Gossip girl 100:ade avsnittet!!

No comment.......


Vardagstråk

Idag vaknade jag upp och insåg hur extremt megatråkigt det är att göra just det! Vakna upp, gå till jobbet, gå hem och laga samma gamla vanliga mat som alltid, de gånger jag försöker laga ny mat blir det total failure och jag ser det som ett tecken från Gud att det vardagliga livet inte ska jävlas med. Sen går jag och lägger mig och drömmer om ett spännande liv. Sen börjar skiten om igen och idag är det tråkigare än vanligt, jag kan inte ens gå till foodcourten och välja mat, nä för jag har matlåda med mig. Med falukorv och makaroner som förövrigt blir sjukt äckliga av att micras. Bitterheten är total! Jag börjar nästan tro att bitterhet är meningen med livet... Igår möblerade vi om, att flytta soffan 2 meter är det mest spännande som kan hända i mitt liv, happy life!! Eller så går jag in på facebook och kollar vad Typ nån okänd Anna ska äta till middag med sin pojkvän. Sjuuuukt med spänning på den! Ska det bli köttfärssås eller kanske tacos?? Möjligheterna är oäääändliga.
Igår hörde jag den mest korkade kommentaren av en barista i samband med att vi diskuterade den dåliga lönen för just detta yrke: -alltså jag blir så arg när jag ser typ sjuksköterskor protestera för att de bara tjänar typ 450 000 om året, jag tjänar ju liksom mycket sämre än så!
Men baaa ööhh jo för att ett yrke med 3-årig utbildning går ju verkligen att jämföra med att vara barista. Är ett plus ett två? Är bollen rund? Tydligen inte i hennes fall iaf.
Men det är Bara att vänja sig, livet kommer fortsätta vara idiotiskt vardagstråkigt och fullt av nya idioter med halva hjärnan avstängd. Super!


Löning!!

Som jag har längtat! Och som jag längtar Till den 25:e varje månad! Inte för att jag inte har några pengar kvAr, man är ju ingen idiot som går och shoppar upp alla pengar vid löning för att sen leva på vatten och bröd, men jag gillar att utöka mitt sparande lite.
Men underbart är kort, satte över pengar på sparkontot, kände mig lite nöjd en kort stund och sen blev jag girig och ville ha mer. Men det är väl så vi människor fungerar antar jag? Undrar hur det känns att vara miljonär... Säkert sjukligt gött! Men förmodligen vill man bara ha mer och mer och då räcker det inte med några fjuttiga tusenlappar.


Kvällsöppet

Gud folk är ju på riktigt dumma i huvudet. Gubbig bitterhet gånger 1000! Inse att ridning är en SPORT! Skulle verkligen kunna tänka mig att styckmörda den lönnfeta idioten i page! Men Jens rockar fett, mycket imponerande för en hästkarl!

 

Nu ska jag lyssna på wind of changes på repeat, sen ska jag planera min framtid.



Future

Ibland vore det skönt om någon annan beslutade alla viktiga beslut åt en. Jag får panik varje gång jag tänker på hur kort livet är och att jag därför måste göra precis det jag vill, så att jag inte slösar onödig tid som i slutändan inte betyder någonting. Men sedan är frågan om man verkligen kan göra precis vad man vill, lång utbildning och noll kr betalt. Jag gillar pengar också liksom! Kan någon öppna den rätta dörren och ge mig en knuff i ryggen eller? Iaf svara på om man ska följa hjärtat eller hjärnan? Det enda jag vet som är ett måste för framtiden är att hästar finns i mitt liv! Jag har inte bestämt mig helt om det blir 100 procent igen eller om jag nöjer mig med typ 75 :)
Usch nu blir jag brutalt påmind om hur roligt det är att hoppa hinder...


Suck

Den som skriver gossip girl är en riktig idiot! Ofta man medvetet gör om en bra show till nya våra bästa år? Jag borde skriva GG själv, då skulle allt vara jättekul som det här höhöhö

 

















Åh nej

igår var det real - barcelona. Var på dubbeldejt med cattap, nils och för mig tidigare okänd man. Nu är han inte okänd och jag gillade honom skarpt. Tror cp också tyckte om honom, det såg lite vått ut på hennes stol :)
Men Real förlorade och jag var på dåligt humör. Huuuuuur många gånger ska detta lag förlora egentligen? Varför krossar dom mitt hjärta om och om igen? Sjukligt less!
Kom dock fram till att jag har blivit ganska så bra på att hantera förluster, det är såklart fortfarande sjukt jobbigt att förlora men när man var typ 12 då fanns det inget värre, det kändes som att jorden gick under om man
förlorade en ridtävling. Vet inte hur många gånger jag har grinat i besvikelse över att jag inte vunnit. Hårt liv :)
På vägen hem kände jag mig på lagom bra humör och bestämde mig för att motsäga allting som Nisse sa, när en människa låter så extreeeemt säker på allting då tänds en lust inom mig att sätta emot och bevisa att han har fel (även om jag vet att han har rätt). Vi kom återigen in på den ständigt aktuella diskusionen om vilken av Silja Europa och Silja Serenade som egentligen är den största båten. Cattap var dock med och för att hon skulle slippa hamna mitt i denna heta diskussion (igen!) så kom vi aldrig fram till ett svar. Frågan hänger dock fortfarande i luften....
Sen ville jag gå en annan väg hem men Nisse påstod att hans väg var kortare, vilket den också är men eftersom jag var så otroligt megasugen på att ha rätt så valde jag den andra vägen och så fort jag var utom synhåll så kutade jag som en idiot. Så snabbt att jag nästan spydde blod! Det var jobbigt men jag såg framför mig hur jag skulle stå i porten och le mitt mest triumferande leende och mysa ner mig totalt.
Men det gick lite så där för herr nils genomskådade mig och visste att jag skulle springa så han sprang också. Men vi kom fram samtidigt till porten = Halvseger (iaf ingen förlust)



Den där jobbiga känslan

När folk ställer sig med en pizza precis bredvid mig. Upplever den just nu och jag kan lova er att det inte är lätt!!
Men hade en sjukt kul dag på jobbet, älskar såna här dagar! Nu ska jag hem och kolla på gg. Big emotions on The way


RGB

Är bäst :) Har dock läst en del underhållande kommentarer från folk (män) som inte verkar tycka att rgb är bäst. Faktiskt väldigt underhållande, orkar inte ens bli irri för jag vet att rgb äger och att ridsport är en sport!


Tjejer ta hand om er själva!!

Tro på er själva, låt ingen annan trycka ner dig och säger någon att bajs smakar illa så lyssna inte utan skapa dig en egen uppfattning! Och lev i lyx!
Don't forget!
Nej men helt ärligt jag ska skaffa lösenord på min blogg för jag vill skriva mer elaka saker eller iaf skriva en lista på allt jag tycker är larvigt som jag sett på Facebook. Så maila mig på Facebook om du vill ha det. Pronto!!!!


Ny vecka!

Måndagar är lite av en favoritdag, idag är det dock en väldigt orolig måndag för morgonen började dåligt och senare ska jag tvätta plus storstäda. Suck pust stön! Men man kan inte alltid ha kul.
Jag hade iaf sjukt kul i lördags! Tegel är alltid tegel liksom :)
Mina vänner är supersöta och väldigt väldigt roliga!
Nu längtar jag redan tills på lördag, det är tydligen nån typ av Täby-fest på Debaser. Bra för jag gillar ju allt som har med Täby att göra!


Fredagen den 13:e

Åker t-bana och solen skiner. Hade mer än gärna spenderat dagen utomhus, kanske tom tagit en sväng på hästryggen. Istället ska jag jobba, som de allra flesta dagar, och dagsljus är något jag bara får drömma om :) Mitt liv är väldigt spännande, ser ut ungefär så här: 8.00 går upp och steker ett ägg, sedan väljer jag något av följande 1. Borsta håret 2. Sminka mig eller 3. Inget av det. 9 gånger av 10 väljs alternativ 3. Sedan spenderar jag ungefär 40 minuter under jord, lyssnar på musik och detta är väl den mysigaste stunden på dagen. Jobbar gör jag mellan 10-19, är hemma igen kl 20 och lagar då mat. Sedan dras jag med ett dåligt samvete resten av kvällen för att jag vet att jag borde träna men jag orkar verkligen inte. Sedan läser jag eller dagdrömmer. Superkul liv!


Mardröm

I natt drömde jag en förfärlig dröm. Det var så hemskt att jag vaknade mitt i natten och var helt panikslagen. Fortfarande känner jag mig väldigt illa till mods. Drömmen gick ut på att jag helt plötsligt fick två barn. Och jag insåg att jag inte hade tid eller råd med barn. Alla mina sparpengar skulle gå åt till att försörja barnen och de pengarna vill jag lägga på mig själv och All min lediga tid skulle också gå åt till barnen och den tiden vill jag mer än gärna ha för mig själv!
Behöver jag säga att jag är väldigt väldigt många år ifrån att skaffa barn? Ber Gud att aldrig mer sända såna här hemska drömmar till mig! Snälla!


10:e Januari

Tio hela dagar har redan gått på nya året. Tiden går för fort, iallafall i de flesta avseenden. När det kommer till min väntan på att gossip girl ska återvända går tiden way to slow....
Har börjat jobba igen efter ledigheten. Minns att jag lovade både mig själv, min mamma och lite andra vänner att jobba lite mindre så att jag skulle ha tid att ses men den här veckan jobbar jag alla dagar utom söndag :/ Får kanske lov att ta tag i det här, måste börja plugga också!
Efter jobbet idag ska jag iaf träffa Matilda. Massa myyyyyyyys!
Igår hann jag även se på Pearl Harbour och nu sitter jag här med detta evinnerliga i-landsproblem, vem är egentligen underbarast, Rafe eller Danny?


Niceville

Sjukt bra bok, sjukt bra film! Om du inte orkar läsa boken så se filmen The help!! Eller ångra dig resten av ditt liv!




Heeeej raringar

Är på väg hem från fjällen. Fett nice det är att åka skidor alltså! Är lite ledsen att det dröjer flera veckor innan det är dags igen.. Men trots detta finns det en del glädjeämnen i mitt enkla liv:
*Jönssonligan på Mallorca ikväll kl 20.00
*Mallans hemkomst på måndag :D
*Paketet med gravad lax som ligger hemma och väntar på mig
*Nedräkningen inför att gossip girl startar igen den 16 januari. Ett viktigt ögonblick i Los liv.

Nu ska jag fortsätta att fundera på vad alla människor som bor här uppe mitt ute i ingenstans gör hela dagarna. Åker skoter och lite skidor förstås men mer då? Det finns ju inte ens hästtävlingar här uppe!?