitta på någonting annat än att gå och dricka svindyra chai-latte en fredagskväll? Vad som helst så länge det inte involverar mig? Snälla!!!
Men tack iaf till några underbara stammisar som alltid förgyller tillvaron: till den gamla mannen i cowboy-hatt som staplar sig fram längs sveavägen varenda kväll och stannar till på en latte. Jag blir glad av din hatt och är glad att få göra en jättegod latte, som tack liksom! Tack till er underbara män från Marocko, tack för att ni alltid ler från öra till öra, skämtar och munhuggs på ett sånt där roligt sätt som är sällsynt i Sverige. De här männen ler världens största leende hela tiden, helt underbart! Har dock kommit fram till att en helt vanlig svensk aldrig skulle komma undan med det här, kom en svennebanan in och log och skrattade konstant skulle jag ju börja misstänka att människan hade några spakar lösa och att psykakuten kanske skulle behöva få ett besök. Men ett sista tack måste jag rikta till den ensamma machiato-mannen som kommer in varje kväll med sin dator. En försynt man i 35-års åldern som verkar uppskatta att växla några små ord med oss, dricka sin enkla machiato och sen bara sitta kvar med sin dator till stängning (då han mkt tacksamt tar undan sin egen kopp = Tack!). Du ska veta att vi alla känner för att jobba över bara för att slippa köra ut dig, slippa vara den som tvingar dig tillbaka hem till ensamheten i din lilla lägenhet med tomma väggar och en 90-säng från pojkrummet! Kan ha fantiserat ihop det sista men han verkar ensam
Och jag blir ledsen :( På sistone har jag dock börjat fantisera lite mer, tänjt på gränserna lite, jag börjar bli mer och mer säker på att den här ensamma mannen är någonting mkt mer än vad vi tror, han sitter inte och jobbar med sin dator, han gör betydligt mycket viktigare saker än så: tänk dig spindelmannen/Robin Hood/Dexter/Lisbeth Sahlander så har du honom! Han sitter kväll efter kväll och spanar in lämpliga offer, avskyvärda människor som gör ondskefulla saker hela tiden, som är en fara för vår värld och sedan när vi stänger och det blir natt ja då sätter han sin plan i verket och förgör alla onda människor. Han räddar helt enkelt världen!
Känner mig exalterad, måste skugga honom någon gång!!


kom ge mej sommar kom ge mej liv kom ge mej kärlek och livs motiv

Kom ge mig Uddaferrivalen 2012!!!


Lolololoo

Har bokstavligt talat pluggat ihjäl mig idag. Känner mig ganska duktig faktiskt och det bästa av allt är att jag känner mig förberedd inför mitt bokföringsprov som jag ska ha imorgon. Superduper! Det är rätt så kul att bokföra, jag gillar att gå helt upp i att sitta och räkna och hålla på. Tyvärr har jag inte hunnit träna idag :( Inte igår heller så nu känns det allt annat än bra. Men jag får se det som att jag behövde lite vila, hade mitt första bra springpass på flera veckor i förrgår, då kändes min kropp äntligen sammarbetsvillig igen. Tyvärr fick jag halta hem efter typ 5 km pga att mina benhinnor gjorde ont men det är en annan femma. Imorrn hoppas jag på att springa minst 7 km, det kommer bli mitt på dan i stekande sol så vi får se hur det blir, är lite känslig för värme ibland :)
Kom precis på att jag älskar Edward Cullen! Hade typ glömt det men nu när jag minns känner jag hur hela jag blir varm. Twilightfilmerna kanske inte är sjukt bra men alltså när jag läste böckerna förra sommeren, det var helt magiskt!!Jag älskar sommaren <3

Jag har ändå svårt att förstå att vi går tre fjärdedelar av året och plågas och väntar på sommaren. Sen är sommaren så fantastiskt underbar att vi glömmer bort hur plågsamt resterande delar är och så går vi tre fjärdedelar igen i mörker och kyla och snöslask och förbannar den världsdel vi bor i och drömmer om att flytta till värmen. Och sen kommer världens mest fantastiska årstid och kanske kan vi uppskatta den så himla mkt för att vi behövt genomlida hela vintern. Och Sverige är bäst och vackrast och man glömmer bort att man plågats i månader för så underbar är sommaren! Jag älskar försommaren mest för då väntar den biten jag egentligen älskar mest: själva sommaren, juni,juli, augusti. Det är så underbart fantastiskt att ha det bästa framför sig, ingen panik som man kan ha i augusti att allting håller på att ta slut. Jag ska njuta som en galning hela sommaren, av värme, sol, blommor, av allt grönt som är så vackert att det gör ont och jag ska njuta allra mest av det jag tycker mest om på hela jordklotet: havet! Jag blir lycklig bara av att se hav <3 Nu ska jag bara plugga som en galning till mitt bokföringsprov på fredag och göra klart 2 inlämningsuppgifter sen ska jag njuta av allting jag precis nämnt. Och så ska jag tvätta och städa vilket jag faktiskt längtar efter... Och viktigast av allt är att jag ska köpa ett par flipflops , sen är ordningen återställd.


trööööög

Imorrn är det alltså dags för prövningen i filosofi. Det känns som att det kommer gå ganska dåligt. Har haft ett mentalt sammanbrott på dagen, jag ville lägga mig ner och grina för 40 filosofiska texter som väntar på att bli lärda tar knäcken på mig. Just i det ögonblicket visste jag att jag inte skulle klara provet imorrn. Sen gick det 5 minuter och jag sa till mig själv: it ain't over til it's over så nu tänker jag sätta mig med de där idiotiska texterna... Imorrn hoppas jag att min hjärna ska samarbeta och komma ihåg iaf något av de jag läst och att min förmåga att skriva en himla massa goja ska rädda mig.... Det är ett under om jag klarar mig..


Orättvist

Att Chelsea vann igår. Jag avskyr det laget och jag börjar gilla Bayern München ganska mkt. Men självklart går ingenting min väg...
Tänkte prisa de enda två sakerna som får mig att överleva hela dagar av konstant pluggande:
*Revenge: tack till den människan som kom på att skriva den här serien! Den är helt sinnessjukt fantastiskt megabra!!!! När jag pluggat hårt en hel dag får jag kolla på ett avsnitt och det är typ det som får mig att orka. Jag är hooked!
*Coldplay: tack till alla människor som på något sätt har varit delaktig i detta fantastiska skapande, tack till Chris Martin för att du är musikens gud och tack för att du skrev världens mest fantastiska låt!


What doesn't kill you make you stronger

Lördag och soligt väder och säkerligen är Facebook fullt med bilder/statusuppdateringar på folk som sitter på en soft uteservering och tar en öl eller grillar i trädgården eller är ute med båten.. Jag hade också älskat den här dagen om jag inte suttit inne på biblioteket hela dagen och pluggat. Och snart hänger mina underbara och fantastiskt roliga vänner på verandan och njuter lite lagom av livet medans jag sitter inne och pluggar resten av kvällen :( Tror tom att jag hoppar över CL-finalen trots att det är en av vårens stora höjdpunkter. Har fortfarande inte riktigt kommit över att Real inte gick till final.. Jag och min bitterhet ska istället skriva ett föredrag om meningen med livet vilket inte är att sitta inne och plugga en härlig lördagkväll i maj. Så fort det här är klart ska jag fånga min ungdom och ha kul med mina vänner, åka till Åland och njuta av vädret, jobba igen vilket ska bli sjukt kul och sedan njuta lite mer av livet i allmänhet. Jag längtar galet till varma sommardagar på Åland!!!!! Det går inte riktigt att förklara hur totalt underbart sommaren där är! Men nu ska jag fortsätta plugga och sen äta torr kyckling till middag. Kanske lyxar till med lite citronvatten MED IS :D


Fredag

Igår stod det som sagt jobb på schemat. Det var en ganska jobbig dag, återigen bevisades det att världen är full av kaffedrickande jubelidioter. Jag kände för att dela ut en rak höger lite här och var. Lite senare när irritationen började släppa pyttelite och jag långsamt börjat få tillbaka tron på människan kom jag att tänka på något jag läst för flera år sedan och som etsat sig kvar: ett kapitel om idioter i "sucka mitt hjärta men brist dock ej" av Mark Levengood. Hade jag orkat hade jag fixat hela texten för den gör gott för alla att läsa. Den handlar iaf om alla idioter som dyker upp överallt, jobbet, skolan, trafiken osv. och man känner igen sig i allt men det viktiga budskapet är att om man tar sig lite tid och stannar upp och tänker, försöker möta sina medmänniskor så visar det sig nog att det finns en anledning till att just "Pelle" var idiotisk idag osv. Även om Pelle nu skulle fortsätta vara en idiot så har världen iaf fått en mindre idiot (än själv alltså). Lite ödmjukhet gör oss alla gott, det är trots allt en av de bästa egenskaperna (iaf enligt mig).
Idag har ingenting gått min väg. Jag har funderat på om jag har dålig karma sen igår? Har funderat kring det här hela dagen och är det nästan inte alltid bara tjejer som har dåliga dagar? Killar verkar ju liksom alltid vara på exakt samma humör hela tiden!? För mig började det dåliga med att jag satte på mig ett par strumpor med dålig resår så de åkte ner hela tiden och korvade sig. Sjukligt irriterande! När sedan trosorna verkar ha krympt 3 strl så att de hela tiden åker ner ja då börjar man verkligen bli irriterad. Pluggar sedan hela dagen utan större framgång. Går ut för att springa och har världens sämsta dag, kroppen bara stretar emot och halsen börjar göra ont och det enda man ser så fort man passerar ett skyltfönster etc är en jättestor röv som vägrar bli mindre vad man än gör!
Och inte blir det bättre av att trosorna vägrar täcka mer än hälften hur många tappra försök man än gör för att dra upp dem!
Jag ville nästan lägga mig ner och gråta och bestämma att jag struntar i Att tenta av filosofin. Men sen kom jag att tänka på hur mkt jag avskyr att förlora, främst mot andra men jag måste också tänka på hur mkt jag vill vinna mot den onda demonen i mig som vill att jag ska ge upp. Jag tog en promenad, doftade lite på naturen, blev lycklig av doften av gräs och blommor, konstaterade att maj är en underbar månad och att Stockholm är en vacker stad. Blev ännu lite gladare när jag började fundera på min födelsedag och på vad jag ska önska mig. I år ska jag nog önska mig blommor, en hortensia och en sån där mer avancerad sak som hemulen i Mumindalen gillar. Jag minns inte namnet vilket irriterar mig till max. De enda två blomnamnen som ploppar upp är pelargon och harmonica och det är inte någon av dem iaf. Vilket förmodligen är tur då jag börjar misstänka att harmonica är något jag själv hittat på... Ska börja med blommor iaf, vattna och sånt där som man gör :)


Once upon a time

Började kolla på pilotavsnittet av den serien igår. Jag gillar in saker som är overkligt så efter 10 minuter av overkligheten och total avsaknad av Sebastian Stan av jag upp. Får se honom i något annat i ställe..
Idag gör min kropp ont efter coren jag var på igår :( Tror att jag måste vila lite idag. Ska hoppa in och jobba lite på EH, röd dag = 100 % OB så varför inte liksom! Var på Södra teatern igår på en liten spelning, Spongans vän Linnea sjöng. Fett bra faktiskt! Ska starta ett eget band nu tror jag :) heeejdå


Kul

med en helg fylld av filosofiska tankar och pluggande istället för att åka till Åland och umgås med mina vänner eller åka på en hästtävling i fint väder eller bara gå ut och vara ute hela dagen eller att gå på roliga fester. Toppen! Paniken kommer krypande lite när jag inser att jag kommer hinna bli övermogen innan helgen är slut. Ännu mer toppen!

Serier

För er som har missat det: jag älskar serier! Kan ibland älska serier lite för mkt, visserligen är allt det löst nu när Gossip Girl har semester men ibland kan jag bli besatt. Just nu kollar jag inte särskilt intensivt på någon serie, lite breaking bad ibland (väldigt bra), lite Revenge ibland (gillar väldigt!!!) och något avsnitt av The good wife någon gång ibland. Men ska börja kolla på något nytt men kan inte riktigt bestämma mig, just nu står det emellan:
*The Killing - för jag älskar kriminalserier och Joel Kinnaman är med = coolt för den som inte fattar det!
*Once upon a time - enbart för att Sebastian Stan/Carter Baizen är med.
*Smash - för att se vad Josh Safran kommer förstöra nästa säsong :)
*Girls - för att den handlar om ett gäng tjejer som är slacksers och ligger på soffan och dricker öl och spelar tv-spel. Kommer känna igen en del av mig själv och en stor del av mina vänner :)
*Sopranos - för att det är Sopranos liksom. Den ska vara sjukt bra har jag hört.
Eller så kollar jag lite mer intensivt på Revenge eller återupptar Blue Bloods. Gillade faktiskt den serien rätt mkt!


Får fundera på det här tills senare ikväll, ska nämligen plugga intensivt först.
Egentligen vill jag göra följande saker den här helgen: Gå på tegels legendariska onsdagar, åka till Åland imorrn och hänga och gå på Arken på Fredag och sen hem lördag för att Sarah B har grillfest på verandan. Istället har jag på ett moget sätt kommit fram till att jag ska göra följande spännande saker:
Plugga varje dag, sova tidigt, träna och plugga lite till. Super... Hade verkligen sjukt gärna velat gå på Arken på fredag :(:( Men jag ska gå på Sabbes grillfest iaf, något kul måste man unna sig!

Kärlek till vishet

Pluggar filosofi, ska skriva en prövning om en exakt vecka på hela kursen. Måste klara den, annars är det kört för mig att börja plugga till hösten. Mina förutsättningar är ändå ganska goda, jag gillar att filosofera och att skriva en himla massa strunt. Ändå ska jag lägga ner minst 2 timmar om dagen på detta tills nästa tisdag. Vill undvika magsåren jag vanligtvis får när jag inser att jag har prov dagen efter och inte pluggat ett dugg. Jag brukar i regel undvika djupa frågor som "vad är meningen med livet" osv. Spenderade större delen av min tid i gymnasiet med att fundera på detta och det lämnade oftast bara ett stort tomt hål efter sig som jag desperat försökte fylla med mat, godis och ännu mera mat. Försöker undvika att hamna i samma sits igen :)
Det första jag läser i filosofiboken är "hur kan man veta säkert att allting inte bara är en dröm" och där började min hjärna ryka av tankeverksamhet. Jag kommer bli knäpp innan den här boken är färdig....
Btw har jag sprungit ganska långt idag. Har haft det riktigt tufft efter min mil förra måndagen, tror kanske att jag skulle mjukstartat lite. Hela förra veckan avslutades varenda springtur med att jag linkade hem som en annan pensionär efter typ 3 ynka km fyllda med plåga. Inte kul! Igår kände jag mig hängig så det blev en promenad på 1,5 h och idag alltså typ 5 km spring och 5 km gång. Imorrn borde jag gå på core. Snart kommer jag springs 1 mil igen :)


Wihooo

Älskade Gossip Girl-finalen! Nu ska jag släppa detta galna beroende. Men jag kommer sitta bänkad i september när säsong 6 är tillbaka. Det är bekräftat att det blir 10 avsnitt till och med en ny screenwriter!!!! Josh Schwartz ägde och gjorde den här serien epic men sen lämnade han över till Josh Safran som har förstört exakt alla karaktärer och alla relationer den här säsongen :( Men nu ska Safran göra Smash istället. Stackars alla som gillar Smash men tur för mig :) Hoppas på att hon som tar över kommer göra GG till en episk serie igen. Hon skrev finalen bra iaf! Hoppas hon kan få alla karaktärer att bli lite mer säsong 1 igen. Jag har saknat Blair Waldorf den här säsongen! OCH SNÄLLA KAN CARTER BAIZEN KOMMA TILLBAKA!!!! Dan får gärna flytta långt långt bort och så kan Serena bli lycklig med antingen Nate eller Carter. Tror jag är mest team Scarter iaf!
Men som sagt mitt gg-bereonde kommer att dö ut lite granna. Men jag kommer älska Chuck Bass resten av mitt liv <3

Dagen med största D:et är snart här!

Det är min sista dag att vara löjlig så jag passar på: Imorgon när jag vaknar ska jag kolla på gg-finalen och alltså jag är så sjukt exalterad!!! Har varit besatt hela veckan, tiden har gått plågsamt trögt och jag har varit besatt av twitter, fanpages osv. Nu vet jag ALLT inför imorgon. Det enda jag inte vet är om det blir en förlovning eller inte. Superspänd :):) Efter att jag pratar ut om avsnittet med Kajsa så ska jag sluta vara besatt och jättenördig. Lovar!
Helgen då? Jo den var fin, ganska lugn, pluggade lite, gjorde en del hushållssysslor och blev totalt utmattad. För mig innebär att städa att puffa till kuddarna i soffan och ta undan lite tvätt. Med hushållsysslor menar jag att dammsuga och sätta på diskmaskinen. Nu gick jag även ut med pappersinsamlingen och bäddade sängen!! Svetten rann och jag kände mig även ganska psykiskt utmattad. Sen på lördagskvällen firades Spongan som fyller år idag = GRATTIS älsklingen!!!!!
På söndagen cyklade jag till Djursholm för Josse var tävlingsledare och med tanke på min enorma erfarenhet av hästtävlingar tänkte jag att det var lika bra att ställa upp. Tror att jag har tillbringat hundratusentals timmar på hästtävlingar. När vi var små och det var tävlingar på veda var det det absolut bästa jag visste när det var hopptävlingar och man jobbade gratis från typ 7 till 21. Nu var aktivitet kanske inte så värst hög, kan mest ha suttit på en bänk i solen, myst med en jättesöt hund och kollat att allt gick rätt till liksom. Bestämt är att jag ska gå banbyggarkurs iaf! Skulle nog kunna tänka mig att bli överdomare också...
På söndagen fyllde också Marilda år så vi gick på bio och såg "The Lucky one". Zac Efron var lagom het :) Bra film om du är tjej iaf!
Men nu Ska jag läsa ut "Pojken i randig pyjamas" och vänta på att det blir morgon!!!!!!


I'd rather be with you


Born to die


Jag gillar:

*Justin Bieber
*Gossip Girl
*Ponnyhästar
*One Direction
*Harry från One Direction
*Fanfiction

Mental ålder: 12 kanske 13.

När allting går fel

När man sätter på sig byxor som är alldeles för tighta så att benen stryps, när det är så kvavt ute att man vill slå ihjäl vädergudarna, när man är sen och cykeln får punka, när väskan är så tung att den först går sönder och sen mördar ens armar, när iPhone-högtalarna ploppar ur öronen gång på gång och försöker förneka mig Lana Del Rey, när man väl kommer fram bara pyttelite sent och hissen vägrar att komma så att man tvingas gå fyra trappor i omöjliga byxor och med mjölksyriga ben, när man väl är uppe och inser att man har glömt deo och det börjar kännas svettigt i brallorna och en bild Ross i tighta läderbyxor insmord i bodylotion dyker upp. UNDERBART! TGIF!


Åh nej!

Idag tänkte jag springa jättelångt, vilade mig i form igår och tryckte i mig massvis med broccoli och 3 liter vatten till lunch för att vara i kanonform. Redan från början kändes allting bara fel, mina ben var som två cementklumpar, mina fotleder gjorde ont och mitt huvud höll på att sprängas av värmen. Hemskt väder förövrigt, Jättekvavt och obehagligt! Efter 4 km av konstant plåga så la jag ner och gick istället. Jag ville gråta men lät bli. Men till slut blev det väl typ 8-9 km iaf... Imorrn kommer allt vara på topp igen hoppas jag!
Nu är jag på väg till Santa för att mysa med hennes kattungar :):) Måste också tacka den människa som uppfann free run-skorna. Det bästa som hänt mig!!
Har beställt ett till par idag som ska få hålla mina orangea sällskap *happyhappy*


När man behöver skratta lite

http://www.youtube.com/watch?v=VyVkEFiMjSk

http://www.youtube.com/watch?v=rJtykmXAuVE


Call me maybe

Gillar!!!!


Aviiiiis


Glee


GG

Jag kan erkänna att mitt gossip girl-beroende gått lite för långt eller mkt för långt. Det är sjukligt, jag vet, men nu är det bara en endaste liten vecka kvar till finalen så efter det får jag mitt liv tillbaka, då ska jag köra lite rehab och bli normal. Men tills dess så måste jag få freaka ut!!!!!!! För jag lägger mig ner på marken och avlider om Chuck och Blair inte är endgame i finalen!!! Jag kommer grina ihjäl mig om hon väljer Dan Humphrey :( Väljer hon Chuck kommer jag grina ihjäl mig också! Jag kommer vara ett nervöst vrak i 7 dagar till och efter det är jag antingen brutalt deprimerad eller otroligt lycklig! Fem år kan inte bara vara bortkastade, snälla.... Och ja jag har erkänt att jag är världens största nörd!


1 mil!!!!

Idag sprang jag min första mil! Är sjukt nöjd faktiskt. Har bara pyttelite ångest för jag vet faktiskt inte hur smart det var med tanke på att jag hade lite problem med benhinnorna förra veckan. Men hoppas att det inte känns någonting så jag kan träna på, det här är veckan som jag bestämt att börja pusha mig själv lite så då vore det ju inte så bra om jag har ont.. För övrigt en sjukt bra dag, har tagit tag i en del jobbiga saker vilket känns sjukt skönt! Min "att göra-lista" är lite kortare. Har pluggat också! Visserligen utan resultat men ändå :) Nu ska jag fira min första sprungna mil med att dricka någon öl med Jonas. Supeeeeer


Falsterbo 2012

Länktar


Mmmm lördagsmys


Bläääääääää

Mentalt utmattad, har brutal beslutsångest som äter upp mig. Beslutsångest är bland det värsta jag vet, självklart finns det värre saker men mitt lilla i-landsproblem ställer till det idag. Funderar på att chilla och vänta på ett tecken från Gud..


Ibland är det underbart roligt att retas med crille på chattenmin farfar fyller 84 imorrn, sen får vi se om det blir något hos rizz, på lördag ska jag träffa kajsa och sen på middag hos en killkompis

ööö
killpis
kompis
killkompis ja :)
?
vad?
vem?
vågar inte säga
du kanske blir arg att inte du är bjuden
varför håller du på så här
ok
strunta i det då
hihihi
var bered att att kulan till slut faller ner
gissa
nej
varför inte`?
du får ledtrådar
nej
ska du säga så gör du det nu eller se kulan falla
varför så nyfiken?

Friiiiiiiiiiiiiiiiiikort

Det magiska beloppet är uppnått, nu har jag gratis sjukvård ett tag framöver = superdupernöjd!
Ska boka in en del viktiga appointments imorrn, först ska jag kolla upp om jag fortfarande har ansträngningsastma och i såfall skaffa någon typ av medicin. Ska även kolla upp en del okända födelsemärken och se om de är ofarliga eller inte. Har även planer på att kolla upp mitt hjärta och se så att det inte är några större problem med det och kanske även köra en liten snabbtitt på resterande delar av kroppen. Har haft vissa problem med lite allt möjligt på sistone. Har ju som sagt börjat att träna igen och nu har jag fått lite olika muskelinfektioner och värst av allt är att mina benhinnor har gjort rätt ont... Det har gjort att jag först var tvungen att syssla med uteslutande gå/springa för att jag hade problem med en axel och en muskel i armen och nu måste jag syssla med något som inte anstränger benhinnorna för mycket.
Så här såg mitt träningsschema ut förra veckan:
Måndag: Gick 1 mil plus 1,5 timme på gymmet (nöjd)
Tisdag: Gick 1 mil
Onsdag: Core 60 min plus 30 minuter spinning
Fredag: Joggade
Söndag: Gick 1 mil

Den här veckan ser det hitills ut så här:
Måndag: Joggade min vanliga runda och höll på att springa över ett rådjur
Onsdag: Gick 1,5 mil, svettades ihjäl
Torsdag: Joggade min vanliga runda plus att jag gick 8 km.

Kul info men jag kände mig tvungen att skriva ner det :) Imorgon tänkte jag cykla 1,5 mil på en jättetrög cykel och förhoppningsvis svettas som en gris. Hoppas att mina benhinnor ska må lite bättre snart så att jag kan springa jättelångt! Förmodligen kommer jag nå super nu när jag kan uppsöka sjukvård varje dag :)