hojhoj

är halvt död/sjuk. Hade inte direkt förväntat mig något annat efter vår fina vecka i fbo. Blev först lite rädd att jag återfått förra årets körtelfeber/deppighet. Efter några dagars tröstätande av daimtårta känner jag mig dock ooooootroligt mycket muntrare :D Har därför bestämt mig för att förtränga sjukdomar och dylikt. När det för än gång skull är bra väder i det här landet måste man ju passa på. Har varit ute och vindsurfat hela eftermiddagen och var otroligt bra. Mina fingrar är som russin nu men det var ändå jättejätte varmt i vattnet :D Funderar på en head-dip imorrn. Avancerat som bara den men vår granne är nordiskmästare så jag måste imponera lite. Nu ska jag ut med båten och hämta min brorsa (kjamgo). Kjam puss lviet är jättefint.


sjuk dag nr 88

jag och malin skulle hyra film och drog ner till sun video. det var bra att mallan var med efterosm jag har vääääldigt mycket skulder där. turkarna som äger stället är smått utvecklingsstörda och kan inte prata svenska. en av dom föreslog att vi skulle se filmen äppelpaj när vi frågade efter en komedi. sen översatte hans vän det till american pie. när vi väl kommit fram till vilka filmer som fanns valde vi juno och camilla läckberg. vi fick chips och popcorn och även jättejättegammal gräddfil. precis när vi ska gå så räcker dom en till popcorn och en till gräddfil och ler. vi fattar ingenting. kvinnan som arbetar där säger att dom ska slå igen imorrn, men att vi måste lämna filmerna innan kl 18. vi fattar noll igen och inser att filmerna nu är våra eftersom dom inte tog något av våra namn. underbara turkar <3
dom säljer även smuggelskor och smuggelsprit.

v.29 är över *snyft*

Fejan är helt cp idag. tror sajten håller på att krascha eftersom alla ska ladda upp sina fbo bilder. I vilket fall är jag lite halvdöd. Sitter här och äter daimtårta. Mår illa. Det är egentligen Nils tårta eftersom han vann hångeltävlingen. 7 st på samma kväll och hela vägen in på 1993-talet. Fantastiskt! Nu ska jag försöka ta mig till Täby C och sen dööö järnet. Ska skriva lite mer om FBO senare idag när jag mår lite bättre.

DJ baby Lo och NiWi is in daaa box

VIPband, fhs-tröjor och 5000 i kontanter måste väl ändå räknas som en framgång. Medans dom andra sitter i playboy mansion (världens bästa kamp) lever vi (Nils and Lo) livet. Ser framemot lagad mat och mycket hångel mellan Nisse och andra funktionärer. alla i vårt kamp är jättefräscha.

hohoho

nu är jag hemma i Täby där solen oftast skiner. Väldigt lyckligt att återse mitt hem <3 Var tyvärr tvungen att cykla till vtuna och började nästan gråta. Det var hemskt, har aldrig tänkt på det förrut men det är värsta gangsta stället :S Jag var rädd och cyklade jättefort. På bussen hem satt det två pensionärer bakom mig, Monika och Lennart, ett kärleksfullt par. Monica berättade att hon vill döpa om sig till Monique och när hon var ung brukade alla säga till henne att hon var herrskapsflicka och en annan man sa att hon var en hollywoodstjärna. Otroligt jobbig dam. Hennes son är tydligen knarkare också och då tyckte Lennart att dom skulle säga upp kontakten. Först blev jag otroligt irri men sedan blev jag helt fast i deras samtal, det var typ som skilda världar fast i verklighet. Tror att det skulle kunna bli bra med ett radioprogram där två personer helt enkelt bara konverserar.

här kommer två superbra nerladdningstips:
Rihanna- Disturbia
Kate Perry- I kissed A girl
Leona Lewis- Take A bow

Idag ska min brorsa och jag ordna en grillfest som kommer bli superduper najs. Kjam


hej allihopa, i'm alive!!!!!!!!!!! :D:D

Veckan i Kroatien var fin, förrutom att min mamma expertkommenterade hela EM-finalen. Extremt plågsamt. Hon har aldrig sett på fotboll tidigare så jag fattade nada :S
På planet dit satt en bejby framför och vi var tvugna att stå still i ca flera timmar eftersom en ugn brann. Det enda som skulle kunna förvärra situationen var om en stor jättegravid kvinna skulle föda och bad mig om hjälp. Skulle inte vilja se hennes vagina i ett hälsosamt tillstånd och absolut inte när en unge håller på komma ut. UUUUUHHH hemska tanke!!
Här hemma är det dock lite i kallaste laget, hemskt. Passar min dog på Åland den här veckan och det går inge vidare. Igår spenderade vi hela förmiddagen med att komma på hur vi skulle få bort hundbajset eftersom varken jag eller Matilda (avlägsen släkting) inte ville röra vid det. Till slut hittade vi nån slags högtryckstvätt i båthuset. Sen var det bara att spola och hoppas att man inte skulle spy. Sen cyklade jag 2,5 mil för att köpa tidningen som var slut! Jättekul :D:D:D