här händer det grejer

har ju varit lite upptagen på sista tiden, var på en helt underbar spelning med Oasis i globen. Det var helt fucking amazing!! Vi trängde oss fram så att vi stod precis framför Liam som förövrigt är sexig. Helt sjuk känsla i allafall! Don´t lock back in anger var höjdpunkten <3Spoon och Elin K är söta


Har även tagit körkort, fjärde gången jag skrev teorin lysste det godkänt :D Detta var igår, så då drog jag och träffade Spoon och Mallan som mer än gärna ville kramas med Körkortstagaren. Sen burnade vi runt lite allmänt i bil, hämtade Crille Rådman och hade familjemiddag med CattaP och sen så drog jag, Mallan, Jullan hem till Jan O (mallans farsa). Helt underbart, alla var sjukt happy där, pussades och var såååå otroligt lyckliga för min skull. Fick även en öl av Björn som förövrig får mitt hjärta att banka så hårt att det hörs hela vägen till grannen. Nej men skämt å sido, den här människan är en underbart fin vän!
Eftersom Mallan och Jullan skulle åka till Thai idag blev även jag lite sugen och självklart hade jag en lösning på problemet: vi drog hem till mig, jag drog planen för dom andra och frågade om dom ville komma med och lyssna när jag försökte övertala min pappa, tänkte att det kunde bli rätt kul. Men dom ville inte så nervös men ändå hoppfull gick jag ner och sa:
-Jo Malin och Julia ska ju till Thailand imorrn.
- mmmm, säger pappa något oangagerat
- Ja så jag tänkte att jag kunde åka med kanske? Fast biljetten kan jag inte betala själv, säger jag på mitt raraste sätt.
- Ja det går väl bra, säger min pappa och fortsätter se på På spåret.
Jag var inte särskilt överraskad över den lätta övertalningen, sån är pappa, alltid lika kjamgo! Morsan har också varit kjamgo den senaste tiden, sen den 25:e, hon brukar vara det.
Mallan och Jullan garvade mycket, min pappa är för fin <3 Jag visste att han skulle gå med på det här! Fast biljetten är inte bokad ännu så än är inget säkert men om jag åker så ska jag få en spritflaska av Björn och det är ju alltid kul :)
Skjutsade runt lite igår och det var superkul framtills Malin och Julia skulle ha skjuts till Arlanda halv fem imorse.
Försökte slippa undan och istället låta CP köra genom att säga:
- Men jag är skittrött!
Varpå Catta svarar ironiskt: Ja men jag är jättepigg, har alltid min mest aktiva och vakna tid klockan fem på morgonen!
Hehehe allt är roligt när man är trött!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Nu ska jag och älskade vännen Spooon gå på Oasis och efter det ska vi festa och det kommer bli ett evighetslångt dygn för mig för jag vaknade kl 6 imorse och jag hinner antagligen inte sova mycket innan jobbet imorrn och efter det kommer Mallan hem och hon är ju rätt krävande så det blir ingen sömn då inte!!
Idag hade jag uppkörning btw. Var orolig eftersom jag igår kväll var på the manks spelning och blev lite packad (är väldigt lättpåverkad). Det gick i allafall vägen vilket är helt sjukt eftersom jag körde som en galning. Jajajajaja Happy :D Måste dra


Jullan och Spoon med the Manks (nästan hela)

ojojoj

please alltså läs den här artikeln, den är helgalen: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4263105.ab

Ska berätta om den gången jag nästan blev kidnappad och våldtagen. Det var igår morse när jag var på väg hem. Jag går ytterst oskyldigt längs vägen, en bil svänger in precis framför mig stannar en bit bort och sen märker jag att en man går bakom mig och försöker tilltala mig. Jag stannar ju såklart och då undrar han, en man i 40 års åldern, om jag har en storasyster som heter Helena vilket jag inte har och han börjar en lång utläggning om att han bodde här i kbyn förr i tiden och blablabla. Jag är jättelik Helena i allafall och han verkar vägra inse fakta = att jag inte har nån syrra överhuvudtaget. Tillslut så bestämmer jag mig för att gå och han säger då med lite sorg och längtan i rösten: du är lika vacker som min gamla flickvän Helena i allafall. 
Kul att någon uppskattar en i ett väldigt bakfullt tillstånd men liksom hallå jag är ju inte jättesugen på en man som är typ 30 år äldre och om jag var det skulle jag väl ta reda på Peter E´s nummer eftersom jag hört att han befann sig på Såstaholm i Täby Kbyn i helgen?? 

Jag och idolen Peter E innan han började skicka snuskiga sms till Malins mobil.


Hejsvejs

Kom fram till att jag aldrig skrev om en totalt galen och mycket rolig lördagskväll igår. Det hela började bra efter min vindsstädning med att jag träffade Linnea i täbban, vi drog hem till mig och slängde ner massor av sprit och kläder i en påse och drog vidare hem till henne. Hade då blivit lite varnad av Sarah som spänt verkade se framemot mitt möte med Linneas mamma som tydligen är svårcharmad? Det här kändes som en väldigt fin utmaning för mig, mästaren på att charma föräldrar och ja jag ska inte skryta men det tog inte många minuter innan jag fick en plats i hennes hjärta. Kände mig ytterst nöjd med mina kvalifikationer. Sen så höll vi i allafall på att totalmissa tåget men vi hann i sista stund, jag tappade även min kjol precis framför konduktören. Han gillade mig :)
Sen så fortsatte det hela hemma hos Crille där John och jag shottade vodka så det stod härliga till, tror jag, och vi drack världens kanske godaste (överdrev väldigt nu) drink som bestod av citronvodka, margeritha mix och red bull. Ni kanske märker hur positivt inställd jag var denna afton?? Sen så blev jag kanonerspackad och förhoppningsvis alla andra också och så drog vi till tegel. Nu minns jag ungefär bara följande bitar:
*Vi gick i fina par och om jag hade varit lite mindre berusad hade jag absolut drömt om att ha John som my boyfriend
*Jag blev bitchslapad av typ alla för att jag skulle nyktra till, funkade sådär
*sen hade vaktis och jag en trevlig stund, jag var stolt över att inte behöva visa leg.
Ja och sen är resten av kvällen en vild mix av typ tegelöl, ålande på dansGOLVET och väldigt väldigt mycket hånglande. Minns verkligen bara ett av alla mina hångel men som tur är kunde Jennifer och Sarah infa mig om vad som hänt. Försöker komma fram till en ungefärlig siffra, tror att det var minst fem, högst sju i allafall! Pinigt, jag är ju verkligen en hora ändå ut i tåspetsarna eller vad säger ni andra??
Funderar på om det är lika lätt för killar att hångla med typ 100 pers? Vart jag än går så träffar jag på folk som håller med mig totalt om att hångla är totalt oskyldigt och att man kan hångla bara för att man är lite uttråkade och så känner man nada och allt är helt käsnlodött. 
Till slut i allafall gick vi till Täby Park hotell och hade världens softaste hotellnatt. Puss till Sarah för det här <3
Det konstigaste nu dåra är så här att igår var jag helt ångestfri, helt sjukt men det kan ha berott på att jag fortfarande var full men idag är livet lite lite värre. Jag kan verkligen bara inbilla mig hur jobbig jag var... Måste säga förlåt till hela världen nån dag. Och lägga upp lite softa bilder från kvällen. 

Borttappade saker:

3 par sjukt coola solbrillor, såg dom senast på dansgolvet.
Ett par trosor och en bh.
En pälsmössa som jag visserligen tror att Adrian har koll på?
En flaska Captain Morgan
 


En sak få människor visste

Melina Em och jag gick ju i samma klass i ettan. I Grindtorpsskolan, montessori. Tyvärr tyckte varken rektorn, vaktmästaren eller Mullans mamma att den här typen av utbildning passade henne så hon bytte tyvärr till vanlig klass och en annan skola :( Jättetråkigt. Men vi hade i allafall kul ett år. Melina var mega cool och drog tag i mig första dagen och ja det var då jag öppnade dörren till coolheten. Tack Emmet!
Nu till historien om Crazy-Mell. Vi hade en koja på skolgården och M var en självklar ledare. En dag sa hon:
- Här är toan, och så satte hon sig precis nedanför ett fönster och sket och torkade sig med lite löv. Vi andra, jag och Emma, tittade chockat på. Nästa dag var det dags för nya upptåg. Emma och jag blev strängt informerade om att ta med oss pengar. Emma tog med en 100-lapp, jag en tia och M ingenting. Melina, cool som hon var, kilade genast iväg till Täby C, som låg precis bredvid, på rasten. Att gå till täbban vågade inte ens sexorna göra (undantaget var väl jag i sexan då hehe). Tillbaka kom hon med en servis, godis till mig och henne och ett glatt humör. Tyvärr kom även Emmas mamma till skolan lite senare med ett inte lika glatt humör för Emma hade sparat till den där hundringen i ett helt år!!
En annan galen grej Melly och jag ägnade oss åt var att slå in lera i packet och ge till sexåringarna när dom satt i samling. Dom började ofta gråta. Minns även när jag skulle bli lärd lite livsviktiga saker, då tog galningen en björksly och började jaga en asiat över hela skolgården. Till slut så bröt en lärare det hela.

Jag och Mullan på skolans midsommarfirande.

Två roliga storys som jag är förtjust i:

Den här berättade Cattap för mig häromdan. Rätt rolig om jag får säga det själv. En ridman, vi kan kalla honom Pontus W, gick in på Donken i sällskap av sin hästskötare. Plötsligt kommer en tjej fram som känner hästskötaren och frågar:
- vad gör du nuförtiden då?
-Jobbar hos honom, säger hästskötaren och pekar på Ponta.
Då svarar den här underbara bruden:
- Jaha jag visste inte att du jobbade med handikappade!
Hahahaha waz up liksom?!?!?! ASGARVAR

Den andra storyn är så här va gott folk:
Efter att ha druckit lite rom och cola en kväll så insåg vi, Cri and me, att det fanns kvar och vi var lite snåla och kom fram till att vi skulle hälla i det färdigblandade i en colaflaska så kunde typ Adrian dricka det dan efter hehehe.
Crille skojar då och säger att hoppas jag inte dricker ur den här i morgonbitti i tron om att det är cola.
Dagen efter så ska Crilles pappa ta sig en slurk Cola men skriker i högan sky:
- Va fan!! Det var ju sprit i den här!!
Hahahahahahahaahhahahahaha

Tjenixen

Hittade några roliga berättelser som jag har skrivit back in the days. Här kommer ett kapitel som jag tycker är bra, så bra att jag nog ska fortsätta skriva på den boken. Eller ni andra får avgöra.

Kap 3.

På ett diskotek i närheten dansar Surray och Elfis.
- Vad ska du göra imorrn? Jag tänkte shoppa så du vill kanske hänga med, säger Surray mellan lite salsasteg.
-Jag är lessen Surray men jag ska vara med Lorrane.
-Lorrane och Lorrane. Du vill väl hellre vara med mig?
-Jo men Lorrane är också min vän.
-Suck, jaja. Men jag varnar dig bara, du vet inte vad hon kan ställa till med!
-Varför hatar du Lorrane?
-Det vet du! Hon tycker bara att hon är e så bäst och snyggast.
-Men det tycker ju du med!
-Det e skillnad. Jag är bäst och snyggast.
-Ja men......
-Förresten måste du banta.
-Ja jag vet men...
-Inga men! Minst 10 kilo om du vill bli modell, 5 om jag ens ska våga visa mig på stranden med dig.
-Men så tjock är jag väl inte?
-JO!!!
-Men du har väl sett tjockare människor?
-Njaaaa......
Elfis blir väldigt ledsen.

Vad tycks??

Hittade även en annan bra "story" som skrevs av mig och en vän nån gång under mellanstadiet.

Kap 1.

-Nu är vi framme, sa pappa.
-Åh vad stort och fint det är, sa jag lyckligt.
Jag och mina föräldrar och mina 2 yngre systrar Britta och Yngvalill skulle flytta till en stor gård och starta ridskola.
- Vi behöver stort hus nu, sa mamma, när vi ska ha ett till barn och allt.
-Nu får du föda det, sa pappa.
Det fick oss alla att rygga bakåt.
-okej, imorgon, jag lovar, sa mamma och stönade.
-Nej nu! Hör du dåligt satkärring, skrek pappa argt. Jag som betalar för maten vill att du föder det nu!
-Okej, sa mamma.
-Kolla det kommer, skrek Britta.
-Gullig. sa Yngvalill.
-Jag vill att den ska heta Helena Flena pisser man, sa jag.
-Nej hellre Sven-Ingvar, sa Yngvalill.
-Där kom det, sa hela familjen glädjestrålande!

Kap 2.

Barnet hade kommit och jag hatade det. Den var ful och snuskig. Den försökte para sig med mamma.
-Skärp dig snorunge, försök inte ta min fru ifrån mig, skrek pappa och slog upp Sven-Ingvar.
Jag skulle kanske bli mamma åt det nya barnet och flytta ifrån mamma och pappa.
En dag på stan träffade jag en jätteful gubbe som jag blev kär i på en gång. Han flyttade hem till mig och Sven-Ingvar. Han var lika gammal som min morfar men jag älskade honom ändå.
Han frågade om jag ville älska med honom. Det ville jag. När vi låg där kom Sven-Ingvar in och störde.
-Han kan också få vara med, sa mannen.
-Aldrig, sa jag och gick på toa.
När jag kom tillbaka in i rummet låg Sven-Ingvar och mannen  under täcket.
-Fy fan, sa jag och hoppade ut igenom fönstret och dog.

Tillåt mig att garva!!!!

Min dag igår var helvild. Skämtar ej. Det började med att Crille försökte tvinga upp mig plus övriga deltagare på Crilles "fest" klockan 7 på morgonen. Vägrade men gick därifrån rätt tidigt ändå och drog hem och la mig för att sova. Plötsligt börjar hela familjen städa vinden och trott eller ej så var det typ bland det roligaste jag har gjort på länge. Garvade verkligen så mycket att jag fick ont i magen, det var nästan i topp med Crilles och min "fight" i rulltrappan i Ropstens tbana. Hehehehehe. I allafall så fann jag följande:

*En hårklämma med massor av rosa hår på. Köpte den i London, var jättelycklig men lyckan försvann i samma stund som Julia G bestämmer sig för att prova den och samtidigt göra sönder den. Suck. Det var på busshållplatsen i Erikslund. Känns som igår, ett djupt blödande sår
*
En jättesnygg bikini som jag sydde för att kunna uppträda till survivor (Destinys child)

*Ett närvarokort med helt underbara namn, Mallan och jag som haft lite skoj hehehe. Kan vara ett litet internt skämt mellan mig och Mallan men jag fnittrar i allafall som bara den


* En vännerbok där jag fyllt i att jag vill bli ridlärare och att jag hatar Josefine och potatisbullar och beundrar Gunnel min ridlärare. Tror att Jobe hamnade på hatlistan för att hon dels var dotter till min drömkvinna Gun L B och sen även för att hon på ett mycket ironiskt och spydigt sätt sa till mig: Snygg tröja!
Malin har fyllt i att hennes favorit låt är Halfway around the world med A-teens. Vad hon gillar bäst är Lina Lk och Paula och hennes högsta önskan är att bli bästis med Lina och få Paulas förtroende. Vad Mallan helst vill bli är Paulas vän :D. Min pappa har också fyllt i, eller jag har gjort det åt honom. Vem visste att hans största intressen förrutom båtar och skjidor är mamma och skilda världar?
Morsan har jag nog också bara tagit lite som jag själv vill för hennes favoritfilm är tydligen Lejonkungen, hennes favoritdjur är hund och koltrast (!) och hon vill helst av allt träffa Stefan Edberg. Spännande mix.
Här nedan kan man se vad Cissi Spong fyllt i:

Hoppas verkligen att Ta kosten smakar bra till middag och att Gulenetider drar på turné igen. På en annan sida fann jag även att Spongan helst vill träffa Gäsle och ville bli djurskötare. Hur går det med dom framtidsplanerna Zi?? Hon bytte även favoritfilm till på Bettet. Kul att någon uppskattar informationsfilmer om hur man ryktar en häst och så :)

* Hittade även ett brev till min hund

Mamma vill rama in det här för vi garvar järnet bara av att kolla på det. Sååå himla sött att Spongans och min hund var så bra polers och att dom brevväxlade.

Ni vet längst bak i skolböcker, där satt man ju och skrev en massa skit till varandra. Har hittat en massa fina konversationer mestadels mellan mig och Mallan och Spoonibaloooni. Som den här:
Jag: Det är party hemma hos mig efter skolan. Vi har pizza hemma.
Mallan: Är du Lorre??
Jag: Nej men vi har pizza
Mallan: Vem är du?
Jag: Lisa Karlsson, 23 år gammal, tuttmodell. Bor i höghus i Rinkeby, har precis fött en dotter, Ali 1 år. Hennes storasyster Mohammed är blond och blåögd. Vi har för tillfället pizza hemma.

Dagens kramgoaste människor:

*Alla som ringt och frågat hur det gick med uppkörningen, typ 3 pers men ni är kjamiga som bara den!!!
*Bjärt och Mallan Smedman, älskar er!!! Best friends forever, alla vi tre <3 Vill vara er lillasyster, inte bara ingift mini gun.
*Min brorsa, han är kjamgo och bra att diskutera sprit med.
* Micke N, min gamla granne som jag meatade idag. Spongan och jag var väldigt kära i honom, tyvärr var han mer kär i mig. Tiden den går men känslorna består.  Han tipsade förövrigt om att lägga till lite mer krydda i mina försök att fånga Bjärtus.


För alla jättespända människor:

Min uppkörning gick väl fint men fick ändå inte godkänt. Det suger ju lite men tydligen är jag ändå väldigt bra på att köra men jag blinkade inte i rondeller och glömde bort högerregeln. Hamnade typ i trans, blev helt handlingsförlamad när jag kom fram till en korsning och istället för att typ stanna till och chilla lite lagom så tryckte jag gasen i botten och hoppades att dom andra hade en stopskylt eller nåt. Det fanns tyvärr ingen stoppskylt men vi överlevde utan en allvarlig trafikolycka.

I vilket fall hade jag och Catpower en väääldigt mysig stund igår. Rätt rolig också, vi kollade i gamla skolkataloger och valde ut en ur varje klass som man helst skulle hångla med. I vissa fall var det rätt svårt som typ i den här klassen:Cattap valde tjejen, jag vägrade henne, hennes farsa är värsta galningen. En dag i augusti skulle Mallan och jag passa Mallans farsas båt plus typ hela båthamnen. Soft tänkte vi, man lägger sig ner och sover. Precis när vi slagit oss ner för att chilla och äta daimtårta dyker en man upp och Malin säger: hoppas det inte är han som också ska vara här, det är den värsta typen man kan hamna med. Men det var inte denna man, istället dyker en annan man upp som visar sig vara född i helvetet!!! Kan nog inte ens fortsätta skriva om honom så totalt insane är han!!!!!!!!!!
Jaja viktigt att minnas namnen på alla man valde i allafall, om dom dyker upp plötsligt och mycket oväntat!

Svårt att välja av alla heta lärare. Gissa vem jag valde??
Funderar nu på om jag ska orka gå på fest eller om jag ska dra hem till Crille och hänga, the guys som vet vad livet går ut på är där så varför inte? Crille vill dock att jag ska ta med mig tjejer, känner inga såna!!! I allafall inga som kan hänka dit. Förklarade för Cri att Cp jobbar, allt han sa var:
- Jag är så jävla trött på henne!!
Håller med!!


Imorrn är i allafall Tegeldagen med stort T. Heddan och jag har varit superduper taggade i typ 3 fucking jävla veckor!!!! Skjuts-Henke ringde mig idag också, hans planer för helgen är följande:
*Träffa mig
Heheheehe, hur många söta killar får man ha på g egentligen??

En av mina darlings, Per B på bild. Gick på ridläger hos honom när jag var 11, vi älskade varandra från första stund även om jag ibland hade en tendens att vara lite illbattig som liten. Kanske även ska nämna att ridlägret las ner efter att jag åkte hem. Pers liv blev aldrig detsamma och nu ser han mig bara på horse shows. Han brukar ge mig björnkjamar och kalla mig raring. Så romantiskt!!! Tyvärr vägrar han ge mig folksamprylar efter att han träffat mig redigt berusad i gothia lobbyn :(

hehehejeheje

nu ska jag på uppkörning! Är inte nervös för chansen att det här skulle gå bra är ungefär typ 10 procce av 100. Pappa och jag kom fram till att det var försent att ändra min körning dagen innan så hans enda råd till sin enda dotter var att flirta in mig hos den här personen som jag ska köra med redan innan vi satt oss i bilen. Har borstat tänderna, satt på mig lite smink och lyssnat på freestyler. Tror att det är ett framgångskoncept!

Alla hjärtansdag!Jaha då var det snart dags för denna årliga högtid som egentligen är rätt larvig men ändå, en högtid är alltid en högtid och behöver firas men några öl. Cattap vill att jag ska med på tävling, som hon säger:
Har man ingen pojkvän får man vara med sina hästar istället. Och har man inga hästar får man vara med sin kompis hästar :D Tror dock att det kan bli kul, ska nog klä mig i jätteromantiska kläder och välja ut första bästa kille på stället och låtsas att det är min pojkvän <3
I somras trodde jag väl ändå att jag skulle ha lyckats fånga Bjärt, Björna, Smedman men mina försök att skapa en relation med honom går verkligen inte jätteframåt. Kanske måste adda lite psykiskt sjuka drag i mina försök??

hemsk dag

Idag har jag varit med om något så pinsamt att jag egentligen inte borde skriva om det men mitt nyårslöfte är att vara ärligare och dessutom ser jag en början till en spännande följetong: Lo tar körkort.
I vilket fall så skrev jag teorin idag för andra gången (redan det är ju pinigt värre) Vet inte om det är mig, provet eller mitt ointresse för trafikregler som det är fel på men jag fick i allafall ännu sämre poäng den här gången. Är jag ensam om att gå bakåt i utvecklingen? Mina bröst är ömma.
Ville först svälta mig till döds, lägga mig ner och grina eller helt enkelt bara bosätta mig i en koja ute i skogen där ingen skulle hitta mig men sen mindes jag min ålder, som trott eller ej är ganska så hög, och kom fram till att jag är för gammal för att gråta över att jag inte vann klubbmästerskapen i dressyr utan istället fick titta på medans Jullan tog emot förstapriset. Dags att rycka upp sig, det är ju 2009 och jag är Lo så vad kan inte gå rätt detta år??

Imorrn ska jag i allafall köra upp så jag och farsan ska ut och träna lite basgrunder för dom har vi helt glömt att ta med i våran utbildning. Gick ju några gånger i körskola men var tvungen att sluta eftersom min teacher och jag inte kom överrens. Han klagade hela tiden och tyckte att det var ett under att jag inte hade varit inblandad i en allvarlig olycka. Föredrar verkligen att köra med min pappa, då lyder bara en regel: väck mig om det kommer en polis! Sen får man ju köra hur fort man vill då :) Det är inte det att jag inte kan kontrollera bilen, är en väldigt bra förare, men mitt intresse för vägskyltar och andra förbipassande saker är lika med noll. Och i vilket fall så vet jag ju knappt hur enkelriktad-skylten ser ut.
Så mina chanser till att klara morgondagens uppkörning beror helt enkelt på:
*Hur väl mitt charmerande sätt lyckas charmera uppkörningspersonen
*Vem jag får som uppkörningsperson.
Hoppas på en äldre man, har alltid jobbat bäst med dom, en äldre kvinna kan också funka. Tänker mig nu Lisa som jobbade i cafeterian på ridskolan vars enda intresse bestod av att mata mig med mellanmål och dagdrömma om att adoptera mig. En sån kvinna får gärna köra upp med mig! En yngre person med vagina är absolut inte uppskattad eftersom dom är svårast att förföra. Yngre killar är annars bra för då kan man köra en del gamla goda isbrytare typ som:
Hånglar du mycket på helgerna eller? 
Vilka tevekanaler har du hemma då?

Ja nu kan jag ju tänka mig att ni känner er rätt duktiga om man jämför med mig :)

Btw var jag och jobbade igår, det var ju ett tag sen jag såg alla kidsen så det blev lite galet. Hade glömt hur snabba och listiga ungar är, hann knappt reagera innan Henrik hade lagt sin hand på mitt ena bröst (två gånger!!!!) och hunnit med att ta på min rumpa ca 3 gånger. Efter bröstincidenten sprang han runt väldigt länge och skrek:
-Jag tog henne på bröstet!!!!!!!!!!!!!
Ingen annan vågade, det var väl kanske tur i oturen. Spelade även sällskapsspel i typ 2 timmar, var lagom motiverad tills min stora kärlek klev in och ville joina. Jiippie!! Han är verkligen så cute att jag dör, tyvärr bara nio år men bra på att spela Uno. Dessvärre är han även lite tråkig, väldigt timid, svär inte och brukar inte ens köra långtradaren bakom skolan. Risken finns att jag tröttnar fort.....

hej bejbys

igår efter att jag varit uttråkad var jag på en romantisk middagsdejt, kan inte säga med vem för personen i fråga är så känd att ni skulle bli helt blåa av avund :) Förresten funderar jag på att gå utan trosor i två veckor, som ett experiment. Äckligt kanske ni tänker nu men det är ju faktiskt helt naturligt!
Efter dejten kollade jag på Benjamin med Heddisch och Crille. Benjamin är ju liksom superkul, det tycker väl typ alla, men det finns inga människor på denna värld som garvar så hysteriskt och åt exakt samma grejer som Crille och Heddan. Tillsammans till döden skiljer dom åt??Sen läste vi Heddans gamla blogg och det var såklart kul :D
Visste ni att han sålde sin moppe suuuuuuperbillgt för 2500 spänn för att han tyckte att killen var så himla korkad att han behövde den mycket mer än alla andra som även hade kunnat betala mucho more!?
Tycker att min anledning till billig försäljning av mopedos är mycket bättre (kan tyvärr inte tas upp här, för sorgligt).
Andra roliga saker i bloggen:
Heddan listar höjdpunkter under en skiva, typ retarded skivan.
* Han dansade med Kicci (plus Rosanna eftersom dom satt ihop). ÅH Kicci är sååå cool, önskar att hon dansade med mig. Många coolhetspoäng till Johan.
*Crille och Heddan blev mordhotade och nästan nedslagna av Lillguns softa polare Nisse. (helt sjukt att Crille inte mindes det här, stackars C han kommer kanske dö snart)

NU kommer vi till det som är anledningen till att jag är på jättegott humör och garvar lite lagom gott, kan tänka mig att Crille garvar på ett lite råare sätt.
När kvällen var över fick Johan bråttom till bussen och sprang fort dit, han var tydligen glad över att hinna med den MEN senare ringer han Crille och är vääääääääldigt bitter och säger med nedstämd röst:
- Jag måste gå tillbaka och hämta bilen.
HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHHÖHÖHÖHÖHÖÖÖ LOL ofta man glömmer att man åkt bil! Är säker på att den 45 minuter långa promenaden i äckligt väder gjorde dig gott Jojo!!

Hur fint är inte det här?? Obama är sexig..


 

lagom uttråkad

är jag just nu. Men man har ju fått en del erbjudanden om kvällen, hehehehe, kanske inte helt överraskande :) Måste nog tyvärr, hur mycket det än smärtar inombords tacka nej till Crilles erbjudande. Just nu är jag ju den bra vännen i våran relation efter hans kraftiga attack mot mig igår plus den inställda brunchen som han skulle bjuda mig på idag. Det är förövrigt ett av mina absoluta favorit sms som jag fått av Crille (näst efter det som han skickade i åttan) så här fint är det i allafall:
Sluta larva dig! Limon hämtar dig kl 11 för brunch! sätt på dig en klänning!

Han vet verkligen hur man ska hantera slynor som försöker vara bitchiga.

Ps. Har skaffat en ny favvolåt: Sum 41 - with me. Ds. puss

Med mig är det alltid något!

tydligen... Igår hade Crille, förrutom middag även en överraskning till mig. Jättespännande, verkligen!! Och vilken överraskning det var. Tror knappast att ni kan inbilla er min glädje när det visade sig att överraskningen var........ SPÄNNING!!!!! JOHAN HEDMAN <3<3


Crille var väldigt givmild mot mig men tyvärr inte mot Heddan som inte ens fick ett stort glas att dricka cola ur :(
Efter givmildheten började Crille bli smått påfrestande, han klagade mest hela tiden över vilken usel vän jag är. Enligt honom är det värsta med mig att jag alltid kommer försent och missar tåg och bussar och sånt. Det är i dom här situationerna jag får sms där det står: Med dig är det alltid något... Kärleksfulla men ändå anklagande. Jag kanske förtjänar det. Cri fortsatte i allafall med att räkna upp allt som var fel med mig samtidigt som han även höjde en annan vän, Mallan, till skyarna. Men visst fine with me!!!!
So go ahead, go. Be together. There's nothing standing in your way now, ‘cause I'm out

Kul då fick man med en liten line från Gilmore Girls också, kan dom scenerna där Jess var med utantill. Hehehe han är hetare än hetast. Chuck är ju liksom så het att det ställer till bekymmer, typ som den gången jag sett på några klipp med honom och jag blev så kåt att jag inte kunde röra mig vilket ledde till att Mallan och jag blev instängda på biblioteket en hel natt men Jess är om möjligt ännu hetare!

 

Gud alltså nu blev man ju nästan hångelsugen.

Men i allafall för att avsluta storyn om kvällen så var det så att Crille började bli jobbig med min mobil och ett vilt bråk utbröt som C tyvärr vann eftersom jag är jättekittlig. Sen så skickade Crille massor av sms vilket tydligen var kul för honom, inte för mig, jag mordhotade Crille, missade bussen, pratade i tele med Cattap som hade haft en bra vecka trots min frånvaro. Tydligen dök jag bara upp i hennes hjärna 1 (!!!!!!!!) endaste gång och det var när hon väntade på ett tåg och hade tråkigt. Det är bara det man duger till, att underhålla folk sucksucksuck.....
Cristopher Roin som är så himla bra på att se sanningen, i allafall så kan han läsa mig väldigt bra för jag är tydligen som en stor jätteöppen vagina, han skrev i allafall ett sms som såklart stämde perfekt in med sanningen:

sorry lo, men jag vet att du älskar mig och att du kommer tillbaks till mig!! så jag ber inte om ursäkt! ring mig imon så bjuder jag

Är Crille synsk?? Och vad vill han bjuda på? Horor, sprit, något annat?

I'm Chuck Bass

Chuck Bass är så het att jag funderar på om han är anledningen till växthuseffekten och Crille R är världens kanske bästaste vän som har planerat middag idag för att jag varit borta så länge = 7 dagar.  Hur hårt är livet utan Lo i närheten? Mullan? Någon??


The american dream is alive

I morse anlände jag till Sverige, en folktom flygplats, en kall bil och massor av granskog. Fick även lyckan att höra både Uno Svenningson och Fame Factory-Anders på radio, efter varandra!!! Var bara Elin Lanto som saknades för att göra den trekanten fulländad. Ibland är Sverige för underbart va :D:D:D Gudgudgud allvarlig depression on the way!!! Det här landet suger verkligen, det är ju helt fucking folktomt, har inte sett en endaste mänsklig varelse på hela dagen! Waz up liksom? Är sjukligt trött men har i allafall hunnit med en del telesamtal. Väldigt stolt över det btw för jag hade väl först tänkt att aldrig sätta på min mobil igen men nu har jag i allafall ringt dom obligatoriska vännerna (Grattis till er utvalda). Har en jätteviktig sak att ordna upp som kommer ta väldigt mycket tid, minst 30-40 timmar men jag pallar ej. Ska nog skita i det och istället skriva lite på min nya bok, gravidvaka heter den. Väldigt spännande handling om jag får säga det själv. För att göra en liten summering så är det en random dude (kanske kommer basera henne på Julia G, har ej bestämt ännu) som typ möjligen kanske är pregnant så hon bjuder in alla friendsen till en gravidvaka och så sitter dom och typ käkar massor av food, allt som finns nästan och ja så händer ju såklart massor av crazy fucking grejer under tiden. Galen handling jag vet!!! Gravidvakan utspelar sig i allafall i ett vardagsrum i Sollentuna där en tjej som heter Tove bor (det är Cattap) Det jag i allafall vill säga till er alla är att jag just nu önskar att jag var back in the US för imorgon svärs Obama in som president och det hade varit coolt att få vara där på den här historiska dagen. Såg i allafall Bush sista tal. Hade önskat att han hade gjort något dramatiskt, typ börjat skjuta vilt med en pistol mitt i alltihopa! Amerikanerna är i allafall ett folk som tror på en ljusare framtid. Jag borde flytta dit, för min framtid ska ju bli ljus! Man blir liksom helt meddragen av deras positiva entusiasm och deras enorma kärlek till landet, jag börjar t.om. förstå hur man kan bli troende.
Yes We Canhojhoj

Gud alltså jag är verkligen enormt jättejätte deppo för idag ska jag åka hem och det suger!!! Det enda som på något sätt skulle kunna vara lite fint med att komma hem till tråklandet sweden är att det antagligen är varmare där än här. Känns nästan som ett litet mirakel att jag fortfarande lever efter både en flygkrasch i floden och 20 minus grader! Men är man en viking så är man. Farmor påstår ju dock att vi härstammar från Frankrike, ligger absolut ingen sanning i det men att det finns en oäkting i släkten, det är sant det!!!
Min jakt på maffian går fortfarande inte så bra tyvärr. Spenderade några timmar i dom italienska kvarteren igår igen men det mest intressanta jag fann var en del fina tavlor på Beatles och en del på Tony Corleone. Vill ta med mig dom hem!!
Nej nu ska jag nog helt enkelt trösta mig med en bagel och starbuckskaffe och sen börjar min jakt på en gudfadern-tshirt som jag vägrar att åka hem utan! Mitt liv finns inte mer om jag hittar den....

Cattap, om du läser detta: Grattis i efterskott, hoppas du hade en fin födelsedag med mycket sprit. Call me imorrn, är så deprimerad att jag kommer behöva ett riktigt dirty call från ditt jobb för att ens orka öppna ögonen!!


Btw så fick jag en fortune cookies igår, ni vet sånt där som man ser i teve, med en lapp innuti där man får ett viktigt livsråd. På min lapp stod det i allafall: if you think you can, you can! Det var väl ingen nyhet direkt men ändå lite fint så där på en heeeeelt vanlig lördag.


Min nya älskade Yankees-jacka:
<3<3<3<3<3<3<3

Kärlek till er alla / er lovely vän Lo


hej hej hej

här sitter jag i världens kanske bästa stad. På 23:E våning :S kan dö om det börjar brinna bara så att ni vet. Resten av min familj är typ borttappade i denna stora stad men inte jag för jag hittar överallt. Kände enorm kärlek till New York redan första minutrarna då jag såg två maffiga maffiabossar stå och lura i ett gathörn. Morsan säger att det inte finns maffia här, suck hon är bara bitter för att hon redan är bortgift. Själv är man ju mer än mottaglig för ett frieri av en äkta man from the maffia! Idag har jag varit på strawberry fields i Hyde Park, vandrat lite på Upper East Side och även hunnit med att gå på Brooklyn bridge och i en del affärer. Har typ inte handlat särskilt mycket än men tänkte nog öka takten lite. Conversen kostar i allafall bara 250 spänn, här är mina nya lovers:På flyget hit kom jag på att man inte borde få flyga utan sina vänner i allt för många timmar. Höll typ på att dö för en massa sanningar trängde sig in i min hjärna. Kom fram till att jag ville ha Crille R där, gärna ihop med typ Axel L, Heddan m.flera typ Cattap?! konstigt nog kände jag även ett sting av längtan efter en roande stund med mina nya vänner Adrian och John, det är verkligen två som vet vad livet går ut på!!! Jaja allt jag vill säga är typ att alla nya vänner man får genom Crille är underbaringar kram till er

Sara Sandahl min älskade vän:
För det första borde det vara förbjudet att vara så vacker som du är och för det andra så har vi absolut inte glömt bort dig men du måste ändå förstå min oro över att du ska komma hem och sno tillbaka Lådmannen!! Då är jag plötsligt ensam och uttråkad. I mina vildaste fantasier så kommer vi tre hänga alla tre. Galet, jag vet!! Kramar er alla, vill aldrig mer återvända hem.


hej hej hemskt mycket hej

är nästan död, har tagit sån här blondinbella-paus. Jättefint :) Ska dra till New York nu people!!!! Återser min underbart kära bror om några timmar efter ett halvår isär. Önskar att glädjen vid återseendet skulle vara en tia men då skulle jag ljuga och jag har slutat med det. Det är nog en 8.5a på glädjeskalan!  Love yah Bitches

cissi spong

Kan tänka mig hur arg, besviken och ledsen du känner dig över att inte bli utvald men hela sanningen är ännu inte sagd och eftersom mitt nyårslöfte är att tala mer sanning så kan jag berätta att du från början valdes som nummer 3 på listan vilket är en ära i allafall i mina ögon. Jag kom sen genast att tänka på att du inte har råd att resa utomlands just nu och då blev det väldigt praktiskt att ta bort dig och istället ta med Cattap.

Beviset där man tydligt kan se ett Sp som i spongan som sedan är överstruket:


Nu tycker jag helt enkelt att Spoon ska vara lycklig över att komma 3:a på listan. Tror till och med att listan måste göras om för att rättfärdiga det här lilla "misstaget". Tyvärr måste vi plocka bort någon men det återkommer jag med sen!
Satt och tittade på lite gamla bilder och fann den här cutiepajiga bilden som bevisar hur länge me and Zizou har känt varandra (Jag till vänster och Cissi till höger väldigt upptagen av en kaka)Hej sötis!BFF
Även onsdagar är roliga, bara man har rätt sällskap

och det hade jag idag *smile smile smile* Det började med att mitt nya nyttiga liv ersattes av ett onyttigt liv och vi (jag och min vapendragare Crille) beställde pizza levererat hela vägen till dörren. Sen så tittade vi på lite Gossip, The hills mm, fick en utförlig beskrivning av lumpen med hjälp av facebook-bilder, tittade på bilder på Crilles lumpenpolare och jag fick avgöra om dom var HB eller så och sedan gjorde vi en mycket bra lista över folk som skulle bilda ett bra gäng utomlands. Det blev lite bråkigt och en del diskusioner och nu ska vi inte ses på ett år men i vilket fall blev listan klar, vi valde varannan var och det är mycket viktigt att det kommer med vem som valde vem eftersom jag inte kan stå för Crilles val och vise versa.

C  Adrian (lonely boy)
L John Kärki
C CattaP
L Malin Smedman (kände mig tvingad)
C Mullan
L Jullan
C Axel Lööf
L Heddan
C Björn Smedman (först valdes J.Hanberg men vi strök honom)
L Mattias "Casanova" Hultberg
C Nisse
L T, Manton och Markus Hörner (Dom går på samma plats för Mackan åker i handbagaget och Manton inlindad i en matta i bageget och T bär allt)

Jaja sen lyckades vi bli övertalade att dra till Tegel så vi gick dit och tog en öl och det var just där vårt fina underbara mulliga gäng bildades, Jag, Crille, Heddan, Axel Lööf och Robin (ny vän) utgjorde en fantastisk femkant. Såg en helt underbar kille iförd ett lent bröst och en v-ringad kofta. Vi blev helt till oss allaihopa så till slut gick Heddan och jag fram och sa att vi ville ta en bild till vår modeblogg. Se och lär gott folk (på hur man inte ska klä sig):


Lessnade efter ett tag, funderade på att ringa folk vi kände och fråga om vi kunde komma på efterfest men vi insåg att klockan var 23 och det verkade ju sjukt att gå på eftis då hehehe! Käkade lite på donken och hade svinkul, berättade lite roliga storys och snackade om typ hångel och sånt. Heddan beskrev också väldigt bildligt hur kul han hade haft det på sin resa.

 Så här kul har Johan på en vanlig resa med vänner:Och så här kul var resan han gjorde nu:Så här mycket spårar Johan en vanlig kväll på tegel:Och så här mycket spårade Johan på den här resan: Det är så underbart att bara hänga med killar för man får inte bara se världen ur ett annat perspektiv man känner även att man får bra uppbackning i en fight. Visserligen är Mallan typ bäst på att fightas men ändå :) Tänk er en cool E-type låt, jag som kommer gående med två killar på varje sida typ 1 meter bakom, så coolt hade vi det! Efter alla roliga storys så drog vi tillbaka till tegel i hopp om att få se tröjlösa mannen igen, två entrér på en kväll är nästan rekord! Tröjkillen var bort så vi drog och hämtade toapapper, heddans pappa jobbar med sånt, så lindade vi in ett helt hus i toapapper. Vem visste att en villa var så svårinlindad??

Lite fler bilder från fantastiska kvällen:

Heddan Heddelin, Me and Tegelöl


Heddan i bråk med ett träd


En fight han förlorade.....


Heddisch och Axel Leef


För er som noterat det så har jag börjat leva nattliv, är inte ett dugg trött nu och känner verkligen hur mycket bättre det är att blogga mitt i natten. Inte helt dumt att vända på dygnet. Imorrn ska jag sova sinnessjukt länge och börja hålla alla mina nyårslöften :Dchange of plans

Mina planer för den här dagen har varit många men den allra mest bestämda planen är den att jag ska leka Dorotha hemma hos Crille och laga mat åt honom och sen kolla på senaste gossip girl avsnittet och på samma gång ha ett litet meningslöst möte för arbetslösa. Dom här planerna är fortfarande aktuella, kommer helt enkelt bli av, men nu vill även Jo Kiss-jossan Bergkvist att vi ska ut och shejka loss lite senare framemot natten när jag kunde ligga gosigt nerbäddad i min säng. Gillar ändå förslaget, hon ska ju snart tillbaka till London :( och jag kommer ju gå under jorden redan imorrn och vara lite smått borta ett tag, närmare bestämt tills nästa söndag. Måste snarast bege mig till systemet och hoppas på en god fylla


hallojsan

verkar som att jag är dålig på att uppdatera :) Är tyvärr inte för att det har hänt så sjukt mycket spännande grejer utan mest för att jag är lat. Häromdagen joinade jag Charles och Adrians vita månad. Vi gick på bio, det kändes galet eftersom att det var trettondagsafton = lördag i mina ögon. C som har en liten släng av dyslexi (allmänt känt tillstånd) fick bion att heta något helt oförståeligt men det visade sig vara Body of lies med Leo dee <3
Efter att ha fått en romantisk överraskning (en påse bilar) av Lonely boy Adrian, min nya högt älskade vän, tagit några klunkar av min smygdrink gömd i en kaffemugg och även en del klunkar av mitt medhavda vin i en läskburk kände jag att det här var ett fint alternativ till ett tråkigt föris. Försökte desperat få nykteristerna onyktra och följa med till tegel, erbjöd att bjuda på öl och lite hångel (ja jag var desperat, på alla plan!). Tyvärr nappade ingen så jag fick gå själv, som vanligt, och även hänga otroligt mycket med mig själv tills tidigt på morronen då jag äntligen kom hem. Då drog en (lesbisk) väninna med mig för att dricka varm choklad. Inne på Willys där vi skulle köpa sprutgrädde spelade mitt dirty mind mig ett spratt igen och jag tänkte att alla trodde att vi var två lesbian hoes som skulle göra något väldigt sexuellt med grädden. PLÖTSLIGT!!!! mitt i mina fantasier dök vår alldeles egna statsminister upp med 3 livvakter och en unge. Fredrik blev inte bara glad över att se mig utan även lugn inombords, sveriges framtid är säkrad, med mig som representant för dagens ungdom ser det ljust ut! Började fundera över vilket möte jag helst skulle skåda, ett mellan Freddie och Göran Persson eller mellan F och Rolf Göran Bengtsson?! Enlit min lesbiska polare skulle RGB inte bli igenkänd vilket är sant. Bra jobbat med OS-silvret ändå snuttegullet!!
 
Så här ser han ut utan hjälm, sexig <3


Till sist något sjukt som hänt mig, förrutom att jag drabbats av dysse, så sover jag sjukt länge. Väcktes tidigare idag vid 10-tiden av en vän. Helt sjukt! Ännu sjukare är ju att man aldrig erkänner att man sover. När hon frågade om jag sov vill jag minnas att jag sa ett bestämt nej fast jag egentligen visst sov. Pinsamt att bli påkommen i sömnen eller vill man bara skona den som ringer och väcks??


sociala dilemman

äntligen har jag funnit en blogg som jag, utan att ens ljuga eller överdriva minsta lilla, tycker är värd att läsa. Kanske inte helt förvånande är det min kära väninna Melina Em som är pennan bakom bloggen och jag hoppas såklart bli nämnd en eller två gånger eller kanske ännu fler. Hon har varit något seg med uppdateringar men det verkar vara en ändring på det nu! Gillar skarpt delen om Frida från norr/linköping *spya*. Det var en ovacker dag i Drammen som den här bruden stod inne i en telebutik. Först tänke jag för mig själv: folk kan verkligen inte klä sig i det här landet och tittade kritiskt på hennes klädstil som påminde enormt mycket om Sara Holmstens (förlåt Sara). Hon hade på sig ett par ljusa jeans i ful passform, en konstig tjocktröjevariant från bikbok som visade magen och sen en hemsk hemskt keps i militärgrönt. Hon visade sig sen vara svensk, tvingade med mig ut och röka. Suck varför måste jag alltid lida för att andra är dumma i huvudet och röker! Fattar ingen vilken enorm plåga det är att stå bredvid, frysa arslet av sig och andas in all den där äckliga röken?!!!??
-Nu måste jag gå och handla innan det stänger, säger jag till Frida som berättar att hon också måste handla. Väl i affären ska ju jag, som såg det hela som ett smitförsök, inte handla något men Frida tänker minsann handla superbad-filmen och då säger jag, snäll som man är, att du kan få låna den av mig!
Så går vi hem, kommer fram till att Frida rider, vi nämner Mattias Casanova Hultbergs namn eftersom han också är ridande i Linköping(?), jag blir sugen på att beställa in ett helrör hehe och sen är vi hemma. Frida sätter sig då i soffan och vägrar att gå hem och efter ett tag kommer dom andra hem och jag blir glad och ser min räddning men Frida vägrar att gå hem ännu mera och efter några timmars tjat om världens bästa arbetsplats Mac Donalds och hennes urfåniga medryttarhästar som jag kan få köpa (den ena hade FAKTISKT hoppat en bana på typ 75 cm!!!!!) och skitsnack om alla stora städer som är alldelles för röriga och livliga och blabla då säger Malin att hon ska ut och röka. Frida följer med (de gör även superbad) och Malin säger sen att hon har feber och vi slipper Frida. Detta var alltså dagen då alla mina fördommar om folk från småstäder och även mina fördommar om småstäder besannades. Inte helt förvånande lämnade Frida aldrig tillbaka superbad vilket suger hästkuk!!!!!!!!
Nu ska man försmäkta resten av sitt liv utan denna underbart fantastiska film.Var Frida kanske lite bitter över att just hon föddes i ett skithål, träffar en p-vän från ett ännu större skithål och varje gång hon öppnar munnen tror man att Jesus adamsäpple svullnat upp till en fotboll???


5 tips till världen

1. Läs Melina Ems blogg
melinaem.blogspot.com
2. Ladda ner King of Leons låt sex on fire
3. Gå och se Australia på bio
4. Flytta aldrig till Drammen
5. Låna aldrig ut en film till någon från en småstad, dom har inte vett nog att lämna igen dom!

Alla verkar även banga på tegel idag vilket är lite tråkigt men öppnar andra dörrar för moí. Ska joina Crille och Adrians vita månad, inte hela månaden då men en kväll kan ju inte skada. Ska dock dricka vin i smygg, hålla i en vanlig läskburk hehehehehehhe

JAG VILL HA ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saker jag borde göra:

*ha en vit månad
*skaffa ett jobb
*städa
*borsta håret
*börja banta
*gråta över att jag ser ut som ett finnigt monster

Kommer antagligen inte göra något av det här, om mitt liv verkar lite smått omeningsfullt just nu så kan jag bara föreställa mig vilket helvete det skulle bli om jag tog en vit månad. Fyyyyy vem kommer på en sån dålig idé, förrutom Crille R och Adrian??? Två stora jubelidioter det där alltså.... Dom påminner för fan om Cattaps döda hamster!

Det är lite svårt för mig att avgöra när man borde börja ta tag i sig själv och sluta äta chips till frukost mm. Just nu känns det som att mitt jullov varar tills nästa lov börjar vilket är i typ mars. Jaja innan dess ska jag hinna med att gå till Apoteket och sedan har jag, min älskade Jobjörn och gullegrisen Mullan bestämt att supa oss redlöst berusade och sedan gå till Tegelbruket. Spännande, det var ju inte igår man besökte det stället!!!

Jaha så mina enda planer för det här året ser alltså ut så här:

13 Jan - en veckas resa till NY
Någon gång i Februari - Gbg horseshow (Malin Bayard, massor av sprit, vita ridbyxor och jag själv kan absolut vara en underbar partyhöjare)

Borde hinna med en kryssning, ett besök på Åland (senaste blev tyvärr inställt pga. min sjukdom), några färdigpluggade kurser och kanske en sista minuten till typ Thailand???


CattaPs före detta Hamster

Melodifestivalen näst

Har varit lite kreativ och skrivit en låt till Mellofestivalen. Nu behövs bara en artist som vill framföra den. Här kommer ett litet utdrag ur sången:

Såg dig i Knutby C
Trodde du var en fe
Det visade sig att du vaaaaa
en sån man vill ha

Kärlek till mig
Kärlek till dig
kärlek till oss
jag ser ut som Kate Moss

Baby Baby Baby Loooooo
På oss två jag troooo

Nu kommer en kör in och nynnar dessa ord en lång stund:
En kopp choklad, en kopp chocklad, en kopp choklad

Du ville inte hångla
och var jättesvår att tvångla
Vill du bli miiiiiin
så snälla kliv in

Kärlek till mig
kärlek till dig
kärlek till oss
Älskar dig verkligen Ross

STOR NYHET, HÅLL I HATTEN:

Ingen mindre än Mats, Matteboy, Severin ska gå till Tegel ikväll. You crazy motherfucker!!!!!!!!!!!!!!!! Måste dit och jaga honom :D

Vilken dag!

Fick ett jättebra tips idag, Anna Ni brukar när hon känner sig väldigt värdelös och äcklig tänka på att hon är ju inte värre än Sara H (alla som vet vem Sara H är borde garva lite nu). Trots att tipset var av den jättebra sorten så hjälpte det inte idag. I vanliga fall brukar jag titta på människor, må illa och fundera över varför dom inte är mer som mig: Lo, den kompletta människan som gud skapade med en vision av perfektionism. Idag framstår alla människor, t.om Sara H, som lysande stjärnor på himmlen i jämförelse med mig. Suck!
Jajaja känner extrem dödslängtan och morsan tjatar om det mesta typ om att jag ska ställa mig i nån bostadskö. Känns totalt onödigt med tanke på mitt bäst före datum..........
En liten liten positiv grej som hände idag och som fick mig att vilja leva lite längre var när jag såg barnkläder och kom att tänka på mina avkommor som kommer bli helt sinnessjukt perfekta. Det fattar ju alla att dom kidsen är inga vanliga kids, det är ju BabyLos, förda till jorden för att utöva stordåd. Kan verkligen tänka mig vilka söta äppelkinder dom kommer ha´. Ungefär så här:

Usch och fy vad smarta och begåvade barn det kommer bli. Nej nu spyr jag vid blotta tanken, tror inte jag pallar att ta hand om dom. Morsning korsning

suuuuuuuuuuuuuck mitt liv är ruttet

Igår var först en bra, jag käkade apelsiner, tittade på Notting Hill och planerade min framtid som frukterian. När man är frukterian äter man bara fallfrukt, allt annat har i en frukterians ögon blivit mördat!!!!

Mördade morötter


Efter det här blev allt dåligt, jag fick sällskap av små demoner som försöker ta befälet över mig och göra mitt liv till ett meningslöst deprimerat fittigt helvete. Att dom aldrig kan ge sig!!! Suck jag vägrar att släppa till, inse!!!!!!!!
Som tur är vet jag ett himla bra knep för att bli på bra humör, man tar på sig fina kläder och går på middagsbjudning vilket var trevligt, har saknat att gå bort med mina päron som man gjorde back in the days.
Förresten kan jag berätta att när jag var sjuk så blev jag tio grader friskare av att sätta på mig dom snyggaste trosorna jag kunde hitta. Jättebra tips!
Idag känner jag mig i allafall väldigt förvirrad, jag är för gammal för mitt eget bästa, mitt psyke klarar knappt av att acceptera min höga ålder av 20. Det värsta är väl kanske det faktum att alla vänner bara försvinner och att jag faktiskt borde göra något av alla dom saker jag drömt om. Kanske att det vore en idé att gå under jorden och leva som en annan människa resterande liv? Jaja Jempa ska i allafall liva upp mig, godis och shopping föreslog hon, jag är osäker på om det hjälper, det är inte lika effektivt längre! Här behövs starkare grejer känner jag! Har provat glögg, mamma blev förskräckt, ooooooooooohh det är ju alkohol och så här tidigt på morgonen!!! Hjälpte i allafall inte.... Pappa föreslog skridskor vilket var en fin idé fast jag vill hellre slå golf i tältet för det är det enda som får mitt hjärta att slå dubbelt av glädje! Golf och lerduveskytte och Bork De Lauer


när man ändå har eld i järnet

tänkte jag passa på och påminna er alla som ska få välja en kroppsdel att det är först till kvarn som gäller. Hitills är det bara CP (cattap) som har varit i farten. Hon valde först och då väljer man det som är störst så tyvärr vänner, brösten är redan tagna! Hon hade tänkt att ha dom som två handdukshängare i sitt kommande hem. Annars tycker jag att dom skulle funka att impregnera och sedan ha i välkommstbål när man har fest. Lite läckert!
Mina tips till er väljare:
Mitt hår - kan tvinnas till grytlappar eller i bästa fall till ett par ulltrosor.
Fötter - kan användas att lägga i fina skor
Vader - kan användas i ridstövlar men även som brännbollsraket
Lår - Det här är fiffigt för dom kan man skiva upp och få flera små tallrikar som man kan ha vid finbesök. Lo måste ju också få vara med på ett håll när det vankas fest :)
Underarm, hand - Kan formas lite olika beroende på fingerställningen och så, en kratta, en stekspade, något att tillfredställa sig med, klia sig på ryggen med eller bara ha som prydnad hemma på bordet i en kruka. Kul med annorlunda konstverk!

Vem passar Jullan bäst ihop med Vecka 1?

Det är en ny tradition men för att den ska fortsätta måste folk verkligen sätta sig in i den här match makingen och hjälpa Jullan på traven så att hon finner en man att dela resten av sitt liv med!

Nalle eller Johan?


2009

Efter att ha lidit världens lidande när jag insåg att mitt nyårsfirande hängde på en väääääldigt löstråd mitt i hemskaste febern 40,5 grad (Crilleboy har dock festat med 50,5) blev jag plötsligt och oförklarligt frisk precis i rätta stunden. Nyår blir ju aldrig som planerat så därför planerade jag ungefär ingenting. Hade heller inga höga förväntningar då blir man oftast besviken. Förra året var ett bra nyår, Jag, Mullan, Mallan, Jullan och Spongan plus min brorsa och några polare åt middag @ Los. Minns inte mycket, drack vin, spelade frågesport, låtsades att vi hade varsin pojkvän och drömde oss bort.. mmmmm mysigt!!
Sedan åkte vi vidare på en fest, jag var tydligen iförd Sarre päls (kom som en chock i efterhand) och i pälsen drack jag även lite vodka och snackade med ryssar. Glömde bort att det var nyår men en gång under kvällen gick jag ut på en balkong där alla såg glada ut så hoppet finns att jag upplevde det magiska tolvslaget. Efter det här fann jag Spongan i en säng och spyrejset startade, spydde lite i ett rum, i ett trapphus, utanför porten och sedan blev det en kort paus för att bli knuffad rätt in i en rosenbuske av ingen mindre än Ci. Vrickade foten, grät och ville hem, vi ringde Spongans pappa och grät men vi kunde inte säga var vi var, tog t-banan, jag spydde mer och ännu lite till hela vägen hem. Men igår då var vi verkligen som dom mogna, självständiga, sexiga medelålderskvinnor som vi egentligen är och spydde ingenting, i allafall inte vad jag fått rapporterat.
Frågan jag nu ställer er är om ni tror att Melina "Mullan" EM kan ha en liten liten spya gömd någonstans under en madrass, i en jackficka, damsko??
Om du tror att hon har det så skriva JA med stora feta bokstäver.
Ja men åter till kvällen, jag var rätt seg, låg fortfarande i soffan klockan 18 men sen till slut kom vi iväg, med skjutshenke och sen så kom vi in till stan och allt blev lite upp och ner men sen till slut så ringde vi in nya året med lite skumpa. Sedan så shotade jag en del vodka, jobbade hårt för en spya men min mogenhet sa stopp. Trist kan tyckas men även skönt för medlevande. Nu till det viktiga!!! Vi skulle åka från stan hem till mig i Täby och Henke vägrade skjutsa en för mycket, det var redan glasklart, kommer på en strålande idé, vi lindade in John i en matta och jag frågade Henke om jag kunde ta med en matta i bakluckan som råkade få blod på sig (Cattas mens). På det sättet kunde alla åka med :) Tyvärr kom aldrig Henke och Mattan såg ändå ut som en stor flodhäst. Men jajaj vi kom hem, med Hassan <3.

Nytt år betyder i allafall att man åtminstone måste bättra sig lite. Det blev många nyårslöften för mig:

*Sluta Röka (redan avklarat, jättestolt, tror även att NiWi också ska sluta så jag ska se om han håller sitt)
*Sluta Snusa (Gjort, redan två stjärnor till Lo ::D:D:D:D)
*Göra någonting vettigt av mitt liv
*Börja träna
*Festa oftare och intensivare (snart är man ju för gammal för att vara vaken efter 20.30)
*Skaffa lite nya vänner (inte facebook vänner utan riktiga, softa ska dom vara annars kan det va!!!)

Det här med rökningen och snuset och det, det är en väldigt bra idé för att känna att man klarar att hålla sina löften, man börjar den 31a december och sen så tycker ju alla att man är skitbra som klarat sitt nyårslöfte redan 1:a Januari :D