Fint besök i Täby

Så har då Pelle varit här. Otroligt fint av honom att ta sig hela vägen till sthlm alldelles ensam. Har svårt att minnas allt vi har gjort men det var i allafall världens finaste helg. Jag hade FF också. Ett litet minus för att min brorsa var spårlöst borta hela helgen, han återfanns dock lite senare i Schweiz. Hade visst glömt att förtälja någon annan än sig själv om resan. Saknar Pelle plus skånska dialekten men.... IKVÄLL ÄR DET ONDA MAKTER SOM REGERAR!! Kjam
Ps. var och badade i havet igår och det var sjukt najs men lite kyligt, sisådär 9 grader.

Sunday evening

Så sitter man här helt ensam och övergiven samtidigt som familjen Spong har en trevlig filmkväll. Men tydligen har ingen i familjen funderat på att bjuda in den finaste grannen man någonsin kan ha?
Även om det känns tufft så är det bara att acceptera. Blir ännu en kväll i ensamhetens tecken för oss utmobbade själar.

Finalen igår var helt sjukligt dålig, känns ändå underbart. Blir bara jävligt irri på dom som inte röstar på oss fast dom borde, liksom hallå den där jäveln från Litauen hade ju för fan min gamla klänning på sig men visst det är tacken för att man försöker hjälpa människor i nöd och skänker gamla trosor mm. Ska skicka ett eget bidrag nästa år. Det går till så att hela scenen är full med människor som dansar i kläder efter temat retarded. Mitt på scen står då Lotta Bromé eller vad hon nu heter och lebbar sig lite så där lagom.
Jaja efter mycket om och men valde jag då bort alla partyn på Ö-malm och drog ut i bushen. Befann mig ungeför mitt emellan Sala och Gävle vilket var mycket fint. Borde flytta till landet för att finna lite lugn och ro i mina författartag. Har hört att många författare gör sådant så varför inte?!
Har i allafall fått ut mycket av den ensamma dagen då jag planerat min begravning, Igen!! har bytt ut lejonkungen-temat och kör nu i stället på lite sorglig atmosfär mm.

aaaahhh

kan man bli räddare när min brorsa ringer kl 8 på morronen och bjuder in mig på nån slags fest?? ööööööhhh!! Sen när vill min brorsa hänga med mig??
Synd bara att jag har 3 underhållningar att välja på nu *poppis* (för första gången)
Inser ändå att det här skulle kunna vara min chans till ett civiliserat liv i storstaden ihop med en massa smarta människor som diskuterar politik och andra invecklade grejer, men nej känns inte riktigt som min stil direkt. Han ville ju såklart också att jag skulle ta med mig lite vänner. Har inga vänner som jag vågar ta med mig (mest för deras egen skull) och dessutom så tror jag att dom är lite för vilda. Love them :D Ska antagligen fira Cissi spong idag plus Mullan (har köpt en jätte gulliiig present)

dunka mig gul och blå

fattar liksom ingenting, ingen i skåne har ens hört denna fantastiskt fina låt. Den är FETAST!!! Den är ju t om från skåne men är tydligen ändå mer poppis här i norrland. Antagligen pga förkärlek för skånsk dialekt. Kjam

Min bästa lekkompis Crille och jag!

Vi är så fina ihop, nästintill otroligt.
Vi började i samma klass i åttan och jag insåg genast att Crille was the perfect guy att leka med.
Har redan berättat om en av våra historier men har självklart många fler att berätta om.
Eftersom vi var mognast i vår väldigt mogna skola så kan man alltså sammanfatta det så att vi var VÄLDIGT mogna för vår ålder.
Minns dagen när vi får chokladpudding till mellanmål (ja man var tvungen att äta mellanmål för vi var bäbisar)
Crille och jag slår våra hjärnor ihop och kommer på det mest brilljanta buset vilket är lika med att man smetar chokladpudding i hela toaletten. Efter det gömmer man sig utanför och väntar spänt på att Mille I går in på toan och skriker högt :D Höhöhöhöhöhö
Andra bra bus:
Fyller en mellisbulle med vatten och kastar den rakt i fejan på Mallan.
Blöter ett papper och vrider ur det ovanför Mille Is huvud
Startar vattenkrig, drar med hela klassen men drar oss sedan ur precis innan lärarna kommer = Crille och jag får ingen skuld utan istället får stackars Alle B ta hand om det som vanligt.
Viker pappersflygplan, tänder på dom och kastar ut genom fönstret och Alle B får skulden när det luktar skogsbrand.
Ja plus en massa andra fina saker. Kjam till Crille
Och stor Kjam till cissi Spong och Alle B som var mina kompanjoner i att själa mellanmål. Vi total regerade på det!!!

Världens bästa låt

Timbaland Apologize
I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah yeah


I loved you with the fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late whoa.....

Bridge
It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground...

Karlsson på taket

Fett soft kille det där. En lagom tjock man i sina bästa år.  Världens bästa ångmaskinskötare är han också.
En konversation mellan karlsson och lillebror

              - Men nu tog ju du den största!

- Ja, vilken skulle du ha tagit om du fick välja först?
- Jag skulle ha tagit den minsta!
- Nu fick du ju den minsta, vad gnäller du för?

alla kära läsare

Stor varm kjam till er alla!
jag har precis träffat den jobbigaste människan nånsin. Han ska döö.


En resa att minnas

tänkte berätta för er alla om en fin resa. Det var då i åttan och vi skulle ut och segla på ett stort skepp. Tyvärr skulle inte Spongan med men som tur var för resten av klassen skulle tadada... Mallan och Lo med!!!! Wohoo!!
Resan var otroligt händelserik. Minns med kärlek den första natten som antagligen var ett helvete för alla andra men inte för the cool gang Lo, Ma, Tess Å, Alle B och Conny J. Vi hade väldigt roligt hela natten och roligare blev det så fort lärarna fick sinnesutbrott och skrek som galningar. Man kastar sig då ner under täcket och låtsas sova samtidigt som man pissar på sig av garv. Får lärare verkligen skrika håll käften, dra åt helvete mm?
Jaja dagen efter var fin, vi drog upp på ett berg där man hade fin utsikt över hela skärgården och där satt vi och kekade chirre, drack läsk och hade raptävling. Allt medans dom andra skrubbade däck.
Ja sen blev det en fin hemfärd som sköttes bra av mig och Crilleboy, min bästa lekkompis. Vi befann oss plötsligt på Titanic och vi såg det som vår uppgift att hålla ordning på passagerarna. Eftersom bara första klassarna fick vara uppe på däck fick vi stå och trycka ner alla som ville upp. Det blev värsta tumultet och alla som inte fick komma upp blev sura. Men hallå!! snålar man och köper en tredjeklass biljett får man skylla sig själv.
Höhöhöhöhö
Btw var det fint av Conny som låste in Harry på toaletten. Harry var då en stor man som jobbade på skeppet. Efter det så hade man väldigt skoj i maten när man pekar på någons tallrik och säger: Köttfärs från Harry eller alt. Vegetariskt från Harrys. Av någon anledning var det bara ett fåtal personer som tyckte att det var kul. Kjamar till dom

MISS FRISKOLAN!!!