kärlek

ibland älskar man ju bara sina lärare way to much.
Har 2 lärare denna vecka, den ena är sjukskriven hela veckan så det är lika med en slapp vecka in the bibliotek slash ute i solen. Tack! var gärna sjuk längre
Den andra hade vi en fin dag med igår men hon tyckte att det var så kallt i klassrummet så hon var tvungen att sitta i lärarrummet medans vi fick dra runt och göra vad vi ville. Love you

Hur in love är man inte i den här mannen
image18

En fin bild på Vedatjejer (dock minus mig och mallan)
Elin K, Rebecca E, Josse B, Becka Å, Odiebear, Lasse, Spongan och Leffe

image19


Och sen den coolaste bilden på dom coolaste tjejerna ROCKSTARS ON TIFFIS
Spongan, Jo, Mallan och Jag 14 år gamla
image20

Sassa

borde kanske skriva några rader om henne, som tack liksom. Hon är fin, jag är glad. Hon är lite snobbig men innehar också en del fina egenskaper som nördighet mm. Vi har också en del liknande wannabe-drömmar som ex. punkare (brukar leka) hetsätning mm.


å gullisassen

läste precis sassas blogg där hon då delat in sina vänner i olika grupper. Här kommer då texten about the coolaste tjejerna ever:

Grupp 8: Hästgänget; Veda tjejer 4ewah. Konstigt hur hemma jag känner mig i denna grupp som är så "involverade" i hästvärden. Trots att jag aldrig ens har suttit på en häst springer jag runt på göteborgs horseshow, skryter om mina fjordingar och talar om att Malin Bayard faktist rökte under graviditeten. Dem älskar punkare och brukar ofta leka det genom att ligga på golvet och skrika att dem vill dö. Puttar ner äckliga tjejer från tegels podium och hamnar i slagsmål med killar. Det är en ganska så sluten grupp som verkligen står för the real shit. Det finns liksom ingen anledning till att prata med en människa man inte gillar eller att inte informera dem om detta.


Sicken jävla fin beskrivning. Vad ska man säga; I love sassa 4life. Kjam / en "stolt" vän

Här är en annan fin grupp och jag älskar och avgudar alla som tillhör den:
Grupp 9: Punkarparadiset. Det finns en och annan riktig punkare och nerknarkad jävel. Dansar nakna och dricker sig fulla på whiskey. Säger uttryck som "Men neeeej det är inte okeeeeeej" och sover två timmar per natt. Kommer bakis och påtända till skolan. Och tar hundra foton på utspilld öl. Åker på festivaler för att sedan inte minnas ett piss. Its all about sex, drugs and rock´n´roll. (jag avhåller mig naturligtvis från detta budskap i och med jag trivs med att vara pretto i ett illegalt gäng)


hothot

sjukt najs väder. Måste sluta använda ordet sjukt!!
Drömde i allafall en mega sjuk dröm. Fy fan! Och sen drömde jag att min pappa tog livet av sig med en kökskniv. Det var hemskt!!! Vi som har så mycket att göra för tillfället. Han håller bla på att lära mig spela gitarr till sommaren. Bara en låt en så länge. Trubaduren. Så slipper jag slita på min fina sångröst on the beach. Sedan är vi inne i en intensiv golfperiod. Som jag skrev tidigare är jag begåvad. Dessutom ska vi laga några cyklar slash mopeder.
Jaja love the familly.
FUCK vad jag längtar till sommaren! Och studenten?

ïîêóïêà áèëåò îò- ìíå åù¸ îòñòàëûé ïëàñòèíêà

Äntligen får man användning av sina ryska spårkkunskaper. Detta betyder då köp biljetter av mig till efterbliven skiva. GÖR DET!!

För spanjorer:
compra billete a mí más retrasado mental chapa

Otroligt vilken språk begåvning jag är.
Kan alla huvudstäder i hela europa också. Ska snart lära mig hela världen.
Kjam

söndagar är fina dagar

vaknade typ kl 6 och ägnade några timmar åt att vänta på att mina vänner skulle vakna. Vilket dom tillslut gjorde. Vi drog då till boge och hade en väldigt händelserik dag. Grillade korv, lekte att vi satt i koncentrationsläger slash på en öde ö. Mallans mamma skickade med henne täckbyxor. fast det var badväder. I allafall helt sjukt najs, havet var helt spegelblankt och the perfekta vädret. Vi kände oss lyckliga, fast sen blev vi jagade av en svan. Ska lägga ut en film på det snart. Sen drog jag i allafall till golfbanan och det var sjukt najs. Jag är bra.
Nu planerar jag min sommar, jo och mallan ska dra runt i 5 veckor i bil. Jag ska joina i 2 weeks. ca.
Måste åka egen bil för att få med mig all packning. Här är saker jag ska ha med:
Pool
En stor studsmatta
Min optimistjolle för att segla till D-mark och smuggla flyktingar
En plastbåt plus motor för att sälja glass på stranden
En cello (mest för att Håkan ville ha med sig en sån i Sunesommar)
Jaja det var ungefär bara en tiondel av allt jag ska ta med. Funderar på att ta med min flyttande badbrygga med ett hopptorn på.  Vore kul! Lyssnar på sommarmusik också. Längtar!

upptäckt

hittade en halväten burgare i min väska. big tasty. den verkar ätbar.
en gång köpte jag 47 big tasty och co.

helvetet på jorden

Fy fan. Var packad som ett svin igår. Utklädd till cruella deville. Vaknar och mår relativt obra. tvingar mig själv att gå upp och gå till skolan. kommer hit och inser att vi inte har några lektioner. hemskt otrevligt.

i love matte

har precis haft nationella proven i matte. Var nära att jag inte gick dit. Lockade mer med biblioteksstudier. men i vilket fall som helst gick jag dit. Gick nästan först därifrån, jag var uttråkad. Sabo hann före. Fuck her! Mitt prov gick i allafall bra. Jag är bäst i klassen på matte. Kjamar

Sommar 07!!

Längtar fett mycket!! Kommer bli grymt? *hoppas*
Var är mitt minitält?
Och uppblåsbara soffan är borttappad.. Fy fan.
Och partytältet är trasigt?

Får lov att köpa en ny soffa, den är det enda som behövs för en lyckad sommar. I Love


Mallan och jag ska på studentskiva på torsdag. Temat är typ moviestars. Tyckte att vi kunde vara någon ur studio54 filmen. Höhöhö tillåt mig att garva. Vill gärna återuppleva det!!

jag har tråkigt värre

Snark!!

Har så tråkigt att jag var tvungen att söka efter nya msnkontakter. Hittade en kul sida. Typ folk som sökte brevvänner fast då över msn. Synd bara att alla var i åldrarna 11-13 och att deras största intressen typ var deras marsvin. Men jag är ju inte den som dömer folk i första taget så nu har jag skaffat mig en msnbrevvän. Tom heter han. ÄR 13 är och gillar hockey. wooo nu loggar han in. wish me luck!

Btw såg en film med Alexander SKarsgård, han var naken, spelade fotboll och snackade skånska!!! Hur underbart låter inte det. Love! filmen var kass men so what

europa

saga och jag ska rymma. Yes. Ska lifta till Berlin och sen starta en egen tv-show. visst jag har redan en men 2 kan aldrig skada. Funderar även på att skippa våran no to drugs - attityd.

men asså en dag med familjen Ozzydå röker jag fan lite gräs asså

Och detta har alltså Saga sagt! shit den tjejen är Lost. Miss her.


heeeej alla glada

Mina vårkänslor är enorma!! Mallan, spoon och Jo åker skidor i åre och jag är inte ens avis! Har ju visserligen rastat mina skidor rätt effektivt denna vinter. Längd alltså. Jag föddes med talang för längdskidåkning.
i övrigt bajkar jag mest runt här hemma i getto staden number one! I kbyn bor bara gangsta niggers vid namn papa och fanta. Love
Måste laga min mopedos. Den har varit trasig i några år. Blir sugen på att köra lite galen skogsåkning. Gamla bettan är wonderful in the woods kan jag lova. Ska nog bjuda in till mc-träff någon dag.
Alla får komma, fast man måste ha mc-kläder. Och helst ska man ta med en galen moppe eller annat fordon. Välkomna väl mött mvh kjam
ska dra till boge och grilla hotdog by the sea. Borde bada lite. får ta med en motorsåg och göra hål på isen.

älskar du livet?

Idag hände en olycka, den andra för dagen. Skulle bara dra in en liten snabbis på biblioteket innan skolan. Hittar en intressant bok, inser att jag inte kan låna den pga olämnade böcker. Är då tvungen att läsa den på plats. sen går några timmar, ca 5, och jag missar hela skoldagen. Men hann i allafall läsa ut 2 böcker.
Handlade mest om efterkrigstiden om öst och västtyskland. Och sen en mycket intressant bok om Raoul Wallenberg. Tydligen var det här med judepassen bara en täckmantel?! Pågick tydligen en massa större grejer under ytan. Måste ta reda på vad. Får lov att forska lite om det när jag blir journalist. Ska också skriva en bok om Vedatjejer, den nakna saningen om Elin k och sen ge ut min självbiografi.
Fint väder. Ska gå påskkäring snart

Drömde i natt att jag shotade vodka ur dricksglas. Och det smakade inte ens!!! Fy fan.
När min brorsa bodde i Ryssland fick dom vodka i ett dricksglas vid sidan om annan dricka till maten. Som vi har vatten har dom vodka. Han var tvungen att hälla ut den i blomkrukor och dylikt. Poor child.
Han ska jobba där i sommar så jag ska dra en tripp till Moskva tänkte jag. Och sen ut på landsbyggden där man bla kan köpa 20 liters dunkar med vodka för 30 spänn. om man dör på kuppen förtäljer dock inte historien. Kanske ändå skulle köpa och sälja hemme? Eller till 12 åringar i Fbo? Tål att fundera över.
Jaja efter Moskva blir det i allafall en liten tågresa till Sankt Petersburg och sedan Vilnius, Riga, Tallin, Warzawa och Berlin. Det ska bli feting najs. Funderar på transibiriska järnvägen. någon som vill hänka?
och eftersom ryssland är ett favorit land lägger jag upp lite bilder/resguide.

Här köper man billig vodka:


God mat:


Tbanan är vacker


Full med folk också ett plus
Jo, Lo och Mallan

Det här är våran låt nu i en trendig musikvideo. Får fina minnen. Den spelades hela vägen till slash i slash från skåne.
Grymt bra låt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ug4ji2H_UUk

Och så en bild på raggarna

Mallan, josse och jag till höger
image12

Några fina klipp

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=wAPU_ljMpqc

Alla dagars låt: http://www.youtube.com/watch?v=jBEYyHGbwto   I love it!!!

Ett litet funny klipp borde göra er glada:

http://www.youtube.com/watch?v=75M4oneV9Us

Sjukt braNyktra jag

Det är för fint att vara nykterist. Faktiskt inte svårt alls. INte för mig i allafall. Kom ihåg att aldrig håna oss nykta peoples in the world, det är vi som vinner i längden och min lever mår så bra *smile*
Lovar att ta hand om er alla om några år när ni är dödligt sjuka alkisar.
Dessutom har man kul utan sprit också, minns så mycket mer dagen efter i allafall.

Nej nu skulle man behöva en grogg.

Me som punkare   Punkiga jag

Hejhopp

Ska inleda denna blogg med att erkänna att jag har funderat på om jag faktiskt är en dålig människa, finns en del grejer som tyder på det:
Jag är ego
Jag är elak
Jag är kriminell
Jag ljuger

Så nu ska alltså min blogg sluta handla om mig själv och jag ska då mer inrikta mig på roliga historier och andra lite viktigare saker. Måste bara säga att imorgon är Lo the Pluggis back och också the nykterist. Alkohol har aldrig riktigt varit något för mig. Man spårar bara ur totalt. Plus att jag ska skicka min ansökan till en klinik som ska bota all my problems. Så nya jag är snart här!!

BTW Mallan ska på resa till Tanzania. Ska gå på ett viktigt info-möte. Vad händer? Jo ingen mindre än An Ekberg befinner sig på samma möte. Tydligen ska hans son dra med på samma resa. Mallan tar genast reda på lite fakta om sonen. det som kom fram: An plus fru måste tvinga sonen att duscha innan skolan. Han stinker!! Sonen hatar tydligen sin storasyster. Hemskt! hon är gullig!!

hej

som ni alla säkert märkt så har jag då 4 likadana blogginlägg angående gbg. För alla som undrar kan jag berätta att det är meningen. så att ingen missar att läsa om helgen.

Kan också berätta att Spongan återigen hade en ensam kväll i götet. Hon var insåg hur tråkigt det var på gothia, efter mycket tjat på oss andra så drog hon vidare ensam och verkade ha en hellyckad kväll. Blev dock inget Harrys denna gången. Lovar nu dyrt och heligt att aldrig mer dra med Spongan på Hästfest

Sen så skulle jag tipsa alla om att läsa Sassas blogg kicci.blogspot.com där hon berättar om sina upplevelser på sin första hästfest. Men måste också understryka att Sassa faktiskt har ridit en gång! Blev smått förvånad att Sassa förvandlades till en äkta ridtjej så snabbt. Hon blev dödligt kär i ridkillar och berättade om sina fjordingar som hon inte har. Jag gillar också att Sassa har skrivit att vi alla kom in på Gothia pga mina kontakter i hästvärlden, smickrande men lite fel! Har no kontakter alls inom den världen. Om man räknar bort Per B. Och Jan S som jag numera är nära vän med. Kram till dig Janne. Sanningen är den att jag har bra hand med vakter nuförtiden. Lyckades rädda mig och Jossan från utkastning på Fredagkvällen också. JAg var smidig. eller så trodde dom verkligen på att jag var släkt med Björn Borg.
 inte så jätte konstigt kanske?