Disco-in

Snart drar vi till Danmark, det blir grymt. Fatta vad najs att man får dricka hur mycket man vill!!! ojoj det bådar gott måste jag säga.
Ska berätta om den bästa morgonen. Vaknar till Leva Livet och önskar att det skulle vara första dagen på sommarlovet. Drar sen iväg on the bike och lyssnar då på MMMBop (Hanson för dom obildade jävlar som inte vet) det går fort eftersom det bara är nerförsbackar, känner den varma luften och dör. Ser sen att träden börjar slå ut. ÅÅHH fatta att man dör


En vän

För att hedra vännen Cissi S som har varit på fotbollsacamp i tyskland och som under tiden var enormt saknad av mig lägger jag ut en underbar bild från retardedskivan som för övrigt var grym:
image21

Spongan inlindad i bandage och jullan som nån slags sjuk man och missa gärna inte en väldigt fin tjej som vann pris = 8 öl för bästa utklädnad. Gissa själva vem
Plus en liten skymt av mullan i jofahjälm bakom Ci.
Kjam på er jävla retarded people

Jossan dansar till let's get retarded
image23

Lite annan dans

image22

Hejsan svejsan

Idag har Mallan, Jullan och Claes kommit hem JIPPIE TJOHOO!!! ÄLSKAR ER SÖTNOSAR
Har saknat er galet mycket. (dom har suttit i afrikanskt fängelse) Dom mördade en nigger så då blev det långt straff, hela 12 dagar. Välkomna hem era jävla massmördare

Har en ny grej på gång. Ska då först kolla igenom min skolkatalog och pricka för lite lämpliga kandidater som ser lite ensamma ut. Sedan spanar jag in dom i skolan och väljer ut skolans mest ensamma människa.
Och blir då dennes fader. Jag väntar efter lektionen, vi äter i matsalen ihop, jag presenterar han/hon för lämpliga vänner och mest av allt så lär jag ut allt som är viktigt att kunna i livet. Sedan blir då den här personen en kopia av mig och vi blir om möjligt ännu coolare.
Jag verkligen älskar nördar. Bjöd in skolans största nördgäng på retardedskivan. Vilket är lika med att jag har haft ett helt samtal med dom =) FETT COOLT !!! TJOHO LYCKLIG!!
Hatar alla som tror att dom är coola utan att vara det.

Kjamisbananis

Btw: Min favorit person var igår lämpligt klädd i mini små hello kitty shorts och högklackade skor. Samtidigt som hon jobbade som banpersonal på en tävling.


Mallan in africa

för alla som inte vet och vill veta, befinner sig mallan i Tanzania. Nördigt!
I vilket fall är jag lite rädd, för gissa vem som är med på resan om inte självaste klas/claes Ekberg. Hans föräldrar måste tvinga honom att duscha innan skolan. Men i allafall så kommer Klas/Claes ta bikinibilder på Mallan och säkert jullan också. och sedan tar pappa AN och skickar dom via mejl till hela sin mejlinglista som består av svenska landslaget. Så snart sitter Mallan på allas väggar. Kjam på dig din galning.
PS. Peter E har skickat ett snuskigt sms till oss när vi var 12 bast och hans största fans. Efter det hatade vi honom.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej alla jävlar

http://s27.photobucket.com/albums/c177/imoo2000/?action=view&current=emmarammlar.flv

det här är en fett bra film!!!

RETARDED

Hade sjukt jävla kul igår!! roligast på länge, jag lovar!! Jag var en bra toastmaster och höll fina tal.
Jag var vackert klädd också. Tema ridläger som både Jo och jag visst hade uppfattat. Plastridhjälm 4life!! Det är ett måste när man är på ridläger hos rené fluck.
Är också VÄLDIGT stolt över att jag, LO liksom, fick den stora chansen att ha en sådan fin stund med Mullan. Helt fantastiskt. En annan fin stund var den jag och Crille S hade. Usch och fy vad det var vackert. Glömmer aldrig det.
Alla var sjukt bra utklädda. Synen av Jo dansandes på scen till retarded låten är rätt så oslagbar. Ska lägga in en bild på henne så förstår ni vad jag menar. VIR bordet var klart bäst och jullan var en bra och very happy bordsvän.
Spongan var en annan sådan. Hon råkade visst somna mitt upp i alltihop och blev utkastad innan varmrätten, på sin egen skiva liksom!!! Tycker synd om dig men vad säger man WAY TO GO SPONGAN!!
Längtar till igår.
Elin K kom också, sjukt soft tjej. Hon förklarade att hon kommit påtänd till skolan fler gånger än hon har varit nykter. Höhöhö I LOVE YOU LIKE HELL!!!

Nykter Afton

The night började hemma hos josse b med en fin efterrätt som jag lagat. Tack till mig själv. Kan tänka mig hur jo njuter av resterna just i denna stund. I allafall bestämmer jag mig plötsligt för en nykter kväll. Såg verkligen framemot det och var glad. Nya jag var här för att stanna. Sen kommer Cattap till tegel och vad händer? hon frågar om jag är på en riktig fin fylla. Och jag skiter i min nykterhet. Sedan blev jag i allafall hemskjutsad av Skutts Micke. Tack du är snääll :D Vaknade vid 7 och mådde helvetiskt jävla fittdåligt. Lovade mig själv att aldrig aldrig mera dricka. Lyckades mot alla odds somna om och vaknade pigg och fräsch som alltid. Mitt vanliga morgonhumör var tillbaka *smile* I kylskåpet hittade jag en jävla massa käk, morsan och farsan har haft nån slags italiensk-afton med en massa italian stallions. I allafall är det lika med god mat <3