hoho

satt precis och kikade in lite kläder, tycker ändå att det är fint den här tröjan är både för tjejer och killar

image41image42

Alla killar kommer att vara jättesöta i den :D

Älskar bitterhet <3

Idag var jag i täby c, kände mig lite allmänt irri och inte blev det bättre när jag fick sällskap av en hel familj som snackade dalmål. Spyr galla. Bestämmer mig för att åka ner i rulltrappan för att slippa det här. Vad händer? Jo en ful dalaunge har tydligen aldrig åkt rulltrappa och är livrädd för att gå på, föräldrarna tycker att allt det här är superskoj och verkar inte inse att det kanske finns människor som har bråttom eller annat att göra en ledig dag än att stå och kolla på en äcklig unge med ful dialekt. Men liksom hallå varför ska vi normala människor behöva straffas för att det inte finns rulltrappor i dalarna? Blev tusen gånger bittrare när jag missade bussen med 1 min. Vill döda alla ungar från dalarna. Extremt irriterande med människor som går sakta på gatan, i en affär, tunnelbanan mm. Move bitches!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag är en fin människa

Igår gjorde jag två goda gärningar. Först gjorde jag min mamma jätteglad när jag efter mycket tjat gick med på att åka till Kroatien i sommar. Huuuaaaah, mår psykiskt jättedåligt över det men för min mammas skull ställer jag upp, borde få nobelpriset eller nåt. Sen efter det drog jag till Kista C för att ge Sassa en jättestor kram. Kände mig som en ängel.

Saker som känns obra:
1. mina gula solbrillor är borta, gav dom till någon på tegel, minns inte vem, kommer aldrig komma på det heller. Jag som var jätteglad dagen efter eftersom jag inte var så berusad, trodde jag. Minns ingenting.
2. Min mobil är borta. Känns som en Déjà vu upplevelse. Kan hända att den ligger underst i min klädhög. Orkar inte ens lyfta på alla kläder. Jag är ordningsam.

En rolig sak som hänt:
Jag hade en vacker fredag med mig en låda med broccoli, tänkte äta till lunch. Sen drog vi istället till stan och sket i att äta. Glömde också lådan i skåpet. På tisdagen luktar det skit när jag öppnar skåpet. Lite senare under dagen stinker det skit i typ hela skolan. Mitt skåp blir plötsligt väldigt (o)populärt, folk drar förbi och luktar och snackar skit om att det stinker från skåpet. Höll på att dö av garv. Det roligaste som hänt mig på länge. Funderar på att kasta in en wunderbaum eller en batteridriven fläkt.


wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee

pratade precis med Mallan och Jo på msn, helt galna tjejer. Dom kommer i allafall 10 April, wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee
Kommer bli helt dunder kul! Dom är verkligen två helt sjukt sexiga tonåringar (mallan är dock vuxen = 20)
Tyvärr kommer Jo också vara vuxen när hon kommer hem *lessen* Tur att jag är så mogen så att man kan hänga med dom på lite vuxengrejer, museum, opera mm.
När kommer Cissi Spong hem?? Får aldrig chans att snacka med snutten..
En till sak jag saknar väldigt mycket är när Mullan säger: men herregud! Just nu både ser och hör jag Melina säga det här, känns fint. Det är den sista bilden jag vill ha i mitt huvud när jag dör.
Måste höra med Mullan om hon har utvecklat sin begravning något nu när hon befinner sig så nära havet, kan ju hända att hon upptäckt nåt nytt sjödjur som ska vara med. Hoppas i allafall fortfarande på att det är jag som är Sebastian (kräftan)

hjärtaskolanhjärta

Idag hade jag ett prov, hade absolut inte pluggat en endaste minut, faktiskt inte ens öppnat boken. Kände mig ändå rätt så hoppfull imorse, berode mest på att min bh kändes ovanligt pushig dagen till ära. Tyvärr blev jag snabbt medveten om att jag absolut inte kunde nånting. Valde därför att svara på exakt noll frågor. Anar att jag kommer få ig. Ingen som vet.... Kändes dock väldigt jobbigt eftersom det var min favoritlärare plus insikten om hur lätta frågorna var om man bara läst lite grann. Så om jag hade skippat Cityakuten igår hade jag skrivit mvg. Men what the fuck jag är glad ändå :D:D

hejhopp länge sen sist

kände ett ovanligt stort sug att blogga efter att ha läst om lite poppis bloggtjejer i metro i morse. Nån tjej vid namn typ Kenza är tydligen mest poppis i sverige just nu. Superkul ju! Hon trodde även att hennes söta hund var en stor del i framgången. Är lite osäker på det där då även jag äger en söt hund som dock inte lockar särskilt många läsare. Kanske måste byta ut henne mot en mininördhund? supersugen på att läsa om chiahauan i allafall (jag är dysse därav stavningen). Blondinbella är också en gullig bloggtjej. Tror att jag skulle ha lika kul med henne som med en nyföddbejby = döööööööööööööööötrist.
Saknar i allafall Jullan väldigt mycket idag, hon är ju den som var hemma längst så det är förståligt att hon är mest saknad. Kan inte riktigt fatta att Jullan i trädet gått och blivit vuxen. Förhoppningsvis kan Mullan ibland laga mat på beställning och även lägga en tunn liten filt ovanpå täcket så att Julia bara kan krypa ner efter en vild utekväll.

Igår var jag i romme och åkte skidor, galet kul svar ja. Var även med om en nära döden upplevelse. Amadeus, me and Johan hittade en avstängd pist som vi drog ner i, det var väldigt svårt att åka och ett bevis på detta var alla halvdöda människor som låg längre ner i backen. PLÖTSLIGT!!!!!!!!!! hittar jag ett skidspår som går ut genom skogen och vi ser alla det som en självklarhet att vi ska komma ut i den riktiga pisten efter några meter. Tyvärr tar skidspåren slut och fortsätter i pjäxspår. Här tar en lång och dödlig vandring vid, är helt säker på att det är bland det värsta som jag gjort men i övrigt har jag glömt det mesta = tecken på utmattning/på väg att svimma. Men till min stora glädje har jag tydligen pratat konstant hela vandringen vilket tyder på en bra överlevnadsinstinkt från min sida. hursomhelst, efter 20 minuter (överdriver inte ens) i midjehög snö över stockar och stenar i en tät grannskog där allt man såg var ryggen på en trött kamrat nådde vi äntligen den underbart välkomnade backen (precis efter att amadeus börjat tro att det skulle bli nån slags "vi som överlevde-serie". Kastade mig ned på marken, blöt av svett med snö innanför kläderna = myspys. Har ont överallt idag. tappade en hundralapp. Ska börja samla på mynt och bygga ett kassavalv där man kan bada i pengarna.

Skrev precis en rolig kommentar från asiatAnders i mallans och jos resedagbok. AsiatAnders är för dom som inte vet en asiat vid namn anders. innan han kom till veda gick det rykten om att han förföljde folk när dom var ute och red, åkte efter med bil mm. Dessutom brukade han tydligen onanera i sadelkammaren. Typ. Stämmer tyvärr inte. Hade varit härligt om det var sant. Ska skriva ett mejl till cissi och julia från honom där han erbjuder skjuts till nån tävling. I vanliga fall skulle dom nog hellre dö än att åka på en tävling men när An är med vet man aldrig. An brukar även jobba med säkerhet på strömsholm, det har han berättat för mig (mycket stolt). Tror att det är hans liv. Jaja va fan nu fattar ju alla att det är jag som försöker luras men det var en fin tanke. Fnittrar