wiiiiie

jag är ju som känt expert på tidsfördriv. Kan därför tipsa alla om frågesporter på internet, superfúnny. Är rätt aktiv med det och tänkte ta ytterligare ett steg och skapa en egen frågesport. Ett quiz om våra bästa år <3 Kommer antagligen bli lite fast och fortsätta med flera.
Spänd inför musikalen som mina bra vänner Carina och Sabina medverkar i. Har med mig kamera :D

Länk till frågesport om Bert Ljung
http://www.trivia.se/Bert-Ljung,1,1587.html

allvarliga saker:

livet har blivit konstigt. Det här är en lista över dom enda sakerna jag tycker är roligt att göra på den här planeten:
Plugga
Cykla
Läsa böcker (endast Stieg Larsson)
Lyssna på Tupac
Drömma om att flytta till någon mysig öststat och tjäna pengar.

Gå i affärer är okej men inte mer.


day from hell

Den här dagen startade allt annat än bra, mådde illa, såg väldigt äcklig ut, funderade på att gå i ide. Insåg att vi skulle redovisa om Litauen idag så då är det väl bara bra att se ut som en städerska från öst! Gör ju typ det varje dag ändå. När jag kände mig redo att bajka iväg insåg jag att min cykel inte befann sig där jag trodde. Fick gå i en kvart för att hämta den. Trist. skar mig djupt i fingret när jag skulle låsa upp cykeln. Började grina, allt blev blodigt, tom min hundralapp :( Fortsatte att gråta en stund till, sen satte jag på mig en vante och iggade att det bultade och smärtade i fingret. Sen när jag var framme i skolan var allt blod torkat SMILE.
I helgen ska jag göra följande hälsosamma/nyttiga saker:
Titta på inspelade avsnitt av på spåret, lära mig världens alla länder, gå i kyrkan.
KRAM


jippie

mina supercoola brillor är återfunna :D SMILE gånger 1000. Sarah i min klass hade tydligen tagit hand om dom efter en tegelkväll. Hade inte ens skrivit upp henne på listan över misstänkta.

Ska kanske söka läkarvård för när någon kastar en golfboll väldigt hårt på mina bröst så gör det ont. någon mer som har haft dom symtomen?