vill flytta

Varför bor man i sthlm egentligen? Det är världens otrevligaste stad. Sthlmare är skit! Diskuterade detta med en härlig göteborgare i helgen och han berättade att han förra helgen var uppe i sthlm och på krogen så drog han runt och försökte snacka med folk och liksom tjena tjena läget då men ingen hade ens svarat och alla var fett otrevliga. Man har verkligen alltid så himla mkt roligare i andra städer, jag ska typ flytta till gbg! Göteborgare kan ju vara något av det bästa som någonsin uppfunnits! Sthlm borde dö, och jag gillar inte ens tunnelbanan, fett tråkigt när man inte ser något och spårvagnarna är mkt enklare att planka på!
Vet ni förresten att det inte var snö där? Gick runt i mina vita converse och dom blev inte ens blöta! Vårkänslor liksom :)

fy

vad jobbigt att vakna upp i egen säng! Speciellt för att man inte kan gå till hotellfrukosten utan måste äta ett torrt knäckebröd till frukost :( Sen så vill man ju bara dö när det på sportdelens framsida är något om nån himla valla som var dålig igår för Marcus Hellner. Hallå det har liksom skrivits historia i scandinavium!!!! Inte bara i ridsportens historia, i svensk idrotts!!! Det coolaste som har hänt på typ 30 år (viss osanning) och så hamnar det inte ens på framsidan! Men det är så det är, det är ingen som är intresserad av ridsport förrutom vi som rider, det är kanske inte så folkligt ändå fastän det är en av de största sporterna i Sverige?
Men anyway så känner jag fortfarande magi, kommer leva på det här länge. Sjukt kul helg såklart, man kan alltid räkna med bra fest på en hästtillställning! 
På fredagen kom vi ner sent, drog en vända ute på stan och på lördagen så inväntade vi Maria och co för förfest på vårt hotellrum och då hittar Catta och jag två 17 åriga killar som följer med upp och festar och dom är även delaktiga i det som vi hade roligast åt hela söndagen. Jag insåg tidigt att dom här dudesen var bra wingmans för när vi gjorde ett besök i skyebaren och sen skulle ner på rummet igen blev vi stoppade av en vakt för jag hade snott en vinflaska (jag vet, jag borde mogna) och då visade det sig att en av killarna hade tagit en blomma, my way att festa! 
Vi gick sen in i pianobaren, plankade så klart för kön var lååååång. Pianobaren ligger för er som inte vet det väldigt bra placerad på hotellet så man har nära hem liksom! En asbra kväll alltså som avslutades på ett härligt sätt, det var nämligen så att CP tappade bort mig, istället blev hon dragandes med dom här 2 dudes som jag hade lovat skulle få sova över på vårt rum (dålig idé, vill inte åka ditt för kidnappning av barn hehe) men iaf så förföljer dom catten och hon får jobba järnet för att bli av med dom, tog 20 minuter MINST, hon fick verkligen JOBBA! Men så lyckas hon till slut fly och går upp på rummet. Någon minuter senare hör hon hissdörrarna öppnas och en nöjd stämma vid namn mig som säger: Kom grabbar, nu ska vi festa! Och så kommer jag och dom två killarna in på rummet och enligt Catta är jag så himla nöjd över att jag har hittat dom :) Catta ville typ döööö hihiho
Allt detta har jag fått beskrivet för mig, minns inte mkt faktiskt, men dagen efter vaknade jag iaf upp med den värsta huvudvärken som finns och kunde verkligen inte förstå någonting, varför straffade gud mig så hårt?
Sen var jag iaf på ett utmärkt humör i frukosten och i hissen för i hissen kan man ha väldigt kul, är expert på att få folk att fnissa i hissar och brukar även skapa mig en del bra vänner i hissar. Ingen kan ju fly liksom.
Gick iaf runt hela morgonen och deklarerade: -Att vara med mig är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött!
Var lite halvlullig och som sagt på ett strålande humör, då tar man i lite extra. Egentligen är det så att vara med mig är som att springa uppför en sommaräng och få stickor och fästingar och bränna sig på brännässlor och vilja dö innan man ens har kommit halvvägs. Typ.
Men nu ska jag sätta fart för tro det eller ej så har jag fått den livsinspiration jag har saknat, jag tror att jag återvänder till livet redan idag faktiskt så hejsvejs nu måste jag gå!

Grymt as hell!!!

Kan typ inte riktigt uttrycka mig just nu men alltså shit va assa fucking grymt det var att Angelica Augustsson vann världscupen! Gjorde hela min vecka alltså! Sjukt bra helg och jag är också väldigt imponerad över Sveriges alla unga talanger som tar plats. Så sjukt coolt att få se det hela idag :) grät nästan lite.. Går iallafall inte å beskriva hur grymt detta var

Wiiiie

Nu e vi on the road mot götet :D planerna för helgen: Festa och ligga på hotellrummet och kolla på skidor på tv! Och lite hästar kanske :) Första året som jag har tillträde backstage faktiskt men självklart har man ju plankat in förr. Tycker att det är ett av dom lättaste ställena att planka på, Josse och jag bara gick förbi vakterna in i arenan och kände oss nöjda. Men inte helt nöjda för man vill ju ta det hela så långt det går så först när vi satt nere i "ryttarrummet" och drack gratis kaffe var vi nöjda. Är plankningsexpert faktiskt! Nää nu ska vi fortsätta att prata om vår nya älskling Marcus Hellner cutiiiiepie we love you

Så sjukt bra

Okej jag vet att jag har visat det här förut och att typ hela världen har sett det men det finns inget klipp som får mig på så bra humör som det här. Me <3 Filip och Fredrik

Svåra beslut ska fattas

Självklart kan man inte ta med sig allt i resväskan och detta har lett till viss beslutsångest. Men har nog löst det mesta men frågan är nu vilken mössa jag ska ha med mig?
Den här gamla flamman som jag grävde fram efter ca 5 år i en låda på vinden:



Eller min älskling Micke (det som oroar mig är att sist Micke var med i gbg så tappade han sin svans = inte kul):


som ni ser kommer jag även bära solglasögon hela helgen, det är ett måste!

Vår lesbiska weekend 2008 (?). Stekte utanför Gothia Towers.

Min kropp kommer vara prydd av en långklänning. Inte så jättesmidigt i detta väder men jag har lovat min pvän att inte visa någon hud alls eftersom det finns så himla mkt män på horse shows. Får alltid välja mellan
1. Helkroppsburka
2. Inte gå ut alls (rekomenderas då jag trots burkan kan göra nåt dumt)
Så hiiimla jobbigt att vara ihop med en shejk ibland.



woooooooohoooo

Kanske var typ den enda som kollade på skidor igår men det var verkligen sjuuuuukt grymt när Marcus Hellner tog guld i sprinten! Helt galet bra!!!





Nu ska jag börja packa för snart så drar vi! Funderar förresten lite på min shoppinglista inför helgen för man måste ju handla nåt på mässan liksom. Har ju ingen häst så jag ska stoppa mig själv från att köpa typ schabrak och sånt även fast det är helt lovely men kanske att jag ska köpa ett par ridbyxor för nästa vecka ska jag hjälpa Maggan att rida igen!

howdie cowboy

Fy sjutton vad kallt det är!! Igår höll jag på allvar på att dö av kyla! Först när jag försökte plugga fick jag ha en jacka plus mössa på mig inomhus för vi har så kallt!! Det var t.om varmare i stallet! Där var det iaf kul, dök upp en massa gamla vedafolk så jag gjorde det jag gör bäst och bara snackade och snackade. Sen ropar plötsligt Maggan att nu är din häst klar och då står Igor där helt klar att sittas upp på och ja det är verkligen så man ska ha det, egen hästskötare!

Iggypiggypop är lika söt som jag minns honom!

Sen blev det en iskall ridtur till ridhuset och väl där så satt jag bara och fnissade hela tiden för Igor var precis lika rolig att rida som jag minns honom. Fin häst det där! Har inte haft så roligt på länge iaf och hoppas på att få göra om det snart!
Sen frös mina tår och fingrar ihjäl för det var minus 18 grader. Har aldrig varit så kall någonsin!
Och nu sitter jag här i mitt iskalla hus med 2 koftor och halsduk och mössa och fryser. Brrrrrr liksom!
Förresten så vill jag till Gbg idag!! Har sett på fejan att många är på väg dit redan och jag vill också!! Det suger att vi kommer ner först imorgonkväll :( Hade gärna tittat på tävlingarna imorrn med, det är liksom bäst innan helgen tycker jag. Och fredag är min favoritdag.


Idag har jag:

Tränat (gått dåligt), försökt plugga (gått dåligt) och mått allmänt dåligt för jag känner mig ju som sagt lite småhängig. Kanske inte var så himla smart att försöka träna idag?
Något som däremot har gått bra är mitt letande efter en passande skola till hösten. Har hittar några jag vill gå på i skåneland <3 Ska fråga pappa om vi kan köpa en gammal skola som jag kan renovera medans jag ändå pluggar där!
Nu ska jag strax bege mig av mot das stable för jag ska hjälpa Mags att klippa Iggypop (hennes häst). Ska nog även pallra mig upp på hästryggen, om jag minns rätt så är Igor jättekul att rida så det ska nog bli bra. Är även en hejare på att klippa hästar!
Känner mig heller inte lika ensam längre och det är tack vare att jag fått mina presspass till götet :D Tycker förövrigt att det är skit att känna mig ensamast i hela världen, fattar egentligen inte varför jag gör det, har ju 2 föräldrar som bryr sig, vänner som är söta och nu även 2 presspass. Hej och hå vad det går
Saknar min häst Munken lite för han fick mig alltid på bra humör och då var jag aldrig ensam




världssötaste munkibunki dagen innan vi tog bort honom <3 Lite rund men fortfarande så fin!
Nu ska jag spela frågesport innan jag drar till stallet

Lonely girl

Ikväll har jag känt mig ensam. Gör det rätt så ofta, faktiskt har jag haft en känsla av att jag är ensam i den här stora världen hela mitt liv men den senaste tiden har jag känt det mer än vanligt. Kanske för att jag är lite ensam och för att jag saknar My best friend Mallan <3 love u bitch! Fast jag har ju alltid drömt om att vara helt ensam, typ värsta coola superkvinnan som klarar sig utan en man. Då skulle jag ta hand om Hundar som är övergivna eller vanvårdade. Kollade nämligen på animal planet på ett program där dom tar hand om hundar och sen adopterar bort dom och jag grät när hundarna kom till sina nya familjer. Very touchy! Vill ha en hund! Då skulle han va min bästa vän, vi skulle va som tjorven och båtsman :) Btw så har Chuck Bass lämnat mitt hjärta förevigt! Han gör inte Blair lycklig, det är han för ego för att göra.

Det bästa

Sarre visade mig det här klippet häromdan och jag höll på att dö av garv! Det är typ det bästa jag sett någonsin och då har jag ändå sett många bra chloe-brady-klipp. Förstår bara inte hur dom lyckas få någon att gå med på det här? Något jag däremot förstår är varför skådisarna stannar i Våra bästa år i typ 25 år, svårt att få jobb efter att ha spelat i Dool

Sick

En dag med barn (jobbade igår) och jag blir sjuk på momangen. Tror inte att allt kramande med barn är så bra. Men det är mysigt iaf :) känner mig som sagt lite sjuk eller iaf början till sjuk. Ont i halsen, lite snorig och känner tendenser till sjukdom i kroppen. Idag var jag astaggad på att träna, hade lagt upp värsta schemat och allt men så ska man gå och bli sjuk!? Hoppas att jag är mkt piggare imorrn för då blir det spinning! Och så har jag asmkt att plugga för på fredag drar jag till Gbg, skandinavium liksom! Globen i all ära men det är lite mer fest där nere och det är alltid schyst att komma till en annan stad. Igår var jag på fridays mmmmmmums och sen på bio och såg 127 timmar för Nisse fyllde år. Filmen va bra, speciellt plus till musiken som var asbra! Nisse tyckte iförsig inte att han lärde sig nåt nytt (kan allt) men jag lärde mig att det gör väldigt ont när armen kilas fast mellan en bergvägg och en jättesten och att det sen gör väldigt ont att skära av sig sin egen arm (har iförsig anat) och så lärde jag mig att James Franco är svinhet!!


Mardrömmen med stort M

Insåg precis att jag drömde en helt förskräcklig mardröm: jag skulle föda barn! Alla bara skrek att jag skulle pusha på men jag kände mest för att typ bajsa... Sen så insågs det att jag skulle gå över tiden typ 2 veckor och jag var överlycklig för jag ville inte ens ha barn :( Sen bestämde jag mig iaf för att adoptera bort barnet för jag ville ut och festa, leva fritt och inte vara helt uppbunden av ett barn som dessutom skulle bli jättefult :( Så då började jag leta efter någon som betalade riktigt bra för barnet, man kan ju passa på att tjäna lite pengar på samma gång liksom hehehe. Och så sålde jag mitt barn

Förbränning

Igår blev allt inte riktigt som planerat. Först hade jag tänkt att jag skulle checka in på gymmet innan jobbet alltså ca 6.00. Men det är för överambitiöst så jag ställde in och planerade gymmet efter jobbet men då ville mamma till Täby c så jag tänkte att jag lika gärna kan följa med och bränna fett på shoppingrundan. Och ja vi brände rätt mkt! Inte fett men nåt annat :) gick helt bananas i en butik men det va kul! Gick och la mig 21.30 igår höhöhö, snacka om trött! Och vaknade halv åtta vilket gör att jag har otroligt mkt tid idag och frågan är nu om jag ska till gymmet och köra spinning kl 10 eller om jag åker och köper valla plus nya pjäxor och åker skidor idag istället? Eller så drar jag till gymmet pronto, kör lite själv, simmar lite och åker skidor senare? Verkligen en knivig sits jag sitter i men det enda jag vet är att jag måste svettas mkt hela våren för att komma i beachform! har slappat ner mig totalt hela hösten :( men i vår ska jag springa flera mil

Bra dag!

Jag känner att det kommer bli en väldigt bra dag idag! Gick precis ut och luften kändes ovanligt underbar att andas och jag blev glad när jag insåg att jag ska få kjama barn hela dagen :D fantastiska skapelser det där! Längtar till skandinavium!!

Fy fan

Egentligen funkar det rätt bra att inte göra någonting, att inte ha några framtidsplaner osv. Egentlgen skulle jag nog ändå vilja göra något men liksom allt är typ tråkigt! Det är nog mer det än att jag är lat. Jag kan verkligen ha svårt att intressera mig för saker, samma känsla som att jag ofta finner andra människor otroligt ointressanta, gäspar typ när jag måste prata med folk. Ja så ego är jag, att bara jag själv intresserar mig! Kanske Överdriver lite nu men alltså jag är verkligen less på allt just nu! Försöker handla kläder och allt ser ut som nåt en white trash-brud från Norrtälje skulle sätta på sig! Fyyyy liksom! Och mina kläder ser ut som nåt en hippiebonde från kårsta skulle ha på sig. Suck liksom! Är jättebitter just nu som ni kanske hör men kan iaf glädja mig pyttelite för att jag inte bor i typ Norrtälje eller typ Huddinge för då skulle man va WT resten av livet! Hatar WT bara så att ni vet alla Wt-idioter! Nu funderar jag faktiskt på att göra någonting för tidigare idag gav jag upp allt jag håller på med och la mig ner och tyckte synd om mig själv i flera timmar. Det är egentligen inte mig det är fel på utan världen runt omkring! Så nu ska jag hem till Sarre och kolla på hennes nya läppar men först en sväng förbi gymmet!

hej

igår pluggade jag faktiskt förvånansvärt bra! Är nästan chockad själv. Sen på kvällen så åkte jag hem till Sarre och la ett 500-bitarspussel (inte klart ännu). Garvade när hon berättade hur alla hjärtansdag var:
Det började dagen innan med att Pat inte ens visste om att det var alla<3dag och sara kände sig nöjd över att han inte skulle veta det heller men sen på den mest otippade kanalen (hockey) så säger dom det! Och då var det kört. På morgonen så bråkade dom i sängen om vad dom skulle göra under dagen, sen upptäckte sarre att katten hade diarré och skitit ner heeeela huset. Så dom stod i 2 timmar och städade upp kattbajs. Sen spelade dom Uno (otroligt bra spel förövrigt). Och sen var dagen slut :)
Men igår när vi la pusslet så kändes det nästan som att vi firade alla hjärtansdag ihop för underbara mammaKickan kom upp med en bricka med te, geléhjärtan och mumsiga chokladmazariner eller nåt liknande. Så himla mysigt vi hade det jag och fjording-gudinnan! 
Pratade även lite om flashback, Sarre tycker det är askul och det håller jag med om. Tipsade henne dock om Bukefalos som typ är lite samma sak fast med bara hästtjejer (enstaka killar) och ja vi båda höll med om att det antagligen kan vara det bästa som finns! Att samla hästmänniskor på ett och samma ställe så där kan bara leda till underhållning. För er som inte vet det är hästmänniskor verkligen ett släkte för sig. Sara blev iaf eld och lågor när jag berättade att det finns en kategori som heter hästgnägg. Sååååå fantastiskt! Tror vi ska leka där någon dag och skriva massa konstigheter

Tisdag

Igår vare the v-day, väldigt kul va? Möjligt att det är en lite överskattad dag men jag hade kul iaf!
Idag ska jag plugga, sen ska jag belöna mig själv med att gå och kolla på skidkläder. Vill köpa en rosa hjälm! Lindsey vonn hade en skitcool hjälm som var gul och rosa. Hon har ascoola skidkläder också




Ska även till gymmet idag, orkar egentligen inte men säkert så blir det helt fantastiskt!

Hej!

Åland var kul! Det var ett litet otippat gäng som drog dit kan man kanske tycka, men det var typ en bra grund med riktiga uddaferrivalare (heddan, crille, sassa, Lo) och sen 3 till lyckligt utvalda. Hela resan började med att Sassa och Pat försov sig vilket iförsig är förståeligt eftersom vi hämtade upp dom klockan 7 och det här är alltså paret som sover till typ 1 varje dag om jag fattat rätt! När vi stod där och väntade så kom Sassa aldrig ut och då så Pat att hon höll på att platta håret! Då blir man ju minst sagt galen!!! Färjan väntar ju inte direkt för att Sarkas hår måste plattas! Vi hann iaf men typiskt Sarre :) Hon hade även på sig en rysk päls vilket jag såklart uppskattade. Hon påminde mig även om mitt forna jag (som jag saknar lite) när hon påpekade att hon tog pälsen och tänkte att det här kommer Lo gilla och när vi snackade barnnamn, inte för att någon ska skaffa men ändå, så sa Sassa att mina barn kommer ju få väldigt snobbiga namn. Och så påminde hon mig om att jag gillar att klä mig som en glamourös fotbollsfru. Vad har hänt med mig nu då? Jag är ju värsta bohemen typ. Måste bli ändring på det!
Alla som var med fick också fina smeknamn: Jag = Titti Fox (cooolt), Sarre = Aurora Emille, Crille = Love Linblå, Cp= Engla Lee, Heddan = Mitchell, Nisse = Arash, Pat = Dick Pitt.
Heddan blev ganska berusad bara så att ni vet. Jag blev sur för jag förlorade i spel.
Dagen efter så var tyvärr några tvugna att åka hem tidigt men alltså det var helt amazing väder och Nisse och jag grillade korv på bryggan



Ja ni ser ju själva hur asasoft det är! Love it! Sen så var vi även över till Kajsa och co och drack kaffe och pratade (mkt kanske?). När det är så här fint väder kan man ju inte ens längta till sommaren!!

Älskar

Heddans sinnesförvirning ibland alltså! Vi ska liksom ta båten som går klockan 10.00 imorrn från Grisslehamn och sen när han snackar med Sarre så säger han att han nog ska ställa klockan på 9. Och då skapar det här väldigt mkt förvirrning i alla läger såklart och skulle kunna förstöra hela resan. Som tur så informerade jag Johan om att vi ska avgå från vtuna kl 8.00! Han blev väldigt chockad.


Jag tror jag drömmer!

Har hittat mitt drömhus!!
St Norregatan 44

Vardagsrum

Trappa

Vinkällare

Uteplats

200 m till hamnen

Österlen here I come!

Pust

Det är verkligen ett äventyr att ta sig hem! Först fick jag gå i 30 min för att ta mig till östra, sen var typ vartannat tåg inställt och det jag skulle ta var 20 min försenat. Och nu stannar vi på varenda dubbelspårig station och väntar på möte. Och om 5 minuter fortsätter slalomen!! Och Anja ligger trea efter första åket och borde kunna sluta bättre!! Kan även sluta sämre såklart :D men tåget måste skynda sig nu

Dags

att försöka ta sig hem till täby kommun. Hoppas att tågen går! Ska ut och åka skidor tror jag :D
Fast just nu börjar damenas störtlopp, vm liksom, heja Anja!

snökaos

igen...
Och ingenting funkar som det ska i lokaltrafiken. Igår när jag skulle in till stan var det kaos, det stod SJUKT mkt folk och väntade på fyran och den verkade inte vara på ingång inom det närmaste halvåret. Är inte den som pallar att bara stå och vänta när det känns som att det inte kommer gå nån buss, får typ lite panik. Så jag gick ner i tuben och där var det ännu mer kaos för det hade hänt en olycka... Så jag fick traska istället vilket iförsig var bra för min kondition. Att gå i snöoväder kan ibland vara väääldigt jobbigt. Idag är typ alla bussar i hela stockholm inställda pga vädret. Härlig läsning för många på SL´s hemsida kan jag tänka mig. Förstå hur många som inte kommer till jobbet idag?? Hade varit en dröm om man fortfarande gick i skolan :)
Men jag kan tänka mig att många är pisslacka för att trafiken inte funkar men jag är inte sån för jag tycker att vi tar så himla mkt för givet i det här landet, och hallå jag jobbar ju inte ens = ingen skatt så jag har inte rätt att kräva någonting egentligen. Men det är klart att har man köpt busskort så har man ju köpt en tjänst som inte funkar. Själv har man ju som ni vet varit i London och sett deras inte så välfungerande system för att handskas med snö så då tycker jag att vi är mkt bättre :)
Nu får vi väl se hur det kommer gå med ålandsresan, vi har bara en bil så några måste åka buss och den kanske är inte går?!

fryser

vad hände med våren liksom?? Buhuhu! När jag var ute och gick lite imorse så höll jag på att blåsa bort och typ frysa till is. Vill ha värme nu! Jag älskar våren, det är min favoritårstid. Egentligen är det för att min absoluta favoritårstid kommer efter: sommaren! Men våren blir alltså mer av en favorit bara för att man är så lycklig för att sommaren är på ingång! På sommaren njuter man ju så klart totalt men det finns ändå en viss ångest över att hösten kommer och den ångesten slipper man på våren.
Idag ska jag skriva en novell.... Känns sådär alltså men som jag läser överallt och som också är sant: att skriva ska vara som en lek, man ska kasta sig in i det med glädje och bara ha kul! Så jag ska försöka.
Ska även träffa Cissi idag, först skulle vi gått ut på en promenad men det här vädret känns inte så promenadigt så det kanske blir kaffe istället. Ikväll ska jag även iväg på en lägenhetsvisning i näsby park av alla ställen.
Just nu längtar jag rätt så mkt till helgen för jag, heddan, crille, cp, sarre, patte, nisse ska åka till Åland :D Vi ska spela sällskapsspel, bada isvak, handla taxfree och typ ha jättekul! Längtar efter dig min älsklings ö



Ålands flagga


Nice

Idag var jag på gymmet och svettades väldigt mkt. Det räknas som bra (även om Toppformen är långt bort). Bra är också att det fortfarande var ljust när jag kom ut därifrån kl halv fem! Gillar verkligen! När jag kom hem så var det så himla kallt, vi har typ inga element på för vi gillar att det är lite frisk luft inomhus, men nu var det FÖR kallt! Efter att mitt ena finger domnat bort och förfrusit la jag mig i badkaret där jag fortfarande ligger. Funderar på hur ödesdigert det skulle vara om jag tappade min iphone i badkaret igen!? Dippar även gurka i ostdipp mmmmm. Måste skynda mig lite bara för när Nils kommer hit om en stund måste alla spår av dipp vara borta. Han tycker inte att man ska dippa varje dag, jag själv tycker väl inte heller att man ska det men att tycka att man inte ska göra det är inte samma sak som att inte göra det. Så tillsvidare dubbeldippar jag vidare i min ostdipp!

Bra bok!

Den här boken har jag precis läst ut. Verkligen väldigt väldigt rolig och läsvärd. Chick-lit när det är som bäst! Så ett tips till alla som vill ha ett lite roligare liv. Iaf för en stund!


Hello Sunshine

Igår gick jag heeeeela vägen till täby c i världens underbaraste väder. Det tog 1,5 timme så det är tur att tid är något jag har väldigt mkt av :) Något jag tyvärr inte har är en plånbok. Den har jag tappat bort vilket suger lite för jag har mitt körkort och allt där i. Och mitt kort. I såna här lägen är det i allafall skönt att inte ha några pengar, jag behöver ju inte vara orolig att någon ska råna mig liksom.
Igår eftermiddag satt jag i systrarna Bernhardssons soffa och kollade på OC <3
Idag så ska jag äntligen sätta lite fart och faktiskt göra något! Har varit SJUKT seg och trött i 2 hela dagar nu. Men som sagt så ska jag se till att få lite saker avklarade idag, det är ju sjukligt skönt i efterhand.
BTW träffade jag ÅB igår <3<3
Kram Zubeyde

Alla hjärtans dag!

Funderar lite på hur en helt perfekt alla hjärtans dag skulle se ut, vad som vore perfekt att få osv. Det första som poppar upp i huvudet när jag tänker på perfekt kväll är en fjällstuga, kall öl, lite snacks, en bastu och en mör kropp. Men det har inget med alla hjärtans dag att göra, det är bara mitt skidsug som sätter in. För att få mig på fall den 14:e krävs kanske iförsig inte så jättemkt, har aldrig varit den som är den och så måste man ju hålla fötterna på jorden. Man får inse att det inte är realistiskt att förvänta sig att dvägar knackar på dörren och skjuter kärlekspilar hej vilt, att det inte blir nåt häst och vagn-åkande i romantiskt vinterlandskap eller att man får en sån där megastor Nallebjörn för typ 2000 spänn. Dock tycker jag att man kan få en liten nallebjörn iaf :) älskar nämligen gossedjur! Men hatar larvigt tjafs som blommor och sånt, gossedjur is the shit! Men det mest romantiska jag kan komma på just nu är att någon köper slash laddar ner min absoluta favoritfilm (hemligt vilken det är). Har nämligen haft 2 uppsättningar av just denna film så att jag aldrig skulle hamna i en nödsituation men nu är BÅDA borta!!! Panik!! Så det vore galet romantiskt om jag skulle få en ny :) Angående maten skulle det perfekta vara krabba och musselsoppa. Älskar skaldjur!

Gratisbio.se

Jag blev precis medlem på en jättebra sida, http://www.gratisbio.se där man kan samla ihop poäng och byta mot presentkort eller t.ex. tidningsprenumerationer. Sjukt bra ju! Alla borde gå med tycker jag :)

öööööööööööh

Känner mig fortfarande rätt så döende. Orkar inte med det här alltså! Den här tiden i mitt liv är lite jobbig. Inte jobbig som i deprimerande jobbig (har ju gått genom helvetet så jag är ganska van vid jobbigheter) men det är mer känslomässigt jobbigt och kanske en liten livskris? Vet inte vart jag ska bo, vart jag vill bo, vad jag vill göra i livet. Nu vet jag inte ens vad jag KAN göra eftersom att jag tydligen inte ens kan få G på en enkel himla gymnasiekurs! Fast det är klart bara för att jag inte kan skriva dikter betyder det ju inte att jag behöver jobba som städerska hela livet. Jag är ju rätt bra på mycket och bara för att jag inte är så akademisk lagd betyder det inte att jag är dum i huvudet. Men jag vill va värsta akademikern!!! Att gå på handels är min största dröm (ljuger lite just nu men är för upprörd för att göra nåt åt det)! Jag vill bara sitta med huvudet i böckerna hela dagarna och vara så smart att folk verkligen imponeras. eller inte bara smart för det är jag men liksom veta asmkt, så mkt att man blir inbjuden till på spåret. Eller ännu mer bildad!! Typ som min brorsa, han är värsta uppslagsverket! Det vill jag ju också va buhuhuhu! Nej nu åker jag och köper vin.

Alltså på allvar

jag vill typ bara lägga mig ner och dööööööö just nu! Den här asfjärtiga kursen jag läser (litterär gestaltning) är inte bara det tråkigaste jag någonsin gjort (om man räknar bort naturkunskap plus en del andra ämnen) men alltså sitta och skriva dikter liksom!! På beställning? Vilken idiot sysslar med sånt!? Och läraren är FETT jobbig, tror hon att jag är nån emo-människa som sitter hemma på mitt rum i mörkret och skriver deprimerande dikter eller?
I ett sånt här ögonblick önskar jag mer än någonsin att min pappa var maffiaboss. Då skulle hon få det rätt så jobbigt, det kan jag lova! Och så skulle jag få MVG :)
Idag är iaf dagen som jag verkligen har insett att jag passar bäst som typ städerska.
Är verkligen inget läshuvud och jag kan liksom inte fatta varför??? För min brorsa är det största läshuvudet som finns på denna jord!!?? Han kanske fick allt av det så blev inget kvar till mig? Eller så är jag bara lat höhöhö

Men nu har jag i allafall 2 val, antingen så slutar jag den här dumma kursen och lägger mig och grinar. Då är jag en riktig loser och det vill jag inte så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och jobba sjukt mkt hårdare än innan. En annan anledning till att jag vägrar att ge upp är för att jag plågat mig själv och läst brott och straff på två dagar. Har jag tagit mig igenom den där idiotiska boken så ska det fan vara till nån nytta!

Vaknar upp

Och är varm i hela kroppen. Drömde nämligen en helt fantastisk dröm som gjorde mig superduper lycklig. Vill nästan somna om igen och återgå till drömmarnas värld men det är väldigt omöjligt då jag har mucho att göra idag. Ska skriva klart ett arbete så att kvällen kan vara helt fri för planerna för kvällen är att röja runt i Norrtälje med Heddan, Josse och Rebecka? Ganska stort frågetecken på om detta blir av eller inte. Vi tyckte iaf att vi skulle börja turnera med vårt internationella dansande och Norrtälje kan sannerligen behöva få sig ett uppvaknande!


Väntar

på att Catta ska komma hit med sushi. Muuuuuuuuuuuuums!


Sen ska vi kolla lite på prison break :) Jag håller också på att baka mockarutor till Cristopher. Han ska ha fika med sig till jobbet imorrn och är verkligen inte den bakiga typen så jag får betalt för att baka åt honom :D Superduper liksom

Jag vill färga håret

typ till den här färgen


Run to the hills

Igår så var Crille och jag ute på lite äventyr. Okej äventyr var kanske lite att ta i men vi åt pizza iaf, höhöhö.
Hade ju kunnat vara en date om det inte var så att vi är de bästaste av vänner. Kom precis på att jag har känt Crille i 9 år! Sjukt!
Sen drog vi iaf med min bil för att hitta en enslig plats där vi skulle kolla på gossip girl. Vi åkte in på en jätteläskig grusväg i skogen. Ganska snart kommer vi till en 20 meter lång backe som var rätt brant. Och sjukt isig. Vi kom inte hela vägen upp och då hade vi problem för när man bakar nerför en sån brant backe vill man ju gärna bromsa lite men det var så isigt så bilen bara gled och då blir det ju värre när man bromsar. Snabbt var jag tvungen att bestämma mig för om jag skulle släppa på bromsen men då hade vi ju lika gärna kunnat hamna i diket med väääääldigt hög fart. Istället så körde vi rätt in i en snöhög i mitten av backen och där satt vi fast. Crilles briljanta idé var att han skulle putta på bilen uppför backen men liksom ja det finns en massa bra saker att säga om Crille men att putta bilar uppför branta backar är inte en av hans främsta egenskaper. Så istället tog jag fram en spade och gjorde en väldigt fin anordning med snö i diket som gjorde att vi kunde backa bilen mot diket och svänga runt. Tur att man är så himla bra på såna där saker alltså! Jag kan t.om byta däck *stolt*
Förresten så var det en gubbe i bil som var läskig och stannade oss och undrade vad vi skulle göra där (vägen var tydligen privat). Jag inser att han verkligen måste tro att vi ska bil-hångla så jag drar till med att vi ska spela in en film och så får jag ännu snuskigare tankar i min hjärna. Plågsamt värre!
Men sen kollade vi iaf på gossip girl och min sinnesförvirrning förra veckan angående Dan och Blair, att dom skulle vara ett fint par, är såååååååå freaking over!! Det kommer alltid vara Chuck & Blair!



Ont

I huvudet av högljudda (men gulliga) barn, av alla mina tankar som snart får mitt huvud att explodera. Forgive me my weakness

Prison

Cattas och min pluggdag började bra

Men övergick rätt snabbt till någonting kanske inte lika bra men väldigt mkt roligare

Prison Break <3

sötis cattefnatte

Nu är vi båda besatta av Prison Break. Been there before.. Jag skulle kunna titta dygnet runt men det är tråkigt att titta själv så vi har bestämt att vi ska fortsätta vårt marathon på fredag. Längtar!
Michael Scofield i mitt hjärta <3

Och förresten ska jag och min kusse kanske ha lost-marathon på torsdag. Kommer väl få liggsår eller nåt!
Idag ska jag fortsätta läsa Brott och Straff. Har läst 200 sidor och måste läsa 200 till idag. Inte jättekul. Ska jobba lite på fritids i eftermiddag, ska bli myyyyysigt.

ZZzZzzZz

Till skillnad från igår, då jag vaknade upp och kände att hela världen låg för mina fötter och att jag var den underbaraste och roligaste personen Gud någonsin skådat, så är den här dagen väldigt seg. Kvällen igår var ju som sagt också seg. Såg på spårlöst och grät. Grät till Patrik 1,5 också. Och i lördags grät jag när jag kollade på konståknings em för hon som vann åkte för sista gången och grät av lycka slash lite sorg. Det var mäktigt iaf! Jag är en blödig person. Minns den gången Jempa och jag såg i taket lyser stjärnorna på bio. Jag visste innan att jag säkert skulle gråta och det gjorde jag. Jempa visste att hon inte skulle grina men det gjorde hon ändå liksom resten av biosalongen.