FIX YOU

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
When you're too in love to let it go
If you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
Tears come streaming down your face
And I

Tears come streaming down your face
I promise you I will learn from all my mistakes
Tears come streaming down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Torsdag!

Idag är det vårkänslor på g igen och vi har fått en ny prinsessa! Egentligen kunde jag inte bry mig mindre om det sistnämnda men det känns som att man måste skriva det, pallar inte grupptrycket.. Ännu viktigare information är kanske att det är Gbg horseshow den här helgen. Bland det bästa som finns, stämningen, doften, alla fina hästar men mest av allt den fantastiskt roliga festen! Sjukt trist att inte vara där :(:( Men jag ska inte tänka på vad jag skulle velat göra (njuta av våren med en öl på avenyn, se rgb vinna lite priser och dricka drinkar i pianobaren) för nu ska jag jobba. Och sedan jobba bort resten av mitt liv. Men efter 75 kanske jag kan göra något kul :)


Idag

Irriterar det mig att alla människor ska vara så himla speciella och svåra. Vad hände med att vara normal? Ha förmågan att socialisera och vara trevlig och kunna acceptera att alla människor inte är precis som en själv? Är alla helt fucked från barndomen eller vad?
Sånt här kan irritera mig tills döds!! Men jag borde bry mig mindre, energin borde läggas på något bra istället!


Dags

Att styra upp mig själv lite känner jag! Min hjärna försöker lura i mig massa skit, har spenderat den senaste tiden med att fundera på hur man trycker bort alla negativa tankar, börjar få panik för jag måste lösa det här nu! Men jag är optimistisk så jag tror att det kommer lösa sig, redan tills imorrn hoppas jag... Men hela livet är väl en kamp mot psyket?


Water for elephants

Sjukt bra film!! Robert pattinson är sjukligt het!


Alla hjärtansdag med älsklingarna!

Bakat och gjort absolut total-vettiga saker hela dagen med Cp och mallaB <3 nu myser vi i soffan


Back to life

Min livskris är över, iaf för den här gången.. Om något halvår eller så kommer jag säkert ha en eller två dagar igen då allting bara är grått och sjukt tråkigt.........
Dagen igår började iförsig på ett vidrigt sätt, det gick sjukt dåligt på jobbet, var i upplösningstillstånd och ville lägga mig ner och grina. Pratade med mamma i tele och hon var väldigt orolig för att jag lät så nere och jag beklagade mig, "jag kommer inte vinna idag buhuhuhu" och då garvade hon och sa bara "var det inte värre än så?" och då insåg jag att jag lät som en omogen 10-åring och sen ryckte jag upp mig och hade superkul och nu har livet återvänt :D
Nu ska jag åka till Arlanda, ska till götet med mamma, min faster och min kusin. Jag älskar att umgås med min släkt så det kommer bli suuuuper. Kommer dock grina lite när jag tänker på vad som kommer hända i Gbg nästnästa helg, Gbg horse show och jag ska inte dit :o Det är inte lätt det kan jag lova men jag kan verkligen inte åka dit i år, en stor sorg i mitt hjärta :( Kommer kanske också må pyttepyttelite dåligt i kväll iaf jag missar något sjukt roligt. Men ska försöka överleva, kanske tröstshoppar lite i götet..


Svar på viktiga frågor!

Meningen med livet? Att hålla mig själv lycklig och sedan sprida lycka bland andra. Om jag själv inte är lycklig blir det lite svårare... Då får man leta tills man hittar lyckan och sen vara lyckligare än någonsin!
Saker som just nu gör mig iaf lite lycklig är våra planer för sommaren <3
Längtar efter sommar, fest, sol och Åland!


Positiva händelser

Okej jag ska inte vara för patetisk och deprimerande, kan Berätta om något bra som hänt mig istället!
Positiv händelse 1: får ett konstigt samtal från norskt nr där någon säger att jag vunnit typ en miljon, det visar sig vara ingen mindre än Tobbe K <3 mina ögon tårades i några sekunder. Sedan var Tobbe precis så sjuk som vanligt :)
Positiv händelse 2: vi fick semlor av fiket på jobbet. Sjukligt snällt!
Positiv händelse 3: absolut helt tomt på trean


Livskris

Gud det här är verkligen otroligt förvirrande och sjukligt jobbigt. Det började redan imorse när ett jehovas vittne försökte locka över mig till den mörka sidan. Jag går självklart inte på sån där skit vilket jag också förtydligade, informerade tom honom om att han är hjärntvättad. Han blev lite burkish.

Det här satte iaf igång min hjärna, den malde på i högvarv resten av dagen, den nästintill förgörde mig. Sanna på mitt jobb berättade iaf att jag är den största tänkaren hon någonsin träffat. Inte största som i bästa utan ja den som tänker mest, ja ni fattar!

Efter jobbet går jag in i en brutal livskris, gråter en skvätt för allting jag har missat, alla jag saknar, alla människor jag förlorat, tror tom att jag fällde en lätt tår för min häst Munken (rest in peace). '

Nu sitter jag fortfarande med ångest för att göra fel val i livet och en stor längtan om att slippa göra val. Men gud har iaf gjort vissa tydliga tecken på vad jag borde välja och vad jag borde göra med mitt liv. Visserligen tror jag inte på gud men ändå....

Usch jag är verkligen för blödig, jag kan börja gråta för typ allt, när jag ser en hund som ser ledsen ut, en människa som ser brutalt ensam eller missanpassad ut, när jag kollar på youtube-klipp på Zidane, när jag ser på det här himla programmet där adopterade människor återförenas med sina föräldrar (standard), jag börjar t.om grina ibland när jag kollar på antikrundan och någon okänd människa blir superlycklig för att deras fula och totalt oanvändbara vas är värd flera hundratusen. Vi ska inte ens nämna hur mkt mina ögon tåras när jag lyssnar på Fix you....

 

 

 

 


Tisdag

Jag känner mig nästan pyttelite nöjd, gick nämligen upp kl 7 för att besöka gymmet innan jobbet. Var klar kl 9, åt en macka jag hade med mig som tyvärr var möglig. Upptäcktes dock först när jag ätit nästan hela mackan. Men lite skit rensar magen som min morfar brukade säga (har jag hört iaf). Nu är jag helt röd i hela fejan och lär fortsätta vara det resten av dagen. Jippie vilken supertisdag det lär bli!!


Wiiiie det är måndag och det är fest

Ungefär så känner jag just nu, hela livet är en fest! I lördags kände jag ungefär exakt tvärtom, höll på att avlida på morgonen, det enda som höll mig vid liv var sällskapet av Nils och mallan, två favoriter som älskar mig. Drog sedan till med ett mirakel och åkte skidor. Det gjorde jag även igår och herre min Gud va skoj det var, jag praktiskt taget flög fram i mina nya elitpjäxor!! Påmind om vad livet går ut på efter detta!


Västerort

Igår var jag varit i typ Jakobsberg hela dagen. Det var roligt att se någonting nytt och sen ännu roligare att åka därifrån. Jag avskyr allting som inte är norrort. Det bästa med hemma (Täby) är att man alltid träffar så mkt trevligt folk vart man än går. Jag gillar spontana möten. Typ som i söndags när jag, cattap och Nisse var på xxl och träffade Adde och Alex. Och sen kom Ludde och Tessan Helt random på samma gång och sen träffade vi Jennie utanför. Och alla spontanköpte skridskor så det blev en liten skridskotillställning sen också. Helt spontant och bra!
I jberg träffade jag ingen och det var kallt som ja jag vet inte riktigt vad.
Men jag överlevde....
Just nu är jag med min vita kompis Malin s och pratar om allt som är idiotiskt och asnördigt. Snart kommer min andra halva, den vita cattap. Glömde även att nämna att jag också är med Barn!!!! Oj jag glömde ett y, menar ju såklart Barny! Den mörkhyade barny.
Förresten så börjar jag bli lite orolig, mina 2 favoritprogram är på spåret och Antikrundan, i helgen ska jag bara basta och gå och lägga mig kl 21 och sen typ sticka en halsduk. Mitt liv som pensionär väntar på mig! Och jag längtar!


Onsdag

Jag har slutat vara bitter, brukar inte vara det i längre perioder bara typ någon dag då och då. Men det är faktiskt rätt kul att vara bitter ibland :)
Just nu är jag bara trött och allmänt seg. Och så lite lagom med ångest på det för det finns en himla massa grejer jag borde ta tag i (som jag inte orkar ta tag i). Hej och hå vad kul man kan ha
I helgen är jag ledig, tror att jag ska göra typ ingenting. Möjligtvis åka skridskor, lite längdskidor och typ basta i flera timmar. Och kolla på filmer som man gråter till. Det var länge sen jag grät, tror att senaste gången var under idrottsgalan när Lisa Miskovsky sjöng Fields of gold och en film med typ stefan liv, jan svanlund och co spelades upp. Sjukt sorgligt faktiskt.
Sedan grät jag nästan en liten tår igår när jag kollade på gg. Men nu är det över för all framtid. Han som gör serien är typ handikappad så jag orkar inte kolla längre. Tyvärr

times moves slow