USA

Heeeeje! Jag ligger just nu på ett typiskt amerikanskt motell och känner att alla mina drömmar går i uppfyllelse. Jag och min brorsa är ute och bilar och det är helt amazing, allt är som i en film :) Klockan är bara halv sex här men jag är ju lite jetleggad så kan inte sova. Men snart ska vi iaf dra till hamptons, sen ska vi ta en färja så att vi kan åka vidare till cape cod. Vet inte om jag någonsin varit på en resa som jag sett framemot så här mkt och som jag ska njuta av till 1000. Tror att jag kanske älskar USA!


Fest

Här sitter jag helt själv och klämmer finnar, äter ostbågar och dricker ett glas vin. Väntar på att mina vänner ska anlända. De är alla ca 4 timmar försenade så jag börjar bli lite lite less nu, klockan är liksom halv tio!! Morgonen började på värsta sätt, det var länge sedan jag kände mig så liten, jag blev 15 år igen och fick tillbaka min skolångest/prestationsångest. Plötsligt mindes jag alla de dagar som jag grät och grät och verkligen fick anstränga mig till max för att ens komma iväg till skolan. Och många gånger vända jag bara och åkte hem igen för att jag fick sådan brutal ångest. Men inte blev det bättre för att man sket i skolan, då fick jag ännu mer ångest. Så idag ryckte jag upp mig (fick lite hjälp av en äkta 2,0:a också) och gick och skrev högskoleprovet. Och det var kul :) Fick förmodligen 0,0 men who cares, jag gick dit iaf! Jag fick bättre än Tommie Dee också hehehe :) Nu har jag också nästan packat klart inför imorrn, bokade precis hotell också. Jag gör verkligen allt i sista minuten så imorgonbitti gör jag det sista. En typisk grej för mig att göra är att kolla upp flygbussen och tänka att ja det blir nog bra om jag kommer fram 10.15 och flyget går 10.45 för på en halvtimme hinner jag massor. Men sen berättade Nisse att det absolut inte går för sig så nu måste jag gå upp jättetidigt imorrn och jag kommer va jättejättetrött :( Men sjukt kul jag ska ha i New York och jag kommer ha sviiiinkul med min brorsa <3

Höst

Idag är det så där jättetråkigt väder ute vilket får mig att längta ännu mer till söndag för då byter jag ut kalla höst-Sverige mot ett lite mildare New York-väder. Länktar!
Jag och min brorsa ska först ut och bila, se cape code, Boston, små deprimerande hålor, Washington och vita huset. Det låter olidligt nice alltså!! Sen kommer Nisse dit också och då ska vi hänga i new york. Min garderob är ett skämt, gråter varje morgon när jag ska klä på mig, så jag ska shoppa asmkt :D Om jag har tur kan jag få syn på en gossip girl-inspelning *hoppas*.
Men nu har jag resfeber och jag har inte förberett något alls (som vanligt). Känner mig lite stressad för jag kommer hem tidigast 8 ikväll efter jobb och imorrn skriver jag högskoleprovet och sen har sarre bakat något läskigt som vi ska äta på halloweenfesten jag tydligen ska anordna. Jag är trött också!!!!


Snark

Hejsan svejsan! Jag ligger svintrött i sängen och funderar på att däcka nu, kl halv tio liksom. Men är man en tröttis så är man! Dessutom börjar jag 6.00 imorrn. Hårt liv!
Min pappa fyller år imorrn också så jag ska gå och göra honom lite glad :)
Idag blev jag glad för Cattap och Crille dök upp på jobbet och förgyllde min dag. Älskar vänner sjuuuukt mkt <3


Hallå

I lördags hade vi en jättekul kväll på tegelbruket. Det var så kul att jag blev utslängd (jag plöjde tydligen fram som en traktor och välte folk). Just i den sekunden när vakten ledde ut mig så tänkte jag "hur långt har jag egentligen kommit på 5 år?" Var det inte precis så här livet var när jag var 18? Det kändes lite som att cirkeln var sluten om ni förstår vad jag menar!? You can take the girl out of the honky tonk But you can't take the honky tonk Out of the girl, det är väl the ugly truth antar jag...
Men varför klaga när man har kul?
Dagen efter hände det bästaste som jag vet, jag vaknar upp i sarah Bs lilla rum med 8 underbara vänner lite huller om buller, mina kläder är smutsiga och mitt hår är kladdigt efter att ha tumlat runt lite lagom på (dans)golvet och vi fnittrar länge och mkt. Mysigt!
Det får mig att önska att jag alltid ska vara ung, jag vill aldrig bli äldre nu!
På vissa sätt är jag glad att jag inte är lite yngre för då var jag så brutalt förvirrad över vem jag var. Eller egentligen visste jag nog vem jag var, jag visste bara inte vem jag borde vara. Nu är jag så mogen att jag skiter i vem jag borde vara och låter mig själv vara bara mig liksom och går det inte hem hos folk så ja då är det ju väldigt tråkigt för dem :)
Men mina vänner gillar mig lite iaf och det är jag sjukt glad över för ni är det bästa som finns!! Smartast, snyggast, skönast och framförallt ROLIGAST! Det går inte att hitta roligare människor alltså <3
En sak som har slagit mig att det är väldigt väldigt tur att ödet ville mig så gott att jag föddes på samma gata som en av de absolut underbaraste vännerna jag har, Cissi Spong!


Jag har kommit fram till att jag känner typ alla vänner genom henne. Om jag inte kände Spoon hade jag inte en träffat Malin. När jag träffade Malin första gången var det som att alla bitar föll på plats, vi garvade från första stund och tog fram varandras värsta (höhö) sidor. Kan inte komma på många människor jag skulle känna om det inte vore genom dem. Jag hade kanske inte ens börjat rida om jag inte känt Cissi?? Då hade jag inte heller fått uppleva de bästa åren i mitt liv, vedatiden liksom :) och lärt känna alla de underbara människorna som var som min familj i flera år. Hemsk tanke!
Men tack till Cissi Spong, du har i princip gett mig hela livet! I love you girl




Nej nu ska jag sluta vara sentimental, har faktiskt lite att fixa med idag för jag har faktiskt kommit en liten bit på vägen de senaste 5 åren. Jag har ett jobb (wow), jag betalar mina räkningar i tid = idag och jag ska idag lära mig hur man städar ett badrum. Men hjälp av hushållshandboken för män och musik kommer detta gå utmärkt.
Nåja jag försöker iaf att bli lite vuxen (bortsett från när alkoholen är involverad) och mest av allt försöker jag bli en bättre vän, en människa som tar ansvar för sina handlingar och så försöker jag att bli lite mindre "hemlig" om ni fattar!?
Innan jag avslutar vill jag bara berätta om ett fasansfullt ögonblick som inträffade igår: i söndags var jag helt säker på att jag hade gått igenom och kommit ihåg alla människor jag träffade i lördags och liksom "ja men gud va skönt, ingen skada är skedd" men sen igår när jag jobbar så ser jag en människa som påminner om någon och då minns jag en person till jag träffade när jag väntar på min jacka efter utslängningen och allt jag känner då är bara neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj!
Ibland önskar man att man skulle glömma allt!



Ikea

Var på Ikea med mamma igår och det var kul. Hade lovat Nisse att inte köpa något onödigt alls, jag skulle aldrig köpa något onödigt och det gjorde jag inte heller. Iaf enligt mig för hur nödvändigt är det inte med en väldigt glittrade julkrans?
Insåg iaf att Nisse inte skulle hålla med så jag gömde den på vinden men sen så hittade Nisse den ändå och tyckte att det var det mest onödiga jag någonsin köpt. Till slut kunde han dock hålla med lite granna om att det är väldigt viktigt att överglänsa grannarna när det kommer till julkransar på dörrarna. Min kommer glittra så mkt att grannarnas ögon kommer SVIDA!!
Har förövrigt kommit på några bra saker med att bo i lägenhet:
Man slipper skotta (bra när man har bråttom, dåligt när man vill gå ut och skota lite för att det är kul)
Man behöver inte vara rädd för att det står en älg på tomten vilket jag alltid var i mitt förra hus för vi hade 2 älgar där en gång. Detta satte mina tankar i spel, det gick tom så långt att jag inbillade mig att det fanns en Björn på tomten. Mamma brukade föresten mata rådjuren med morötter på tomten = ingen bra idé för den som inte vill ha trädgårdslandet förstört.
Man kan tjuvlyssna på grannarna och måla upp fantasiliv åt alla. Väldigt kul

Nej nu ska jag gå ut och göra något vettigt, sen ska jag jobba och efter det ska vi till tegel. Bordellen är back on


Hej underbara torsdag!

Livet blev verkligen mkt bättre igår när jag väl började jobba så jag vart lite glad igen :)
Idag ska jag jobba Ashårt och sälja en massa och sen ska jag åka hem och känna mig sjukt nöjd. Den här veckan har jag jobbat 45 timmar, fortfarande mkt för att vara mig men jag gillar det, kanske tom hoppar in och gör några extra timmar om jag får. Har alltid drömt om att vara en hårt arbetande kvinna men hittills har det gått väldigt dåligt, är även en rätt lat person. Men jag jobbar på det!
För övrigt finns ingenting spännande att förtälja förutom att jag hörde en äcklig sak på radion imorse i flirten så sa en tjej "älskar dig älskling" till sin kille. Allmänt känt att jag mår dåligt av ordet älskling (iaf publikt) och att då använda det ihop med älskar dig, det är liksom outhärdligt för mig. Jag är verkligen så gosig!


Blää

Idag är en sådan dag då allt bara är fel. Mitt hår är gult med svart utväxt, min mage gör ont, mitt huvud värker, mina ben vill inte bära mig, frukosten smakade skit och tunnelbanan var sen. Allt är helt enkelt fel och det enda som överhuvudtaget verkar någorlunda vettigt är coldplay. För Coldplay är alltid rätt <3
Men helt ärligt ville jag lägga mig i sängen och ligga där och vänta på bättre tider. Så fungerar det dock inte, jag vet att det enda som hjälper är att få frisk luft, helst jogga, eller jobba och glömma bort att det överhuvudtaget existerar något annat än just jobbet.
Funderar även på att Förtränga att det ens finns någon vid namn dan Humphrey..
Usch för mitt ovanligt svaga psyke...


Saturday

Vaknade klockan 6 imorse också. Blir verkligen smått irri på mig själv, nu när jag kan sova längre så går det inte..
Drömde en hemsk mardröm också :( vaknade av att jag skrek. Mina mardrömmar handlar aldrig om läskiga män eller mörka skogar, kyrkogårdar eller vandrande lik, sånt är jag inte rädd för. Istället drömmer jag om djur, förra månaden var det en jättestor tupp som skulle sluka mig (jag avskyr verkligen höns) och i natt så drömde jag att jag var ute och simmade och då kom det en simmande älg och ett jättestort undervattensdjur som jagade mig. Sjukligt obehagligt!
Men nu måste jag rycka upp mig, ska jobba i Skärholmen, har börjat jobba med lite andra saker nämligen. Har jobbat nästan 50 timmar den här veckan och för att vara mig är det rätt så mkt så imorrn är jag verkligen förtjänt av att vara ledig! Ska nog plocka svamp för det är det bästa jag vet!!


Äntligen Fredag!!

Jag har gått upp tidigare än 6.00 varje dag den här veckan. Det är ganska hårt att gå upp ur den varma sköna sängen nu när det är mörkt och kallt ute. Men jag är en morgonmänniska, det är nice att se staden vakna upp. Imorse åkte jag ut till Upplands väsby kommunalt klockan 6. Trööööött men det var nice att bara sitta och lyssna på Coldplay <3 Kollade upp mitt knä som jag har lite problem med och tydligen så är det något fel på minisken så jag ska förmodligen operera mig :) Är glad för jag älskar sjukhus, älskar när folk sticker nålar i mig och ja när det händer något spännande, som att operera knät. Det är kanske lite sjukt men jag gillar det iaf!
Nu ska jag strax gå till jobbet och sen ska jag träffa Kajsa och Matilda. Längtar efter Kajsa, hon bor ju liksom på Åland!
2 anledningar till varför det ska bli väldigt trevligt att träffa henne:
1. Hon är underbar
2. Vi har lite att prata om när det kommer till GG. Allt är lite huller om buller i den serien, Nate har liksom börjat baka brownies, Chuck har skaffat en hund som han pussas med och Blair ja hon kommer ha lite att förklara när hennes unge poppar ut med en scarf och ett glas svindyr Whiskey i handen.. Så går det när Chuck Bass möjligtvis långa dragg är på grönbete!



Gud

Vet inte vart jag ska ta vägen, det är som en orkan av känslor inom mig som Vill ut! Många av er skulle bara garva slash tycka att jag är dum i huvudet och den enda personen som skulle förstå mig helt ut verkar befinna sig långt ifrån Facebook just nu :( Men innan jag avlider så kan väl alla underbara små flickor vid namn Kajsa ta och titta på senaste avsnittet och sen typ logga in på Facebook! Tack för mig

 


Heeej

I love it alltså, Skåne är så nice! Är otroligt lycklig över att vara här, alla är lyckliga i Skåne, ler och skrattar all The Time. Vi har kommit fram till för att det är för att 90% (ca) av befolkningen här håller på med hästar, därav lyckan alltså. Idag var vi i ystad, träffade Kurt W en snabbis och gick på stranden. Nu ligger Malin och jag i varsin enda av rummet och skriver onormala saker till varandra på Facebook. Lite sjukt när man tänker på det.. Igår kom Malin och jag fram till att vi två plus josse är så roliga att vi aldrig får sluta med det, vi är liksom Guds gåva till mänskligheten! Sprit gör mig inte ödmjukare direkt.. Ikväll ska vi röja Malmö. Malin träffar förhoppningsvis sin framtida man och Sarah hittat förhoppningsvis en slottsägare. Igår hittade vi en kille som vi kallade "slottsherren", han bodde i slott sa han men sen visade det sig att han ljög. Sarah blev så ledsen :( Bättre lycka ikväll då, tror skåne vimlar av slottsherrar. Förhoppningsvis lever vi alla imorrn iaf för då väntar fler äventyr, vi ska till min enorma glädje ut och gå i en bokskog! Skåne är så exotiskt!! Sen ska vi även dra en vända förbi flyinge för att kolla på lite hoppning. Jag är desperat efter att få se fina hästar!

Malmö

Hejhejhejhejhej! Vi är just nu utanför Helsingborg, på väg mot malmöööö för att hälsa på Rizz. Ska såklart bli superkul!! En ensam kille är med i bilen, Marran, och han har anpassat sig till den kvinnliga stämningen, läst sofies mode, sjungit med till westlife-låtar (tom fällt en tår) och nu ska han med på hästtävling! Det är breeeders liksom askul. Har dock lovat marran att gå på systemet innan hästtävlingen så att han ska överleva detta.
Funderar på hur berusade vi kommer bli ikväll? Och kommer någon spy? Kommer Malin hitta sin drömman? Återstår att se, får återkomma med svar!


Hej hottie


Oooh

Hejsvejsan! Hade askul i lördags, först hade sarahb lagat höstgryta. Hon hade stått hela dagen och lagat gryta liksom! Helt sjukt! Vi garvade Rätt mkt åt det här hela kvällen.. Fnittrig middag, en däckad britt iförd engelska damloafers, en flirtig punkare, underbara vänner och en mkt packad Malin gjorde kvällen till en väldigt bra kväll. Sedan träffade vi även Sofie, Jennie och Co. På tegel. Det var verkligen en tjejkväll, tror bara jag pratade med 3 män, Tommie Dee, flirtis och britten. Men det var kul! Vaknade upp med mallan and cattap och det kan ju inte vara annat än kul när man ligger och pratar om gårdagskvällen, informerar Malin om vad hon gjort. Själv tycker jag att det roligaste var att hon slog en asiat i rökrutan. Fast ett annat bra minne är när vi alla kommit hem till sabbe för att slagga och Malin ringer och säger att hon är på väg med lite killar för efterfest och då säger Catta: inga jävla 91:or Malin!!! Och då hör man hur Malin ropar till sin grupp av killar: vilka av er är 91:or? Okej då får inte ni två följa med.
Sen dök hon upp med 2 92:or istället.
Andra roliga saker som hände, hela sanningen får ni läsa om i min kommande bok. Allt kan inte skrivas här, då skulle jag bli mördad


Underbart väder

Älska älska älska!!
Idag har jag jobbat lite granna, sen hängt med mina päron, njutit lite i solen och städat förrådet. Herre min skapare vad prylar jag har alltså! Inte helt sunt.. Och det jobbigaste är att jag vill ta en sväng förbi galoppen nu och handla mer skit. Men ska hålla mig borta därifrån..
Har bestämt mig för att ordna en liten auktion för mina vänner där de har chansen att komma över några av mina värdefulla prylar. De kommer även att ha chansen att dricka ett glas vin och diskutera tex lite politik med varandra. Gud så skoj det ska bli!!
Nu ska jag ta en dusch, vill inte lukta svett, ska på en romantisk middag hos SarahB med Malin, frida och flirtiga punkaren. Sen ska vi tegla. Det var inte direkt igår man skakade rumpa på tegel men det blir kuuul, flirtiga punkaren är ju med liksom!!


Sova sova sova

Shit pommes frites alltså vad jag längtar efter att nana kudde just nu! På väg hem från en liten after work-öl. Träffade 2 killar från Dalarna som var fett impade att vi kunde gissa på att dom var från Dalarna. Jag kunde även att de var från Vansbro (ledtråden var simning = inte svårt för en framtida sportjournalist!). Den ena killen hade klätt upp sig i en väst för att vara fin i hufvudstaden. Så sött!
För mig finns det dock bara en kille (förrutom papi). Om han bara kunde klä sig i en väst ala Casa skulle allt va prima. Skulle garva ihjäl mig höhö!
Idag träffade jag jobe. Vi diskuterade (för) nyktra människor. Jag gav henne ett visdomens ord på vägen: tjejer som vi behöver killar som blir tillräckligt packade för att missa all skit vi ställer till med.
Det var bland det klokaste jag någonsin sagt..
Den galna tiden är kanske ändå över, kommer med kärlek minnas all The crazy shit som ställts till med, men ändå så händer det ibland att vi uppträder lite lite ostädat (i vissa ögon, inte i våra!!) men liksom hallå man lever bara en gång och då ska man väl för sjuttsingen ha så kul det bara går!?!
Men självklart kan man inte alltid ha kul, ibland måste man jobba (går ändå att försöka göra det så roligt som möjligt) och ibland är det andra tråkiga saker som hur mycket man än vill aldrig blir annat än tråkiga. När man sen då går och gör någonting roligt, typ går ut med sina vänner ja då är det väl ingen som kan döma mig för att ha så roligt som det bara går?! Livet är kul! God natt