hej igen gånger 1000

Snart är förhoppningsvis min hemsida klar!!! WIIIEIIEIEIE och håll i hatten nu för det är inte enbart jag som kommer underhålla er där utan det är en massa fina/underbara människor som kommer blogga från olika delar av världen också.


hejsvejs

Sitter på biblioteket och har gjort det i typ 5 timmar. superspännande! Dom senaste dagarna har jag verkligen insett att Norge inte riktigt var redo för min charm. På 7 fjuttiga dagar har jag lyckats linda dom flesta invånarna i stan runt lillfingret. Det är underbart att vara så älskad som jag är. Melina har berättat att det bara finns en enda människa som är bättre på mygel än jag, nämligen mannen i catch me if you can. Hehehe! Men allvarligt om jag går in på typ sleven och säger:
-"heeeeeeeeej jag köpte kaffe imorse och glömde mitt bonuskort (var femte är gratis) men han som jobbade sa att jag kunde komma tillbaka senare och få en stämpel"
Vilken människa på denna jord är så dum att dom bara ger mig en stämpel?! jag får typ 20 stämplar varje dag. Ska söka upp lokaltidningen och se om dom kan skriva en liten notis om mig. Kanske en hel artikel????

Idag har jag varit runt och sökt lite andra jobb eftersom fabriksjobbet håller på att döda mig. Det är typ som en jättestor lokal fylld med mongon, fast jag ska väl erkänna att jag känner mig rätt hemma i gänget. Här är en bild på en man som kör truck (brukar snacka rätt mycket med honom under lunchen)

Ska ta ett kort på Mette också. en underbart gullig tjej i hockeyfrilla. Hon har jobbat på fabriken i 8 år, är född här i byn, aldrig lämnat landet. Jag i framtiden???
Ska nog be om en liten intervju med henne också där hon kan tipsa om vad man ska äta till lunch. Hon har alltid med sig 8 frallor, väldigt mycket mer bulle än fralla, och sen chokladsmör. Mums!
Alla tittar konstigt på mig när jag äter fiskbullar, eftersom det stinker. Dom brukar även kalla avoccado för kiwi (ingen har ätit avvo).
 Här är en prima bild på en man i 65-års åldern som förövrigt rest runt i världen i 18 år. Anledningen till att han reste i hela 18 år var då för att han var singel. Undrar hur många nationaliteter han hånglat med?? Ska fråga. Jaja åter till ämnet. Det är först en hel limpa (dom får ner oooootroligt med mackor) sen vanligt smör, jordnötssmör, chokladsmör och slutligen mjukost på tub. Helt galet smörgåsfolk!!!


Här är i allafall Frannie på jobbet, sexig som alltid:


Häromdagen spenderade vi två turtorduvor typ 60 min på en parkeringsplats väntandes på en som hette rune som hade en bmw där det stod att han var galopptränare. Till slut gick vi runt ibutiker och ropade men ingen svarade. Sen så spårade allt ur, mer kan jag inte berätta i nuläget men jag kan säga så här: Frankis och min framtid inom galoppsporten är ljus!
Snart ska Malin och jag på oslo horse show. Vi har inga biljetter men liksom
1. det är en hästshow = Jag har aldrig varit med om en olyckad plankning på den här typen av event.
2. det är Norge = dom allra flesta norrmän kallar mig älskling redan innan vi träffats.

Gick runt på stan och hittade följande saker som var intressant:

fotbollsgrejer. Ska gå tillbaka imorrn och köpa en Real Madrid-mugg att dricka kaffe i på jobbet :)

Fann även den här supersjukligt snygga fåtöljen <3



I den här mysiga stolen sitter jag och har suttit väldigt länge nu. Lyckades stuka min fot i den tidigare så nu vet jag inte riktigt hur det ska gå att gå på den imorrn. Och värst av allt är att jag går i högklackat en stund varje morgon och nu lär det inte gå för sig imorrn och det är ju liksom räddningen för mig, den perfekta starten på morgonen. suck pust stön



Ha det!

PS: Melina vill ligga med Serena, kan bara säga följande: I´m fucking Blair Waldorf och sen kan ni tänka er en lika fin musikvideo som Jimmy Kimmel/B. Affleck.


one week

shit pommes frites, känner mig nästan lite stolt. höhö..... Mitt chef är svinjobbig men det finns en del fina människor på jobbet, ska lägga upp bilder. Igår jobbade jag övertid och hade en romantisk dejt med en kille från lagret. Det var helt ofrivilligt från min sida men man vill ju inte vara elak. Idag väntade han i en halvtimme för att sedan skjutsa hem mig. Han bor typ inte ens i närheten och jag vet ej vad han heter. En kille är dock het, från england. Ska ta en bild imorrn. Kjam och godnatt. Dom andra tråkiga tjejerna sover redan medans jag gör stan så här på en onsdag. Saknar inte ens tegelbruket, börjar acceptera att livet nu mera är här i den här ooootroligt händelsefulla staden. ska till oslo på fredag sen ska jag hem nästa helg och efter det ska jag på oslo horse show. mohahaha vilken nörd man kan vara. Igår ville jag säga upp mig men tänkte sen på alla kläder/skor mm som jag ska shoppa och ryckte upp mig. STOLT


wohooo

idag är en underbar dag här i Drammen. Vädret är underbart och allting är härligt. Jag har redan hunnit gå ut och gå jättelångt, se massor av hästlastbilar (blev sugen) och sen efter det räknat ut hur mycket vi kommer tjäna här. Frank och jag som inte jobbar så mycket övertid insåg att vi kanske måste byta jobb eller skaffa ett helgjobb. Vi har redan hunnit titta ut massor av dyra kläder och sånt att köpa. Mallan är i Oslo och är antagligen lite bakis idag. vi andra stannade hemma och roade oss med att skriva erotiskahistorier där man skriver några rader och sen skickar vidare. Dom blev sjukt sexuella! Mina mål om jag nu stannar här är att jobba så mycket som möjligt och leva så billigt som det bara går. Hitills går det rätt bra eftersom jag bara spenderat typ 100 kr på mat.

Igår hade vi även en disk. om vem som är snyggast av Blair och Serena? Melina och Frankie blev nästan lite upprörda över att jag tyckte Blair. Det är ju helt uppenbart enligt mig i allafall. Måste fråga Sarre!


 

Jaja i vilket fall ''är Nate snyggast och Chuck skönast. Han är liksom.... CHUCK BASS




Vi kom i allafall överrens om att Ben och Casey Affleck är sjukligt brutalt sexy.

Ben Affleck är väl lite över kanske men liksom hallå filmer som Pearl Harbour och Armageddon är ju fyllda med sexighet och som kan ju ses i 80 år till.

Nej nu ska jag gå hem och läsa klart min bok och sticka lite extra långt. Senare ikväll ska jag palla äpplen.


Dag 3

Sitter på biblioteket och svettas. Grinar lite granna, bara tysta tårar som ingen märker. Har precis slutat prata med Sarre och Julia på msn pga. att mitt psyke inte riktigt klarar av det. Egentligen är det väldigt fint här och inte alls jobbigt att jobba egentligen men det är även sjukt tråkigt att inte ha något vettigt för sig förrutom jobbande. En dag som denna blir jag nästan lite sugen på att rida vilket är väldigt väldigt allvarligt eftersom jag hatar, hästar, djur plus allting annat som rör sig snabbare än normalt. Det går inte heller att liva upp sig själv med hjälp av mat = för dyrt och inte heller genom att känna sig snygg för som Melina så klokt uttryckt det: varje gång man ser sig själv i spegeln så häpnas man över hur ful en människa faktiskt kan vara. Jag behöver dock bara kolla på någon av mina rumskamrater för att häpnas. 

Två saker som muntrat upp mig:

En söt ny vän som går på gymnasiet och alltid säger tusen tack när jag hjälper honom med något. Han jobbar tyvärr bara fredagar men ändå!
När vi i "familjen" lekte en polsk familj igår. Jag är Kolja, pappa, Fruttan är Svetta, Svettis, Svetlana vilken är mamma i familjen. Mullan är Klittlana som är barn och Malin är familjens son Borst Sergej. Jättekul var det!
Idag, Lördag, ska jag först fönstershoppa lite granna vilket kanske gör mig glad och sedan ska jag jogga längs strandpromenaden så lång som mina lungor klarar av = inte långt. Sen ska jag gå i 4 timmar tills allt känns bättre och sen fortsätta med mina två glädjeämnen här i norge: Min bok och min stickning.
Imorgon har Malin erbjudit sig att gå med på överlevnadskurs på berget. ska bli underbart!

Här bakom kyrkan ser man lite av skogen/berget som ska bestigas. Ska även ordna en liten tipsrunda på kyrkogården ikväll.


Min väg till jobbet längs vattnet, Det är fint.


Ser nästan ut som i Tyskland minus fina underbart billiga stormarknader.


En polsk flicka vid namn Klittan.

 

Här ligger Mallan på biblioteket. Sjukt fin utsickt i allafall. Går knappt att beskriva.


Min älskade bok och soffan <3




Ska lyssna på Coldplay hela dagen och sörja att jag missade dom i globen. Sarre gick. Kul att det går bra för andra :D Hon gör alltid allt som jag vill göra men livet kan ju inte alltid vara rättvist.



Imorrn är det ännu en ledig dag vilket suger men förhoppningsvis kommer vi hem levande från berget så att jag kan ta reda på hur det går för Gettot och Tashen i globenkvalet.




hello everybody allihopa

här sitter jag på ett torge i norge. igår var min första arbetsdag och det gick rätt bra. Saknar verkligen tiden som oarbetssam moderat i täby. Det som ändå känns fint är att jag tjänar bra på övertid = 350 spänn i timmen. ska gå kjam hej

Utkast: I'm in ...

I'm in Norway! Och Jag längtar redan hem lite granna men sån är jag. Kommer antagligen bli fast i sthlm resten av livet. Idag hade kunnat vara en helt vanlig onsdag. Lite arbetslöshet hemma i byn eller möjligen lite trevligt arbete på världens bästa arbetsplats med dom grymmaste kidsen ever, som jag förövrigt saknar så att det gör ont. Det är ju liksom mina elever nu.... Men åter till onsdagen, några biror, lite tegel och förhoppningar om hångel med the owner. Herregud vad outhärdligt det är att tänka så! Men jag ska snart hem, om 2 veckor mer exakt. Då blir det tegel som bara den.

Här är några bilder på saker jag saknar:



mina soon to be nya skor. Helt bananas vad jag älskar dom <3 ska tilläggas att det är en hälsorisk att gå i dom.

min nya klänning till jul. Ska fira ensam, får nog använda den på juldan också.



mina skor från zara som jag tydligen misshandlat. Som alla ser är dom helt fucked up och dom är endast använda 2 kvällar. Tror inte dom tål tegelbruket och stallmiljö. Saknar dom i vilket fall





Den här synen mötte mig när jag kom hit. Det var vackert. Obs mannen på bilden bara råkade komma med. Nu på kvällen har jag först provat kläder inför morgondagen och riktigt sexat loss. Höhö! Sedan stickade jag på en halsduk som jag började med för några år sen. Jag kände mig som en tant och passade även på att berätta lite sexuella storys om allt möjligt för baby girls.

En fin grej som hände mellan mig och Frankie:

Lo: alltså om vi hånglar varje dag på jobbet i ett år, är jag den du hånglat mest med då?

Francesca: Oj! Ska vi vara här i ett helt år?!

Det roliga i storyn är alltså det att fruttan inte reagerar på vårt dagliga tjejhångel utan över det hela året i Drammen.

i

materiella saker som hade varit bra att ha:

golfklubbor, memory, monopol, pokermarker, pingisbord, badkar, piano plus pianist, cykel, symaskin, en bok fylld med korsord.



Mvh kjam baby Lo


idol 2008

Igår hemma hos Malin lekte vi idol, vet var jättekul! Vi är så himla normala och fina <3 älskar oss. Kom på en jättebra idé så att dom som typ är tjejer från början som sen blir killar kan njuta sexuellt. Det går helt enkelt till så att den här lössnoppen är dubbelt så lång så att den liksom funkar för två om ni fattar vad jag menar. Mullan gillar i allafall idén med att gå runt med en snopp i vaginan dygnet runt. jajajajaja underbar uppfinning jag  vet!
Tappade min mobil men det var ju ingen idé att gå bananas över det. Jag är ju liksom freaking Lo!!! Så allt som behövdes göra var att ringa ett samtal och nu är det återfunnen :D Allting löser sig alltid
Nej nu ska jag kolla klart på dool. Det ska tydligen hända helt galna saker med John Black <3

tänk att det är så kul att söka jobb

Fann precis ett till trevligt jobb som skådespelare. Det enda kravet var att man var kvinna 25 år med arabiskt utseende. Kan väl ordnas liksom. Ska bli jättekul :D:D
Efter min konferans hände inget jättekul. Var mest proppmätt hela helgen eftersom man fick mat var andra timme på den där galna konferansanläggningen. Frukosten var typ slut vid halv 9, sen var det fika kl 10.00 och sen lunch kl 12. Och sen åt vi ca 20 kanelbullar kl 15. Herre min gud det var helt galet.
Läste i mitt astro att jag skulle akta mig för bråk lördag/söndag så därför har jag mest hållt mig undan för allmänheten. Man vill ju inte utsätta sig för onödiga risker. Min ekonomi är dessvärre inte särskilt positiv den här veckan, enligt astrot. Jag slösar som vanligt på onödiga prylar står det. Varför måste astron typ alltid ha rätt?? Jaja ingen idé att hetsa upp sig, det är bara att ta några djupa andetag och säga högt: Det löser sig