stackars stackars mig

här sitter jag och surplar i mig lite saft. Är sjukt sjuk idag, har feber, någonstans mellan 40 och 50 grader. Ingen som vet helt säkert för termometern pallar inte trycket så sjuk är jag!!!! En glädjande sak är dock att jag har blivit tilldelad nobelpriset i biologi, det är tydligen ett biologiskt under att mina organ fortfarande pumpar med så mycket sjukdom i kroppen. Priset får jag om ett år men då räknas jag redan vara död så jag har bett Melina hämta mitt pris och även hålla tal (håller på att skriva det nu). Har även gjort lite av ett testamente där dom bästa av mina ägodelar delas ut bland vänner och bekanta:

5 Twist a braid - Cattap
En brieost och filmen jul i kapernaum - Melina
Min okända dotter som jag fick under mitt korta äktenskap med en oljeshejk - Malin
Handväskor i alla storlekar och ett rosa jockeyöverdrag - Bjärt
Rysk pälsmössa och Magnus Hedmans autograf - Crilleboy2
Trosor och Deodoranter - Jullan
En bild på Tommie Dee (naken) som litet barn - Cissi Spong
Lerduvegevär och en beggad daimtårta - Niwi
Tamponger - Mannica
Bh:ar - Pamela A/Louise Rocco
Sunes sommar-filmen - Jempa
Lila fluff-tröja, kan användas sommar och vinter vid speciella tillfällen - Jobe

Ovanstående har även rätt att välja ut valfri kroppsdel att ha i sitt hem som prydnad och Melina Em har även rättigheterna att publicera en dokumänter om mig och ni får alla äran att attenda min begravning. Kram

Vem hade kunnat ana att 2008 skulle avslutas på detta, högst tråkiga sätt?! Usch och fy ska nog återgå till sängen nu och tycka synd om mig själv. Den enda korta stunden på hela dagen som jag mått någorlunda okej var när jag åt glass i stora lass och tittade på en match med Manchester United.

Jag listar det bästa från min gamla blogg

Stormar och orkander, fnittrade järnet vid dom här minnena (läs den som orkar för antagligen är det enbart fnittrigt för inblandade):



En ny vän man har fått är Henrik, skjutsar överallt. Igår hämtade han oss i Stan och körde hem oss till K-byn, schyst kille. På lördag har han lovat att köra oss igen, vi är hans enda vänner så han tycker att det är lite kul. Han är dessutom bjuden på kräftskivan på Solvalla, han verkade sugen på Kareokee med John Hickey. Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete. Han ska också försöka jobba ihop 10 lax så att han kan bjuda oss på en helg på grand.


Alla är avis på min relation med Idola, egentligen är vi inte så himla tajta. Vi hade ju såklart mest kul med honom på tegel, vi var tvugna att tränga bort ca 100 gråtande tjejer innan vi fick plats framför scen. Det blev lite erotik mellan Mallan och Ola (igen!) Dom höll handen ca 10 min medans han var på scen och hon nedanför. Men nu verkar Mallan lite sur över att vi (idola and me) snackar på pa, det är ju hennes p-vän men jag måste ha lite praktiska snack med honom angående hennes graviditet.


Funtar fortfarande på att adoptera nåt slags barn, ska fungera som min lillebror/syster, städare, hästskötare och allt annat, bla läxläsare. Men frågan är om en sån här Japan kräver mycket jobb och tämjing för annars är dom ju rätt soeta med sina ögon. Men maila om du vet nått om jappsar.


Snart kommer my new horse, en äkta Killerbitch. En härlig grej är att min mamma sagt till Jempa att jag inte är så intresserad av hästar så det är ju tur att jag får en sån fin häst. hahahahahahahahahahaaaa faktiskt så gillar jag hästar, även om ingen tror på det. JAG ÄR HORSELOVER jag lovar! Gillar ju hästar bara man slipper borsta, rida eller överhuvudtaget spendera nån slags tid med dom vilda djuren



Det känns skönt att ha en ärlig vän. Elin K är den som har fått mig att inse att jag borde sluta rida, egentligen fattar inte jag heller vad som är så kul med horses. Jag är ju inte ens horselover. Så bestämt är att jag slutar rida och kommer istället ägna mig åt att dricka sprit. Hela dagarna. Man börjar på morgonen innan skolan och fortsätter sedan hela natten och sedan börjar allt om igen. Jag har startat mitt nya liv, sitter framför datorn och dricker rödvin. En hel flaska är redan slut. See yah


heeej! Har precis varit på en härlig dejt med mina två bästa vänner Crilleboy2 och HappyHappy. Jag hämtade upp Mallan på moppen. Dagen till ära var hon klädd i ett par polkagris-randiga långkalsonger (på huvudet!) över det hade hon en snygg cykel hjälm som hon lånat av mig. Det bra med den hjälmen är att den endast sitter kvar på huvudet för att den har kardborre i sig. Men i allafall drog vi på moppen, tog rätt lång tid eftersom man inte får åka fortare än max 15 km/h för Malin, varje gång man försöker öka farten skriker hon som en gris: Saktaaaaa neeeeeeeer! Jobbigt. Träffade några små tjejer på 4-h gården, vi blev vänner. Sedan drog vi alla tre på moppen mot kragsta. Det var en härlig upplevelse och såklart kul. På KRagasta försvann Crille och min moppe men dom återsågs senare. B-ringde som vanligt, KUL! Är nu verkligen säker på att Mille Lansbourgh inte är ihop med Robinson-Emma. Filip och Fredrik kunde såklart inte svara eftersom att deras nya program, som man inte orkar kolla på även fast man är kär i båda två, gick på tv. Dom satt såklart upptagna framför teven men lovade att ringa upp senare.


som ni antagligen redan förstått har jag alltså jobbat hårt, både kroppsligt och själsligt idag. Åt bullar, drack tropiska drinkar och bossade över ungefär 100 slavar. Ska tillbaka nästa vecka för att förhoppningsvis skaffa några nya vänner, jag har siktet inställt på Dimitri, ni kanske känner igen honom från Insider där han lagade en dator väldigt proffsigt. För er som inte känner honom kanske jag ska ge lite info: Han är i 60-års åldern, söt och förhoppningsvis min nya bästis. Vi får se vad som händer.


ett lite udda gäng, Jempa, Mallan, Elin K, Sanna Ni och Anna med Malva åkte till å-berga för att bada. Vi hade köpt med oss choklaspudding och några lekbestick från 10 kronors-lådan. Det var en väldigt varm dag och en massa folk. När mani allafall äntligen hoppat i så hör man någon: Heej heej! Blir så klart väldigt glad och lite överraskad när man ser Ulla Lundh flytta omkring i vattnet. sammanträffande?
Sedan bestämde sig i allafall Elin K, jag och Malin oss för att spana in nakenbadet. Jag fick simma hela vägen dit medans Elin och Malin låg i min uppblåsbara båt respektive ring och hade det skönt. Sedan låg vi där för att bevittna en massa naknamänniskor men vi fick nog när ett äldre (naket) par höll på med snuskigheter i vattnet. Jag fick ta nya tag och dra hela vägen tillbaka, tog väl ungefär 10 min. Ett problem var att det var en massa växter från botten som slingrade sig fast runt benen. Tur att man är en väldigt bra och mycket rutti simmare.


Mitt bidrag för att vinna tickes till gbg horseshow (vann inte, tror inte att dom insåg hur sanningsenliga vi var):

Det är så att min vän och jag har planerat att åka till Göteborg ända sedan vi började rida. vi har varit i globen och kollat men min kompis föräldrar har precis skilt sig så hon har inte råd att åka och jag har itne råd att betala för henne heller. I år har min mammas kompis lovat oss att vi kan få bo hemma hos henne men vi har ändå inte råd med biljetterna. Vi vill så gärna gå och om vi inte kan det kommer vi stå utanför och hoppas få se en skymt av våran allra största idol, Malin Baryard. Vi älskar henne, hon är en sån duktig ryttare och vi har sett henne tävla i Globen. Då hejade vi på henne och ropade Heja Malin!

Jag har verkligen så stora problem för tillfället. Jag är så deprimerad så jag måste gå till en psykolog ungefär 2 gånger per dag. Möjligen kommer jag läggas in på psyket eftersom jag har lite själsliga problemos. Ett annat stort problem är det att jag inte kan sova, jag vaknar ungefär halv 6 varje morgon, ganska jobbigt eftersom jag då håller på att dö av trötthet, blir ändå lite piggare under dagen men vid kl 19.00 dör jag av trötthet igen. Alltså måste jag skaffa sömnpiller och dessutom också några slags bantningspiller. Vore snällt om någon vän skulle kunna ringa mig idag och bara vara snäll mot en ensam själ. Ni får 20 kronor av min mamma om ni ställer upp


imorgon, lördag, är planerna så här: Kl 7.00 kommer Mallan och jag befinna oss i Jempas stall för att morgonfodra, när vi är klara där runt 9 tiden drar vi till Rusta som öppnar i Arninge imorrn. Vi parkerar såklart närmast ingången och är dom absolut första som shoppar loss på Rustis. Sedan drar vi till Knutby och säljer PastorKakor som jag ska baka nu. Det kommer bli great. Vi kommer bli jätte rika och dessutom så ska jag be jempa ta kort på mig med Knutby-huset i bakgrunden. Alltså mina nya idolbilder som jag ska dela ut till mina fans i Märsta. Kjam
´

Sitter inne för mycket, bestämde mig därför för att ha en slags friluftslivs-dag. Började med att sparka en boll i trädgården. Det hela gick ut på att jag sparkade iväg en boll, springer efter den och sparkar den åt andra hållet och springer efter igen. Jättekul! gungade på min gunga också och så skottade jag garageuppfarten fast det inte behövdes. Nu ska jag tvätta håret också. Det här är verkligen en ändring på mitt liv! Har bestämt mig för att jobba hårt både kroppsligt och själsligt fram till påsk


igår påstod mamma att hon inte visste om att jag tycker om att äta råköttfärs. hallå, det har jag liksom gjort sen jag var typ 5 år. Pappa förstod då varför plasten alltid brukar vara öppnad på våra paket. mamma tyckte att det var äckligt, det tycker inte jag. Det är gott, inte äckligt. Det är äckligt att äta typ en rå köttbit men inte rå köttfärs. söker i allafall en med samma intresse som mig, äta rå köttfärs. ring mig på nummer 112


okej är nu väldigt irriterad, läste precis att nån töntig hoppryttare från Norge startat den första ryttarbloggen. Eller inte!? hallå min blogg har ju funnits mycket längre än hans (Tönt). Jag menar jag har ju ridit i landslaget, os, em, vm allt men ändå så vill ingen kännas vid mig?


Det här kommer hända i Mosske: Jag får skivkontrakt och en massa miljoner, dessutom blir jag upptäckt av en tennistränare som vill göra mig till den bästa i hela världen. Jag blir det och blir också Smal på köpet eftersom jag förbränner så mycket fett av att kuta runt med ett tennisrack.
See you soon Bitches. Löv you all 4-ever.
Det var menat till alla mina läsare, ungefär 2 st. Mvh Kjam Lo


idag skulle jag och en vän ta bussen hem från stallet men missade den precis, taskig bussis som bara drog ifrån oss. Vi bestämde oss för att lifta, första bilen stannade! tur det eftersom det är ganska öbefolkat där ute i bushen. Killen som körde var schyst, kändes inte alls så läskig. Han frågade vad vi gjorde där ute och jag svarade att vi varit och hälsat på mormor. Att jag ljuger så mycket kan vara lite av ett problem men som vanligt när jag väl börjat brukar jag bara fortsätta och fortsätta. Tio minuter senare framme i V-tuna C hade jag lyckats få honom att tro att vi hette Ingerd och Margareta och var två systrar på 13 och 15. Vi bodde i Västerhaninge men var nu som sagt på besök hos Mormor som bodde i en röd liten stuga för att hjälpa henne att ta reda på om hennes två hönor led av fågelinfluensan eller inte (han blev lite rädd) men så var inte fallet, de två hönorna var helt friska. Men nu hade vi ju andra planer än att ta oss hem till Västerhaninge. Vi hade planer på att lifta ner till Göteborg med en lastbil. Vi tillhörde nämligen ett väldigt populärt rockband som hade det väldigt coola namnet Kick The Moon, i ett desperat försök att komma på något namn var detta det enda som kom upp. Så nu kände vi oss lite coolt rebelliska och skulle alltså rymma ner till GBG och skaffa skivkontrakt. Behöver jag nämna att han var väldigt impad?


drömde i natt att jag var gravid, hade en jätte biggo äckel mage men det hemskaste var att jag hade en stor bilring uppe på magen, uuuuhh. My new best friend Marty (Martina Haag) gick upp typ 100 kg, glöm att jag nånsin skaffar barn. Väljer nog reservplanen som består av att adoptera en hög från typ Afrika. En hög = En hög med barn. Söta ska dom vara. Fast dom får inte ha för stora läppar, ända kravet mellan-läppar.


Jag var singeltjej i 6 år innan jag gifte mig. Innan dess var mitt rekord på pojkvän 11 månader. Att vi var ihop så pass länge berodde på att han var helt omöjlig att få tag på och göra slut med. jag fick ringa som en dåre i månader innan han äntligen lyfte på luren



När mallan kommer hem, om några månader ska vi sjunga sånger. Alltså den Malla jag pratar om är Malla B, the real one. Det är verkligen coolt att känna henne, och så känner jag hennes lillebror, Bjärt. Han är typ bara 5 år. Malla B är i
allafall en jätte bra ryttare, Bjärt jobbar faktiskt på galoppen. Han är jockey.

verkar som om typ alla, bortsett från jag, malla och jempen, har missuppfattat det här med bloggar. meningen är inte att man ska skriva hyper-serri, man måste liksom skriva lite mer oserri, en blandning mellan halvserri, iorni och mycket ljug. till exempel om jag ska skriva om en skogspromenad.
Det är oftast inte så mycket som händer på en skogspromenad så då gäller det att lägga till lite fantasi så att det blir roligare att läsa. "Jag gick i en skog när plötsligt en naken man kom fram och skrek katten, musen tiotusen. Den meningen har jag snott av min kompis, Mappie, som idag var borttappad på prisextra men efter att ha skrikit just den meningen så högt hon kunde så hittade vi henne äntligen. Behöver jag berätta att vi alla grät i ett dygn och kände oss JÄTTElättade?

tips på presenter man blir glad över:

presentkort på begravningsbyrå
En köttyxa, gärna lite blodig.
en bussresa till afganistan



Det här var något som hände mig igår, jag berättar för att hindra andra att göra samma misstag som jag gjorde.
Det hela började med att jag skulle åka tåg till stallet för att rida. När klockan var 16.00 kom jag på att tåget går 16.04. Jag kutade som en galning, missade tåget och kom på att jag glömt min mobil. Jag hoppades att min vän som jag skulle åka med inte klev av för att jag inte var på. Eftersom jag inte hade min mobil med var det troligt att hon trodde att jag låg död i ett dike. Jag gick i alla fall in på Tobak och köpte några lotter. Lyckan var total när jag vann 5 kr! Fortsatte i alla fall med att köpa lotter, efter ca 500 och ingen mer vinst tog jag mitt pick och pack och gick till nästa tåg. Väl framme i L-holmen insåg jag att jag skulle bli tvungen att gå ca 20 mil i snöstorm.
Bestämde mig för att lifta. Efter att ungefär 100 bilar börnat förbi var jag på väg att ge upp när plötsligt en grön audi stannar in. Jag kliver in och är tacksam över att slippa gå.
Mannen som kör är jätte trevlig. Efter ett antal desperata försök att starta en konversation får jag plötsligt syn på något som sticker upp ur hans ficka, en pistol!
När den första rädslan släppte kunde jag äntligen börja använda min hjärna igen och kom fram till att låtsas som om det regnade.
- Det regnar säger jag och kollar ut genom fönstret och sväljer.
Mannen kollar på mig och undrar om jag är okej och säger att det faktiskt är snöstorm ute.
-visste du att jag är blind, säger jag snabbt för att på bästa sätt komma ur denna pinsamma situation.
Plötsligt får jag syn på något i baksätet. På golvet bakom förarsätet sitter en människa med munkavel.
Jag vänner snabbt bort blicken och försöker att inte skrika.
Men när jag får syn på vad som står i backspegeln på min sida kan jag inte hejda mig, "Du ska dö" står det skrivet med något som liknar blod.
-aaahhh skriker jag och får nästan en hjärtinfarkt.
Mannen ler hånfullt mot mig och säger sakta: Så går det om man liftar.
För en sekund ser jag hela mitt liv framför mig.
Jag inser att ingen kommer hitta mig. Det kommer antagligen stå så här i polisrapporten: Tillbringade ca 2 timmar i Täby Centrum, där köptes en jacka från hm för 70 kr, har sedan antagligen gått hela vägen till Willy´s för att köpa dumlesnacks. Har sedan åkt hem för att äta. Sågs sedan vid fyra tiden springandes till tåget som hon antagligen missade. Köpte sedan ca 500 lotter på tobak och försvann sedan spårlöst.
Jag kommer på att jag har en kniv i min påse och böjer mig ner för att låtsas knyta skorna, drar upp den blodiga köttkniven och hotar mannen med att han ska släppa av mig. Eftersom han inte lyder utgörs nu ett slagsmål mellan mig och mannen. Stark (oxe) som jag är lyckas jag till slut få in en väldigt bra träff i mannens skrev och stannar bilen, hoppar ur och kutar iväg. Jag var räddad av mig själv!

Vill bara varna er som tänker lifta att det är farligt. Alla kanske inte är lika vältränade som jag och kanske inte heller lika kvicktänkta.


Jag och en vän (mallan) bestämde oss för att göra ett test och fråga folk hur gamla dom tror att vi är.
det här är resultatet:

Mallans medelålder: 16,5
Min medelålder: 13 (bara 5 år yngre än vad jag egentligen är)
Bra är att vi i allafall slipper oroa oss för rynkor på ett tag.


För att prata lite mer om Mappis så är det så att hon för några veckor sedan blev dumpad av sin pojkvän, Olof. av oss som känner honom väl kallas han också för NalleBjörnen. Jag är så glad att jag och Mappi är vänner igen eftersom Olof var kär i mig och det blev lite av ett triangel drama men nu är då Mappen dumpad eftersom Olof tyckte att hon var ful. men jag tycker hon är jätte söt. fast hon var med om en olycka när hon var liten, hennes moster tappade henne på golvet i kyrkan under hennes dop, mallan som landade på ansiktet blev blå/lila i hela ansiktet och det sitter kvar än idag. men nu hoppas jag att ni inte dömer henne för hårt. detmen som det framgår älskar jag henne väldigt mycket för evigt. kisses and huges

LEDIGT JOBB!
Jag söker en (manlig) nanny/extra mormor som kan ta hand om mig när mina föräldrar är på rehab. Du ska vara bra med barn och dina intressen ska vara att spela blockflöjt och sticka. mejla mig på
http://www.ha-ha-not-so-much.com/ Mvh KjamBanan


en tjejkompis

Här är min bästa punkkompis Monica. Hon är väldigt läcker trots att hon har fött ett barn, visserligen adopted men ändå. Idag skulle jag åka hem från min kompis beata och då kom en bil och körde över mig (nästan) och sen fick jag men för resten av mitt liv. är det någon som kan hjälpa mig? jag har nämligen varit otrogen mot min man, Bengt, jag vet inte om ni har sett honom nån gång för han var nämligen programledare för vem vill bli miljonär. jag har nu alltså varit otrogen mot honom med min tandläkare. nu är jag rädd att han ska få reda på det då jag har en bild på mig och min tandläkare när vi poserar nakna i mitt nattduksbord. om någon har tips på vad jag kan göra för att förhindra honom att få reda på det här kan ni väl skriva till mig. det som också är lite jobbigt är att min tandläkare är Bengts son. alltså min styvson. väl mött Bibbi




Amen / Fader Darrwich


Man kan inte hälla för mycket brännvin i kvinnor, det är som att ha krut i tobaken som man brukar säga i ångermanland

För den som kan gissa var jag fullt upptagen med att titta på Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö igår. Det är verkligen en toppenbok/film fylld med citat som jag själv önskar att jag hade skapat. I vilket fall så hann jag inte blogga vilket jag kan tänka mig tog väldigt hårt på dom flesta. Crille var inte bara lite besviken, när han vaknade på morgonen var han sugen på något snaskigt och gick genast in på min blogg men neeeeeeeeeeeej ingen uppdatering tänkte Cristopher Robin och tog livet av sig. Vilken svikare jag är! Ännu mer hushållsarbete för arma lilla mig....

Idag är dagen D på min julfirartid, när jag precis som alla andra tar del av aaaaaaaaaaaaaaallt gott och onyttigt som finns att äta. Har nämligen ätit väldigt lite över jul för att få plats i en speciell röd klänning. För att ni ska kunna sätta er in i det här så kommer en lista över det jag åt på självaste julafton:
1 sillbit, 1 laxbit, 1 prinskorv och 1 köttbulle.
Farmor tyckte så synd om mig att hon erbjöd mig lutfisk *vomit*. Damen vägrar inse att det smakar skit!!!!!!!!!!! (I allafall i min mun). Sist jag gick med på den här knäppa idén att smaka lite fick jag världarnas största lass uppslevat. Det var bara att försöka muta någon av kusinerna att äta upp det i smyg, en hunka är det ju värt att slippa!

Jaja igår var jag i allafall på tegel, precis som en miljon andra människor. För er som aldrig har varit på Tegelbruket så är det ett underbart ställe där många människor har haft mycket kul. Här bjuder jag även på en bild från VIP-hörnan (väldigt udda placerad btw) Sjukt soft och normalt gäng som Jobe fångat på bild


Ja ni kan ju tänka er hur mycket underbart som händer på TB!
Var dock väldigt bitter igår (man får aldrig bra fyllor på tom mage) viskade tydligen i Cattaps öra att jag hatade alla och ville åka hem. Och hem, dit åkte vi till slut och då blev det dags att länsa kylskåpet på julmat. Catpower och jag var som två lyckliga barn under den vildaste julklappsöppningen, vi fnissade och käkade och drack julmust tills det (nästan) stod ut genom öronen.
Nu känner jag mest att det här med mat är väldigt överskattat, vill helst bara lägga mig ner på golvet, skrika: Punx not dead och sen kräkas på något jättedyrt, typ Mona Lisa eller annat arnrikt historieföremål.
Känner mig i allafall jättebisse på mig själv att jag inte drog ett så himla roligt skämt jag kom på häromdan. Man går fram till en kort person och säger: Hej vill du att jag ska beställa till dig i baren? Jag tänkte om du inte når upp till bardisken...  Hohohohohoho nu fnittrar jag i hjäl mig, bäst att sluta innan det händer en allvarlig olycka.

Cattap sover fortfarande, hon lider av dåligt morgonhumör och som man brukar säga: man ska inte väcka den björn som sover. När hon vaknar ska vi hämta upp hennes bil och sen så tänkte jag mig lite mellandagsrea och senare ikväll så är det lesbiskmiddag/afton med två ûber sexiga blondiner (?) Molle och Jo. Så det blir helt enkelt Jo, Lo, Micke och Molle :)
Håll er även uppdaterade här för jag hade nämligen tänkt att lista den, i min smak, äckligaste julmaten. Men fyyy säger mamma nu, man får inte säga att mat är äcklig, bara ogod! Gud jag är så ouppfostrad, borde skickas i husmorsskola!

Men see yah guys kisses and hugs GIRLIEFIRLFRIENDEN

Äntligen är det julafton!

Trott eller ej men det snöar :D Tror att det är lite av en turdag, letade desperat efter Sopranosboxen (älskar när folk önskar sig sånt som man själv har njutning av) hela dagen igår utan positivt resultat men idag så fann jag den äntligen i Mörby C, då hade jag redan besökt TC och till min glädje upptäckt att det var ovanligt folktomt. Smarta människor handlar julklappar i sista stund för då är det både lite folk och rea!
Hittade även övergivna granar i Arninge så vi slapp gå ut i skogen. Nu står världens finaste och mest gratiska gran i mitt vardagsrum, det är en sån där dyr gran som man alltid vill ha men är för snål för att köpa. Nu sitter jag här och läser lite serietidningar och längtar efter Kalle Anka. Jag tycker bäst om Tomteverkstan, fnittrar alltid när dom målar schackbrädet, och sen min absoluta favort: Musse och husvagnssemestern. Sämst tycker jag om Kalle Anka och världens jobbigaste fågel:


Jajaja väldigt spännande att öppna julklapparna sen, vet nog redan vad det mesta innehåller och tyvärr så blev det varken någon Koreansk kaninpäls eller några 11 cm pjucks. T.om med min pappa tyckte att dom var för höga och han är ändå en man som vet att guds gåva till kvinnorna är högklackade skor (och bröst). Det var i allafall fint att slippa vara 1,71 och istället bli 1.82 lång!!

Önskar alla fina underbara människor en väldigt God Jul! Kärleksfulla hälsningar med vänlig hälsning Kram Lo

Vem passar Jullan bäst med?

Alternativ 1. Danne Bee



Alternativ 2. Tommie Dee





Vad tycker ni?????????????

ojojoj nu är det bråttom!

Här sitter jag, hemma i Charles våning och tänker på hur mycket bra grejer jag redan hunnit gjort idag. Läste först ut en bok, laddade ner lite filmer och åkte sedan till Täby C för att köpa nya skor. Det hade kunnat bli en ren och skär mardröm eftersom jag aldrig hittar skor som jag vill ha (om dom inte har klackar höga som hus). Min mamma var med för att se till att det blev ett par normala skor, hon hatar dessutom höga klackar. Morsan tyckte typ att jag skulle köpa bergsbestigarskor som jag kunde ha på mig i New York. Men suck vi ska liksom inte på överlevnadskurs, nu snackar vi sex and the city-staden där det är fullkomligt normalt att powerwalka i Louboutins!



 Blev i allafall glad över nyheten att jag kan shoppa skor på barnavdelningen, då blir skorna typ 200 spänn billigare och då finns det mer pengar över till annat! Sen så blev det lite matshopping vilket för dom flesta hade kunnat vara en mardröm men inte för mig, neeeej för jag älskar allt som har med julen att göra och dessutom så kan jag en del bra knep: Man andas lugnt och uppskattar alla stressade otrevliga människor och om man mot all förmodan skulle bli svettig/varm så låtsas man inte om det.

Nu ska jag och Crille snart åka in till stan och shoppa lite julklappar och hitta ett par rutiga (mans)byxor a la Chuck Bass. Måste även besöka systemet och göra iordning det mesta inför mitt hetsätande på annandagen. Ska bjuda in en del vänner, i olika omgångar, att dela all julmat med. Planen är att gå upp, lagom bakfull och sedan sätta igång. Hitiils är menyn som följande:

Varm choklad med vispgrädde
Pepparkakor
Glögg
Lussebullar
Noblessechoklad
Knäck
Paradischoklad
Gravad lax
Potatis
Prinskorv
Köttbullar
Revbensspjäll
Brieost
Chokladjultomte

Ikväll ska jag hugga ner en gran i skogen, klä den väldigt fint, slå in mina julklappar, rimma, titta på sunes sommar och en underbar julfilm vid namn ensam hemma


dan före dan före dopparedan

Men herreguuud det här känns absolut inte bra, att det är jul i övermorgon och det är inte ens snö! Och jag har inte köpt några julklappar. Det hade i vanliga fall inte varit något att oroa sig över men nu är det så förfärligt att det stod i mitt astro att jag kan få problem att hitta dom sista julklapparna så jag måste vara ute i god tid. Suck alltså! Det här med astron är ju ibland lite förvirrande eftersom det står olika i alla astron. Själv brukar jag helt enkelt välja det astrot som är mest positivt, höhöhöhö!

Är sjukt sugen på att åka slalom just nu! Skulle nästan kunna döda för det :)



Kom precis fram till att jag ska skjuta lite på julklappshandlingen till imorrn, ska suprice suprice laga middag till Charles och sen ska vi antagligen se på Green street Hooligans som jag precis laddat ner. Underbar film det där! Måste också planera juldagen, vill nämligen ha en julfest innan tegel och sen så måste ju även årets mest överskattade högtid, nyår, bokas. Kommer antagligen spy och sån skit.


I take my breakfast in bed!

Här sitter världens kanske bästa hushållerska och lyssnar på när Charles snarkar.
Är stolt över hur bra jag klarade min uppgift, det är alltid lättare att städa hemma hos andra, plockade t.om. ur diskmaskinen! Skulle göra det tusen gånger om för belöningen man får, massor av gossip girl avsnitt är värt allt i hela världen!! Skulle bestiga ett berg, högt, för att få vara med om det här! Crille verkar väldigt trött, har sovit hela tiden, så nu spelar jag lite Titanic-musik som är fin att sova till. Jag får helt enkelt åka hem och roa mig själv höhöhö. Funderar som vanligt på vilken film jag ska se, kanske Titanic?!
Leo Dee är ju så het så att man bara vill dö tusen fucking miljoner gånger om!!!!!!!!!!!!!!


Jippiehoooooo julloooooooooooooooooooov

Äntligen får man lite behövlig ledighet! Nu ska jag verkligen bara göra sånt som man alltid gör på jullov, fast tyvärr kan man inte åka skidor eller pulka men ändå. Har ett litet dilemma som handlar om julafton, ska nämligen ha en väldigt fin men tajt klänning på mig dagen efter och den lämnar inte så mycket plats åt julmaten :( Min idé var ju då att jag köper hem allt det som man ska äta på jul, pepparkakor, alladinchoklad, lussebullar mm och svullar i mig det så fort jag kommit ur den här klänningen ungefär den 26:e December. Då kan jag käka prinskorv, dricka glögg och käka knäck tills det står ut genom öronen på mig. Ett annat alternativ, som en god vän till mig tipsade om, är att helt enkelt sätta på sig en annan klänning. Tufft val, det tål att tänkas lite på!

Igår så var jag först och tämjde en vild häst lite granna och sen så blev det en fin tripp till ÖB. Höll nästan på att komma försent till systemet också men som tur var så hann jag precis innan klockan blev tre. Efter det här så skulle det bli lite gossip girl men tyvärr så har ju dom här himla terroristerna fortfarande belägrat Täbys internet så då lackade man ju mest järnet och drack en bira i stället och hade en liten välkomstfest för familjen Smedman. Hade nog "glömt" att tala om för Crille att den skulle vara hemma hos honom men det löste sig och nu ska jag bara vara hans slav hela veckan, laga mat, städa, bädda sängen mm. Har t.om. gått med på att bli kallad Dorotha...
Hade ett litet invecklat bråk med en (jobbig) taxichaufför. Det hela började med att jag säger till Pelle: Livet är hårt, jag vet! Varpå taximannen lackar järnet och rövar bort mig och tänke våldta för att sen mörda mig och säger att jag kan absolut inte veta något om att livet är hårt för enligt honom kan man inte göra det om man är uppfödd i Täby. Ville verkligen bara mörda den här mannen som inte verkade förstå att livet kan vara hårt på andra sätt än ekonomiskt. Jaja kom tillslut hem till Charles och då var klockan halv fem och det var dumt av mig att inte tänka på att jag faktiskt hade kommit fram ungefär 60 min tidigare om jag bara gått dom få metrarna från tegel. Cattap och Crille var i allafall jättesura på mig och var jättedumma och jobbiga men jag kan förstå deras ilska lite granna så nu måste jag ordna en fest i deras ära. Blev dock lite sur på Crille när han imorse säger: Vi borde sovit i farsans säng istället så hade vi sluppit trängas. Men guuuuuuuuuuud säg det lite tidigare innan man måste klämma in sig tre pers i en pytteliten säng!!!!!!!!

Nu är jag i allafall väldigt imponerad över att jag har varit så aktiv, trots min sömnbrist, har tagit ner massor av julsaker från vinden och dekorert huset lite, gjort hemmagjord julkort som ser ut som ett bajshål men ändå och nu så ska jag åka till Boge och grille korv! Jättemysipysigt! Nästan så att man kräks....
Förresten var det jättekul när Cattap cruisade runt mig lite i hennes farsas coola bil, jag satt bak för att känna mig lite mer Chuckig och låtsades att jag drack lite whiskey. Catta tyckte i allafall att det var kul, det kändes som att hon körde en kändis på väg till rehab!
Vad blir det till middag är nu dagens stora fråga? Jag måste ju börja mitt hushållerske-liv buhuhu

Idag är Gud med mig

Det var nära ögat att jag var tvungen att gå på en konsert idag, i en kyrka och allt. Opera skulle jag nästan kunna gissa på att det var. Jag dog nästan lite inombords men sen visade det sig att högre makter ibland kan komma till undsättning, en bilejett försvann mystiskt! Jättetråkigt för mig som nu måste gå och julhandla med Charles och lumpenpolare. Kan säkert bli väldigt nyttigt för mig att lyssna på deras lumpenprat. Charles har även lovat att vi ska titta igenom ALLA bilder från lumpen och jag är även lyckligt lottad att få hela lumpentiden berättad för mig!


Blev lite inspirerad av Lollo och tänkte kanske därför ge mina bästa nedladdningstips, laddade nämligen ner en del bra musik häromdan när internet äntligen fungerade:

Jazmine Sullivan - Bust your windows
Moby - Natural blues
Beyoncé - Single ladies (put a ring on it)
Incubus - Love hurts
Kings of Leon - Sex on fire
Lily Allen - Everybody´s changing (orginalet med Keane är bättre men ändå)
Lincoln Hawk - Everytime
The Fray - You found me
Benny Benassi - In tango
Alanis Morrisette - I´m a bitch
Natasha Bedingfield - Somewhere only we know

Gud vilken underbar liten mix av nytt, gammalt och jätte old!
Jag är ju en väldig lover för 90-tals musik, vem skulle inte bli glad av lite Looking back over my shoulder, freestyler mm?! Men nu har jag i allafall börjat lyssna lite på Tatu. Två lesbiska chics från Ryssland, skoluniformer och några medelmåttiga poplåtar det är vad jag kallar ett himla framgångskoncept!
Nästan som om jag skulle starta ett band, dom musikaliska framgångarna skulle kanske utebli men vi skulle säkert få nobelpriset i biologi (eftersom alla som hörde oss fick hörselproblem).



Förövrigt vakanade jag klockan 5.30 imorse. Blev jätteglad :) Tittade på jul i kapernaum och läste lite gossip girl-böcker. Ingenting i böckerna stämmer överrens med serien men den är bäst ändå!


jag vill ha sommar!!!!!!!!!!!

Shit vad det är svinigt obehaligt kallt i det här landet!!!





Nu måste jag bara städa lite lite till sen borde jag kanske börja fundera på att köpa julklappar, känner mig nästan lite stressad men det löser sig! Har ju även en fest att annordna och det vore fint med lite nyinköpta discolampor.

en historia om igår och idag

Igår kväll fick jag plötsligt väldigt bråttom eftersom jag lovat att köpa en sak till min pappa på Ica och klockan var typ kvart i åtta och Ica i täby kbyn stänger åtta. För övrigt är det ju helt värdelöst att dom stänger så tidigt. Borde finnas regler på att butiker borde ha öppet till minst 22.00! I allafall så gick jag och glömde genast bort att jag hade bråttom och vandrade lite i skogen. Jag gick och fifflade lite med min ipod när jag PLÖTSLIGT (!!!!!!!!!!) tittade upp och insåg att en man stod precis framför mig. Mitt hjärta tog ett litet extra skutt men sen insåg jag att det var en gammal polare fast både han och hundarna stod helt blixtstilla. Jaha tänkte jag, har Göran fått en egen staty. Längs motionspåret och allt! Nog för att han är sportig, går upp klockan 4 på morgonen för att åka skidor till jobbet mm, men det här börjar nästan kännas lite otäckt. Men sen rörde alla på sig och var glada. Jag gick till kyrkogården och bestämde mig för att tända ljus i minneslunden på julafton fast egentligen ska man inte gråta på jul och jag gråter alltid när jag tänder ljus. Det är rätt patetiskt för när jag frågar mig själv varför jag gråter så kommer jag alltid fram till att det, som alltid, handlar om mig själv. Typ om min mormor skulle kika ner från himlen så skulle hon väl inte komma på något bättre att göra än att vara besviken på att jag blivit en sån hemskt dålig människa. Eller jag kanske alltid varit jättejättehemsk???

Idag hade jag kommit på ett utmärkt sätt att städa, jag skulle helt enkelt bara flytta alla smutsiga kläder till tvättstugan och sen var det i princip färdig städat. När jag efter ca 1 timme fått ner alla kläder insåg jag till min förfäran att typ ingenting fick plats, bröt ihop och blev totalt nere, grinade lite lätt och önskade att jag skulle tillåta mig själv att lägga mig under täcket och dagdrömma om mitt självmord. Men som sagt, det är förbjuden frukt! Har redan slösat tillräckligt med tid på sån skit och jag vägrar att känna mig så där igen!!!
 Har du tagit fan i båten så får du ro honom i land!!!!!!!! Bara för mig att fortsätta städa.....

 Jajajaja har i allafall varit med om en liten trevlig sak hittills idag, följde champions league lottningen och Real Madrid ska möta Liverpool. Bra då behöver man inte oroa sig att åka ut! Gillar i försig Steven Gerrard, vi är rätt bra polare, lärde känna honom genom Chris "Hiphopguy", en fin vän från Tiffis! Måste diskutera med Charles hur kul det kommer bli att se Inter åka ut mot Manchester United. Alltid välsignande att se Italienska lag lida.


Look Nathaniel there are three things I care about in this world, money, the pleasure money brings and you.

Chuck Bass måste ju räknas till världens underbaraste tv-personlighet. Om jag fick önska mig en sak så skulle det vara att återfödas i Chuck Bass kropp. Skulle bara vilja ha hans liv och hans klockrena ordförråd!!! Jag skulle gå runt i världens schystaste outfits slash en sidenmorgonrock och dricka whiskey alla tider på dygnet, åka runt i min limmo och dricka champagne, vara allmänt jävlig och sen självklart umgås med snygga tjejer (helst flera samtidigt).
Man har ju alltid gillat Nate lite granna men efter scenen när dom spelar Crocket så slog ju Chuck alla rekord i att hetsa upp folk (kan jag tänka mig). Måste införskaffa lite Crocket-kläder nån dag!!




Även fula barn måste få julklappar!

What the fuck is up med internet, det är helt cp i hela Täby, tror jag. Man börjar ju fundera på om det är själva kommunen det är fel på?? Kanske ryska spioner som vill ställa till det för Freddan R. Visste att det skulle komma nån skit ur att ha statsministern boendes i kommunen! Jaja jag får väl skita i att ladda ner ny musik och nöja mig med några hederliga gamla dängor. The Tide is High med Atomic Kitten är inte helt fel (är även Linus LK´s favoritlåt)

Om förmiddagen var väldigt ohändelserik så var resten av dagen nästintill crazy! Först så blev det en liten favorit i repris, me and Chuck Basshole tittade på Benjamin när han provar karate



oooooooooooooooooooooooohhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj vad det gjorde ont men ändå fick karate 5 av 5 toast. Superkul som Benny brukar säga!

Sen fortsatte vi med lite Gossip Girl tittande och drack den vanliga Gossip Girl drycken: rom och cola med massor av is och lite paraplyn och sån skit för att höja stämmningen!



Helt plötsligt så inser Crille att han nästan glömt bort att han skulle på matchen mellan Aik och Malmö!!! Han vann nämligen biljetter på nåt slags lotteri nån gång på råsunda. Jag blev i allafall glad över att få följa med även om hockey inte är favoriten. I paus fick vi även träffa en soft snubbe vid namn Anders Gozzi eller nåt liknande. Då fick alla som var där, det var typ 10 pers till som vunnit på lotteriet, ställa frågor och sån skit. Crille pratade såklart väldigt mycket om AIK och en massa om att AIK är ett aktiebolag och om hur man ska styra alltihopa och ekonomi blabla. Tror Gozzi var lite impad! Jag passade ju på att fråga vilka som var singlar, man ville ju roa publiken lite :)
C och jag är bra på att snacka massor, minns när vi skulle hålla ett föredrag för klassen om Manchester United. Vi stod typ bara och snackade goja i 30 min men det var säkert kul för övriga att höra på :D

Nu ska jag förbereda för lite cruising! Måste även ordna en guitar hero-turnering eftersom pappa verkade så besviken över att vi inte dök upp idag. Måste träna en del först, ger mig inte in i tävlingar om jag inte har chans att vinna!

Här är förövrigt mina 12 biljetter till juldan:


Helt sjukt att jag lagt ut nästan 2000 spänn på det här!! Men nu är förhoppningsvis alla informerade om dom nya priserna. Man går ju inte runt och gör folk tjänster utan att tjäna något på det själv! Crille sa tidigare till mig på msn att: det märks att du kan det där med pengar och han hade helt rätt! Har försökt lära ut lite till honom men är osäker på hur det går. Vi löste i allafall våra problem med middag på ett väldigt ekonomiskt sätt: Crille åt helt enkelt en väääääldigt stor tallrik med gröt. Mumsfillibabba!

 

Dags att gå, funderar på att titta på Irene Huss.


Ju mer jag lär känna människor, desto mer tycker jag om hundar!

Allt blev inte riktigt som det var tänkt idag men det blir det väl aldrig!?
Har gjort absolut ingenting, har precis ätit frukost. Det finaste med att vara arbetslös är att man kan vrida och vända på dygnet och dagarna hur mycket man vill. Mår inte helt prima idag och dessutom är det så mörkt och kallt att jag vill dö. Ska åka hem till Crille nu och rädda min mobil som jag glömde igår. Har förövrigt bytt tele nr men det är väl ca 2 personer som har det vilket är väldigt fint. Älskar verkligen att gå under jorden! Brukar göra det på sommrarna, dra till åland, stänga av mobilen och leva i min egen lilla värld. Men det är klart, det kommer ju en dag när verkligheten kommer i kapp...

Tror att Charles och jag kan få vissa problem att komma fram till vad vi ska äta till middag, visst en pizza och gossip låter ju utmärkt men jag kör ju en budget-diet som går ut på att man äter så lite som möjligt inför Mallans och Bjärts välkommen hem-fest på lördag. För då behöver man bara dricka typ 2 öl och ändå bli packad = gynnar min ekonomi!


Good catching up!

Igår var verkligen lite av en galen tisdag. När jag jobbat klart gick jag hem till Charles, vi dj:ade lite granna vilket kändes rätt coolt. Sen bestämde vi oss för att gå till Täby C men på vägen gick vi förbi en skola som hade rast och vi startade en tävling. Den av oss som kunde få flest nummer av 13-åriga tjejer slash killar skulle få en pizza som förloraren skulle vara tvungen att tigga till sig av en pizzeria. Förloraren var även tvungen att köpa en jättestor cola och sedan äta något äckligt ur Charles pappas kylskåp som aldrig används = risk för möglig mat. Det här blir en enkel match tänkte jag och gav mig av på jakten av småkillars nummer. Tyvärr lyckades Crille få ungefär 5 nr mer än mig eftersom han lovade att köpa ut. Som tur är så är jag väldigt älskad av pizzeriaägare så det var inga större problem att fixa den här pizzan. Lite jobbigt var det i allafall att sitta och titta på när C åt och ännu värre var det att behöva äta ett ruttet ägg. Blääääääää!


Efter att ha tittat på GG ett tag så ringde Crilles polare, också arbetslös, han satt hemma och krökade ner sig. Helt ensam hade han suttit där sen tidig morgon så vi kände oss skyldiga att ställa upp i nån slags arbetslös förening. Tur att lonely boy, som vännen var tvungen att kallas eftersom att vi andra är lite hooked på Gossip Girl, hade varit på ålandskryssning. Vi låg alltså mest i soffan, drack bira och lyssnade på musik från Titanic. Blev i allafall berusad och senare även strandad i Solna. Kul att det typ inte går att ta sig därifrån efter kl 1 på natten. Jaja tänkte jag problem i trafiken är ju en av mina specialiteter och om det mot all förmodan skulle gå dåligt så är det väl ändå Råsunda man ska dö utanför. Självklart kom jag ju hem, efter lite olika trippar runt i stan, gick bl.a en liten fönstershopping på drottninggatan. Kom fram till att jag skulle kunna bli avsläppt i den djupaste skogen i Norrland och ändå hitta hem!

Lonely boy är en arbetslös man som vet vad man sysslar med på fritiden!


Idag har vi i allafall planerat att spela guitar hero hela dagen och imorgon ska vi på kryssning. Jippie :D


Behöver er, vill pöka er, säg inte nej!!!

GUD GUD GUD det pirrar i hela min kropp när jag tänker på att Mallan kommer hem om bara några dagar. Lördag närmare bestämt!!! Och sen är det bara några få fnuttegulle dagar tills Jobe kommer hem. Dom fantastiska 3 blir 3 igen :D :D Den sista tiden tyckte jag nästan att vi alla tre tappat stinget lite granna, Jo var inte ens hälften så galen som vanligt och Mallan var plötsligt övertrevlig mot allt och alla. Jag gillar dom bäst när vi gör galna upptåg, bråkar lite med randoms och är så där underbara som bara vi kan!!


















ROCKSTARS ON TIFFIS


Ni e´ så jävla special!
Ni är dom bästa brudarna ja mött
Så varför gå, låt kärleken bestå
Så sprid lite lööööööööv


Jippie!

Johan (gammal klasskompis) var precis här och lämnade en julklapp från mina kära kusiner som är i Afrika. Den första julklappen för i år :D Är väldigt spänd! Johannius och jag han även catcha upp, snacka om lite öl och en del filmer. Vi delar samma kärlek till gudfadern vilket vi i försig kanske inte är helt ensamma om. I allafall så saknar jag nästan att gå i samma klass. Vi hade rätt så kul!





Btw: skåne är ju sjukt exotiskt, nu har dom haft jordbävning där nere. Borde dra på charter dit snart.

Good morning Upper East Siders

Varför ska man ens gå och lägga sig när det verkliga livet är så mycket roligare?
Fast mitt sovande liv får väl ändå räknas som rätt spännande, är ju världsmästare på att drömma. Drömmarna är en vild mix av det mesta. Minns när jag drömde att jag och David Beckham shoppade en bröllopspresent till hans blivande fru Posh Spice. Från honom blev det ett vykort med skärgårdsmotiv och av mig fick hon en stickad halsduk. Väldigt posh alltså! En annan sjuk dröm var när Ronaldo (den äkta) kom och fikade på stallplan för att Arne Pörschke fyllde år, jag var lycklig i allafall! Dom här drömmarna är ju rätt gamla men jag drömmer fortfarande en del om fotboll. En dröm som ställt till det mycket är den när jag drömde att jag var Henke Larsson, skulle precis skjuta bollen i mål, sparkar då självklart till i sömnen och får kramp. Sen den natten har jag kramp jättejätteofta. Livet som fotbollsproffs är verkligen tufft....
Ibland drömmer man ju även lite erotiskt, som tur var inte alltför ofta om någon man känner. En gång drömde jag dock att jag låg naked i Bjärts säng men som tur var så handlade drömmen mest om att jag var en jätteunderbar flickvän så det blev inte så mycket mer med nakenheten. Skönt!
En av dom obehagligaste drömmarna var den när jag öppnade dörren till Mvägen 147 och då var dörren till badrummet öppen och där stod Mallan och duschade med en tjej :O :O

Nej nu ska jag nog klä på mig, ska jobba idag och efter det ska jag nog mörda Charles för att han sa att avsnitt 14 (Gossip Girl) visst skulle komma idag men det gör det inte!!!! Min dag är förstörd, palla att vänta till 5:e Januari!
Hoppas i allafall på att vi fortsätter vårt Gossip Girl tittande lite senare!



Här är förövrigt ett av dom vackra kärleksparen jag hjälpt!! När dom kom till mig för hjälp var dom djupt olyckliga och hade "vissa" problem men nu är dom lyckligare än någonsin som man kan se på den här bilden!


hej hej, hemskt mycket hej

Är helt slutkörd i mina fingrar efter att ha spelat guitar hero heeeeela dagen.
Det finns så himla mycket bra saker på farsans jobb, inte bara en jätteskön soffa och en stor tv. Förrutom guitar hero har dom även det där idiotspelet med trummor vilket är sjukt svårt men ändå. Jag vet i allafall var jag ska spendera dom närmaste dagarna :) Behöver verkligen träna lite för pappa slog mig med typ 20 000 poäng varje gång. Suck, hatar att förlora!
Det har i allafall kommit en ny kille dit som är från Norrland. Ska höra om han kan spela guitar hero med mig en hel dag. Tycker att det är en vettig arbetsuppgift för honom att underhålla arbetslösa Lo. Vore perfa om han kunde komma med ut på stan och bära kassar och vara lite smakråd som en shoppingassistent. Skulle även gärna se att han dokumenterade en dag i mitt liv, har alltid varit i behov av en kameraman *smile*. Sedan behöver han även vara mingelfotograf när man går ut och svara i min jobbtelefon och boka möten och sånt. Ska försöka övertala pappa till att det här är en bra idé :)

Mitt häng i källaren


Har varit på jakt efter en svans till Micke (min pälsmössa) och för er som undrar så ja det är Micke från Micke och Molle. Han tappade sin svans under Gbg horseshow något år, jättetrist. Hittar i allafall ingen passande svans till honom nu.

Micke då det begav sig:


Micke nu:



Nej nu måste jag verkligen rycka upp mig och bege mig hem till Christoffer Lådman, det är verkligen gossip girl time nu!

Klart slut varningstjut

haj på daj

Solen skiner så här fint på morgonkvisten och det är trevligt. Eftersom jag nuförtiden aldrig behöver gå upp tidigt så räknas allt innan klockan 1 som morgon, brukar lite sömnigt titta på folk som är ute och motionerar vid den här tiden. Hur orkar dom? Själv föredrar jag att gå 1 mil senare på kvällen när det är mörkt ute så att man bara kan traska runt lite lugnt och fint och lyssna på musik och hoppas på att man ska slippa träffa en älg eller vildsvin.
Någon annan än jag som gillar storleken på den här??

Nej ett bra vildsvin är ett dött vildsvin. Borde börja jaga.

Idag känner jag mig nästan lite sjuk, tillståndet är i allafall väldigt förkylt vilket också får mig att känna mig en gnutta nere. Ska därför åka till min pappas jobb och hänga runt lite där tänkte jag, det finns ingen bättre människa att umgås med än min pappa vid lite nedstämndhet. Har börjat tillägna folk lite olika låtar, när jag lyssnar på en låt så kanske jag tänker på en viss person. Pappsen ska nog tillägnas
You Rock My World  och Munken, död häst, tillägnas såklart I´ll be missing you. Ska nog skriva ner alla låtar som jag tillägnar folk. Men för guds skull sitt nu inte hemma och hoppas för mycket för det är bara speciellt utvalda som får en låt.
Måste även titta till min mobil idag som Dimman håller på att laga. Har inga större förhoppningar om att det går bra men hoppas kan man ju alltid :)

Eftersom jag missade täby musikklassers luciatåg i lördags så har jag letat upp en gammal skiva med en gammal konsert inspelad som jag kan lyssna på. Deras luciatåg rockar fett!!
Fast här är ändå det bästa luciatåget av alla, massor av kjamgoa kids:


måtte djävulen ta alla fruntimmer

Idag är en bra dag, som dom allra flesta dagar men just  den här känns lite extra trivsam. Har en del planer för veckan, har bestämt mig för att hoppa över fastan eftersom det kändes rätt plågsamt. Men helt utan plåga tänker jag inte låt mig vara, ska tvinga mig själv att gå 1 mil varje dag den här veckan och om jag inte gör det så måste jag stryka en sak från önskelistan. Då skulle man ju kunna fuska och skriva dit massor av saker man inte vill ha men icke sa nicke. Regler är till för att följas! Och jag gör aldrig nåt man inte får, folk brukar t.om prata om mig som Lo del Justitsio!

Har besökt lite butiker i stan, hittade ett par skor och det är redan äkta kärlek mellan oss. Önskar mig dom galet mycket! Fann även en sjukt soft klänning på Beyond Retro. Den är intensivt rosa i paljetter och liksom bara skrek efter mig när jag kom in men tyvärr så är min ekonomi för ostabil för rosa klänningar. 
Senare så meatade jag Spoon väldigt snabbt i TC och sen så meatade jag vidare med Jempa som shoppade julklappar. Högintressant dag!

Mmmm vad kul det ska bli att gå ut i kylan nu MEN, spänningens ögonblick närmar sig, när jag kommer in ska jag titta på en film :) Filmer jag varit sugen på hela dagen:

Sunes sommar




Superbad




Jag vet vad du gjorde förra sommaren



Oroa dig inte, du är en sån där kille man lägger märke till lite senare på kvällen, när man är på väg att ge upp!

Nu har min kära vän dragit hem till Åland och jag är lite avundsjuk t.om. när jag tänker på att hon ska på praktik och rensa fisk i två veckor. Tror nog nästan att det är läge att döda henne för hon vet egentligen alldeles för mycket om mig. Det är en sån människa som man kan säga nästan allt till, hon är bättre än någon psykolog jag någonsin träffat!

En vän är nån som vet allt om dej, men som ändå tycker om dej

Igår började jag nästan grina lite när jag snackade med Mallan, så mycket saknar jag henne! Började även gråta lite idag när jag tänkte på Munken. Saknar honom väldigt mycket ibland, tyckte verkligen om honom vilket är väldigt stort eftersom jag har svårt att connecta med djur på ett djupare plan!


En fet men söt Munki i hagen dagen innan han dog buuhuuhuhu


Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you

Gillar du kassler?



Nu ska jag slå mig ner i soffan med min nuvarande bästis och titta på playa del sol. Älskar verkligen när Tommy mutar ett par gäster med 4 kg patanegro eller vad det nu heter. Tror säkert att dom har användning för det på solsemestern. Det är också fint att Linn har sån bra kontakt med sina inre safter :D


Har vissa planer på att titta på jul i kapernaum och mysteriet på greveholm någon dag. Kan bli mysigt att återuppliva lite barndomsminnen! Häromdan så mötte jag två sjukt softa 9-åringar, dom fnittrade som tokar och hade så bästiskul och påminde mig sinnessjukt mycket om mig själv och min best friend back in the days. I vilket fall var den ena tjejen typ min soulmate, hon berättade om hur jobbigt det var att alla hängde efter


Lotten lottar

Här kommer min nyaste idé, en frågesport där man sedan kan vinna lite grejer direkt från mitt rum!!!! Det första priset, för dagens frågesport, är en tavla med ett porträtt på mig i. Perfekt att ha med på resor eller att ha på sängbordet om man drömmer mardrömmar. Då kan man slå upp ögonen, se mig och pusta ut för då är man i himlen :)

Frågorna:

1. Vilket rike tillhör svampen:

1 djurriket
x växtriket
2 inget av dom

2. Vilket år anföll Japan Pearl Harbor?

3. 1995 gick en julkalender om en stjärna som lagt sig ned för att sova precis under en liten stad. Vad hette den??

4. Vilken serietidning får Lo ALLTID på julaftons morgon av sin mor?

5. Vad lagar farmor för mat till Bamse och hans vänner?

6. Vilken färg är Kalle Ankas bil?

7. Vad betyder det latinska ordspråket In vino veritas?

Reglerna är enkla, inget googlande!!!


Tillägnat Melina, en ensam stjärna på himlen!

Hejcon Bejcon

Har finbesök i helgen hehehe. Min avlägsna släkting Matilda som egentligen är mer som en familjemedlem eftersom vi praktiskt taget bor ihop hela sommaren är här på besök från Åland, the island som jag älskar mer än något annat <3
Just nu är även Cattap här och tittar på Stalingrad medans jag är mer intresserad av mötet mellan Barcelona och Real Madrid. Cattap och jag kom i allafall fram till att hästarna i krig lär gå med vissa komplikationer i benen, lite hovbensrotationer och inflammationer mm. Ingen vet.vård där inte! Då kom jag även fram till en bra replik jag ska använda mig av i framtiden vid halta hästar:
-Duger det i krig duger det i ridhuset också!

En annan rolig sak som hände var när en snubbe i Matildas klass frågade vad hon skulle göra i helgen och hon då sa att hon skulle hälsa på mig. Snubben ville genast paras ihop med mig och få min msn vilket Matilda gav honom. Senare under dagen hör hon hur den här killen säger till en annan:
-Jag är på g med Matildas kompis från sverige!
Kul att man får pojkvänner så där lätt nuförtiden :) Hihihihihii. Tildisen kände sig då lite tvingad att berätta att jag är dum i huvudet och att jag skulle dumpa honom för att han har fula skor. Men då gick han och köpte nya :) Cutiepaj <3

Nej nu ska jag nog gå och planera en välkommen hem-fest jag ska ha i Malin och Björns ära och lite i Cristopher Robins ära också för han ska ju snart dra iväg i krig och allt :( Kommer sakna dig och vårat liv ihop min älsklingsvän!!! Tror att Crille har varit lite orolig att andra tagit hans plats när han har varit i lumpen men så mycket kan jag lova att Cristopher Robin och DjBabyLo alltid kommer vara best friends <3 Vet att Mallan saknar Cri rätt mycket. Hångel???

En ny tradition är att skriva upp ett minus jag har gjort och ett plus:

Pluset är att jag ringde till min farmor, tog först en bira för då blir det lättare att angagera sig i samtalen om vad som händer på Åland, vem som fött barn, vems hund som dött och vilken granne som skjutit vem i ett bråk. Visst jag skulle väl ljuga lite om jag sa att det inte intresserade mig lite granna. Egentligen är det inte själva skvallrandet jag är ute efter, gillar mest att ha koll på vad som händer och sen ska man inte förglömma att det är ovärderligt att veta saker om folk som man sedan kan använda emot dom. Att sitta på toppen är fint!

Minuset är väl egentligen oväsentligt för det är ju ändå Lo-vely liksom och hur mycket minus kan det bli?? Men känner mig rätt missnöjd med att jag köpte ett par strumpor som i försig var coola men helt i onödan.


Cattap och jag har även hittat ett annat roligt uttryck:
Schas för fan! Som Lina säger till Ivar i kvällsboken. Ska användas flitigt i fortsättningen. Diskuterade även vad man har för trosor under vita ridbyxor. Catpower har alltid samma, även på meetings, dom är från början vita nu gråa i spets. Sexigt! Själv föredrar jag den gamla hederliga HP-varianten, svartastring under vita tighta brallor. Ju synligare desto bättre!

Tack och hej leverpastej

PS. Tror att nästa vecka kan bli lite galen, tänkte inleda en fasta och se hur långt det bär. Har bestämt mig för att känna mig nöjd med mig själv för varje dag som går och om jag klarar det tills lördag så ska jag nog nästan köpa ett par jeans eller nåt. DS.


hojhoj

här sitter jag nästan döendes av trötthet. Har nämligen jobbat väääldigt mycket heltid den här veckan men ändå längtar jag inte efter arbetslöshet. Idag är det dags för luciafirande, känner mig lite orolig eftersom föräldrarna ska komma och titta och den här klassen är verkligen klassen från helvetet. Dom är små monster men även lite nallebjörniga och det är därför jag älskar dom så mycket!

Igår började jag med min förnyade julklappslista, har redan hunnit tröttna på allt det som stod på den gamla. Passade på att ha en snabblektion i hur enkelt det är att skriva en önskelista för min pappa som aldrig önskar sig något. Först skriver man ner allt man vill ha i världen, stryker det som är totalt orealistisk, sedan stryker man det som man kan tänka sig att leva utan och då återstår bara önskningarna!
Hitills har jag kommit fram till att jag önskar mig tickets till när coldplay spelar på stadion i augusti. Det kan jag absolut inte leva utan!!! Tror att tom. DiggiLo skulle ha svårt att planka in så biljetter måste köpas.


Vicky Cristina Barcelona


Har precis varit med Spoon och sett den här toppenbra filmen. Hade väldigt höga förväntningar, kan man ha annat när man ska få beskåda två av dom vackraste kvinnorna på denna jord i en het kyss





Gud Penelopé är så snygg att det värker i mitt hjärta! Om man inte var lesbisk innan så var man det definitivt efteråt. Tycker att jag fick en del bra råd att ta med mig i mitt yrke som äktenskapsrådgivare. Folk borde helt enkelt bara ta lite lättare på kärlek och inse att man faktiskt kan dela med sig lite till andra och inte bara vara två på härligheten!

Jaja nu ska jag sluta vara tråkig och bara snacka jobb, hehe. Imorgon är förhoppningsvis början på ett nytt liv, Crille ska nämligen flytta in hos mig. Han har verkligen avancerat bra från Vallentuna till Täby och nu till Östermalm. Planerna för resterande delar av vårat liv är som följande:
Vi startar något bra, är villiga att anstränga oss i början, efter ett kort tag rullar allting på medans vi gör så lite som möjligt men ändå tjänar enorma summor pengar. När vi nu är så förmögna köper vi oss en liten våning på strandvägen för att få lite bättre utsikt. En 10:a eller alternativt om allting inte rymms: ett helt hus. En så länge har Crille och jag bara diskuterat dom viktigaste sakerna att ha i hemmet och det är:
*Ett pingisbord där man kan dricka champagne från 1974 samtidigt som man spelar
*Ett biljardbord som enbart används vid sexuella umgängen
*Några sjukt stora walk in closets
*Ett rum där man studsar studsbollar
*En bar, inspirerad av Chuck Bass strippklubb där några tjejer kommer stå och dansa på podium. Dom som är utvalda än så länge är Heidi Klum och Adriana Lima

 

*Sen ska vi bara ha ett poolrum och lite konstgjorda fotbollsplaner och lite färdmedel där det viktigaste av allt är våran lufthangar som ska parkera på lagom höjd över Old Trafford så vi kan titta på alla Manchester Uniteds matcher
Andra sporter vi ska syssla med är Lerduveskytte (självklart), tennis och squash. Jag hade gärna sett att vi spelade lite golf men Crille tycker att det har blivit för folkligt. I vilket fall ska vi även sporta från läktaren på hästpolo och cricket.

Nu ska jag nog gå och läsa klart en bok jag håller på med, den har förfört mig totalt, jag är helt hooked men som man brukar säga: bokhyllan är den bästa stegen för den som vill upp! Spenderade för övrigt onormalt mycket tid i min säng idag, det var länge sen sist men jag låg väl i princip blickstilla från 9 till 19! Kul :)

ska man så ska man på helgon.com

Kom att tänka på en helt underbart fnittrig grej häromdan som jag och Malin S gjorde när vi var i dom lite yngre åren. På den här tiden var det otroligt populärt att retas med folk som var punkiga, man satte upp punkblad i skolor och drev lite lagom med Sabo och co. I allafall så skaffade vi helgon, en väldigt punkig sida, Malin var punkiepunkiepunker och jag var child of punk. Det som får mig att fnissa mest av allt är den underbara bild som punkiepunkiepunker hade på sin profil, nämligen vår gamla ridlärare Leena Lundin. Hittar tyvärr inte den bilden nu men ska leta vidare. Har för övrig märkt att Leena L har en blogg. Kul när man kan läsa hur det går för torsbytjejen! I punkiepunkiepunkers galleri låg det även massor av bilder på andra ridlärare typ silvis och co. Själv valde jag ut en pojkvän till child of punk som var ska_man som sen visade sig vara peter z´s lillebror. Ibland är livet galet!

Igår var en fin dag, Carina och jag käkade chirre och tittade på Don Juan. Sen drog jag på dubbeldejt på mongolian vilket var både fint och väldigt gratis för det är alltid männen som bjuder :)

Idag har jag drabbats av psykiskt illamående. Inte ett sånt allvarligt psykiskt illamående som jag led av förr i tiden men ändå ett illamående som inte är bra för min hälsa. Tyvärr har jag väldigt lätt att få ångest vilket jag har just nu för att jag är dum i huvudet och bara en allmänt jävlig människa. Känner dessutom viss åldersstress och inser att jag borde reda upp mitt liv och börja göra något vettigt. Till råga på allt så ska jag kanske köpa en häst vilket jag väl i försig vill men ändå så får det hela mig att dö inombords och jag kan knappt få luft när jag tänker på det. Hemska saker man utsätter sig för!!

Nu vill jag bara att Mallan ska komma hem så att mitt liv blir så som det ska vara: underbart, roligt och helt enkelt fantastiskt!

Förresten vill jag skicka massor av kärlek till Sarah och Linnea idag för att vi hade en sån kul kväll i lördags. Här är faktiskt en underbar bild på oss, vi representerar olika länder som ni kanske kan se, jag är Ryssland, Sarah är Kina och Linnea är dom hipphoppigare delarna av USA


Diamonds from Sierra Leone

Har precis tittat klart på Blood Diamond. I cried and cried like a bitch, och till skillnad mot Titanic så grät jag inte för att Leo var för snygg för att dö. Det här var verkligen äkta känslor, jag grät för att livet verkligen är så här jävligt och för att det är vi själva som är helt fucked up och gör sån här skit. Tänk att det finns människor som tycker att dom är mer värda bara för att dom är vita?! Jag vill nästan spy när jag tänker på det. Jag kommer aldrig förstå eller acceptera folk som är rasister. I grund och botten är alla lika, vi råkar bara vara lite mer lyckligt lottade här borta i svea rike som kan leva vårat fisljumna liv och känna oss glada över att inrikesnyheterna är så tråkiga att man vill knarka ihjäl sig. Jaja jag kan i allafall lova att vad som än händer i mitt liv så kommer jag aldrig rösta på Sverige Demokraterna (inte sossarna heller, hehe). Jag hoppas att det kommer en dag när allt ser annorlunda ut, när jag öppnar ögonen och allting jag ser är ljus. Nu verkar det nästan som att jag förväxlar fred och frihet med döden. När jag dör hoppas jag att jag känner den där totala friheten, då ska jag sucka lyckligt och tänka att äntligen får man lov att vara fri!!




Howdie Cowboys

Idag mötte jag mitt älsklings popcorn Carina, vi gick på systemet. Jättekul, behövde inte visa mitt leg :D Tyvärr visade det sig att han kände igen mig från igår, hade varit mycket roligare om jag såg ut som typ 40. Men den dagen kommer den med, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Mötte även Kristin och blev om möjligt ännu mer tegelsugen. Helt sjukt vad jag bara vill att det ska vara lördag!!

Nu när man är helt home alone tänkte jag passa på att skriva lite på min senaste bok. Jag har ca 50 böcker, alla med fantastiska titlar, men tyvärr är ingen fulländad för dom är ca 1 A4 var. Funderar på att sätta alla böcker i en och samma och ha en liten galen bok som hoppar fram och tillbaka mellan koskit och koblaja, barnafödslar och bröstimplantat och en massa massa mer. Just nu är jag inne på Gen, Janet och den lesbiska älskarinnan. I vissa öron kanske det låter smått erotiskt och visst det kanske kommer förekomma ord som inte är fullt barnvänliga men den är ändå mer klassad som en roman. Det finns mycket grejer man kan göra här i världen som inte betyder ett dyft när man ligger död och begraven och lite rutten långt nere i jorden men att printa sitt namn på en bok det är inte ett av dom!!!

Ibland funderar jag på att gå och göra något totalt oväntad. Någon som ingen annan, allra minst en själv, trodde att man skulle göra. Det vore väl rätt skoj om man gick och gifte sig och skaffade barn så här i yngre vuxenåldern? Eller så börjar man med något lite mindre radikalt som att raka av sig håret eller kanske färga det rosa?! Eller bara rymma till Berlin och dra en liten repa i röda arméns fotspår. Känns som att det är läge att lägga in min kontaktannons:

Resesällskap sökes!!

Är du så uttråkad att t om. en våldtäkt skulle liva upp dig? Då är jag kvinnan för dig!!!! Vi köper lite tågkort och drar runt i Europa. Kraven är att du inte är psykiskt störd och att du inte är sexuellt överaktiv och vill våldta mig. Det är även ett plus om du vill se ungefär samma ställen som mig eller så går det bra om du låter mig bestämma allting. Jag hade i allafall tänkt börja resan i Berlin och avsluta den i Sankt Petersburg och sen kanske en liten trippis till Helsingfors där i allafall jag tar båten till Åland för att bada bastu. Vill av förståliga skäl inte resa själv så förgyll mitt liv (och ditt eget) och mejla mig
[email protected] Du blir även garanterad en roll i boken Time To Grow, en tonårings memoarer i kapitlet Röda Armén rider igen.

Har planer på att hetsäta lite apelsiner, det kittlar dödskönt i kistan.

American Dreamz

det var väl inte bara jag som fnittrade lite lättvindigt till den filmen häromdan? Ibland är dåliga filmer så fantastiskt underhållande. Hade en tråkig men väldigt underbart arbetslös dag igår. Saker jag gjorde:

*gick upp kl 11.30
*skrev en lista över saker att göra
*städade nästan halva mitt rum
*kastade listan med saker att göra
*tittade på Casino Royale
*byggde med lego

Bomber och granater hur hinner hon allt tänker ni säkert nu och ja jag skulle ljuga om jag sa att det ibland inte är svårt att få planeringen att gå ihop. Om man ska se det ur ett sanningsenligt perspektiv har inte ens jag, DiggiLo, fler än 2 händer. Trott eller ej!

Har jagat Cattap på telefon ett tag nu, hon verkar igga mig totalt. Men Cattap om du läser det här så ska jag inte tjata om att vi ska hänga på lördag, förstår att du vill ha egentid. Allt jag vill är att berätta att min mage gör ont och att du antagligen var lite mer fruktsam än vad någon kunde ana den där natten i strykrummet. Höhöhöhö

Igår tänkte jag slå ner en jättejobbig brud som ställde sig mitt i vägen där folk gick. Stoppade mig i tid för att se att det var Sarah B från min klass <3 Jag och älsklings Sarah garvade asa mycket och bestämde träff på lördag. Berättade
även för henne hur man skulle gå till väga om man tex. skulle råka hångla med världens bästa horseball-spelare. När man inser att han är sjukt äcklig så tänker man bara på att han, som jag precis sa, är världens bästa horseball-spelare och så sticker man tungan lite djupare. Förövrigt är horseball-spelare så viga att man kan hångla i bryggposition, men det är bara vad jag hört!

Nej nu fortsätter the exciting life of Lo - Kvinnan, myten, legenden. Ska jobba lite granna för att sen titta klart på Blood Diamond, sjukt bra film med Leo Dee, sen återstår bara lite Idol och Poker After Dark.
Förresten så har min mamma villigt gått in och sponsrat min nya bok och apropå det ska jag hänga lite på åland, the island, nästa vecka med en kär släkting. Den kära släktingen tror i allafall att: med din fantasi kommer din bok bli väldigt fantastisk! Ska passa på att reda upp lite i hennes vilda kärleksliv, som den proffsiga äktenskaps rådgivaren man är så ställer man ju upp!


bara 21 dagar kvar!

Gud vad tiden går fort, känner mig nästan lite stressad eftersom mitt julstädande går sämre än sämst. Måste skriva klart min önskelista idag, den blir nog kortare än vanligt, man måste ju anpassa sig efter världens ekonomiska kriser.
Nu ska jag nog ta och åka in till stan och vattna min brorsas blommor. Jag är väldigt snäll :) Funderar på om man skulle ta sig en liten öl och titta på en film också. Det låter väl helt sjukligt fantastiskt underbart?!  Btw längtar jag rätt mycket till juldagen.. Nej nejenej dags att röra på sig. Mvh Kjam (L)osexuell

höhöhöhö

läste precis Jossans blogg och fnittrade lite lagom åt en del "gamla" minnen från helgen som var.

Här börjar vi efterfesten med lite springande i alla hotellkorridorer.  


Jag i ett superlyckligt tillstånd


Så här poppis blir man om man går på efterfest iförd endast täcke


Sen så infann sig ett lite jobbigare tillstånd. Älskar när man hittar en serie med pics på sig själv vacker som en dag:

   

Ett av mina favorit bildspel på Mallan från en vild nyårsfest. Hon brukar i vanliga fall aldrig fota sig själv så vi garvade lite när vi fann dom här på kameran

   


Ibland är det dock inte lika roligt att höra om vad som hänt speciellt inte när man, trots påminnelse, inte kan minnas det inträffade. Galen som man är så har man ju vant sig, lärt sig att förneka det inträffade och sen bara köra på som vanligt :D Det är ju nästan pinsamt vilken attention hore man är hehehehehehe

I övrigt blev mina bilder rätt dåliga, måste skaffa ett nytt objektiv men man kanske skulle lägga upp några av dom bilderna som blev bra.
Nu tänkte jag planera mitt liv (det lilla man har). Funtar på att söka till robinson, låter jobbigt att behöva vara dokusåpa-kändis resten av livet bara. Fruttan vill att jag ska bli kändis här hemma så att hon kan läsa om mig därborta i Aus och garva lite lätt. Om jag någonsin skulle vara med i Robinson skulle dom tre grejerna som man får ta med vara:

  

 3 tegelöl <3

Ser verkligen framemot att det blir helg snart igen, har lovat mig själv att städa hela mitt rum innan dess och julpyntat. Det kommer inte bli nådigt med julpynt i år. Har även gjort i ordning en hel spellista med julsånger som man lyssnar på medans man pyntar. Favoritjullåten är såklart Rockin around the christmas tree!

Btw kom Kristin på en jättebra grej med globen i lördags, eftersom man hängde där så kommer man bli så sjukt taggad på tegellördag. Hihihihihi fniss ska nog aldrig mer gå dit.

Lokatt på banan. Försökte mest få en bild med massor av vita ridbyxor runt som man kunde lägga på fejan och sen garva järnet och hoppas på att andra normala människor skulle tro att vi hade varit på en utställning för mongon men det gick ju inte så bra som ni ser


3 bloggar att tipsa om som beskriver vår vistelse rätt bra:
Louiserocco.blogg.se
juttans.blogg.se
foxygirl.blogg.se

tillbaka till det hårda livet i täby kommun

Klockan är 07.30 och jag har redan varit uppe i en timma. Om man ska se det ur ett sanningsenligt perspektiv så kändes det ungefär lika jobbigt som att bära en elefant att gå upp i morse. Kände mig som 80 bast, ser ut som en hög med bajs. Vill bara pannera mig själv och sen steka fläsket i en stekpanna. Men vem känner inte så en måndag i december när allt är så mörkt att man börjar ana blindhet?!
Idag ska jag i allafall till badhuset with the kids på skolan. Det var ju favoritet när man var liten men just idag känner jag mig smått omotiverad. Har sovit absolut inte mycket i helgen. Jag var ju yngst på rummet och så, kände att man måste upprätthålla en viss profil. Önskar verkligen att alla fick se mig nu för så ljuv och vacker är jag. Men chansen att möta någon man känner i den här kommunen är väl ungefär hundraprocentig så drömmen kan bli verklighet. Puzz