hemsk hemsk hemsk hemsk dag!!!

Usch och fy denna dagen är (inte) ett liv. Fast den var ett liv fram tills att jag slutade jobbet för då blev allt obra. Är så uttråkad och allmänt jättebesse. Hade sett fram emot att hänga med Mallan men hon är magis så det suuuuuger ju!! Hoppas att Jobe och Mannica kan rädda mig från total stristess och mental kollaps. Hoppas att jag i allafall får nån julklapp imorrn även fast jag sagt att jag inte vill ha något. Tar tillbaka det, dum idé! Behöver absolut tröstas av packet. Önskar att det skulle stå en superfin häst utanför dörren imorrn som frustar lite och är kelig. Helst ska den vara underbar att rida och hoppa som en gud. Och så ska det medfölja en horsekeeper och en gratis stallplats. Hästskötaren är även bra på att rida så man kan rida hur lite man vill. Ps. hästen har även en butetsadel och ett coolt namn.

Saknar Sarah B!!!

gumman om du läser detta så tycker jag att du ska komma hem! Igår grät jag nästan lite för jag tyckte synd om mig själv eftersom folk aldrig kommer på mina "fester". Sarah B är den enda som ALLTID är på plats. I tid också <3 En vän man kan lita på helt enkelt!
Är på jobbet idag och det är inte särskilt jobbigt. Älskar att jobba helt plötsligt, tycker det känns jobbigt att vara ledig och vääääldigt jobbigt att ha rast. Är tråkigt, vad ska man hitta på liksom? Ska försöka överleva jullovet utan att jobba, det är ju faktiskt inte jättejättelänge förrens jag ska vara aktivjobbare igen :) Gillar dessutom att ha arbetskamrater, det är typ mina stand in-vänner när alla andra är borta.
Ska nog dö lite granna när jag slutar klockan tre. Började klockan halv sju och jag måste verkligen poängtera igen att det är helt sjukt att jag blev glad när klockan ringde halv sex. Kan man jobba heltidx2??

Hårda tider

Började göra ett pepparkakshus lite tidigare ikväll. Ångrar mig väldigt mycket! Önskar att jag aldrig fått idén för då skulle mitt finger slippa värka så fasligt. Hände en liten olycka, det var nämligen så att jag först tänkte limma ihop hela bygget med hjälp av Karlssons klister (tips från en äldre och erfaren kollega) men då kom min pappa och tyckte att det skulle vi absolut inte göra för han tyckte att Nisse kunde komma hem till oss och äta upp det så vi behövde använda oss av ätbart sockerlim. Jag försökte intyga min far om att det inte spelar någon roll för Nisse känner ändå inte smaken av klistret och om han nu skulle göra det skulle han tycka att det var gott. Men då kom mamma och sa att man kunde dö så då tvingades jag smälta socker i en kastrull och sen bränna alla mina fingrar. Skrek av smärta och grät av utmattning. När mitt ena finger svullnat upp till en ballong (av en värmeblåsa) gav jag upp och har nu limmat fast rätt mycket fast hela huset är inte klart. Kanske imorrn! Den som lever får se....


Minns förresten när mallan och jag gjorde fregatten i pepparkakshus-upplaga. Och Shehabs mamma. Täbys enda turrefamilj :)

14:e december

är en rätt speciel dag eftersom jag känner 3 stycken som fyller år. Kommer alltid ihåg det också vilket är lite galet. år efter år liksom! Ska hem till min kusse som fyller 18, funderar på att vara snygg och inte lukta svett. Margela och Lill-Kalle är dom två andra som fyller år för dom som är intresserade av att gratta dom.
Gick förövrigt upp en halvtimme tidigare än nödvändigt idag bara för att skicka ett sms. Är snäll tycker jag och ändå har jag inte ätit pepparkakor så om jag börjar med det så kommer jag ju bli superduper snäll!
Men nu ska jag nog duscha. Har fått en blåtira också, det är farligt att jobba på skola.

Spännande fakta:

Har börjat äta frukost igen (mådde nämligen så illa förrut att jag inte kunde äta något innan kl 12). Kunde t.om göra iordning en macka själv utan att vilja spy. Är glad för min mage gillar frukost :)
Bakade en cheesecake med pepparkaksbotten igår. Mycket avancerat=vuxenpoäng. Inget är ätet av den, tjuvsmakade inget, slickade inte skålen=ännu mer vuxenpoäng.
Vill inte ha vuxenpoäng.

Många varma kramar från eran alldeles underbara Losifer


guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhuuuuuuuuuuuud

Varför ska man ha så här tråkigt? Det är liksom lördag, jag är ung och jag känner att man måste passa på att ha kul och göra sånt som man gör när man är ung för snart kommer massa lördagar när man är gammal istället. Då får man ha tråkigt! Förstår inte hur det kan gå så här fort utför! Skyller detta på mina vänner. Inte ens Dennis S vill gå till tegel ikväll suck suck suck. Är helt fucking jättenykter, lite sjuk men ändå friskare och ska tillbringa min lördagsnatt med att spela the sims. Sarahs the sims.
SAKNAR DIG SÅ SJUKT MYCKET SARAHB!! OCH RIZZ MED SÅKLART!!! KOM HEM NUUUUUU FÖR JAG DÖÖÖÖR OCH AVLIDER AV TRÅKIGHET. RÄDDA MIG!




Jaja har i allafall kommit fram till att om alla andra nu vill vara tråkiga och sitta hemma, sova eller typ mysa med såna man är lite kär i så får dom gärna göra det men jag ska nog börja ha kul igen. Fungerar ju faktiskt lika bra ensam som i grupp så jag ska nog börja vara bara jag.
Fördelar med att vara bara jag:
Teleräkningen blir mindre och min röst slits mindre eftersom jag kan "tanke-prata" med mig själv.
Jag får mer plats i taxi, buss, tåg mm.
Behöver inte se efter någon, inte ens säga hej då
Får mer uppmärksamhet eftersom ingen vän kan sno den.

Finns ju vissa nackdelar också men gillar att tänka positivt. Men snart kommer Mallan hem och då blir det funnybunny superduperskoj!!!


usch och fy för sjukhet!

Håller nästan på att dö, går in på min sjätte dag som sjukling och det blir inte bättre!!! Idag vaknade jag med lite feber, jippie tänkte jag och var hungrig. Tyvärr började jag må illa och spydde upp ett kokt ägg. Sen drack jag 20 liter äppeljuice istället och mådde illa. Nu har jag 39 graders feber igen och får jobba hårt för att döva en impuls att skjuta mig själv. Har så tråkigt!!! Har en sjuk craving att klä upp mig. vill glida runt i långklänning och pälsar, riktigt guld och pärlor direkt importerade från kina. Men orkar inte. Dock Kommer jag kanske noppa ögonbrynen av glädje när jag är frisk. Ska också dansa naken till Abbamusik och sen ta på mig randiga långkalsonger på huvudet och åka moppe till affären och köpa en Wendytidning. Herregud minns nu att mamma frågade mig igår om jag ville ha en tidning och varför varför sa jag inte att jag ville ha Wendy!!!??? Förfärligt.
Funderar på att skita i min grannes rabatter. Av friskhets-glädje alltså!
För att få er alla att verkligen verkligen förstå hur sjuk jag är så kanske det räcker med att jag säger att jag inte ens orkar kolla på Våra bästa år??
Har fått önskemål om begravningsplaner men håller på att jobba på dem! Har däremot planerat ett bröllop ifall nåt sånt någonsin skulle ske. Det är planerat utifrån mig så vem mannen är kvittar så länge han svarar ja för att inte förstöra festen och sen skriver under skilsmässopappren :)
Först står då Marie Picasso i en glittrig långklänning längst fram i kyrkan, fast lite åt vänster sätt från publiken, och sjunger: This moment lalalalala
Sen så sjunger Malin, Cissi och Josse Independent women med Destinys child. Har inte bestämt mig om dom ska vara målade bruna eller översolariesolade. Dom ska ha glittriga korta klänningar i allafall. Sen kommer då jag in och alla i publiken tappar andan. Och sen har jag inte planerat så himla mycket mer förrutom att när vi vandrar ut så ska Var nöjd med allt som livet ger-låten spelas. Vackert, jag vet!

Jag vill vara arbetslös!

Eller egentligen ljuger jag för man måste ju ha lite pengar men liksom hallå hur underbart var det inte på den tiden när jag satt hemma och tittade på dool hela dagen? För att inte tala om när jag satt hemma i två år när jag egentligen skulle gå i skolan och då i stället följde alla dagstids-såpor som fanns att följa? Jag var liksom känd som tjejen som sjukskrev sig för att inte missa hem till gården!! Eller som när Crille och jag tittade på Gossip girl varje dag och drack drinkar? En helt vanlig måndag liksom! Det var tider det...


världens otursdag och jag vill gråta

Började med att jag var totalt uttröttad efter jobbet efter en del jobbiga kids. Drömde hela dagen om mina egna som kommer vara otroligt snälla och om dom inte är det så åker dom på spö.
I allafall tänkte jag åka förbi min favorit-second hand men utanför ser jag en bil jag känner igen så jag sket i det för mitt hår var elektriskt, jag har finnar i hela fejan (helt sjukt, är nog i puberteten ändå!) och jag orkade absolut inte prata med en endaste människa som jag kunde känna. Åkte hem och orkade ringa Mallan som förövrigt hade 36,3 i temp. inte mycket mot mina 37.5. Vi kom i allafall fram till en del bra saker:
*Att Johan Hedman är underbar
*Att Nisses föräldrar borde flytta till Linköping så han slipper vara så ensam. Hemskt med familjer som splittras. Då flyttar jag in och tar hand om deras "gård" och så kan dom komma hem heeeeela familjen W ca var tredje vecka och ta hand om det som behöver göras och typ städa lite. Allt för Nisses skull så han ska må bra!
*Tror vi kom fram till att vi gillade varandra också (Mallan and me alltså).
Efter telesamtalet åker jag till gengåvan (second hand) igen och väl där hittar jag massa softa grejer men inser sen att mina pengar ligger kvar hemma.... :(:( Sjukt irri!!
Tänkte sen dra till gymmet, kommer dit inser att jag glömt mitt logginarmband hemma och blev så sur att jag åkte hem och nu sitter jag här och om jag hade orkat hade jag skrivit på Mullans wall:

Hej! Har du någon gång tänkt på att det är konstigt att om man är typ bajsnödig på kvällen, håller sig, sover och sen går upp då har nödigheten försvunnit? Kram

förresten har jag

köpt present till Spongan och till Mullan :) Som som kan ha med utomlands. Drömde förresten en sjuk dröm om alla vänner i natt som jag snart kommer berätta om men först ska jag jobba i fem timmar till, vill helst sova!

vill ha



Älskar gungstolar och rosa!
Har halvt dött så alla människor som ringt mig förlåt! Har varit så sjukt trött att jag dött när jag kommit från jobbet (jobbar förövrigt typ mer än heltid och jag är ovan med det zZzZz). ska ringa alla jag känner senare idag så var spända! Och en fråga till mullan: när drar ni till aus? vad gör du lördag? puss