idag är ingen vanlig dag



nej för det är min namnsdag! hade nästan glömt bort det men min mamma ringde och väckte mig för att berätta vilken fantastiskt stor och speciell dag det är! Man skulle väl nästan kunna säga att det är lite av en pseudonamnsdag, nu kanske inte alla vet vad det betyder för alla människor på denna planet kan ju inte ha lika stort vokabulär som jag och Oliver Schultz, och tur är väl det för om alla hade det skulle ingen kunna ha ovanligt stort vokabulär utan helt enkelt ett helt normalt ordförråd. Hur tråkigt skulle inte det vara liksom??

Igår var Cissi Spong och jag och tränade, ville mörda henne lite granna eftersom hon tvingade mig att fortsätta fast allt var jättetråkigt och jättejobbigt och dessutom så såg hon oförskämt oansträngd och snygg ut medans jag såg ut som en stekt gris. Fast efteråt kändes det fint och det var nästan så att Spoon kunde bli min privata tränare. Vi körde en rätt kul lek också medans vi stod där, jag sa ett ord typ Kyrka så sa spongan det första hon tänkte på vilket var präst och då sa jag snopp och sen sa spongan man och så fortsatte allt i många många mil. Superkul :D

Senare i afton är det dags för Gossip girl, sjukt spänd!!! Tisdagar är alltid en bra dag att vakna på, det är så himla mycket I´m Chuck Bass över den.

drama, drama, drama

har köpt en ny klänning, helt fantastiskt fin. tyvärr ser jag gravid ut i den och var tvungen att informera min döttsis Dennis om det här men han var väldigt positivt och tyckte att jag visst kunde ha klänningen, det var t.om. nice att jag såg gravid ut för då kan vi låtsas att jag försöker döda barnet med sprit. hehehehe! Älskar honom
Nej nu tänkte jag starta alkoholkonsumtionen med att sänka en flarra vin innan jag går vidare med ölen som intas vid match!

vännerna som jag saknar mest just nu:












Och min klasskamrater är också lite saknade för det var ganska soft att typ lösa lite korsord, garva lite och käka gratis mat.

framtiden

Jag har ju alltid vetat att jag ska bli sjukt rik när jag blir stor och tidigare har ju pengar varit lyckan nr 1 i mina ögon men nu börjar jag plötsligt tro att min högsta önskan att ha en egen pengabinge som Farbror Joakim, där jag kan bada i ett pengahav och räkna mynt från morgon till kväll, inte längre är en så stark önskan. Kan vara så att jag är lite mer som Kalle Anka, eller kankse typ Alexander Lucas då lyckan alltid är på min sida :) Anyway när jag stod och spelade golf igår började jag fundera på hur mycket lyckligare jag skulle känna mig om världens flottaste bil stod och väntade för att ta mig hem till världens största residens och jag hade fått allt jag velat ha!? Men liksom hallå hästar kommer alltid skita, bilar kommer, oavsett hur dyra dom är, bli skitiga och lyxhus kan också brinna ner! Det är ju trots allt mål och drömmar som motiverar mig att leva så det kommer bli lite tomt den dagen man ser sig omkring och har allt man vill ha! Utan mina enorma framtidsvisioner kan man ju lika gärna closa kistlocket redan nu!


ogod morgon

det är verkligen ingen vidare bra dag idag, allt jag vill göra är att ringa mig sjuk, dricka mig sjukt packad mitt på dan och lyssna på typ Abba och dansa runt i mitt vardagsrum. Tyvärr blir det nog inget av med det, ska nog rycka upp mig lite och åka och jobba. Igår var mina förhoppningar att jag och Bjärt S skulle ha ett romantiskt våffelkalas men det blev inställt men dagen var inte helt tokig ändå för jag hann först med att meata min ny-gamla soon-to-be bästis (igen!) Crille Lådman och sen drog jag och farsan till golftältet och bollarna gick min väg och jag låtsades vara ett framgångsrikt golfproffs, efter det låg jag i min säng, drack en öl och snarrade lite med Rizz m.flera.

Saker som är bra:

Mullan kommer hem nästa helg och hon har gått med på att gå till tegel vilket kommer bli som förr i tiden!!! ÄNTLIGEN <3

Sarre kommer sen hem och det kommer göra mitt liv komplett. Nästan hehe. Saknar henne som bara den! Drömde förövrigt att jag, Crille, Mullan och Malin S satt i en hotellsäng och Sarre kommer in och visar upp ett rosa sidentäcke hon sytt till sin bröllopsnatt och sen visar hon även upp ett par stringtrosor som hon ska ha på sig. Undrar vem den lycklige är?



hallojsansa

idag har jag kommit på varför jag har gått runt och luktat smörpopcorn den senaste tiden! Det är nämligen så att jag varje morgon gör äggröra och det är det som luktar smörpopcorn. förövrigt har det inte hänt så mycket spännande förrutom att jag har smörjt in mina bleka vader med kokosolja. Är lite förkyld så jag måste liva upp mig själv innan jobbet med lite shopping på typ rusta eller annan lågpris-affär. Ska köpa en stegräknare, alla i FHS-gänget måste vara fitta v.29!!!!

Lo Engbom

Har precis fått en jättefin grej skickat av Fruttan, det är typ en beskrivning av mitt namn, från början hennes men det passade så 100 procentigt in på mig så hon gav bort den:

Lotten (francesca). thats easy.

its a girl who is italian, having to do with the mafia, practically runs the bitch, dont take no shit from no one, owns her man, not the other way around, handles the money, smokes the cigars, does the negotiating, etc.

Har så himla mysigt med Frankie och Mullan på msn nu. Lite jobbigt att ha distansförhållande men vi ger inte upp varandra i första taget :D  Dom tre musketörerna 4-ever!



saknar kroppskontakten med er


Älskar er polarna!


god morgon världen

 har precis vaknat, drömde en dröm om Mallan så hela jag är varm, inte lesbiskt varm utan mer vänskapligt varm men ändå väldigt varm :) Kan inte riktigt komma på vad den handlade om förrutom att ledningen provsatt en jättestor fåtölj som man fick plats 3 i. Malin skulle ha den i sin nya lägenhet i Oslo. Minns även att den kostade 5700 kr och var rosa och lila.
Klockan är 09.11 och Bjärt borde ha varit vaken i exakt 11 minutos om han följer tidsschemat. Vi två ska nämligen på mini-roadtrip idag :D Det är sånt man kan göra när man är lite halvt arbetslös! Igår kollade vi på en hästig film vilket passade utmärkt eftersom Bön är jockey. Passade även på att göra ett aktivitetsschema för dom här hästiga killarna med ridning, fotografering till häst, årsmöten för ridsportförbundet och sist men inte minst festlig tillställning med ridtjejer.
Nu är det sååå himla trist att Malin inte svarar på sin telefon för då hade jag kunnat avsluta samtalet med: måste lägga på, ska vara med KB varpå Mallan förhoppningsvis skulle inse vad hon missar.
Mvh Kram Losifer den första

hehehehehehehhöhöhöhöhö

gud alltså jag får skrattträningsvärk, det här klippet är verkligen underbart. Önskar att bli så när jag blir stor :

http://www.youtube.com/watch?v=3dszIHeXFu8&feature=related

Suck suck suck

Jahajahajaha det här känns så himla bittert för det här skulle bli en kanoners trevlig afton, vi invigde den nya tv:n som förövrigt är rätt stor, måste ta en bild. Faktiskt så har vi inte bara ny tv utan ett helt nytt rum att kolla på tv i, med heltäckningsmatta och allt :) Pappsen och jag invigde det hela med lite nötter, lapin och en match mellan Liverpool-Real Madrid. Kände mig hoppfull ända tills domaren visade sig vara lite av en idiot (kommer skicka en torped till hans hus senare) så det blev lite stillsamma tårar från min sida när jag insåg att Real Madrid åker ut. BUHUHUHU
Blev i allafall påmind om en sida jag brukade spana in som jag helt glömt bort,
Kickette.com Man måste ju hålla sig uppdaterad om spelarna, fotbollen är och kommer alltid vara rund så det är ju väldigt mycket mer än just den som intresserar! I Real Madrid skulle jag i allafall kunna lista favoritspelarna enligt följande:

1. Guti - förrut var han bara snygg, nu är han både snygg och bra!!!



2. Casillas- är jättejättesexig när han kör några brutala räddningar



3. Heinze- en ny favorit, inte på plan men han är rätt snygg. När ni betraktar hans snygghet ska ni ha i åtanke att han har ett tyskklingande namn, det betyder alltså att även fast han är från argentina så kan han ha tyskt påbrå = vi vet alla hur föjävliga tyskar brukar se ut (minus Jan Tauer).



Jaja imorrn spelar Manchester United och då behöver man egentligen bara en sen kan resten se ut som skit.



Men gud nu känner jag mig som tolv igen, måste nog kila

Skaffa dig en man, med hjälp av Marianne!

Hej på alla er kärlekskranka, ensamma själar där ute! Jag heter Marianne och är en god vän till Lo. Hon har, i en tanke av medlidande och omtänksamhet, bett mig att gästblogga här hos henne för att hjälpa er tjejer där ute som har svårigheter med att både fånga och behålla en boyfriend att stoltsera runt med i Täby Centrum. Hoppet är inte ute! Med mina expertråd kommer du snart ha en alldeles egen krambjörn att äta parmiddag med på diverse tillställningar eller varför inte en myskväll hemma med kycklingwok och en film som "Dagboken" i dvd-spelaren?

1. Utseende. Killar gillar snygga tjejer. Är du inte smal så banta så mycket som möjligt. När du kan nå runt med pekfingret och tummen runt din överarm så bör det vara bra. Sminka dig mycket, men med naturligt smink. Killar gillar naturliga tjejer. Ät därför så mycket skräpmat du kan när han ser, så att du verkar vara en sån där tjej som kan äta hur mycket som helst men inte går upp i vikt. Ätstörningar är osexigt.

2. Gravidfällan. Få killen du är intresserad av i säng så fort som möjligt. Låtsas sedan att du är gravid. Förhoppningsvis får han så mycket skuldkänslor att han stannar med dig tills barnet är fött. När han upptäcker att du inte är gravid skrattar du och säger att du bara skojjade. Förhoppningsvis har han vant sig vid ditt sällskap och väljer att stanna. Bäst skulle självklart vara att du blev gravid på riktigt. Tips är att ljuga om att du tagit p-piller eller göra hål på kondomen.

3. Hot. Väldigt effektiv metod. Går helt enkelt ut på att du hotar honom med diverse skrämmande scenarion om han inte blir ihop med dig. Exempelvis kan du hota med självmord, att du ska döda hans husdjur eller att du polisanmäler honom för våldtäkt.

4. Sex. Gå med på allting han vill göra i sängen, exempelvis djursex, kiss-sex, bajs-sex, trekanter, rollspel och så vidare. Killar gillar tjejer som går med på saker i sängen.

5. Manipulation. Fungerar bara på svaga män med dåligt självförtroende. Förstör systematiskt hans självförtroende med hjälp av verbala attacker och förnedring. Övertyga honom om att han inte är värd något eller någon och att det är av ren medlidande du är tillsammans med honom. En svår metod, men om den funkar har du en pojkvän för livet.

Jag hoppas att dessa råd kommer kunna vara till hjälp för er i framtiden! Lycka till därute i dejting-djungeln!

kram // marianne

Hallojsan

Ni vet ju alla att jag jobbar som äktenskapsrådgivare, inte jätteframgångsrikt men ändå liksom. Jag jobbar ju även på en skola så därför kan jag inte riktigt kalla mig hundraprocentig men däremot känner jag en tjej, Magdalena, som är en så kallad relationsexpert och vet ni vad?! HON SKA GÄSTBLOGGA ETT TAG!!!!!! IIIIIIIIIIIIIIHHH JIPPIE :D:D


MAGDALENA



nära döden

Alla som känner mig och tycker om mig i allafall pyttelite borde vara väldigt lyckliga för jag har precis varit nära att förorsakas i en allvarlig olycka. Höll på att skruva ner min garderob när den plötsligt rasar ihop, över mig!!!!! Jag hade faktiskt lite tur för en jättejättetung planka landa ca 5 cm från mitt huvud. Efter det här slog jag sönder en spegel vilket medför 7 års olycka, men man måste ju tänka positivt så jag ser framemot att turen återvänder när jag är 28.
I vilket fall har det tagit hela dagen att monterna ner min garderob och sätta upp min nya byrå som fortfarande inte är helt klar, det går ju visserligen fortare än om typ Malin Smedman hade gjort det men liksom ändå!!!
Har hunnit med en sväng till utlandet, i fredags. Jag och två invalida människor drog till åland och köpte lite sprit. Det var fint att återse ön, funderade ett tag på att stanna för evigt, dels för att jag mådde så dåligt att jag helst bara ville ligga kvar och spy upp ännu mer jäger/cola. Drog i allafall hem, hade en rolig lördagkväll men tvingades tyvärr gå upp typ kl 8 eftersom Crille skulle jobba och vi sov över hos honom. Ville spy hela vägen hem från tåget men det kändes inte helt okej att kalva så där officiellt så istället lyssnade jag på Keane och hann "spela in" en musik video till Everybody´s changing. Borde bli musikvideoproducent! Väl hemma la jag mig i sängen, kände en extrem längtan att spy ut genom fönstret men min mamma var i rummet bredvid och jag vet inte riktigt om hon uppskattar att jag spyr i rabatten, har visserligen hänt förrut men ändå :)
Igår var man ju även hemma hos Kattbjörn och kollade in hans lägenhet. Så himla mycket vuxenpoäng att bo själv i en trea! Kollade lite på Landet för länge sedan. Ville grina/krama mina gosedjur. Så himla sorgligt när Lillefots mamma dör!!!! Fick i allafall vara med da guys eftersom det var internationella kvinnodagen igår. Tackar gud..


Har förövrigt en ny favoritlåt, vet inte riktigt om den är ny för jag känner extrema 90-tals vibbar. Ladda ner den för din egen skull: Spin Doctors - two princess
 

hojhoj

idag jag känt mig extremt jätteälskad på jobbet, alla älskar mig (barnen alltså) Fast min fina vita skidjacka blev lerig. Har börjat läsa en ny blogg, kimlundin.blogg.se, så här på äldre dar. Det som facinerar mig med bloggen är att hon skriver upp ungefär exakt allt hon åt till frukost/lunch/middag. Read it!
Några av mina kids går på bamse-gympa på torsdagar, det vill jag också! Man lyssnar på bamselåtar och hoppar lika högt som Lille Skutt.


Tiden går fort när man har roligt

Idag är det torsdag, Adrian ska åka till London. Man hoppas ju verkligen att han får roligt där men jag kommer nästan sakna honom lite eftersom han står på min sida när det blir bråk, som igår när tre idioter (Sarah, rizz och crille) vägrade vara tysta när vi tittade på film. Då var jag verkligen lycklig över att jag hade en sån mogen kamrat vid min sida som försökte se till att dom höll sig tysta. Jag såg aldrig klart filmen, Arn - riket vid vägens slut, för jag blev så himla nere av att den där bruden bara satt hemma och väntade på Arn i flera år. Under den tiden hade hon hunnit hångla med flera hundra tusen. T.om Sarah (en nunna jag känner) kände samma sak. Jättehemskt att hans häst dog också, kunde verkligen sätta sig in i hur Arn kände. Om någon  mördade min häst skulle jag gå genom öknen för att hämnas. 
När jag sen sa att jag skulle åka hem insåg jag vilken otroligt tragisk människa jag är eftersom Sarah var helt säker på att jag skulle åka till Tegel i smyg. Pinsamt att ens vänner tror sånt om en...



Nu ska jag gå och jobba och sen ska jag åka direkt hem för det är Torsdag och jag då läser jag alltid ridsport :)

Förresten har en jättesöt tjej skrivit en berättelse om min häst Munken, stavas dock Mugken i berättelsen.

MVH KRAM LOSER


Hoppsan sa!

Suck pust stön vilken het dag detta har varit. Det började med lite nakendans i omklädningsrummet av några tvåor (killar).  Sen har allt bara varit brutalt hett, nästan så att man hade behövt dubbeldos av deo! Mitt astro stämmer verkligen alltid :) Inte så konstigt med tanke på att det oftast bara står: Det går bra nu på tvillingarna.
Tyvärr missade jag konserten som var i Tibble idag, det krockade nämligen med Lotten-kvällen som anordnades av mina vänner här hos kära Crille Rådman vars pappa är i skåne för att försvara vårt land. Innerst inne gillar jag verkligen konserter men det går emot lite av mina principer:
Jag går liksom inte på tillställningar som inte har mig själv i huvudrollen!

En lite rolig grej som precis hände var att vi läste lite citat ur min citat-bok och Rizzie tyckte allt var klockrent (självklart!). Vi kände för att driva lite med henne och hennes intellekt, som förövrigt är bra men inte just i denna sekund. Adrian läser då ett citat han komponerat själv:
- En man (har glömt resten)
Sarah och jag sitter bredvid är eld och lågor över detta fantastiska citat och meningen är nu att Rizz ska utbrista: Den är klockren! Tyvärr ser hon bara allmänt förvirrad ut och fattar nada. Men jajaja det var kul när det hände i allafall!!

Njuter just nu av att Lilla Li ligger över mig och kliar mig på ett romantiskt och tillfredställande sätt. Ska mata Adrian med geléhjärtan också för han har faktiskt namnsdag!
Förövrigt är jag svinigt trött på alla as som klankar ner på mig jämnt och ständigt, har blivit lite så den senaste veckan :( Jag pratar för mycket, min rumpa är för mjuk, jag kör dåligt, pratar sluddrigt och är allmänt ful. Jag kan iförsig ta det här på ett hyggligt sätt men när Crille sa något om mitt intellekt var måttet rågat! Det finns ingenting på denna jord som göra mig så sinnesjukt galet arg som när folk påstår att man skulle vara korkad. Att bli hånad för det här av Rizz och Crille kanske iförsig borde ha fått mig att kikna av skratt men jag brukar mest försöka vara tyst så att jag inte säger saker jag ångrar. Dom lär sig snart, det är som två lydiga hundar. Jaja som tur är så vet jag att det finns 2 personer här i världen som kan rädda mig och min självkänsla och som verkligen ser den rätta jag, hur extreeeemt underbar och fantastiskt rolig jag är. Bjärt och Dempis mina två dödsisar, jag älskar er <3


Sista stekartipset

Stekartipset nummer # 3


Dryck på klubben.

Som vi alla känner till så är det inte helt gratis att dricka när man ska ut och steka, därför ska jag ge er stekare
därute lite tips på hur man framstår stekigare än man i själva verket är!




Alternativ 1,


"Flask" tricket - För detta trick behövs viss förberedelse samt deg. Men resultat kan bli riktigt, riktigt bra!


Du behöver: Deg & En eller flera flaskor vodka.


Förberedelser: Ta reda på vilket märke av vodka dem serverar på just det ställe du ska ut på.


Gör så här: Smuggla in en eller flera flaskor vodka in till bordet. Kan lätt göras i jackan.
Beställ in två helrör med virke, häll upp ena röret i glas och byt diskret ut flaskan. 

Virke ingår dessutom i priset så det är bara att be om mer om det skulle behövas.


Alternativ 2,

"Alkoholfria drinkar" - Sossestekaren. 


Du behöver: Deg.


Gör så här:
Be bartendern slänga ihop några alkoholfria drinkar. Istället för 120:- drinken betalar du max 35:- kombinera detta med LOKA.Har vid flertalet tillfället tillochmed bjudit på dessa drinkar till groggluder utan att dem märkt någon skillnad!

Viktigt! Gå iväg från sällskapet gärna en annan bar när du beställer så att ingen hör eller ser vad du beställer.
Ingen snyggt om ditt potenciella ragg upptäcker att du kört alkoholfritt hela kvällen!


Alternativ 3,

"Spacebag" tricket - Söderstilen.

Du behöver: En Bag-In-Box av valfri sort,


Gör så här: Ta ur Bag:en ur Boxen. Placera på valfritt ställe såsom handväska eller innerfickan på kavajen.Köp ett glas vin, ca 45-80 kronor beroende på ställe. Fyll på efterhand!

Woala! Kvällen blev precis jättebillig.

OBS! Ett varningens finger till rödvin i innerfickan på klubben! Resultat kan bli förödande i kombinationen vilt röjande på dansgolvet samt vit skjorta. 
 
Alternativ 3 är extremt sossigt och används flitigt på söderhak speciellt av tjejer som har det i handväskan.


Lycka till wannabeestekers out there!


Goodmorning allihopa everybody

Gosh stunden är kommen, den hetaste dagen på heeeela året har anlänt till mitt liv (enligt mitt årsastro som jag tidigare nämnt). Hur överlever man nu något sånt här? Trodde inte att jag skulle få tillfälle att säga det här men jag tror faktiskt inte att jag vet svaret på den frågan. En idé som poppat upp i min hjärna är att begrava sig i sin säng och stänga av alla telefoner, en annan är den briljanta idén att fasta så att man helt enkelt inte orkar reagera på heta anspelningar mm men med min "tur" skulle det kunna sluta med en svimning, besök på sjukhus, snygga doktorer och hångelsug.
Herregud, wish me luck!!!


verkligheten är bara en tillflykt för dom som inte kan hantera droger!!

När man jobbar heltid hinner man ju verkligen NADA! All ledig tid går åt till att se efter/oroa sig över Crilleboy som är ensam hemma och att läsa det Adrian skriver i bloggen. Gillar att han kallar sin "jolle" efter mig. MS Lotten liksom, det klingar fint i öronen. Funderar på en egen partybåt...

Saker som hänt i skolan idag:

*En kille råkade göra ett hål i en annans skrivbok och fick som tack sitt huvud dunkat i golvet ca 5 gånger. Killen som var ansvarig fick gå till rektorn, polisen hölls utanför pga. den skyldiges ålder (8 år).
*En tjej grät hysteriskt och hulkade fram att någon kk nämnt sin farfar och hon då börjat tänka på att hon bara har träffat sin mormor (resterande dog innan hon föddes). Hon grät i en timme.
*Min favorit snubbe skrev en underbar berättelse idag, det tog en timma eftersom han inte kan stava/läsa men till slut hade han lyckats skriva av en del ord ur en bok om olika länder. Tycker han jobbade utmärkt med att välja ut ord:

USA, ångbåt på Missisipi
Slämkryparen, taggdjävulen, panda och kattbjörn är kompisar.

Ska tilläggas att jag skrev dit är kompisar, berättelsen blev så mycket mer innehållsrik.
 
Jag funderar på att duscha, det var ju en evighet sen sist. Doftar störtgott i armhålorna ska ni veta!!
Imorgon, onsdagen den 4/3, ska enligt mitt årsastro bli den hetaste dagen på hela året. Måste ladda upp mentalt redan nu!!!! Om det nu mot alla förmodan skulle bli en asahet dag så kommer ju dagen efter slå det gånger tusen eftersom jag kommer bli tvungen att tillaga patanegro tills det står ut genom öronen på pooor little Lo.

Eat shit and die


STEKIGAST I NORRORT - TÄVLINGEN

Nu är det klart!

Efter många bidrag så har jag sållat fram 3 finalister till titeln "Stekigast i Norrort"





Finalist nummer: #1







Fredrik "Freppa" Frembäck





Finalist nummer: #2






John "Stekarn" Kärki





Finalist nummer: #3








Greven + Malin





Nu är det upp till dig som läsare att avgöra vem som får titeln "Stekigast i Norrort"

Rösta genom att skriva 1, 2 eller 3 i kommentatorsfältet.

Ehhhh... Helrör!


Min lya

Min Lya


Känner att det är dags för mig att ge er kära läsare en chans att få reda på lite mer om mig. Därför har jag under eftermiddag tagit några bilder på mitt hus m.m









Min lilla lya, inte mycket att skryta med, jag vet men det duger. 

























Bad tjänstefolket radda upp sig utanför för en bild, några har fått slutat sen jag kom på att dem har jobbat svart med mera.. Jävla sossar!






























Håller på att renovera köket för tillfället men tog en liten bild




























Precis som i MTV Cribs så ska ni få kika in i min lilla frys, kan bli bra när det blir klart!
































Sen har vi gästtoan, Crilleboy2 måste ju ha någonstans att kissa på efter 1,75 liter Captain Morgan eller!?


































Självklart får vi inte glömma utsikten, JÄVLA MAUD som ställt en kikare i vägen när jag ska ta en bild på vattnet.. IDIOT




























Fick inte med den på bild från lyan, men min jolle som jag kallar för "Lotten" står precis runt hörnet.



































Dricker bara Champange som är äldre än mig själv, samma sak gäller bilar! Fick lite ont om pengar när jag köpte allt annat så fick bli en VW Jetta -82. 




















Dagens Citat & Låt

"Tid är pengar, och jag har inte bråttom."

Om det skulle vara en grupp som beskriver mig och min livstil perfekt så måste det vara dessa ödmjuka gentlemens.



Förstörda För Livet
http://www.youtube.com/watch?v=WGWlo2qVF7g

Dagens Stekartips

Stekartipset nummer: # 2


 

Brun-utan-sol brännan


 

Var det ett tag sen din troppan bränna la sig? Ingen fara! Brun-utan-sol är din räddare i nöden från en blek vinter! För vem vill se ut som ett A4 när man ska ut och steka?


Alternativ 1, Brun-utan-sol cremé.


Du behöver: En tub, brun-utan-sol cremé.


Gör så här: Applicera ca 5-6ggr mer än vad förpackingen anger. Dvs ca 2-3 dl cremé i ansiktet.

Smörj ut cremé ordentligt och se till att du får en snygg kant i panna. (Annars brukar den komma
fram av sig själv efter lite stekande) Målet är att alla ska ju se att du använder brun-utan-sol.


Alternativ 2, Brun-utan-sol spray på burk.


Du behöver: En burk Tan - Can,


Gör så här: Spraya / Applicera 4ggr så mycket som bruksanvisnigen anger, dvs spraya på dig själv i cirka 5 min oavbrutet.

Målet är att få den där efterlängtade morotsfärgen. Ju mer orange, desstå bättre!


Viktigt! Applicera bara produkterna i ansiktet! Man vill åt den där kanten mellan vit i på halsen och brun i ansiktet.

WOALA!



Så langa backet, brun-utan-sola ansiktet och sen är det bara att steka i vintermörkret.

Ett visdomsord att ta med sig idag:

Tag inte livet alltför allvarligt.

Du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande



Ska köra bil idag till jobbet, känns ju såklart fint men ändå liksom nu kommer jag aldrig mer palla kollektivtrafiken. Det är absolut nödvändigt att jag kör bil idag eftersom jag inte får komma försent, som den viktiga läraren man är :) Dessutom måste jag skynda mig hem och göra om i mitt rum, ni ska få se före och efter bilder. I vanliga fall är jag rätt nostalgisk men man får inte stanna kvar i det förflutna allt för länge, det finns ju en framtid också!

Mvh Kram Lo

Kapten Lo här (bloggägaren)

har fått en del klagomål på min gästbloggare men det är inte det enda jag fått.... Har även fått ca 20 nya läsare och slagit rekord, har aldrig tidigare varit så välbesökt. Ibland får man helt enkelt sälja sig själv till djävulen :D

Du blir medelvärdet av de 5 personer du tillbringar mest tid med (förklaringen till varför jag säljer mig själv så billigt)

Hade en totalt underbar dag på muséet. Gick en guidad tur i uppfinnarrummet. Min hjärna började genast gå på högvarv och uppfinna lite nya saker. Ska nog börja göra mer kulturella saker som att gå på muséeum, gå på bachkonserter mm. Höll ju på en del med sånt här förr i tiden, när min mamma hade större bestämmar-rätt över mig än jag själv. Tror att jag började totalvägra efter Svansjön. Det var den bästa balett jag någonsin sovit mig igenom.
Anyway så är Norway inställt, inte för alla men för 4 väl utvalda personer (Me,cattap,bjärt,mackan). Måste kolla upp vilka ideeal dom gått efter när dom valde ut inbjudna/oinbjudna. MEn hehehehehehehe det behöver jag faktiskt inte kolla upp för jag vet det redan och ja alltså Jullan, Jo, Mullan, Fruttan jag vill helst inte skriva det här men temat på festen är FUL och det är därför vi 4 inte får komma och ni får.
Tror att vi istället drar på annan roadtrip. Kryssning?

Btw kan jag berätta att Crille dukat iordning med två tallrikar och lagat korv till middag idag, sjukt romantiskt! Korven var även kryddig och vi spelade mastermind.
Imorrn skulle jag vara hjälplärare men nu är läraren sjuk så jag måste vara både headteacher och hjälpis. Kommer gå galet till vill jag lova! Fick en lapp där det stod två namn, dom två snubbarna som behöver kollas till extra. Hon hade dock glömt att skriva att dom även behöver handbojas och få några slag i huvudet av en golfklubba för att sitta still i samlingen. Nu ska jag ut och sladda, puss kram hej

PS. Min självbiografi går bra, väntar bara på Melinas adress så jag kan skicka den för lite läsning. Visst den skulle kunna fixas till lite granna men vem är väl jag att fingra på ett mästerverk?





TÄVLING

Åhhhhhhh har sååå tråkigt.. Sitter och kollar när mina aktier stiger i värde och ignore:ar folk som vill bli vän med mig på Facebook.

Därför utlyser jag från och med nu en TÄVLING!

Hitta en bild på den stekigaste personen i Norrort.

Dem tre stekigaste bilderna kommer jag publicera imorgonkväll och då är det ni, läsarna, som avgör vem som får titeln som den stekigaste i Norrort.

Så rensa era datorer efter stekiga bilder på stekiga personer och maila det till
[email protected]

Pris
Personen som mailar mig bilden, som sen vinner tävlingen, får ett hemligt pris värde minst 500:-



Dagens citat



"Efter att groggludret druckit några klunkar av champangen så sa hon plötsligt:
Det här påminner mig om nyårsafton!"

"Sällskapet brister ut i skratt"

Bloggtips

Ett måste i vintermörkret:

http:freppa.jpi.se/

Nej, han är INTE frisk. 


Dagens stekartips

Stekartips nummer: #1


Kotlettslicket, den perfekta stekarfrisyren är inte lätt att få.
Därför vill jag ta tillfälle och tipsa alla er stekiga killar om hur man langar till de perfekta "backet".


Du behöver:
En burk Dax Wax & Flytande margarin

Gör så här:
Tag 1dl Milda´s flytande margarin. (Carlshamn´s mjölkfria fungerar också om du är laktosintolerant)
Tag en rejäl näve Dax Wax gärna blå burken, den är sli(s)kigast.

Knugga ihop produkterna i handflattorna, applicera bakåt i blött/fuktigt hår.


Woala!



Stekarlooken är fixad, nu är det bara ut och steka!

OBS! Glöm inte den rosa Lacostepikén för att få ut full effekt av frisyren.

Schteeek på nu gott folk!


Dagens stekarproblem.


Dagens stekarproblem



Vilken skjorta ska jag ha på mig idag?
Kör på den Mc Donald´s rutiga, känner mig extra stekig idag, bokstavligt talat. 

Nej nu ska jag snart bege mig mot jobbet! Är grymt sugen på att svänga förbi ICA och träffa Linnea samt spana in hennes heta ragg från tegel! MUMS 

Godmorgon, Adrian 09:05

Godmorgon alla schteeekers out there!

Idag Måndagen den 2 Mars startar jag, Adrian Nyberg, mitt gästbloggarmarathon i 72 timmar!

Taggad? JA

Vaknade nyss och satte på Nyhetsmorgon på TV4, som alltid.


Gästerna i programmet utgav sig för att vara snabbast i Sverige på att tvätta och torka vindrutor. Pratade hit och dit om bästa tekniken på hur man torkar rutorna, även om att det ska bli SM snart..

PÅ RIKTIGT VEM BRYR SIG? VILKET JÄVLA SKÄMT!  Dags att skaffa sig vettiga jobb?



Nu ska jag slänga i mig lite frukost!



Notera att paprikan är formade som hjärtan och juicen är upphälld i ett Coctailglas.

Vardagslyx?
Ja

eller så är det bara jävligt tragiskt. Tror mer på det sistnämda.

måndag

Idag ska jag till Tekniska muséet, ska bli jättejätteskoj *Not* men jobba bör man annars dör man. Det är ingen sol idag men dåligt väder är som en våldtäkt. Det är oundvikligt, så det bästa är att bara slappna av och njuta av det.

Jag avskyr att sprida rykten men vad annat kan man göra med dom?

Igår hade jag namnsdag, igen. Tänk att jag hade sån tur att det inträffade på lördagar i år. Fick en bok av min mamma, jag hade själv valt ut den men ändå :)
 

Den är soft, man ska liksom gå runt och göra en massa uppdrag dåra och sen kryssa för när man gjort det. Tänkte skriva och berätta varje dag vilket uppdrag det blir och hur det har gått. imorrn ska jag nog hälsa på 5 hundar, lära mig deras namn och skriva in dom i min adressbok.

Har även en del andra böcker som är nya, favoriten är den här:



Dagen har spenderats med lite softa peops hemma hos Crille och jag har droppat ett visst antal citat under dagen. Påminner lite om den dagen jag läste en ordspråksbok och Mullan satt och beklagade sig över något väldigt upprörande och jag bara kom in med lite kloka ordspråk som: allt är inte guld som glimmar mm. Mu iggade det här en ganska lång stund men sen till slut vänder hon sig om mot mig och säger: Jag vill bara slå ihjäl dig med en stekpanna just nu. Nåt i den stilen i allafall. Hur som helst tänkte jag skriva ett av favorit-citaten:

Vi var så fattiga att om vi vaknade på julaftons morgon utan erektion så hade vi inget att leka med.

Blev förövrigt megakittlad och lökad idag:








Hemligheten med allt alltid se lycklig ut när man har gäster är att gå omkring och le åt tanken på hur skönt det ska bli när de gått

Utkast: Adrian, Gästbloggaren! ...

Adrian, Gästbloggaren!

Måndagen den 2 mars börjar jag, Adrian Nyberg, att gästblogga här i Lottens blogg i 72 timmar!

3 timmar kvar, sen kör vi!


håll i hatten

har skaffat en gästbloggare och inte vilken gästbloggare som helst utan nämligen en livs levande stekare:
ADRIAN

Han har exakt 72 timmar på sig att övertyga mig och er läsare om sin kapacitet. Efter 72 timmar blir det utvärdering och sedan får vi se vad framtiden bjuder på!

Hejsan Gott folk!

Gud jag har varit vaken sen sju vilket är lite konstigt, man mår ju inte direkt prima ballerina. Tillståndet är alltså inte på topp men man ska inte beklaga sig allt för mycket, jag har ben att gå på, ett huvud att tänka med och en tunga att hångla med! Vad mer kan man önska?

Igår var jag inte helt överraskande på tegel. Täbys alla grannkommuner hade även dom bestämt sig för att avlägga en liten visit vilket fick mig på dåligt humör. Visst jag måste väl erkänna att jag bor i dom lite mindre fina delarna av Täby men still liksom, det är på Fredriks R´s sida av kommungränsen. Kom i allafall fram till följande saker under kvällen:

Kommer aldrig skaffa gymkort på gym och sim

Måste flytta från kbyn

Ska börja träna inför nästa års vasalopp redan nu


En lite tråkig grej som hände igår var att min hångelkarma sjönk drastiskt. I Götet fick jag rätt så brutal kritik för min hångelteknik vilket så klart kändes lite tråkigt men ingenting som inte kunde åtgärdas liksom :) Men igår tog jag alltså ytterligare ett steg neråt eftersom antal hångel var: NOLL! Igår kändes det här lite jobbigt, bestämde mig för att matvägra tills jag fick hångla (såg en bild av mig själv, svältandes till döds, på aftonbladets förstasida. Hela världen ser det som en medmänsklig tvungenhet att hångla med mig men jag som hunnit bli en offentlig person och hånglets ansikte utåt tar min chans och startar en aktion på ebay och säljer mitt hånglande till högt pris och blir rik). Idag känns det dock rätt fint att hånglet uteblevs, mina läppar är inte ett dugg svullna och gamla hederliga loser är tillbaka. Gamla Lo, som är onallebjörnsgosigare än någon annan människa, hånglas inte med folk. Möjligen att jag skulle ge en vän en liten liten kram, efter att försäkrat mig om att inget tafsande kommer ske (är rädd för intimithet). Nu ska det bli fint och intressant att upptäcka vad en söndag som denna har att erbjuda mitt nygamla jag.


Ni som hånglat med mig kan ni ge mig ett betyg?? Så jag vet ungefär hur mycket jobb som måste göras om jag en dag skulle vilja kyssas med folk igen. Skriv en siffra mellan 1 till 10 som kommentar, pleeeeeease!!


Nu när jag är så himla svårhånglad och även så säker på att jag inte kommer hångla förrän juni 2010 eller nåt sånt tänkte jag starta en tävling, den som lyckas hångla (tvångel räknas ej) med mig i mer än säg 10 sek vinner 50 kg Patanegro (spanskt hästkött).För att underlätta för alla tävlande så kommer jag självklart skriva här i min kära blogg var jag kommer befinna mig (oftast tegelb).

Let the game begin :D



Ska nog läsa Kalle Anka nu. Är det bara jag eller har ni också alltid sett mig och Fabror Joakim som en och samma person??