snart dags

Känner mig som en dålig människa just nu för min ena distanskurs går skitdåligt. Den har precis börjat och jag var lite oförberedd, hade ingen bok mm så nu kan jag inte ens göra första uppgiften. Ooooops! Men skjuter på det tills jag kommer hem från Åre, då får jag bita i det sura äpplet och plugga som en galning. Har man tagit fan i båten får man ro honom i land!
Trots mina missöden med den här himla kursen så är jag ändå glad för imorrn ska jag ju som sagt hänga med mina bästaste och roligaste och galnaste vänner. Älskar er tjejer! Ska ta hand om er hela helgen, borsta håret på er och ordna spakvällar och kanske t.om sminka er så att ni blir snygga.
Är alltid så skönt att umgås med Josse och Malin för om jag känner mig lite äcklig och ful så behöver jag bara slänga en snabb blick på dom två och så känner jag mig plötsligt så lyckligt lottad och så känner jag mig jättesnygg (i jämförelse alltså). Hihiihihihihihihihihihii
Men nu till det jag egentligen vill visa upp: min nya sänggavel



Har länge funderat på att sy nåt slags lapptäcke men nu hittade jag den här schysta duken på Indiska och man ska ju inte anstränga sig i onödan så jag valde den enklare vägen. Är rätt så nöjd tror jag.

Nu ska jag äta fiskbullar. Alla andra tycker att det är snuskigt men det tycker inte jag! Det är ju bara fisk som malts ner och sen typ mosats ihop till en boll. mums


Mina enormt spännande planer för idag:

*Äta frukost
*Ha lite dåligt samvete för att jag inte startade med mina morgonpromenader som jag lovat att ta varje morgon
*Åka in till stan och lämna tillbaka böcker på biblioteket och låna lite nya
*Skriva klart några av mina arbeten och skicka in
*Träna Body Jam och antagligen göra bort mig (igen!)
*Inse att det är en väldigt världslig sak att jag inte kan dansa
*Packa till Åre

Igår på skolan hjälpte jag förresten ett kid med lite ordspråk. Kunde inte hålla mig borta när jag såg att det var o-språk på gång. Älskar nämligen sånt!
Vill bara säga en sak till er alla som ni kan ta med er som ett gott råd ut i dagen:
Kom inte för sent till det du vill komma i tid till
Det är visserligen kanske mer ett citat men av ingen mindre än Nalle Puh och jag älskar Puh-björnen. Hade t.om ett Nalle Puh-party när jag gick i typ fyran. *nörd* hehe


Apropå det här mitt ordspråk så tänker jag på ett kärt minne. Det var så här att vi satt i vår lägenhet i Drammen, Norge och jag läste en ordspråksbok medans Mullan berättade nån story och beklagade sig över typ mini-penisar och jag, som inte ens hör vad Mullan säger eller pratar om, utbrister:
-Mullan allt är inte guld som glimmar!
Det var liksom bara så himla perfekt sagt. Förgyllde mångas dag kan jag lova! Och ett gott skratt förlänger livet



oooooooooh sexy

Häromdagen så tittade Crilleboy2 och jag på tuttar. Jag ville visa honom en bild som är sjukligt nice på Audrina från The Hills. Han verkade skeptiskt men föll som en furu. Ingen kan väl säga att den här bilden är osexig?

Wish I was a lesbian...

Hittade även den här smått sexiga bilden på en hemsida som skriver om fotbollsfruar. Det är Peter Crouch girlygirlfriend Abigail Clancy



Hoppas att Crille njuter nu, kanske t.om är sexuellt upphetsad?


just det

jag har bokat ticket till Berlin :D Den 2:a Juni bär det av och förhoppningsvis följer Sarah B med och avverkar en liten bit av min drömresa "röda armen rider igen". Tror bara det blir typ Berlin, Prag, Warzawa och nåt mer. 137 spänn :D

tjena tjena

Livet är i sin ordning fast jag sörjer fortfarande att Darin inte vann melodifestivalen. Hade några softa dagar i fjällen, körde hårt i backen, på fredagen stod vi liksom vid liften 10 minuter innan dom öppnade!! Var verkligen först ut i allafall :) Sen var jag helt död och hade träningsvärk som bara den. Har mer träningsvärk nu efter att kört en hårdstart på gymmet efter allt vilande (var ju väääldigt förkyld hela förra veckan så kunde inte träna). Nu är jag i allafall, som ni alla förstår, otroligt vältränad efter dom här två gympassen. Borde typ få nobelpriset i fysik eller nåt!
Den här veckan har varit lite intensiv, har jobbat både igår och idag och haft en del att plugga. Har faktiskt fortfarande en del att plugga och jag har bara en dag på mig för på Torsdag morgon, sjukligt tidigt, åker jag, Josse och Mallan till Åre! Wiiiiiiiiiiiiiiiiieeee, BANANAS. Sen meatar vi upp lite fler dudes där men mest av allt ser jag framemot "järngänget" "Pantertanterna" på roadtrip :D

<3<3

Nästa vecka händer förresten en lite kul grej, ska operera pattarna hehehehe

 


skistar

Är i östersund just nu. sitter här och väntar på att min buss ska gå. Sen möter min mamma och pappa mig i vemdalen med skidor och allt så ska jag kasta mig ut i backen och åka som en tok. Har bara två dagar på mig att åka nämligen eftersom vi åker hem på lördagmorgon. Sovtåg är förresten bland det smartaste som finns. Tåget skulle gå från centralen typ kvart i tolv, från klockan 21.00 fick man gå på tåget. Jag kom dit typ elva, la mig ner, somnade på en gång och vaknade åtta timmar senare här i Ö-sund. Har inte sett så mycket av det här stället fast stationshuset är jättevackert. Bådar alltså gott! Östersund kallas ju också för Sveriges mittpunkt, staden ligger typ verkligen mitt i landet. Nu funderar jag på vad jag ska göra resten av tiden här i sveriges mest centrala stad, bussen går om typ 40 minutos. Funderar på att kissa? kanske även ska äta en macka (medhavd).

vy över östersund från frösön:


Beslutet är taget!!

Om två timmar åker jag till fjällen. Var ju trots allt guds vilja eftersom han ställde in matten. Fast jag som inte tror på gud borde ju inse att det bara var slumpen. Men det kan ju vara ödet, antingen så typ dör jag på vägen till fjällen i en trafikolycka eller så kanske skolan sprängs på fredag när jag egentligen skulle varit där men så klarar jag mig för att jag åkte till fjällen. Fast det är ju nästan större risk att annexet sprängs på lördag när hoffmaestro spelar där än att täby komvux gör det. Borde kanske ställa in hoffmaestro?! Planen är alltså att komma hem lagom till lördagkväll. Har varit och köpt vin och öl idag så jag känner mig laddad! Det är en liten tegelrunda som står på schemat senare på kvällen, är ju löning men framförallt så har Rizz och Sarah B kommit hem!!!

mohahahaha världens muppigaste bild.

förresten

så hade Josse helkoll på att det är vaginadagen på lördag. Precis som jag anade! Feminist som hon är ska man ha koll på sånt. Hon ska även ha lite heder för att hon är femme, det är skönt att någon står upp för mina kvinnliga rättigheter för själv pallar jag inte att angagera mig ett dyft! Vet inte ens om jag känner av några orättvisor. Eller jo det är klart jag gör: KVINNOR HAR PATTAR! Männen har ja vadå? typ inte mens? Det är ju iförsig en klar fördel!



Nä nu ska jag gå till ica för jag måste köpa nudlar eller nåt för jag är hungrig. Ska på nåt galet danspass senare idag. Provade på det redan förra onsdagen men gick ut efter 5 minuter för alltså min taktkänsla är lika med noll och alla for runt som galningar och shejkade järnet redan på uppvärmningen. Kände mig alltså sjukt dålig och ytterst malplacerad!
Förresten har jag redan gjort den här veckans uppgifter på textkommunikationen och snart är även nästa veckas uppgifter klara. Tror jag ska försöka ligga steget före den här gången.
Slutsats: Jag är så himla duktig.


I´m not a girl, not yet a woman

vet fortfarande inte riktigt hur det blir med fjällen, kan bli nattåg i sista minuten om jag ångrar mig och dör av cravings. Slutade halv två idag för att jag skulle ha matte på komvux men när jag kom dit så var den lektionen tydligen inställd. Sjukt segt! Men nu sitter jag istället hemma och lyssnar på musik och det gör mig alltid glad. Är ju trots allt DjBabyLo. Drömyrket liksom :D
Igår hade jag sjukt kul hemma hos Spoon. Började iförs lite jobbigt för jag körde bil in till stan. PLÅGA! Fick kramp i foten t.om. Men sen lagade jag, jo och spoon massor av panncakes och Cissi visade att hon är en perfekt husmor! Tycker att hon passar otroligt bra framför spisen. Hon borde stå i köket dygnet runt!! Ska tipsa Joakim.
Vi fick sen i allafall manligt sällskap (Joakim alltså) vilket jag tyckte var bra för vi höll precis på att diskutera humosexuella saker så vi behövde ett manligt perspektiv. Och sen så kom Teo också och då blev vi fem en helt fantastisk grupp, världens bästa gäng liksom!!! Love you guys men glöm för allt i världen inte att sätta in pengar på mitt konto (5,50 var).
Funderar på att gå på hoffmaestro på lördag förresten, vet bara inte vilket "gäng" jag ska välja att gå med *poppis*
 Kramar

PS. hoppas ingen missat josses och min föreläsning vi bjudit in till på facebook DS.


beslutsångest!

Har grov beslutsångest just nu. Kan liksom inte riktigt bestämma mig för hur den här veckan ska se ut. Antingen åker jag till fjällen idag och joinar min mami och papi. Är ju svin najs att åka skidor men känns liksom så oaktuellt när det är sånt här vårväder och dessutom ska jag förhoppningsvis upp till åre nästa helg. Om jag åker till fjällen så missar jag tyvärr lite lektioner och egentligen skulle jag behöva sitta imorrn och börja jobba med min nya kurs, textkommunikation. Men får helt enkelt se hur det blir, känns så himla tråkigt att missa en massa träning här hemma, skulle på danspass idag och bli värsta sexy magdansösen eller nåt sånt.
Fast å andra sidan så gör man ju av med sinnessjukt med energi när man åker skidor hela dagen. Har redan försökt lösa mina problem idag genom att helt enkelt låta bli att boka en biljett och sen så tänkte jag vänta tills nu och fanns biljetten kvar så fanns den och då skulle det bli åka av och fanns den inte kvar så var det guds vilja att jag skulle stanna hemma. Eftersom den finns kvar antar jag att gud vill att jag ska åka men vet ju inte om jag vill?? Gaaaahhh mitt liv är så hiskeligt svårt just nu att jag tror jag dööööör!

Förresten ser det här precis ut som Cattap


loooove

sitter här på jobbet och planerar lite för vad jag ska låta barnen göra för bilduppgift. Temat är kärlek så det borde ju inte var så svårt, måla massa hjärtan bara. Men skulle verkligen vilja komma på något roligt, lite kreativt. Det ska vara så fint att man kan hänga upp det på väggen sen tänkte jag. Borde inte vara så här svårt tycker jag!
Idag är det förresten Världsmeteorologidagen och ï övermorgon är det våffeldagen! Den 27, alltså på typ lördag är det Internationella vaginadagen. Tycker det låter som en underbart härlig dag men undrar lite hur den firas?! Bakelser utformade som vaginor? Fotoutställningar med porträtt av vaginor? Kvinnor som visar upp vaginorna på stan? 
Om någon nu tror att jag kan alla dom här dagarna utantill så har ni fel, har bara kollat på nån såndär sida och blev lite fast. Ibland får jag hang-ups på konstiga saker! Typ som tapeter som jag har en liten crush på just nu :)
Senare idag ska jag i allafall hem till Josephine i stan. Ska meata henne och Spoon och typ kramas, äta mat och snacka lite om framtidsutsikterna (speciellt sommaren!).


hoppla polle

Idag på jobbet trodde jag att jag skulle dö, mådde skitdåligt en stund. Men det gick över som tur var och när jag slutade åkte jag hem till Sarah B och vi gick ut och gick. Tycker att det är en bra idé att göra något hälsosamt när man ändå ska ses. Då sparar man tid OCH man blir mycket lyckligare och vackrare än vad vi blivit om vi legat inne och tittat på tv...
Är väldigt avis på sarah b bara som är så hälsosamt brun.. Det är så man ska se ut när man är ute på promenad i naturen. Får lite alp-feelings :)

Måste tillägga att jag tycker att det är nördigt att ha solbrillor på vintern men det gick ju verkligen verkligen inte att undvika idag! om man inte ville bli helt blind alltså.


Ny vecka, nya möjligheter :)

Idag börjar jag jobba kvart över sju. Det kan tyckas att det är en rätt så okristlig tid och ja det är ju lite jobbigt att gå upp klockan sex liksom men jag är rätt morgonpigg och dessutom så slutar man ju tidigare ju tidigare man börjar! Jag slutar klockan tolv idag vilket är underbart! sen ska jag på mattelektion och efter det tror jag att jag bara ska ta det lugnt. Är väldigt synd om mig för jag är jätteförkyld och har ont i halsen och min mami och papi är i fjällen (=ff). Pooor little me om jag blir jättesjukt. Vem ska då mata mig med nyponsoppa, halstabletter och glass? Och vem ska ta tempen (i rumpan) på mig? Ojojoj vilka allvarliga problem jag har! På onsdagkväll åker jag i allafall till fjällen och åker skidor. LÄNGTAR! Som tur är åker vi hem lördag, man vill ju inte missa ett tillfälle att fira att man precis fått lön :) Jag kommer nog bli rätt rik, ska få lönerna för december, januari, februari från två olika ställen på en och samma gång :D:D:D

 Kram


heeeeeeeeeeeeeejheeeeeeeeeeeeeej


Visst är catta söt när hon sover??

"Kinder, Küche, Kirche"

Det är väl ett underbart budskap som Hitler gav de tyska kvinnorna. Barn, kök, kyrka. Passar prima in i hur jag vill leva mitt liv i allafall :) Ses i kyrkan på söndag någon?
Apropå kyrka så fick vi förresten hem en tidning som heter kyrkfönstret idag. Vet ej varför, trodde ingen var med i kyrkan här hemma. Men funderar nu i allafall på att lägga den under min mammas huvudkudde och skriva nåt religöst och väldigt andligt på en lapp. Typ som:
-Att vara älskad av Gud är att vara utvald!
eller kanske: Gud ser dig!
Det är nån (minns inte vem) som har berättat att nån lärare varit lite missnöjd med klassen och då skrivit brev där det stod nåt uppmanande och lite tillsägelser och så var det undertecknat /Gud
Vet inte ens om det är lagligt?
Men ska nog skriva en lapp där det står: Jag ser dig! / Gud till min mamma. Hööhöhöhöhöhöhöhöhööö.


37,7 grader och världen kommer gå under!

Vet att mina 37,7 grader inte kan räknas som feber men kanske som en början på det. Känner mig i allafall lite underlig i kroppen och har ont i halsen. Funderar på om jag kan skylla att jag åt 9 kokosbollar i tisdags på det här? Vore superbra att hitta en ursäkt på mitt chokladbollsfrossande i allafall!
Förresten så har jag varit i Jakobsberg/Järfälla centrum och ätit pizza. Ville döööö, det var så hemskt!!!! Är det verkligen så här det normala svenska samhället ser ut? *Hoppas inte*
För er som aldrig varit där kommer här två bilder:
(OBSERVERA ATT DESSA BILDER ÄR FÖRSKÖNANDE)


Men dom som bor här har i allafall nära till Ikea :)

I Onsdags var vi på naturskola, ute och vandrade runt i typ 3 timmar. Fast vi kom mindre än 1 km från skolan men jag var i allafall helt slut efter att ha lagt ner hela min själ i att försöka få alla barnen levande tillbaka till skolan (större delen av energin gick åt till att förhindra mig själv att använda min termos som mordvapen). Ich liebe kinder!
I allafall så hann jag snacka en del med naturskoleläraren om älgar och så var jag dum nog att fråga lite om det här med klimatet osv... = Nordpolen smälter, vi får 50,60 minusgrader här, i Afrika kommer det vara så varmt och torrt så ingen kan leva där och ja i resten av världen kommer situationen vara ungefär densamma. Det blir kaos i hela världen för ingen vet var dom ska ta vägen och alla typ dör. Och det här kommer ske om 5-10 år! Verkligen upplyftande!!!!

Ja den här veckan har jag verkligen varit lite nere, käkat som en gris, varit apdålig på gymmet och ja nu sitter jag här med en degig mage och önskar att jag hade lite choklad att äta. Eller ett helt rum fullt med cheesecake!!!
En irri grej är att jag idag slutade halv två och skulle hem och skriva prov i svenskan för att ha det klart men så visar det sig att man måste skriva imorrn!! Sjuuuuukt störande för jag ska ha datorkunskapsprov, sen min första lektion i religonkunskapB och sen skulle jag in till stan för att träffa Josse. Diskutera en del projekt, fika lite och bara tjejmysipysi höhöhö. Men nu måste ju det ställas in. Mök liksom!


buhuuuu

jag är så trött, vill sova och det är kallt ute!! OCh jag har ingen träniningsverk från igår när jag tränade. Blir nästan sur nu för i vanliga fall kan jag inte gå och det är ju ett bevis på att vi kört hårt... Är väldigt blek i dag i allafall. Men mitt hår är rätt borstat. En unge tyckte jag såg ut som en blandning av häxan surtant och dracula när jag har oborstat rufsigt hår..

Jag lika blek som min vita vägg


Nej just nu känns saker och ting lite tråkiga måste jag säga. Har typ hamnat i klimakteriet kanske för mina armhålor är svettiga. Ha en underbar dag / Lo

typiskt

Mullan kan tydligen inte se vad jag skriver. Sååååå tråkigt men ändå lite spännande förstås. Skulle kanske börja med lösenord så alla tror att jag skriver massvis med hemlisar. Men har ändrat en inställning så jag hoppas Mullan kan se nu... Om du kan det min lilla älsklings vagina så skriv en kommentar tack!
Har nog lite dyslexi tror jag förresten.
Men dagen på jobbet var i allafall kul, jag gillar verkligen att hålla i lektioner, känner mig så seriös då :) Tyvärr var det sjukt äcklig mat till lunch men jag och Rebecca drog till donken och svullade lite mohahaha
Sen har jag snackat med dom som har Gettot (min ponny) och jag grät nästan för han går jättebra med hans nya ryttare (Natshas ena småsyrra). Ska åka över och rida nån dag tänkte jag och galoppera runt som en tok i snön.

Gettot da man och Jasmin


<3<3

För er som vill veta har jag gjort en del ambitiösa saker denna helg. Lördag var jag först på promenad, sen var jag på ett corepass och sen var jag ute och åkte skidor. Skejtade som en galning runt golfbanan. Kände mig VERKLIGEN som Charlotte Kalla då. På söndagen pluggade jag matte, BAKIS!! och hemma hos Carl D :) Avis någon?
Gjorde kanske en del mindre bra saker också som typ åt några kg godis och drack lite för mycket alkohol. Men hade kul och det är ju vad livet går ut på :D
Nu ska jag plugga matte och sen ska jag träffa min PT och träna sjuuuuukt hårt!
PS. Inte meningen att skryta om allt ambitiöst jag gör vill bara få er andra att må dåligt och känna er lata :) DS.


klockan är liksom tjugo över sex

och det är ljust :D Var så länge sen jag gick upp så här tidigt så sist jag gjorde det var det bäcksvart ute. Idag är jag lycklig och glad, ska och jobba på min favoritskola och det var flera veckor sen sist! Fast det är typ sju grader kallt.. Hoppas det värms upp annars kanske jag dör. hej svejsan

när jag bor själv i lägenhet

ska jag sätta upp lite softa lappar på min dörr. Om jag typ ska på bio så skriver jag på ett papper: På bio, tillbaka om 2 timmar.
Eller typ: ute och joggar, back in an hour
Så går grannarna förbi och läser och tycker att man verkar dum i huvudet för dom bryr sig inte om jag är på bio eller joggar eller typ håller på att dö. Möjligen att dom kanske skulle kunna larma ambulans vid risk för död.

hola que tal

Vaknade klockan sju idag av mig själv. Nuförtiden vaknar jag alltid långt innan väckarklockan ringer. ÄR JOBBIGT!
I vilket fall så har jag redan hunnit med en hel del, har skrivit lite till på mitt arbete och även varit ute och åkt skidor. Måste motarbeta min kropp nu som helst bara vill vara degig och inte alls vältränad. Önskar att jag kunde filma när jag åker nån gång, längdskidor är ju som ni säkert vet rätt så vingligt ibland. Men tänk er en mix av Kalla och Anna Haag så har ni mig :) Men ska be Mullan att lägga in lite längdskidor när hon gör dokumänteren om mig.  
Hade lite tur för det blev precis typ snöstorm ute. Tycker det kan räcka med snö nu!!!



Klockan tolv ska jag jobba, måste bara förbi täby c först och köpa en jacka som jag har hittat. Är tyvärr väldigt väldigt fattig just nu, har inte fått lön sen november eftersom jag inte lämnat in nån lönerapport. Men det blir desto roligare den 27 Mars :D
Ska till gymmet i eftermiddag också och ta itu med lite styrketräning. Som jag tidigare nämnt är min kropp idiotisk och vill bara ligga inne och vräka i sig godis. Men det vill inte jag!!!!


varför är livet så hårt?

Nu har jag suttit vid den här datorn i massvis med timmar och skrivit på min svenskuppgift. Vill nästan dö lite, har jätteont i benen och ångest för att jag känner mig fet och inte hunnit träna idag. Och så har jag glömt att avboka min pt imorrn kom jag på just nu! Jag är verkligen en stor fet jätteloser ibland.. Nu ska jag nog i allafall börja virka en OS-mössa. Hon som "designat" den har en tyg-butik i r.näsby så det är ju lite coolt :D



Har en lång lista över saker jag skulle behöva göra vilket gör att jag får ont i magen

*Skriva klart mitt arbete
*Räkna matte
*Jobba med datorkunskap
*Motionera och bränna fett
*Banta
*Köpa nya kläder
*Måla en tavla
*Ringa och avboka min PT

Och tusen saker till.. Imorrn förmiddag tänker jag skriva klart den här dumma rapporten, sen tänker jag måla en tavla (om jag hinner) och sen jobba. Efter jobbet tänker jag i allafall träna och det ska bli underbart och sen ska jag nog dricka ett glas vin och kanske räkna lite matte. Är värsta nörden! Kram


en liten gnutta kärlek

efter jobbet idag när jag gick in i täby c för att inhandla en oljefärg som jag behöver till min tavla så såg jag en ung man/pojke som liknade Björn S. Men Bjärt är inte hemma tänkte jag men insåg att han verkligen var det och vid sin sida hade han Tobbe K och jag blev lycklig över att se dom båda. Framförallt över att se den ena av bröderna smedman, var så länge sen! Tobbe K frustade av lycka, trodde nästan han var en häst, och sen hissade han upp mig i luften och svingade mig några varv. Sann vänskap <3

Men nu ska jag göra klart mitt skolarbete och sen så måste jag kanske bränna fett :)

så där ja

nu har jag lekt lite med bloggdesignen. Vad tycks då??
Men nu måste jag börja plugga om jag inte vill dö! puss, ha en underbar dag!

Mitt hår är rufsigt

men man får ha rufsigt hår när man är så här ung och fräsch som jag är! När man är typ 40 får man absolut inte gå till jobbet med rufsigt hår för då tittar alla väääldigt konstigt på en och undrar om man är typ riktigt klok? Alla som är sjukskrivna har rufsigt hår och så är dom lite feta och säkert lite deprimerade. Inte lätt att sitta hemma och titta på våra bästa år varje dag och slippa jobba!!
Nej men helt ärligt så kan det ju inte vara så himla kul att vara sjukskriven, antagligen (och väldigt förhoppningsvis) har dom något fel som gör att dom verkligen inte kan jobba och då känns det väl mest tråkigt.. Sen vet jag också att det finns något som heter självömkan och hypokondri :)

tack och hej

Igår tittade jag och pappa på fotboll. Kan verkligen inte sitta och plugga när laget i mitt hjärta spelar match! 
Men hemskt nog så vann Lyon och Real Madrid åkte ur champions league... Tyvärr har jag vant mig vid den här typen av förlust för det händer varje år så om några år är jag kanske immun. Fast alla uteblivna vinster gottgörs sedan av något nytt inköp av världens bästa spelare. Har lite svårt att förstå hur ett lag med så många världsstjärnor aldrig riktigt lyckas bara?
Mongo-kongo Kim spelar tyvärr i Lyon. Avskyr honom, han är världarnas nörd. Förresten har jag varit kär i Anders Svensson. hehe



hojhojhoj

sitter just nu och gör klart mitt svenskarbete. Fick helt plötsligt lite panik och kände att det kanske inte är så himla säkert att det blir klart i tid ändå.. Håller på och gör en vetenskaplig undersökning om vilka namn som blir poppis om tio år och så skriver jag en rapport om det här. Är faktiskt rätt så kul, trott eller ej!
Men nu måste jag fortsätta för om 30 minuter ska jag åka till gymmet, gå på 45-minuter core och sen så blir det lite kondis på det. Och bastu :) Sen önskar jag helt sjukt badly att jag kunde lägga mig i soffan och kolla på tv men NEJ det går inte för jag har fortfarande minst 750 ord att skriva till i min rapport.... Tur att jag gillar att skriva i allafall och att jag har ett rätt så brett vokabulär!
Imorrn ska jag upp klockan åtta för att hinna med två timmars plugg innan jag ska jobba. Längtar tills klockan slår 17.00 på Fredag för då är det äntligen helg och jag ska belöna mig själv med gott vin och kanske till och med nån öl. Har ångrat mig angående det där med att plugga på fredagar :)
Längtar också evinnerligt mycket efter att få måla min första tavla på canvasduken jag köpte idag. Har planer på att bli konstnär men oftast brukar ju allt bli så mycket bättre i min hjärna än irl. Lovar att visa upp mina mästerverk i allafall! puss

ännu en dag med sol!!

Känner mig lyckligt lottad som är utvald att leva i denna värld.
Men ibland kan det kännas lite tungt såklart. Som igår när vi diskuterade något som till slut handlade om man hade råd eller inte, när jag och vaktis snackade yrken och vad man skulle bli och när vi på matten försökte lösa något obegripligt, då kom jag på mig själv med att inombords sjunga på låten bohemian rhapsody och då speciellt:
Sometimes wish I'd never been born at all

Andra alternativet är att vinna på lotto. Skulle också kunna funka :)
Men en sak som är säker är att jag varken blir klokare, vackrare eller rikare av att sitta här framför datorn så lika bra att gå ut och fånga dagen!


Jag har blivit lite lat

När jag inte jobbat på länge har jag blivit så lat. Tycker att jag har en jättejobbig vecka för att jag jobbade heldag idag, halvdag onsdag, torsdag och halvdag fredag. Hade önskat mig lite sovmorgon bara! Den tiden jag inte jobbar måste självklart spenderas med att plugga. Imorrn ska jag jobba åtta till ett och sen ska jag på mattelektion och efter det så bara ska jag bli klar med mitt svenskarbete så jag slipper på Fredag kväll!
Förresten har jag blivit lat på gymmet också... Har lite dålig närvaro tyvärr. Var där igår och så har jag bestämt att jag måste dit imorrn och sen på Fredag, då jag ska träna med min personliga tränare, och sen ska jag försöka gå även på lördag. Måste ju komma i form till beach 2010!
Är förresten sugen på att vräka i mig godis vilket är frustrerande för jag har varit utan socker så länge nu att man tycker att sockersuget borde gett med sig?! Någon som kan uttala sig?
funderar på någon av följande åtgärder:
1. Fortsätta vara stark och stå emot
X. Få ett mentalt sammanbrott och hetsäta allt som går
2. Inse att livet är tillräckligt långt för att banta en annan dag och köpa mig något gott

Vräkte förresten i mig väldigt många pannkakor efter en ansträngande förmiddag på simskolan i tibble badet. Fick hicka av alla pannkakor. Den närmaste timmen spenderades då med att bli skrämd av ett tjugotal barn som verkligen gjorde sitt bästa för att hjälpa mig bli av med hickan. Men tyvärr gick det inte bra så barnen föreslog att jag skulle hänga upp och ner i knäveck. Kände mig något otymplig (och rädd) när jag på ett väldigt klumpigt och oakrobatiskt sätt klättrade upp i en väldigt hög sån här knävecksställning. Sen var man tydligen tvungen att hänga upp och ner i en kvart, någon tog tid  men jag klarade bara 30 sekunder för allt blod i huvudet kändes obehagligt. Tog mig ner på ett litet vågat sätt genom att göra nån slags kullerbytta som mest gjorde ont. Hickan försvann men jag kände mig yr och mörbultad. Svårt att bli gammal!!

Hembiträdet är dött

Helgen som varit var väldigt nice, inte bara vädret. Fredagskvällen tillbringades med att plugga svenska vilket jag antagligen kommer göra varje fredag. Plugga alltså :) Gillar det på något sätt tror jag. Sen så var jag även en väldigt sen och ambitiös tur till gymmet. Gick därifrån klockan 21.00 när dom stänger vilket jag anser ger många guldstjärnor!
På lördagen var niwi och jag ute och åkte skidor, kände mig lite norsk. Vädret var bananas och jag ville dööööö av lycka!


Sen gjorde vi klart våra hemmagjorda masker och gick på 20-års fest i hönshuset.
Efter den här lyckade tillställningen drog vi några stycken hem till mig för efterfest. Alex V lagade mat och jag kom fram till att det var trevligt att ha en rysk man i huset som kan det där med mat. Steka pyttipanna mitt i natten till hungriga fyllon är inte den enklaste uppgift gud kan ge en!
Tycker våra masker var rätt coola! Var i allafall väldigt kreativt av oss tycker jag!
Sen stekta jag pannkakor klockan nio på morgonen, tyvärr fick jag leta förgäves efter sylt. Vi hade ingen :( Så typiskt min mamma som avskyr allt som är sött (och på samma gång allt som är gott hehe)! Resten av dagen minns jag inte så mycket av tyvärr förrutom att jag läste började läsa en bok av Mark Levengood och att den var så bra att den tog slut samma dag!
Kan nog behöva skriva av ett kapitel och lägga ut här för jag garvade skitmycket åt just det fast klockan var åtta på morgonen och jag knappt gått och lagt mig. Men kram på er

I wish I was a little bit taller

Mallan har fått mig att må tusen gånger bättre idag och jag inser verkligen att det inte gör något att jag är lat, lönnfet och likblek för hon gillar mig ändå och snart ligger vi ändå nergrävda i jorden vare sig vi vill det eller inte!Undrar om Mullan typ ligger och sover i Aus eller nåt? Vill snacka med henne nu och bli lite mer uppmuntrad!!  Kanske kan ringa Mallan ännu en gång? Saknar er vännerna. Vill bara ha en tjejkväll där vi kan rå om varandra, säga uppmuntrande saker till varandra och typ noppa ögonbrynen. Såååå mysigt!!
Hahahaha nu skämtade jag, hoppas ingen missuppfattar min ironi i bloggen. Mina vänner stinker skit, dom är horor allihopa och allt jag vill göra är att stycka dom med en yxa. <3


Jag är den enda som är söt


hehehe

sitter och kollar igenom mina bilder och det är skitkul såklart! Finns en del lite galna bilder på oss, mig och mina vänner, men mycket har ju inte fastnat på bild. Men i mitt minne!! Tycker nog att vi är rätt så roliga ändå :D hehehhehe
Några bilder som får mig att garva och bli varm inombords just nu:




Text vore överflödigt


Mallans kalas, en perfekt avslutning på KB-gängets tripp till gbg hs. (ignorera Dennis som vägrade lyda order om INGA LEENDEN på kalaset)

Den här bilden får mig att garva just nu bara för att Sarah B har ett sånt underbart plåster. Plåstre blev det nya smeknamnet. Vet inte vart t försvann. Miss you Plåstre






Blir glad när den ursprungliga trion, Me, Mallan and Spoon är samlade. Dasspapper i sitt esse. Ett av våra fans från Märsta fick vara med och dansa.


Ps. Kommer inom en snar framtid lista favorit moments med Mullan. Ds.


idag är en bra/dålig dag

Solen har varit framme hela dagen, jag har hunnit åka in till stan och kommit hem med typ 10 nya böcker. Minst 10!! Jag har lyssnat på Keane och Coldplay i solen och sen har jag och jempa varit ute och dresserat hundar och sen hämtade jag ut ett paket på statoil från hm och blev glad och sen har jag fortsatt mitt pluggande (som förövrigt går rätt bra) och även snackat med Mallan. Hur kan det här inte vara en helt perfekt dag då? Jo för jag känner mig fet. Och hungrig. Lösningen på problemet: Jag äter något och blir mätt :D
Är en rätt värdslig sak det här med att känna sig fet. Ska hälsa min mamma det.

Mallan, my best friend <3


Saknad!



Malin, jag saknar dig!

Vackert väder

I förrgår meatade jag spoon som varit i sydamerika i typ tre månader. Har varit  behövligt med lite ledighet för mig och alla hennes andra vänner. Vi drog i allafall hem till Jullan som bor i världens kanske softaste lägenhet *avis* och där åt vi mat och drack vin.


Älgen. Lite konstigt eftersom det är från sydamerika. Kan ju inte finnas många älgar där i allafall.
Vi tittade på Flytta hemifrån på svt play. Vi dog (tror inte jag behöver säga mer) och spongan gick på toa i typ en halvtimme.
Sen garvade vi lite mer åt vissa folktyper men jag berättade att mitt nyårslöfte 2010 är att inte dömma folk innan jag ens känner dom. Alla måste få en chans!! Både Ci och Ju tyckte att detta var en bra idé av mig då dom tycker att jag är nästbäst av alla dom känner på att vara fördömmande. Nummer ett är ju självklart ingen mindre än Mullan da girl. Men gumman nu när vi båda är så medvetna hur vi är kan vi ju jobba på våra problem, typ åka på turné i hela världen och odömma folk och bara älska alla vi stöter på, och självklart varandra?
Men kommer alltid tycka att 3 t-shirts för 99 från Stadium är ett bättre köp än vilka rutiga skjortor i hela världen!!
Jullans nyårslöften är att inte bara bära svarta kläder och sen ska hon starta en grupp på facebook som heter älska lo mer och värva så många medlemmar som möjligt. Kul idé!

Fantastiskt fint väder idag och jag är glad!!



eftersom idag är en sån vanlig dag och jag har det bra så

sitter jag på biblioteket och ska plugga svenska. Min sista uppgift i Svenska C, sen väntar bara ett sju timmar långt prov och sen är jag done, finito, klar! Funderar på vilken min nästa distanskurs ska bli. kanske tyska steg 1. Ich liebe deutschland liksom <3
Just nu läser jag följande kurser: MatteB, företagsekonomi B, Datorkunskap, Svenska C och snart börjar Religionkunskap B. Funderar på att tenta av Geografi A och kanske Naturkunskap A.
Behöver jag berätta att jag var jätteduktig i gymnasiet? Hade 70% frånvaro i både tvåan och trean. Varför är Våra bästa år tvunget att gå på dagtid? Förstörde ju hela min skolgång... Låg hemma och drömde om att vara Belle Black.


Men hon skulle aldrig skolka..

Är i allafall stolt att jag pluggat varje dag på lovet hitills. Och igår åkte jag skidor, tränade lite på min skejtingteknik. slutade med att jag grät och skrek att skidorna var dumma i huvudet. Tror även jag nämnde ordet fitta. Överreagerar alltid vid längdskidåkning.. Men det är ju sportlov! och solen sken :)
Efter pluggandet här på biblioteket ska jag till farsans jobb och styra upp lite och sen ska jag till gymmet. SVETT

Idag är en vanlig dag och jag har det bra

Är lite kär i Ulrik från lilla melodifestivalen. Kan ha nämnt det tidigare?


Är även lite kär i Felix Herngren (till vänster)



Räknas det som jättestört, konstigt eller helt normalt?


Cheryl Cole

Jag gillar verkligen Cheryl Cole, hennes nya låt är asbra och dessutom är hon ju en fotbollsfru. Det är alltid extra krydda. Visst hon är inte posh spice liksom men ändå :) hon är ju snyggare, i allafall nuförtiden:




Fast tyvärr så ska hon och Ashley Cole skilja sig så tiden som fotbollshustru verkar vara över. Men kommer följa henne med intresse ändå!



Nu tänker säkert Malin Smedman att jag är jättenördig och ja det är precis vad jag är! Har alltid varit värsta nörden, ingen idé att mörka det..

förresten så

tycker jag det är sjukt att Mallan bott så länge i Norge att jag kan hennes norska nummer typ bättre än hennes svenska. Hon borde VERKLIGEN flytta hem. Skulle vara den bästa dagen i mitt liv...


konstigt...

Varför snöar det? Det är ju vår nu.. tänker fortsätta känna mig optimistiskt vårglad i allafall.
Idag är förresten en jättejätteglad dag för min brorsa har kommit in på nån forskarlinje som han jättejättegärna vill gå. Vet iförsig inte riktigt vad det är, tror att det är nåt med matte kanske eller ekonomi, det är på handels så låter kanske mer troligt. Är verkligen lycklig att han får fortsätta plugga i typ 5 år till! Önskar att jag kunde slippa då... hehe
Nu ska jag ringa Mallan :) Och sen så ska jag plugga svenska *sNaAaAaArK* och klockan ett så ska jag träna med min PT. Höhöhöhö är allt jag kan säga just nu! Känner mig som en säck potatis. Men det kommer säkert bli asabajsa roligt och jag kommer bli så sjukt vältränad att jag blir hedersmedlem i nåt bodybuilding-sällskap.
Förresten har jag hört rykten att det är 50 % på allt på akademibokhandeln inne i stan. Dom hade tyldigen vattenläckage. Älskar att handla böcker så jag vill dit!!!


ett sånt här rum ska jag ha nån gång..


Utkast: Mars 1, 2010



Känslosamt. Gråter nästan lite. Älskar verkligen Sami, hon tillför showen så mycket.