saker som hänt:

*Jag har bränt mig på magen
*Tittat på otroligt många fotbollsmatcher
*Läst ut 1 bok så det är bara typ 25 kvar i min bokhög.
*Cyklat 1,4 mil två dagar i rad med Kajsa
*Blivit kär i Kajsas 15-åriga "kille"
*Vaxat halva benen för sen orkade jag inge mer men nu behöver jag bara raka halva benen resten av sommaren :)
*Garvat i två dygn åt den här filmen:

ett av Kajsas bästa moments!

Nu väntar jag bara med spänning på morgondagen för då är det dags, det stora derbyt här på gården: Spanien-Portugal!! Jag är team Portugal i allafall!! Tror jag är ensam i mitt lag men ska försöka värva Kajsa.
Imorrn tror jag även att Pappa, me and farmor ska ut på nån holme och leta driv-ved. Driv-konstnär nästa! Om det är dåligt väder ska Kajsa och jag istället ut på loppis-runda runt heeeeela Åland. Puss hej

Lite bilder från midsommar

fotat av Kajsa F, the future proffsfotograf.


sol, hav och jordgubbar <3 och champagne höhö


cutiepajs <3

vinst för kvinnor i kubb. Världens finaste kubb-utsikt i allafall :)

dagen efter får man åka på en äventyrlig och galen roadtrip till matbutiken för att äta glass :)

Lycklig

Idag var jag först och storhandlade inför sommaren (mat) och sedan drog jag, Cissi S och Sarre ut till Saras land igen. Hur perfekt är det inte att ha landställe precis mellan Åberga och Vallentuna vid sjön Garnsviken?? Faaaaaab
Saras farmor var så glad att se oss iallafall och snackade på som bara den! Vi gjorde hennes dag, kan t.om ha varit den lyckligaste i hennes liv näst efter att Sara föddes!
Kom i allafall fram till att om man är ifrån Vtuna som Sara är så kan man bara vara tre saker:
1. Punkare
2. White trash
3. Ridtjej

Sarre tillhör ridtjej slash lite punkare!
Hon var i allafall så glad över att få umgås med två tjejer från Täby och dessutom så är ju både mina och Spoons päron fortfarande gifta vilket Saras inte är så hon hade mycket att lära av oss :) Och mycket att va avis på...
Sara är i allafall en fin vän:
Jag: - Kolla här vad mycket fett det är här (pekar på mitt lår slash rumpa)
Sara: - men jag tänker inte på det. Jag ser inte dig som ett köttstycke utan som en vän.

<3 <3

Nu är jag stressad för om en timme ska jag and da papa dra till Åland! Midsommar liksom!!! Får se hur länge jag stannar, egentligen kan jag stanna till Augusti hihihi
Har bara missat en midsommar på Åland i hela mitt liv och då var jag två veckor gammal och fick inte åka. Pappa har missat två i hela hans liv och det var hemskt hälsar han.

myyyyyys

igår hade min vän och kollega Sara Sarre S en liten "fest" som blev till en urmysig parmiddag! Från början skulle vi varit tre par, Jag och Nisse, Sara och Crilleboy2 och sedan Dr Alban och hans "donna" men tyvärr så kunde Herr och Fru Doktor inte komma med så istället vart det två klassiskt svenska par :) Sara och jag var vackra som bara två svenska sommarflickor kan (och bör) vara och våra älsklingar var lika svenska och fina dom med <3
Saknade dock dig och din mörka hy Alban!!

Crille sköter grillen. Manlighet när den är som störtst!


Boyysen vid studsmattan där vi lekte popcorn leken och jag fnittrade så mycket att jag kissade på mig samtidigt som jag bedyrade att detta var den bästaste parmiddagen i historien! Så kul!!


Här lär vi oss att posa för att få smalare ben: svanka och stå som en anka.

Sarre lyckas bättre!

Den underbara middagen som Rådmans bjöd oss på! Tack älskade vänner :)

hmmmmmm

i söndags vaknade jag upp med en jätteond hals och nu är jag typ sjuk eller bara förkyld. Känner mig helt enkelt inte 100 prosse. Inte så konstigt att man var sjukt på otopp i helgen då...
Nu har man ju sommarlov men har tänkt mig att läsa i allafall två kurser i sommar på distans men det blir nog efter midsommar. Den här veckan som jag trodde skulle bli lite lugn, typ vandra slash bada i skavlöten med SarahB verkar bli lite mer aktiv än jag först trodde för tydligen så måste min brorsas lägenhet, som han ska flytta ut ifrån, målas om innan torsdag!! Så jag har lovat att slava hela dagen imorrn och onsdag plus kvällarna. Vill ju inte att min papi ska dö liksom och både han och min brorsa har ju heltidsarbete och jag gör inget alls så jag är helt enkelt skyldig att reda upp det här. Men det kommer bli bra för jag är proffs på att måla!! Ska fråga Sarah om hon vill hjälpa mig :) :) Någon annan som erbjuder sig? Sassa kanske?
Idag har jag i allafall varit iväg med bilen till verkstan igen för ett däck har punka för tionde gången. Saknar mitt busskort! Så mycket smidigare att åka kommu. Ska till tc nu och lämna tillbaka en klocka jag fick i birthday gift och sen ska jag gå på core även fast jag är sjuk. Min mage behöver lite träning!


då var man hemma efter ett litet besök på ponny-sm. Eftersom tävlingen hålls på andra sidan stan i Tungelsta mellan typ Västra haninge, södertälje, huddinge så tog det ett tag att ta sig dit men jag överträffade alla förväntningar igen och hittade dit trots att jag kört dit typ en gång för två år sedan. Och gudarna ska veta att det inte är en lätt väg att hitta!!
På vägen hem var jag smått irri för att det var trafikkaos. Vem tror Vickan att hon är liksom som försvårar så många människors liv bara för att hon ska gifta sig? Jag tänker INTE åka in till stan imorrn och kolla på spektaklet. Det är ett bröllop liksom hello!!! Överskattad.
Dessutom föredrar jag hästtävlingar sååå mycket mer! När vi anlände till tävlingsplatsen så var det första vi såg en teeny weeny liten kille i blå kavaj och både Sarah och jag blev kära, vi kände båda två att det här var vår son! Jag överlät honom dock till Sarah för vi såg en annan supercute kille som Sarah tyckte såg lite coolare ut och hon tycker att min unge helt självklart kommer vara lite coolare än hennes :)
Några bilder på "sonen" i blåa kavajen:




En bild som verkligen beskriver hur liten han var (och kom ihåg att det här är en sjukt liten ponny också):

<3

Tror jag tuppar av snart! Träffade i allafall Tashen också som ska rida sin fina vita ponny i SM och förhoppningsvis vinna :)



Nu har Sarah och jag i allafall planerat hur vi ska matcha fram våra barn på bästa sätt i den här sporten. Är det något jag har vetat sen långt tillbaka är det att jag ska bli en riktig ponny-morsa! Alternativ nr ett, som både sarah och jag drömmer om, är att helt enkelt köpa barnen framgång och soppa rent framför dom om det behövs. Curlingmorsorna liksom :) Alternativ två är att ungarna själva fixar ponnysarna, alltså rider upp dom lite i klasserna. Alt 3 är att Sarah och jag startar ponnyuppfödning så att vi har startklara ponnysar som ändå inte kostat miljoner när ungarna är ridbara.
I dagsläget känns alternativ 2 lite mer realistiskt eftersom varken jag eller Sarah har några 3 miljoner att avsätta på en ponny och inte heller har vi tillräckligt med pengar för att börja föda upp hästar. Men om några år tror jag alternativ 1 funkar! I allafall för mig....
Men det är mycket som ska tänkas på, t.ex är det ju viktigt att noga planera vem man parar sig med för det är väldigt viktigt att ungarna är små i växten och inte växer ur ponnysarna för snabbt. Dessutom är det gulligt med små barn på små hästar. Är det något som förstör helhetsintrycket så är det när ryttaren är för stor för hästen eller har för stora lår för sadeln. Jag ligger bra till eftersom jag var rätt liten och kort när jag var ung (var 1,50 lång tills jag började gymnasiet). Sarah däremot verkar lite mer orolig över att hon ska bli tvungen att skaffa barn med en jockey. En man som är 1,50 lång är inte jätteattraktivt liksom men vad gör man inte för att få perfekta ridbarn?!

det perfekta ridbarnet


det bästa

med att åka på hästtävlingar är att man kan använda såna kläder man aldrig använder annars. Och då menar jag inte mina gamla ridkläder utan mina lite snobbigare clothes som inte passar när man jobbar på skola slash ruttnar bort i täby kbyn.

Hade nästan glömt bort den här supersköna skjortan! Ska nog ha den lite mer i fortsättningen. Undrar om Sarre fortfarande använder sin ralphie??

hello

Om onsdagen var den jobbigaste dagen på länge med överenergiska ungar, huvudvärk och ett dåligt allmäntillstånd så var gårdagen desto bättre! Jag hade typ världens bästa dag på jobbet! Började 7.15 *snark* satt och gjorde massa pärldjur, sen gjorde vi viktoria och daniels bröllop med toarullar och en kyrka av en kartong. Blev faktiskt väldigt bra! Hade så kul att jag t.om hoppade över att ha rast :) Lite senare så kom Jempa och behövde min hjälp så vi slipade och målade en bokhylla medans vi åt isglass och det var ju inte helt fel!
Efter das arbete drog jag till gymmet och körde 50 minuter jobbig kondisträning. Har nästan saknat gymmet lite!
BTW är det ju jättesjukt att Spanien förlorade mot Schweiz iförrgår! Jag som hade målat en spanienflagga min arm och allt :(
Nu ska jag snart gå ut och gå en vända för sen ska Sarah och jag på ponny-sm borta i västerhaninge. Ska drömma lite om att få vara en rik liten unge med ponnysar värda miljoner. Och en stor lyxig lastbil måste jag ju ha!

Men tänkte nog faktiskt fota lite, tycker det är kul att fota hoppande hästar. Sen blir det nog lite after work med diverse "kollegor".

Uttråkad

Väntar på att bli redo att jogga, eller snarare att min ipod blir redo och laddad med batteri. Är alltså uttråkad. Då gör jag tråkiga grejer typ som att skicka sms till Crille rådman och skriva:
önskar mig tamponger i födelsedagspresent. Blod överallt!!!
och sen garvar jag länge för mig själv.
Men det var några dagar sedan, idag har jag roat mig själv med att skriva på Sarre S wall: Hej gumman kul om du får jobba på Jackie igen, så himla kul att du som är ett så kallat "skilsmässobarn" lyckas så bra i livet. Vi "andra" är glada för din skull.
Vi "andra" är alltså vi som inte har skilda föräldrar. Det är faktiskt Sarre själv som bett mig om det här.
Sarre: brukar du skryta om att dina föräldrar är gifta? (den keffaste frågan jag fått på länge)
Jag: eeeh neej det brukar jag nog inte göra?
Sarre: Du borde verkligen börja göra det, skriva typ på våra wallar att du tycker synd om oss och så.

Det är alltså gjort nu, hoppas hon blir nöjd!
Passade även på att skriva på Cissi Spongs wall att vi borde ordna välgörenhetsmiddag för våra vänner med skilda föräldrar.

Dagens outfit:

Promotar fotbolls-VM (och blek hud) i en svettig, smutsig tischa köpt för 79,50 på New Yorker.
Visst är det en rätt vågad bild? höhöhö

 


igen!

Nu är min mobil borta igen, senaste gången den var "borttappad" var i liksom i söndags... Hoppas att den som vill mig något väldigt viktigt ringer hem till mig i stället! Får inte tag på Spongan och fick ett väldigt sug för att lägga mig och kolla på en film. Men sen såg jag att msn.com listade hetaste strandkropparna och jag valde ut dom här två som favoriter:



Så plötsligt blev jag totalt osugen på att kolla på film och ska nog ut och jogga istället! Och så måste jag till gymmet snart, har dålig närvaro!! Men idag hinner jag inte för mina två favoritlag spelar match :)
Imorrn ska jag gå på core och på torsdag spinning! Annars så mördar jag mig själv!
Kram


hojhoj

Min födelsedag igår blev väldigt lyckad måste jag säga. Cyklade hem till Sara S
NiceGuySara
Hängde med henne och hennes ascoola brorsa Sebbe som btw fyller år idag vilket även Mallans brorsa Bjärt råkar göra.
Jag försökte vara lite cool infront of Sebbe och dropper helt randomly:
-Du jag skulle kunna fixa Amo Jawos (fotbollsspelare från Rslingan spelar nu mera i Elfsborg) autograf åt dig!
-Men honom hänger jag med i Borås, svarar Sebbe och ser inte imponerad ut.
-Jahaaa, säger jag samtidigt som jag inser guldläget: Men kan inte du fixa den till mig då??


Vi kollade lite på Days of our lives i allafall och åt prinsesstårta

och sen kollade vi på massa gamla bilder och garvade så att vi nästan grät. Sen gick vi hem till Malin S och sa hej då och hängde lite. Var faktiskt rätt coolt! Sen åt jag mer daimtårta och ännu mer rabarberpaj men det är vad man äter mellan 15 Juni och 13 Juni som räknas!
Nu ska jag nog ringa Spoon för vi ska nämligen hänga idag!
Sov förresten till klockan 11, tror att detta kan ha räknat som den sömnigaste natten ever!!

Memory lane, Best of GBG 07 (från Sarres kamera):

Vår minibuss "handikappbussen"


Pengaaaaaaar

lebb-stund
'

Josse anordnar Lesbiskbarrunda

Ridtjejen Sarre S

Får syn på Coop Forum


Födelsedag

Då var man 22 år. Helt sjukt ju! Känner mig nästan mer som typ 18 eller kanske t.om ännu yngre typ 15. Har fått höra lite sjöngsång på morgonen, öppnat paket och ätit lite daimtårta så nu funderar jag på hur man ska bedriva tiden resten av dagen. Ska nog ringa Sarre Sandahl och fråga om vi kan ses, hon kanske kan lära mig att posa lite igen. Tydligen ska man täcka så mycket som möjligt av ansiktet typ så här:



Lördagen vart svinbra i allafall, tack till alla mina underbara vänner <3





Som ni kan se fick jag en gås, en sång, lite dans och lite fylla. Är lycklig


Sarrebarre

har börjat modeblogga. Hoppas verkligen inte att Mallan eller Mullan hinner säga något elakt slash reta henne tillräckligt så att hon slutar. Jag vet att vi egentligen är emot modebloggar men saken är den att jag ser det som en självklarhet att Sarre ska ha en modeblogg för hon är ju inte bara sjukt snygg och väääldigt modeintresserad, hon är även arbetslös! Så tycker inte att hon ska behöva modeblogga i hemlighet utan att vi helt enkelt ska uppmuntra henne och inte mobbas.

Lycka till gumman


Brat-Sara så som Crille Rådman och jag minns (och saknar) henne:
 

http://www.niceguyedie.com/

Regn

Det regnar helt bananas just nu vilket får mig att tycka lite synd om min kusse som tar studenten just idag. Tycker väl att det är lite extra synd att jag lovat att komma på utspringet.... Men efter regn kommer solsken!! Och utan regn finns ingen regnbåge :) 
Ser helt enkelt framemot att stå i ösregnet och bli blöt och frysa ihjäl!
Gårdagen var förresten en rätt bitter dag, i allafall kvällen. Det började bra med att jag jobbade och sen drog in till stan för att köpa en klänning jag sett dagen innan på myrorna. Ångrar bittert att jag inte köpte den första gången för nu fanns den inte kvar :( Själslig smärta liksom!! Försökte desperat ringa Sara Sandahl för vem om inte Sara Sandahl skulle förstå min enorma klänningsorg?! Här har man gått och tänkt och drömt oavbrutet på denna fantastiska klänning i ett helt dygn och så har någon annan idiot snott den.. Ville knappt leva längre efter detta men hade lovat att grilla med cp vilket vi gjorde bortsett från att vi istället stekte korv och sedan satt och facebook-stalkade folk och var otroligt jättebittra. Sedan bestämde jag mig för att ställa in all form utav fördelsedagsfirande eftersom jag varken känner mig tillräckligt exotisk eller tillräckligt smal för att känna mig värdig att fira 22-årsdagen. Får se om jag överväger att rycka upp mig någon gång under dagen...

Det är inte lätt när det är svårt!

Två aktiviter jag vill ägna mig åt en regnig dag som denna:
Bada badkar
Se på film

Kan i allafall nämna en sjukt positiv sak som händer idag: FOTBOLLS VM BÖRJAR!!!! Wiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee
Håller som vanligt på Portugal och sen en liten tumme för Frankrike. Tror dock att Argentina kanske vinner i år. Den som lever får se!


drömmar

ibland drömmer jag om att kunna spela något, ett instrument liksom, typ piano. Min mamma spelar piano och det är trevligt. Jag vill också kunna spela piano för min familj på julafton! Min pappa spelar gitarr och det är ju också trevligt. Min brorsa kan spela gitarr, klarinett, piano tror jag och typ munspel. Och så kan han sjunga också. Själv fick man följa efter i den musikaliske broderns fotspår och börja spela blockflöjt. Oftast försökte jag gömma mig när det var dags eller typ ha glömt blockflöjten hemma. Efter ett tag lyckades dock jag och Antonia "Tonan" tjata till oss att vi skulle få sjunga lite istället. Så där stod Tonan och jag och sjöng otroligt falskt ur en kareokee-maskin medans vår stackars lärare Ella-Britt försökte hålla humöret på topp. Jag brukar träffa Ella-Britt på min gamla skola där jag ibland jobbar men till skillnad från alla lärare, som jag alltid tror kollar på mig med blickar av beundran och med blickar som försöker säga att jag fått mvg på prov (vilket visserligen visat sig vara fel) så säger Ella-Britts blick mig något annan, den liksom tackar mig för att jag slutade sjunga i den där kareokee-maskinen och insåg min musikaliska begränsning. Istället brukar Ella-Britt fråga lite om min brorsa och hennes ögon ser lite mer beundrande ut då. Efter blockflöjten/sången ville mamma att jag skulle gå på tvärflöjt eller fiol men vad skulle man med en fiol eller tvärflöjt till när man var elva år och det fanns något som kallades hästar? Och en brun liten ponny som var tjock som en tunna men mjuk som en fåtölj att rida barbacka på och som hade den lenaste mulen i hela världen och den underbaraste galoppen av alla hästarna i hela stallet. Jessamina <3 Den sortens ovillkorslösa kärlek är så mycket bättre än någon tvärflöjt någonsin kommer kunna bli. Nu kan jag rida lätt och hoppa hinder istället för att spela instrument och det har visat sig vara lite lönande då min brorsa bett mig om ridlektioner och nu är han på ridläger i Kirgiztan eller typ turkmenistan. När man ska ut och rida i klippiga berg och exotiska slättar ja då kommer man inte särskilt långt med ett munspel!


Lappsjuka

Är lite uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för jag har redan gjort allt som man kan göra här känns det som. När klockan var 12 hade jag redan varit på Kajsas skola och tittat på hennes foton som är utställda där, dom hade förövrigt skolavslutning idag *lyx*, hade hunnit hämta upp Matilda, åka bil ett tag, gått in i alla butiker två gånger om, försökt få en tid hos frissan, ätit lunch och även ätit en glass. Och nu sitter jag här på biblioteket och funderar på att läsa alla böcker som finns eller gå ut och jogga och då också passa på att ta ett dopp i havet <3 Orättvist jag vet!
Ikväll ska mamma och jag åka iväg och titta på en båt som vi tänkte köpa.


Drömmar är inte bara en kaksort!

Så heter boken jag läser just nu. Tror att jag kommer bli en mycket bättre människa när jag är klar! Nu ska jag till tandläkaren. Gillar att gå till tandläkaren, känns som jag ska somna i stolen bara. Tyvärr är min tandis i Mörby och det känns i vanliga fall onödigt långt men just idag ska jag åka till Åland efter <3 Har lite semester fram tills på torsdag så jag tänkte spendera några dagar i paradiset. Den här gången vet jag dock inte om jag kommer åka ut till "stugan" utan kanske att jag slaggar hos min morsa som bor i en lya inne i stan. Mamma har lovat att vi ska äta på ÅSS, favoritrestaurangen i västra hamnen. Funderar på att ta smörstekt aborre mmmmmmmm


okej

flaket häromdan var helt bananas, det var stört smockfullt med folk, några fick till och med hänga utanför och andra fick stå på ölflaken! Chauffören verkade inte bry sig så mkt överhuvudtaget så det var ju najs. Man kunde i allafall inte röra sig för att det var så mkt folk och det var väl lite mer onice kanske. Andy J och jag var liksom på samma flak men vi träffades aldrig. Det är ju bananas om något!
Var i allafall lagom dränkt med öl, vred ur mina trosor men det är ju sen gammalt :) Fortfarande är Öwfre arbetarklassens flak det absolut bästa jag åkt på. Det ägde!!! inte bara för att jag pyntat men det var så grymt folk på och fett med para helt enkelt!

Idas mottagning var grym, massvis med gamla hästtjejer liksom :) Dom snackade lite om hur nördiga dom varit i stallet jämfört med oss i Stallmaffian. Jag och Victoria som var dom enda stallmaffia-medlemmarna på plats försökte verka oskyldiga men sen när ingen hörde garvade vi lite över diverse mobbningslistor vi haft och en del andra lite taskiga maffiafasoner vi haft för oss. Höhöhö! Men Vickan och jag är snälla nu :)
Men förstå ändå att Ida, Sarah och två systrar till var så sjukt tråkiga och präktiga att dom såg till att spökkvällen blev inställd när dom var på ridläger!!! DÖDSSTRAFF LIKSOM!! Vad är ett ridläger utan spökkväll?? Kan förstå att ingen ville prata med dom resten av veckan..
För övrigt har jag inte gjort så mycket intressant, solat med Jobe och bränt mig, varit runt på massa loppisar och shoppat har vi också. Är fattig nu! Snart kommer Sarah och Fellsie och vi ska ha champagnefrulle för andra gången den här veckan och sen ska vi åka flak! Sen blir det mottagningar, ska på Jennies och sen hem till familjen Sandahl <3 Tjoho

Stor dag

Idag tar Ida, Sarahs lillasyrra studenten och jag är inte ett dugg avis :) Var även två år sedan som jag, och Sarah, tog studenten så vi ska starta morgonen med champagnefrukost. Sarah har köpt jordgubbar och jag längtar! Vi körde ett sånt här litet firande förra året med och ska nog fortsätta med det tills vi dör.


Last year


Efter champagnen ska vi bege oss mot Dagy och sen blir det flak uuuuuuntzuuuuntz.
Längtar också till mottagningen, Sarahs mamma har poängterat att man får äta huuuuur mkt som helst. Fy fan vad jag älskar studenten, speciellt mottagningarna :) Ska på Studde även på Torsdag och Fredag så jag känner mig nöjd och sen är det bara att härda ut en vecka tills min kusse går ut!
Nej nu ska jag nog ut på en motionsrunda innan Sarah och Rizz gör entré