save me

ligger här i min säng med Cattap och spongan. Dom vägrar att gå hem trots jag gjort ett ganska klart statement när jag sa rakt ut: Ni måste nog gå nu, samtidigt som jag reste mig ur sängen och tände lampan.
Det är typ som att vara fast med ett helvetiskt kvart i tre ragg som vägrar gå hem. Suck!
Spongan frågade i allafall Cp om hon kunde få skjuts hem (är ca 1 km). Catta svarade: njaa men då måste jag nog be om lite bensinpengar.... Vad sägs om en hunka?
Älskar genrösa människor!!


Kan berätta klart om helgen i götet, blev en galen utgång med gais startelva och en himla massa öl/drinkar. Sen körde jag hem klockan 5.55 på morgonen. Vi var tvungna att ta en annan väg eftersom jag på vägen ner blivit helt förlamad i munnen efter att ha käkat en polkagris i gränna. Det var typ som en munvåldtäkt av det värre slaget. Så vi tog av förståeliga själ andra vägen :D Mina cravings efter fanta var brutala men det dröjde hela vägen till skara innan vi hittade ett öppet donken. helt bananas dåligt!!! Sen stannade vi till på hamre (ridtävling) på vägen hem. Klev ur bilen och sa högt: Nu börjar man nyktra till! Varpå Spongan säger: Efter 40 mil bakom ratten!

Det var en soft konversation bara! Förstår att alla är jätteavis på vår resa så jag ska sätta punkt här.

Gänget för denna kväll

göööööteborg

är en stad jag och spongan befinner oss just nu! Mitt på avenyn, delar även hotell med brasilianska landslaget. Damer, tyvärr :( Men man får våfflor till frukost så det jämnar ut sig. Var mitt ute i skogen och red en häst igår, blev lappsjuk men hästen var fin och allt gick förträfligt. Snackade även lite med Robin young ridah I igår i tele. Han ville JÄTTEGÄRNA att vi skulle komma och titta när han tävlar här i närheten i helgen. Ville även ta en bild med spongan och mig som han kunde facebooka :) Tror han är lite kär.
Nu ska vi iväg och kolla på lite fler horses, ska bland annat ner till halmstad, Tylösand liksom :D

Hallåhallå

har lovat en del "vänner" att börja blogga igen. Min "vän" björn s har även lovat att börja kommentera min blogg väääldigt ofta och dessutom ska vi gifta oss så vad gör man liksom?? Vissa av er kanske funderar på hur en ung tjej som jag kan vara så säker på att det är björn och jag som skrider upp i altargången men liksom har man hittat det man vill ha, varför fortsätta gräva?

Kommer förövrigt bli dödsrik när jag blir stor, större, störst. Jag kommer typ snubbla över något hemma och bara: oj vad var det?.... En miljon................... Dammsuger upp den sen.

Jaja nog om mig nu ska jag försöka ringa Cissi Spong som vägrar svara. Vi ska nämligen på en trevlig liten resa till götet imorrn. Håller på att boka hotell nu, tyvärr kan vi inte bo på gothia, tror jag är rätt så portad därifrån efter horse showen :( Men HALLÅÅÅ ingen har dött, alla mår bra, jag är glad så allt är fint ändå :) :)

Är också royalist, mest för att jag tror att mina chanser till ingiftning i kungafamiljen är rätt så stora. Självaste Carl Philip är ute efter mig. tror jag i allafall.

Tecken på att CP vill ha mig:
*Han gjorde slut med sin tjej Emma P
*Jag drömde att vi kysstes (drömmer alltid sant)
*Den gången jag mötte honom i globen, i en av gångarna down under, så möttes våra ögon och ja man kan väl säga att han så gott som drunknade

Tecken på att CP INTE vill ha mig:
*Han har flyttat till skåne (långt bort från mig)
*Han ringer aldrig :( Men han är säkert sjukt intresserad ändå.
Några frågor på det?