hejjLo.blogg.se


Äntligen!

Så länge jag letat och så mycket jag försökt att hitta en ny serie-drog men det har gått trögt även om mycket varit bra. Nu är det iaf klart: Dallas!! Efter ett halvt avsnitt var jag hooked

Är sommaren slut nu?

Denna eviga sorg när tiden springer ikapp en och man får lov att inse att det nog faktiskt är så att sommaren är över. Inget mer sola på bryggan, inget mer åka båt, inget mer hoppa från klippor, inget mer Juni eller Juli och snart inget mer augusti. Allt blir mycket lättare då...Får tacka för en bra sommar med en hel del härliga minnen iallafall! Med från mina livsåskådnings-veckor på åland har jag tusen nya insikter och klarheter, ändå är jag mer förvirrad än aldrig förr. Man ser väl aldrig riktigt klart kanske? i fredags när vi spelade ölspel och alla var tvungna att prata danska fick jag en uppenbarelse "livet är som att prata oförståelig danska, hälften förstår man inte alls och resten är ren och skär idioti!" Typ nästan.

Känslan

av att säga upp sig och förlänga det redan sju veckor långa sommarlovet lite till. På obestämd tid. Det känns jävligt gött! Att plånboken ekar tomt är bara en petitess. vwm bryr sig när man rider på en elefant liksom! 

Life

Sitter just nu och dricker vin och lyssnar på soft musik. Filosoferar lite lagom. Önskar att jag kunde byta ut en tråkig (regnig) innergård mot havet. För några dagar sedan gjorde jag exakt samma sak fast på åland och fylldes av en känsla att det här är meningen med livet! Harmoni, njutning, den enklaste formen av lycka som liksom bara är, utan lyx eller materiella ting. Bara jag i min ensamhet. Ikväll saknar jag min familj och vänner på Åland. Saknar den som inte finns med oss längre <3 Mest av allt minns jag skratt och glada stunder. Jag är glad att jag har alla de minnena, jag kan inte ens minnas en enda dålig sommar! Jag är förvirrad i Sthlm just nu. Vill inte vara här men vet inte vart jag vill. Just nu Åland men i höst? På torsdag återvänder jag till Åland. Det är den enda platsen jag vet att jag älskar och hör hemma på just nu. Jag vet att meningen med livet inte är att stå i köpcentrum hela dagarna och jaga folk så det måste bli en ändring! Jag vill vara på väg någonstans, inte stå still och trampa!! Meningen med livet kan inte heller vara att bo i en stad där alla är otrevliga? Ingenting skapar mer mening i livet än Falsterbo Horse show, det är ett som är säkert iaf! Livet är väl en fest va?


Blää

Jag är världens veligaste människa. Innan sommaren älskade jag mitt nya jobb och att få jobba som säljare igen. Nu avskyr jag det! Jag orkar verkligen inte stå och jaga folk längre. Så sjukt gärna jag ville komma in på journalistiken. Istället blev jag 12:e reserv och grät floder som ett litet barn tills Cattap skrev ett peppande sms där det stod: "vem fan bryr sig när man rider på en elefant" och då garvade jag och tänkte på vår underbara vecka i FBO och på pherr, John-John, Fiffi Dee och kofman och ja alltså har man träffar så underbara människor så ska man inte klaga över någonting annat i livet för vissa människor får kanske inte ens träffa en så underbar själ och kanske inte ens ha en tiondel så kul som vi har. Men nu vill jag ändå komma in någonstans för jag vill plugga! Inte jobba med en massa skit!! Har dock kommit in i Jönköping. Bibbliskt värre! Får se hur jag gör med det... Såg iaf Batman-filmen igår med Dennis, Nisse och soffi och fyfan vad bra den var!!!!!!!


Samsung galaxy!!

Ja då har jag äntligen lämnat iPhone bakom mig och skaffat den absolut bästa telefonen på marknaden! Den är tydligen så grym att den inte ens går att jämföra med andra telefoner. Happygirl88! Efter 3 dagar hemma håller jag på att dö mer än vanligt. Det enda som är bra i Sthlm är vännerna och möjligtvis baren där Josse arbetar och som man kan stanna till på när man är på väg från jobbet och behöver dricka en öl för att skölja bort de tunga ekonomiska kriserna som hänger över mitt huvud. Vill egentligen vara kvar på Åland hela augusti och bara njuta av livet, ha tid att fundera, reflektera, bara gå runt och göra ingenting! Min farbror skrämde Nisse häromdagen och sa att "Lotten får man aldrig härifrån, det får du räkna med". Jag försökte tona ner det hela men tyvärr är det sant för jag kommer aldrig någonsin njuta av att vara någon annanstans längre än några dagar (förutom Falsterbo) och jag kommer aldrig i hela mitt liv ha landställe någon annanstans och den mannen som beklagar sig eller försöker hindra mig från att vara på Åland kommer tyvärr aldrig mer se dagens ljus. Iaf inte med mig :) Älskar man någonting så mycket som jag älskar Åland kan det aldrig jämföras med en man!


Vill ha

Det finns så sjukt mycket jag vill ha just nu!!
 
 
 
 
 
 Blir galen

Topp 3

1. Sveriges första medalj till Sara!! Och ridsporten fick 4 helsidor i DN i morse! Har vanliga människor äntligen börjat förstå hur fantastisk och spännande våran sport är? Lite mediaträning för ryttarna nu bara så att vi på bästa sätt kan ta till vara på mediautrymmet som ridsporten äntligen får :)
 
2. Pad thai i korsningen Odengatan/Upplandsgatan. Helt sinnessjukt nice!
 
3. Ed Westwick som är den enda mannen som sportar en one piece och flipflops och på samma gång är sexig!
 
Botten:
 
1. Jobba under sommaren, jobba under os-sändningar...
 
2. Otrohet som splittrar bra par.

 
3. Att mitt hjärta skriker efter Åland. Vill inte vara hemma :( Saknar sommar, hav och mina underbara vänner som jag har vant mig vid att träffa varje dag. Vill ha fler roliga sommarkvällar på Åland med trevliga öbor!
 
                                     Mer sommar tack!