höhöhöhöhöhö jag dör på fullt allvar!!!!!

Har precis haft ett underbart telefonsamtal med min vän Spongan <3 älskar henne!
I allafall satt vi båda och spanade in bilder på en ung man (Cassa) det var seriöst det bästa jag varit med om ever!!!!!!!!!!!!!! helt serri den mannen är inte från våran värld! han är lite av en legend. har aldrig stött på en liknande människa. Men han är säkert tacksam över att vara lite lokalkändis här hemma i täby/vtuna.
Hans Kropp ihop med underbart linköpingsmål kan inte bli annat än en hit!
I vilket fall så var det länge sedan jag fnittrade så innerligt åt något som åt hans underbara fb-bilder på sig själv. Tokiga!!!

today is the day

dagen när världens finaste vänner tar studenten!!!!!!!!!!
Tur att Palle är här och hjälper mig eftersom jag är ansvarig för ungeför ALLT!
Ska hugga björkris och sedan pynta hela flaket plus att Fruttan och jag ordnar mottagningen. Får inte glömma liggunderlaget!!! Och förhoppningsvis minns frutt att ta med sig isbitarna som vi ska bjuda på :D
Morsan tvingade mig att köpa champagne, pyttepytte flaskor för 400 spänn!!!! seriöst så döööööööööööör jag!! ÖÖÖHHH har aldrig varit så deppo i hela mitt liv. Förhoppningsvis har dagy-bretarna med sig många flaskor för att spruta, verkar ju sååå himla kul :D
Melina ska få en Wendytidning runt halsen. hur glad blir hon inte?? Kan hon läsa på flaket hihihihi....
Men det händer en hemsk grej i denna tidning. Wendy ser en man som ska köpa en häst av dom rida med hjälptyglar. USCH CRY JAG DÖR! S¨å han får inte köpa hästen. Hemska man!!!
FUck vad den här dagen blir kul! Synd att min brorsa inte kan komma :(
Fast som tur är kommer jag få en liten storebror influation ändå, iform av 4 LÄSKIGA brorsor = BJÄRT (MEST LÄSKIG) Rasmus B (2:a) Rille (stark 3:a) och sist men inte minst den underbara Crillen <3 Han är bara kjamgo med ett tiny inslag av läskighet. Kommer jullans två brorsor?? DÖR!! Hur ska jag klara dagen

image24


Studentäventyr

Vill gärna berätta om Fredagen den 1 Juni som egentligen skulle ha varit min egen studentdag men istället blev den dagen när jag, Mallan, Jullan och Mullan blev guds bästa barn.
Det hela började med att jag gick upp kl  5 och gick till tandläkaren. Sen ringde Mallan och frågade om inte vi skulle åka flak med Björn Ö. En underbar man/idol vid namn Sunkan hade bjudit in oss eftersom Björn själv inte hade så många att bjuda in *cry* Som dom underbara tjejer vi är så bestämde vi oss för att Stötta Björn!! Pepp Pepp Peppa Björn. Gjorde iordning en sång och var så lyckliga över hur underbara vi var.
Hittade tillslut Björn och hade en underbar tid på nördflaket. Det var hel ball, kunde inte ha blivit bättre, fick så många nya vänner också. Love you guys <3
Sedan blir vi alla 4 (lagom) packade och bestämmer oss för att hoppa av hemma hos Björn och gå på hans mottagning. Supertrevligt men vi kände oss alla lite halvt malplacerade eftersom vi faktiskt inte kände Björn (gör iförsig det nu :D) och med tanke på det onyktra tillstånd vi befann oss i kände jag mig smått obekväm med alla mostrar och mormödrar mm. Jag var hungrig, presentöppningen var tråkig och tog lång tid. Melina lyckades i allafall ta mat hela två gånger innan presentöppningen var över. Alltså var hon helt ensam om att äta. Mallan och jag rymde därifrån, Jullan blev magsjuk. Melina åkte till stallet och bestämde sig för att rida sin häst, packad. Hon blev avslängd efter 10 min och kan fortfarande inte gå :( Vilda Vilda häst!!!
Malin och jag blev också jagade av en husägare vars tomt vi korsade. LÄSKIGT!!
Sen körde vi moppe till alla mottagningar, fint fast vingligt. ´
Efter några mottagningar sov jag kl 8 och mådde fett dåligt.

Här är några personer som blev utnämda till underbara:
Bröderna Ö plus familj
Alla andra på flaket och då framför allt Niklas 15 år gammal <3
Kevin the little guy som är helt tokig och söööööööt