Förlamad

Jag orkar verkligen inte göra nånting just nu, bara hoppas att tiden ska gå lite fortare. Vad jag väntar på vet jag inte, bättre tider eller en tid då jag iaf orkar göra något. Har ett skolarbete som väntar på att bli gjort. Först måste jag läsa brott och straff bara vilket känns lite jobbigt att göra på 2 dagar. Gillar inte tvångsläsning, det blir aldrig bra. Tänkte titta på en spännande dokumentär om förintelsen men vet inte om jag pallar det just nu. Kanske får bli Patrik 1,5 istället. Den e F1 bra! Klockan 21.00 börjar spårlöst, det ser jag iaf fram emot. Favoritprogrammet

Jaaaaaahaa

Vad ska man göra idag då? söka jobb. plugga, träna? Känns olockande just nu. Men måste väl göras. funderar på att ha OC-maraton. Har kommit på hur sjukt bra OC var! Och musiken därifrån är ju bäst, får sjukt glada vibbar i kroppen av den! Seth cohen är ju the shit också!! <3


Tumblr_kyxt2xfc7n1qzbqvao1_500_large

Tumblr_l8ttt8q1mw1qcpylbo1_500_large

Tumblr

Igår så fortsatte det galna utstädandet i vårt hus. Min pappa bad mig att titta igenom typ 200 lådor och slänga lite saker. Efter ett tag så säger jag att jag är klar och att vi nu kan åka till tippen. Då hade jag sorterat ut en sak, ett mimmi pigg gossedjur. Pappa blev varken glad eller imponerad.
Gick också igenom mina gamla skolgrej plus en del annat och jag kom fram till två saker:
1. Jag måste verkligen ha ÄLSKAT hästar! ALLT är hästar, överallt!!
2. Jag var inte ett friskt barn.
Hittade iaf en del roliga "tidningar" jag har skrivit, käppisnytt, mode floda mm. Och roliga brev som jag har skickat ut angående överlevnadskurser och resor till strömmis som jag, Catta, Mallan och Spongan gjorde och även Per B och John. Kul iaf!
Fann också lite gamla protokoll från Musek (mini ungdomssektionen) och alltså precis som jag minns det så var mötena inte så seriösa:

Utan för bild står även att Bent också blir utskickad. Bent var en slajmboll som vi lekte med på vedatiden. Framförallt Peppe Eng hade bra hand om Bent. Men på möten blev han ofta utskickad.


Vi hade kul på mötena iaf! Och vi hade förjäkligt asamega kul på Veda!
Jag slängde mkt skolgrejer men allt från veda-tiden blev kvar. Var ju bästa tiden i livet liksom! Tror seriöst inte att jag någonsin kommer ha så kul igen, för man garvade verkligen varje dag!
Bild på vi som fixade julshowen.


I den här gruppen ingår bara 6 st riktiga vedahängare (resten mobbade vi ut, förlåt!). Raden längst upp minus Ida B och ÅB längst ner till höger är the real peeps. ÅB Loooks like a bitch! <3
Som ni ser var jag fortfarande relativt kort (trea från vänster). Nu är jag lika lång som dom jag står bredvid. På tegel i lördags träffade jag Alle B´s brorsa som undrade "Hur fan gick det till att du blev så stor? du var ju minst i hela världen!" Förstår ju hans undran men jag undrade ju samma sak tillbaka, Jeppe B var ju minikid nr 1!!! Nu är han iaf relativt lång för den av er som vill anteckna!

wiiiiiiiiieeeehooooooo

Hade en askul kväll " los teglos i lördags! var länge sen sist faktiskt, tegel är ju inte riktigt vad det en gång har varit om man säger så va! Men iaf så var jag först på Tashens b-day fest och det var trevligt. Åt dock lite för stor mängd ostbollar. Josse och jag snackade lite innan om det här med att festa med måtta och kom fram till att man alltid sett en lyckad kväll som en kväll med spårad fylla och att man goes bananas och gör diverse spårade saker. Det är Mallan och Josse som har lärt mig att festa så jag skyller på dom iaf. Men en lyckad kväll är inte att dricka ett glas vin i paren och ha det trevligt. Hell no vad tråkigt det låter liksom! Exempel på en kväll som anses lyckad i vårt sällskap: Nyår i gbg! Vi ska på en stor fest med middag och allt på nåt ställe i götet, anländer kl. 20.00 för middag och kan knappt stå på benen (alla andra är tydligen nyktra). Efter diverse sjuka grejer (faktiskt lite spårade även i våra mått mätt) så är vi alla, Spoon, Mallan, Jullan, Josse, Jag utslängda innan klockan är 21.00

Förberedelse
vi drar tillbaka till hotellet, finner lämpliga grabbar att festa vidare med (också utslängda från festen) och dricker vin på vårt rum:


Det blir dock en rejäl däck för många direkt efter vinet:


Men några av oss fortsätter festen, först på en kille som heter Casanovas hotellrum. Vi imponerar genom att shotta oihågkomlig mängd vodka. Malin lär alla hur man ska gå ner i brygga på dansgolvet. Sen avbryts festen av hotellpersonalen som verkar sura.
Vi hittar då ett helt fotbollslag (12-åringar) och bjuder in dom på rummet och festen är igång igen:


det var en härlig syn för dom som hade vaknade upp ur däcken när rummet var smockat med 12-åringar!
Sen låg vi och garvade ihjäl oss i sängen dagen efter när vi började minnas vad som hänt dagen innan.
Superfunny bunny!
Men åter till tegel i lördags. Vi tog det först rätt lugnt, sen tröttnade vi och tog oss självklart till scenen. Är det någonting som är typiskt för någon av dessa tjejer är det att dom (man) alltid försöker hitta ett ställe som är högre, scen, högtalare, vad som helst för att stå och dansa över alla andra. Attention hoes liksom..
Vi hittade ett lämpligt bord och kvällen övergick i att dansa på bord, rida runt på Heddans höga axlar och tvinga folk att hångla med varandra. Sen så övergick kvällen i rent svineri. Jag, Johan, Josse, Becka dansade internationellt på dansgolvet. Vi höll liksom varandra runt axlarna i en ring och lutade oss framåt och bakåt och med hög fart från vägg till vägg, in i palmer, in i dj-båset och ja antagligen välte vi även omkull människor. Ni förstår att det här var så himla kul, kändes som att jag var i himlen, urinerade (väldigt små mängder) i trosorna två eller tre gånger så kul var det, så jag glömde bort alla människor runt omkring, sorry! Det var liksom bara vi 4 som existerade. Fast någon gång märkte jag ju att folk verkligen flydde från dansgolvet. Höhöhö!Men så klev då en arg vakt in i bilden och förstörde i paradiset. Så det blev en utslängning.. Fast vi lyckades smita, vi kutade ifrån honom och drog in på stora dansgolvet och la oss på golvet mitt i en hög med dansande människor för att gömma oss. Då får både Johan och Josse kön upptryckta i ansiktet och vakten får tag på dom och utslängningen är ett faktum. Josse blir portad på livstid, jag på ett halvår men jag har dock tidigare blivit portad på både halvår och livstid (vilket Josse också måste ha blivit) så jag undrar ju verkligen hur deras rättsystem fungerar!?
Så jäkla trist att man ska bli utslängd bara för att man som dansare håller internationella mått!!!
Sen så såg jag att Heddan skickat sms till mig tidigare när dom kom till tegel och ja alltså ni kan ju läsa själva:Helt fantastiskt!


Chockad

Just nu är jag förvirrad, smått chockad t.om för för någon timme sen kom Charles förbi mig bara för att vara så supergullig och lämna salami till mig. Som han från början varit så gullig och gett mig. Och så var han ännu superdupermys gulligare när han hade lagt ner extra mkt salamikorv. Dessutom var han väldigt fin idag och jag kom på mig själv med att undra hur han lyckas förbli singel. Han är dessutom en svärmorsdröm! Eller iaf idag, ibland är han ett monster. Men det är inte bara Crille som har visat sig ha andra sidor, jag själv visade prov på detta i onsdags när vi kollade på GG. Om du inte sett senaste avsnittet så råder jag dig att sluta läsa nu för annars avslöjar jag för mkt. Iaf, som ni alla vet är jag ett troget chuck/Blair fan och jag hatar Dan Humphrey men sist kom jag på mig själv med att tycka att han var väldigt fin och så kände jag också att Blair kanske skulle skita i svinet Chuck Bass och ta Dan. Så han kan stötta och älska henne och få henne att känna sig säker och förevigt älskad. Stå vid den framgångsrika kvinnans sida i ur och skur. Och Basshole kan se och lära sig hur man behandlar en kvinna! Dessutom Kan jag inte komma över att han bhandlade Blair som luft efter att han kommit hem från Paris. Ja ni fattar att både Crille och jag vart chockade, vad har hänt med mig?

Hemligt

Jag börjar känna att jag inte kan skriva precis vad som helst här, inte för att jag har jättemånga läsare direkt men om jag skriver att jag spydde som en gris direkt när jag klev ur taxin här hemma igår efter att jag, mogen 22-åring, fick i mig lite för mkt på hemma"fest", ja då vore det ju inte jättekul om typ min mamma skulle råka läsa det, inte för att hon gör det men tänk OM liksom! Min största nervositet har varit för att någon ska upptäcka spyan som ligger härligt placerad på garageuppfarten och om ingen ser det vore det ju förargligt om någon istället läser om det här. Så därför kan jag inte skriva om allt! Just nu pågår en enorm rensning bland prylar här och jag går mest runt och ser till att ingen av värde slängs. Det är iaf bättre än en jättebra loppis, allt e gratis liksom! Senare ikväll ska jag på tashens födelsedagsfest och antagligen till tegel. Måste bara pigga upp mig själv, för gammal för fest 2 dagar i rad! Nu ska jag plugga, not superfunny! Förresten har en annan inte så kul sak hänt men det pallar jag inte att ta nu faktiskt...

T.G.I.F

Jag är antagligen den sista människan på denna jord som verkligen inte har haft den blekaste om vad T.G.I.F har stått för. Men idag så tog jag reda på det, thank god it's friday. Alla förkortningar GMG (gör mig galen)!
Dagen idag började på underbart sätt, gick upp typ halv nio, åt frukost, planerade för att vara sjukt aktiv och först städa, skriva klart en sista grej på veckans uppgift och sedan gå ut och åka skidor. Hade även tänkte baka dom här browniesarna som ser helt ljuvligt goda ut:

Men  vad händer? Jo jag inser precis att jag gjort en jättemiss och missat att se att jag skulle lämna in väldigt mkt fler uppgifter än vad jag hade trott! Så nu måste jag skriva en recension och en novell på 5 a4 och det ska ske idag!! OMG
Så nu städar jag i rekordfart, sen åker jag in mot stan för att sätta mig på biblioteket och skriva klart det här. Vill bli klar innan handbollen liksom!!!!!!!!!!!!!
Och den där himla dikten jag skulle skriva blev ju närmast ett skämt. Tog fram massa diktböcker och snodde en mening ur varje bok. Sjukt osammanhängande. Hängde förresten med Cissi igår, först gick vi heeeela vägen hem till henne från t-centralen och blev väldigt välsvarvade och sen så tittade vi på Sofias änglar. Vi grät båda två för det var så sorgligt. Hennes soffa var i allafall väldigt skön och jag kom på mig själv med att tänka: varför sitter jag inte oftare i den här soffan? Typ dygnet runt och bara observerar vad hon och Joakim gör. Typ big brother fast live liksom :)

Oh noooooo

Ligger fortfarande i min gosiga säng och jag vill verkligen inte gå upp! Jag vill inte gå upp för att jag då måste sätta igång och plugga = skriva en dikt = pinsamt! Och så ska jag analysera en annan dikt vilket är fett trögt! Orkar ej...........

I look like crap

Ofta när jag har tråkigt så går jag in på Facebook och skriver en konstig notis eller skriver nåt sjukt på någon av mina vänners Wall. Eller så loggar jag in på mallans och jävlas lite. Fast det är inte så kul eftersom hon vet om att det är jag eftersom jag kan hennes lösenord (vilket är fusk om vi snackar facerapes). Idag så letade jag runt lite efter en del coola eventa att attenda, bara på fejan alltså not irl. Har kört den förr och attendat typ lördag på laroy. I hopp om att någon ska reagera vilket folk verkar ha alldeles för kul för att göra. Only me som är arbetslös och uttråkad.. Hittade iaf typ derby de coureblueblööblööä, nån fransk hästtävling som jag gärna ställer upp i. Om jag joinar typ 100 såna där Konstiga saker så borde ju iaf nån undra vad det är för spännande jag sysslar med och gå in på min blogg!!! Sååååå smart! Förresten så funkar min iphone helt korrekt trots badet igår vilket är helt freaking unbelievable! Nobelpriset i teknik 2011!!! Förresten så måste jag köpa nya jeans för jag har bara ett användbart par, ser ut som en lesbisk ponnyhäst från dom inte allt för fina delarna av Baltikum. Fan vad dum jag var mot ponnysar nu, dom är ju så söta! Men alltså min högsta dröm just nu är typ att misstas för en polsk städerska, då skulle jag liksom bli glad

Snön ligger djup och endast tomten är vaken

Ska precis sätta igång och plugga och det känns lite segt just nu för jag ska skriva en dikt med årstidstema. Dikter är inte riktigt min starka sida, det känns bara som allt är supernördigt. Kanske kör på ett säkert kort, en dikt som en tjej i vår gamla högstadieskola skrev och läste upp när det var öppethus:
svart vitt, svart vitt, svart vitt, svart vitt osv.
Jäkligt bra dikt faktiskt!
Nä men om någon har en dikt som ligger och skräpar så får ni gärna dela med er till mig!
morsning

Idag har jag börjat dagen med att vara med i massvis med tävlingar på internet. Jag brukar aldrig vara med i sånt för jag inser att chanserna att vinna är sjukt minimala men nu så tänkte jag att om jag är med i SJUKLIGT många tävlingar så borde jag ju någon gång vinna!? Det är väl statistiskt riktigt?
Har även börjat dagen med att äta gröt. Är inte jätteförtjust i gröt, finns bara en sort jag kan äta och det är nallegröt som jag brukar köpa på Åland:


såååå söööööt nalle!
Är inte jag den larvigaste Lobjörnen som finns va!?

Nu så ska jag ut och gå i solen, det ska tydligen vara hälsosamt och sen så ska jag till biblioteket och plugga. Ikväll så ska jag och Crille kolla på Gossip Girl, kom nytt avsnitt igår så det är verkligen spännande!


Halleluja, prisa Gud!

Det här har varit en mkt bra dag! Bortsett från att jag på min pluggtid bestämde mig för att stanna kvar på pappas jobb för att laga min dator själv. Lärde mig i allafall lite nytt om datorer så det var ju bra! Fast datorn är inte klar ännu, ska tillbaka imorrn och så ska jag be en dude om Hjälp att ladda ner the Sims, wiiiie liksom :D Hann tyvärr inte till gymmet heller men spongebob och jag gick ut och gick och så gick vi på kondis *myser* Ikväll har jag och pappa tagit en runda på skidor, fett bra glid! O just det, jag tappade min iphone i badkaret precis.. Det funkar inte att ringa :( Fett med obra alltså! Jag e ett klantarsle!

Hallå där

Igår var jag ganska duktig tycker jag för jag var ute och joggade! Och trots mitt enorma sug efter något sött på kvällen så åt jag inget onödigt :)
Idag så ska jag först lämna in min dator på pappas jobb för den är keffo nr 1!
Ska även på ett viktigt möte idag och så måste jag plugga, lika bra att göra klart så mkt som möjligt av den här veckans arbete för man vet ju aldrig vad som kan komma att hända liksom. Kanske typ får ett skivkontrakt och drar ut på turné eller så blir jag kidnappad av en kriminell motorcyklist eller så är jag så lyckosam att jag får jobba lite!
Idag så tänkte jag även fortsätta att vara duktig och därför ta mig till gymmet för att träna med Maggan. Plus att jag nog ska ut och gå en runda med Cissi vid lunchtid. Herreguuuud jag måste nog sitta väldigt stilla hela kvällen sen och bara kolla på handboll så att jag inte blir överrörlig! Inte inte bra..
Förresten så är jag galet shoppingsugen!!! Men jag har inga pengar, inget jobb så jag gör bäst i att låta bli :( Fast sist jag köpte något var typ förra helgen och det var en fett snygg klänning som jag älskar älskar älskarKan alltså tänka mig att leva lite på denna glädje <3 Längtar till påsk också för då gör den sig bäst!
En sak som jag faktiskt MÅSTE köpa är ett par svarta jeans för jag spräckte mina i grenen för ett tag sen och så har även mina två svarta leggings spruckit och det är väldigt synd för det ena paret var sjukligt snygga :( Rest in peace.Söndag!

Imorse vaknade jag klockan halv åtta och var superpigg. Det är det positiva med att tillbringa lördagskvällen på släktkalas. Mkt trevligt iaf! Känns moget att skriva det och det känns väldigt moget att kunna tillbringa en lördag på detta sätt. För bara nåt år sen hade jag fått panik (och enorm fest/tegel-abstinens). Skönt att man inte är en tegelhora längre! Förmiddagen idag spenderades framför sprinten och damernas super g. Blev sjukt sugen på att åka skidor (slalom). Sen så var jag i Älvsjö på formex vilket var kul men förvånade mig själv och blev lite smått "mätt" faktiskt. Sen blev det badkaret i nån timma och solsidan. Apropå badkar fattar jag inte hur jag ska klara mig utan det!? Och om två månader ska vi vara utflyttade! Galet! Mer galet är kanske att vi inte har nånstans att flytta in hehe! Men vi är väldigt lugna i det här fast det brinner lite i knutarna, men det löser sig liksom... Ikväll har jag varit otroligt sötsugen, försöker ju sluta liksom och dessutom hade vi inget hemma så mitt i all min mega abstinens så drack jag cirkus 25 liter vatten och det hjälpte faktiskt! Fast lite sötsugen var jag och då kom jag ihåg att jag tappat en torkad aprikos för länge sen in undet soffan! Mkt riktigt hittade jag aprikosen som dock var väldigt hård. Men söt :) Den som spar han har! Imorrn ska jag jobba till 12, sen gymmet och så ska jag åka till biblioteket och plugga. What a way to make a living va!

Då var det lördag igen!

Funderar på vad jag ska göra, alternativen är kanske inte jättemånga men antingen så ska jag spela lite the sims (nörd) och samtidigt kolla på damernas störtlopp och skidskyttet. Eller så borde jag röra på mig, ska ju gå ner 5 kg i vikt eftersom jag blivit lite småtjock under vintern. Alternativ 3 är att åka till älvsjö och gå på formex-mässan som är en sjukt stor mässa för typ design och inredning. Enbart för branschfolk men det är väl jag?! Som Josse B påpekade igår så är jag alltid i branschen, vad branschen än är. Nä men faktiskt så råkar Nisses mamma va i branschen, typ iaf. Inredning är ju något som är väldigt kul tycker jag och faktiskt så är det så att jag kommit in på en utbildning eller kurs eller vad man nu ska kalla det som är en grundläggande utbildning i inredning och design. Det var nämligen så att jag en dag förra veckan kom på att jag ville gå på en dekoratörsutbildning men den var full :( Inte så konstigt när man kommer på att man vill gå efter att utbildningen startat. Skit också liksom! Men så fick jag plats på inredningsgrejen istället. Fast det blir nog tyvärr inget för det är inte studiemedelsberättigat och kostar rätt mkt så kanske måste spara lite på pengarna tills jag hittar något som jag verkligen vill läsa. Men det hade varit askul...........

Sällskap

Min tråkighet gick helt överstyr i går, jag ringde Catta vid ett flertal tillfällen på en interval av cirkus 2,5 timme och vid alla tillfällen låg jag i badet och det blandat med att jag föreslår att Catta och jag ska dra iväg på en finlandskryssning imorrn, lämna mobilerna hemma, inte säga något till nån och rymma. För i Helsingfors hoppar vi av och styr vidare mot tallin och sen tar äventyret fart. Vi skaffar nya pass och dränker oss själva (våra pass) i Östersjön. Vi kommer ju också bli kända i Sverige för alla tidningar skriver om vårt försvinnande och ni som känner oss gråter (okej iaf ni som känner mig). Till slut så tror alla att vi blivit våldtagna och mördade av ryska maffian men i själva verket sitter vi på en strand på Bahamas och pimplar drinkar. Jag kommer gå under namnet Fransesca, låter lagom flådigt, och Catta är Titta-fox för det låter coolt. Catta lät sugen men hon har inga pengar så det blir inget. Men Catta blev som sagt lite orolig för allt badande/att jag vill gå under jorden så efter att hon lovat att ta med sig läsk gick jag med på att hon fick komma hit och se på handboll. Ännu en kväll förstörd... Nää men det va trevligt, vi kollade som sagt på matchen, beklagade oss över diverse fetmaproblem och förfärade oss ännu mer när vi hörde på nyheterna att fetman bara blir större och större i Sverige. Måste skärpa mig nu! Idag har jag jobbat, väldigt trevligt och nu så sitter jag återigen i min ensamhet. Ska äta middag, fish and chips = ej nyttigt. Längtar tills min pappa kommer hem från Sydafrika så man kan få lite sällis och god mat! Fast om ett tag kommer spongebob och jullan och kanske nån mer så det blir ju helt bananas

Go flashback!

apropå det jag precis skrev här nedan om min Panda så tänkte jag ändå att jag måste kolla upp det här med Pandor för den ser ju ut som en björn och nån björn vill jag verkligen inte dela säng med (Såvida det inte är Björn Bjärtifer S vi snackar om höhö ;)! När jag googlar detta får jag upp en intressant diskusionstråd på flashback, kommer då på att detta hänt mig ofta den senaste tiden när jag velat ta reda på något och ja jag tycker nog att flashback börjar bli det nya wikipedia. Man får ju läsa om det ur lite fler synvinklar, och har man riktig tur hamnar man mitt i ett hetsigt bråk. Men svaret på om pandan är farlig blir alltså enligt denna flashback-tråd både ja och nej för det råder tydligen väldigt delade meningar om detta. Svårt att veta vem som har rätt då jag känner att ingen av dessa flashback-anhängare är riktiga panda-experter men har fått fram några vettiga saker:
*Den ser snäll ut men är ett rovdjur = klappa inte!
*Tydligen är den också vegetarian vilket inte gör den till ett rovdjur *förvirrad*
*Om du möter en Panda, vad du än gör, se för guds skull inte ut som bambu (dom äter tydligen bambu)!

Gud

det är verkligen sjukt tråkigt att ha tråkigt! Håller nästan på att avlida, sammanbrott av tristess liksom. Idag har jag gjort absolut ingenting känns det som! Förrutom att röntga njurarna då.. Men sen har jag bara försökt städa lite granna, utan resultat, och sen bara suttit på mitt breda arsle hela dagen. Gick iförsig ut och gick i en timma men det är ju fortfarande ingenting om man först sitter still i flera timmar. Nu så funderar jag på att kolla på handboll, är så tråkig att jag sagt nej till att kolla på matchen ihop med andra människor, gillar inte andra människor, inte ens Cattap får komma hit, ska flytta ut till en stuga långt ut i skogen där ingen kan få tag på mig (ingen täckning och ingen bilväg) och sen ska jag leva där helt ensam med en hund och några hästar för dom är ju så gulliga och fantastiska. Fast va fan då fallerar ju hela grejen för om jag skaffar hästar så ska dom kunna hoppa och då vill jag ju åka och tävla! Gud så krångligt. Men skaffar en elefant istället, har alltid velat ha en sån. Dom kan inte hoppa som tur är så jag behöver aldrig åka nånstans. Förrutom när jag ska åka och köpa mat till elefanten (behöver stor bil alt. lastbil). Ska nog också ha en Panda för dom är ännu sötare. När jag är ledsen så kramar Pandi mig precis som han kramar den här stocken:

 

Och Pandi sover i min säng. GUUUD NU BLIR JAG HELT UPPSPELT!!! Det är som att alla mina gosedjur vaknar till liv!! Det kommer bli helt fantastiskt! Vill bli kramad så där gosigt av Pandi nu.
Men jag och mina djur kommer i allafall bo i en mysig röd stuga med vita knutar, med en mysig trädgård med äppelträn och syrenbuskar och med alldeles förträffligt mkt blommor. Allt är helt enkelt underbart! Så länge ingen av mina vänner kommer och förstör lugnet.... Håll er borta era jubelidioter!! I allafall tills imorrn! För då ska jag ha en date med Jullan och Spongan, vi ska spela the sims i flera timmar. Såååå kul :D
Imorrn ska jag förresten jobba också, ska ha femmorna så jag borde gå och lägga mig nu

Namnstatistik

Kollade precis upp hur många som heter som jag och blev nästan lite förvånad, hela 509 st heter Lotten. Trodde det var mkt färre, blir sur på alla 508 st som har snott mitt namn!!
Eftersom jag nästan fick ångest över att mitt namn blivit rätt vanligt så kollade jag även upp Malin för det var det första namnet jag kom på och förrutom att jag fick fram att det var typ 40 000 som heter så fick jag också en liten chock över att det finns hela 4 st män som heter Malin! Vackert!


Ge mig ett jobb!

Igår blev jag äntligen klar med mitt cv, wiiiiiie! Så nu ska jag söka jobb! Har redan en lista över saker som jag ska köpa när jag fått jobb (och lön), överst står en kristallkrona. Kan verka lite konstigt, framförallt eftersom jag inte har någonstans att ha den men jag älskar kristallkronor så en sån ska jag köpa!


Nu på morgonen har jag varit på Danderyd och röntgat mig (njurstenen liksom). Det var spännande som vanligt, man lär sig alltid nåt nytt på sjukhus. Nu ska jag åka till Arninge för att handla en väldigt viktig sak till mitt cv och sen ska jag städa hela huset för det ser ut som skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Idag ska jag även träna på något sätt, antingen åka skidor, åka till gymmet eller bara gå ut och gå. Måste ta tag i min livsstil nu, pronto, för jag käkar så mkt skit och rör mig typ ingenting längre så jag måste återgå till mitt hälsosamma jag. Innan det är försent liksom :O:O Men det positiva med att vara ur form slash ha några kg för mkt är att det bara kan bli bättre :) Och det är ju askul när man kommer i form sen!
Håller mig undan facebook ett tag så jag skjuter upp mitt spående lite...
Nu ska jag röra på fläsket, chingeling

dålig idé

Snabbt och väldigt oigenomtänkt skriver jag en status på facebook där jag lovar att alla som "like:ar" ska få veta vad som kommer hända i deras framtid, för jag kan nämligen se in i framtiden slash spå folk. Och nu har typ 11 pers like:at, hade förväntat mig typ en, troligtvis Melina av nån konstig anledning, så nu hänger det här över mig lite för det känns som att allas framtid hänger på mig. Men har man tagit fan i båten får man ro honom i land, så det är bara att sätta fart! Ska bara komma i rätt mood först..

I natt

Så drömde jag en dröm om en liten ponnyhäst som kunde hoppa ashöga hinder och skulle nå toppen och jag var ägaren :) problemet var att jag inte hade någon ryttare till ponnyn och när jag vaknade kom jag på en bra affärsidé som någon gärna får sno av mig. Det är ju allmänt känt att jag I framtiden risker att bli en sån där ponnymamma som rattar runt i hela landet i jakten på billiga prisrosetter från hööks, som står dag ut och dag in och mockar hästskit och ryktar, står vid sidan av banan, skriker och gormar att "jag har inte åkt så här långt för att du ska komma tvåa! Antingen vinner du eller så säljer vi hästen" och kanske går jag t.om så långt att jag dopar de andra barnens ponnysar? Btw är det sjukt att det sista är sant! Crazy! Men okej jag kanske blir en lite mer vettig ponnymorsa, så vettig man nu kan va om man sysslar med hästar. Men för att komma till saken så är affärsidén att någon mamma hyr ut sitt barn till såna som mig som inte tänker skaffa sig nån Egen avkomma inom det närmaste men som ändå vill syssla mes elitidrott genom barn. Du har barnet (gärna sött) och jag står för ponnyn plus själva coachningen. Ser gärna rika föräldrar då barnet behöver dyra ridkläder för störst framgång!

Pinigt

Jag skäms nästan lite över det här men alltså efter att mitt the Sims-beroende satt igång igen så gjorde jag slag i saken att förverkliga en gammal dröm, köpa massvis med prylpaket på blocket. Hittade en lämplig annons och mailade. Fick svar rätt omgående där det bara stod: ring på en gång om du vill köpa dem! Shit tänkte jag, dramatiskt, men ringde såklart genast. Tjejen som sålde lät först utvecklingsstört tills jag insåg att hon var typ 10 år och jag kan lova er att det inte är det allra enklaste att göra affärer med 10-åringar! Jag försökte verkligen för jag vill verkligen ha spelen men liksom på frågan om var hon bor svarar hon "ungefär vid sågen". Vid det är läget ger jag upp, börjar t.om misstänka att hon är yngre än 10 och inser att det inte spelar någon roll för om ett barn säljer detta spel för att det tröttnat slash vuxit ifrån det så borde jag, dubbelt så gammal, definitivt också ha slutat spela. Känns nästan lite perverst att köpa spel av barn när man är i min ålder..

hej

jag har världens sämsta cv och kommer antagligen aldrig få ett jobb. tråkigt tycker båda jag och antagligen båda mina föräldrar som måste försörja mig resten av mitt liv.

The Blair Waldorf I love

Det här är Blair för mig, Blair från säsong 1 och 2:

Image

Image


Blair Waldorf preppy cardigan and pearls

Nu har dom förstört Blair och hon ser ut så här:

Blair's style season 3 - blair-waldorf-fashion photo

Blair's style season 3 - blair-waldorf-fashion photo

BW Fashion - blair-waldorf-fashion photo
The Townie - blair-waldorf

The Blair Waldorf I know skulle aldrig aldrig sätta på sig nån kräkfärgad/skimrande klänning like a cheap hooker och hon skulle aldrig i hela livet sätta sig i framsätet i Dan Humphreys bil! 1. Blair åker inte shotgun! 2. Blair åker inte i bilar likt denna! 3. Hon umgås inte med Dan H!
Please bring back the preppy och helt underbart ljuvliga Blair som jag älskar!!!


Här sitter jag

Och inser det fina med att gå upp väldigt mkt tidigare än vad man behöver! Då kan man först äta frukost väääldigt segt och lyssna lite på radio, klä på sig och sen titta på klockan och inse att man har 45 minuter kvar innan man ens måste gå! Sen tittar man kanske precis som jag i spegeln och inser att man har två inte så vackra finnar som skriker pubertet och man tänker lite snabbt att det är ändå en väldig tur att man är så sent utvecklad att man fick sin första finne i 20-års åldern. För hade jag varit typ 14 hade jag definitivt sminkat över finnarna på ett osmickrande sätt och närmast liknant en orange brandbil eller möjligen en morot. Inte kul! Dessutom hade jag ju inte fått mitt smeknamn (dj) BABY Lo!
Nu så är det visst bara 25 minuter kvar tills jag måste gå *stressad*. Iförsig har jag ingen exakt tid att passa men har bestämt mig för att droppa in vid 9 idag, man kan ju säga att det typ är första dagen på jobbet :) Är lite nervös bara, när jag var där sist och jobbade så var ju min pappa där också för att skydda mig och täcka upp alla mina misstag men nu så befinner han sig aldelles för långt bort för att kunna göra detta och då vet man aldrig hur det kan gå. Min farbror är där så hoppas han är snäll mot mig, eller så vore det bäst om han körde järnet med mig och lät mig slita som en gris!? Detta är i allafall en helt öppen dag, vet inte alls vad denna dag har att bjuda!
Däremot vet jag att jag fick ett akut sug efter att pyssla med en del grejer som enbart kan göras hemifrån:
*Läsa Fantomen
*Spela the sims
*Titta på Pearl Harbour
*Äta blodpudding

Jag måste verkligen skynda mig hem så att jag hinner med allt innan man ska upp igen och jobba. Livet som heltidsarbetande är verkligen inte humant! Måste gå till gymmet också.... Suck

Vackert

Igår såg jag en helt fantastisk klänning i DN, tror jag blev kär:


Det finns inget som kan vara så vackert som klänningar! Ibland när jag ser nån klänning som är extra vacker så gör det nästan lite ont, som den här typ..
Idag så skulle jag egentligen ha jobbat istället för min pappa, har fått lov att göra det nu när han är bortrest och såg verkligen framemot det men nu så blir det ju inget idag pga. dom här himla njurstenarna. Pissigt värre! Men som tur är så har min distanskurs börjat nu så idag jag ska vara rätt flitig med den istället så jag inte behöver göra så mkt resten av veckan. Kursen jag läser är litterär gestaltning och det kommer bli fett kuuuuuuuul


Enorm frustration!

Alltså jag börjar verkligen tycka illa om det här himla gruset som sägs befinna sig i min kropp! I natt vaknade jag av att min högersida värkte men i all min sömnighet tänkte jag att det var sängen som var för hård för mig och gick och la mig i soffan men sen blev det bara värre och jag grät en skvätt. Dum i huvudet som jag är så hade jag inte heller koll på var mina utskrivna piller befann sig så jag fick åka till sjukan mitt i natten och där fick jag nya och mitt liv var räddat! just nu känns det underbart bra att ligga här och inte ha ont! Friskhet är något som måste uppskattas mer in da future! Btw så fyller CattaP år idag! Grattis gumman <3

Shopping!!!

Igår så Drog vi till tc för att fixa kläder till cp. Hade plockat med mig en riktig shoppingexpert vid namn SarreBarre S, the Queen of fashion som jag brukar kalla henne! Catta fick sin klänning och jag köpte också en klänning plus en skitsnygg kavaj som va på rea :) Sen blev det en helt underbart lugn kväll med mögelost, rötjut och på spåret. Nu så står jag i valet och kvalet mellan att åka skidor lr att spela the Sims (blev sjukt sugen efter att sarre och jag snacka om Sims igår. BÄSTA spelet!!!

Idag är det fredag :)

Dagens spännande planer:
*Köra min pappa plus polare till Arlanda. Är nervös för bilen jag ska köra är automat och jag har typ bara kört det 1 gång. Men är en bra bilförare så jag kommer överleva (hoppas iaf)
*Ringa några viktiga telefonsamtal plus ett extra viktigt till Sarre Sandahl
*Åka en sväng på skidor
*Meata Cattap i täby centrum och handla kläder med henne för hon är så knäpp att hon hatar att handla kläder. Helt sick!!

Idag saknar jag Mallan, my crazy bananas bff <3
Musik

Min musiksmak är verkligen en salig blandning, brukar typ lyssna på lite av varje. På sistone är det dock lite dött med ny musik, lyssnar på samma låtar hela tiden, fast jag älskar dom så det gör inget :) Här kommer alltså lite låtar jag tycker att ni ska lyssna på:

The pretty Reckless - Make me wanna die (favorit)
Sia - I'm in here
B.O.B - ghost in the machine
Robyn - Hang with me Acoustic version
Lasse Berghagen - Längesen
Lisa Ekdahl - Kunde jag vrida tiden tillbaka
Rihanna - Whats my name
Keith Urban - somebody like you (förstår plötsligt vad Nicole Kidman ser i honom) 
Nouvelle Vague - Dance with me
Eskobar - Someone new
Nelly - Just a dream
Steps - 5,6,7,8
Sugarland - Stuck like glue
Willow Smith - whip my hair (hemsk låt men jag hatälskar den)
Pink - fuckin perfect
David Guetta, Rihanna - Who's that chick?
Kanye West - all of the lights
The script - for the first time
Sunny sweeney - from a table away

Ohälsosam blandning av lite gossip girl, ganska mkt från billboard-listan, lite svenskt, lite 90-tal (obligatoriskt för mig) och t.om lite country :) En sak som är lite hemlig slash pinsam är att jag i smyg har börjat lyssna lite på klassisk musik (endast Mozart) men saken är den att jag alltid varit EXTREMT mkt emot den här genren för alla i min familj har alltid lyssnat på klassisk musik och jag har behövt stå ut med detta, t.om släppats med på en opera och hållt på att dö. Är faktiskt lite av ett proffs på att utskilja olika kompositörer eftersom jag behövt höra så mkt på det här och min mamma alltid frågar mig vem det är och då vill man ju svara rätt så att man sedan kan smita undan och slippa höra mer. Har alltid hävdat att jag får huvudvärk av det här och nu vore det ju så himla pinsamt om någon fick reda på att jag lyssnar i smyg, t.om njuter, av musiken jag alltid förbannat. Men någonstans inom mig så har jag alltid vetat att det här skulle ske... Och Mozart är verkligen ett geni!

Hatar rubriker

Ikväll hade jag tänkt superdupermysa och göra det jag tycker allra bäst om: bada badkar! Förr i tiden när mina vänner ringde hem till mig så låg jag antingen i badet eller så sov jag (21.00 är min sovtid) = kul kompis att ringa. Men att bada och sova var i princip det enda jag gjorde hemma för jag var i stallet till tidigast 8 varje kväll. Att bada är alltså inget ovanligt eftersom jag gör det minst en gång om dan. Miljöförstöring tyckte alltid min brorsa men annars hade jag gått runt och stunkit häst och det är ju Inge kul! Att bada är dessutom som jag skrev superdupermysa för mig och det förgyller min dag! Kärleken är enorm! Men mina planer ikväll blev inte som jag tänkt mig, badkaret och den underbara bok jag läser just nu blev inställda för min pappa ville att jag skulle lägga upp hans byxor och plocka bort nån dragkedja och han ska ha med sig dom imorrn för då ska han till Sydafrika och spela golf. Varför han kom på det här kvällen innan funderade jag på i ca 10 sekunder innan jag insåg att jag själv skulle gjort exakt likadant och ofta är ute i sista minuten så vem är jag att dämma. Men det var inte det allra lättaste, tog typ 2,5 timme och jag behövde sy för hand rätt mkt. Fast att sitta och sy framför brasan och titta på Antikrundan är superdupermys det med! Säger ju att jag åldras i förtid!

Ibland så

funderar jag på varför man överhuvudtaget bor i Stockholm? Visst finns det en massa saker man kan rabbla upp på den frågan, det allra viktigaste är väl att det är den enda platsen i hela Sverige där man inte behöver dö av lappsjuka. Men jag ställer mig frågan i samband med att jag letar efter någonstans att bo och då glider jag väldigt lätt in på andra ställen, oftast hästgårdar och gamla skolor i Skåne. Visst att Skåne inte är jättebilligt, speciellt inte typ österlen och sånt men alltså den här gamla skolan är väl heeeelt wonderful? Och priset (1,5) är också en dröm. Billigare än den minsta ettan inne i stan!!! 


Eller den här för 1,7:


Idag fann jag ett ställe som verkar vara riktigt billigt: Värmland! Tyvärr så avskyr jag Värmland. Det är nästan lite oförtjänat börjar jag tycka, det var nämligen så att det kom en ny ridskolechef till vår ridskola när vi var typ 15 år och man kan väl säga att ett krig startade och hon blev nog också lite oförtjänt ogillad (läs hatad) och hon var från Värmland så därför så blev värmland, speciellt Torsby, det värsta stället på denna jord. Måste bara påpeka att jag så här på äldre dar har insett att ridskolechefen är väldigt trevlig och jag tycker nästan lite synd om henne, hur lätt kan det ha varit med 10 hormonstina tonåringar som dessutom kallades mini-maffian (skräckinjagande bara det) och som trodde att dom ägde stallet? Men åter till Värmland så har jag börjat släppa lite på mitt hat för detta ställe och nu hittade jag faktiskt en del hus jag kan tänka mig:

Älskar tegelhus och det här är ju asacoolt och så stort att mina vänner kan bo med mig!!!


Och det här huset är ju heeeelt sjukt idylliskt, är på väg att börja gråta när jag ser det här!! Får sjuka Astrid-feelings!!! Allt som saknas är att Lotta på bråkmakargatan landar i min syrénbuske när hon försöker lära sig cykla! Blod på hennes födelsedag och allt!

 
Mitt favorithus nr 1!! Så himla vackert att jag nästan dör! Vill ha!

Och alla husen kostar under 2 miljoner, det sista kostar liksom 1 mille!!!! 1 mille liksom det är helt sjukt! Vill gå bananas och ringa och bara köpa det helt osett!!
Fast jag har inga pengar alls.... Och vafan ska man göra sen när man köpt det? Vad ska man leva på? Hur ska man hålla livsglädjen uppe? Nu vill jag egentligen säga något om att jag är fascinerad av hur folk ens orkar fortsätta leva om man bor i Värmland men det är för barnsligt, måste överge sånt nu och dessutom finns det ju bevisat att folk faktiskt kan leva t.om på de mest ensammaste, uddaste och mest deprimerande platserna i detta land. Kanske är det så att dom faktiskt är lyckligare för att dom vet vad som är viktigt i livet på ritkigt! Och vi är idioter som jagar efter status och pengar i storstadshetsen. Eller så är alla människor olika :)


Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte kommer nog inte komma som en surprice för någon, resten av befolkningen har nog också lovat det här: Börja träna! Vågar nästan lova att det är det vanligaste nyårslöftet i världen. Okej kanske inte i typ Afrika, där finns det viktigare saker att pyssla med men det är nog iaf vanligaste nyårslöftet i Sverige!?
Så nu ska jag åka till gymmet och bli lite vältrimmad tänkte jag och så ska jag simma och bada bastu huuuur länge som helst! Annat att göra idag:
*Laga en avancerad måltid
*Planera Cattas feeezt (lekar och sånt liksom och drinkmenyer)
*Plugga för jag påbörjade en distanskurs idag vilket är bra för jag behöver aktivera min hjärna. Häromdagen så var jag så otroligt korkad att jag liksom asgarvade åt mig själv sjukt länge:
Kollar på nyhetsmorgon som filmar en myrslok som precis fått en unge. Jag frågar då Nisse:
- Finns det myrslokar i våra skogar?
- Nej dom lever i Afrika, säger Nils och tycker att jag är korkad.
- Men det låter ju inte så afrikanskt, myrslok liksom, säger jag och är den dummaste idioten på denna jord.Det är nästan alltid med djur som jag säger såna här sjuka grejer vilket är konstigt eftersom jag är den mest djurvana personen jag vet! Är nästan professor i djurologi (?)! Men när jag en gång fick frågan: vad är en mammut svarar jag att det är ett stort djur som lever i Afrika. Väldigt oallmänbildat!


Gomorron gomorron

Fast klockan är lite mer förmiddag nu kanske men som jag nämnt ca 100 gånger så har jag vissa sömnproblem. Något som också har stora problem är vårt tangentbord, går knappt att skriva på det *irri*! Måste skaffa ett nytt.. Men då har jag en utmärkt anledning att droppa förbi "firman" som vi brukar benämna pappas arbetsplats. Låter som vi är maffiosos :) Ska försöka ta ett kort på Cattas drömkille! Vi snackade lite om det här med killar igår när vi hade tjejmys i Sarahs soffa. Sååååå goooos <3 LOL! Catta vill i allafall ha en soft dude, som hon sa själv:
-typ som Spongans kille som hänger med en ut till Täby kyrkby och träffar ens utvecklingsstörda polare!
Tack för den liksom... Jag och Josse snackade häromveckan också om vad vi hade för killstil och jag visade upp 2 bilder som skulle beskriva min killstil och utan att tänka visade jag denna bild:


Och sen kom jag att tänka på en sjukt söt kille som sarah och jag såg på en tävling så jag visade den också:man skulle kunna säga att Josse tyckte att jag borde sitta inlåst... Peddo liksom.
Sen kom jag att tänka på mina tre största kärlekar när jag var ung (yngre iaf). På tredje plats kommer en person som verkligen fick mitt hjärta att bulta och som också prydde mina väggar i flickrummet = Anders Svensson. Kärleken har slocknat idag men jag tänker alltid lite extra på honom när jag äter tacos <3På en solklar andra plats kommer Seth Cohen som jag älskade väldigt mkt pga sin underbara personlighet och underbara utseende. Mkt snygg! Min stallbästis på den här tiden, Saga, avgudade också Seth och vi drog ofta Cohen quotes och när han gjorde reklam för jc letade vi som galningar efter affischerna och tänkte faktiskt åka hela vägen till västerås på min moppe för att få tag på en affisch. Så en dag fick jag en affisch av kajsa och matilda, typ 2 meter hög och den satt på min dörr länge och det kändes typ som att Cohen was in da house! Lyckligaste dagen när jag fick planschen!!Första platsen är så brutalt given och jag känner liksom att en motivering är onödig, det är så klart David Beckham! Som jag har älskat den mannen...

 

Skidskytte

Igår såg jag på skidskytte, det var så jäkla grymt för Helena Ekholm vann, sjukt spännande upplopp!!


Skidskytte är så jäkla kul att titta på! Blev även väldigt väldigt sugen på att ge mig ut och åka, hoppas bara att det kan bli lite kallare för jag har dåligt glid i den här värmen och jag vill inte dö av ansträngning.. Men måste ändå ut ikväll tror jag för mina skidor lockar mig och dessutom så har jag spräckt 2 par byxor den här veckan = fettma pålägg så nu är det hårdträning som gäller!! Och inge mer godis och sån skit!

heeeello

Vill ni veta vad jag gör idag? Jag jobbar faktiskt! På den skolan jag brukar jobba på lite då och då. Började halv tio men det var ändå rätt jobbigt med tanke på att min dygnsrytm är helt upp och ner. försökte desperat sova vid elva igår men tror jag låg hur länge som helst och bara försökte och ju mer desperat jag blev desto mer gick det åt skogen.. Igår kom käraste Cissi S hem och jag blev väldigt glad över att prata med henne speciellt eftersom vi båda kände exakt samma sak, att hösten varit tråkig och nu kände vi för att göra saker ihop med andra människor. Jag vill liksom göra saker som ett gäng, har alltid drömt om att va en gängmedlem! Är i allafall på sjukt bra humör eftersom vi kanske ska hyra en stuga och åka skidor några stycken!! Love it! Så saker jag längtar till just nu: *GBG horseshow, KB-gänget, Kofman (!), Jobe, Heddan! *Åka till fjällen så många gånger som möjligt, är på ALLT som har med detta att göra, bara att föreslå! *Lördag för då ska jag först åka skidor med Crille plus nils och Cp? Och sen ska jag på julgransplundring hemma hos Nils och sen har Cattap drinkbjudning.

En söndag som denna

Hade kanske inte jättemkt vettigt att bjuda på men det har väl söndagar sällan? Jag har iförsig gjort trevliga saker, varit på en visning och shoppat loss i stinsen med Jempa. Något som har förföljt mig lite idag är en doft/smak av stall, badrummet på visningen doftade jodopax (stod kvar länge och njöt) och något som vi provsmakade i stinsen smakade hästmat. 2010 var det året mina tankar började galoppera igen (skenat har dom alltid gjort) och jag börjar nästan fasa (och förtjusa) att 2011 kan bli året jag är tillbaka i sadeln igen! Det här har ju liksom varit HELA mitt liv, jag levde i den världen men sen så en dag tog det bara stopp, mitt hästjag gick in i väggen. Jag är glad för det för då upptäckte jag en annan värld, den som inte har ett piss med hästar att göra och det var ett underbart äventyr det med och just då i början så kändes det så otroligt fritt, härligt, lyxigt att kunna åka hem efter skolan och bara göra ingenting. Nu är jag så van vid det här livet och det känns inte längre som att jag bara är på besök och det var ju allt jag någonsin ville, att va normal. Efter att hästlivet las ner så ägnades inte en tanke åt detta, ingen nostalgi, ingen saknad, bara avsky och jag kände mig så lycklig och befriad! Då var det det bästa som hänt mig men på senare tid har en saknad, längtan och ett minne av hur fantastiskt tiden som ridtjej faktiskt varit <3 Jag har alltid saknat tävlingarna och hakingträningarna men nu saknar jag nästan det vardagliga lite, att gå runt i stallet och prata lite med folk, pussa en mjukmule litegranna och såklart att sätta på sin häst en fin butetsadel höhö! Och så hittade jag ju också ett par perfekta Röda ridbyxor idag som skrek på mig så nu måste jag börja rida igen! Det är lite drastiskt att köpa en ny häst så här hux flux, vad säger man till folk liksom? Ses nån dag om typ en månad eller två när jag kanske kan va ledig från stallet? Men ska kanske bli medryttare, helst på söderby så man kan återuppta kontakten med gamla stallvänner. Röda ridbyxorna vill ut och galoppera!! Nej men va fan nu kan jag ju inte skriva så här mkt om hästar, det är ju plågsamt värre för er. Jag ska läsa en bok, har börjat med Spill, en damroman, som trots att det är en damroman inte alls är så bra. I allafall inte ännu.. Ska nog börja med hundraåringen som försvann, den ska va kul! God natt!

Lördag

Har typ insett att jag föredrar vardagar framför helger eller allra mest så gillar jag tiden mellan jul och nyår. Perfekt blandning mellan vardag och helg! Det är så soft när folk är lediga och allt är så chill och kravlöst. Men nu får man blicka framåt istället och se framemot den underbaraste årstiden då svenskarna vaknar upp ur sitt ide och korkar upp: VÅREN <3 Imorse blev jag väckt att väckarklockan som ringde halv 10 och det kändes hårt. Trodde aldrig aldrig aldrig att jag ens skulle kunna sova till halv 10! Har verkligen vänt på dygnet och jag måste vända tillbaka på nåt himla vänster! När jag lägger mig vid typ halv elva ligger jag ändå bara och vrider och vänder mig jättelänge.. I-landsproblem! Nu är jag iaf påväg till fotografiska med Jo och Heddan. Ska bli kul :) sen vill jag ta en öl

Besatthet!

Meningen var att vi skulle se på let's dance, Helena Lundbäck är ju med liksom så ska följa det och heja på henne! Är bra för ridsporten om omvärlden inser att det finns fler stars än Malin B liksom! Men Elin och Sabbe kollade på gossip girl och vem är jag att avbryta en sån trevlig tillställning?! Vi är nu inne på fjärde avsnittet och säsong två! Jag älskar älskar älskar Chuck! Crazy in love! Älskar Blair Waldorf också <3 Verkar som att 2011 kommer bli ännu ett år av gossip girl-besatthet...

Snö

Sitter på min pappas jobb idag igen, jag var tydligen en mkt uppskattad hjälp vilket iförsig är väääldigt förståeligt då jag arbetar utan ersättning. Just nu så installerar jag photoshop på en dator och tittar ut på allt snöande. Förfäras nog lite över snön också, det måste få ett slut innan vi alla blir levande begravda! Förresten så finns det en söt kille här som jag tänkte ragga upp till Catta, inte för att hon nödvändigtvis behöver en kille (who does liksom!?) men den här killen e ju rätt söt och har fina bruna ögon så det ska inte förspillas! Själv vet jag ju att man inte ska titta för djupt i killar med fina ögons ögon men det är redan försent, har redan drunknat i ett par blå ögon för länge sen... Även fast jag är duktig på att simma så blev det så, finns inget att göra åt! Men åter till brunögat hehe, mina närmanden hitills är få men har sagt hej tre gånger! Båda inom radien av 2 minuter! jag rörde mig runt i lokalen som inte är så stor och stötte då på honom flera gånger och min hjärna fick kortslutning och jag blev nervös så jag klämde fram ett hej varenda gång. Missberäknig i planen att fånga cattas drömkille men jag kommer igen! Fast jag misstänker lite homosexualitet för han gjorde nämligen en lite misstänkt vinkning med händerna vid hej-sägandet och jag har aldrig tidigare sett en man göra nåt liknande. Han skulle också kunna vara lite före sin tid vad det gäller hälsningar. Pappa påstår att han inte är gay men vad vet han om sånt, han är ju bara en..... Man! Och det är vi kvinnor som sitter inne på vetskapen om sånt här! Gift är han tydligen också men det kan pappa fått om bakfoten för det här är ju cattas soon to be husband! Men nu lämnar jag detta. Kvällen ska spenderas med Sarah B, det var så länge sen jag såg henne och jag saknar henne! Tror vi ska äta sushi och gå ut och gå med en hund hon passar. Och så måste det nog bli en filmkväll och kanske kanske att man får vara så onyttigt snuskig att man äter lite godis? Ska leka lite i photoshop elements 9 nu, har aldrig provat det förr faktiskt så chingelingen på er!

Nybörjare

Vi fick med oss Cattap på skidturen, hon har aldrig åkt förrut och både Crille och jag insåg att det bådade gott! Och mkt riktigt så bringade Cattas närvaro väldigt mkt underhållning och Crille och jag skrattade så vi nästan kissade på oss (catta med iförsig). Men ni ska veta vilken underbar känsla det var när man närmade sig en brant backa och man kände sig lite som ett barn på julafton, Cp blev lite orolig och nervös men Crille och jag ljög och sa ååååååååhh nej det är inte alls brant här, det är bara att åka på och sen tittade vi på varandra, skrattade lite och mös. Så här såg det ut:


Men sen kom markattan igång och trillade typ ingenting alls så då roade vi oss med att bara skrämma upp henne lite genom att döpa backarna som vi snart skulle åka utför till obehagliga namn, typ svarta branten och ravinstupet. Sjukt läskigt! Efter ca 1 mil började det blåsa storm och snöa så vi fick åka hem men 2 mil och lite mer än 3 timmar blev det. Är trött nu...

Btw så tycker jag att ni ska kolla in det här filmklippet när Catta åker nerför en backe, tyvärr så försvann ljudet men Catta sa först något om att nääää jag kommer trilla varpå Crille kör sin taskiga (men bra) taktik där han ryter och skriker saker som: kör nu, är du feg eller??? osv... Jag garvar mkt på klippet i allafall och ÅT det nu också hehe:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150353838155360&set=a.10150353835810360.590982.820675359#!/profile.php?id=820675359

Är uppe tidigt!

ZzZzZnark är trött! Har lagt till en dålig vana och sover till typ elva :o men nu ska jag ju ut och åka skidor :) Fast just nu lyssnar jag på Alex Schulman på radio. Han är verkligEn sjukligt soft! Förresten så ska jag berätta om en sjukt kul grej som hände häromdan på della casa men det får vänta lite för jag har lite brådis, Crille blir arg om jag segar. Förresten är han lite kjamgo idag och har packat ner en varsin Wasa sandwich till oss :)

Svårt val

Sitter i min ensamhet och funderar på vad jag ska laga till middag. Är en utmärkt kock så det blir kanske något väldigt avancerat? Frågade min brorsa vad han skulle äta i hopp om att få lite inspiration men idag skulle han äta bönor direkt ur burken och igår dippade han morötter till middag. Spännande liksom! Imorrn kommer han nog äta ett helt kålhuvud, det är hans specialitet! Egentligen skulle man kanske ringt cp för en singelbarrunda men jag måste va fit for fight tidigt imorrn för Crille och jag ska ut på skidorna och ta en lååååång runda, sjukt soft!

lite kul läsning

Massor av kul skoj och arga lappar, tidningsnotiser och insändare.Den sista vill jag sätta upp här på pappas jobb för det är verkligen bara killar som jobbar här och alla mår bra av att få skratta lite på jobbet :)


stressigt värre

Det är verkligen helt galet här just nu för min pappa är själv i butiken och alla andra verkar ha försvunnit och min far plus en kund är helt upptagna med att ordna en grej på en dator och jag har tagit emot tre kunder som behövt hjälp med allt mellan himmel och jord. Själv kan jag ingenting om datorer men är väldigt duktig på att improvisera och dessutom tror jag att jag framstår som väldigt rutinerad, fast självklart har jag inte ljugit något utan mest mmmmmmm:at och nickat och låtit väldigt funderande men sedan bett kunderna att komma tillbaka imorrn eller ringa hit. Har även improviserat visitkort för jag visste ju inte var de låg så jag fixade egna. Jag måste ju typ vara en drömperson att anställa!  


hola amigos

Idag så jobbar jag helt frivilligt och utan betalning på min pappas jobb. Dom har ganska mkt att göra här eftersom min farbror plus en annan är bortrest. Så jag tänkte hjälpa till lite. Fast jag kom hit vid lunch, sov liksom till elva så jag är lite lat och har inte gjort speciellt mkt nytta tror jag höhö. Men har iaf hämtat post, köpt 2 flaskor med saft, gått och hämtat mat till min pappa och till mig själv, ätit lunch och läst sofis mode. Ja ni hör ju själva att jag kanske inte direkt är så effektiv. Fast jag har faktiskt installerat lite grejer på en datorn och installerat drivrutiner för en skrivare *stolt*. Detta tog mig typ 2 timmar, gissar på att det skulle gått på typ 15 minuter för nån annan. Sen har jag även hjälpt en äldre man med sitt virusprogram *ännu stoltare*. Skulle nog iaf trivas att jobba här för det är mest dudes som typ gillar hockey och öl (vild gissning) men jag skulle ha kul här! Ska snart dra till djursan och hämta upp JosseB, vi ska vara lite aktiva med vårt projekt och sen ska vi kanske på bio. Imorrn blir det CV skrivande för jag måste ha joooooooobb!! Har sökt lite kurser så på måndag ska jag börja läsa iaf 75% och så borde jag skriva in mig på arbetsförmedlingen. Life's a bitch

Mellandagsrean

För första Gången någonsin känner jag mig mättad av att gåni butiker, t.om lite mättad av myrorna! Har typ gått in i Max 10 butiker idag och ändå har jag fått nog! Skumt alltså... Väntar just nu på att josse ska bli klar hos optikern sen ska va ha sällis till Täby. Jag ska äta prinskorv, fixa nyårspics och skriva mitt cv. Jag är i desperat behov av en sysselsättning! Det är inte riktigt bra för hälsan att gå runt och inte göra något alls, livet blir ju lite fattigt liksom, på fler sätt än ett. Hoppas på lycka!

hojhojhoj kapten

Idag finns det massor av saker jag borde göra, typ söka jobb, typ träna, typ städa mitt rum, typ lägga upp bilder från nyår och typ skriva något om Cattaps och min singelbarrunda :) Höhö! Catta och jag levde det ljuva singellivet i flera timmar, skedade i min säng och planerade vår vilda singelrunda som skulle gå av stapeln den 1 Januari som passande nog var en lördag :) Men sen kom Nils och singellivet blev inställt och istället ägnade vi dagen åt att ta hand om stackars nils som blivit förgiftad på självaste nyår. Händer nästan alltid honom att någon lägger gift i hans sprit så blir han jättedålig :(Ja ni ser ju med egna ögon.. Men cp och jag sysslade även med en del mansgöra, typ hämtade pizza, körde bil i snöstorm och skottade min uppfart (bara jag iförsig). Sen så låg vi i min soffa heeeeeeela dagen och kollade på typ 4 filmer. Nu ska jag och josipher till myrorna hej svejs

klockan är fem

och 2011 har börjat! På värsta tänkbara sätt! Men jag är inte den som går under i första taget! Egentligen klarar jag mig rätt bra själv, om jag får säga det själv! Och mitt nyårslöfte 2011 är att betala alla räkningar själv och slippa inkasso höhö! Och för första nyåret på länge så var jaf nästintill nykter, i allafall klar, på självaste 12-slaget :) 2011 ska jag rättfärdiga min existens!