haj haj

är framme i världens sjukaste grannland. vad är felet? Men dom som är här just nu är söta :) Det är R. Wilke, Santa, Mallan, Lo, CatrineViking och Max (fia björks ex). håller på med en rolig fest just nu. Mallan och jag goolar erotik, snopp och dildo i samband med festen. Förstå hur kul fest det blir!


packlista:

Den viktigaste saken på min packlista är utan tvekan:Vad skulle Mallan, Lo och Mullan göra utan sina tre älskade pojkvänner??

Min älskling <3<3<3En annan viktig grej är en paf-tärning. För er som undrar är en paf-tärning en tärning som jag har en hel påse med hemma. Snodde dom på Åland i somras och sen kom vi på ett roligt och spännande drinkspel. Det går till så att man slår tärningen tills någon får PAF (den finns istället för sex men vanlig tärning fungerar ändå inte) om man då får paf så ska man dricka en skitäcklig drink som består av allt möjligt.

Paf-tältet där man får coooola grejer:

I öltältet kunde man smita in och sno öl medans alla var upptagna med sittPaf-spelet fångat på bildHan fick Paf

 


Oslo!

Imorrn drar jag till Oslo, staden som gud glömde. Hehehe. Men det är väl allmänt känt att jag avskyr större delen av Norge/folk som föddes i landet. Men idag när det ösregnade och var svinkallt såg jag framför mig hur mysigt det skall bli att krypa ner i mallans varma säng. Hoppas bara hon låter bli att smacka i mitt öra... Vill även åka på en liten utflykt med "Drammen-tjejerna" som jag lite käckt brukar kalla oss :) Vi är verkligen fyra snygga, roliga singeltjejer som inte behöver män för att få bekräftelse. Våga vägra dom galna kroppsidealen!

Bilder från Otra där jag och fruttis jobbade. En liten oas i utkanten av Drammen. Vårt paradis fullt med snygga killar :)

Frankie på jobbJag på farbrikenEn arbetskollega

 

 


hallojsan

Idag kom jag först fram till att ingen ringt mig och då kändes livet förstås lite halvjobbigt. Kunde ha legat död hela dagen alltså utan att någon ens tänkte ppå mig.. Allt kändes väldigt mörkt, punkigt och jag kom att tänka på en dikt en tjej som gick med oss i Vallentuna Friskola skrev. Den gick nåt sånt här: svart vitt svart vitt svart vitt svart vitt osv. Minns att Mallan och jag fnittrade rätt mycket :) 
Kanske att man skulle byta kön och se om man blev mer populär som man? Jag kommer i så fall heta Leify. Sjukt snuskigt namn!
Nu har jag dock kommit fram till att en del vänner faktiskt har försökt få tag i mig TACK! tyvärr hade jag mobilen otillgänglig på jobbet och sen värkte mitt huvud något fruktansvärt så jag har ej orkat prata. Call me again imorrn?!?! Och tack Crille Rådman min älskade vän (manlig) för att du ville äta pizza med mig. Tyvärr är jag allergisk så det blev inget. Kram


oh i want Lo i need Lo, like a chica cherry cola, i need Lo, i want Lo

Jaha det här är tydligen det nya paret:Hur tänker man när man väljer bort Leo Dee?? Jag har ju aldrig riktigt gillat Nate men liksom även om det var Chuck skulle jag aldrig ta honom framför Jack Dawson! Spelar ingen roll hur äcklig Leo är nu man kan ju sätta titanic på repris och bli kåt :)


skogen

har förövrigt plockat svamp idag. Blev lurad till en skog långt långt bort av en, vad jag trodde, erfaren svampplockare och rätt så kamratslig PV men hittade ingen svamp var jag än tittade.. Helt dött förrutom en maskäten flugsvamp. Tror det var en komplott!
Ska dra ut lite mer i skogen hade jag tänkt mig för den är soft på hösten, bara knata runt och göra ingenting. Var ute med ungar i skogen när jag jobbade förra veckan och det fanns enorma fördelar med det. ´Är ju väldigt rädd för vilda djur, har haft SJUKLIG älgfobi i några år men nu ligger älg bara på tredje plats för vildsvin har eskalerat och gått om och även grävling framstår som ett farligt djur i mina ögon.

Skulle tuppa av om den här dök upp:Men fördelen med att vara ute i skogen med barn är då i allafall så här: mina ben är betydligt längre än deras = jag springer fortare. Djuret måste då först meja ner ca 30 småkids för att ens komma åt mig och då lär det redan ha tröttnat. Som fröken måste man ju ta ansvar men att ett vildsvin käkar upp någons barn kan ju knappast räknas som mitt fel? 

Söndag

Mullan tycker jag ska uppdatera lite oftare, typ ha med dagens klädsel. Eller lite modetips. Känns som något Losifer skulle kunna syssla med ja.. Till skillnad från Sara S Sandahl som modebloggade i smyg kan jag faktiskt tänka mig att stå för min kärlek till modebloggning!


Förresten var jag och CP på coop i Fredagskväll. Det är ju öppet till 22.00 så det blev en fin kvällsshopping. Kändes lite Tyskland över det hela förrutom att det i Tysklands gigantiska varuhus finna lite mer spännande saker och en himla massa billig sprit *jippie*! Kollade i allafall på babyskor och sånt för Tilda, CP bff (näst efter mig?) ska få baby. Vi kom båda fram till att det var lite galet för allt var så sött och man fick typ moderskänslor. För att dämpa babysug har jag en bra taktik som jag lärde ut till Catta: Man tänker helt enkelt på babypenisar vilket jag ser som ganska avskräckande. INTE GULLIGA!
En annan bra idé är att skriva ut en bild, typ den här:

Och sen sätter man den i plånboken och varje gång man vill skaffa barn så tar man upp plånboken, tittar på bilden och tänker: här är mitt barn. Och sen vill man ju inte skaffa barn :)

Det går ju inte att gå runt och tro att man kommer få typ en Gwen Stefani JReller Salma Hayek Juniorför då kommer man ju odla ungar titt som tätt. Både dyrt och tidskrävande!


smärta

mitt finger dunkar lite, känner hur otroligt djupt såret faktiskt är. Ska trösta mig med att åka hem till Cp och dricka ett glas cola. Tidigare idag plockade hon upp mig hemma så åkte vi hem till henne, lämnade en hund och sen var ju tanken att jag skulle ha en pratstund med Per B (pappa) men han och frugan skulle ut på krogen. Umgicks istället med Cricke (brorsa). Sen så meatade vi Jobe och åt middag och snackade gamla hästtider. Vilken ponnylover/tönt man varit alltså hehe.

Men min favorit all time är ändå Munken:Och här är min drömhäst nummer 1 Killerbitch Catja med sina fina långa bakben <3Sov gott!


Lite utanför

Mallan och Sarre ska liksom till skåne idag, för att Sara ska ragga ridkillar och så ska dom ut i kstad dessutom! Lite ledsen är man ju. Tänk om dom får syn på Acke liksom då vill man ju bara dö av avundsjuka och Sarre kommer säkert få dra huuur mycket hon vill i Ackes lösa skinn (han har nämligen vägt ca 120 och nu är han pinnsmal med uttänjd hud). Börjar tro att det är en komplott, först missar jag Sassas upphetsade hångel med en bög och nu ska jag missa hennes hångel med ridkillar. Suck! Vill hon ge igen för den gången jag råkade utelämna henne från min blogg i nåt inlägg om mina vänner?? Efter det vägrade hon svara på mina facebook-inlägg hela hennes tid i australien. Tycker jag fått sona mitt brott redan. Tycker det var rätt av Crille att gå utklädd till Sara Sandahl på studentskivan med temat ond makt


Malin och Lo

en spännande sak är att det på en skola där jag brukar jobba finns en tjej som heter Loma. Det är ju liksom Ma och Lo ihop :) Vårt barn! Sen finns det även en som heter Annlo vilket också är malin och jag eftersom mallan heter ann malin :D Kramar till oss


dramadramadrama

mitt finger är skadat! Förra fredagen skar jag mig på en cykel, sen gick allt utför, fingret svullnade upp, blev blått/gult, gjorde ont och jag tvingades uppsöka sjukhus. Imorse när jag åkte till morsans jobb så tog en läkare genast hand om mig, kollade allvarsamt på min skada, ropade på en syster och jag las på en bår. Jag hörde doktorn viska till syster: Det är mycket bråttom nu syster. Det gäller liv och död!
Och sen gick allt undan, jag fick bedövningar (fick beröm för att jag var så smärttålig), sen skar doktorn upp hela fingret, tog ut lite infekterat skit och sen sydde han igen med minst 20 stygn. Nu väntar jag bara på att fingret ska börja göra jätteont för det gör det tydligen när bedövningen släpper men jag kanske är för smärttålig? Har redan väntat i fyra timmar....


hehe

Tobbe K var här igår, vi hade en fin dag, åt äggmacka och drog sen och plockade svamp i skogen. var rädda för bävrar och vildsvin och albinoälgar men hittade mycket svamp. Fast sen lessnade vi och drog ner till Piccola :D Har förövrigt fått jobb på den pizzerian för andra gången. Funderar på att tacka ja..
Sarah B har lagt in en sjuk bakgrundsbild på min dator förreställandes hennes chef på galoppen, när Tobbe såg den frågade han om det var min pappa som red på bilden?Önskar att det var pappa Mats. Hade ju varit sjukt soft!


Jaha

jag har precis erbjudit Jullan pengar för att komma på kräftskivan. Desperat? Ska jag behöva betala folk varje gång jag vill ha fest kommer jag typ aldrig ha råd med något annat.... Men Jullan kan egentligen inte ens köpas för pengar tycker jag för så fin är hon :D

tjena tjena

har tillbringat några dagar i L-köping och det var fint men ännu finare är att jag har duschat varje dag i en vecka = hygieniskt. Pratade med Malibu i tele sen och efter det träffade jag Spongan vilket fick mig att tro på kärleken igen. Den senaste tiden har ju all typ av kärlek verkat idiotisk men som sagt spongan är kärleksfull och jag har ju känt kärlek till henne i många års tid och Mallan hon är ju också kärleksfull och dom här två vännerna är verkligen friends for life! Love you babygirls!!!

Apropå kärlek har jag försökt ta reda på var Sassa Sarre Sandahl håller hus och om hon möjligen ville meatas men nej det ville hon tydligen inte trots att hon befann sig i sthlm. Bitchigare än Crille?? J*vla dyssar!!

Har sms:at med Jullan också. Fantastiskt spännande! Hoppas hon kommer på min kräftskiva i helgen. Det är egentligen inte min kräftskiva för jag insåg att när jag ordnar saker så kommer ju ingen så nu har jag en liten täckmantel, det är nämligen Nils W som står som arrangör och då hoppas jag att folk dyker upp. Kom ihåg att han har en egen loge som man kan bli full i och känna sig som nån i lilla huset på prärien!