Spännande saker som händer:

Imorrn ska jag, Santos och Lina till Max. Dom öppnar i Arninge. Har även gjort ett event för det här, så himla sjukt, men vad gör man inte när man har långtråkigt och är sjuk i huvudet? Har även hunnit skicka ut flera mejl angående vad man ska äta mm. Har även listat mina tre drömdejter till max-öppningen vilka blev:
1. Naken Janne
2. Behrang
3. Mats telvén (gammal lärare)

Jag är sååå rolig alltså. Get a life!

Annat roligt att se framemot: Kräftskivan på Fredag och även Sarah B´s och min städning hela fredagen (lyxigt att va ledig bara). Vi ska pynte och ha oss och åka till ÖB. Plus att vi ska ta ett dopp i skavlöten :)
Och på Torsdagkväll ska vi titta på Pearl Harbour.

Seg dag, seg människa

Jag gör verkligen ingenting nuförtiden! Känner mig som världens segaste och slappaste person! Och ju mindre man gör desto tröttare och slappare blir man. Jag är en sådan person som mår bäst när jag är aktiv men den senaste tiden har det varit rätt skönt att slappa och jag har inte velat ta tag i det men idag kom jag fram till att det måste bli en ändring på detta! Så nu har jag sökt jobb :) Tänkte i allafall försöka få jobba lite extra då jag bara pluggar Måndagar och torsdagar efter mina små ändringar. Sen pluggar jag också tisdagskvällar och så är ju meningen att man ska plugga hemma rätt mkt, pluggar ändå typ 110 procent. Men som det ser ut nu så sitter jag ändå bara hemma och slappar och pluggar NADA så min förhoppning är att hela jag bara måste bli aktiv för att bli aktiv med pluggandet. Aktivitet ska alltså leda till mer aktivitet, det är nog min livsfilosofi!



Har alltså inte gjort många knop idag, passat fridas valp, gått och plockat svamp med honom, suttit framför datorn/tv:n, gått ut och gått ner till vtuna-sjön och sen haft ett skärgårdsdoktorn-maraton med mig själv. Drömlivet! Att bo så där på en ö alltså, inte att sitta hemma och glo på skärgårdsdoktorn.
Att bo i skärgården och få se/vara nära havet varje dag är en dröm jag haft hela mitt liv och kommer fortsätta ha resterande delar av livet.
Eftersom min kropp är fylld av kvinnliga hormoner så trillade stora tårar nerför mina kinder när Wilma bestämmer sig för att stanna på saltö med sin farsa. Helt sjukt att vara tjej ibland alltså!! Grina till skärgårdsdoktorn!!

Nu fortsätter slappheten, farsan och jag kollar på 2 and a half men. När mamma ringde och störde mitt i så förklarade jag att vi var mitt uppe i ett väldigt intressant tv-program. Hon måste ha trott att vi kollade på något vetenskapligt eller någon dokumentär. Men huvudsaken är att hon är nöjd.

underbart!

En sån här ponny ska jag skaffa till mina framtida kids:


En måndagmorgon


Det är kallt, jag ligger i min säng och gosar ner mig under två täcken och lyssnar på lite softa låtar. Med risk för att vara ute lite sent måste jag ju ändå bara nämna att Eminem och Rihannas låt rockar fett!! Svinbra!
Längtar förresten till kräftskivan på logen på Fredag! Kommer bli superkul (hoppas jag) men huvudsaken är ju att man får käka kräftor <3
Planer för dagen:
Äta halloumi
Gå på webbdesign
Räkna matte
Laga asgod mat = skaldjursgryta. Låter OCH ÄR väldigt svårt men jag har bestämt mig för att avancera lite i matlagningen. Förra veckan var jag nöjd över att jag lärde mig korvstroganoff, då kunde jag plötsligt laga fyra rätter (korvstroganoff, stuvade makaroner, pannkakor och köttfärssås) men nu avancerar jag otroligt snabbt uppåt mot att bli en stjärnkock. Imorrn ska jag laga fisksoppa.
Idag är förresten en sådan dag som man helst bara ligger i soffan hela dagen och kollar på film och äter godis. Men eftersom jag inte vill bli fet och inte heller ha ett astråkigt liv och bara ligga hemma och sega så har jag redan varit ute och cyklat idag, för att komma igång liksom :)

 


Ledsen

Just nu är jag jätteledsen för jag skulle räta till en tavla som jag tyckte satt snett och så höll den på att rasa ner i marken, jag stoppade den men tyvärr hade tavlan väldigt vasst glass som skar in i mina fingrar. Aj och massvis med blod. Blev t.om lite yr ett tag... Känner mig i allafall som typ 7 år just nu då jag helst av allt ville ropa på min mamma och gråta i hennes famn. Grät en skvätt ändå vilket är svårt att förklara då det inte gjorde galet ont och jag dessutom tål smärta väldigt bra (stolt), kanske kvinnliga hormoner kan vara svaret..
Tidigare idag var jag med Nils och storhandlade på Ica i Arningen. Låter ju sjukt vuxet och nördy men till mitt försvar kan jag säga att det inte var någon gemensam shopping utan jag var helt enkelt snäll och hjäpte Nils med sina inköp till nya lägenheten. Vi träffade i allafall på väldigt många människor vi kände där, först inga mindre än Dennis och Sofie vilket så klart var najs! Sedan träffade även Niwi en gammal lumpenpolare, jag meatade två gamla ridkompisar, en liten söt kille och hans pappa från en skola jag jobbat på och en gammal "kollega". Tog i allafall sjukt lång tid att handla pga. alla meatings. Nu vill jag ha ostbågar och möjligen en mysig film. Vet att Bridget Jones dagbok går på tv och den är alltid underhållande! Men puss på er alla

Igår

hade jag det helt fucking wonderful på Sarahs och min lilla ridtur. Hästarna som står på Vallatorp var ovanligt välryktade och glänste om möjligt ännu mer när vi satt upp då både Sarahs och min proffsighet förvandlar även jordens mesta lodishäst till en världsstjärna. Dom här hästarna är till min stora glädje fina tävlingshästar på samma gång som dom också är dom ultimata skogshästarna. Vi var ute i typ två timmar, red igenom skogen vid efraemsberg, till swartlings/löttinge där vi red runt på en stubåker och sedan in på världens mesta och bästa ridväg som sträcker sig från löttinge till typ täby kbyn. Full galopp bara :) Enda problem när man rider så vilt är att man också fnittrar jättemycket för att det är så kul och för att man ser sarahs hår fladdra i vinden och känner sig som en 10-årig hästälskare som precis är med om det bästa i hela världen: galopperandes på sin älsklingsponny!
Nu ska jag ut och jogga och gå förbi mitt bästa svampställe. Sen ska jag in till stan och gosa med mina vänner. Och dricka vin


Jaha

så vad har hänt i mitt fantastiskt spännande liv dom senaste dagarna?
Inget som skulle klassas som särskilt flärdfullt eller statusgivande i stureplansmått mätt men eftersom jag aldrig hänger på stureplan (medvetet val) utan oftast bara i det lilla lilla samhället täby kbyn så blir det inte särskilt mycket roligare än så här:
*Varit på Ikea för att hjälpa Niwi som ska flytta. Efter två besök vill jag aldrig mer dit. Iallafall inte i manligt sällskap.. Förstår inte vad det könet har för problem!!?? Det är väl bara att köpa?? Impulsshopping är bland det bästa som finns! Inser man inte att det är sjukt underbart att go bananas i shoppingvärlden så går man miste om ett av dom största glädjeämnena här på jorden.
*Har även hjälpt Niwi att packa upp och lägga in kläder i hans garderob. Kommer snart förstå hur min mor känner sig när hon vikt mina kläder snyggt och prydligt och jag sen bara slänger allt huller om buller.
Sorterade i allafall skjortorna färgvis vilket blev fint. Kom på mig själv med att drömma mig bort till min brorsas garderob där t.om scarfarna är prydligt ihopvikta och färgsorterade. Så fint bland manchettknappar och skräddarsydda skjortor!
*Bytt min matte till kvällsmatte vilket även har gett mig tid att gå på naturkunskap A. *jippie*. Har min gamla mattelärare aka da favorit teacher! Han snackar so much bullshit vilket jag totalälskar! Vi snackar helt enkelt goja en stor del av lektionen :) The Lo way of living..
*Ätit på Max. Har alltid avskytt Max, baserat på ett enda besök för typ fem år sedan. Efter friscomålet igår så fullkomligt ÄLSKAR jag Max!! Matorgasm gånger 1000!!!! Can't wait tills Max öppnar i Arninge. Lite orolig för vikten bara...
*Som vanligt drömt en del om hur mitt liv som asrik skulle se ut=
Skulle köpa ett stort hus, typ prästgårdeni kbyn och bo där helt själv förrutom när mina vänner kommer på besök. Skulle även ha hästar som jag kunde rida runt på i skogen. Fast hästarna är VÄLDIGT fina och kan hoppa jättehögt. Några hästar skulle va hos en duktig ryttare så jag kunde åka runt och titta men någon häst måste va kvar hemma för jag vill rida ut hela dagarna och galoppera. Kommer även rida till Ica och binda hästen utanför. Skulle köpa en väldigt dyr bil men oftast åka tåg eller rida för miljöns skull. Skulle gå på toystory 3 med alla mina vänner och gå väldigt ofta på restauranger. Sedan skulle jag starta ett glassföretag och sälja asbillig glass för att göra barn lyckliga. Men först av allt skulle jag köpa ett biljardbord och ett smeg-kylskåp.


är lycklig

för när jag satt på världens tråkigaste lektion idag och drömde lite om hästar och ridning (konstigt nog) och ridsuget satte in igen för första gången på typ 3 år så messade Sarah B mig och undrade om jag ville rida ut med henne!! JA LIKSOM!! Helt perfekt!! Älskar att rida på hösten, det är bäst!

kissig

Jag kan verkligen hålla mig helt sjukt länge! Från att kissa alltså. Igår så kissade jag vid typ 19.30, sedan kissade jag inte på hela kvällen/natten trots intag av lite öl och vin. Vaknade lite kissnödig på morgonen, orkade ej gå på toa och kissnödigheten försvann. Blev sedan akut kissnödig kl fem idag och höll på att pia in my pants men klarade mig precis. = Kissade inte på nästan ett dygn!!

Facerape

Blev precis våldtagen på fejan
Lotten Engbom: imorrn ska jag och min kille åka till ikea :) sen ska vi göra i ordning vår gemen samma lägenhet! mysigt. ingen är så lycklig som jag :)

Kan vara det roligaste jag någonsin läst. garvade så att jag nästan grät HAHAHAHAHAA liksom. ironi på hög nivå. Sånt här älskar vi att driva med och helt underbar särskrivning. HAHAHAHA jag måste typ garva ännu mer nu!!!
För vissa skulle det här inte ens va kul, bara vardag men för oss, me and my crazy bananas friends, så är det här inte VARDAG. Vi är liksom så långt bort från sånt här som man kan komma.
Som Sassa så fint sa till sin killkomis Patrick from Argentina när han hängde med oss:
- förstår du nu vilka av mina tjejgäng som är NOT GIRLFRIEND MATERIAL?
-Eeeh jo det fattade jag på än gång, svarar Patrick.

La även märke till att någon skrivit på nils wall från mig:
älskar dig!

Ännu mer Lol eller kanske lite mer panik. So not my style att skriva sånt, gillar att hålla det lite mindre publikt :)
Inget illa menat men man kan ju inte ändra den man är och dessutom så tycker jag ju att det är sååå nerdy med sånt tjafs på fejan.

PS. Sara och Malin vill bara tillägga att ingen egentligen kan ana hur bra flickvänner vi egentligen är. Typ bäst i världen :)
Sara S citat: "vi är som killars bästa polare men utan kuk"
so not true DS.

kollektiv!

jag, Mallan och Sarre har snackat om att fixa ett kollektiv. Tror även Santos och Pelle Pellbring vill bo med oss. Kommer bli fett skoj!!!! Ska ha pingisbord och typ ha roligast ever! Vi kommer verkligen ha kul så himla många timmar om dygnet. Sprit och fester kommer även vara välkomna! någon som vill joina oss?
Krav på dig som vill flytta in: Rolig, inte för serri, förstår ironi, vill sova kl. 21 på vardagar men inte på helger. Gärna en snusare som är givmild hälsar Sarre och Malin. Tjej får ej vara ful men inte snyggare än oss, gärna typ the same = modellsnygg. Ha gärna inte fula kläder och du MÅSTE ha strl 37-39 i skor, gärna mycket högklackat som du tröttnat på. Var alltså flexibel med strl i både kläder och fötter. Männen som vill flytta in ska gärna inte vara utmanade sexiga då vi är kåta tanter who can't keep it in our pants! Män får även gärna vara bra på att laga mat men inte händiga då vi redan har en som tar hand om dom manliga sysslorna (LO). Ha även konstigt nog en uppsättning damskor strl 37-39. Tre av oss har allvarliga samlar syndrom så ha ej gärna det och inte för mkt prylar.
Vore även trevligt om ni gillar hästar eller i allafall inte är negativt inställda till detta.
Svarta och vita kameler kommer delas ut varje vecka.


några av kollektivets blivande medlemmar

uuuuntzunnntz

efter min mattelektion på 3,5 timme kom mallan och hämtade upp mig så drog vi in en vända i tc. En fantastisk grej som hände var när vi stod i rulltrappan och en liten, sjuuuukt söt kille kom fram, knackade på min axel och jag dog: min underbara kusse Henke!!! Så kramgod och världens sötaste 11-åring <3<3 Blev så glad!!!
Anyway bitches så drog vi vidare in da car till crille rådman och vi åkte hela ganget till dellan i np och kekade pizza, blev feta.
Rolig grej när vi stod vid ett rödljus, jag såg en gravid tjej och sa:
-titta hon tjejen i lila jacka är gravid. Var det inte hon du låg med för några månader sen Crille?
Ibland är det långt ifrån komplicerat att ha kul!

Mallan och jag fortsatte åka bil i typ 2 timmar till och gjorde lite allt möjligt, garvade mycket i allafall. Mer än jag garvat på hela året när hon varit borta. Neeeeh nu var jag nästan dum mot alla andra, ni är också roliga!!!
Vi hämtade i allafall upp Sarresnarrelingonbarre som tyckte jag såg moderiktigt ut. Tydligen skulle Elin Kling ha gillat min outfit!!!!!!! Kunde inte varit lyckligare! Fashion betyder allt för mig! Jag är ett så kallat modelejon. Haha
Sarres cutiepajiga brorsa Sebbe var hemma också <3
Nu sitter jag i allafall och hänger med da girlygirlfriends Sassa and Malibu. Imorrn ska jag till Ikea och en sväng till Arlanda och lämpa Mallan som ska till Oslo :( Sen har jag ordnat en kräftskiva med tema naken på lördag.
Funderar även på att dra på kräftis imorrn hos en tjej som jag visserligen inte känner asbra men tror att både spoon och jullan ska dit. Saknar spoonis.

nej nu ska vi skypa med en norsk jänte. Plingen honey, plingen!

boyyen.blogg.se

När jag ändå länkade till min förra blogg så var jag ju tvungen att läsa lite också vilket är lika med att jag kommit fram till att den är så himla mycket skönare än den här bloggen. Helt fantastiskt soft!! Det låter ju som att jag skulle vart skönast i världen (stämmer tyvärr ej). Beskrivning av mig själv från bloggen:
jag är för bra, en härlig tjej helt enkelt. Det som är härligt med mig är att mina största intressen är att ligga i min säng och kolla på tv och att äta. Låter kul?

Andra softa inlägg från bloggen, läs om du orkar:

Sen drog Jempen och jag tills stinsen och shoppa loss. Köpte 2 skivor, Idol 2004 och lilla melodifestivalen 2003, med kareokee version!!!!!!!!!! FATTA LIKSOM ATT HALLO DEN KOSTADE 19,50!! Sjukt jävla fucking bra. ska lyssna på den nu.

Gud vilken härlig donken-dejt igår, vissa människor är ¨så bra, tex malin som får mig att inse att jag är dålig på att rida, aldrig kommer lyckas mm. Det känns skönt att ha en ärlig vän. Elin K är den som har fått mig att inse att jag borde sluta rida, egentligen fattar inte jag heller vad som är så kul med horses. Jag är ju inte ens horselover. Så bestämt är att jag slutar rida och kommer istället ägna mig åt att dricka sprit. Hela dagarna. Man börjar på morgonen innan skolan och fortsätter sedan hela natten och sedan börjar allt om igen. Jag har startat mitt nya liv, sitter framför datorn och dricker rödvin. En hel flaska är redan slut. See yah


förstår inte varför min blogg är så opoppis, inte ens mina egna vänner orkar läsa. Men skit samma, har i allafall hamnat i en liten svacka, min alldelles för najsa personlighet har förvandlats till en typ fjortis-sara-holmsten personlighet. oh my god! men är på g med att ändra det.
Snart kommer my new horse, en äkta Killerbitch. En härlig grej är att min mamma sagt till Jempa att jag inte är så intresserad av hästar så det är ju tur att jag får en sån fin häst. hahahahahahahahahahaaaa faktiskt så gillar jag hästar, även om ingen tror på det. JAG ÄR HORSELOVER jag lovar! Gillar ju hästar bara man slipper borsta, rida eller överhuvudtaget spendera nån slags tid med dom vilda djuren. Det enda som är ok är väl mockningen då. Förresten ta allt jag säger seriöst, ljuger aldrig. Ska tydligen dras med till danmark på Tisdag för att inhandla billig sprit och sen på lördag ska jag sälja korv till fulla 50-åringar. Jag kommer så klart kicka as på att sälja korv!! Min övertalningsförmåga är superduper bäst. Lovar! Men

Så här några år i efterhand kan jag berätta att jag verkligen kickade as på att sälja korv. Lyckades lura av dom flesta 50-åringarna pengar. Gjorde även en ganska hemsk sak som jag inte vågar ta upp. Men Jempa minns nog den däckade mannen som låg i en skogsdunge???.....


Måste gitta nu = ska på matte! C oooooooh

Bantningsförsök 987

Sen jag gick i nian har jag bantat ungefär en miljon gånger. Inte bantat utan snarare startat att banta och sedan slutat någon gång samma dag. Jag borde nästan vara lite känd för alla mina bantningsförsök! Fast en gång har jag lyckats och då bantade jag bort ca 20 kg så jag behöver inte känns mig misslyckad. Som den sanna bantningsexperten jag är så kanske det skulle passa fint med ett litet råd eller två:
1. Läs gärna min förra blogg
http://boyyen.blogg.se/ som handlar mkt om (misslyckad) bantning från en tid som mest bestod av missbruk av både mat och våra bästa år-tittande. Deprimerad tror jag det kallas.
2. Move your feet people!!! Min expertis säger mig att det, tyvärr, inte finns några genvägar. Det går inte att bara banta lite granna, man måste byta matvanor och rörelsemönster eller vad man ska kalla det. Och motion är underbart! Man mår så sjukt mycket bättre både fysiskt och psykiskt och dessutom så sägs det att man får bättre självförtroende av att träna och dessutom blir man sjukt mycket piggare. Jag tror helt enkelt att hela livet blir bättre av att träna!

Men ett alternativ till bantning är att bara vara asnöjd med sig själv vilket är en sjukt bra idé men om inte det går så ta gärna del av ovanstående tips!

Nu vill jag återgå till rubriken även om det egentligen inte var ett bantningsförsök. Däremot var det ett försök att sluta äta socker. Jag fungerar helt enkelt så dåligt att jag inte kan äta lite granna, det är svart eller vit, all or nothing. Så när jag väl äter godis och sånt så går jag all in och äter tills jag spricker i flera dagar tills jag lyckas återuppta mitt sockerfria liv. Och när jag sen bryter det så ja då släpper all självkontroll och det mesta av det bästa slinker ner. Igår hade jag då min första sockerfria dag vilket ledde till huvudvärk men annars klarade mig förhållandevis bra. Tills kvällen för då kom min abstinens och när jag gick förbi en påse med kanelbullar var jag helt enkelt tvungen att trycka in en kanelbulle och svälja den i en enda tugga. Kände mig som en tjuv men ingen såg för det gick ju av bara farten. God kanelbulle men jag tar nya tag i dag!


hihihi

Härromdagen satt Mallan och jag och läste helt sjuka bloggar, vet inte ens hur vi hamnade på dom här men liksom det ena ledde till det andra. I allafall så läste vi följande på en blogg:

jag och mami ska flytta nu har vi bestämt oss, bort från Vallentuna... äckliiga förorten där det är varje helg bråk blod och oroad.. jag kan inte känna mig säker längre när jag går ut här... jag mår dåligt.

och efter det här inlägget så kommer fler inlägg om visningar på lägenheter i Kista. och så stod det längst ner typ: några fler läsare som bor i stan?
Detta resulterade i att vi garvade ett tag och nu förtiden bor vi inne i stan, Kista, om någon undrar. Långt bort från förorten.



pust

Då har man städat hela köket. TVÅ GÅNGER på en och samma dag! Och jag har inte ens städat upp efter mig själv utan mest efter min pappa. Det är så här det blir när mödrar flyttar iväg för att jobba på annan ort, små oskyldiga döttrar som aldrig aldrig lyft ett finger i köket måste helt plötsligt gå från 0 till 100... Min pappa är inte sån att han tycker att det är självklart att kvinnorna ska ta hand om sådant (även om han gillar att skämta om det) utan han är snarare lite mer en sådan man som man vill passa upp lite granna. Han är även van vid uppassning då han flyttade direkt från en mor som skötte om honom till en fru som var bra på att städa upp efter honom och serva lite och som dessutom födde honom en dotter som sedan kunde ta över arbetet. Jag känner mig nästan helt slut. Städning tröttar ut.
Fast det är väl mer än rättvist för min pappa jobbar ju faktiskt hela dagarna och tjänar pengar medans jag gör typ ingenting. Och dessutom är jag rätt så bortskämd om jag ska vara ärlig.
Men nog om mig, nu ska jag gå och städa mitt rum och sen kolla på 16 and pregnant som jag spelade in tidigare idag. Underhållning på hög nivå!
PS. Har köpt svinbraiga grejer när josse och jag var på myrorna idag! Köpte väldigt lite för att va mig t.om. Är ju studerande nu = fattig. DS.


I am bored

Gick upp halvsju imorse och har redan hunnit med att räkna matte, hänga framför datorn tills allt det roliga tog slut, gått ut och gått lite, duschat, kollat på våra bästa år och ätit lunch. Och klockan är tolv!
Nu ska jag nog åka in till stan och meata upp Fruttan om idiottjejen nr kan svara!!?? Annars hänger jag kanske runt lite själv, me and my boobs som förövrigt är väldigt snygga. Skulle dö om jag var en man. Utan bröst liksom!?
Annars känner jag mest för att hetsäta upp alla bullpåsar som ligger i frysen efter mitt and malibus bak häromdagen. Varför jobbar Mallan förresten? My BFF
Älskar förresten Sara Sandahl för hon planerar för fullt inför Uddaferrivalen!!!! JIPPIE!!!
För er som inte vet vad uddaferrivalen är kommer här en kort beskrivning:
Uddaferrivalen är en musikalisk form utav tillställning slash soft place att hänga på. Flera teasers kommer ske i sommar tills den stora ferrivalen sker i augusti. Bandsläpp sker varanan vecka och köttiga korvar kommer att grillas. Om du inte gillar musik så kom för att se världens vitaste man i badbyxor!

beskrivning hämtad från uddaferrivalens egna fangroup, kika gärna in:

http://www.facebook.com/group.php?gid=2358569098&v=wall&ref=ts

Egentligen är det nog bättre att beskriva uddaferrivalen med lite bilder:








Uddaferrivalen håller alltså till på Sarre S landställe mittemellan åkersberga, vtuna, täby. Helt underbart och snart är det alltså dags igen <3

Herregud!!!!!!!!!!!

Det här kan va det bästa jag gjort durstigeine.blogg.se
Har just nu en liten högläsningsstund ur denna fantastiska bok som tyvärr bara är 10 kap. Ska nog börja skriva på den här igen!

Jaha

Här sitter jag och gör typ ingenting fastän jag har massor i mitt huvud som borde göras. Eftersom jag har lite saker som måste fixas så skriver jag en lista:
1. Gå in på eniro och ta reda på hur många det finns i sverige som heter Plan i efternamn. Har ju som sagt en dröm om att mina barn ska heta Sture och Karla och sen Plan i efternamn.
2. Skriva klart mitt CV för att kunna lämna in på diverse ställen, b.la en del trevliga bordeller.
3. Jogga spåret och äta några blåbär.
4. Googla blåbär och ta reda på vilket sätt det är hälsosamt och vilken del av mig som kommer må skitbra.
5. Duscha, tvätta håret och eventuellt borsta håret.
6. Åka in till stan och leka med Jo, Mallan, Sassa. Träffen igår blev tyvärr inställd men istället så bakade Mallan och jag kanelbullar och sen hjälpte jag nisse att måla en fjärdedel av hans hallvägg. Jullan kom även förbi vilket var kjamgott och vi gick över till hennes lägenhet som är helt wonderful! Tack till Julias mamma som sytt fina kuddar i Manhattan-tyget av Josef Frank!


Irriterande:

*Min ipod-sladd är glömd på Åland.
*Min mobil fungerar ej, ser ingenting på skärmen så har ingen aning om vem som ringer eller sms:ar. Det var två år sedan den fungerade korrekt.
*Det är sol ute och jag måste gå på lektion i 3 timmar!
*Jag är inte ett dugg brun längre. Hello spöket-LO-ban!

Inte irriterande:
*Jag ska träffa Malin, Josse, Sassa i stan efter min lektion. Så många älsklingar på en och samma gång!
*Har fått nya träskor av mamma som är supersköna och asafina.
Traskor_Sara_
*Det börjar bli dags för kräftskivor. Är dock antagligen inte bjuden på en endaste så det kommer på irriterande-listan.

Den här helgen har jag inte gjort något galet, brukar jag i försig aldrig göra men ändå. I fredags var jag inne i stan för att titta på en vacker stad i solnedgång och väldigt många husbåtar. Det är min dröm att bo på en husbåt nämligen!
I lördags hade jag först tänkt mig att dra till CP´s land men hon kunde inte så istället drog vi till Nisses land vilket var helt sjukligt nice eftersom det var helt spegelblankt, 23 grader i vattnet och stekande sol. Gillar!
Nu längtar jag bara som en freaking galning till nästa sommar, är dags att börja göra det nu när sommaren är slut :( Skulle göra allt för att få ha en sommardag till på Åland och bara bada och typ dö av lycka. Har inte ens badat tillräckligt i år! när man är vid havet hela tiden blir man så bortskämd och så är det först när man kommer hem och inte kan bada som man vill bada. Men ska inte klaga för mycket nu...
Nu ska jag strax på en lektion i webbdesign och efter det ska jag träffa mallan, Jo och Sassa sandahl. Saknar Mallan väldigt mycket eftersom hon varit borta hela helgen! Saknar henne mer då än när hon är i oslo i tre år.
Ska även titta på en lägenhet i stan. Kan verkligen inte bestämma mig om jag ska bo i täby eller i stan?! Gillar ju skog och lantliga omgivningar så stan kanske inte riktigt passar men ändå så måste man ju röra sig lite, man kan ju inte bo i täby kbyn hela livet, så skulle jag nog bli en bitterfitta!

Hello people

Det är fredag den 13:e idag men jag försöker klara mig utan någon större otur. Är i försig inte så skrockfull men tänkte nog ägna mig åt lite matematik, blåbärsplockning och städning av mitt rum. Inget man kan dö av alltså! Om inte garderoben faller ihop över mig... 
Förresten så har min mama och jag precis bokat resa till London helgen innan jul. Älskar London och det blir ju superkul att se julpyntningen! Dessutom är det hästtävlingar på olympia då :) Vi åkte förra året i september när EM gick i Windsor så jag hoppas att det här blir tradition!

Brad Pitt

har blivit snygg igen! Är superglad!

Före


och efter:


Sjukt ointressant egentligen men har ingenting annat att göra än att läsa om kändisar. Fast Sarah och jag ska snart iväg och titta på tapeter och äta ricotta pancakes!
Btw har jag lagt märke till att Rachel Bilson gjort slut med Hayden Christiansen vilket är perfekt eftersom jag alltid väntat och längtat på en återförening mellan henne och Adam Brody (min älskling nr 1).

perfekta paret!

Andra återföreningar jag väntar på:
Rachel Mcadams och Ryan Gosling. Har man sett the notebook så fattar man.

Varför?

Varför är det helt plötsligt sol ute när allt jag vill är att gå runt i långklänning som är absolut förbjudet vid sol. För benen måste ju få sol liksom. Och när allt jag också vill är att ligga i soffan och titta på Gossip girl?! Och varför har jag inte någon gossip girl-box?! Och varför lånade jag ut min Prison break till min kusse? För att jag är snäll kanske men ändå!
Förresten är jag ett helt socialt missfoster. Drog från stan ut till tegel igår. Är en helt förstörd människa, get a life liksom! Minns typ ingenting förrutom att jag plankade in som vanligt och så minns jag Putte och Carl D. Konstigt att jag bara minns just dom två från hela kvällen men men. Har även minnen av att Sarah körde runt mig i en kundvagn. Kan också varit Cattap men spelar roll, same shit different hoes.
Nu har jag ett sjukligt begär efter Chuck Bass


<3<3<3


Zizou

Igår var vi som sagt inne i stan och drack öl. Först satt jag, Jullan, Mallan, Axel och Mackan på Medis i loungesoffor. För mig som aldrig är i stan känns det här smått äventyrligt och nästan lite stekigt. Loungesoffor är ju stekigt! Man vill nästan vaska nåt :) Sen gick Mallan och jag på en uuuuuurmysig runda i stan och satt på en mur och tittade ut över gröna lund. Efter det så gick vi och meatade upp dom här personerna plus fler igen och till min stora och lyckliga överraskning hade Fruttan joinat <3 Tror även att Malin och Fruttan blev vänner igen efter ett otäckt bråk om en guldfisk som typ pågått i ett halvår.
 
Da guys spelade biljard medans vi tjejer som inte kan tittade på. Malin har även hittat en man som hon ska ha barn med = T. Anledningen till att det blev just T är för att han var den enda som accepterade hennes namnförslag. Både Viking och Anton sa skarpt nej till Olga och Gunnar. Dom såg nästan lite rädda ut. Manton vill förövrigt att hans barn ska heta Tove och kanske Love. Malin sa väldigt mycket nej till det i allafall! Och jag var t.om tvungen att kläcka ur mig något elakt när jag hörde detta. Tove och Love liksom, Galen man!
Men när Malin frågade T om vad han säger om att deras barn skulle heta Olga och Gunnar så sög han lite på karamellen, ryckte på axlarna och sa lugnt och melankoliskt:
- Min farfar heter Gunnar så det kan jag väl tänka mig.
Som hittat!!!! T och Malin <3
Viking var den enda som accepterade mitt barn, Zizou, efter fotbollskungen Zinedine Zidane. Förresten så köpte han inte bara det här namnet, han t.om gillade det! Är nu mest orolig att han snor mitt barns namn till sina egna. Känns ändå skönt att ha hittat en man som gillar namnet för har stött på en del motstånd vad gäller Zizou tidigare. Zizou är inget hundnamn!
En bra grej att säga förresten när man vill va jättesnäll mot någon är:
-Om du inte blir far så ska du i allafall bli gudfar till mitt barn.
Sen så menar man ju antagligen inget av det här men det spelar ju ingen roll, huvudsaken är ju att killarna känner hopp om att dom kanske ska få fortplanta sig.
När Mallan och jag var i Italy och hängde med två italienska killar så tog hon tag i en, stirrade honom i ögonen och sa:
-you and me children. Olga, Gunnar, Kake.
Han blev rädd. Det var på den tiden Kake fortfarande skulle finnas RIP. Kake är världens underbaraste namn som Mallan och jag kom på i Italien för det fanns en liten flicka vid poolen som egentligen hette Maja men när vi varje dag observerade hennes pool-lekar och galna upptåg så insåg vi båda att HON ÄR KAKE! Hennes småsyskon hette Olga och Gunnar. Fast det visste inte deras föräldrar om för dom kallade dom nåt fult typ Vilda och viktor.
På fredag ska jag förresten ha en dejt med Fruttan <3<3
Ska jogga nu hej då

Back to reality

Igår började jag på komvux (känner mig alltid lika lyckad när jag skriver att jag går på komvux). Sommarlovet är alltså slut och det suger ju balle om man säger så. Igår började webbdesign-kursen vilket verkar kul. Vi är bara två stycken vilket är ännu roligare. Funderar på att bli skitbra på att göra hemsidor och fixa iordning min redan befintliga adress silikonmorsan.se
En dålig grej är att världens bästa hemsida som jag gjorde med stor hjälp av Jempa för typ fem år sedan är borttagen. RIP hyrenkompis.3w.se Man kunde verkligen hyra allt där! T.om en mormor! Tycker att idén blev oförtjänt underskattad! Ni hör ju själva hur bra det är att kunna gå in på en hemsida och sen hyra allt ifrån en lillebror till ett helt kompisgäng!? Förövrigt försökte jag tvinga mamma och pappa att hyra in folk när jag skulle ta studenten så att vi skulle verka som en helt sjukt poppis familj. Dom vägrade men som tur var kom det rätt så många ändå :)
Får göra en ny hyrenkompis-hemsida när jag lärt mig lite mer om htmlkoder och skit. Vi behövde bara vara där i typ en halvtimme igår vilket var rart tycker jag. Läraren bor förövrigt på exakt samma lilla udde på Åland som mig. På sommaren alltså. Vi snackade lite sommar/ålandsminnen igår vilket självklart gjorde vetskapen om att sommaren är slut ännu hårdare. Men ingen idé att gå och gräva ner sig utan det är bara att gilla läget som min underbara hopptränare Haking jämnt sa.
Idag har jag varit på Matte C vilket var kul men var tvungen att trösta mig själv med lite plättar när jag kom hem. Man får det när man börjar skolan typ två veckor tidigare än alla andra. Min mormor var förövrigt helt sjukt bra på att göra plättar. Har aldrig smakat några som ens har varit i närheten av lika goda. Tyvärr så dog hon för typ 10 år sedan, något jag aldrig pratar om. Är inte ens säker på att jag pratat om henne sedan dess? Hon var nämligen väldigt mycket mer än en mormor så det svider lite och jag börjar gråta om jag tänker på henne. Jobbar helt enkelt på det sättet att jag trycker undan såna känslor. Helt sjukt egenligen att man när någon dör bara slutar att prata om den personen, man borde göra tvärtom så att minnet kan leva vidare mycket starkare!
Mallan och jag var förresten ute och löpte igår. Ni får själva välja om ni vill ta ordet löpte med en nypa salt eller inte. Sen åt vi middag med José och Mannica <3 Sötnosar
Funderar på att löpa bort alla pannkakor jag ätit nu eller kanske plocka blåbär?! Fast först ska jag läsa några sidor i en svinbra bok jag läser: 
 



För övrigt händer inte mycket, bor fortfarande kvar i flickrummet i Täby kbyn. Fast ska snart flytta men det är en helt annan historia. Ska förresten åka in till stan idag och träffa Mallan, Jullan, Manton och Mackan. Mitt drömgäng!


Dagens fynd

eller typ hela årets fynd:



Den här stolen inhandlade jag idag av en kille (snygg enligt både mig och malin) för ynka 38,50. Den är 150 år gammal och skitsnygg! Fast färgen är ju inte 150 år gammal men den är lite charmigt sliten i allafall. Känner mig lycklig! Nu ska jag bara placera den i ett stort luftigt rum, i ett hörn med en hög med böcker på. Ska bara hitta det stora luftiga rummet först, ska helst va en sal.

Fler möbler jag funderar på att köpa på blocket:

Tänkte typ måla den här vit i lite shabby chic-stil och byta lite handtag och sånt och efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra med den. Får kanske låta bli att köpa.

Klicka för att se nästa bild
Den här soffan är jag otroligt förtjust i! Har skapat någon slags kärlek till såna här. Ska ställa den i ett stort ljust rum med massa böcker. Dock bor jag fortfarande hemma, i flickrummet med gosedjur och spicegirls-affischer. Får kanske bli en senare investering, när jag har biljardbord.

trevlig dag

Håller på att koka saft. Låter jätteavancerat och som något jag ljuger om men kan visa för er alla att det är sant:


Tror det är vuxenpoäng även om det mest är barn som dricker saft.
Annars har jag inte gjort mycket alls idag vilket är helt underbart. Tror bestämt att jag älskar den här typen av söndagar, jag har sovit aslänge, varit med Mallan på lilla my huset och sedan bara läst en asbra bok. Sjukt skönt att bara sitta still jättelänge och läsa utan att behöva känna sig dålig för att man inte är utomhus. Min mamma har dessutom varit hemma i helgen och det har varit mysigt och hon har städat och gjort vårat hus hemtrevligt igen. För er som sett hur det såg ut innan så ser det nu ut så här:


Kvinnor/mödrer ska verkligen inte underskattas! Lägg sedan till lite mysig musik plus lite tända ljus så är trivsamheten total! Ett hem är verkligen inte ett riktigt hem utan en mor.
Nu ska jag fixa klart saften sen ska jag plocka blåbär!


Hästisar

Har varit inne på ryttis i torsdags och fredags och fotat lite. Lånade min pappas kamera och resultat blev faktiskt rätt bra! Hans kamera var något bättre än min i allafall :) Här är några av alla tusen, fotade på fredagen. Igår regnade det helt stört mycket och jag pallade varken regnet eller alla freakade hästmänniskor *ryser* Saknar inte i allafall!