mina sjuuuukt spännande planer för denna fredag:

Jobba till fem
Träna HÅRT
Äta mat
19.00 Ringa Mallan sju dagar försent
Efter det ska jag vara varm i kroppen av glädje efter att ha hört mallans ljuva röst och glad över att ha sluppit se hennes ansikte medans vi pratade.
Sen ska jag plugga matte.. Allt för att slippa ha det över mig hela helgen. Ska åka till bolaget det första jag gör lördag morron som en liten förtjänst :)

Ibland har jag tur

Igår så var jag i Tc, meatade morsan och hjälpte henne med en del kläder hon skulle köpa. Beklagade mig över att jag haft en långtråkig dag och att jag skulle behöva något att sysselsätta mig med/jobba oftare och precis då möter vi min gamla fritidsfröken slash rektor på skolan jag jobbade på förra våren och dom saknade mig väldigt mycket, vilket är förståeligt, så nu ska jag dit och jobba om ca 30 mins.
Har varit på datorkunskapen tidigare idag också, det var rätt segt, vi fick lära oss hur man startar en dator, tar upp internet mm. Är en härlig blandning av mig, många thaior och nu även en vääääldigt gammal dam på kursen. Damen är typ 75, pratar vääääldigt mycket och kan absolut noll om datorer. Hon behövde hjälp hela tiden. Visste liksom inte ens hur man tryckte på enter. Förstår inte varför gamla människor måste beklaga sig så hela tiden? Jag insåg iaf att det var lite segt så nu ska jag få flexa så kan jag sitta hemma och jobba i boken. Kan ju redan starta datorn och så i allafall. Förresten är läraren från Åland. Har landställe på precis samma pyttelilla udde som jag har.. Världen är liten ibland.
Hann med en snabb vända in i centrum för att köpa en bok och precis när jag gick och funderade på att jag skulle behöva ett par nya svarta HÖGA skor så dök det upp ett par precis framför mig som dessutom var på slutrea, kostade 99 spänn. Blev överförtjust och köpte dom. Har ju sett dom tidigare och inte varit intresserad men när skor kostar 99 kr blir läget helt annorlunda! Täby centrum är mitt nya turställe <3


Kurser

Läser om lite olika kurser man kan gå för skojs skull, eller för att lära sig något om man är hungrig på det. Lovar mig själv här och nu att om jag är singel när jag är 25 så ska jag anmäla mig till följande kurser:
Relationskurs för singlar
Bowling för singlar 25+
Matlagning för singel

Man kanske t.om träffar någon på kursen?? IIIHHH *pirr i magen*

Tre favoritbilder med skjuts-Henke


Can I sell my eggs?

Imorse var jag på statsbiblioteket för att låna en bok som jag behöver till svenskan. Gillar verkligen bibliotek. Kan gå runt i evigheter och titta på alla spännande böcker. Skulle kunna sitta hela dagar och läsa också för den delen. I ett annex har dom ju även tidningar vilket är trevligt, hann läsa typ alla nya tidningar. I Amelia var det nåt reportage om nåt par som donerade sperma (han) och ägg (hon). Skulle ju kännas jätteweird att mina ungar vandrade runt på jorden utan att jag visste vilka de var. Men om nån vill köpa äggen är det ju en annan sak... Ring min assistent vid intresse: 0707860440
Kan även tänka mig att sälja min vän Crille lådmans sperma, eller mer förmedla den. Pekar helt enkelt ut var han bor och hjälper till med lämpligt ställe att ligga i bakhåll men sen får man våldta själv.

Funderar förresten på om mina ägg vill mig något, råkade nämligen se att dom säljer muminkläder på Lindex. För barn alltså. Tyvärr. Gud försöker lura mig i en fälla med hjälp av Lilla My. FEGT och det kommer inte funka. Men är svag för mumintrollen. Kanske kan banta sig i strl 122??

Btw har Micke* fått en ny svans som ni kan se. Tappade hans svans gbg 07 när Sarre, Mallan, Jo, Mannica, Spoon m.flera var nere på horse show :) Var så ivrig eftersom Casa skulle ha efterfest på sitt hotellrum så Mickes svans försvann på vägen. Och inte blev det nån efterfest heller.. Bara för en av mina vänner ;) (läs Sassa)

Kramisbananis från Tvättbjörnen

*För den som inte vet är Micke min rävmössa. Ni vet filmen Micke och Molle?? Ja det är den Micke min mössa är gjord av. Eller på.


Skepp ohoj era landkrabbor

Har pluggat i oändligheter, ätit nästan en hel cheesecake och typ drömt om varmare breddgrader. Drömde en sjuk dröm i natt förresten, jag, Björn, Cattap, Dennis och någon till var ute och seglade optimistjolle i rönningesjön (imponerande att alla fem fick plats i samma jolle).


Plötsligt fick vi syn på en mast som stack upp lite granna över vattenytan. Det var nämligen Sarah B och Rizz jolle som sjunkit till botten. Tyvärr gick vår jolle också under då och vi fick simma in till land där vi blev jagade av ett sjölejon men jag var snabb så jag överlevde. Sen var mamma och jag ute och letade ved och gick då förbi Sarah B´s landställe som var ett hus som såg exakt ut som det hon redan bor i. Enda skillnaden var att det låg vid ett litet träsk (ca 50 cm djupt), väldigt obadbart men det fanns en liten brygga så hennes pappa kunde fiska. 

Drömmer en del om Sarah B, har en helt underbar dröm jag måste berätta om här eller för henne nån gång. Orkar ej nu för Nils w ska komma över, på skidor, och titta på film. Hur underbar är inte han? Kan tänka mig att många är avundsjuka nu, dom flesta har säkert drömt om att drömprinsen kommer åkande på skidor hem till flickrummet?

blod

Kom att tänka på en sak idag när jag stod och funderade på varför man inte kan ta ut livmodern, låta den ligga i en frys ett tag för att sen stoppa in den igen när det är dags att föda barn? Ingen mens, inga oönskade barn och inga onödiga smärtor eller månligt obehag. Tycker det låter utmärkt! För hörrni tjejer helt ärligt:
-det är INTE normalt att det rinner blod ur erat underliv!!
Tycker förresten ordet mens är bland det äckligaste.
Men eftersom det där med livmoderstransplantationer kan vara ett komplicerat kapitel tycker jag i allafall att man kunde passa på att använda blodet till något nyttigt: man har helt enkelt nån manick kopplad till sig, en slang ner i underlivet som sen leder till nån bloduppsamlare. På det sätter kan man donera blod till bättre behövande :) Superidé verkligen. Ska nog ta patent. kyss

stort problem

Mitt största problem just nu är att min näsa alltid blir jätteröd när jag är ute och det är kallt. Sen fortsätter den vara röd jättelänge. Har aldrig riktigt uppmärksammat detta problem förrut men barnen på skolan är snälla nog att ofta påpeka att jag ser ut som rudolf med röda mulen. Kanske måste gå på läkarundersökning? Vill ju helst inte bli mobbad på arbetsplatsen...LO??


jag erkänner

att jag är världens lataste människa! Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget och jag mår dåligt. Btw har jag kommit fram till att jag lider av järnbrist. Ska undersöka det där lite närmare. Nu ska jag hinna göra några få saker innan jag drar till gymmet, nämligen städa lite i köket och i mitt rum och så ska jag dricka väldigt mycket vatten så min hjärna vaknar. Imorrn ska jag jobba vilket känns UNDERBART för då slipper jag känna mig lat och kan känna mig jätteviktig.

Ibland önskar jag ändå att jag vore lesbisk.....


Världens vackraste kvinna

TUESDAY AFTERNOON

Igår var jag på Ikea med Cattap. Hon bygger nämligen om. Förra gången jag var på Ikea så var tydligen Blondinbella där samma dag. Såg inte henne men jag letade ju inte så aktivt heller så hon kan ha passerat mig obemärkt. Köpte en vattenkanna. En rosa. Kostade endast 9 kr. Sen åt jag en massa billig mat, det är en av nackdelarna med ikea. Om man går in restaurangen och ser att en bit princesstårta kostar 10 kr (med kaffe!) istället för 23 kronor som vanligt, ja då går det ju inte att motstå. När man handlat klart så kostar korven 5 kr och då kan man ju inte heller låta bli även fast man är mätt för om man struntade i korven skulle man kanske bli hungrig på korv två timmar senare och då får man åka till statoil och köpa en korv och då kostar den 25 istället. Tycker helt enkelt att folk ska vräka i sig korv när man är på Ikea så kanske man stillar korvsuget för en hel månad = sparar enorma summor pengar.

Pluggade förövrigt rätt frekvent igår. Hade även en mattelektion och insåg till min stora avundsjuka att en thai som går på matten har slagit in sin bok i ett nalle puh-papper. Please give me!
Om alla intresserade vill veta så tränade jag även mycket hårt, slog rekord på löpbandet. Mitt eget alltså. Idag ska jag på spinning och core. Tror att jag skulle kunna bli väääldigt vältränad om jag alltid är så här duktig.
Förresten så har jag inte tid att sitta vid datorn för jag ska skriva klart ett arbete och plugga mer matte. Kyssar


Favoritdjur vs Hatdjur

Jag vet att det känns lite taskigt att säga att man hatar något djur men jag gör ju typ det!! Vissa djur skrämmer mig så mycket att jag knappt vågar gå utanför dörren. Om jag går ut och går i skogen på kvällen är jag inte det minsta rädd för påhoppande våldtäktsmän eller liknande utan enbart för djur. Minsta lilla rörelse eller prasslande i buskarna får mitt hjärta att rusa = inte bra för hälsan. Brukar även flyga högt i luften om det plötsligt dyker upp en sten som påminner om ett vildsvin.

Djuren jag ogillar mest:

1:a plats, First place:
Älg. Ett självklart val för mig med otroligt stor älgfobi. Den har dock blivit något bättre med åren då jag upptäckt att det finns ett annat farligt djur som måste få en del av min räddsla (se nr 2) och dessutom har jag träffat älg så otroligt många gånger vid det här laget att det nästan känns naturligt. Kan hålla föreläsningar om det när jag är pensionär. Kan tänka mig att berätta älg-historierna i bloggen redan nu om intresse finns?

2:a:
Vildsvin.
Det här är en relativt ny bekantskap för mig men absolut inte en trevlig sådan. Vildsvinen är otroligt aggresiva, mördar inte bara hundar utan även människor om dom får chansen. Visst att dom är skygga och så men för oss som rör oss mycket i skog och mark är risken VÄLDIGT hög att träffa på ett. Mamma lovar dock att det inte finns några i täby kbyn. Tror henne inte!!! Har känt lukten av dom ute i trädgårn t.om!!!
PS. Extra aggresiva om dom blivit skadeskjutna så spring för livet eller klättra upp i ett träd DS.
 
3:a:
Vithaj.
Inte favoriten att träffa på vid badning. Tur i oturen har jag aldrig rest tillräckligt exotiskt eller långt för att ens kunna stöta på en haj. Vet dock från TV att dom äter människor. Ett tips är att se Hajen (film alltså) för att bekanta sig lite närmare med detta farliga djur. Skulle hellre ligga med Crille rådman än träffa en haj i allafall så mycket är säkert.

4:a:
Bisamråtta.
Kan vara ett rätt okänt djur för dom flesta men för mig, som kommer i kontakt med tusentalsdjur dagligen, är bisamråttan en vanligt förekommande syn. Svårt att undvika också eftersom dom typ bor under bryggan på mitt land. I jämförelse med hajen kan det här vattendjuret kanske verka rätt ofarligt men tänk er att ligga och simma en dag och plötsligt känner ni nåt luddet runt benet. Huuuuuh jag dör nästan när jag tänker på det! Ni ser ju själva att det är en otäck syn...


Men tro nu inte att jag är djurhatare för det finns faktiskt en del djur jag gillar och som inte skrämmer mig (förrutom husdjur).

Djuren jag gillar mest:
4:a:
Isbjörn
Tycker att dom är supersöta och gulliga. Gillar även att jag aldrig kommer behöva träffa en sådan här i skogen. Förresten trodde jag att dom hette icebear på engelska såklart men dom heter ju faktiskt polar bear. Tycker icebear är coolare. Mitt barn kanske ska heta Is-Björn med lite härligt norskt-dubbelnamn-betoning?

3:a:
Panda.
Behövs väl ingen beskrivning, ni ser ju själva bilden. Tänk att få krypa in i den där ludna famnen och bara kjamas! Favoriterna för mig är i allafall öronen och sen är det självklart så gulligt att den är svart kring ögonen och lite skelögd. Gillar också själva kroppshållning, lite puckelryggig liksom.

2:a:
Elefant. Ett verkligt favoritdjur, inte bara pga. sin storhet. Tycker dom verkar skonsamma mot oss som är mindre och lite underlägsna och sen gillar jag ju självklart att dom kan spruta vatten och att man kan rida på dom. Lugn, trygg och civiliserad. Påminner om många av mina vänner..

Mina favoritelefanter:

1:a plats, first place:
Dolphin.
Det här är djuret jag skulle vara om jag inte var människa. Inte nog med att man verkar vara utan större faror (om ingen dum japan ska äta mig) så är man ju dessutom rätt smart = folk ser inte ner på en och nr ett så får man bada hela dagarna och så kan man göra coola hopp i vattnet.


hohoho

Crille och jag skulle gått på bio egentligen och sett snabba cash men tyvärr tyvärr så fanns det ju nada biljettos. Verkligen tråkigt men det hade ju kunnat vara värre. Man hade kunnat vara handikappad, en jättetransa eller typ blivit sexuellt utnyttjad av farsgubben.
Sitter nu med Crille och Heddish och lyssnar på deras snack om MILF:arna på deras skola mm. Inte varje dag man hör två dyssar (manliga) föra en konversation, LIVE!!! Känns lite exotiskt faktiskt.

Heddan berättade en liten fin story om när han och Crille befann sig i lärarrummet. Där fanns även en lärare (kvinnlig). Johan vill fjärta, något han ofta och gärna gör men helst när han och Crille är själva. Han resonerar snabbt, kanske för snabbt, med sig själv om han ska våga lägga av en brakare i lärarens närvaro och peppar sig själv: jag kan flyga, jag är inte rädd! Sen ställer han sig upp, hoppar runt lite och lägger en jättebrakare. Sekunden efter kommer Heddan på vilken sjukt dålig idé detta var och tänker för sig själv: Varför i helvete gjorde jag så för?
Det blir helt tyst i personalrummet och den kvinnliga läraren kollar besviket på Johan. Hon som alltid har tyckt att Johan är en sån duktig och skötsam grabb.

Hade kul när Heddish berättade i allafall :):)

Imorrn ska vi till tegel, wiiieee. Var sjukt länge sen jag ens drack. Tur att jag kan dränka mina sorger i alkohol. Som Heddan säger:
-Imorrn kommer vara droppen eller nej inte ens det utan floooooooder!!
Efter den här helgens intensiva alkoholskonsumtion och galna rumpshejkande på dansgolvet kommer det inte finnas många hjärnceller kvar även om ni vänder ut och in på min hjärna.

SOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN KAIRO


ZzZzZzZ

Var sjukt trött när jag vaknade imorse, ville typ dö men duktig som man är så åkte jag i väg till komvux. Satte t.om på mig fina kläder. Men väl där så var lektionen inställd. SNARK liksom!! Fick en ny vän i allafall. Hon ska också gå kursen i datorkunskap. Beskrivning: En äldre dam i åldern runt 60. Möjligen 60 plus. Bar en lång brun päls och smink (läppstift). Hon hade även en del vänninor med sig som också ska gå kursen. Verkar alltså vara jag och 5 damer i övre medelåldern. Och sen en thaia också som inte kunde svenska jättebra men som ändå verkade väldigt rar och gullig. Nytt häng?? Är glad att kursen är på fredagar så man kan sitta och viska och smida planer inför helgen.
Åkte i allafall hem igen och sydde lite på min kudde som jag tidigare nämnt och tittade på grey´s anatomy. Och nu sitter jag i soffan helt slut efter att ha gått på spinning och core. Har världens sämsta kondis! Skulle även simma lite hade jag tänkt men till min stora förfäran hade jag glömt handduken. Ville slå ner mig själv med en sten....

Är irri för att det är så mycket skit på tv:n. Varför går mitt favoritprogram Whale wars bara på onsdagar?? DÅLIGT ööööööhhhhhhhhhhhhh mööööööööööööökförresten

såg jag att en lägenhet på marknadsvägen 147 var till salu. Trodde först att det var 147:an men det var lägenheten mittemot. Tror att det bodde hundar där. Har många fina och roliga minnen från 147:an. Jag har även fått en del vänner för livet där (och några mer tillfälliga bekanta).

Vill sova nu innan jag avlider!!! Varför kan man inte bara sluta tänka när man vill?? Borde ju gå att manipulera sin egen hjärna lika bra som man kan manipulera andras!


sömnlös i täby kbyn

klockan är halv fyra och jag kan inte sova. Har redan sovit ett tag men nu går det inte längre. Det är inte saknaden av mitt ena täcke för det är varmt och gott ändå men saknar mina vänner en massa, inte var och en utan alla samlade. Svårt att hitta roligare vänner liksom :) Ett annat problem jag har som stör min sömn är att jag börjat fundera på om det är många människor runt omkring en som inte är som man tror att dom är. Man kanske är så blind att man inte ser hur själviska och oomtänksamma folk egentligen är? Men alla måste ju i allafall ha ett samvete antar jag, om man inte är typ en känslokall robot. Man ska alltid följa sin magkänsla men tänk om den är helt fel? Verkar lite läskigt, då måste jag byta ut alla mina vänner mot ovänner. Fast inte CP för min magkänsla säger mig att hon är en freaking baltisk hoe.

Hoppas nu för allt i världen att jag kan somna om och att jag inte dör imorgon. Vore säkert rätt bekvämt på vissa sätt men jag har mucho kvar att göra här på jorden så det funkar ej. Vill heller inte dö när jag mår så här dåligt, vore ju verkligen grädden på moset om man till råga på allt ska behöva gå och avlida mot sin vilja?
Vill i allafall försäkra mig om att Fix you spelas på min begge och kanske även shirley clamp- låna en ängel eller nåt i den stilen. Vill att alla ska bli tvugna att gråta lite. Låter Melina Em vara ansvarig för begravningen, hon är tillräckligt kunnig inom ämnet. Kram på er alla, hoppas ni är underbara


värme

har höjt elementet lite så nu behöver jag inte två täcken längre. Var lite problematiskt att välja vilket jag skulle använda mig av bara för både var lika sköna. Men jag drog lott och känner mig rätt nöjd. Man får byta annars.
Funderar förresten på att gå hela vägen till skolan imorrn, ska nämligen ha datorkunskap i tre timmar. Men jag älskar att köra bil så jag väljer nog det istället. I Vtuna gymnasium fanns en fordonklass, både jag och Sarah B dog av kåthet när dom gick förbi. Skulle va värsta drömmen att ha en pojkvän som meckar bilar och kör runt i sin rishög till bil och dunkar hög musik. På sig har han självklart mjukisbyxor och nån hemsk keps. Tyvärr har han lite finnig hy men det väger allt det andra upp :) Själv skulle jag ha mjukisbyxor och magtröja och vääääldigt tunna ögonbryn (målade med svart kajal).


lat lat lat

Tyvärr så blev det ingen bio för jag orkade inte gå dit. Är så himla lat, typ världens lataste människa. Var hemma hos Cattap och tittade på när hon åt pizza och det var väldigt kul. Per B hade varit och gymmat. Per B är CattaP´s pappa för den som inte vet. Egentligen heter han nåt annat men vi har alltid kallat honom för Per B för det var så här att jag, Catta, Mallan och Cissi Spong brukade åka till strömsholmstävlingarna när vi var typ 13-14. CP´s pappa körde och väl på tävlingen brukade vi alltid umgås med en man vid namn Per B som jag gått på ridläger hos. Så då fick Cattas pappa också heta Per B. Kommer ihåg att jag ljög lite om illamående så jag fick sitta fram under bilresan och sen lyssnade vi på en skiva jag gjort: Strömmis - svenska favoriter. Sarek - genom eld och vatten gick i allafall på repeat. Roliga minnen :) Love you bitches
Såg precis att Mullan skrivit till mig på fejan och undrat om jag inte saknade henne? Men det gör jag gumman min! Massor!!! Satt senast idag och tänkte tillbaka på våran tid i Drammen. Underbart <3 Det var mysigast när man skulle sova för då lekte vi att vi var en ryskfamilj. Jag var pappa :)
Hade verkligen behövt Mullan just nu för jag tycker hon är precis lagom elak, hade varit kul att snacka lite skit om en viss typ av människor med henne. Mallan skulle typ inte palla utan bara säga att hon inte orkar bry sig, alla får va som dom är. Och det är hedersamt av henne tycker jag visserligen men Mullan är bra på det sättet att hon kan hitta något negativt om de flesta folkgrupperna. Skulle gärna spela in en reality-show med henne där hon skulle tillbringa typ ett halvår i nån liten liten stad, typ wilhelmina. Om Mallan och jag skulle bo där i ett halvår skulle vi ha jättekul. Busringa hela dagarna och åka runt på en moppe med randiga långkalsonger på huvudet och skriva ännu fler egna låtar. Funderar på varför dass papper inte åker runt lite mer på tunéer? Visserligen är bandets "lok" på lite olika ställen i världen just nu, Mallan i Oslo, Jag i Täby Kbyn och Spongan i SydAmerika. Undrar om Rille och Sabo är sugna?? Hoppas deras Hand- respektive fotklapp har tränats flitigt

Torsdag

Tycker jag har varit ovanligt duktig på sistone med mitt pluggande. I förrgår räknade jag t.ex matte i 2 timmar fast jag bara behövde räkna i en. Jobbade igår och då räknade jag matte på rasten fast jag istället hade kunnat läsa lite bloggar eller kanske letat efter en shettis (Jempa och jag ska köpa för att bruka dom vid ridsug). Matte är mitt favoritämne! Idag har jag suttit med en svenskuppgift som förvånande nog nästan är klar. Eller halvklar i allafall. Hade väntat mig ett tomt papper och lite ångest. Gillar att skjuta fram saker nämligen och göra nåt roligare. Mitt största problem när det gäller att plugga...

Funderar på att lägga upp lite filmer snart men måste bara få över dom till datorn. Favoriten är helt klart när jag, Sarre, Mallan och Spongan spelar in en film om Malin Baryard :)
Har en massa ridfilmer också som jag ska kolla igenom. Vet dock att jag stannar ut mig i så gott som alla klasser hehe. Men det var väl lika bra för hade det gått bra så hade jag kanske fortfarande ridit och det är jag ju sjukt tacksam för att jag inte gör!

Andra saker jag är tacksam för idag:
*
*
Kan inte komma på något förrutom att jag är lite glad att vi hade kyckling hemma så att jag slapp äta två veckor gammal blodpudding.

Nej nu ska jag nog sy klart en kudde jag håller på med som blir vääääldigt otroligt fin och sen ska jag till gymmet och träna (kommer t.om bli av) och sen så ska jag på bio och se Snabba Cash.I´m home!

ich libe germany! Önskar att jag kunde tyska. Skulle nog flytta till tyskland då för det är typ världens bästa land. Köpte en vinflaska för 19 kronor som smakade jättegott *lycka* t.om min mami tyckte att det smakade bra. Fantastiskt land med heeeelt fantastiska spritpriser!
Tyvärr har vi ingen mat hemma, brukar ju bli så när man varit bortrest lite. Hittade kanelbullar iallafall så just nu är jag jättemätt. Ska på mattelektion idag och sen ska jag jobba :)
Btw så är min mobil ur funktion vilket såklart är lite småjobbigt, framförallt eftersom Cattap fyllde år igår och jag inte ens hann säga grattis. Förlåt gumman, lovar att ringa senare och gratta dig. Vuxentjejen Cattap liksom <3
Kommer komma sent till matten nu men ändå så orkar jag inte resa mig och åka iväg. Önskar att jag fick sitta hemma och kolla på våra bästa år och sy lite eller sticka en halsduk. Puss (framförallt till Mallan för jag saknar dig)


Ny dag, nya möjligheter

Fast jag kommer nog inte äta särskilt oonyttigt idag heller, har redan ätit en bulle men känner faktiskt att livet är tillräckligt långt för att banta en annan dag.

Men jag ska strax ut och gå och sen ska jag plugga svenska, gå ut och gå igen och sen åka skidor eller åka till gymmet. Ha dock i åtanke att det skulle kunna bli så att inget av detta görs. Är så mycket mer aktiv i min hjärna och i min kalender än i verkligheten. Fast det är väl ändå tanken som räknas?

Hittade förresten lite gamla bilder från en tegelafton och blev glad:
nyttigheterna

går dåligt! Igår så var det nämligen så här att efter att jag haft ett litet, men ändå svårt, matteprov så var jag sjukt hungrig och nära döden. Hittade då ett paket med Tom och Jerry-kex i bilen så var såklart tvungen att äta upp det. Och sen åt jag lite choklad och en saffransbulle också. Tittade förövrigt i nisses gamla fotoalbum igår för tydligen är det så här va att Spongan och Niwi gått på samma dagis, samma avdelning. Och jonas mohlin och göran d :) Varför minns varken Spoon eller Niwi det här? Försökte i allafall hitta Cissi på gamla bilder från dagistiden men tyvärr hittade jag henne inte. Fast jag såg Rickard S på en bild. Spongan kan vara svåridentifierad från denna tid då hennes hår var väldigt kortklippt, nästan som en kille och antagligen ärvde hon en del killkläder från brorsorna. Fast jag skulle såklart känna igen henne så länge som vi har varit best friends.Var även över till Cp på kvällen och gick ut med henne och hennes hundar. Det var kallt, mörkt men ändå fint! Såg förresten Sarres lillasyrra på gymmet. Dom är lika men kanske hellre skulle vara ihop med den yngre.
Efter promenaden hittade jag en halväten havreboll i bilen och blev glad. Och ett gammalt tuggummi som hade lite smak kvar :) Har även ett par slalomskidor och en rävpäls i bilen. Visst låter det som en spännande bil?

godmorgon

Blir nästan lite deprimerad av att plugga. Fast jag gillar matte så den är rolig. Har dessutom en 40-årig dam i min grupp som verkar rätt roande. Det som egentligen är mest tråkigt är att jag har typ en lektíon om dan, som idag från klockan halv två till halv fyra. Vad gör man då resten av dagen? Uttråkande. Måste kanske angagera mig mer i dagsåporna, en gammal ovana jag vant mig av vid. Ska nog även låna en del the sims-spel av min kusse så jag kan roa mig med det. Det var iallafall med glädje som jag åkte och jobbade igår eftermiddag och med ännu större glädje ska jag jobba idag med. Bara till klockan ett för sen ska jag på matte :) Efter det här kommer det hända väldigt mycket intressanta saker, ska träna och sen kanske åka skidor. Spännande liv.
Det här med nyttigheterna går tydligen väldigt bra för Cattap, hon har inte druckit cola eller ätit godis sen i söndags. Duktigt! för mig går det sämre än sämst. Blev helt plötsligt som en desperat pms-hemmafru och åt typ allt som fanns att äta. Efter att ha ätit typ ett berg av choklad mådde jag illa. Fick håll på gymmet och ville spy. Det är straffet. Så jag slängde chokladen och idag har jag bestämt mig för att inte äta en endaste liten liten bit godis eller annat med mycket socker i. Ska aldrig mer dricka läsk (bortsett från julafton).
Ska åka till Berlin på Fredag.

ny dag, nya möjligheter

Idag ska jag börja på komvux. Superkul :) Men om man ligger hemma och tittar på våra bästa år hela gymnasiet är det bara att bita i det sura äpplet. Gillar förresten sura äpplen! Funderar på att skaffa mig dom betygen jag förtjänar. Är ju trots allt inte helt tappad bakom en vagn (är bara lite lat). Men om man ändå ska göra något så kan man ju faktiskt lika gärna göra det ordentligt! Allt blir så mycket roligare om man går in för saker. Kan ju inte bli värre än att jobba på ett lager i Drammen med en chef som heter Ole George och som dessutom har en styvson som juckar mot kylskåpen i personalrummen. Hemskt!
Idag införs i allafall en sträng budget. Är ju student så man är inte jätterik... Kan bli ett problem för mig som får ångest och vill gråta när jag inte kan köpa det jag vill ha. Borde jag förresten koka kaffe och ha med mig i termos? Anyway så ska både jag och Cattap införa ett nytt häsosamt liv. Börjar också idag men tyvärr jag har redan hunnit äta lite cheesecake...

hallå där

Igår hängde jag med Cattap och Crille R. Det var fint, vi åt pizza och snackade om lite allt möjligt. Bajs t.ex. Cp och jag kom fram till att det är väldigt naturligt att bajsa. Det tycker inte Crille, i allafall inte för tjejer. Han tror att Malin Smedman är enda tjejen på denna jord som bajsar. Vet att hon skulle bli glad om det var så för då skulle hon kunna ta betalt för att skita på utställningar och sånt.
Kom även in lite på Sarah B och Rizz (miss!) och deras vistelse i Australien när Crille utbrast:
-Åh jag mår så dåligt av att tänka på att dom där två är där!
Kan förstå honom lite för det skulle kunna bli helt galet och lite förvirrat. Rizz är lite förvirrad :) Men vet att det går bra för dom därborta! Fast ser gärna att ni kommer hem snart sötnosar <3

  

Tiffis_FRUKT

 här sitter jag

en lördag och är jättelat. Funderar på att ringa Cattap för att hänga lite. Har ätit massor av choklad och smält i mig några bullar så livet känns allmänt gott just nu faktiskt. Man får äta sånt när man varit så aktiv som jag varit idag. har först gått på core och fått lite ont i musklerna och sen så har jag åkt skidor. Var sjukligt jobbigt och kallt, ville dö men överlevde ändå. Köpte inga nya pjäxor för pappa lånade ut sina specialskidor. Han förklarade innan att de var som skidornas formel 1 och det lät ju bra i mina öron. Jag gav dom tyvärr inte rättvisa...
Har köpt turkos-målarfärg också så nu ska jag måla om min bokhylla vilket säkert bli suuuuuperkul att göra. Förresten läser jag en sjukt bra bok också så jag har inte tid att gå ut och roa mig även om det är lördag, det hör ni ju! Ska börja med bokhyllan nu så var spända!
bläääää

Läste Blondinbellas blogg och hon tipsade om lite olika mysprodukter, typ pyjamasar, tofflor, kanelbullar mm. som passade perfekt om man bjuder över bästisen på myskväll.
Men liksom öööööööhhh vilka sysslar med sånt?? Blir sjukt illamående nu.
Fast också glad över att ingen av mina kompisar kommer på tanken att bjuda mig på myskväll. Tack tjejer, älskar er för det!!
Blir också lite smått illamående när folk (som en som jag jobbade med idag) typ framstår som 30, snackar om sin sambo på ett ytterst vuxet sätt och ja bara verkar allmänt vuxen och sen visar det sig att människan är lika gammal som en själv. Inte helt okej! STÅ FÖR DEN DU ÄR!!! VÅGA VARA DIG SJÄLV!


funderat på en grej

I Norge åker ungarna längdskidor hela dagarna. I allafall om mina säkra källor stämmer. På dagis och sånt springer ungarna ut och slänger på sig skidorna och sen åker dom runt runt runt hela dagen. Och Norge är bäst i världen på längdskidor. Är ju rätt uppenbart att träning ger resultat. Som Ingmar Stenmark sa:
Jag vet inte mycket om tur, det enda jag vet är att ju mer jag tränar desto mer tur har jag!
Tycker han är klok. Men för att återgå till det jag ville ha sagt är att jag tycker att Sverige borde storsatsa på nån sport, säg t.ex ridning. Om varje skola har lite ponnysar och sånt som ungarna rider varje rast så kommer vi bli värsta hästbäst ju!! Alla skulle bli som RGB :)


Lo is aktiiiiiiv

har gjort en del underverk den här veckan måste jag faktiskt säga. Först har jag åkt skidor några dagar i fjällen, kanske inte jättemånga timmar men det räknas ändå som aktivt! Sen har jag jobbat i två dagar, kanske inte heller jättehårt eftersom vi spelade yatzy och fia med knuff hela dagarna och åkte lite pulka men var ju ändå tvungen att skriva in detta i min aktivitetskalender. Och ikväll har jag bakat bullar. Var roligare förra gången när jag fick hjälp av två väääääldigt "goda" vänner: Mallan och NiwiMen bullarna blev klara ändå. Fast jag äter inte bullar för jag tycker att det gör mig ogott så antagligen får pappa äta upp dom.

Annat att göra i helgen:

Måla min bokhylla turkos
Köpa nya längdskidåkningspjäxor (snabba)
Sprinta lite på min brorsas väldigt snabba skidor
Gå på yoga
Rida om det inte är för kallt