Äntligen Fredag!!

Jag har gått upp tidigare än 6.00 varje dag den här veckan. Det är ganska hårt att gå upp ur den varma sköna sängen nu när det är mörkt och kallt ute. Men jag är en morgonmänniska, det är nice att se staden vakna upp. Imorse åkte jag ut till Upplands väsby kommunalt klockan 6. Trööööött men det var nice att bara sitta och lyssna på Coldplay <3 Kollade upp mitt knä som jag har lite problem med och tydligen så är det något fel på minisken så jag ska förmodligen operera mig :) Är glad för jag älskar sjukhus, älskar när folk sticker nålar i mig och ja när det händer något spännande, som att operera knät. Det är kanske lite sjukt men jag gillar det iaf!
Nu ska jag strax gå till jobbet och sen ska jag träffa Kajsa och Matilda. Längtar efter Kajsa, hon bor ju liksom på Åland!
2 anledningar till varför det ska bli väldigt trevligt att träffa henne:
1. Hon är underbar
2. Vi har lite att prata om när det kommer till GG. Allt är lite huller om buller i den serien, Nate har liksom börjat baka brownies, Chuck har skaffat en hund som han pussas med och Blair ja hon kommer ha lite att förklara när hennes unge poppar ut med en scarf och ett glas svindyr Whiskey i handen.. Så går det när Chuck Bass möjligtvis långa dragg är på grönbete!



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha

2011-10-14 @ 21:30:02
Postat av: kajsa

Lotten du är underbar!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback