oktober

 
Tiden går lika snabbt som vanligt den här årstiden. Sommaren vill alltid springa ifrån mig medans vintern vill plåga mig till döds. Men oktober är välkommen för jag har en del att se framemot! Om 8 dagar får jag då äntligen återse Gossip Girl. Som jag längtat! Sedan bär det av till New York. Världens bästa stad! Tre gånger på ett år är lyxigt men jag vet att jag kommer känna ett stort behov av att åka tillbaka igen. Typ resten av livet! 1:a oktober innebär tyvärr också att jag har tenta om tre dagar... Kommer sitta heeeela dagen idag, imorron och tisdag. Helst av allt vill jag plocka svamp eller fly verkligheten och kolla på Downton Abbey. Klar med säsong ett och OMFG vad bra denna serie är!!!! Älskar älskar älskar!

Konst

Det finns konst, riktiga tavlor med luddiga naturmotiv, lite klumpar som sägs föreställa näckrosor osv. Den konsten har jag hittills i mitt liv aldrig förstått mig på. Kanske aldrig kommer göra det heller.
Däremot förstår jag mig på konst som i musik. Låtar som är så perfekta att det nästan gör ont. En musikvideo och låt i fullständig perfektion.
 
 
 Någon annan konst som jag kan förstå är fotografi. Efter dagens föreläsning är jag mer än övertygad om att en fantastisk bild, som fångar ett ögonblick så där underbart perfekt, är bland det vackraste som finns. Att sedan få visa de omänskliga historierna bakom bilderna var kanske inte riktigt lika underbart :( Snyftade högt någon gång..

Det bästa

Okej jag är medveten om att jag kommer låta ganska tråkig nu men det bästa jag vet just nu är att åka hem från skolan efter en rolig dag (hittills har faktiskt alla dagar varit roliga och intressanta) och lyssna på Filip och Fredriks podcast. Plugga lite när jag kommer hem, gå en kvällspromenad och andas höstluft och njuta av mörkret och sedan dricka te. Skönt att man kan bli lycklig av småsaker! Som ni redan vet blir jag också lycklig av tv-serier och om fyra dagar börjar Revenge :) Har även hittat en ny kärlek: Downton Abbey! Engelsk landsbygd, brittisk överklass, tweed-kavajer och rävjakt. Förstår inte hur jag kunnat missa detta!!? Igår såg jag även en helt stört bra film. Så sjukt rolig och fin!