hallooodär

Är sjukt bitter idag, precis som vanligt antar jag. Det som känns mest bittert och otroligt korkat är att jag sitter ensam hemma hos mig och mögglar bort medans alla mina bästaste vänner är i e-boda och har svinkul (förhoppningsvis). Allt detta lidande för en helt vanlig onsdagkväll på tegel. Suck pust stön, pallar inte att tillbringa mer tid med mig själv nu! vill krypa upp i Mullans famn!!!!

 

hallojsan alla glada vänner!

Är jätteglad idah för jag vaknade upp och tänkte: är det någons liv som påminner om Wendy Thorssons är det ju ändå mitt?? Kanske att Mullan och Fruttans liv är lite likt Wendys men mest för att dom typ víll det men jag är ju mer horselover. fast dom klappar fjordingar på sitt land.Åkte aldirg till åland i allafall för jag ska göra det imorrn! istället var jag på en galen utflykt med min cykel, drog till systemet i Arninge, är typ 1 mil så jag fick värsta motionen. På vägen hem ville jag dö och tänkte ta en genväg vilket ledde till att jag tappade bort mig på en häststig (såklart). Efter 30 minuter ville jag ge upp och sätta mig ner och dricka upp rósévinet jag köpt men då kom jag fram till en motorväg och skett i trafikregler och cyklade på den hem.
Sitter här nu och pimplar rosévin med min evigt trogna vän Sarah och livet är fint och vi ska snart till tegel och imorrn ska jag som sagt till mitt älskade land!! Saknar min mamma och pappa! Mitt liv är så tråkigt utan pappa!!!

Lyssnar på världens kanske bästaste band:

Saknar er (så här innan fhs)
hehehehe


världens värsta dag

Idag vaknade jag på helt fel sida. För det första så fungerar det inte alls för mig att gå upp klockan halv tio som jag gjorde idag eftersom Spongan stod och knackade frenetiskt på min dörr. Skyller aboslut inte det här på henne men dom senaste veckorna på åland har jag gått upp tidigast kl 11.00, oftast inte förrän 12. När jag nu måste stiga upp tidigare får jag huvudvärk, mina ögon svider och hela jag blir seg. Till råga på allt är det så kallt ute att min kropp blir sjukt stel. Orkar inte röra mig 1 m. Det här påminner mig på ett smärtsamt sätt om att det snart blir kallt och höst och jag kommer vilja dö. Orkar inte ens borsta håret så nere är jag. Det finns bara en enda sak som jag orkar göra och det är, tyvärr, att äta. Kommer snart se ut som en valross :( Men liksom vad annars ska man göra när alla jobbar, är helt själv, mina föräldrar är i Italien och mitt psyke pallar inte att gå till gymmet!!!!??? Vill dööööööööööööööööööööööööööööööööööö nu!!! Har ännu mer ont i huvudet av allt det här grinandet. Varför finns det mat? Världen är en bättre plats utan mat!

Ska ändå göra ett försök att rycka upp mig för idag åker jag tillbaka till Åland, flydde därifrån iförrgår för att jag kom in i så dåliga levnadsvanor så jag inbillade mig att dom gick lättare att bryta på nytt ställe men det blev bara sämre så nu ska jag helt enkelt packa ner all den sallad jag har handlat och bege mig. Ska tvinga mig själv att motionera två gånger om dagen och därimellan ska jag göra andra nyttiga saker som att måla fönster och rensa potatisland. För att inte bli uttråkad och sysslolös ska jag även packa ner:
En stickning
Böcker
Målarfärg (ska måla tavlor)
Korsordstidning

Fler förslag någon??? Det blir inget FHS om jag inte går ner två kilo till helgen. Följ gärna min enorma kamp här på bloggen!!!!!! Kramar mig själv lycklig

andra hemska saker som hänt idag:
min nya bh gick sönder
mina nya jeans gick sönder
mitt kort åts upp av en bankomat
mina trosor skar in i röven