Fina citat hämtade direkt ur mina vänners munnar ute på Udden:

Jag: Malin du kan ju laga pizzan över öppnaspisen för en lite mer pittoresk känsla.
Mallan: Du Lotten, om jag hade haft en tillräckligt stark kniv hade jag redan styckat dig och grillat ditt kött över öppnaspisen.

Crille till Heddan: Fyll på vattenpipan med vatten från toan.
Sassa: Det är ett torrdass.
Crille vänder sig till Heddan: hämta vatten på dasset.

Har massor av mer att förtälja men måste återfå minnet.

Josephine och Malin ska åka i övermorgon, det börjar kännas i mitt hjärta :(

tjii

Mallan ringde mig mitt i hårt skolarbete. Sabi, jag och Cari (låter som två turkar) satt och vände ett blad i min almanacka fram och tillbaka för att det lät så härligt. I vilket fall ringde då min mobil och mallan berättade att hon och bjärt satt och kollade på våra bästa år. Buuuuuh snacka om avis! Våra bästa år är favoritsysselsättning nr 1 men att titta med bjärt!!! det är otroligt!!

Kom ett brev hem till min mormor  idag från skatteverket. Någon som missat att hon är död sen 6 år eller måste man fortsätta skatta även efter sin död??
Fundera i allafall på hur känsligt det är för vissa att behöva påminnas om tragiska upplevelser.


Soon at Udden!!


ännu kallare

idag var jag tvungen att ha på mig mössa för att inte förfrysa öronen. är det ett normalt beteende i augusti?

gick för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot. Blev glad först, trodde att jag hade 49 kronor, hade min man (oljeshejken) satt in pengar?? Visar sig sen att det är minus 49 kronor. Måste göra ett val, skaffa jobb eller skära ner på vissa utgifter. skaffa jobb låter rätt kul :D

Saker jag måste vänta lite med:
Köp av en bil, sportig, cool, bretig.
Köp av en hästlastbil (behöver den ändå bara till Fbo och det är ett år kvar så det är lugnt)
Köp av hästar (kan stryka det helt, skulle ändå aldrig orkat rida dom)

btw ska vi starta företag i skolan. höhööhö kul, mitt kommer gå bäst. Tvinga mig inte att räkna upp alla jag hatar i min klass/skola.

Ska nog sälja spökhistorier

hejhopp

hittade ingen söt etta och fick inte heller ta bort tandställning. Blir väl ett tredje år också kan man ju hoppas på.

Tänkte citera en nära vän till mig (cissi) vid frågan hur hennes dag var

"jo den va fin. vakna 12 drog till tc me jullan vid 2, drog runt där ett tag och allt känndes meningslöst, drog hem"

Skulle skriva en dikt idag, som den poet man är kom jag på en jätte bra, läraren älskade den och alla andra också så nu lägger jag upp den här:

Svart, vitt
Svart, vitt
Svart, vitt
Svart, vitt


hittade ett hatobjekt, en etta som satte sig bredvid mig på bussen trots att jag stirrade surt. liksom hallå ofta man sätter sig bredvid elevråds ordföranden (i allafall soon to be) när man är helt ny i skolan *spy*
Jaja han ska i allafall ha cred för att han var rödlätt


det är kallt!!!!!!

Gick upp klockan halv 7, trött men ändå söt.
Kommer till skolan och har ingen lektion *lycklig*. Inser att jag hinner se våra bästa år innan jag ska till tandläkaren och, kanske maybe vem vet, ta bort min tandställning?!


an ordinary day

Imorgon ska jag gå till skolan *längtar* ska leta upp den sötaste och ensammaste ettan och ta en romantiskbild på oss två ihop. Hoppas att ni ser framemot bilden!

Modenytt

2 bilder lägger jag ut och ni får mer än gärna komentera med egna synpunkter.

Först har vi då en bild på en kille i Väst. image25
Hoppas verkligen att alla ser att det är en cute kostymväst den här moderiktiga killen har på sig. Vad är hetare än väst?? Väst över skjorta, väst över t-shirt, väst över naken kropp, väst över allt!!! Färgerna får gärna variera! Väst är sååååå 2007, håller hela året ut, folk får mer än gärna dyka upp i väst på min nyårsfest. Please klä er i väst!

Sedan har vi då den här killen, klädd i ett par grå jeans, inte inne! och dom är dessutom höga! Tacka vet jag savannbyxan. Den går aldrig ur tiden. Precis som den älskade västen. Perfekt för alla som är wannabe-stekare.
Det enda som slår riktiga brats är Wannabe-brats. såååå sköööööna
image26

Och nu ett litet klädtips för stilsäkra tjejer.
Person nr 1 till vänster iförd en rödjacka (rätt ute) men det som gör att den här outfiten funkar är dom (små) stövlarna. Köp ett par barnsliga stövlar i strl 34 och kläm ner fossingarna och röj på dansgolvet. en kommande trend. Person nr 2 är klädd för att rida vilket är jätte inne just nu. så kom igen nu alla ponnysar och sätt på er hjälmen vart ni än går. Inspirationskällor: Wendy Thorsson, Stallgänget på tuva och inte att förglömma: Nya Lindhöjden på Facebook
image27


saker att göra när man har tråkigt

Här kommer då saker jag har gjort/funderar på att göra en dag som denna:

* fundera på att städa (obs! gör det inte!)      
Gjort! funderat alltså
*fundera på att ringa nån vän (gör inte det heller)
Har funderat på det med ja
*cykla till Ica, ställ cykeln så långt bort som möjligt, kolla in hela sortimentet och tjuvläs tidningar. ta med något till kassan och när du är nästan framme efter att ha stått i kö ca 10 min så ångrar du dig och lägger tillbaka varan och cyklar hem.
Var väldigt nöjd med min dag på Ica.
*sticka en halsduk
Den är snart klar, kommer värma mig fint i vinter.
*Måla en tavla
Har precis avslutat en fantastisk målning. Det blev ett hjärta och ett svart kors. Kom inte på något mer.
*Läs alla Harry potter böcker och se sen alla filmer. Hög snarkfaktor
Somnade efter 2:a filmen, annars en mycket bra idé
* Lyssna på 90-tals musik
Startade dagen kl 06.30 med lite mellanstadie-disco
* Döda ett barn eller åtminstone skada barnet, fysiskt och psykiskt
Ska bara leta fram köttyxan och hitta den fulaste ungen i hela Täby
*Ta reda på vem som dödade Olof Palme
Har redan försökt utan resultat

Saker man skulle vilja göra en tråkig dag som denna:

*Åka till fyrishov för att hoppa från 10:an
*Träna på voltande från en trampolin
*Hänga på Udda och bada
*Åka på mysig familjerestuarang

tja fan läget då??

ojoj vad länge sen man använde den hälsningsfrasen. den var rätt inne.
Älskar Alex schulmans blogg mer för varje dag som går. Den är verkligen totally bra.
btw läste jag precis på calles blogg att skånehat är rätt 2006. Bara jag som missat det?? Känner bara en som hatar skåne/skåningar = Sunki och detta hat uttryckte han år 2007. Och eftersom Sunkan alltid är inne så verkar det som att skånehat är så 2007

Jaha Charlotte är fortfarande ensam, Melina har skaffat nya lite "finare" vänner. Hon polar numera med Charlotte Perellis man Nicola. Idag ska hon hem till dom i Djursholm och dricka te *spya*

Biblioteksrådet

Catchade upp lite in the libarary idag och insåg att jag numera är andra chef där :D Einar är första chef eftersom han jobbar där, men som enda medlem i biblioteksrådet ( i allafall enda medlem som faktiskt tillhör skolan) känner jag mig rätt trygg i min position. Sassa och Melina är också medlemmar. Men Melina vet nog inte om det. Längtar till Einar, jag, Sassa och Mullan posar i skolkatalogen


hejhopp i galopp

Känner mig hög, helt tokigt!! Är i stort behov av att dricka mig full, vilket händer imorrn. Dagen då Melina och Charlotte äntligen möts. Två ensamma själar förenas i en. Hoppas även på att Mulle tänker dricka galet mycket och spåra ur totalt. Ja eller Nej är frågan?

Två underbara saker som har hänt, jag sitter hos frisörern (mitt hår är KORT, allt är borta) i vilket fall kommer det in en man, jag kan dock inte se honom pga massor av hår i hela fejan men gissar på 40 plus.
Han säger att hans mamma ska ge honom pengar idag och att han behöver shampoo. Han frågar vad en flaska kostar och frissenisse säger då 200 kronor.
Man - Åh nej min mamma brukar bara ge mig 100 kronor. Men jag har jätte mycket pengar själv, jag är väldigt rik men tyvärr har jag inte dom med mig idag.
Man går ut. Saknar honom än

Sak nr 2: Mina grannars hundar bestämmer sig för att skälla kl. halv 6 på morronen min sista sommarlovsdag <3 massor av kärlek till er. Vem släpper ens ut en hund innan kl 10??

Hello everybody allihopa

idag ska mallan och jag poppa lite hemma hos henne, popcorn alltså. Sen lägger man popcornen i en sopsäck och drar ner till bion och kollar in nån härlig film och kekar upp popcornen. Och säljer lite till dom andra som kollar in bion. Kjam

Jakten på perfekta almanackan fortsätter och Bk har öppnat i Täby C

Helt otroligt vad mycket man missar när man är bortrest hela sommaren. Tydligen har Lilla hantverkaren höjt priserna också!! Inte för att det gör mig så mycket eftersom tadadaa.......... Jag äger 80 kronor :D:D
Har tjänat ihop dom helt själv igenom burkpantning.

Innelista:

1. Biovänner = Så kjamgott och urgulligt
2. Fbo slash strandbaden. Kan aldrig någonsin bli ute
3. Filip och Fredrik käkar lite av varandra. mmm det är gott, det är snaskigt och det är porrigt
4. Bk öppnar i Täby c och Lennart motionerar i ridkläder
5. Skolan börjar och jag joinar/startar föreningar 7: Elevrådet, Friends, Biblioteksrådet, idrottskommitén, Studentkommitén, Levande poeters sällskap (täckmantel för Döda Peter Z´s sällskap) och sist men inte minst serietidningsklubben. Det innebär att jag hamnar i skolkatalogen 8 gånger. hihihihiihihihiiii

Utelista

1. Malin och Josephine är som vanligt anus. Lite pga flytten till Norge
1. Cissi Spong är ute mest pga flytten till Dubai
3. Tegel höjer åldersgränsen till 23!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
4. Josephine hamnar på listan dubbelt, hon är på Dellan utan mig när jag är som mest sugen

Jakten på den perfekta almanackan fortsätter imorgon, har tagit en liten paus. I 3 dygn har jag letat utan att hitta ens en halvbra. Det är viktigt att den har rätt konsistens både på insidan och utsidan. annars blir man omotiverad att skriva. Förra året var min almanacka så otroligt obra att man blev totalt omotiverad att boka in saker, därför låg jag mest hemma och gjorde ingenting. Förrutom att jag åt och gick upp 20 kg, jag borde nästan få en egen teve-serie. Kjamar på er
PS. Ska lära mig att volta från 5:an och Jempen har lovat att filma mig när jag dyker från 10:an