näradödenupplevelse!

Tidigare idag var jag ute och gick i skogen med Munken. PLÖTSLIGT (!!!!!!) får jag syn på en älg. Konstigt nog kände jag mig rätt lugn, accepterade mitt öde och tänkte bara så det är så här livet ska sluta?! Men PLÖTSLIGT (!!!!!!!) springer älgen iväg. Jaha tänkte jag det var ju trevligt att inte dö. Sen gick jag hem.

Sedan körde jag lite moppe (moget ja) kör i full fart PLÖTSLIGT (!!!!!!!!!) dyker det upp två barn mitt i vägen. söta som socker. Kör rakt emot dom och försöker minnas var bromsen är. FORTSÄTTNING I NÄSTA BLOGG!!!


men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud!!!

Mallan och Jo är dom två bästaste vännerna! idag hade jag extremt tråkigt, hade även äcklig smak i munnen av ett ruttet blåbär. PLÖTSLIGT!!! fann jag ett paket i brevlådan! från hästjejerna på nes :D Döm till min förvåning men det var inga gamla trosor eller något liknande utan ett "fräckt" linne. Hade blivit lika glad för ett par trosor i size 56. Tack cutiepajar. Ska skicka en kärleksskiva till dom <3

Hejhopp i galopp

här kommer en lista gjord av Jullan och mig som förhoppningsvis kommer hjälpa er som är/tänker bli gravida.

Nationaliteter som man inte skaffar barn med:

Finland - Barnen blir albino
Norge, Island - risk för rödhåriga barn som även är lite folkskygga plus ölmage
Italien, Frankrike - risk för grov hårväxt
Öststaterna - risk för stora näsor plus handikapp orsakat av Chernobylkatastrofen
Holland - luras inte av en snygg hollis, kommer avla fram nåt äckligt i vilket fall.
England, Irland - inte nog med att ungarna blir rödlätta de blir dessutom väldigt bleka och känsliga för solen. De som sett Lee vet vad jag menar!


Och sedan några länder som är bra:

Brasilien- här är det stor chans att föda en supermodde. Next-Adriana Lima/Gisele B
Portugal - samma språk, samma hudfärg, lite mer lättillgängligt för oss svenskar. Ett bra europeiskt alternativ.
Usa - jippie vem önskar sig inte en egen liten high school kid?!

Världens bästa serie

image37

Sarre står för ritningarna och jag för namnen.

snaaaaaark

imorrn på en helt underbart ledig dag ska jag till tandläkaren. stackars mig. Men det finns en möjlighet att min tandställning ska av. buuuhhuu kommer sakna otroligt mycket. Jag tycker faktiskt att det är snyggt med stål i munnen. Har alltid velat ha tandställning och då framförallt väldigt synliga räls efter att Cissi Spongs coola brosha Crille hade en när han var ungdom, jag var väldigt liten men minns detta än idag :D
Trots tandläkarbesöket har jag stora förhoppningar om att hinna hem till Dool<3 Har hört rykten om att Rex är naken!!!!!! Ska även försöka hinna med att stutsa lite med min studsboll som jag hittade tidigare idag. Det var helt otroligt kul att hitta en studsis som man har så mycket roliga minnen av (har ju haft den nästan hela livet)
Ett tips är att studsa studsboll samtidigt som man borstar tänderna, för då blir tandborstningen så mycket roligare *SMILE*


stormar och orkaner

verkar som att hela världen tröttnat på tegel. Vad hände med tegeltjejerna nr 1? När inte ens jullan vill gå dit inser man att vännerna är inne i en djup livskris. Mullan hånkskrattar när man kommer med ett tegelförslag, Anna känner sig inte mogen för att gå dit och Jullan har bara freakat ut. Fast den tjejen smygbesöker tegel!!!! Fy fan alltså vilken rutten stil.

en lista över djur som är farliga:


Björn (har aldrig mött, vill aldrig möta)
Älg (dom är heltokiga, har blivit jagad många gånger, Färsen har även mött en vit älg med röda ögon = Albino)
Vildsvin (verkligen sjukt läskiga!!!!! vill möta nästan mindre än en björn. Dom är inte skygga, letar upp människor och jagar dom)
Rådjur (har mött rådjur som är farliga. Även om ingen hört talas om det förrut)
Hare (dom är snabba och kan lätt springa ikapp dig. Läskiga)
Örnar (försöker ofta hacka ut ögonen på folk)
Grävlingar (biter folk i benet, släpper inte förrän dom hör att benet går av)


Jag är ju rätt ruttinerad när det kommer till vilda djur så om du möter någon av följande så är mitt enda råd till dig att springa fort som bara den. Klättra inte upp i ett träd om du möter Björn eller Örnar. Älgen kan i värsta fall stånga ner trädet för att sedan sparka dig till döds.Saker som jag ska göra:

Gå på grekisk afton (Fruttan bjuder in)
Jaga spöken i skogen på halloween. Ska vara utklädd till Marge Simpson eller en rosa kanin.
Tälta utanför Fredrik Reinfelts hus.

divino

har ringt ytterligare en gång till Restaurangen med stort R. Denna gång till Deli avdelningen. Melina var nästan lika läskig som Nicola himself.
Hade en del problem att bestämma mig för vad jag skulle presentera mig som. Funderade på hur kul det skulle vara att säga att jag hette Nicola. höhöhhööhöhö humor på låg nivå

Herre min gud!

Har ringt 2 gånger till Divino. Hjärtat klappade hårt. Tänk om Nicola svarar?