E sunkig!

Gick upp 05.20 idag, var otroligt trött för jag var nämligen på en kräftskiva igår med en Japan, en ukrainska och en fransman. Och så några svenskar då. Det var spännande och internationellt. Åt 1,5 paket kräftor. Men åter till denna morgon, 05.22 hittar jag 2 stora finnar i ansiktet men vad gör man åt finnar halv sex på morgonen? Ingenting såklart så jag gick till jobbet och gjorde kaffe ungefär samtidigt som min brorsa begav sig till New York för att plugga ett år och ha det superspännande. Medans jag fortsätter att tampa kaffe och skumma mjölk... Nu är jag iaf på väg till Täby för nu ska jag äntligen få gå ut i den älskade skogen och plocka svamp!! Love it!! Jag, Sarka och Heddan <3 I helgen åker jag kanske till Åland för att uppleva allt det undebara som sensommaren har att bjuda på. Snart dags för en riktig svampoffensiv, känner hur hela min kropp skriker efter det!!! Ångrar dock att jag inte sminkade över finnarna i morse

Kräftskiva e nice2 bilder som får beskriva kvällen.
Tack till alla som kom och livade upp och gjorde detta till en helt sjukt bra fest!
Extra stort tack till alla som tackat för en bra fest! För det ligger lite arbete bakom festen så då känns det ju lite trevligt att folk tackar iaf! Och många stora tack till Spoon och Mallan som kom och hjälpte till innan (spoon var iaf till hjälp) och även hade med sig paj slash rosévin! Det är VÄLDIGT trevligt att inte bara komma och snylta! Rikard hade även med sig en ask med after eight som tack för att han fick komma och alltså hur megatrevligt är inte det????
Men nu ska jag inte irritera mig på de som är otacksamma för jag känner faktiskt att detta är en bra dag. började morgonen med att titta på twilight, det var flera veckor sen sist. Älskar älskar älskar Edward Cullen!! Jag är typ helt störd av honom


Nu ska jag ut på stan and meata mina två underbara vänner Ma and Jo.

Hejsvejs

Jag har inte bloggat på år och dag och det är antagligen typ en person som kommer läsa det här men jag skriver ändå!
Sommaren är typ slut, sorgligt men sant, och jag har lämnat Åland och åkt hem. Totalt var jag där en månad och det var sjukt skönt, kände verkligen hur jag fick en del energi och inspiration att ta tag i saker och ting. Här hemma i stan igen längtar jag tillbaka, det gör som vanligt lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Men det är kul här hemma med, igår lekte jag med Mallan och vi drack öl med Manton på tegel och sen stannade vi kvar ett tag till och röjde runt lite granna. Minst 3 stycken trodde att jag och Malin hade knarkat och vägrade tro oss när vi sa att vi inte hade det. Vi måste verkligen vara jätteroliga! Träffade även två dudes från åkersberga som viskade till varandra: Dom är hippies, dom jobbar för green peace. Bättre än att bli tagen för en åberga-bo iaf :)
Sen fortsatte "green peace" (gruppnamn) att dricka öl. Jag snodde även öl i från gratisbaren, rökrutan men det tyckte malin var en dålig idé eftersom vi kände den här ölägarens syrra men då sa jag några visdomens ord: "båtklubben skiter fullständigt i att vi dricker upp den här ölen och det gör förmodligen alla gudar också".
Det skiter väl båtklubben i är ett bra uttryck, lite oklart vem som kom på det men TobbeK brukar dra den och alltså båtklubben lär ju skita i det mesta som inte har med båtar att göra så det är ett väldigt användbart uttryck. Hade svinkul på dansgolvet med Mallan and Dallas, vi sjöng med i varenda låt med orden: blod, blod, mensblod osv (anpassat efter melodierna på ett VÄLDIGT bra sätt) Och så gjorde vi med armarna så att det såg ut som det rann mensblod mellan benen. Garvade asmkt, lite svårt att beskriva exakt hur roligt det var. Men härligt att Mogna klubben var framme igen vaaa! Sen så hällde Dallas och jag drinkar på varandra och sen var det dags att gå hem. Vaknade upp med malibu cola insmetat i hela håret och det kändes fantastiskt!
Hoppas på flera roliga kvällar inom det närmaste, förhoppningsvis redan på lördag för då har vi kräftskiva!
Förresten så måste jag släppa en liten "bomb" håller på att skriva en sjukt bra bok just nu, det är typ som en blogg fast lite mer avslöjande. Allt jag inte kan skriva här om andra människor, i rädsla för att bli hatad, skrivs istället i boken. Maila mig om du vill ha en upplaga, kanske bara kommer ha en så det blir först till kvarn!