Rädsla

Jag är egentligen ganska orädd. Jag är inte rädd för mörka skogar (bortsett från älgarna i den) eller ensliga mystiska hus. Det är överskattat att kolla på skräckfilm för jag blir aldrig rädd. Spindlar och spöken skrämmer mig inte heller och helt ärligt tror jag faktiskt att jag skulle överleva även om en gädda bet mig i foten när jag simmade. Älgar, fiskar som bits när man simmar och galna katter är inte rädsla på riktigt. Jag är rädd för två saker, först är jag rädd för cancer (jag hatar cancer) och sedan är jag rädd för att vakna upp och inte vilja leva längre. Det är jag nog allra räddast för, att bli deprimerad och inte kunna känna någon mening eller glädje med att leva. Men det finns egentligen ingen mening med att gå runt och vara rädd, ingen av de 2 sakerna går att göra något åt. Även om jag önskar att det fanns ett botemedel mot cancer så att den kunde få brinna i helvetet!
Om ni vill veta den största fördelen med att jobba hela tiden så är det att man slipper tänka så mycket. Mörka och jobbiga tankar hinns helt enkelt inte med.. Med sedan är det klart att man inte kan fly helt heller.
För att bli lite lite gladare tänkte jag lägga upp några bilder på mina kärlekar genom tiderna:

1. Den självklara första platsen innehas av David Beckham. Kärleken var brutal, så stark att den lever kvar lite lite granna än idag.


2. Jack Dawson i Titanic. Alla tjejers våta dröm. Min kärlek till Jack kommer aldrig dö ut!!! Varför var du tvungen att dö
!? Snyft
3. Anders Svensson blev den tredje riktigt starka kärleken som dök upp efter fotbolls-vm. Mycket oklart än idag hur jag tänkte. Pirret i magen har dött helt.
4. Jess i Gilmore girls. Kärlek över flera år. Fett het alltså!

5. Okej så Jess i Gilmore girls kan ha varit den första riktiga "tv-seriekärleken" men Seth Cohen was the shit alltså! Detta är killen som satt uppklistrad på alla väggar i mitt rum, jag hade tom en nästan 2 meter hög plansch på hela honom. När jag tänker på hur soft Cohen är så börjar det nästan kännas som kärlek igen!

6. Nu kommer vi till mannen med stort m. Mannen som för all framtid äger en bit av mitt hjärta.


Åland

Har varit på Åland hela helgen. Det var inte direkt någon nöjesresa utan begravning. Det var tungt och sorgligt men det måste ändå ha varit en av de finaste begravningarna någonsin. Så otroligt vackert! <3
På lördagen samlades vi alla igen och trots att vi inte setts allihopa på huuur många år som helst så kändes det som att det var igår. Jag insåg att jag älskar alla de här människorna och att de betyder otroligt mkt för mig! Jag vill aldrig någonsin tappa kontakten med någon av er så antingen får ni springa väldigt fort och gömma er eller så får ni dras med mig ett tag till! En livstid eller två..
Nu har kajan smittat mig med något konstigt syndrom, är helt knäpp och har nån tvångstanke att så fort jag hör någon nämna en ålder så måste jag räkna ut vad personen är hälften till. Som när Kajsa sa till mig i fredags: "har du tänkt på att du är hälften till 46?" då blir man allt bra glad va?! Och nu lider jag av detta deprimerande tvångssyndrom. Sjukt negativt alltså, hoppas att jag blir frisk snart.
Åker förresten till New York på Fredag. Längtar ganska lagom :) ska återse den förlorade brodern, världens bästaste och snällaste storebror ska för ovanlighetens skull få en väldigt kärleksfull kram av världens coolaste lillasyster (har fått för mig det där med coolheten iaf!)
Hej ny, I love you

Den där känslan

När man lagat mat i 2 timmar och inbillat sig att allt ska bli sjukt bra, så bra att per Moberg förmodligen kommer känna lukten och kommer över bara för att få beskåda mästerverket, och så blir allt en total katastrof och köket ser ut som en krigszon.... Men jag vägrar ge upp, en vacker dag blir allt precis som jag tänkt mig och hela världen blir vacker!
Positivt är iaf att kl är 21:47 och jag är fortfarande mycket vaken! Idag slår jag rekord i att stanna uppe länge!
Har jobbat i Hallunda idag. Det låg sjukt långt bort i områden man aldrig besökt förr men omväxling förnöjer! Jag hoppas bara att jag ska vakna upp en dag och få tillbaka min glöd, min vilja. Just nu är jag så omotiverad att det är löjligt. Jag kanske har tur och vaknar upp en dag och känner suget och glädjen igen. Men gör jag inte det så går livet vidare, då får jag göra något annat med mitt korta liv.

Progress

Kan berätta om en del stora framsteg jag gjort de senaste dagarna, har nämligen haft problem med sömnrutinerna då jag somnat vid 20.45 de senaste veckorna men nu har jag lyckats hålla mig vaken till 21.30 flera dagar i rad!! Häromdagen var jag vaken till 22.15 (då hade jag visserligen sjuk huvudvärk och illamående pga tröttheten) och igår var jag vaken till typ 21.45. Då var jag så trött att jag somnade mitt i en film och på golvet (där jag satt mig för att lättare hålla mig vaken). Men fortfarande så känner jag att det artar sig :) Det positiva med att gå och lägga sig så tidigt är att man vaknar av sig själv 6.30 och är jättepigg.


Hej

Jag tänker väldigt ofta att jag borde skriva något här, jag hade velat skriva om Hongkong resan och om hur sjukt kul vi hade och om alla softa människor som var med. Idag hade jag velat skriva och beklaga mig lite över min hals och hur ont den gör och hur smaklöst all mat smakar men det är ju en sån världslig sak att man nästan måste hälsa sin mamma det. Det har iaf hänt massa roliga grejer, det har funnits mycket att skriva om men varenda gång jag ska göra det kommer verkligheten i kapp, för hur mycket roligt som än händer, hur mycket jag än sysselsätter mig med så kommer sorgen alltid jaga i kapp mig. Men det är väl så här livet är... Jag vill bara så gärna tro att allting händer av en mening men det är svårt att förstå meningen med att att unga människor mister livet i en hemsk sjukdom, det kan omöjligt finnas en mening med att mina bästa vänner förlorat sin mamma, att vi förlorat en underbar människa och vän. Men den här månaden har bevisat att sorg och glädje går hand i hand genom livet.. Och alla underbara minnen lever kvar, för alltid <3
Det viktigaste är att aldrig tappa hoppet om livet, om framtiden. Never give up


Kajsa och Matilda jag älskar er

Snurrigt

Det har varit lite luddiga dagar, det är dimmigt liksom men nu så ska jag iaf åka till hongkong! Tror att det kommer bli sjukt bra, har dock inte koll på någonting, rotade precis fram mitt pass och packade precis klart. Förberedning är inte min starka sida :) Vet absolut ingenting om hongkong heller men som sagt, det blir superduper!


2012.03.04 <3

En dag av sorg men också av vänskap och kärlek. Jag älskar er, ni är min familj! För alltid!