Livet är konstigt

Mitt i en tid där en massa hemskheter händer och människor jag känner drabbas av så mycket orättvisor så är livet ändå väldigt bra. För jag har världens bästaste vänner och världens underbaraste familj! Tyvärr tillbringar jag alldeles för lite tid med dom men det kommer förhoppningsvis bli bättre inom en snar framtid. Trots att humöret är på topp, är glad när jag vaknar även fast jag vet att jag ska jobba och slita hela dagen, så är det något som är konstigt i mitt liv. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Jag är liksom lycklig för det känns som att jag är närmare mitt forna jag, ett jag som jag har saknat. Det kan vara mitt häst-jag, efter globen kan det ha dykt upp. Tidigare idag kom jag på mig själv att i ett medelstort sällskap med mkt värme ändå känna mig väldigt väldigt ensam för hur mkt jag än kollade runt fanns det inte en endaste människa som hade något med hästar att göra. Mitt liv har verkligen varit händelserikt, jag har hunnit gå igenom en hel del. Det finns så himla mkt mer än bara cafeteria-häng, brieost-insidenter i sängen och utslängningar från tegel så ja jag är lite av en lifecoach och just nu ser det ljust ut i livet för mig. Skiner solen i Madrid? Ja det gör den!! Trots mitt närmande av mig själv och mitt otroliga välmående så känns det ändå som att andra saker i livet glider längre ifrån mig men det kanske inte finns mycket att göra åt det? Ibland kanske man får inse att man inte kan förverkliga varenda dröm, inte göra allting som är roligt utan man får kanske välja att släppa en del och ta vara på det som verkligen får en att må bra? Men lights will guide you home iaf och det känns betryggande! Just nu: *Känns framtiden ljus pga mina underbara vänner. Älskar er och ser framemot allt roligt vi ska göra! Shit is going down!!!! *Önskar jag mig ett badkar så jag kan flyta runt i flera timmar och bara vara med mig själv.

..

What am I gonna do when the best part of me was always you


Hej gott folk!

Är på jobbet, Chillar just nu för våra datorer har lagt av... Ska jobba 55 timmar den här veckan och min första lediga dag är nästa söndag. Så om någon vill ses är svaret nej. Inte för att jag tar för givet att någon vill det men man kan ju alltid hoppas :)
Min lön sist var sjukt bra (för att vara min lön iaf). Nu är jag livrädd för att spendera pengar för jag vill ha kvar
Mina älskade pengar!! Jag ska ju ha ett kassavalv som Joakim von anka och bada i mina stålar. Lång väg kvar att gå men det är väl toppen att jag börjar med denna 55-timmars vecka!?
Köpte en ny jacka i Globen, kände Att jag behövde en ny ridjacka. Men lyckades stoppa mig själv från att köpa ny ridhhjälm, ridbyxor, schabrak och en trailer. Var väldigt nära att köpa allt detta och jag rider inte ens? Ibland förstår jag mig inte på mig själv? Mkt oklart varför jag budade 40 000 på en trailer. Liksom jag har ingen häst, behöver inte ens en trailer, vill inte ha en och viktigast av allt: jag har inte 40 lax att lägga på en trailer! Fick panik en stund efter att jag lagt budet och Jempa
Påpekade alla dessa punkter ovan och såg framför mig hur jag skulle behöva ringa min pappa och berätta att han precis köpt en trailer. Han hade inte varit jätteglad :)
Men jag ska försvara mig lite för jag luktade lite pengar i den här affären, faktiskt! Tror jag hade
Sålt den vidare för mer :)
Någon budade iaf över mig!


Va globen kul?

Svar ja! Och det bästa var självklart när RGB var på plats :)


Love you RGB, du äger!!!

Fest

Har varit antaggad hela veckan på tegellördag och nu är den äntligen här :) Känns som tiden spolats tillbaka typ 3 år och jag sabbe och Rizz är brutalt taggade på tegellördag hela tiden, finns inget annat liksom! Haha vilket liv va.. Vissa saker har ändrats, en del människor har försvunnit, Rizz killar har bytts ut hehe och jag behöver inte starta varje kväll med att be mina vänner skydda mig mot nisses aggressiva hångelattacker.
Just nu krökar jag själv på en enslig tåghållplats och allt jag önskar är att Mullan hade börjat spela in sin dokumentär om mig för just det här är spännande. Väldigt faktiskt! Ensam, kissnödig och smått berusad! Lo Engboms hjärna är
Väldigt spännande just nu faktiskt!
Får se hur denna afton slutar..


Streeeeeeess

Shit 36 dagar kvar till jul = får lite panik för jag måste hinna njuta Max av den här tiden! I vanliga fall har jag regeln att jag får börja lyssna på julmusik först efter Globen. Det är liksom första julhelgen och det är världens gosigaste julkänsla där inne. Men nu har jag iaf tänjt lite på regeln så fr.o.m. Idag får jag lyssna :) älskar älskar älskar julen!!!!

Tja fan läget då

Har egentligen asmkt att skriva om här men det får bli en annan dag. Livet har inte varit lätt för mig sedan jag kom hem men jag känner att det sakta börjar återgå till det normala. "vart jag än i världen vänder står jag här med fulla händer"!
Har haft världens flumigaste dag på jobbet med Klara. Världens softaste brud asso!! Ni skulle typ döö om ni träffade henne. Vi kom fram till 3 vettiga saker: svenskar behöver dricka mer ren sprit. Lättningar på lagen måste ske! Och det tredje vi kom fram till kan mer vara ett konstaterande för efter att ha googlat och studerat bilder noga kom vi fram till att ernst Billgren satt och drack kaffe i vårt kaffe. Så kul va!?
Nu ska jag på fika med pappa. Det ligger något obehagligt bakom det här, iaf nåt lurt för min pappa har aldrig aldrig föreslagit en fika! Och farsdag firar vi inte (för det är larvigt tycker vi). Som den inbillningsrika person jag är här jag börjar fantisera om att pappa ska berätta att han vunnit flera miljoner. Har redan skrivit en önskelista över saker jag önskar mig :):) Men jag känner min far för bra och han skulle aldrig berätta för någon om han vann pengar så tyvärr... Återgår till att vara mkt skeptisk till detta spektakel...


Livet är fint!

Går runt i new york och njuter av vädret. Igår gick vi utan jacka även på kvällen! Love it!
Har shoppat lite så jag är lycklig men är inte klar ännu, har nämligen bestämt mig för att släppa på spärrarna och bara köpa köpa köpa :D
Har köpt ett sjuk bra vykort som jag har med mig som shoppinghjälp, det är en tjej på framsidan som kollar på skor i ett skyltfönster och när man öppnar det spelas ain't no mountain high enough och så står det "life's short, buy the shoes!" Typ det bästa jag köpt!!
Nej nu ska jag till upper east side och drömma mig bort lite! Xoxo


The american dream

Är just nu i Boston, en sjukt nice stad, och dricker starbucks-kaffe. Vi väntar på att butikerna ska öppna, klockan är bara 9 än men vi går upp senast 7 varje morgon för att hinna så mkt som möjligt. Fast klockan 20 är jag redo att somna stående. Måste nog försöka hålla mig vaken lite längre imorrn för då kommer Nisse hit och det vore ju inte så kul för honom kanske om jag bara sover. Men det funkar utmärkt med min brorsa, vi är båda rätt så extrema morgonmänniskor. Något annat som är bra är att han sitter mer på sin iPad än jag på min iPhone. Sociala klubben liksom :) Sen gillar han även att shoppa, igår spenderade vi timmar på Ralph Lauren, det var fett nice!
Hamptons var helt underbart, cape cod nästan ännu bättre och ja Boston är som sagt wonderful! Det som grämer mig mest är att vi inte kunde åka ut på Whale watch när vi var på cape cod. Hade varit sinnessjukt nice men det gick ingen tur den dagen :(
Nu ska vi iaf shoppa converse och hunterstövlar och sen ska vi gå till Harvard.
Senare ska vi åka upp till ett ställe där vi ska hicka. Om jag blir uppäten av en Björn så älskar jag er alla!
Imorrn bär det av tillbaka till New york city!