Wedding

Sitter och kollar på bröllopet på tv och jag gråter lite. Så himla fint och romantiskt och helt underbart! 1000 gånger bättre än vårt svenska bröllop! En tjej som jag jobbar med är där och jag är avundsjuk som bara den!


Royal Wedding: Kate Middleton at Westminster Abbey (Pic:PA)



























 


Så vacker alltså!
Nu ska jag snart dra och jobba. Känner mig som världens sämsta människa för egentligen skulle jag hinna jogga innan men vad har jag gjort? Typ abslout ingenting....

Känner för

Att bryta ihop lite. Inte för att jag börjar jobba kl 6, det ät faktiskt bara kul att arbeta, men typ för att Real Madrid förlorade igår och för diverse andra jobbiga saker. Men det finns ingen tid att deppa för nu är det jobb! Sen ska jag nog spela squash och sen kommer min mamma till staden och då vankas det restaurang och så ska vi gå och se Schyffert och Fredrik Lindström. Det är bra för jag kan behöva garva lite och restaurangbesöket är mkt efterlängtat för jag älskar att käka på resse! Och är sjukt trött på blodpudding

Gumm

I vårt förra hus så ställde alltid pappa massvis med tuggummi vid dörren vilket gjorde att jag (och många andra) alltid tog ett tuggummi innan man gick ut och denna vana hänger i sig, iaf suget. Skulle kunna dö för tuggummi men en fattig student (?) som jag har inte råd att käka ett paket om dagen :( men min dröm är att ha en skål med tuggummi i hallen och då kom jag på att det vore bra att lära känna någon som jobbar på tuggummifabrik. Ska leta iaf. Igår hade jag en jättekul kväll med Mal and Bexter. Inte irl men över internet. Den som vill får gärna kolla in Bexters nya pojkvän Kentecka Sverglund. Supersöt! Nu ska jag på utbildning, barista liksom. När den slutar kl 15 ska jag jobba till 21. Kommer va trött men sen är det dags för mina änglar att spela match. Real kommer vinna :)

Hej täby kbyn

Jag saknar dig
Jag tycker att ditt Ica är det bästa Ica:t som finns och piccola är den bästa pizzerian som finns. Och så är ditt motionsspår ett väldigt väldigt bra motionsspår.
Tyvärr så kan vi inte riktigt vara tillsammans just nu för jag riskerar att bli något jag inte vill vara om jag stannar kvar. Men vi ska återförenas en dag och då kommer jag vara lycklig <3
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Igår

Var en fin dag. Jag joggade först ett varv, var sjukt seg men det löser sig. Sen så fikade jag med Jobe i solen och sen träffade jag Spongan och gick på promenad och plockade påskris. Efter det åkte jag hem till Sarah B och åt middag. Vi åkte även till Coop och köpte godis för 3,90. Bra pris! Jag åt typ ingenting för jag sparar mig till påsk. Får se om det bli nåt firande bara för min mamma och pappa är på åland. Kanske ska försöka jobba, det är sånt vi familjelösa får göra. Men nöjd över att ha skaffat ett påskägg till mig själv iaf!
Såg även på Sweet home alabama igår igen. Är besatt. Såg också senaste gossip girl-avsnittet 2 gånger och alltså kolla in det här för den som är lite sugen på vad som skall komma:


http://www.youtube.com/watch?v=HCdyIjLF4JM


JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR!
Behöver rehab eller få en diagnos

oförståeligt nördigt:

*Att checka in på facebook. Tror folk verkligen att andra skulle vara så sjukt intresserad av en att man vill veta exakt var den här människan befinner sig hela tiden. Jag antecknar i mitt very important-block varje gång någon checkar in på Ica NOOOT. Är även säker på att många av de som checkar in vill visa upp att dom har ett liv, hallåååå people jag har kompisar att hänga med liksom! Asnördigt
*Att räkna ner dagarna tills pojkvännen fyller år på sin blogg. Höjden av nördighet! Blir typ magsjuk åt alla håll när jag ser sånt här
*Folk som skriver typ SÅ.JÄVLA.KUL osv. Fett töntigt
*Onepiece, måste vara det mest osexiga jag någonsin har skådat. SÅ.JÄVLA.NÖRDIGT!

*Mammor som tror att de plus barnvagnar och diverse tillhörande avkommor har en självklar (stor) plats i samhället. Ockupera ett helt fik, dricka en latte var och sitta i 3 timmar. Sprida ut sig i hela lokalen med barnvagnar och kladda ner med barnmat (som de som jobbar får städa upp). Irriterar mig även på att alla mammor tror att ALLA tycker att allt som deras barn gör är jättegulligt. Typ om en unge är allmänt störande och i vägen för resterande delar av samhället, då fnittrar liksom morsorna och bara åååååååh visst är han söt och tror att jag också ska tycka det vilket jag självklart inte gör.

Nu funderar jag på att duscha för det har jag nämligen inte hunnit på typ 2,5 vecka.


sweet home alabama

är den bästa filmen i hela världen! sagt det förr men måste säga det igen för den filmen är helt fucking wonderful! Kollade på den igår kväll men fick ett sjukt behov igen så här på morgonkvisten. Egentligen har jag ju vettigare saker för mig men vad gör man inte?!


Världens mest romantiska film <3 And I love Jake för han är så galet heeeeeeet!
Igår hade jag förövrigt en jättebra dag, var på hästtävling igen, denna gång för att kolla på Gettot Da Man som tävlade. Var väldigt mysigt att träffa honom igen, det är ju ändå min lilla gullepluttehäst <3 Dom var jätteduktiga och kom 5:a, lite synd att dom rev sista hindret i omhoppningen bara för annars hade dom vunnit. Men Gettot e söt iaf

<3

Nu ska jag ut i solen, sen jobbar jag 14-21 och sen ska jag kolla på sweet home alabama igen höhöhö

Tja fan läget då

Igår jobbade jag till 22.30, det är ganska jobbigt och ingen höjdare en fredagskväll. Dessutom så tog allt sjukt lång tid för det fanns 1 miljon kvitton att korrigera, misstänker att det var en vikarie som hade slagit fel. Tog typ 30 min och jag ville döda nån, allra helst turren som gjort detta. Men sen drog jag hem till min kusse på b-day fest och det var kul. Det var en snubbe från skåne där och jag utger mig ju alltid för att vara Skåne-expert så jag skulle gissa vart han kom ifrån och tänkte att hmmm det låter lite som Pellsen, det måste vara nord-öst iaf så jag sa väldigt säkert att "du är alla gånger från Kristianstad!" och jag hade rätt och alla blev sjukt impade! Sedan snackade vi om päronshots på hessle, glass i Åhus, bönder från Bromölla och gamla flickvänner från tollarp. Nice var det iaf! Nu sitter jag på roslagsbanan och ska åka på.......SPÄNNING!!!!!.........Hästtävling :D egentligen är jag för trött, har inte riktigt tid för jag borde plugga men hallå liksom det är hästtävling! Sitter hellre och pluggar hela kvällen och skiter i att gå ut för hästtävling är bättre :) Och ja mitt hästnördiga jag är nästan tillbaka men är långt ifrån mitt gamla hästjag så den som tycker att jag är bördig nu skulle känt mig förr! Hej då

hallåååå folket

jag längtar asmkt till helgen!!! Det kommer typ bli fett nice tror jag! Hoppas så klart på fint väder för på lördagen ska jag först till söderby och fota lite hästar plus se cattap tävla. Kommer även träffa en del andra gamla vänner och sen så är det El clasico <3<3 Och sen så vet jag inget mer så nu kanske jag är lite för överentusiastisk men ändå! Det är liksom hästtävling och Real Madrid! 2 saker jag älskar <3
Vill åka till kstad i påsk men Pellsen är typ inte ens där längre :( Hade varit superduperskoj alltså!
Längtar iaf till skåne, mest Falsterbo och champagnebaren


Hejsan!

Idag ska jag skriva kontrakt. Är rädd för jag avskyr nämligen att binda upp mig (det är därför jag inte är gift). Men ändå ska det väl bli lite soft för jag ska bokas in på utbildning och sånt och utbildning är aldrig fel!
Sen ska jag jobba 13-21 and make some money. Har insett hur dyrt allting är nu när man har räkningar och sånt.. Men det känns ändå rätt bra att lära mig pengars riktiga värde. Jag kan ha haft det relativt lätt innan. Börjar iaf misstänka detta. Har iaf insett att min blygsamma lön från cafét inte riktigt går ihop med sånt som jag vill köpa etc. Mest av allt vill jag just nu köpa ett objektiv för 25 loppor vilket inte alls går. Kom då på den förträffliga idén att låna pengarna av min pappa och betala av typ 500 kr varje månad. Sedan räknade jag ut att jag skulle behöva betala av i 4 år. Ovärdigt alltså!
Så summan av kardemumman är att jag just nu är väldigt långt bort från min framtida livstil och det känns väl sådär. Men what the hell liksom jag är rätt lycklig ändå och dessutom så måste man ju börja längst ner om man vill klättra uppåt.

Igår var jag på dåligt humör, låg nästan och grät och mensade ner mig totalt. Då kom Nils och hade köpt godis och hyrt en film. Wiiie liksom!
Då blev jag på bra humör och sedan ännu bättre när jag snackade med Mallan. Det var kul! Vi kom på roliga notiser. Hon hade en bra: Tänker på Johan Ruben Hedman och alla andra med funktionshinder!
Sen skrev hon till: även Nils W
Mkt kul! Så sjuk man skulle va om man skrev sånt helt random liksom!
Tycker ändå att min kanske var ännu bättre: Har tagit bort alla vänner på fejan som INTE har funktionshinder!
Humor när det är som bäst va!
Ska försöka skypa med Mal klockan 21.15 ikväll! Så om Mallan läser detta så kan hon minnas det.

Men åter till filmen! Den var väl inte direkt dålig, inte direkt jättebra heller. Mkt otydligt vad den egentligen ville ha sagt. Men man fick se Bill Skarsgårds snopp. Det är ju alltid nåt, iaf för er snuskiga människor där ute! Själv hade jag helst sluppit den scenen.



Serverade förresten kaffe till Tomas Dileva igår. Hade hoppats att det skulle kännas mer speciellt, typ som att jag skulle känna andarnas närvaro eller nåt men tyvärr så var det inte särskilt överväldigande.
Väntar dock fortfarande på min drömgäst, då kommer jag kanske svimma. Gissa vem det är? Den som gissar rätt vinner ett fint pris! Ledtråd: En kille som är snygg.


mmmm


Roliga saker att göra:

Häromdagen såg jag en präst på stan och kom på att man alltid hajar till lite, eller iaf observerar detta faktum och då kom jag fram till att jag ska försöka få tag på en prästdräkt som jag kan gå runt i. För att få den uppmärksamhet och respekt jag förtjänar att få. Kommer även ha en bibel i handen som jag läser på bussar etc. Kommer bli jättekul!

Ska byta namn också, typ som Phoebe gör i vänner när hon inser att man får heta precis vad man vill och hon döper om sig till Princess Consuela Banana Hammock
och så byter hennes bfriend då namn till Crap Bag.
Like it


wiiiie

Har sökt till högskolan idag. Högskoleutbildning liksom! Kunde man inte riktigt tro om Loo vaaaaaa
Det är väl nu livet börjar antar jag?!
För bara ett kort tag sedan trodde jag att jag aldrig skulle vilja plugga men jag hade fel för på sistone har jag inte velat något annat. Känner det så fort någon kommer in på cafét som verkar ha något viktigt jobb eller har nåt möte att liksom hallå jag vill också ha ett riktigt jobb! Ett jobb med möten och viktiga saker. Jag skiter väl fullständigt i vilket kaffe folk vill ha idag, jag vill ha ett jobb som betyder något, ett jobb som jag brinner för!
Fast jag måste ju lägga till här att jag självklart känner att mitt jobb är viktigt, annars så skulle det ju kännas helt värdelöst att gå till jobbet. Försöker iaf lura mig själv.
Men nu så ska jag göra viktiga saker. Få ändan ur vagnen liksom.
kjamis

Hallå

Men Gud alltså hur segt kan det va? Min mobbe funkar fortfarande inte att ringa ifrån........ Vet att jag skyllt på tekniska problem men sanningen är den att jag inte betalade mobilräkningen. Tekniskt fel i min hjärna! Men har betalat den i fredags så nu borde allt vara i sin ordning tycker jag! Igår blev jag sjukt svettig när jag gick omkring på stan iförd en tjocktröja. Blir typ sur för jag vill hinna använda mina vårjackor!! Men nice iaf med vädret liksom! Tvättade även igår, något som var SVINJOBBIGT! Förstår varför jag bodde hemma länge... Igår spårade jag även ur och sprang runt till alla Ica-butiker jag kunde hitta och letade som en galning efter saker med kort datum = 1/2 priset. Är inte helt frisk. Idag så ska jag försöka vara mer normal, gå på promenad, plugga och kanske gå på bio med spoon och Jullan <3

Still haven't found what I'm looking for

Gick upp 05.10 imorse och följde med catpower på tävling. Mådde inte helt guld och gröna skogar efter lite fest igår. Trodde nästan jag skulle spy över köksbordet när jag försökte dricka ett glas oboy men sen gick det bättre faktiskt och Per B (cattas pappa) slapp spya i bilen. Nu så sitter jag här hos Cp och dricker cola och ser på när hon briljerar i köket. Hon är snäll CattaP, hämtade mig mitt i natten inne i stan. Love you bitch! Tänkte kanske besöka nån folkhögskola idag, det är öppet hus. Måste veta vad jag ska söka till i höst liksom! Men tror att jag vill gå någon annanstans, helst Skåne. Anledningen till varför jag vill bort härifrån är hemlig, faktiskt mkt hemlig, men inte så mogen kanske men det har jag väl aldrig direkt utgett mig för att vara...

I love fjällen

Idag skulle det egentligen regna här men istället är det strålande sol och 8 plus. Ändå är det bra att åka faktiskt! Går sjukt bra för mig just nu, har bara vurpat 1 gång och det var när jag hoppade på ett jättehögt och farligt gupp. Lever iaf så det är ju kul! Längtar hem lite, har gå i butiksabstinens och typ träffa mina vänner-cravings. Har shoppat på tradera iaf :) Åker hem på fredag fm och sen vill jag dricka öl med mina vänner så du som läser det här och som är en vän: boka fredag! Ser gärna att C rådman gör sig tillgänglig! Puss på er

btw

Har köpt en störtigt snygg klänning idag som alla bara borde älska!


Den som inte är avis är inte klok!
Har dessutom uppdaterat min Blair-utstyrsel lite, hoppas Crille är nöjd


Gillar verkligen myrorna alltså! Har även köpt lite softa tishor och så där va.
Nu ska jag snart dra till fjällen, förtjänar lite semester faktiskt så jag ska chilla som bara den och åka massvis med skidor :) tjingelingen

Hänt nu

Har flyttat nu. Det känns bra faktiskt. Fast mitt liv blir jobbigare, måste betala räkningar höhö och fixa saker själv, typ tvätta och sånt. Trodde jag. Häromdagen så hade nämligen farmor tvättat åt mig och även strykt ALLT, t.om strumpor! Hon är för snäll. Min kära far bor där lite granna nu och hon går upp varje morgon och lagar gröt åt honom. Förstår verkligen varför han bodde hemma tills han var 25! Och sen flyttade direkt in hos my mother.
Men vi har köpt en ny lägenhet också *smile*.
Den här veckan har varit allt annat än lätt alltså, mina fötter har värkt som bara den när jag skulle sova.
Gillar mina tider på väckarklockan liksom


Igår så jobbade jag 8-14 vilket man får lite ont i fötterna av, sen joggade jag och sprang en hinderbana för lumpenkillar (jobbigt värre) och sen så flyttade vi det sista. Träffade även de som ska flytta in, bor i radhusen nedanför oss. Dom hade 2 assöta barn så jag passade på att leka lite och vara jättegullig. Dom älskar och avgudar mig och det är ju rätt skönt för egot :) Barn är verkligen underbara, känner det mer och mer nu när jag inte jobbar med kids. Har dock inga planer på att skaffa några inom den närmaste framtiden. Längtar iaf till Beckhams får sitt 4:e barn! För den som inte vet så älskar jag familjen B, skulle känna mig rätt nöjd om jag var Posh Spice iaf


Sarah, jag och CP har utnämnt Romeo Beckham till det sötaste kidet ever:










Sjukt cool också liksom!


1 April

Och vem är bättre på att luras än Lo?
Tyvärr så är jag ju så himla bra på att luras att folk är extra vaksamma så det kan vara lite knepigt ibland. Men morgonen började på bästa sätt med att Nisse undrar vad jag ska göra under dagen och jag tänker efter vilket datum det är och jag blir glad när jag inser att det är 1 April, tänker snabbt ut något och säger att jag måste till HM och Nisse undrar då varför och jag berättar då att om man lämnar in något gammalt hm-plagg så får man presentkort på 100 kronor. Nils går då genast till sin garderob för att rota fram HM-kläder. Nu visste ju jag att han skulle jobba till klockan 22 så det fanns alltså ingen chans att han skulle hinna till HM själv, det hade ju varit det ultimata om han gick in på HM och insåg luringen då men jag avslöjade iaf skämtet och fnittrade jättelänge. Sen så försökte jag lura Catta med samma sak (gick ej) och Heddan som trodde på det i typ 1 minut men sen berättade han att han hade förberett sig och när jag ringde hade han genast tänkt på att han skulle vara väldigt vaksam. Ni märker ju att det inte är så himla lätt för mig att luras!
Men skrev detta till Santa och hon skulle genast bege sig till HM höhöhöhö.
Har själv inte gått på någon luring (tror jag) men iförsig så smsade min brorsa mig och skrev att han hade sett Casillas i fjällen (dit vi ska imorrn och Niklas redan är) och mitt hjärta fick spel i typ 30 sekunder tills jag insåg sanningen. Blev mkt besviken. Förra året blev jag lurad asmkt för jag hade glömt bort att det var 1 april. Mamma lurade mig att Niklas förlovat sig, Niklas själv smsade från Malaysia och skrev att han gjort en svanktatuering och jag fattade ingenting, trodde typ att han fått sinnesförvirrning. Vi var på väg till Åre då så på vägen åkte vi förbi ett aslitet ställe typ 3 mil utanför östersund med typ en pizzeria och ett hus och då säger Josse att Nina, som pluggar i ösund, bor i en lägenhet ovanför pizzerian och jag bara va men hur kommer hon till skolan?! Josse säger att hon cyklar varje dag och detta går jag alltså på och sitter hela vägen till östersund och tänker att "shit va sjukt att Nina cyklar den här vägen varje dag! Måste fråga Nina om jag kan få se hennes benmuskler"
Ska tänka ut något jättebra till nästa år så se upp people!