Årets sista dag!

Jag tänkte passa på att skriva några sista rader 2011. Jag har tagit bort lösenordet här på min blogg av två olika anledningar. Den första är för att recensionerna av syltorna i förra inlägget är så otroligt roligt att jag mer än gärna vill dela med mig till fler. Den andra anledningen är för att om jag skulle få för mig att skriva något 2012 vill jag såklart dela det med fler än bara mig själv :) Årets sista dag spenderades ensam och det har varit sjukt underbart! Låg i sängen, kollade på gossip girl (överraskande) och åt choklad till frukost, det är frihet när den är som bäst! Sedan har jag varit på stan och fikat med mig själv. Det låter konstigt men jag älskar att göra saker med mig själv. Har alltid haft ett väldigt stort behov av att vara ensam. Och så har jag på samma gång ett enormt behov av att prata och vara social, typ hälften hälften. Nu ska kvällen snart spenderas med lite vänner. Jag är verkligen taggad, det känns som att 2012 ropar på mig :D Just nu känner jag att New York också ropar på mig. Jag ska boka en resa snarast! Jag längtar efter min brorsa också! Det är konstigt för jag är så van vid att han är någon annanstans i världen eller djupt försjunken i ekonomiska termer men ändå så saknar jag honom. Men nu ska jag inte bli blödig, året som kommer ska ringas in med glädje! Första veckan spenderar jag i fjällen, stört underbart att stå på skidorna igen <3 Jag har köpt nya pjäxor till mina längdskidor också och det kommer bli grymt bra! Jag fungerar så att när jag ska köpa sånt här, tex pjäxorna, då går jag på det dyraste och tänker att ja men de här är för elitåkare, det blir perfekt! Nånstans på vägen glömmer jag något, typ det faktum att jag är så långt ifrån elitskidåkare som man kan komma. Men undrens tid är inte förbi, idag såg jag tex ett par som kysstes väldigt publikt och då kände jag att kanske var det där ändå pyttelite gulligt. Så ja allting kan hända 2012! En sista sak vill jag säga och det är till min bästa vän Mallan: jag saknar och längtar efter dig! Men vi ses nästa år! Och året efter det och året efter det. Du kanske inte förstår exakt hur många år vi kommer ses men det är sjukt många, resten av våra liv. Länktar!


Fredag

Har tvingat cattap att kolla på chuck och blair-filmer på youtube och hon såg plågad ut. Så nu ska vi gå och dricka öl. Hittade det perfekta stället där en stor stark kostar 20 spänn. Underbar beskrivning av stället (som heter fridhem):
Restaurang Huvudsta stod det senast på skylten utanför, slarvigt skrivet på gult papper. Det höjer i mina ögon betyget på en Sylta, eftersom en sylta, i mina ögon, är ett ställe som erbjuder rätter till priser som är "för bra för att vara sanna". Jag har varit där två gånger och er beskrivning stämmer väldigt bra. Loj, lätt slö personal, utan att vara otrevliga.
Av Pierre


Inredningen består av vita väggar och galonklädda soffor i bås av mörkt trä.
Det är mycket stammisar och en man utmärker sig lite extra i sin ormskinnsväst, kamoflagebyxa, randiga ryska ubåtströja och en rejäl mustasch. På huvudet har han även en basker full med märken.
En annan grej som inte heller hör till vanligheten är att i stället för guacamole serveras remouladsås till nachosen… Kanske inte riktigt vad vi hade väntat oss.
Helt plötsligt, vid halv fem, så ändrades belysningen från klassiskt glödlampsgult till lätt porrigt rött. Varför? Började Happy Hour nu, eller?

Trots den utmärkta beskrivning av Fridhem så bestämde vi oss precis för att istället dra till ett ställe i högdalen! Spännande med något nytt och inte samma gamla stureplanisar som vanligt.
Och den första raden i beskrivningen får väl alla att vilja dra dit:
Klientel: Stammisar i joggingbyxor.
Redan när vi går ner för trappan till den så kallade nattklubben kan vi känna av syltastämningen. Doften är lite unken med en viss touch av alkoholist. Det här kommer att bli bra! För övrigt är lokalen halvfull redan klockan 17. Gissningsvis har samma personer suttit här sedan kl 11 då Happy hour började. Kvart över fem är det kö till Jack Vegas-maskinerna och stämningen är på topp! Runt 1730 dyker en herre upp och ska sätta sig i båset bredvid oss. Han ramlar pladask då han lyckas med konstycket att sätta sig bredvid bänken. Hjälpsamma locals är snabbt på plats och fiskar upp honom och hans medtagna systemkasse med bärs. Efter några minuter är det fullt party igen!

Det här kan inte bli annat än bra!!

2012

Snart nytt år. Igen! Tiden går fort och inte har jag hunnit med så mkt vettigt. Jag har iförsig flyttat, börjat försörja mig själv, bytt jobb 2 gånger, jobbat lite mer än vanligt, skrivit högskoleprovet (stolt!) och insett att jag klarar mer än jag trodde!
Men jag är fortfarande galen, jag är fortfarande en fjortis som aldrig vill växa upp och jag är fortfarande gränslöst förälskad i en tonårsmiljardär som inte finns på riktigt. Men det är helt okej, jag gillar det! Livet ska fortsätta vara galet och roligt och underbart! Jag vill fortsätta stå (eller ligga ner) på dansgolvet med underbara vänner och känna lycka i kroppen och känna att hela livet väntar på mig och att framtiden är mycket ljus. Och solen ska fortsätta att alltid skina över Täby, även om jag inte alltid kommer vara där :)
2012 kommer förhoppningsvis bjuda på mycket lycka, kärlek, vänskap och lite framgång! Självklart väntar en hel del olycka också, det måste vi alla få vår beskärda del av, men vad det skulle vara kan jag inte spekulera i och vad är det för mening med att ta ut olycka i förväg? Det får komma när det kommer och vad det än är så klarar jag av det, för jag vet ju nu att jag klarar mer än jag trodde :)
2011 började mindre bra men har bara blivit bättre och bättre (tack vare mig själv, För livet blir just så bra som vi själva gör det!). Nu väntar resten av mitt liv!


Foppa

Igår såg jag en dokumentär om Foppa. Den var sjukt bra, jag är löjligt fascinerad av sånt här. Grät lite på slutet också :) Återigen kom jag på att jag sjukt gärna skulle vilja bli mentaltränare, vid sidan om ett normalt jobb liksom. Sjukt intressant med idrottspsykologi! Förstå vilket sinnessjukt starkt psyke alla idrottsstjärnor har!! Och förstå att Kajsa Bergqvist är lesbisk!!


Ny dag, nya möjligheter

Igår kan ha varit värsta dagen i mitt liv. Allt i vår butik pajade, inget funkade och det gjorde att vi inte kunde jobba. Och våran chef är i thai på semester och jag har ansvaret när han är borta..
Det här var så klart kul från en Början men Igår var det Inte inte inte kul!
Men som sagt, idag är en ny dag med nya möjligheter!
Efter 2 dagars ledighet har jag också insett vad man missar när man jobbar mkt så nu tänker jag jobba mindre och förverkliga mer drömmar. Eller iaf bara gå runt och drömma om det ;) Den senaste tiden har jag väl egentligen inte jobbat så mkt mer än heltid, det blev några veckor när jag jobbade nästan 60 timmar och det är ju lite tungt men jag jobbar bara 5 dagar i veckan nu men problemet är att vi jobbar mellan 10-19 och så måste jag gå hemifrån 9 och kommer hem 20.00. Det är 11 timmar och resterande delar av mitt liv sover jag bara. Superkul :) Så nu skriver jag en lista på saker att göra i vår:
*Skaffa ett gymkort och börja träna igen
*Gå banbyggarkursen jag alltid drömt om
*Lära mig att spela piano
*Läsa matte c igen och förstå skiten!
*Rida lite oftare bara för att det är det jag älskar mest :)
*Köpa mindre onödiga grejer, framförallt kläder som jag aldrig använder..

Dessutom ska jag komma på vad jag vill bli och sen se till att bli det!


Myyyys

Love actually, julmust, stinkande ost och min nya gosiga morgonrock gör livet väldigt bra just nu <3
Tyvärr jobbade jag idag.. Det gjorde julen kort och omysig. Ska ta igen det nästa jul!! Slå på helt galet stort med julmyset! Länktar redan :)


Orolig

Alltså jag får ingen julkänsla :( börjar bli stressad!! Men det löser sig nog imorrn när jag kommer hem till min underbara släkt och brutalmyser <3 tror kanske tom att julkänslan kommer efter jobbet idag kl 19.00. Först ska jag bara ha bästa dagen på jobbet, vi ska vända upp och ner på Skärholmen så här på en löningsfredag och så ska jag och Oscar på lunchdate! Sen ska jag baka pepparkakscheesecake och göra köttbullar. Jag är verkligen super, ni borde vara överlyckliga över att känna mig ;)


Förvirrad men ändå så oförvirrad!

Och av det blir jag verkligen förvirrad!
Har insett att det trots lösenordet behöver finnas en viss typ av sekretess. Har insett att jag kanske kan få en chans och förändra livet. Kanske göra någonting av mig själv, iaf något litet. Det har jag alltid drömt om, hårt arbetande, oberoende och jävligt cool! Fast jag blir alltid rädd när drömmar kan slå in och fegar ur.. Gräver min egen grav :) Ibland måste jag bara blunda och utan att tänka hoppa på det tåg som kommer. Och vart det för mig får man veta i framtiden!


Wiiie

3 dagar kvar till jul, CRAZY!!! Det känns inte som jul faktiskt, fast det syns i köpcentret vi står i, det är helt galet från morgon till kväll. Affärerna går rätt bra med andra ord :) Är inne i värsta spännande kampen om vem som har sålt mest och just nu ligger jag delad etta med Denise så vi fightas varje dag och taggar varandra. Det är kul iaf men snart tänkte jag köra ett litet ryck och dra ifrån för jag vill vinna!!!!
Idag slutade vi på lika många sälj iaf!
Är på väg till Sarah b nu för en liten mini-fest, favorit i repris från i lördags. Me like!!
Måste ta det lite Lugnt bara för imorrn är det back to work och jag får inte komma efter i tävlingen..


Fuck Fuck fuck

Idag är en riktig FUCK-dag!! Och nu kan jag skriva precis hur jävligt det är för nu är jag lösenordsskyddad :D:D
Saker som suger:
*matlådor! Jag avskyr matlådor! Så sjukt sinnessjukt efterblivet tråkigt att käka matlåda. Och varje dag tvingar Nisse med mig matlådor som innehåller ja jag vet inte riktigt vad...
*en idiotisk bredbandskund som förstörde hela min dag! Sjukt idiotisk
*en spärrvakt i tbanan som orkar vara värsta prettot och kunna typ alla koder utantill? Get a life!
Positivt är dock att jag är på väg hem nu med rätt lyckade resultat. Positivt är också att jag jobbar i Sveriges bästa comhem-team som krossar allt motstånd!! Och nu ska jag trycka i mig apelsiner tills det står ut genom öronen. Och glöm inte:


Coldplay

Den här morgonen är en coldplay-morgon. Ljuvligt va


Hej igen

Jag har haft världens roligaste helg, därför är jag på strålande humör! I fredags var vi på afterwork på kontoret, det blev en fest och sen gick vi till solidaritet. Det kan vara det närmaste sture P jag kommer :) hade fett kul iaf! På lördagen hade Sarah b avskedsfest hemma hos en jättekort jockey som spelade brittisk trancemusik. Otroligt frustrerande! Catta och jag satt mest och fnittrade åt detta spektakel. Dessa jockeys är helt galna! "det är märkligt att självinsikten försvinner så fort en kille sätter sig i en sadel" sagt av cp när en kort britt i otroligt höga jeans känner sig som världens coolaste och snyggaste Casanova.
sen blev vi räddade av Crille, Robin, Erik och 2 skåningar ( varav en är min chef). Sjukt roliga, underbara människor! Vi hade världens bästa förfest, det var galet bra!! LYCKA! Sen vart det tegel och det var ändå ett rätt vågat drag att gå på tegel med chefen liksom :) Träffade min pizzabagare som försökte lura med mig hem genom att lova mig hur mkt pizza jag ville. Men den lätta gick jag inte på! Sen trillade jag omkull i en vattenpöl som var så djup att jag nästan fick simma för att komma därifrån. Och på söndagen mådde jag lite sämre men jag Catta, Crille Nils hade pardate. Så mysigt när man umgås i kärlekspar <3


Irriterad

Igår tyckte min mamma att jag lämnar ut mig för mkt på min blogg (hon är allmänt rädd för sociala medier). Detta är alltså ett bevis på att hon läser/läst min blogg och det irriterar mig till tusen! Vad är det med föräldrar egentligen, kan de inte låta sina barn ha något privatliv? Den här bloggen är till för mina vänner som vill läsa något kul, inte för kvinnor i medelåldern! Så från och med nu kan i princip ingen alls läsa. Superkul :)


Dagens bästa:


Trött

December är en sådan månad då jag inte har ork att ta tag i något. Speciellt inte träning. Istället hänger det över mig som ett stort mörkt jobbigt moln. Molnet har hängt med sen oktober. Det här mörkret är inte bra för oss!!! Önskar att jag hade det hårda psyket som bara kör liksom... Det är tur att jag jobbar varje dag för annars hade jag säkert aldrig kommit upp ur sängen. Så fort jag är ledig är jag ett vrak, klär mig i äckliga mjukiskläder och ser ut som en försupen fembarnsmorsa. Inte kul!
Men det finns ljuspunkter även i december (förutom jobb och glögg), igår pratade jag tex med Kajsa och blev på bra humör. Blev även påmind om sommaren och insåg att jag måste vara ännu mer än vanligt på Åland i sommar <3 och våren blir underbar!!! Först ska jag åka skidor i januari sen ska jag två helger till Gbg i februari (horse show me love) och så ska vi åka till alperna och skida, jag, cp och mallan så de blir nice!!!!!!!! Och sen ska jag hälsa på Min broder i NY igen!! Känner mig plötsligt mkt piggare


<3


Ost

Bjöd Nisse och Matilda på middag ikväll. Jag körde lite spontant och bestämde mig för att fritera alla möjliga sorters ostar. Gästerna var först imponerade över mina friteringserfarenheter men sedan mådde de illa av all ost och olja. Själv tyckte jag att det var supergott :) Ost-Lo när nya höjder


Glädjen som uppstår

När man vaknar upp och inser att det är el classico ikväll!! :D
Och jag är även ledig denna underbara lördag! Ska nog handla julklappar för jag jobbar nästan alla dagar fram till jul efter idag så jag måste vara lite effektiv. Älskar att handla julklappar, finns inget bättre! Nu ska jag gå upp och äta kokta ägg


Morsning

Väntar på att börja jobbet och det känns fantastiskt bra. Jag gillar inte att vara ledig, vad ska man göra liksom? Det är sjukt tråkigt att vara ledig en hel dag faktiskt! Jag blir Bara komig och degig och allmänt jätteäcklig. Om jag inte jobbade skulle jag förmodligen bli ett vrak. Men vad ska man göra på fritiden då när man inte har någon hobby? Mitt enda intresse just nu är en tv-serie som mer och mer börjar likna en sjuk såpopera. Ändå fortsätter jag vara besatt av detta spektakel. Ibland glömmer jag även bort att det inte är verklighet... Jag borde göra något vettigt med livet!


Riding in town cars with boys

Alltså ååååååh jag klarar inte det här! Dagens avsnitt är helt ficking amazing och otroligt oamazing på samma gång.. I love you chuck bass!!! So much it consumes me!


Älskar dig mest i hela världen!

Idag är jag lyckligt lottad för jag är ledig!!! Äntligen liksom :D Igår var jag på bio med dr nils. Vi såg Tintin och den var fett bra!! Länktar tills nästa film kommer!!
Morgonen idag började ju såklart bra eftersom jag har sovmorgon och sen åt jag frukost väldigt långsamt och hann tom dricka kaffe och lyssna på lugna favoriter. Tyvärr uppstod en del obehag då någon brud ringde in för att hon och hennes kille skulle vinna en date. Det började lagom utståligt, jag tyckte tom att det var pyttelite gulligt när hennes kille sa att hans tjej var underbarast i hela världen. Sedan började de båda säga saker till varandra som "älskar dig älskling" och "älskar dig mest i hela världen" och jag rös i hela min kropp, mackan jag nyss smaskat av smakade plötsligt väldigt illa och jag fick kasta mig på radion och byta kanal. Jag avskyr sånt här gullifjomp äckel!!!!! Keep it in the family liksom!!!!!!!!!!! Hela världen behöver väl inte höra!
För mig är "jag älskar dig" två saker:
1. Högst obehagligt när det sägs publikt inför andra människor.
2. Privata ord som är underbara om de sägs mellan de två personer som faktiskt älskar varandra.


 


Förresten

Kanske lika bra att skriva när mitt mål för kvällen: det är alltså att döda suget i min mage och inte dra till tegel! Snälla gud ge mig styrka!


Men hej

Hade en Bra dag på jobbet. Börjar gilla högdalen. Klockan 10 imorse var det kö utanför bolaget, it's a crazy place alltså! Blev utbjuden på date också av en man som ville ta en öl med mig. Klockan var då alltså 09.57 så jag var tvungen att tacka nej. Sedan väntade han hela dagen på mig. Som tur var kom Filip (chef) och räddade mig!
Blev även inbjuden på av en Telenor-försäljare på förfest och dit tänkte jag nu släpa med mig cp. Grejen är den att jag alltid beklagar mig över hur tråkiga alla är som bara vill hänga i trygghetszonen och så där va så nu måste jag ju tacka ja när sånt här händer. Ingen aning om vad det är för människor. Har jag tur är det ett gäng nudister eller kanske punkare :)
Men det blir en rolig kväll iaf! Kanske en mindre rolig morgondag eftersom jag jobbar...


Jobb jobb jobb

Så kul det är att arbeta alltså! Mitt liv är jättespännande, Jag går upp vid 8, äter frulle, åker till jobbet, kommer hem vid 20.00 och lagar mat till dagen efter och sen gör jag sånt som behöver göras antingen joggar jag eller så borstar jag håret (i bästa fall hinner jag tvätta håret också). Sedan tar jag på mig jättemkt deo för att slippa svettdoft när jag sover. Detta görs enbart när jag inte hinner duscha. Men igår var vi med vårt team på nån restu och käkade tapas. Gratis mat och dryck i mängder eftersom vi hade vunnit nån säljtävling :) kuuuuul!
Nu är jag på väg till högdalen för att jobba! Hade tänkt slå mitt rekord idag, får återkomma om hur det gick med det sen!