WTF

Fy fan vad jobbigt det är när man ställer om klockorna på det här viset! CattaP och jag vaknade klockan nio och har sedan dess legat i min säng och väntat på att klockan ska bli 12 och piccola öppnar. Assugna på pizza och väldigt väldigt försmäktande....

Hur

Glad blir man inte när man vaknar en söndagsmorgon, lite lagom bakis, och hittar en bit mögelost i kylen? Mums!! Sen var jag snäll nog att ta med ett glas mjölk till cp som låg i min säng. Fast hon är laktoaintolerant.

Håll i hatten

ojojoj vi har precis sålt vårt hus, pappren är skrivna och allt! Borde kanske kännas jättesorgligt men det gör det faktiskt inte! Igår trodde vi inte att vi skulle få så mkt som vi ville och då kändes det lite tråkigt och jobbigt eftersom jag då skulle bo kvar här själv i ett halvår. Visserligen vore det trevligt att bo ensam i en villa men någon gång i livet vill man prova nåt nytt liksom så nu ska jag bara leta upp en lägenhet :) Förmodligen blir det inne i stan men det kommer kännas tungt att lämna Täby, kommunen i mitt hjärta! Men jag ska återvända till den här perfekta platsen en dag, det är jag helt 100 på!
Men lite trist att lämna vårt hus för det är ganska trevligt fast egentligen så hatade jag den här ruttna fjärtiga kåken när vi flyttade hit och ska jag vara ärlig så är det vårt gamla hus som jag bodde i tills jag var 11 som är huset i mitt hjärta. Det var så svårt när vi flyttade därifrån, jag grät hela tiden vilket inte är så konstigt när man bodde granne med sin bästaste vän Cissi Spong! Kommer aldrig riktigt kunna komma över den sorgen.
Egentligen så flyttade vi inte så långt men på den tiden när man hade små korta ben så blev den kortaste sträckan olidligt lång. Men nu ska jag alltså flytta igen! Fattar bara inte var alla mina prylar ska ta vägen, bara mina hästprylar skulle fylla upp en etta...

Fan vad irri

jag blir!
Fick ett mail av nån jag knappt känner om att hon behöver allas nummer (skickat till alla hennes vänner på facebook) och sedan svarar typ 100 pers vilket gör att jag hade obehagligt mkt mail att rensa bort i min inkorg. Inte fredagsnöje!

Jag blir på ännu bättre humör


Ursäkta

det där med nakenbilderna, det var bara ett PR-trick, tror ändå att ni överlever utan nakenbilderna! Har precis varit på samhällskunkap (b) och känner mig ovanligt nöjd med mig själv. Visserligen är det en känsla jag så väl känner igen men det var en tid sen jag kände mig så här underbar. Jag lyckades nämligen, förrutom att regera i alla diskusioner och som vanligt få bäst på nutidskrysset, även få till en sån himla bra replik. Det är nämligen en tjej/dam i "klassen" som pratar rätt ut och obehagligt mycket (genom andra känner man sig själv). Men i allafall så snackade vi om skol-lagen och etik och moral inom just skolan då hon kom in på att nåt sjukt försökte argumentera för sin sak (som jag var emot) genom att säga: - Man får mer straff för att skadeskjuta en älg än att misshandla en människa blablabla. Varpå jag mycket snabbt svarade: -Alltså jag har jobbat mycket på skola och det är ytterst sällsynt att eleverna skadeskjuter älgar på skolgården. Men jag vet ju inte hur det ser ut på dom skolorna du har besökt!
Det här var ju väldigt kul i allafall dåra och jag kände mig nästintill lite självgod.

Mår i allafall helt sjukt dåligt just nu för jag tänker bara på en hemsk film vi såg hemma hos Pini igår, the human centipede. Det är liksom en tysk man som opererar ihop tre människor till en tusenfoting, mun mot anus. SÅÅÅÅ FREAKING ASA ÄCKLIGT!!!! Se verkligen inte den här filmen, man vill bara spy och sen mår man så sjukt dåligt aslänge efter. Usch asså!

just nu orkar jag inte blogga

men fortsätt gå in, tänker nämligen lägga ut nakenbilder på mig själv senare!

Åh

Jag saknar något så mkt just nu att jag skulle kunna dö! Och ni saknar säkert lite rolighet i den här bloggen men mkt roligare än så här lär det inte bli...

Ibland

Så är man inte Helt enkelt inte bra nog eller som mig trött på att vara folk till lags. Trött på att festa, trött på ytligheter och jävligt asatrött på att folk förväntar sig massor. Som att jag ska vara galen och göra massa galna saker men liksom get over it cause it's old news och alla växer upp och tröttnar på sånt! Så låt mig bara vara astråkig! Fast det är klart att jag hade så jävla mkt roligare när jag gjorde galna upptåg, det var ju det livet handlade om.. Men jag orkar helt inte längre! Svårt att hitta en ny roll bara så där och har svårt att lita på att folk skulle tycka om mig som bara trevlig?! För jag kan vara trevlig, det är jag bra på, kanske för att jag faktiskt ÄR trevlig på riktigt. Det är inte fejk :) Men jag klarar kanske inte av att bara vara trevlig för jag vet ju av egen erfarenhet att man vill spy på folk som är tråkiga (även om dom är trevliga). ROLIGA SKA MÄNNISKOR VARA!! Det har Mallan och jag alltid satt överst på listan över vad som är viktigt med blivande pojkvänner och vänner. Jobbigt bara när pojkvänner och kompisar fortsätter va roliga medans man själv slutar vara det. Livet är inte riktigt enkelt just nu.....

Blair Waldorf-citat

Best line ever! Love her


Hahaha

Det här klippet såg jag senast på cirkus Möller och garvade otroligt mkt. Är man gammal veda-tjej är det omöjligt att inte känna igen sig! Visst att det kanske inte var mums mums man tryckte i cafeterian utan delicatobollar och skumraketer men tryckte kakor gjorde man i allafall!! Favoritaktivitet! Förresten kan jag inte för hela mitt liv förstå varför man gillade att rykta? Såååå tråkigt. Fast det insåg jag rätt snabbt och fuskryktade min sköthäst. Men Sarah B däremot har berättat att hon länge led av ett tvångsyndrom och tvingade sig själv att rykta sin häst en timme om dagen. OCH HON TOG TID!!! Stackars Sarahs ryktmuskler... 


Är trött på

att bädda sängen! Eftersom vi har haft visningar så har jag bäddat den otaliga gånger och det är så himla tråkigt plus att jag inte ens kan göra någonting hemma i fara för att skräpa ner. CP och jag kunde inte ens äta chips igår liksom för jag pallar absolut inte att dammsuga EN GÅNG TILL LIKSOM!!

bäddad säng

Planer för dagen: Dö, dö och dö. Skoja bara jag ska till biblioteket och plugga matte och hitta böcker om hur man får ett bra liv och sen ska jag gå på mattestuga och få lite hjälp eftersom jag inte fattar ett piss och efter det ska jag hem för då är visningen över och så ska jag åka till gymmet och gå på core bosu (världens bästaste pass) med Sarah :)
Hej då, ni kanske aldrig mer kommer höra ifrån mig för det finns så mkt vettigare saker att göra än att skriva i den här nördiga och totalt ointressanta bloggen.

Nu

Tänker jag sova fast kl bara är halv tio men jag vill avsluta den här dagen. Cp har precis varit här och tittat på solsidan med mig, höll på att dö av utleda så det var bra. Jag är inte sur längre, jag är ARG, helt enkelt pissförbannad. Det känns lite som att det här är slutet på vägen, en återvändsgränd.... Tror förresten jag är för arg för att kunna sova!

Btw

Hade vi precis visning på vårat hus. Det var typ 20 familjer här, inte för art jag vet om det är bra eller dåligt men bättre än noll iallafall :)

Gårdagskvällen

Började med att jag, Fellan, Sarah b, Frida och fridas syrra Lisen satt och snackade om Wendy och allt som har med henne att göra, alla killar, all the dramas och självklart alla hästar/hästäventyr! Cp som aldrig läst wendy verkade känna sig väldigt utanför men så går det om man inte hänger med i svängarna. Sen drog vi och hämtade Crille och lekte lite black hawk ned bilen (man hittar nån som är ute och går på en liten gata ochsen åker man efter personen väldigt sakta och bländas lite me helljusen och ser allmänt läskiga ut). Sen blev det en spökrunda till lilla Knutby där jag skrämde upp alla lättskrämda tjejer lite höhö. Tillbaka till Sarah b och vinet sen då och en möjlig utgång på tegel. Dock blev jag sjuk då, kände mig febrig men dom andra påstod att så inte var fallet men det går verkligen inte att ta fel på den där speciella feberkänslan i kroppen så cp körde hem mig och mkt riktigt så hade jag feber. Led sen hela natten i 39 graders feber och kunde knappt sova nåt alls pga diverse omständigheter. Men nu är jag lite bättre, nästan frisk, och ligger och kollar på rally brudar. Och snart är drt wc-hoppning från Helsingfors :)

Jag

Är sur!!

Idag hade jag egentligen

Kunnat typ dött. Känner mig ganska äcklig och fett och typ sjukt tråkig. Ibland funderar jag på om jag egentligen är en liten tant, vill helst bara ligga i badkaret och typ sticka raggsockor. Min mamma har även under dom ca tre dagar hon varit hemma hunnit poängter att jag är fet. Superkul! Kanske inte sagt det rätt ut men i Typ tagit fram kläder och sagt: dom här kan du väl ändå inte ha längre? Osv. Själv är jag trött och asirri på att höra detta samtidigt som det såklart gör lite ont. Min mamma är gladast på mig när jag gått ner i vikt men då klagar hon i försig också och ser orolig ut. Dessutom tycker hon att set är onormalt att äta godis, vilket jag mådte smyga med hemma eftersom hon annars tror att jag är sjuk, typ fetma-attack eller nåt. Sjukt trött på detta och jag tycker att det är patetiskt att hålla på så!! Finns ju vettigare saker att göra i livet. Blir påmind om varför man ska flytta hemifrån. Så idag är jag inte på det bästa humöret och mitt självförtroende är inte direkt på topp så en filmkväll hos Sarah b lockar men känner också att jag vill rycka upp mig och dricka vin och gå ut. För man är ju bara ung en gång i livet! Dessutom tror jag att jag skulle må bättre av det.

Snöööööö

Gick precis in på Facebook i denna tidiga morgonstund och kan omöjligt undvika att se att det snöat. ALLA hade ordet snö med i sina notifications. Jag e inte glad för snö ännu, den får gärna komma i vinter så jag kan åka skidor men det är ju bara höst nu :( Något annat som ploppar upp som notiser är att typ många verkar va på väg till breeders. Planen från början var att både Sarah och jag redan skulle va där men det sket sig :( breeders är för er som inte vet en väldigt stor och viktig händelse i ridvärlden, det är unghästchampionat och här kan man se framtidens stjärnor. Och så är det på flyinge, Skåne. Underbart landskap, vacker dialekt, ingen snö. Men jag ska på lektion istället *jippie*

Idag har jag kommit fram till

Att vänner verkligen kan få en att må sjukt bra! Framförallt om vännerna heter Josephine och Cecilia och mötes punkten heter palma pizzeria Täby c! Blev på utmärkt humör och ser nu mest framemot halloweenfest-festen @spoons nästa helg! Love you bitches!! Angående det här som har hänt med paow som var otrogen mot Hugo så kan ju jag om någon förstå henne. var ju med johan idag i Kista och ja alltså alla som har träffat honom vet hur svår hans charm är att motstå. Men liksom som när Johan skulle köpa mat och undrade om man fick dricka till så säger han i all sin förvirning: får man glass till? Sooooo Hard to resist! Kolla in bilder från dagen för att se vad som egentligen hände: moosegigantic.blogspot.com Nu ligger jag i min varma säng efter att ha staplat ved tills mina händer värkte. Lite retarded att sova halv tio men sån är jag :)

Vad händer då?

Jo jag är inne i stan, började morgonen med att läsa att blondinbella gjort slut med sin kille :O och att Paow verkligen varit otrogen mot Hugo! Väldigt spännande morgon med andra ord. Sen gick jag till stadsbiblioteket och läste en av mina favorittidningar: House and garden, ett engelsk inredningsmagasin. Ni kan ju själva tänka er att man ser en del undebara badkar med lejontassar, små gulliga cottage varvat med slott och mycket av den underbara engelska landsbygden!!! Please give me ett liv där jag går runt på min lilla "farm" och skjuter lerduvor, dricker te och möjligen besöker en liten bypub då och då. Kan också tänka mig att gå på kapplöpningar, cricket och en och en annan polo-match.
Det här är förresten en av mina favoritfilmer

Tyvärr har cissi spong snott den av mig :(
Nu ska jag strax iväg och ha första lektionen i alternativ medicin. Tror det kan bli rätt så flummigt men Johan H ska också gå så det kommer bli KUUUUUL! Vi kommer bli mini-läkare när kursen är klar :D Meet Doktor Johan and doktor Lo liksom!
Jag måste byta om nu, kommer se ut ungefär så här på lektionen:


Har lärt mig att man ser ut så på läkarlinjen. 
Senare ska jag meata upp Spoon och Mallan för att käka kebab. Crazy
Ajökens
 

Drömmer

ännu mer än tidigare om ett aktivt liv, typ som när man höll på med hästar. Ett liv där man helt enkelt inte skulle ha tid att sitta inne och tycka extremt synd om sig själv... Där tiden faktiskt skulle vara betydelsefull. Men nu ska jag cykla hem till Mallan och ta hand om henne som är jättesjuk och kanske sätta på en film och mata med glass :)

Bring me to life

Ligger i min varma och gosiga säng och har précis insett att jag kanske är förkyld, har ont i halsen och är helt täppt i näsan... Just nu hittar jag ingen motivation till att gå upp, möjligen att lite frukost skulle kunna locka upp mig :) sen ska jag ut på promenad! Lycklig över att real Madrid vann igår och äntligen ska dom vinna Champions leauge! Matchens topp tre i snygghet:




Pust

Idag när vi skulle till gymmet var Sarah så galen att hon tänkte cykla dit, från Täby centrum till vtuna c! Jag som har lite närmare kände mg skyldig att göra detsamma och joinade Sarah. Men fy vad obehagligt väder det var att cykla i och på vägen hem efter träningspasset ville mina ben dööö! Hela jag faktiskt! Men är hemma i tryggt förvar nu och väntar på tre saker: 1. Att mallan slutar jobbet så vi kan fika. Borde förresten börja gå mot henne nu. 2. Att min mattelektion ska börja. Så att den kan sluta nån gång. 3. Att klockan blir 20.30 = fotbollskväll, mitt favvolag real Madrid mot Milan. Önskar bara att jag varit kille för då hade man inte behövt titta själv utan hade haft manligt häng med öl och otroligt mkt manlighet.

hojhojhoj

Alltså igår när jag gick på engelska c höll jag på att dö för det första som hände var att jag fick presentera mig för "klassen" på engelska såklart och vissa av oss har ju inte snackat engelska inför klassen på typ 3 år så jag blev lite nervös. Insåg att en c-kurs kanske inte kommer bli lika chill som dom andra kurserna och ångrade att jag valt den här kursen när hon delade ut första uppgiften där man ska läsa en bok och sen skriva en recension på FYRA A4-sidor!! Döende.....
Senare hade jag och SarahB en väldigt mysigt eftermiddag i Angarn där hennes päron bor. Vi var ute på en liten road-trip och drog förbi lite stall och sånt och jag insåg att jag är värsta lantisen. Sen drömde jag om att ha ett liv som typ Caroline (en helt galen brud som är hästhandlare). När man är med henne så finns det ínga normala regler, ingen normal dygnsrytm, man kan liksom hoppa hästar mitt i natten och helt plötsligt bara åka till Holland och kolla på hästar osv. Vi längtade bort till hästvärldsbubblan, där omvärlden bara försvinner, lite granna Men får se hur det blir med det livet höhö!
Idag ska jag plugga matte hela dagen innan jag och Sarah B ska till gymmet i Vallentuna (som jag saknat sjuuuukt mkt) och sen ska jag på mattelektion.
BTW ska jag inte shoppa något på en hel månad! Ska bli kul :)


Everybody's changing

Just nu är jag på tåget för jag ska på min första lektion i engelska c wiiie. Är klar med två ämnen och ska läsa tre nya nu fram till jul. Om vi skulle spola tillbaka tiden typ tre år så skulle jag skitit i den här dagen för att kolla på våra bästa år men det är nya tider nu! Och vi har en jättebra inspelningsgrej hemma :) Nynnar liten på keane -everybody's changing och funderar på hur dum i huvudet Martin Stenmark är som gör en cover på denna fantastiska låt!?!? Är man en SVENSK melodifestivalen-kille med lame approach och fula kläder så gör man inte så! Vad ska hända sen liksom, ska Lasse Berghagen göra en cover på en Oasis-låt? Blir så trött!! Och det är totally fucking asa kallt ute!!

Åååååååhhh

Hur gott ser det här ut att vara?


Såg receptet här:
http://bambi.blogg.se/2010/october/cookie-dough-cupcakes.html
Verkar ju helt galet gott alltsåååååååååååååååååå. BLIR GALEN!!!!
Hemma hos Malin fick man i allafall kanelbullar till kaffet idag och det var ju kul *smile* Men nu åker hon till Oslo (horseshow) och ska ragga på ridkillar. Gonna miss you girl!
Själv ska jag precis dra och hämta Kajsa och sen ska jag shoppa loss lite i Täbban woho! Kanske även viiiiiiiiiin. Förresten så borde jag sökt till nån typ folkhögskola eller nåt idag men hittar ingen jag vill gå för alla verkar så kristna och så där så jag pallar ej!! Fast bibelskola vore något för mig alltså :D

Irri as hell!!!

Alltså jag e skitarg för jag Skulle vara miljövänlig idag och ta bussen till Väsby där jag Ska jobbA trots att det tar ca en timme. Men när jag då går till busen och nästan är framme så åker den förbi innan jag hunnit fram. TVÅ MINUTER för tidigt!! Så nu går jag hem igen för att ta bilen och irriterar mig på att jag behövt stanna för bommarna både på vägen dit och hit. Nackdelen med att tågen går ofta. Det positiva är i allafall att jag fått lite morgonmotion :) in high heels...

skeppohoj

Åkte aldrig till Åland för enligt min mamma blåste det som bara den där. Träden typ låg efter marken. Riktig storm!! Vilket iförsig är nice men nu så ska jag jobba imorrn istället vilket såklart är bra och gynnsamt för min ekonomi (som iförsig inte ens existerar) men var hemma hos Mallan och fikade MYYYYYYYYYYYYYYS! cyklade dit och stod typ still i en nedförsbacke för att det blåste så mycket. Håller på och gör en tavla nu hej då

PS. Vårt hus är på annons
http://www.maklarhuset.se/ViewCompactObjekt.aspx?objektid=499757&referrer=hemnet SCARY!! Bilderna är iförsig helt sajko så det måste blivit nåt slags fel menmen. Ser också ut som att det bor en typ 10-åring i mitt rum. Moget!

If I was a rich girl nanananananana










Soft mix!


Idag

Ska jag åka till Åland. Tänkte chilla lite, skriva på min bok och BASTAAAAAA!! och plugga matte. Men nu blir jag typ lite osäker för det blåser tydligen helt bananas och jag ser ju inte direkt framför mig hur det är jättemysigt att va ute på sjön, stora havet i kuling. Men det får nog lösa sig snart för bussen går om typ 1,5 timme. Och nu ser jag att det regnar också. Kul... Ska i vilket fall hem på Fredag igen och då är Kajsa i stan och vi ska förhoppningsvis titta på dom första två avsnittet av gossip girl säsong 4. Och om senaste avsnittet kan jag bara säga: Damn that mother chucker!!! Och juliet kan också gå och döööööööööööö! Men skönt att det kommer en ny person som jag kan plåga med mina tankar och funderingar. Borde gå med i nån slags gossip girl-community. Jag är inte helt frisk jag vet!

Jag hatar dig lite granna just nu och du borde kanske dött ändå?! OCH CRILLE HATAR DIG OCKSÅ LITE GRANNA!!!

Nya tag

Idag har jag ryckt upp mig efter några onyttiga och orörliga veckor. Morgonen började iförsig med att jag segade framför datorn och drog mig från att gå ut men sen kom jag i allafall ut på en heeeeeeeeelt lovely powerwalk. Skogen är helt underbar!! Och vädret också!! Efter detta så käkade jag jättenyttig lunch med massvis med grönsaker och omelett. Mår dåligt av alla grönsaker.. Men vägrar att ge upp den här gången!! Mitt nya liv är här för att stanna!!!!!! Goodbye candy och allt annat som är onyttigt (i allafall på vardagarna)


Nu ska jag klä på mig och åka ner till tibble för att snacka med en studievägledare och övertala henne om att jag bara måste få läsa en till kurs (dom regel på att man bara får läsa ett visst antal poäng). Sen ska jag plugga matte! buhu

Roligt

Det roligaste som någonsin har hänt mig har precis hänt! Överdriver kanske lite men det kom hit en fotograf som fotade vårt hus eftersom det ska säljas så jag fick typ assistera och hjälpa till lite. Var kul att se hur hon stylade lite och så där. Skulle vilja jobba med sånt!
Jag ska snart gå ut och gå tror jag fast jag måste verkligen plugga matte fast jag har bestämt med Santa att vi ska leka lite med luftgevär. Jobbigt liv! Ska på mattelektion kl 6 och sen kolla på film med Sarah B och hon har lovat mig Sweet home Alabama :D Och kl. 22 ska jag hem till Lina och kolla på gossip girl. Tur att man är ledig jämnt! Fan vad deppo det är haha.
Min assnygga hemsida jag gjorde på webbdesignen:



Sjukt snygg!

Jag borde

skaffa mig något att göra! En ny hobby eller kanske ett jobb som andra normala människor. Men jag pluggar ju faktiskt mer än heltid! Konstigt bara att jag aldrig har något att göra.
Idag ska jag i allafall på webdesign och få betyg. Ska fota min hemsida så ni får se! Sen måste jag hem, hämta mina matteböcker, tillbaka på mattestuga och sen ska jag leka med Sabbe. Och vi ska lägenhetsvisning :)
Men först ska jag gå och handla kläder! Egentligen borde jag spara mina pengar men vem behöver pengar på kontot när man kan ha vackra kläder hängandes i garderoben!?

weekend

I fredags var jag först och red med cp. Perfekt fredagsnöje!




Mina älsklingar! 
Sen tittade jag, cp, mallan på film. Tre grejer vi garvade åt:
1. Den här tavlan (som jag har gjort) och dess random ordspråk. På vilket sätt hör ordspråket och tjejen ihop liksom?


2. Den här skjortan ur min garderob är verkligen seniorboende i florida!


3.


Om det överhuvudtaget finns någon som inte sett den så SE DEN! En av mina favoriter och jag tröttnar aldrig! Btw så är ju min favoritfilm all times Sweet home alabama. Försöker alltid få folk att vilja se den (vilket dom aldrig vill) men den här kvällen så tänkte jag hoppfullt att mallan och cp kanske inte sett den så jag började promota den men hann bara säga: det är en roma (ntisk film) sen avbröt dom mig och skrek neeeeeeeeeeeej! Jaja hoppet är i allafall det sista som överger en! Ska fråga sarah B om vi kan se den ikväll :)

På lördagen drog Malibu och jag till tc. Vi var finklädda och skulle fika men just då säger Malin att "tänk om typ spongan eller josse skulle se oss sitta och FIKA i TÄBY CENTRUM, så här FINKLÄDDA! Det vore ju helt sjukt!!"
Så vi åkte hem till Mallan istället och drack kaffe. Man måste ju hålla på sina principer.
Sen drog jag, nisse, mallan och hälsade på bjärt i linköping = kuuuuuuuuuuuuuul!
Två av Bjärts polare ställde upp och bildade en dansgrupp med mig och malin. först tränade vi in en dans och sen uppträdde vi med den på ett förkrök där det var typ 40 pers. Sjukt poppis och ascoolt!!!!!! Var så lycklig!!!!


KEBAB!!!!!!!


gaaaaaaaaaaaah

beslutsångest!! Har slutat jobba och efter si så där tre koppar kaffe och lite tysthet så är jag redo att ge mig ut och göra någonting och velar mellan att gå ut och gå en runda eller åka med CP och galoppera på hennes hästar. Det senare alternativet är ju vääääldigt lockande, speciellt eftersom mina älskade tretornstövlar behöver rastas men det första alternativet är också lockande för då hinner jag träffa min mamma som kommer hem och åka till täby centrum och kanske om man har jättejättetur och mamma fortfarande är den givmilda mamma jag minns henne som så kanske man får något man jättegärna vill ha (jag är förövrigt det närmaste en ängladotter man kan komma). Men annars så blir det ridning och sen middag med min mami för efter det nalkas fiiiiiiiiiiiiiiiilmkvällen, en ny filmfestival!!! Och får inte glömma IDOL!!!!!
Dom två bästaste människorna jag har lärt känna på sistone är förresten Santa och Lina. Fast jag glömde mina nyköpta shorts hos Santa igår och nu har hennes pappa hittat dom och tagit på sig dom... På jobbet!!!

Den här veckan

har jag typ varit asförvirrad, lost in translation liksom och inte vetat någonting! Eller jo jag har vetat hela veckan att Mallan och jag ska ha filmkväll ikväll och sen en heldag i Täby Centrum imorrn :) Mycket roligare än så blir det inte i Täby kommun.
Men back till att jag har varit förvirrad: Kände mig jättejättevilsen och mkt av det har med framtiden att göra, var ska man bo liksom? Vad ska man göra? arbeta, plugga, bajsa ihjäl mig?!?!
Igår på dagen visste jag två saker (förrutom filmkvällen):
1. Mitt namn
2. Att jag alltid kommer ha min familj vad som än händer
Tack vare en helt fantastisk människa som har namnsdag idag vet jag en sak till!!!!
3. Nils W har namnsdag idag och är världens bästa :D Grattis din stekta falukorv!!


Jobbar

och har precis insett att det är sjukt bra att hoppa in och jobba lite lätt typ 8-15 på fredagar för då är alla så himla glada för att det är dags för helg och barnen går hem tidigare :) Provet i naturkunskap igår gick dåååååååligt, tror både heddan och jag satt som två stora frågetecken!! Ofta man kan rita hur ozonlagret är uppbyggt!! Så tråkigt att jag snarkar ihjäl mig.
Förresten så passar Daniel Craig skitbra som micke i millenium-filmerna!

Ashet är han ju också! Gör ju inte saken sämre att dom har frågat om dom får spela in en scen på pappas firma! Ooooh Hollywood here I come!

En annan asbra låt


Vi kom sexa!

På Vm igår vilket jag nästan tycker är bra. Hade väntat mig att vi skulle komma sist.



Och RGB ligger sexa inför de individuella finalerna :D
RGB ääääääger, vill att han ska vinna VM-guld!!

Häng med RGB at globen horse show 2009


det här är en väldigt bra pluggplats

i allafall när man håller på att frysa ihjäl och kroppens känns som en isbit


Tycker förresten att det är underskattat att tända en brasa. Det är ju faktiskt inte den lättaste saken att göra! Krävs en riktig kvinna för att få till lite eld :)
Te är förresten sjukt överskattat! Det känns liksom väldigt cosy och trevligt och blablabla men sen smakar det bajs!! Och hur mysigt är bajs egentligen??
Nej nu ska denna hitills ganska tråkiga dag fortsätta med att jag ska jogga, åka och hämta en kjol som min farmor sytt upp åt mig och sen kommer Malin hit för vi ska ut och gå och efter det ska jag lära mig att kakla! Exciting! Och så ska jag ju plugga också...

så jävla bra!!!! Självklart från gossip girl höhö


Kan berätta

att Crille och jag inte smygtittade på senaste gossip girl-avsnittet igår för vi var duktiga och höll oss! På torsdag ska vi ju se på det och har även bjudit in Santa som kommer va där på "prov". Vi har en del krav man ska uppfylla för att få va med i the exclusive group.
Igår kollade vi faktiskt på ett gammalt avsnitt och det var fint. Jag sprang jättejättefort hem till Crille efter matten. Ett tips för att springa jättesnabbt är att låtsas att man blir förföljd av en mördare eller att det ligger läskiga män i alla buskar. Detta funkar dock inte på oss som inte är lättskrämda så igår på väg till Charles så låtsades jag att jag blev jagad av en grävling. Sprang ju som sagt sjukt snabbt!
Nu sitter jag ensam i en datorsal och ska göra klart min webbsida som handlar om inget mindre än gossip girl. Har också varit och lämnat massa grejer hemifrån på kyrkornas second hand. Kändes så klart tråkigt för mig som gillar att samla på saker men det ska tydligen vara bra, typ feng shui:igt att städa bort saker. Lämnade ett skåp som är målat i kurbits och som egentligen är asafult men jag var nämligen inne och pratade med en antikhandlare som sa att om jag behåller det i några år så kommer det bli värt 10 gånger pengarna!!! Och han sålde skåp med kurbitsmålning för 9000!!!!! Dollar-tecken fladdrade framför mina ögon i flera dagar men min pappa vägrar att spara sånt där och dessutom tror han inte att det ska bli värdefullt så jag måste ge med mig lite granna och då kanske jag slipper slänga ut något av det jag gillar??
Poor little Lo har ju inte ens någonstans att bo!!!! Den där lägenheten vi kollade på blev svindyr såklart och jag grät och grät och grät tills jag kom fram till att jag borde flytta till New York istället.
Men puss och kram på er och ha en bra dag för nu ska jag göra klart min webbsida!!

Orkar inte

Koncentrera mig så därför sitter jag på matten och leker med min iphone. Något jag kommer ångra i efterhand men jag tror typ på fullaste allvar att jag har en bokstavskombo. Vet i allafall hur det känns! Som tur är har våran lärare dragit ner tiden från 3,5 timme till 2. Varje lektion! Han är fin :) nu väntar jag bara på att matten ska va slut så jag kan åka hem till Crille. Krypa in i hans mysiga famn och bara gosa. HAHaha vad jag driver nu! Vi ska kolla på gossip= smygtitt. Crilles famn är den sista famnen på denna jord jag kryåer in i! Men är på lite gråtigt humör så hade jag varit den typen av tjej som behöver en varm och mysig famn att gosa i hade jag nog gjort det (fast fortfarande inte crilles) men jag är i allafall inte that kind of girl. Mår dåligt vid tanken på att vara beroende av en man. Jag tänker bli lesbisk!!!

gårdagen

blev faktiskt en mycket lyckad dag, jag ansträngde mig och var duktig på webbdesignen, sen gick jag hem till min farmor och farfar för att få hjälp med lite kläder jag syr om och då dök även min faster upp så vi fikade i flera timmar och lärde farfar hur man skypar (hann prata lite med min kusse i USA). Förresten så ska jag nog åka och hälsa på henne verkar det som. Visste inte ens om det men min faster sa så här:
-Du ska ju åka och hälsa på!
och jag säger mmm det vore ju kul och min faster fortsätter då:
- Ja men din mamma sa till mig att hon betalar!
JIPPIE!! vilken surprice!!! Happyhappyhappyhappy!
Sen åkte jag in till stan, gick på visning med pappa och sen åkte jag tillbaka hem för att gå på bio med Jempa. Vi såg I rymden finns inga känslor, gillar den skarpt!!

Det jag gillade allra mest med filmen var att storebrorsan Sam var så het att jag nästan avled. Läcker läcker läcker!!


Och nu sitter jag här och ska fixa lite bilder till webbdesignen, har faktiskt asmycket att plugga den här veckan, och sen ska jag åka och jobba kl 12-16.30 = sooooft
Försöker även hålla mig från att kolla på senaste gossip girl avsnittet som kom ut i natt. Crille och jag ska ju inte titta förrens på torsdag efter som Santa skulle få va med och inte kan på onsdag. Men hon är bara med på prov än så länge! I allafall känns det typ som julafton just nu, det pirrar i min mage, jag kan knappt sitta still och jag allt jag vill är att kolla i paketen under julgranen (i detta fall är paketen lika med senaste gossip girl-avsnittet). Men har lovat att hålla mig!
Kom på att jag ska på kvällsmatte sen och det här låter ju helt sajko men jag ser framemot det!

Miss Åland

Saknar Åland. Som vanligt höhö men lite extra idag faktiskt!! Och systrarna Fagerström också :)





Underbarbild!

Denna Måndag

ska jag först och främst städa, sortera ut grejer för vi ska ha visning på vårt hus snart.. Buhuh och roligt på samma gång!
Sen ska jag på lektion och sedan plugga naturkunskap. För er som missat det fick jag G minus på förra provet. Jag är ett lyckat barn :) Men sen blir det några lägenhetsvisningar med min papi och sen ska jag kolla lite på förra gossip girl-avsnittet. Måste liksom uppdatera mig för det är onsdag om två dagar!!!!! Och med det menas nytt gossip girl-avsnitt!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖR

Kanelbullens dag!!



Men tyvärr så blir det ingen bulle för min del :( Är för fet höhöhö! Nej men jag åt faktiskt kanelbullar igår eftersom jag bakade och det var gott.
Hade en superkul kväll i lördags som började @ nisses med lite olika vänner och sen drog vi ner på stan, kraschade en handelsfest och drog runt på dansgolvet. I ett hörn stod en kundvagn (konstigt) så jag hoppade i och Santa drog runt mig som en galning på dansgolvet. Garvade ihjäl mig!
Efter Handelsfesten så gick vi längs sveavägen när plötsligt!!!! spänning...... En vit skåpbil ruller in till sidan och vi springer i attack mot den och kastar oss in när dom öppnar dörrarna för att hoppa ut. I bilen satt The Poodles


Kicken och co liksom så vi drog med dom slash följde efter dom till ett rockigt ställe där vi drack öl för att sen gå vidare till Berns som hade stängt. Kul kväll i allafall. Och josse och jag blev förresten nypta i rumpan med en sån där te-grej:

Och det hela slutade med att vi attackerade killen tillbaka och allt var väldigt kul. Minns att vi sprang ikapp bakifrån, hoppade upp på hans rygg båda två och hängde där tills han typ dog..
Kanske hittar bilder från kvällen sen!

Johan Hedman

är en mycket duktig fotograf. En av dom bästa jag känner (råkar känna en del duktiga fotografer faktiskt). Han tog lite bilder från Hagaparken i torsdags och igår i svampskogen:






Sjukt perfekt dag i skogen!!!

Men kolla in Johans fotoblogg: moosegigantic.blogspot.com

last night

träffade jag Spongan som tycker att jag är helt sjuk i huvudet med hela gossip girl-grejen, att Crille och jag t.om klär ut oss och så där! Antagligen är hon bara en av många som undrar om jag är seriously disturbed och visst jag kan kanske erkänna att det är lite stört men jag har kul och jag gillar det så ja jag kommer fortsätta vara helt störd and I know you love me xoxo gossip girl Skämta! Men tack till Crille Rådman som förstår mig! Kan förövrigt berätta för er alla hur hela grejen började och det var typ för 2 år sedan som både Crille och jag var arbetslösa, satt hemma hos honom på dagarna och tittade på gossip girl och drack rom och cola. Och drömde! Perfekta livet! Har precis varit ute och sprungit i Haga parken (låtsades att det var central Park), ska till myrorna i ropsten och sen ska jag meata Santa and Malibu. Dom vill tydligen dricka öl. Tidigt men varför inte liksom?

Okej

Jag höll precis på att avlida! Hade så lågt blodsocker att jag knappt kunde stå på benen, allt bara snurrade runt omkring mig och ja jag trodde min sista stund var kommen. Det är Så här det blir när man slarvar med matten och bara äter ballerinakakor hela dagen. Kroppen är ju i behov av lite näring också. Efter en banan och lite hälsodryck och lite choklad så lever jag i allafall men har lång väg to the top! Är på väg in till stan på spelkväll nu vilket blir kuuuul! Ett skämt lina drog idag: Varför kom Jimmie Åkesson sist in i riksdan? - för att han vill vara sist! Höhö! För er assholes som inte fattar säg sista meningen fort = han vill va rasist.

Ligger

I soffan och väntar på attjohan och pini ska komma hit. Vi ska nämligen ut i skogen och plocka svamp! Kanske attvi åker till brottby, mallan och jag var nämligen där i tisdags och plockade 40 gula kantareller :) och fikade såklart! Jag har fixat kaffe till idag och lina tar tydligen med kakor mmmm. Don't hate us cause you're aint us Förresten så var jag ute och gick en timma imorse samtidigt som jag kollade på gossip girl-klipp. Nya sättet att träna!