@ crilles

Laddar för match (go man u!!!), fick jättefin middag av Charles och så kollade vi lite på en serie vi gillar :) Kom även fram till att Seth och Summer är äkta kärlek!





Kärlek 4-ever till Cohen <3

JJ

Har varit och tittat på Elin K, JJ på trägärn och det var fint. Förundras över hur en dag kan vara bra men ändå så otroligt hemsk och jobbig. Är glad att jag fick mysa med Spongan och Jullan <3

hejsvejs

idag är det vårruset. Jag är dålig som inte är med men jag hade helt glömt bort det och bokat in andra viktiga saker...
I söndags så kom Walle till sthlm och alltså den mannen är underbar! Gillar den positiva energin han sprider och ja alltså han är helt fantastisk! Den som inte har träffat honom har gått miste om något tycker jag. Kjamgo är han också förresten!
Vi grillade iaf i vasaparken, me, cp, crille (som hade röda shorts jippie!), Heddan, Robin, Nils, SarahB och så Walle därå. Kändes som ett helt komplett gäng.
Det absolut roligaste som hände var att Heddan hade spanat in nån brud som han glodde på i typ en timme, dom var ett lite udda gäng, typ 5 brudar och en lite äldre dam. Sen så ska dom gå och Johan hetsas till att gå dit och fråga om dom ska fika (bruden och han alltså) och hetsningen lyckas (fråga inte hur) så Johan går dit och vi andra gillar det höhö men sen så när Heddan kommer ner dit så ser han att tjejen har tandställning, för en gångs skull tänker Johan snabbt och förstår att hon kan vara aningens för ung så då improviserar han snabbt och säger något i stil med: ööööh alltså vi har pratat lite om det här och vi undrar vad ni gör här egentligen?
Antagligen tyckte dom att det var en konstig fråga men dom svarade iaf, det var nån typ av "inför konfirmationen-träff".
Väldigt mkt för ung alltså men jag är stolt över johan att han var så himla kvicktänkt och dessutom så garvade vi rätt mkt :)
Vi mös även lite med Waldemor och det var total lycka!

Igår var Walle förbi på mitt jobb och lämnade en sak och då såg alla imponerade ut och frågade om det var min pvän (med beundran i rösten) sen så berättade jag om hur cool Walle är med sitt nya fjällräven jobb, att han typ är Mr Fjällräven USA och så där va och alla verkade ännu mer impade. Walle var mkt coolare än September som också kom in. Btw så var Filip Hammar inne häromdagen, jag fick fjärilar i magen ooooohhh

Nu ska jag ladda ner lite avsnitt av The Good Wife, gillar verkligen den serien, sen ska jag kolla på några avsnitt och sedan ladda upp inför imorgon för Sarah B och jag ska på brunch på stallmästargården. Ska klä upp mig tror jag. hej dåra

Hojhoj

Är hemma in Sweden nu. Åland var mysigt och vackert såklart. Det är lite segare där med grönskan så det var precis så där ashärligt när träden precis börjat bli gröna. Hann med att fynda på loppis = asglad och så hann jag käka glass, godaste glassen i världen <3 Sen fick jag träffa 2 underbara människor på mitt absoluta favoritställe på hela jorden, åkte ner till skag där vi har vårt landställe och fick middag av matilda och Kajsa. Kanske mer av Matilda för Kajsa var typ handikappad, hon hade nackspärr så hon kunde inte röra sig, såg ut som en gammal tant. Det är så vi ska ha det sen när vi är typ 80 bast, sitta på skag och spela Uno och snacka om alla underbara sommarminnen <3 jag ska bo i en liten stuga som nästan blåser omkull när det blåser nordan och så ska jag fiska i stormen och vara ascool. Hello underbar pension! Nu tror Kajsa också att jag ska överdriva nån story om henne här men det ska jag inte :) måste ändå bara nämna hur underbart det är att hennes boyfriend tycker att Den bästa delen på Victorias secret fahion show är när Enrique Iglesias uppträder för Fredrik tycker att han är snyggast på jorden typ. Efter kajsa då :) Får iaf lust att reta honom för det här höhö Anyway I love Åland! Nu ska jag grilla med lite vänner i vasaparken och bäst av allt är att Wallander kommer <3 den mannen kan göra kvinnor lyckliga!

Working class hero

Jag har jobbat typ 16 timmar extra den här veckan och har börjat 6 tre dagar! Trött som bara den faktiskt men nu är det semester på g, är nämligen på Viking line, tänkte trycka lite köttbullar och shoppa tax free wiiiiie och sola lite vid havet.

Music

Laddade ner guettas nya låt igår, where them girls at och alltså den är svinbra, kommer typ bli sommarens låt känner jag. Iaf för mig då, vill typ stå på något högt så att det blir som en scen med mallan och jo i fbo och dansa järnet. Wish I was 18 igen... Har jobbat två tidiga mornar nu och stått och gjort mackor och då diggar jag lite musik samtidigt och nu vill jag nämna några låtar som jag alltid förbluffas över hur sjukt bra dom är: Mary J Blige och Bono- one Roxette - it must have been love Eskobar - someone new Tlc - unpretty Whitesnake - here I go again U2 - sometimes you can't make it on your own, delen med it's you when I look in the mirror and it's you when I don't pick up the phone är helt underbart fantastisk

Fnitter

I natt så vaknade av att jag garvade. Drömde en dröm där mallan gjorde något jättekul. Eller alltså det var kul i drömmen (ASKUL) men nu ser jag inget jättekul i det men det var härligt att fnittra så att man vaknar :) Något kul i drömmen var att jag var och grillade med lite vänner sen när vi skulle hem så tog Spongan och Joakim taxi för pengar e inga problem, Nisse gick såklart hem och vår allas Sarre Sandahl stannade kvar och väntade för självklart kom Kickan och hämtade upp sin dotter mitt i natten. Jag och Patrique däremot vi tog en cykel och sen skjutsade Patrik mig men det gick inge bra för han är uppvuxen inne i stan och kan alltså inte cykla.. Det här tycker jag är en kul dröm! Sanningsenligt

heeeeeeeeeeeej

fan va bra det är att jobba inne i stan, då hinner man liksom shoppa innan, efter eller emellan jobb :) Fast det gick inte allt för bra för mig idag alltså, skulle köpa en asafin och vacker och dyr kjol som jag antagligen aldrig någonsin kommer använda men mitt kort gick inte igenom.... Men nu så har jag bestämt mig för att lämna tillbaka lite jag köpte igår så då löser det sig :) ska bra hinna dit innan jag ska jobba igen.. Har förresten bränt hela min hand idag, gav mig själv första hjälpen. Ska sätta på mig något snyggt nu tror jag och sen så ska jag bege mig. Drömde förresten att jag hade barn i natt. Det var hemskt, var helt klibbig av svett när jag vaknade :( Kan bara tänka mig hur mkt man måste tvätta å så där när man har kids. Fyyyy

Hejhejhej

Idag ska jag jobba megamkt. Bokade in mig på extrapass så först 7.30-13 i gallerian och sen så på mitt vanliga ställe 15-22.30. Får se om jag dör någonstans på slutet. Är väldigt bra att jag ska jobba hela dagen iaf för 1. Det ska regna 2. När jag är Ledig spårar allt ur, shoppar som en galning. Shoppingen spårar ur nästan lika mkt som det spårade ur i lördags då Vi var hemma hos Sarah B, grillade, hade 90-tals musik-kväll och förberedde oss för en tegel/bordell-reuinion. Iaf så började Sarah bs veranda brinna, det är det som är det spårade. Släckte dock elden.. Sen så sööööög tegel, kommer aldrig mer gå dit men då hade vi en trevlig kväll i Sarahs lägenhet, the drama place, med 2 dark knights som är helt underbara! Nu ska jag börja förbereda mig för denna långa dag.. Ska sen till Täby och kjamas med mamma och pappa. Eller mamma kanske får en halvstel kram (kramas är inte min grej), pappa och jag kramas aldrig och dessutom hängde vi igår och i förrgår så no hugs där inte!

Gillar

*robyn-call your girlfriend *nicki minaj & rihanna-fly <3<3 *vädret & att sarahb och jag ska bada i skavlöten idag :D *att grilla majskolvar *senaste gossip girl-avsnittet! *Att min pappa har röda chinos. Försöker få nisse att köpa röda shorts men han sa att det sänder brats-signaler. Där skiljde sig våra åsikter kraftigt då jag ansåg att detta var positivt och ja alltså Nisse är väl inte direkt mkt av en brat... Men det är självklart positivt. Tycker dock ändå att röda shorts är snyggt. *kesella med fun light Det ända som är dåligt idag är att jag ser ut som en tomat eftersom jag joggade i värmen imorse och det vägrar lägga sig.. Pinsamt liksom! Något annat som är tråkigt är att det nästan är en hel vecka tills nästa gossip girl, finalen och det kommer bli bananas!!!!

Hejsan

Lycklig Lo här som väntar på sin "pojk"vän Crille rådman. Gossip Times'!!! Har idag varit på josses vernissage, är en stolt vän för det var så fint :) Sen drack vi öl och det var oxå fint å Johannes hade utsläppt hår dagen till ära. Love Johannes! Imorrn ska jag nog grilla med Tommie Dee <3

Igår

så lekte jag med min dyssevän Heddan. Vi jobbade ashårt hela dagen och gjorde en video till Crille som har fyllt år. Den går att se på min facebook. Men det har blivit lite fel för man hör inte vad Blair säger :( Detta kommer dock Heddan åtgärda. Den är verkligen skitbra! Kolla extra gärna in hur bra musiken passar ihop med det som händer. Rytmiskt liksom!
Idag är en bra dag för det är strålande sol och fredag och jag har redan slutat. Började liksom klockan 6 ZzzZzznark. Nu ska jag ut och gå och sen så ska jag till Ki för att vara med i nån undersökning som jag får 300 spänn för och sen så ska jag på vernisage, josses kläder ska visas och sedan så ska Crille och jag ha en gossip girl-kväll med sleep over :):) Myyyyyyyyysigt värre va!?
Imorrn ska jag jobba, sen vill jag grilla för det är det bästa jag vet och på söndag ska jag på koutsläpp på morsta gård. Fett kul!
Och just det, glömde logga ut från johans dator så han har redan skrivit lite skit. Men jag skriver så mkt skit hela tiden så man kan knappt veta om det är en rape eller inte

Min dag hitills

Följde med Matilda till Lidingö folkhögskola och blev eld och lågor när jag såg att det låg ett stall bredvid!!! Måste gå där alltså!!
Sen gick jag ut och gick på Lidingö och kom fram till att Lidingö är ett trevligt ställe. Fast Täby är bättre! Sen så har jag ätit den äckligaste lunchen som jag någonsin skådat: tortellini dränkta i chili bea. Fy fan alltså vad illa jag mår nu... Ska jobba nu till klockan 20.00 sen så ska jag skypa med min polare galadriel, en punkare jag känner. fett coolt alltså!
Imorrn ska jag leka med Johannius Hedman och klippa ihop en film till Crille Lådmannen

hejsan

dom senaste dagarna vet jag typ inte ens vad jag gjort, jo vaknat upp i måndags, trott att det var tisdag = glad men sedan insett att så inte var fallet. Har då fallit i gråt eftersom nya gossip kommer på tisdagar :( Som tur var gick ett dygn mkt fort då jag jobbade i typ 10 timmar. Så igår var äntligen dagen D häroch jag såg det nya avsnittet och herre min gud vad bra det var! Just nu är mitt liv bara väldigt jobbigt för jag vill bara att en vecka ska gå så fort som möjligt så att jag får se vad som händer. Herre herre herre gud alltså allt håller på att falla samman helt alltså eller så blir det tvärtom? Men älskar Chuck Bass väldigt mkt iaf.
Matilda var här igår också och det var mysigt. Först så shoppade vi och sen mosade vi i oss pizza, tvingade henne att kolla på gossip och sen rosa the movie höhöhö. Sen så sov hon över och jag, som är så otroligt mogen, gav henne ett gott råd för livet:
Alla killar går att ersätta. Så länge det inte är Chuck Bass, då är det omöjligt.
Så om man typ blir dumpad så är mitt tips att kolla på gossip girl, speciellt chuck då och så blir man typ lycklig igen.



Har förövrigt hängt väldigt mkt med mina nya vänner dom senaste dagarna. Tyvärr kan vi inte ses irl utan bara över internet, på en väldigt softifikerad och mogen sida vid namn chuck and blair 2,0. Den senaste dagen har dock ett stort bråk blossat upp och stämningen har varit väldigt hatisk. Ni förstår att det råder väldigt delade meningar för om chuck verkligen är bra för Blair eller ej. Nu håller jag mig borta lite och låter de tokiga 14-åringarna diskutera detta själva.
Ja men jag vet mitt liv har spårat ur totalt! Mogna klubben 2011!

Valborg!!

Åkte till Uppsala i lördags och det var helt asanice! Sjukt med folk, aspeppad stämning liksom och underbara vänner <3 Egentligen så skulle jag och Bexter dra hem till sthlm och festa vidare här men Heddan skulle stanna där för hans polare bor där och dom hängde vi med hela dagen och ni vet när man träffar nytt folk som bara liksom känns så sjukt rätt?! Så rätt att man inte pallar att lämna dom och dra hem, det hände iaf mig så jag stannade kvar. Vi rockade 90-tals dängor på Jonas rum och blev lite mer berusade. Jonas blev väldigt berusad kan man säga och stod för några av dagens höjdare. Några av de bättre sakerna som hände under dagen:
*Jag och Katarina försöker hitta ett ställe att pissa på och knackar på i en studentkorridor, när en tjej öppnar så tar jag första namnet på namnskylten och frågar om Alberto är inne. Det är han inte men jag berättar att han lovat att vi ska få kissa, vilket vi gör, sen så när vi ska gå så kan jag inte hejda mig själv och säger att Alberto bett oss ta med öl till honom och en kille visar oss till ett helt ölflak och jag inser att det är en mkt lycklig dag. Men jag hejdade mig och tog inte hela plattan för jag har faktiskt ett litet samvete och jag ville inte förstöra Albertos valborg.
*Bexter och jag hittar en kundvagn som vi börjar kalla partyexpressen, sedan körde vi runt varandra som galningar bland allt folk (som ser sura ut). Det var kul och helt galet, Rebecka välte fem gånger och började blöda. Vi skrek även "Se upp här kommer mogna klubben". Och så fick vi betalt för att köra folk. Garvade mkt
*Nu kommer vi till ett väldigt skönt citat av Jonas (som var väldigt berusad som jag redan nämnt). Cattap, Rizz och Sabbe kommer upp till usala i bil och hämtar oss hos Jonas. När vi kommer fram till festen vi ska på så säger Catta:
Ta det lugnt nu Jonas varpå Jonas kliver ur bilen och säger: Det är helt sjukt men taxichauffören sa precis ta det lugnt nu Jonas. Hur fan vet hon mitt namn?
Och då garvar alla såklart och berättar att det inte är en taxi.
Sen spenderar vi lite tid på en soft utefest med dj och dans i ett partytält där dom också spelade 90-talsmusik. Sen så kom Nils dit och då blev jag glad, det blev även Heddan tror jag och senare så drog vi till sthlm med Cattap. Sjukt roligt hade jag iaf!
Nu ska jag nog gå till myrorna innan jag ska jobba...