beggen

här är låten jag ska ha, tänk er en afrikansk kör, barn som kilar runt som exotiska djur

http://www.youtube.com/watch?v=vX07j9SDFcc

Braten med fattiga föräldrar

image40

Hur fan går det ihop?

Har idag berättat för några i klassen om Melinas och mina begravningsteman. Dom ska också fundera ut något. Tipsade om Sjumilaskogen-tema. Vore fint om alla stämde in i sång när orgeln spelar en sorglig version av Puh Björn, min Nalle Puh björn. En stark anledning till att jag inte tar livet av mig är för att jag då skulle missa Mullans begravning. Tänk er Melina i en sjöjungfru dräkt, livlös i en kista. En orgel som spelar en sorglig version av Havet är djupt och sedan jag, utklädd till en kräfta som sjunger vackert. Och sedan en massa sörjande människor som gråter. VÄGRAR MISSA!


Mullan och jag diskuterar begravningsteman

mullan. säger:

men asså du

mullan. säger:

vad är det för låt du ska ha till din begravning nudå?

NalleW säger:

jo fix you och mmmbop lutar det åt just nu

NalleW säger:

har lite beslutsångest då jag förrut ville ha negerbarn utklädda till vilda djur, typ tigrar mm och sen en afrikansk kör

NalleW säger:

med tjocka kvinnor som sjunger vackert

NalleW säger:

lejonkungen låten

mullan. säger:

ja, har ju hört om det

mullan. säger:

blev genast inspirerad av dig och funderar nu på lilla sjöjungfrun-tema

mullan. säger:

dvs

mullan. säger:

de lägger in min döda kropp och i en sjöjungfrudräkt

mullan. säger:

täcke hela kyrkan med fisknät och så

mullan. säger:

mamma klär ut sig till triton

NalleW säger:

haha okej

NalleW säger:

ja alltså jag gillar idén

mullan. säger:

på orgeln spelas en sorglig remix av "havet är djupt"

NalleW säger:

kan jag vara fiskaren i jag vet vad du gjorde förra sommaren?

mullan. säger:

men gud asså jag vet inte om vi kan mixa filmer

mullan. säger:

kan du inte bara vara ursula?

NalleW säger:

nej jag förstår

NalleW säger:

skulle hellre vara den där räkan

mullan. säger:

sebastian?

mullan. säger:

bra för det är han som ju sjunger "havet är djupt"

NalleW säger:

okej

NalleW säger:

men då kan jag behöva ta sånglektioner innan

mullan. säger:

ja men det ordnar sig

NalleW säger:

är det enbart den låten som ska spelas?

mullan. säger:

ja

mullan. säger:

inget annat skit

NalleW säger:

okej bra då vet jag

imorgon ska jag på en oerhört viktig middag med några vänner. Här är dagordningen gjord av mullan:


1. helgens hästfest


2. nyår


3. allmänt skvaller (rosens kärlek till jocke björk )


4. jullans nya boyfriend


5. allas begravningsteman


6. alla tittar beundrande på min nya dator


snark

jaha nu är det dags att ställa om lite rutiner. Sen nästan alla vänner drog har jag ändrat min tidigare läggningstid kl 21.00 till 19.30-20.00. Måste nu se till att komma in i lite andra tider innan alla kommer hem igen. Så nu finns det vissa enkla regler: Jag får inte sova innan kl 22.00
Blev bara en regel men ändå


howdie cowboys

I helgen har jag gjort ungefär ingenting. Har valt ut musik till min begravning, ifall att man dör imorrn.
Var lagledare på buffers igår, gry forsell och co var där och jag blev på dåligt humör när jag insåg att det gick bättre för deras lag än för mitt. Deprimerande. Idag mår jag även jättedåligt. Dagen började högst dåligt med att jag hade huvudvärk. Efter det gjorde jag den fruktansvärda upptäckten att vi varken hade apelsin eller rätt leverpastej hemma. Herregud jag som alltid startar dagen med en apelsin och ett knäckebröd som självklart är brett med leverpastej (av rätt sort). Kan vara början på en otursdag?


blääääää

idag började jag med cambridgedieten. i en veckas tid har jag vaknat upp varje morgon med ett leende på läpparna och en lycklighetskänsla i magen. Så mycket såg jag framemot det hela. Tyvärr blev verkligheten inte lika rolig som i drömmen. Efter dag fylld av svett, tårar och spykänslor gav jag till slut upp efter att ha läst på internet att hela kuren blir förstörd om man dricker alkohol. Jaha ja tänkte jag och mådde illa pga alla äckliga shakes jag käkat. Blev dessutom på ett väldigt märkligt humör, jag var fnittrig slash deprimerad om vartannat. Jag föredrar faktiskt att svälta mig själv framför dom här spyorna

Rockstars på Tiffis

image38

Saknar fortfarande vännerna från Tiffis, kanske mest av allt Lee med dom svullna bröstvårtorna.
Här kom en massa bra grejer till, inte enbart gruppen Rockstars på Tiffis, bla. kom mitt supercoola PA-namn Tiffis_Frukt till här. Herre min gud vad jag älskar gamla internetsajter-namn.
Här kommer en lista över bra namn:
Kjampoppan
HappyHappy
StarCissi
Hiphappygirl88

Kommer inte på fler just nu men ska göra en undersökning med vänner och se vad dom hette förr i tiden.

Rockstars på Tiffis

image38

Saknar fortfarande vännerna från Tiffis, kanske mest av allt Lee med dom svullna bröstvårtorna.

sorg i hjärtat

Idag på 610 såg jag en supersöt mini-kille, 14-15 år ungefär. Han är en sån där människa som man tycker synd om och vill ta hand om, han bara utstrålade sorglighet. Folk är säkert elaka mot honom, säger taskiga saker om hans frisyr eller påpekar att hans ryggsäck är töntig. Det gjorde ont i mitt hjärta, så ont som det någonsin kan göra. Det finns vissa regler för mobbning, man ger sig aldrig på dom som redan ligger ner. Det är okej att vara taskig mot människor som har en dålig attityd eller är extremt jobbiga. Förstår inte varför folk var taskiga mot t ex. Andreas J? Det är väl inget fel att leka Robinson Cruise i sjätte klass? Och tänk om det var så att han faktiskt gillade sina byxor som satt uppe i midjan och att han gillade att gå runt och lukta bajs? SNYFT


världens hemskaste dag

Jag lackar ut totalt, om inte vädret slash mitt illamående var nog så är jag även iväg tvingad på en kurs i tömkörning. Fy fan vad jag hatar hästlukt, hästar och liknande saker. En dag som denna är perfekt att tillbringa med några vänner, gå på familjerestaurang eller alternativt åka tunnelbana<3 


teenage dirtbag

så fin låt. efter en inte alltför händelserik dag i skolan gick jag hem och lyssnade på teenage dirtbag/two timing touch and broken bones. Fina låtar. Teenage dirtbag är min absoluta favorit.

jag dör han är så söt


överviktiga igelkottar kan absolut vara bland det bästa som finns :D

öööööööööööh

jag är lost, hela jag är helt borta. idag grät jag öppet på gatan. Mest för att jag saknar mina vänner helt galet mycket. Vill att dom ska komma hem!!! Kom att tänka på att det var samma väg jag gick som för 8 år sedan. En hemskhemskhemsk dag när jag skulle flytta. cissi spong följde med och lämnade mig. Så snäll är hon :D
Känner mig smått förvirrad med det mesta men har äntligen kommit fram till vad jag behöver för att vara back on track igen: Tegel/Tegelöl!!! Det finns inget som botar lite förvirrelse/nedstämdhet så bra som Tegel!

jag dör

vaknade klockan halv 6 en dag som denna. har drabbats av stora sömnproblem. Dessutom är jag sugen på vin.
Längtar helt tokigt mycket till mallan, jo och cissis kommer hem. Livet kommer äntligen återgå till det normala.
Här är två bra låtar att ladda ner: Teenage dirtbag och Hiphopper.

shitpommesfrites!

måste se grannfejden ikväll! det är en massa skåningar som kommer grina, man hör ingenting av vad dom säger. Helt underbart!! Underhållning på högnivå!

Överraskning

vaknade precis, tidigt som vanligt. Vad fann jag om inte snö!!!!! oh my! Men jag blev genast sugen på att åka lite skidor men tyvärr verkar det inte vara tillräckligt med snö :( Tycker synd om melina som är i paris och missar första snön!!!

hejhå

ska strax in till staden och dinnera med 2 vänner (den ena har jag ännu inte lärt känna men kommer göra). det blir antagligen något väldigt fint, flådigt ska det vara om jag får bestämma. Hehe LOL!
Dagen till ära har jag ändå klätt upp mig vilket säkert kommer chocka dom flesta.
Såg precis på Glamour, stormar och orkaner det var verkligen tårfyllt. Ridge och Taylor har nu avslutat deras äktenskap (en gång för alla?). Stillsamma små tårar sipprade nerför mina kinder. Efter allt som de två gått igenom hade man ju hoppats på ett lyckligt slut, men kanske finns det hopp?? Jag minns en dag för något år sedan när Taylor "dog" i Ridges famn. Det var så otroligt sorgligt att jag faktiskt grät, tror att det var den första gången jag grät till en skräptv-serie. Med tårarna kom också ett uppvaknande, Glamour är inte skräp, Glamour är en av världens bästa tv-serier.