Kör en Tom krog under nationalhymn



nu SITTER VI I ARENAN OCH JAG MÅR DÅLIGT.
KANSKE ÅT FÖR MYCKET PANCAKES I FRUKOSTEN. ELLER SÅ TÅL JAG INTE SPRIT. PLÅGA I VILKET FALL SOM HELST! KÄNNER MIG MEDELÅLDERS!!! :(:( MEN HAR SNYGGA BEN :)


gooooonatt, gooooonatt min prins

Ligger på hotellrummet och tittar på mellon och dricker vin slash julmust. Tror att det kan bli en galen kväll faktiskt! götet har mycket att erbjuda speciellt när det är hs :)
BTW såg jag en älg på vägen hit. Och två somalier.
Tycker förresten att mycket i melodifestivalen är sjukligt pinsamt, alla låtar är pinsamma, christine m är pinsamt dålig. Sibel hade i allafall apsnygga ben och det hade även Pernilla W (hejade på henne). Gillade även hennes klänning nördig som man är.



Vill också se så snygg ut när jag har kläckt fyra ungar. Fast helst vill jag inte föda fyra barn, tre kanske räcker.
Sämst var ju i allafall noll diciplin! Dom hade nån textrad som löd: jag framstod som en idiot blablabla.... Och man ba: DET GÖR DU NU MED DIN MEGAIDIOT!!!!!!!!!!!!!!
Men alltså helt klart jättepinigast var hon tanten som sjöng som nr 2.


*Nummer ett tycker jag inte man ska vara med om man är över typ 40. Pensionärer uppskattas ej i allafall!
*Nummer två så tycker jag absolut inte att man ska lova innan att det ska bli ett helt fantastiskt uppträdande. I allafall ska man inte lova det om man är en grottmänniska.
*Nummer tre är att jag tycker att man inte ska klä ut sig till Elton John.

Slutsatsen är följande: Det är förödmjukande att ställa upp, även duktiga musiker som typ Peter Jöback framstår som bögiga.

Försöker mig på en Sarre-pose på restaurangen. Lyckas inte så bra, det är bara Sassa som kan

Är skickligare på att se glad ut (leendet) och korkad (vindögda ögonen)

 


förresten

idag ska jag åka till göteborg! Hade bestämt mig för att inte åka men när man blir erbjuden både biljetter och hotell (gratis!) så kan man ju inte säga nej! Och även om jag inte rider längre så är det ju alltid kul att se fina hästar. Och RGB är ju där <3 Ska nog kolla upp när alla klädbutiker stänger i götet för jag är sugen på shopping!
Funderar på en riktigt softifikerad helg därnere för en gångs skull. I vanliga fall brukar det  mest gå ut på att supa och några hästtävlingar brukar inte beskådas i allafall. Fast förra året var jag inne i arenan (i typ en kvart) men ändå :) Ser framemot en social helg i allafall, har cravings på det för jag har bara vrål lökat den senaste tiden. Nästa vecka har jag lov!!! Fast jag ska plugga som en tok eftersom jag jobbat nu istället och ska jobba två hela veckor efter lovet. Men nu är det ju varmt så jag kanske hinner måla om lite grejer och så. Det är sånt jag gillar att göra på lovet. puss

gomorrongomorron

Vaknade jättetidigt idag, klockan halv sju. På en lördag liksom. Men nu är det vår på ingång för då börjar jag vakna jättetidigt igen. Alltid innan klockan 9 :) Sen lägger jag ju mig också väldigt tidigt, lampan ska vara släckt kl 21.00. Angående det där med att släcka lampor så satt det en lapp i mitt förra stall där det stod: kolla om du har släkt i sadelkammaren!
Det här var väldigt kul tyckte både jag och mamma som alltid frågade: undrar om farmor står i sadelkammaren, eller kanske nån kusin? Sen fnittrar man mycket.
Alla sov när jag vaknade, hela huset var dött. Det är typ som när Mumintrollet vaknar ur sitt vinteride och alla andra bara sover (mellan november och april). Han är ju väldigt ensam och har aldrig upplevt vintern förr. Typ så känner jag mig nu i allafall..


lite ändrade planer...

Blir ingen lektion. är värsta skolkaren hehe. Nej men alltså man får ju faktiskt göra som man vill och jag har redan läst början på den här kursen förrut. Skit samma att det var typ 4 år sen hehe. Men hur ofta kommer ens bästa vän hem från Afrika efter att ha varit där på befruktning liksom?? Så ska i allafall meata Josse och Natasha i Djursan snart. Vi ska käka pizza och få höra lite om Jos resa till Afrika. Sen så ska vi kanske ut och promenera lite och så vill jag klappa nån häst när vi ändå är på djursholms ridklubb :) Lite cravings...
Fick vårkänslor när jag gick ut och känner mig på sjukt bra humör!!! Vill inte sitta inne och plugga sen :( Har i allafall satt på mig jättefina kläder dagen till ära och borstat tänderna och allt!! Nu lyssnar jag på lite Abba-musik och känner hur hela min kropp vill hoppa upp och ner av lycka. FÖR DET ÄR VÅR (snart i allafall)
Sen ska jag till Ikea med morsan efter träningen!

torsdag mitt i veckan

Idag har jag en nästan ledig dag. Har bara en enda lektion som jag ska gå på vid halv ett. Fast egentligen vill jag inte för jag vill tusen gånger hellre träffa Tashen och Jobe och äta pizza med dom. Måste spana in hur brun Jossan är också. Men borde vara duktig och gå på företagsekonomin. Ska plugga svenska resten av dagen och sen tänkte jag hinna med ett lite work out på gymmet. Kände nästan lite vår i luften igår så beach 2lax10 närmar sig!! Längtar sjukt mycket efter vår nu!!!! Ta fram min cykel och bajka runt lite och så ska jag gå ut i skogen och bara titta på den bara marken och vara lycklig och höra fåglarna kvittra och så kommer solen värma lite härligt i ansiktet.

Vårpromenad våren 2009 efter en the manks-spelning (morronen efter alltså). Söp tyvärr bort min nya mobil.. Betalar fortfarande av på den och ska göra det till April 2011 *Lycka*


p
eople nu ska jag nog börja plugga! Önskar jag vore ledig imorrn men jag ska jobba. Fast då tjänar jag ju pengar i allafall :)

BTw är det gbg-horseshow i helgen och jag ska inte gå.. Typ första året på länge och det känns bra :) Fast det hade kunnat vara lite kul med en road trip till gbg. Har ljuva minnen därifrån. Förra året följde Dempa, Bj och alex med så det var lite otippat men SJUKT ROLIGT!! love you guys, kb-gänget äger <3


suck pust stön

Gud det är så jobbigt att jobba heltid!!! Hade värsta huvudvärken igår när jag slutade och insåg ännu en gång att jag aldrig kommer jobba med kids sen när jag är vuxen. Fast det är rätt kul nu :) Gick i allafall på spinning sen, träffade Maggan där och blev glad :) Dom har en sån där brevlåda där man ska lämna in synpunkter och sånt angående gymmet. Började med att jag skrev en lapp att alla instruktörer här är såååå snygga. Ville sprida lite glädje liksom. Igår roade jag mig lite mer, tycker nämligen sånt här kan vara väldigt kul.

Hej! Önskar att ni hade en stark doftspray på toan så att jag kan spraya när jag gått på toa. Lämnar nämligen en väldigt stark och intensiv avföringsdoft efter mig, tyvärr. /Gudrun

Ser gärna att ni har "låne" tamponger och bindor på toan ifall man skulle hamna i en lingonsituation :) Blir så mycket blod på alla maskiner annars...

Gud jag är sååå tråkig alltså men this is babylo liksom. Om Mallan varit med hade vi massproducerat roliga önskemålslappar! Hoppas i allafall att dom på gymmet får en lite roligare arbetsdag.
Jag ska precis inleda min roliga arbetsdag. Gick förresten och la mig kl 9 igår och ändå är jag trött!!! Heltidsjobb går nog bort..




patta

Kom precis hem från gymmet där jag tränade i ca 20 minuter, väldigt ambitiöst och sen la jag mig i bastun istället. Såg 4 nakna kvinnor. Är sugen på att kolla på nåt avsnitt från Playa Del Sol men om 30 mins börjar sprintfinalen och det luktar lite guld :) Kanske att man skulle vräka i sig, säg 500 kg patanegro (spansk hästkött)!?
Imorrn kommer Jobe hem i allafall. Längtar efter dig kissJossan!!

Josse posar sexigt på Nyår i GBG. Tyvärr fick Josse inte plats i bilen så hon fick flyga. Biljetten hade vi betalat genom att gå runt med en sparbössa inne i stan och säga att vi skulle ta hit en massa ryska sommarungar. Bedrägeri! Var glad att hon kom men nyår 07 eller när det nu var blev ett kort nyår. Alla blev utslängda från festen vi var på innan klockan 22 :( Och det kostade typ 300 spänn att gå!!! Vill ha pengarna tillbaka!!


Jag och Jo i gbg igen fast en annan gång. Vi roade oss med att klä ut oss. Gick runt lite i stan och blev poppis. Vakterna inne i skandinavium trodde att José var självmordsbombare :)


Jobe under vårat spexiga "födelsedagsuppträdande" till Malin Bayard i Falsterbo. Ett av mina sjukaste och roligaste minnen. Och då har jag ändå en del! Kanske ska berätta storyn nån mer gång. Vet att jag gjorde det när jag var toastmaster på Retarded-skivan men ingen trodde oss.. Förrutom Bjärt. Vi blev vänner efter den skivan (hatade varandra innan)



Och en avslutande bild på älskade gänget, Sarre Sandahl, Skjuts-Henke, Spoon och Jo <3 Donken efter en tegel-lördag :) Sjukligt länge sen. Vi var arton liksom... Men ändå coola.


Deprimerande angående skola

Idag kändes det verkligen jobbigt att gå på lektion, älskar ju matten men inte företagsekonomin!! På väg dit grät jag lite (mens) men hade en sak att se framemot: få tillbaka mitt matteprov! Väl inne i klassrummet tyckte jag att läraren kollade väldigt speciellt på mig och jag inbillade mig att hans blick liksom sa att det gått JÄTTEBRA för mig på provet. Han såg t.om imponerad ut som att jag var ett mattegeni och genast spelas scener där jag tar emot nobelrpiset i matematik upp i min allt för fantasirika hjärna. Men sen så utspelade sig det gamla vanliga, jag fick provet, såg ett G och kände att: HALLÅ VADÅ G+??
och inte känns det bättre när en 40-årig Japan får alla rätt.. Jävla asiater som ska vara så bra på allt!!
Skrev följande precis efter provet:
Hur kunde jag tro att något skulle vara annorlunda den här gången när jag pluggar? Brukar inte vara så naiv. Och hur kunde jag tro att tiden när man grinar för att man får g på ett prov är över? Det är så förnedrande att få G, hatar G!! Slutsatsen är i allafall att det inte finns något som får mig att må så dåligt och får mig att känna mig så usel som att plugga. Jag räcker helt enkelt aldrig till. Vet inte varför jag utsätter mig för det när det påverkar mitt självförtroende och mitt välmående så himla mycket...

Var verkligen jättejätteledsen och besviken på mig själv och fick kämpa för att inte grina. Men efter en stund så tänkte jag: okej fuck this, den här inställningen har aldrig funkat förr och jag ska ju köra vinnande koncept. No more tycka synd om mig själv, inget mer bajsande när jag borde plugga och även om jag nu tyckte att jag pluggat jättemkt till det här provet (mer än någonsin nästan) så var det tydligen inte tillräckligt så då får jag plugga dubbelt så mkt i fortsättningen!! Ska ge mig själv lite rättvisa och på nästa prov när allt känts jättebra och jag tänker att det här måste bli minst VG så tänker jag ha rätt. För jag gillar att ha rätt!


Positiv inställning är verkligen mitt nya jag!

Känns ju lite larvigt i efterhand att reagera så starkt men G är så frustrerande!! Fast är ändå lite nöjd nu för alla fick typ IG förrutom Jappsen och jag och jag hade bara gjort slarvfel vilket är dumt i huvudet! Vill ändå inte vara Asiat!!!

hejhejhej

ligger här och dagdrömmer lite. Drömmer om att jag vinner pengar på en trisslott och stannar hemma från alla lektioner. Jag lyssnar på avkopplande musik, pysslar lite med symaskinen kanske och bakar bullar som blir otroligt goda med massor av socker och kanel och sen blir jag inte ens fet utav att äta upp ALLA bullarna. Och sen tittar jag på våra bästa år och vrålmyser hela dagen. Hela jag är mysig, mitt hus är mysigt och ja allt är bara så mysigt.
Men tyvärr så måste jag faktiskt gå på lektionerna. Och jag ska jobba Tisdag, Onsdag och Fredag hela dagar den här veckan. Blir lite mycket att göra för jag måste plugga på kvällarna då istället... Men gillar att ha mycket att göra!!
Förresten har jag aldrig söndagsångest längre, det var mer när man gick i gymnasiet. Tycker det är viktigt med en positiv inställning så istället för att tänka: åh nej nu är det måndag igen så brukar jag tänka: åh måndag igen, en heeeeeel vecka full med möjligheter!
På vilket sätt skulle man inte tjäna på att ha den inställningen istället?
Ska ut och gå nu i kylan men solen är fin tycker jag!


fucking freezing

vill inte gå ut! 25 minus är inte humant! Men tänk vad lyckligt om mina lektioner är inställda idag...

LördAG

igår satt jag och pluggade till typ tolv. Rätt så tråkigt. Fast jag ljuger om jag säger att jag inte tog rätt så långa pausar för att äta dessertost och snacka lite skit med dom otroligt fina gästerna. Idag har jag varit i stan med mami. Var helt sjukt kallt!!!! trodde vi skulle döööö. Imorrn fyller min kära vän Nise år och då måste man ju köpa present. Hade några olika förslag: Guldfisk, en tröja eller två flak öl. Valde att köpa en tröja, tyvärr var alla tre för 99 t-shirtar på Stadium slut så jag fick köpa en som var snordyr från en jättesnobbig butik. Som tur är jobbar min brorsa där så jag fick rabatt. Han var fin på jobbet förresten, min brorsa. Han passar perfekt till att stå och vika tröjor och sånt :) Önskar att han vore gay, skulle liva upp släktmiddagarna så mkt!
I allafall önskar jag att jag köpt en guldfisk istället för tröjan. Eller en hög med skit som jag skulle lagt i hans säng.
Men jag får säkert nåt fint tillbaka på min födis i juni. Förra gången fick jag blommor som Niwi fått av sin chef. Först gick jag på att han köpt dom, slutade andas och mådde dåligt och viskade till Mallan och Spoon: vad fan gör man med såna här?
Blev glad och lättad när jag fick reda på att dom var beggade.
Får säkert en hamster när jag fyller år, eller typ ett paket bindor :D
Planer inför kvällen:
Se Anjas åk i super-g:n om typ en kvart
Åka med cp och handla snacks och sen hämta nisse
och sen är det mello och Darin är med :)

Hade alltid en hemlig dröm förr om att vara ihop med honom. Vet att han är nördig men kändes så soft att kunna säga; här är min pojkvän Darin. Eller typ svara på frågan om mina fritidsintressen: Min pojkvän Darin Zanyar.
Älskar tjejer som på frågan vad man har för intresse/hobby svarar: min pojkvän
EEEHH GET A LIFE BITCH
eller låtsas i allafall att du har ett.

Är kanske sugen på tegel sen, är ju lördag. Har dragit ner på tegelhänget lite men vill rasta min nya tröja som jag köpte idag. Dom sålde ju Sonia Rykiel-kläderna idag. Btw är det nördigaste jag vet att folk står och väntar innan och sen trängs som galningar. Men gick förbi tröjan och gillade den så jag kunde ju inte inte köpa den bara för att det kändes nördigt?

En web cam-bild på tröjan (lite mer gul irl). Funtade först på att köra en Sarre pose, ni vet när man typ tittar snett över axeln, puttar med läpparna och drar in kinderna. Blev dåligt, det är bara Sarre Sandahl som kan på riktigt!

Friday

Imorse bestämde jag mig för att göra något gott för miljön och samåkte med min mamma, för hon jobbar i närheten av var denna fantastiska skola som jag jobbar lite på ligger. Tyvärr var mamma tvungen att vara på jobbet senast kl.07.00 vilket gjorde att jag fick gå upp kvart över sex och sen sitta i typ 45 minuter på hennes jobb. Fast det var lite skönt, fick frukost och så läste jag en massa skittidningar, typ se och hör och sånt.
Har i allafall kommit fram till att det här är den bästa arbetsplatsen jag haft (har inte haft så många jobb men ändå!) Så fort jag satte min fot här imorse så kom jag fram till att jag trivs som fisken i vattnet. Det är förstås väldigt tacksamt att bara jobba lite då och då, när Jempa (jobbar heltid) och jag kom gående mot alla barnen så skrek alla: åååååhhh Lotten, jippie!!!!
Fick sen massa kramar och alla iggade Jempa.
Ja det är så det är att vara den populäraste fröken :)
Senare är det även after work med bowling. Vill verkligen hänga med egentligen men jag måste göra klart mitt svenskarbete och skicka in det och sen kommer min brorsa och hans girly girlfriend och ska äta middag slash se på spåret. Älskar det programmet. Vet inte om det är vuxenpoäng eller bara nördigt?
Träffade Crille igår förresten istället för att plugga, visade sig ju vara dumt. Crille var lite jobbig (som vanligt) men ändå cute :) Måste nästan berätta en sjuk grej om honom sen men nu ska jag fortsätta jobba och låtsas vara lärare (sträng)

Sjukt förresten att man kan bli så lycklig över att Anja P tog brons igår? Både jag, morsan och farsan hoppade och skrek lite av glädje igår! Pappa tycker dock att Anja har lite stora lår och så tycker han att Lindsey Vonn är snyggast.


Jag känner mig nöjd

Är nästan klar med arbetet faktiskt! När jag väl kom igång och började skriva ville jag inte sluta så nu har jag suttit här i fyra timmar och arbetat duktigt. Nu tror jag att jag ska välja något helt valfritt att göra, kanske typ ett gratulationskort till Mallan som fyller år imorrn?!! Klockan fyra ska jag och träna i allafall och sen ska jag sätta mig i soffan och titta på curling, skidskytte och förhoppningsvis får man se Anja åka. Hon skulle typ bestämma sig bara nån timme innan start. Nervigt!

Förresten skulle jag kunna döda för att få dom här pattarna


torsdag och jag vill ha värme!

Har en jättejobbig svenskuppgift att göra klart tills ikväll. Känner mig inte riktigt nöjd över det om man säger så. Vet inte ens om jag kommer hinna träna idag... Men har i allafall bestämt mig för att ta tjuren vid hornen och köra på hårt nu under dagen! Har satt upp ett litet belöningssystem som fungerar så här va att om jag pluggar intensivt till klockan tolv får jag då ta en paus och gå en promenad :) Till typ Ica kanske. Om jag dessutom gjort jobbet bra får jag köpa halloumiost *lycka* Sen får jag gå hem och äta den. Om jag sen fortsätter att plugga jätteduktigt och bara har rätt så lite kvar att göra sen så får jag åka och träna klockan fyra. Ser verkligen framemot den här dagen :):)


Två saker jag längtar efter alltså, en varm strand och cheesecake.
Har ett väldigt stort och ohälsosamt beroende av cheesecake. Det bara dök upp liksom..

 


cry cry cry

Min absoluta favorit Anja P <3 Gråter krokodiltårar



ska gråta mig själv till sömns nu.

önskar att det vore sommar

för då skulle jag sitta på bryggan och titta ut över det här nu





Fast dom svarta "prickarna" dyker inte upp allt för ofta vid bryggan. Bara om dom är döda(de).. hehehe


Just nu vill jag

Typ Döööööööööööö för jag har pluggat matte i cirkus 3 timmar och jag fattar mindre för varje sekund. Blir nästan lite nervös inför provet imorrn nu..
Hade ett viktigt meating med min LC (lifecoach) idag efter jobbet. Vi satte iordning en lista över saker jag måste förändra för att må bättre/bli en bättre människa. Snyggare tänkte jag bli också :)
Man kan säga att jag är en ny människa redan nu!!
Några ungar på skolan vill förresten att jag ska färga mitt hår ljust igen men jag vägrar. Ska låta det växa ut till råttfärg.
Imorrn ska jag ta blodprover för jag lider kanske av järnbrist och skulle kanske behöva nån typ av medicinering. Den som lever får se! Hoppas nästan att dom hittar nåt allvarligt och får köra mig i ambulans till danderyd där jag sen blir undersökt och stucken med typ 1000 nålar. Är nämligen desperat efter lite äventyr/en liten annorlunda innstickare i vardagen. Men gillar faktiskt att ta blodprov, älskar sprutor sjukt nog :) Låter lite pervo t.om.


sommar och åland <3


semeldagen!

Gillar inte semlor särskilt mycket men det är väl kul ändå på nåt sätt antar jag.
Skulle förresten kunna tänkt mig att heta Semla. Låter så himla gulligt och påminner lite om att heta Humla. Undrar om Mullans mamma fortfarande läser min blogg?? Minns fortfarande när hon skrev att jag borde få ett eget tv-program :) Hon var/är min favoritläsare <3
Funderar på om Mullan är lite kär? Måste tipsa henne om att man kan köpa 3 t-shirtar för 99 till sin pojkvän på Stadium. Förresten funderar jag på att köpa en guldfisk eller en hamster till Mallan i födelsedagspresse. Vet att hon älskar guldfiskar i allafall.
Har ett VIKTIGT matteprov imorgon och jag har faktiskt pluggat väldigt duktigt. Mest bara för att när jag sätter mig och ska plugga väljer jag alltid matte för det är roligast. Ligger tyvärr efter i rätt mycket annat men orkar ej bry mig just nu. Ska jobba nu på eftermiddan och på Fredag ska jag jobba hela dagen i Väsby <3 Längtar sjukt mycket faktiskt!!!
Bastade med en stor kvinna från Finland igår. Såg alltså henne helt naken. oooooooooohhhh

Gillar förresten att dom spelar Calle K så mycket på radion nu!!

Har huvudvärk / Lo

hojhoj

Lördagskvällen var väldigt fin tycker jag. Vi körde lite frågesport om världens huvudstäder, är förövrigt rätt bra på det, och sen körde vi rysk roulette med iphonen. Det var kul men jag blev skjuten typ hela tiden.
BTW så vill jag ta upp två saker som är väldigt typiska för J.Hedman:
Svara Washington på frågan "vad heter united kingdoms huvudstad?"
Önska sin flickvän Glad alla hjärtansdag på fel dag (lördag).
Vi drog i allafall till Tegel sen. Crille var inte jätteglad. Var rätt lite folk men tycker att vårt gang med fem pers var ett VÄLDIGT bra gang <3 Sen så kom även Adde, Ludde, Tessan och Ellie och det livade helt klart upp stämmningen. Träffade min författarvän också, minns ej namn, men han brukar skriva böcker och det gör ju jag med så vi brukar snacka lite. Inom yrket liksom.. Han brukar även ha med sig små utdrag ur sin bok som han ger mig. Tror att boken är en erotisk-berättelse utspelad på typ stenåldern. Skrämmande i allafall!!!
Sen hörrni var det äntligen dags för dagen med stort D:


Tyvärr fick vi ställa in alla hjärtansdag för Nise tål inte sprit och låg på golvet och kved slash spydde. Sen ville jag också spy, försökte titta på ridning men sov bort mitt dåliga mående. Alkohol gör inte bara bra saker med en tydligen..

Åt i allafall lite av min kaka (god):



Måste plugga nu men helst vill jag döööö. Ska på matte idag vilket är kul men sen så är det företagsekonomi i typ fyra timmar. Vill ej!!! Fast en dam som också går på matten och ekonomin vill luncha med mig i tibble. hehehe

 


Hello people!!!

IDAG GJORDE JAG MIG KLAR PÅ FEM MINUTER FÖR HEDDAN HETSADE MIG. KÄNDE MIG FUL OCH LUKTADE SVETT MEN DET GÖR VÄL INGET NÄR MAN SKA VARA MED SINA VÄNNER!? DOM GILLAR MIG DOM DEN JSGJAG ÄR! OCH DESSUTOM SKA VI JU SUPA :) HEDDAN VAR SJÄLV JÄTTESEG OCH ONANERADE TYP 35 MIN I DUSCHEN.. MORR! HAN ÄR FÖRLÅTEN NU FÖR JAG FÅR LEKA MED HANS IPHONE. ROBINS SLÄKTING åker JUST NU RUNT PÅ EN IS I CANADA OCH SLÅSS FÖR OS-GULD. MKT SPÄNNANDE! NIWI HAR JOINAT OSS OXÅ SÅ FÅR HÖRA LITE OM LUMPEN. LOVE IT!

Fylld med ångest

Här sitter jag och ska egentligen plugga. Har så mycket grejer som hänger över mig just nu som MÅSTE fixas. Helst just nu på denna sekund så jag kan åka till thai och roa mig. Avskyr att ha så mycket ogjort över mig.. Fast en sak som är säker är att ju mer man gör desto mindre ogjorda saker har man kvar sen.
Två spännande saker som jag precis gjort:

Satt ihop en bokhylla (själv). Behövs inga män för att angöra en brygga här inte!



Återstår nu bara att lägga in det här i hyllan (är lite kaos)



Sen bakade jag även cupcakes. Eller försökte. Är det det här som kallas för talang?

 

Varför blir allt så mycket bättre i mitt huvud??

Den rosa sörjan smakade ashole, typ bara socker.. Vill inte förgifta folk på alla hjärtansdag imorrn så kanske får äta dom själv :)

Nej nu ska jag försöka göra mig vacker, ska nämligen hem till Robin och käka middag/titta på mellon med honom, Heddan och Crille R. Älskar er <3 Sen får vi se vad som händer :D Är sugen på vin

Världens sämsta människa med en framtid som en arbetslös tjockis!

Kommer antagligen vara fattig också :( buhuhuhuhuhu.

Nä nu ljög jag nog lite för är det något som är ljust så är det Lo Engboms framtid!
Men just nu har jag ett svårt arbete i svenskan som jag bara inte kommer igång med. Har suttit och typ försökt hela dan. Missade min enda lektion jag hade idag, företagsekonomiB för klockan gick fel.. Usch så tråkigt! Gick istället på en liten promenix med TobbeK och sen spanade jag in deras ombyggnationer. Tobbe hade mycket att berätta för mig vilket alltid är underhållande. Han sa även en annan sak till mig som jag ska bära med mig hela livet. Det var typ lite av ett livsråd kan man säga. Men kommer hålla det inom mig :)
Är sugen på en öl faktiskt. Skulle kunna ta en för öl-motståndaren nr 1 (mamma) är borta. Hon har skaffat jobb utomlands. Låter ju väldigt exotiskt och spännande men det är på Åland och där är vi ju ofta ändå så mer spännande än så blir det inte. Fast hon har intervjuvats av massa tidningar och radio och sånt idag så lite spänd är jag på om det kommer stå nåt om mig :):):) Tänk att få nämnas i Åländsk tidning! Stort, väldigt STORT!

Nej nu funderar jag allvarligt på att kapitulera och typ bestämma mig för att börja jobba hos farsan eller nåt. Fast livet har ju så mycket mer att erbjuda så jag ska nog kika runt lite mer först.
Måste träna nu för min rumpa är så mjuk och sladdrig.
Kjambanan


huslig?

Min mamma tyckte häromdan att jag var huslig. Ville verkligen döööö för det låter som jag är typ 45 och asabajsatråkig!! Men sen så förklarade hon att hon menade att jag var huslig om man jämförde med hur jag var förrut. Och det kunde jag väl leva med för jag var världens sämsta husliga person förrut. Bakade i allafall en kaka till alla hjärtansdag. Formade den jättefint som ett hjärta men tyvärr så hände en liten olycka igår. Blev nämligen väldigt sugen på nåt gott så det är inget hjärta längre... :( Måste baka en ny till söndag! och så ska jag göra cupcakes. Förrut var jag expert på att baka saker utan att ens ta en liten liten smakbit. Kan bli lite svårt i såna här sockersugs-tider men ska försöka!
Ska köra hårt på gymmet idag tror jag för nu är det ju dags att återuppta gamla levnadsvanor (hälsosamma) Ska nämligen banta 3 kg till 59 och sen är jag (typ) nöjd.  Behöver bara bli lite mer vältränad sen tror jag. Har kommit så sjukt långt och är en sån fjuttig bit ifrån mitt mål så nu måste jag se till att klara det!!
Men man får vara nöjd med det man har så länge, alla kan ju inte vara så här perfekta på playan:



Tycker iförsig carmen electra är rätt nice:



Hennes intresse för cupcakes är nog rätt minimalt. Får lov att stryka det från "att göra-listan"

Kysser er hjärtligt


Jag är lite nördig så där...

Mitt pluggande går fortfarande sjukligt dåligt. Varför är jag så dålig?? Jag vill ju va värsta superdukiga plugghästen! Det som verkligen är tråkigt med att jag är så lat är att jag annars kunde fått sjukt bra betyg. Har dom anlagen i släkten :)
Hittade nånting mycket roligare att göra istället för att plugga, nämligen en massa kort. Som används typ på födelsedagar, alla hjärtansdag och om man ska ha fest. Kommer antagligen aldrig få användning för nåt av dom..








vill inte!!!!!

Ska åka och träna nu. Jag vill vill vill inte!!! Vill stanna hemma och äta cheesecake och typ glo på fresch prince eller nåt. Men jag måste och så vet jag att jag mår mycket bättre efteråt. Ska sluta att äta socker nu. Det lovar jag för annars ska jag typ mörda mig själv!!! Slutar imorrn! Måste få i mig massvis med socker ikväll då :):):) Imorgon är en ny dag....


Alla hjärtansdag

Eftersom jag gillar att pyssla lite random så har jag superkul nu innan alla hjärtansdag när jag jobbar på nån skola, sitter och gör massa kort och det är alltid kul. Gillar högtider, det blir så bra teman då!
Hittade en kul sida där folk skrev vad som skulle göra på alla hjärtansdag och så där. Verkade populärt att gå och titta på ringar. Happy it's not me! Nån soft brud skulle i allafall köpa godis och sen skulle hon överraska hennes kille och så skulle dom titta på mannen som kunde tala med hästar för det var den första filmen dom såg ihop.
Då hade folk skrivit komentarer som:
-Om min tjej tvingade mig att se den filmen skulle jag göra slut. Även fast det är alla hjärtansdag.
-Du tror inte han vill se nån annan film, nån han inte redan sett och nåt mer manligt.
Osv....
Tyckte lite synd om henne och dessutom tycker jag att Mannen om kunde tala med hästar är bra! Ska nog se den på alla hjärtansdag.
När jag var på ica idag funderade jag på vad jag inte skulle vilja ha i alla hjärtansdag-present och kom fram till två big No No's:
*Bindor
*Deodorant
Så köp inget av det till mig, tack :)


Vill ha sommar!!!!

Igår var jag sjukt irri på all snö, kunde inte parkera utanför skolan för att det var snöberg som upptog massa parkeringsplatser, sen kunde jag inte gå in genom dörren för att det var risk för snöras så jag fick gå runt och kom ännu senare. Och så trampade jag ner i en jättedjup snöhög och blev snöig :(
Sitter och tittar på sommarbilder från Åland nu för att bli lite varm. Det här är en av mina favoritbilder. Var väääldigt länge sen men jag minns det som det var igår. Var nämligen en midsommarafton och det var ovanligt varmt i vattnet så man kunde i allafall bada :)


Nu ska jag fortsätta plugga *snark* vill dö. Rädda mig!

I´m in hell!!!

Ja det stämmer.. Min mamma som varit magsjuk har frisknat till men hon är ändå hemma för att bli helt bra. Eftersom hennes dagar är så tråkiga och oaktiva måste hon få utlopp för all denna energi på något annat. Typ på mig.. Hon har verkligen gått runt som en diktator och tjatat om det ena och det andra. Har städat som en tok. Vill nästan dö. Igår när jag skulle göra ett litet experiment och baka cupcakes så hade vi bara 1 dl socker. Jag behövde typ 6 dl men mamma sa att det gick bra ändå för hon brukar alltid skära ner på sockret med hälften vad hon än bakar. Jag informerade henne om att dom som ska äta nog hellre vill ha goda muffins men mamma sa att neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeäääääää då, tvärtom!! Vet inte vad det är för folk hon känner men alla jag känner älskar fett och socker. Vägrar baka hälsosamt!!!
Jaja det är i allafall på det här sättet hon irriterar mig all the time. Förresten påpekade hon precis att det har varit väldigt mycket kring bloggar precis, man kan få sparken tydligen. Hon brukar påpeka detta nästan lika ofta som hon påpekar att det är dåligt att dricka sprit. Sen brukar hon lägga fram tidningsartiklar på min plats om antingen hur farligt det är att blogga, hur farligt det är att äta godis eller hur farligt det är att dricka sprit. När hon hittar en artikel om typ alkohol så brukar hon börja prata högt och säga:
-Men guuuuuud! Tänk att det är så här mycket kalorier i alkohol. Helt sjukt ju!

Ska åka och träna nu innan jag ska jobba. Hade lite svårt att bestämma mig för om jag skulle träffa först eller sen men mamma ville att jag skulle dammsuga så jag tränar nu. Ska kolla upp det här med vaccinationer också idag för vill till thai!!!!

Gud det här skulle kunnat vara jag



skrämmande att man inte ens går säker från rådjur

Elk

såg förresten på nyheterna igår om nån familj som har en älg som husdjur. eller nästan i allafall. Den kommer dit dagligen och äter morötter och sånt som dom ställt ut. Och så brukar den tydligen stå och glo in i vardagsrummet när dom kollar på tv. Obehagligt! fast är lite nyfiken på om dom kan klappa den eller om den är ilsken trots att den får mat. Ska ta reda på vad familjen heter och ringa och höra efter. Ställa några älg-frågor liksom.
Lite galen älgfilm:

gomorron gomorron gomorron

Att rida häromdan var fint, fast jag fick skav av mina stövlar :( och så har jag ännu mer ont i arslet slash baksida lår. Armarna gör också ont fortfarande.... Även om det var kul så kom jag i allafall fram till att jag aldrig i hela mitt fucking life skulle vilja ha en häst igen. Bara tanken på att göra det där varje dag, 365 dagar om året får mig att vilja dööööö. Men jag beundrar dom som orkar och tycker det är kul samtidigt som jag tycker lite synd om dom att behöva åka till ett svinkallt stall varje dag.
Min mami är väldigt sjuk, vinterkräkis, så igår tog jag hand om en del viktiga hushållssysslor, handlade mat, städade och lagade middag. Middagen smakade dock inte så gott som jag hade föreställt mig, har lång väg att vandra för att bli en perfekt hemmafru. Men ni ska veta att det finns många fördelar med illasmakande mat, t.ex så konsumerar man ju väldigt mycket mindre = sparar pengar och sen riskerar man ju ingen förgödning heller :)
Ett perfekt tips om man ska ha gäster och inte vill att dom ska äta en ur huset!
Idag har jag gått upp så här tidigt (kl halv nio) för att fortsätta min karriär som hemmafru. Ska tvätta massvis med kläder och vattna blommor. Börjar känna mig smått desperat efter husmorssemester!!!


Funderar förresten på att förstora läpparna så att dom alltid ser ut typ så här:


sexigt?

ojojojojoj

Idag har jag ännu mer träningsvärk. Kan knappt klä på mig :( Tycker nästan lite lite synd om mig själv. Fick ett sms av Mallan i morse. Kan förstå att hon vill att man ska svara när hon ringer men liksom hallå då kan man ju inte ringa klockan 7 på morronen! Vissa ligger faktiskt och sussar då..
Har i allafall försökt ringa henne flera gånger nu men hon iggar!
Det är väldigt grått ute idag, något det är nästan varje dag. Vill ha lite sol tack! Ska i allafall jobba idag, mellan 12 och typ 17. !'m a väldigt väldigt hard working bitch. Efter detta ska jag åka med CP och rida hennes hästar. Wiiiiie :D Har verkligen längtat efter att rida. Det klart roligaste är att jag får ha på mig mina tretornstövlar. Ridning har verkligen blivit roligare sen dom uppfanns!
Om jag hade ett par röda istället för svarta hade det dock blivit ännu roligare.
Ola Salo har kul i dom när han uppträder i allafall...


Har en del planer på att rida CP´s hästar rätt så flitigt för jag tänkte nämligen köpa en ny ridhjälm då.
Den röda tror jag <3


Nu ska jag forsätta plugga matte! Puss kram keep in touch

old pop in oak

Här sitter jag och är helt fucking braindöd. Eller i allafall helt död i min kropp, speciellt i armarna. Min Pt tvingade mig att göra en massa hemskt jobbiga saker imorse. Har världens sämsta kondis för den som vill veta förresten.
Nu ska jag snart på  en mattelektion och sen ska jag jobba :) Är sugen på cheesecake. Helst sån som man får i Kstad hemma hos Pellsen.

Känner nästan att det snart är dags att ligga på bryggan i åhus och värma sig i vårsolen. Jag luktar svett. Kram Lo


Fyra öl och en pizza. En flaska rödvin då och då

Hej! vill berätta två glädjande saker:
1. Fick ett sms av Mullan. Blev överlycklig. Saknar mina vänner såååå mycket. Längtar till Spongan och Josse kommer hem. Ska kjama dom mycket.
2. Har nästan löst allt med thai. Förrutom biljett och vaccinationer men det är en världslig sak. Tror jag i allafall :)

Var på Ikea igår och köpte en bokhylla. Känns alltid lika bra när jag baxar in en massa stora tunga grejer i bilen. Själv. Eller med kvinnligt sällskap. Känner mig nästan lite feministisk och brukar alltid utbrista högt: Se, det behövs inga män för att klara det här!
Minns när morsan och jag köpte en soffa, det var verkligen nästan så att den inte gick in. Mamma fick panik och var jobbig. Själv tog jag ett djupt andetag och sa: ta det lugnt, det löser sig.
Och det gjorde det också. Fast jag fick sitta helt inmosad mellan massa kuddar. Men några män behövdes inte i allafall!

Ska träna nu. Har varit väldigt flitig på gymmet på sistone. Det är tur det för jag har käkat helt sjukt mycket skit. Fast idag har jag bara (förrutom mat) ätit 2 delicatobollar. Muuuuuuuums
Imorrn ska jag förresten träna med min PT. Han är rätt soft. Jag är ju tydligen hans mest effektiva kund *stolt*
Hoppar dock över spinningen idag. Blir så svettig hehe. Fast förra veckan fick jag en liten kick, mitt i den jobbigaste delen hördes plötsligt ljuv musik ur högtalarna: Arapapapapapaaaaaaaaaaaaaaa Rap das armas liksom
Fick upp en del ljuvliga sommarminnen i huvudet, Falsterbo-beachen, bira, värme och två galopperande killar. Och Sarah b också :)