Menheeeeej

Så trevligt att just du läser det här!
Idag var jag och tog livmoderscellprov. Det var inte farligt alls bara så att ni vet. Barnmorskan berättade att hon var pensionär men jobbar extra för att hon tycker att det är så otroligt roligt och ja just som man ligger där med benen i vädret så undrar man lite granna om hon är helt kry, hur kul kan hennes jobb verkligen vara?! Det är ju någonting lite sjukligt över de människorna som jobbar med att kolla andra i u-livet..
Nu ska jag strax jobba, det är inte särskilt asakul direkt men man måste..
I tisdags var en mkt viktig dag i mitt liv, då såg jag nämligen första avsnittet av gossip girl säsong 5. Som jag väntat! Och bra var det så nu är jag sjukligt förväntansfull inför säsongen :)
Btw älskar jag vädret idag, önskar att jag inte skulle jobba så att jag istället kunde spendera eftermiddagen med att plocka svamp.. Till alla er som kan gå ut: DO IT!! Ni kommer omöjligt ångra er


Go kväll

Idag jobbade jag ett långt pass 12-21 men tiden gick fort trots att det var stört lite folk! Men lite gossip girl-snack och lite wordfeud livar upp vilken dag som helst. Även otroligt lycklig över att RGB tog em-guld igår :D:D Idag hände något väldigt stort, självaste Ingmar Stenmark kom in för att dricka kaffe!! Gissa om jag blev glad?? Men vad händer? Jo i en av de mest betydelsefulla stunderna i mitt liv så pallar jag inte trycket, blev så nervös och fnittrig att jag var tvungen att be Susanna ta kassan.. Missberäkning i planen. Försökte sen göra ett hjärta i latten, är jättedålig på det men för ovanlighetens skull såg det lite mer ut som ett hjärta och inte bara som en boll. Ingmar såg väldigt imponerad ut och han kollade på mig med stor respekt. Men nu ljuger jag, han såg likgiltig ut och kaffet var till hans fru... Hon var nog ändå imponerad men dålde det väl pga svartsjuka.

söndag!

Idag skulle bli en utmärkt dag. Solen skulle skina, jag skulle hitta massvis med saker på loppisen, ta en sväng i skogen och hitta svamp och sedan skulle jag bänka mig framför teven, förslagsvis med en skål popcorn, och titta på sändningen från EM. Men vad händer? Jo det visar sig att det inte sänds något från EM! Detta måste vara ett skämt?! Det sänds från absolut ALLA sporter när det är mästerskap men inte ridning?!?! Börjar bli fett irriterad på att ingen kan se ridning för vad det egentligen är = en sport!
Sedan hittade jag ingenting på loppisen, iaf nästan ingenting och sen efter att ha tittat på när Sarah B slet som ett djur på sitt jobb (stall på galoppen) och käkat asmkt yakiniku så blev jag så trött och fick så ont i huvudet att jag fick gå hem till Sarah B och ligga i hennes soffa i 3 timmar. Tittade på gossip girl säsong 1 så det gick ingen jättestörre nöd på mig iförsig :) Nu firar jag att det är söndag med att äta nudlar i uttvättade mjukisbyxor. Livet är verkligen en fest!

Hej alla mina vänner!

Saker jag gillar: *Malin sover över (trott eller ej)
*Bakis-söndag hos Jullan, kolla på vänner medans Nisse gräddar våfflor
*Ross, chandler, Phoebe, Monica, Joey, Rachel och alla mina vänner. Helt underbara!!!
*Att Em i hoppning har börjat :D JättenördLo
*RGB

Saker jag inte gillar: *När Malin "smaskar" i mitt öra när hon sover
*Att mitt hår tovat ihop sig till en enda stor kaotisk hårboll. Inte kul.
*Och nu till en sak som jag verkligen inte gillar, eller förstår: Varför är tjejer så otrevliga mot andra tjejer?!
Jag, och alla mina vänner, är alltid trevliga mot andra tjejer (om de inte är idioter). I grund och botten är jag iaf trevlig mot tjejer men jag blir alltid lika besviken när tjejerna är otrevliga tillbaka. Varför varför varför klarar tjejer inte av andra tjejer?!
Själv ser jag det alltid som att tjejerna inte klarar av att inte få all uppmärksamhet själva, att de bara är osäkra och ja allmänt korkade.
Även fast jag inser att det är dessa otrevliga tjejer som det är fel på så kan jag ändå inte låta bli att bli lite ledsen. Malin har dock sagt några kloka ord till mig: orka bry sig, dom är ju pisstråkiga ändå! Och det har hon helt rätt i men jag vill få folk att fatta vad man förlorar på att vara sån här! Jag vill säga till de tråkiga människorna som inte klarar av att vara trevliga att "jag förstår om du kanske känner dig lite hotad för att jag (och mina vänner) råkar vara i princip de roligaste tjejerna som finns men vi är inte dom som är dom, du får gärna joina oss, vi är generösa nog att låta andra vara lika roliga (blir t.om glada) och du kommer inte ångra dig för du kommer ha roligare än vad du någonsin tidigare haft". Om man inte är pisstråkig själv och inte kan uppskatta roligheter förstås.
Varför kan människor bara inte förstå hur mycket mer glädje man får av att vara öppen mot folk istället för att sitta och vara tjurig hela kvällen. Gemenskap är underbart!
Så sluta tjura och sluta stick knivar i ryggen!!!! It hurts!!!

Men alltså bränn köttbullar i hvetet!

Sitter själv på en läkarfest och kommer på denna relativt bra hälsningsfras. Googlade bra hälsningsfras tidigare och hittade en diskussion om detta där någon skrivit: "jag säger hejsan hoppsan när jag vill skoja till det lite extra". Hur tråkiga kan folk vara? Dör inombords... Min brorsa har förresten börjat blogga! Har alltid försökt få honom att Göra detta, framförallt från Moskva men han har vägrat. Får mig att hoppas att han blir finansminister i framtiden fast han säger nej.... Bloggen kan anses tråkig fast jag kan förstå hans funderingar. Jag funderar oxå hela tiden, dock något mer banalt typ Som hur många dagar måste det gå för att man räknas som förstoppad? Varför donerar man inte mensblod? Och vad händer egentligen om man springer naken i Täby c? En sak som jag kan säga är att Nisse är bäst!! Söt också!!! För att fastställa varför jag är själv: står i kön med Malin, Nils m.flera då en toastmaster Master Tränger sig Förbi Och jag hakar på. Så nu är jag här helt lonely och väntar. Ångrar mina synder

ohoj i lingonskogen!

Sitter här i min underbara ensamhet och väntar på att MallaB ska komma hit.
Vi ska ut och röja lite, först på stan och senare ikväll på feeezt. Kanske på läkarfest, malin letar efter sin blivande man och jag måste passa min :)
Igår träffade jag Sarka och Jullan och drack öl och snackade om killar. Vi kom fram till följande saker, som antagligen varenda tjej redan har konstaterat, : Killar är korkade, killar förstår inte tjejer och de har svårt att tänka utanför boxen om man säger så va. Men eftersom vi tre är tre mycket smarta och insiktsfulla tjejer så kom vi många gånger fram till att vi tjejer också har en del problem. En del saker som gör oss tjejer irri och mensiga och som man berättar om för någon av sina tjejkompisar (och tjejkompisarna suckar och säger meeeen guuud jag fattar verkligen att du blir arg) ja det är såna saker som killar inte hade blivit sura över och då kanske man måste tänka att okej min kille hade lugnt tagit det chill med att jag skiter i honom fast vi bestämt att göra något och istället drar ut med mina tjejkompisar så då kanske jag också bara ska chilla on the grill liksom!?
Men för att faställa några små saker nu:
1. Brukar ytterst sällan träffa tjejkompisar för att enbart prata om killar. Vi är så himla mycket coolare.
2. Brukar aldrig behöva skita i någon för att gå ut med tjejkompisar för vi brukar inte ha enbart tjejevent utan alla är välkomna, tjejer, killar, hemafroditer, djur ja alla! Fett nördigt med sånt.

Gick sen hem till mig och åt popcorn med jullan och kollade i nisses skolkatalog. Jullans bfriend ska börja i samma klass så hon ville kolla in konkurrenterna. Hon verkade inte finna något jättehot mot sin äktenskapliga lycka. Bra tycker jag

Senare på kvällen/natten gick jag ut och cyklade och hittade en övergiven hund på gatan. Det var en jättesöt golden och ju längre tiden gick utan att någon kom efter den så började jag tro att gud sänt hunden till mig för att rädda mig från all ondska på denna jord. Vi skulle liksom bli bästizar <3 Sen kom ägaren och jag var lite ledsen.

Ojoj

Idag ska jag jobba 12-21. Det är nio timmar! NIO liksom!! Fett mkt när man står upp hela tiden. Hej onda fötter! Vet verkligen inte hur hög överlevnadschanserna för dagen är men hoppas på det bästa...