hejhej hemskt mycket hej

idag när jag kom hem låg det ett ´slags kuvert från svenska spel i brevlådan. Det såg väldigt viktigt ut. Kände hur pulsen ökade, andades häftigt, adrenalinet flödade. Dagen var äntligen här, lottovinsten var min. Medans jag öppnade kuvertet funderade jag över hur mycket det var, 100 000 minst men antagligen någon miljon eller flera. Till min besvikelse visade det sig bara vara nån trist information om ett spelkort. Får helt enkelt lämna in 10-veckors lotto igen och hoppas på en vinst. Ska även räkna mina enkronor. Spänning att se hur mycket det är :D

LOL


http://www.youtube.com/watch?v=y1N4TJEiFzQ

Omg det här är helt underbart underhållande :D Enbart för folk som sett OC

The drugs don't work!!!!!!!!!!!

Är det här den värsta dagen jag någonsin upplevt? Hitills är svaret jag. Kan inte ens förklara hur hemskt det är.
För att muntra upp mig själv skriver jag en lista på positiva saker:
Jullan har tagit körkort. Efter 55 körlektioner :O hennes mamma har ett kriminellt förflutet och får inte köra bil med jullan så jullan är tvungen att få hjälp av en 65 årig "morfar" som julia även har/haft en kärleksrelation med. Hon har alltid gillat lammkött.

Inga mer positiva saker på listan förutom att jag bantar och det är så otroligt kul och ger mitt liv en mening jag inte trodde fanns.

Ett tips till alla som känner som jag att den här dagen suger: Läs böcker så glömmer man bort sitt eget liv. idag har jag redan hunnit med att läsa ut två böcker, måste ge mig in på något lite tjockare, typ Da Vinci Koden.

Till slut vill jag bara säga till alla troende idioter: det finns ingen gud!!

Saker att göra vår 08:

Förbereda en galen student OOOOOOOOHHHHHHHHh
Skriva klart mina memoarer.
Påbörja skrivandet av en bok som kommer handla om lite galna personer som jag känner. Titeln på boken är ännu inte bestämt så jag skulle vilja att ni kom med förslag alternativt berättar vad ni gillar bäst av:
Gänget som gud glömde, gänget med mord i blicken eller Hingstar mot ston.
Skriva och rita klart serien (om sarre har tid vill säga :D)


Jag är tillbaka som superbra bloggare

Min blogg är så otroligt bra att det inte går att lägga ner den. Väldigt eftertraktad är den också. Lo89a.blogg.se är faktiskt dom flestas fritidsintressen.

Här kommer en lista över underbart bra lösenord:
Rubban, gunnel12 (härstammar från josses mamma?), Cunda123 (Cunda är mallans cp-störda dotter spelad av mig) och sist kommer ett rätt så nytt lösenord, dom andra har funnits några år, håll i hatten: ruttenmun. Helt underbart :D Kjam