stormar och orkaner

Här sitter jag, KaptenLo och skriver lite på en bok. Superbra, köp den!!!!
I morse var ännu en sån där otroligt obehalig morgon där man mest av allt bara ångrar att man ens tog det där första andetaget när man ploppade ut ur morsans mage, för om man hade vägrat att andas så hade man ju dött och inget hade gått galet.
Igår kväll åkte jag i allafall pulka i en väääääldigt brant backe. Galet, jag vet!!!



Sen så blev det en snabbvisit på donken där jag drack lite vin, det är verkligen en bra regel att alltid ha en liter vin med sig i väskan. Efter det här meetinget så låg jag i min säng, drack öl, lyssnade på BSB och glodde lite på Hannah Montana. Detta är verkligen ett nytt intresse, har även ett annat som går ut på att man ligger i badkaret, dricker vin och lyssnar på ljudböcker.

I vilket fall så drog jag till tegel och det var....
Taadadadaaa *SPÄNNING* = Fint som vanligt.

Nu kommer vi till det sjuka som hände när jag vaknade, för då var nämligen halva mitt täcke blött och ja ba jaha och sen så var hela mattan blöt så jag typ började ana att jag är nya kiss-jossan eller nåt i den stil o man ba vill ju dö och dö ännu mer när hela golvet liksom svällt upp som ni kanske kan se på den här bilden:


Helt sinnes! Men det var inte piss i allafall vilket var tur. Teorierna är rätt många men här är dom mest troliga:
*en hemmalös hund har gått in i mitt rum och dregglat en hel liter mundreggel.
*jag går i sömnen och tar en vattenkanna och vattnar mattan och sedan doppar jag täcket i toan.
*råttorna pissar (doftlöst) från vinden, det rinner igenom taket och landar på min matta
Ett annat alt. var att jag ställt min påse, som först stått i snön, på mattan. Tänkte leta upp den i morse och gå till botten med det här men då hittade jag den inte och då ville jag dö mer när jag insåg hur jobbigt det skulle bli om jag lämnat den på gatan. Jajaja lika bra att ta all skit på en och samma gång (men sen fann jag den ändå). Fortfarande är allting blött, mysterierna tätnar här uppe på kullen.... Ska förhöra grannarna!

Resten av dagen var fin, var hemma hos min farbror som fyller år, min kusiner var kjamgoa som vanligt.
Här är min enda manliga kusin, väldigt kjamgo :D Han har massor av tjejer efter sig hehehe
 
Besökte även Ikea, handlade ingenting, har bara gjort av med 5 kronor idag :D
Ser verkligen framemot att jobba imorrn för i fredags så var det otroligt fint när lärarna drog iväg på nån kurs och jag blev ensam kvar. Släckte lamporna, drog för gardinerna och satte på (inget utav barnen som tur var) ingen mindre än Dr bombay och sen shejkade vi järnet i typ en timme, körde dansstopp och sånt där som man gjorde när man gick på disco. Blev dock inga långtradare för det är bara 3-orna som långtradar bakom skolan och my kids är liksom 6. Tyvärr så spårade allting ur när jag skulle gå hem för då så blev jag nerbrottad på golvet och uppäten av 10 hungriga lejon och sist men inte minst så försökte en kille dra ner mina byxor vilket nästan lyckades. Sjukt sexuella 6åringar i allafall!

Underbar bild som gör mig glad:


Såg att ridskolan går på tv och inte vilken ridskola som helst utan ridskolan 2. Sug på den du!!!

Mina planer för den här veckan är inte så många. Är arbetslös större delen av veckan, ska dra med Cattap och shoppa. Tur att hon har en så fin vän som mig. På torsdag kommer jag bli lite glad för då ska jag in till globen och gå på get together-partyt och sen så flyttar jag in på hotellet på fredag. Tänk att det snart är dags höhöhö, globen är ju liksom helgen! Minns första gången jag var där och stod och vinkade på scen, det var en underbar helg. Såg förövrigt Henrik Johnsson naken för vi delade omklädningsrum :) Hehehehe. Måste be Jempa om bilder från det året, sjukt coolt att kunna lägga upp bilder när man sitter på "ryttarläktaren" liksom höhööhöö LOL

Mvh Kjam

PS. Såg att Petter har fått ett barn. Stötte på honom i täbban i fredags, sjukt coolt, kunde knappt stå på benen av glädje. Håll i hatten gott folk för här kommer bildbeviset:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback