Mitt hjärta brister nästan

för jag har nämligen träffat Fridas nya valp. En jack russel!! Jag som älskar Jack russels liksom!!
ville bara krama ihjäl mig med den här cutiepie doggiedoggin



När dom sen skulle gå hem från Sarah så var Toby så trött att han sov hela tiden, när Frida lyfte upp honom i luften så hängde hans huvud bara ner mot golvet. Han såg typ avsvimmad ut. För gullig! jag ville bara kidnappa honom


Utkast: Juli 30, 2010

Här sitter jag och äter ostbågar för vi har absolut ingen mat hemma. Huset har liksom stått tomt hela sommaren. Hittade några ägg som tyvärr verkar ha gått ut i Juni och nu är det väl typ rötmånad så då vägar man inte äta sånt.. Men ostbågar är gott :) Har ångest också för att jag inte vill att sommaren ska va slut. Jag vill ha värme, sol, bruna ben och inte sitta här hemma i Täby i allafall. Önskar att jag kan få två veckor till på Åland med bra väder, i allafall lite sol. Smärtar inombords, så mycket saknar jag Åland nu. Kanske verkar helt bananas för vissa men I don't care för jag älskar älskar älskar detta place.




She's a hoe

Minns mer och mer från igår. Och det är inte bra!! Crille kommer mörda mig!!! Men en sak jag inte minns är detta:
Cattap frågar var SarahB är och jag svarar:
-Hon horar sig på dansgolvet.
Cattap ser förundrad ut och jag säger:
-Ja men du vet hur Sarah B är, horig!

what liksom? Kan inte ha sagt så här om Sarah! Hon är ju så lite hora man kan va! Hon är typ heligare än heliga Birgitta. Förstår ingenting. Men har sagt förlåt till henne i allafall :)


Höhöhöhö

När jag ändå skrev lite om Sabo så kom jag att tänka på vårat underbara företag vi hade i gymnasiet. Vi gick nämligen Sam-ekonomi och då skulle man starta och driva ett ungdomsföretag under ett år. Jag, Sabo, Carina, Anton och Johan blev genast ett team vilket visade sig vara typ det största skämtet på denna jord. Efter mycket om och men och väldigt många, men tydligen dåliga, namnförslag från min sida så döptes vårat företag till Unna Dig UF vilket bara det gör denna story underbart underhållande. Jag vill dock poängtera att jag inte närvarade vid detta bestämande, mitt Våra bästa års-tittande gjorde det nämligen lite svårt för mig att delta vid alla viktiga beslut (för er som inte vet så går Våra bästa år enbart på dagarna vilket självklart ledde till att jag missade bitar eller snarare hela delar av skolundervisningen). Vill även poängtera att Sarah B´s företag hette Peach UF. Haha
Efter namnbestämandet så var det första vi gjorde att ordna en firmafest. Vi åkte till Askersund, söp ner oss och gick på den lokala puben och sen så besökte vi en chokladfestival och gick på en helt sjuk choklad-kurs.


Unna Dig UF in action på firmafesten

En Askersundsbo som vi polade med på puben

Två lesbiska damer som vi minglade en del med


Unna Dig UF, namnet klingar så himla vackert. Vad är det man ska unna sig undrar ni kanske nu? Jo det ska jag berätta för er att man nämligen jättegärna fick köpa korgar av oss som var fyllda med frukt och massvis med choklad och sånt där. Från början såg utformningen av korgarna rätt så trevlig ut men vi tröttnade med tiden och köpte typ 20 äpplen och la ner och sen slängde vi i lite hemsk choklad som vi köpt på lidl. För detta fick man alltså betala väldigt mycket överpris. Men något ska man väl unna sig som min mor brukar säga för att rättfärdiga onödig shopping!
Vi hade även prenumeranter (en) som fick korgar varje vecka. Tyvärr så tröttnade vi på det med och slutade helt enkelt leverera korgarna och sedan hörde dom aldrig mer ifrån oss. Tror inte dom var överdrivet nöjda med vår service... När året var slut så fick vi i allafall utdelning av vinsten, typ 130 spänn var. Lite surt eftersom många andra gick plus flera tusen....
Sen kommer vi då till det fantastiska projektarbetet som skulle hänga íhop med företaget. Vi skulle tillverka egen choklad vilket resulterade i att vi gjorde ett eget matlagningsprogram där Carina och jag smälter ner blockchoklad, häller i formar och sätter på en nöt. Helt fantastiskt! När vi sedan visade upp filmen så garvade vi så mycket att hela redovisningen blev förstörd. Vi fick IG. Men sen så redde det hela upp sig och vi fick ett G. Finns ingenting jag är stoltare över än detta år!

usch usch usch

Igår kom jag hem från Åland. Kände mig badsugen genast och ville grina. Ryckte dock upp mig och gick hem till Crille R där även lite andra vänner höll till en stor del av kvällen. Jag drack rosé och dippade en gurka i ostdipp. Gottigottgott :) Jag, SarahB och Fellan hade i allafall en väldigt intressant diskusion om människor som har noll självinsikt och inte bara ljuger för andra utan även för sig själva. När jag säger något som är osant så tänker jag inombords att shit shit nu ljuger jag men dom här människorna som vi snackade om verkar på något märkligt sätt tro på det själva. Vore ju i försig toppen om man kunde lura sig till att man hade ett helt perfekt liv trots att man inte har några kompisar alls, att man var en väldigt framgångsrik svårklass-ryttare trots att man inte ens kommit runt 1,10-banor och att det är alla 100 kompisar, som man blivit ovän och ex-kompis med genom åren, det är fel på, själv är man helt normal och underbart kamratslig. Det kallas Mindervärdeskomplex.
Men nu ska jag inte låta mig provoceras, det är väl kul att andra är glada och lyckliga!
Själv så är det väl inte helt guld och gröna skogar om man säger så va. Blev nämligen en tegelrunda bland 92:or. Mådde dåligt men jag plankade in på ett väldigt snyggt och smidigt sätt. Nästan graciöst. Anyway så dansade jag en stund på scenen och såg ut över ett hav av alla små 92:or, kände mig rätt gammal och gick hem. Fick t.om skjuts av Niwi hem och jag minns nu att vi stannade på macken och tankade och jag kutade in för att köpa en tiptop-strut. I kassan stod min gamla ridvän, klasskamrat, företagskollega, nära vän Sabina Sabo Fransson. Jag började grina om jag inte missminner mig. Av lycka över att återse henne igen. Hon är förresten gammal punkare och så hade hon en moppebil förr i tiden och tillgång till hembränt. Men mer om henne i nåt annat inlägg.


Rosen M

ska ha kräftskiva nästa lördag. Kan tyvärr inte gå eftersom jag ska jobba på ett bröllop :( Så himla surt när man för en gångs skull är bjuden höhö. Anledningen till varför jag är bjuden är för att jag för två år sen hade ansvaret för kräfthattarna vilket jag skötte med bravur! Eftersom dom blev så bra så är jag alltså välkommen i år igen!
Några bilder på hattarna:



Hade ju verkligen sett framemot att åstadkomma ett kreativt stordåd i år igen :(:( Kanske får ordna en egen kräftis men mina fester blir ju inte alltid dom mest lyckade.

Mina två mest lyckade redigeringar:


Den här bilden kan jag omöjligt vara mer än supernöjd över! Ni ser ju själva! Det här var på väg hem från oslo och Nisse och Björn spanade in småtjejer på typ playahead. Babylovers nr 1. Mest nöjd med babyhuvudet på tjejen med pattarna :)


Det här är också en underbar bild fast dom vita prickarna nere i vänstra hörnet är ett oraderbart misstag. Är verkligen så nöjd med dom där korvarna och köttslamsorna som finns i Jullans tanke när hon får en kram av Nils.

Ja vad ska man säga mer än att jag borde börja jobba med photoshop-redigering!


När jag har tråkigt

eller bara vill ha extra kul så tittar jag på Mullans album på facebook. Det är döpt till mitt favoritalbum och där hittar man en salig blandning av underbart roliga bilder








Hur härlig är inte bara den här sista bilden? Även om jag inte känner någon av personerna på bild så fnittrar jag vid tanken på att man åker till grekland, bryter benet och sen får ligga så här i flera veckor utan att ens kunna gå ut!


Försök till övertalning

Mallan och jag försökte övertala Cattap att vilja hänga med till Tyskland.
Mallan: Dom är ju nazister där, det borde du gilla!
Jag: Man får ha ridkläder på restauranger! T.om män!!!
En ridklädd nazistbefolkning, kan det bli bättre liksom?? Tydligen så lockade det här inte alls Catta. Man undrar ju hur kräsen hon är? Kanske borde berätta att Fredrik Pellbring som bor där är väldigt rödlätt?!

Genvägen

Jag önskar verkligen att jag kunde skriva något roligt, spännande eller åtminstone lite lite intressant men just nu är det mest intressanta som händer att jag steker två sparrisar som jag sedan tänkte inta.
Har i allafall haft två roliga dagar för först var vi hemma hos Josifer i Högdalen. Hon bor förresten på en balkong. Vi åt middag och det var väldigt fint att träffa Spongan och Mannica också men kanske finast av allt var att Madde var med och hon är adlig. Af ström liksom.
Igår spelade jag, Catpower, José och Nils fia med knuff och jag var rätt så skoningslös om man säger så. Fia med knuff är verkligen ett himla roligt spel och förmodligen är det just detta spel jag kommer ägna större delen av min pension till. Ser en bild av mig själv som en rätt cool mormor i sina bästa år som spöar sina döläckra vänninor i Fia varje helg. Nu längtar jag nästan sextio år framåt i tiden!
Efter Fia-spelandet drog vi till Ica kragsta och hyrde film. Josse vill alltid alltid se kriminalfilmer typ beck, wallander. Vet inte om hon typ drömmer om att bli polis eller nåt men den här gången gick hon i allafall med på att se en helt vanlig thriller. Det blev Snarveien (genvägen på svenska). Den var lite konstig vilket man får räkna med när man hyr en norsk film men skulle ändå rekomendera den om man vill se lite rysligheter. Var lite rädd hehehe och jag brukar aldrig vara rädd för skräckfilmer men den här passade mig! Men poängterar återigen att det var en väldigt konstig film. Norrmän är inte riktigt friska!


Idag har jag varit och "badat" med Mallan, Cp, Nisse i Åberga. Först väntade vi i typ 2,5 timme på CP som är så sjukligt trög och seg. Men vi hann äta sex glassar medans vi väntade. Ploppstruten får nog 3 av 5 möjliga. Rätt god alltså :)


är

hemma i Täby. Så fort jag satte min fot i Sverige ville jag dö och funderade på att simma tillbaka till Åland. Jag klarar verkligen inte av en sommar i staden. Vill bada!!!!
Gick i allafall in på facebook för första gången på länge och la märke till att några vänner försökt kontakta mig och tydligen vill dom träffa mig. oooopsidejsi Tänk att t.om en sån obetydlig person som jag kan vilja bli träffad! Ska i allafall dra med Malibu till TC strax, hon ska klippa sig (page eller hockeyfrilla) och sen ska vi in till stan och dinnera hemma hos Josse. Får då även meata Ankan och Spongan om det jag hört är sant! Ska bli superkul <3 Ses sen tjejer ;)
Förresten så vill jag ha så här bruna ben som jag hade den här tiden förra året:



Men va fan man får nöja sig med dom benen man har, även om dom är vita! Fast skulle gärna ha crille r mellan benen hehehe NOT
Nu undrar jag mest var mina fans från Märsta är!? Skulle behöva dom just nu så jag känner mig som en den superstar jag är..

Gudars

den här sommarvärmen tar döden på mig! Idag är det varmare än varmast och typ 23 grader i vattnet! Så här borde varje dag vara!




Mitt i sommarparadiset hinner jag även drömma lite om Iker Casillas vilket så klart är bra. Funderar dock på att mogna och överge mina barnsliga drömmar. Kan även tänka mig att typ mallab tycker att jag är jättenördig. Men så har det ju alltid varit :)


Men back to reality för nu ska det grillas lite granna. Majskolvar <3 Mat för äkta män


Då var det över för den här gången

Och det slutade lyckligt! Äntligen gick något min väg i detta vm!

 Och årets kärlek är Iker Casillas. Har alltid gillat honom men alltså igår när han stod och grät glädjetårar på planen så kan jag omöjligt ha varit den enda kvinnan som föll som en furu! Herregud vilken man! Cristiano Ronaldo kan slänga sig i väggen med sitt lipande från förra EM 2004 för nu är det bara Iker som gäller!

 Vuxna män som sparkar runt en fotboll i två timmar och sedan gråter lite granna så att hela världen kan se är verkligen det bästa jag vet!
Och när dom kysser sin flickvän som förövrigt är världens sexigaste sportjournalist i direktsänd tv så dör jag ännu lite mer och kan knappt tänka på något annat. Romantiskt värre!
 

Har självklart även tagit reda på vad som sägs:
he repeats how happy he is about 40,000 times before he thanks his parents, his brother, and then pauses to shed a tear. After he collects himself he says, ‘and you’, before going in for the kill.

Living the dream va!

Exciting

Vi drar visst imorrn istellet och just nu har jag lite problem med min brorsas iPhone. Vi ska i allafall pa evener! Hemlighetsstamplat :)

inser

att det var sjukt länge sen jag skrev något. Eller egentligen inte så extremt länge men dom här typ två senaste veckorna har gått fort. Först och främst har jag varit på Åland, som vanligt, sen har jag även (tyvärr) hunnit med en sväng to the dark side. Blev nämligen väldigt nedstämd eller snarare deprimerad, det kom helt plötsligt och det var förfärligt. Det här är ingenting som jag ens pallar att skämt om, så hemskt var det! Lyckligtvis så ordnade det upp sig (på medicinskt sätt) och nu är jag mitt gamla glada jag som tur är :) Men det var en riktig mardröm, helt sjukt hur man kan svänga så där!! Men som sagt så tänker jag lägga det bakom mig nu för just nu finns inte ett moln på himlen och jag är lycklig! De senaste dagarna har jag varit på Nisses land och badat och seglat laser och nu sitter jag här hemma i kbyn och håller på att avlida av värmeslag! Ta mig till havet! Har förresten varit på Sabbes inflyttningsfest, hon bor numera typ 10 meter från tegel höhö. Var vår dröm för två år sen! Festen blev lyckad, ingen ny wendy-fest. Tyvärr!
Nu Väntar jag på att min papi ska hämta upp mig så vi kan bege oss ut till Åland igen. Tror det blir en kul vecka som kommer för både min brorsa + tjej, lite kusiner med en ny vindsurfingbräda (hoppas jag i allafall) kommer ut! Och förhoppningsvis så ska jag övertala pappa att köpa en till båt. Kajsa och jag ska även sälja fisk på onsdag igen hehe

Kajsa och en av "våra" laxar (
kajsas bild)

Ska nog ringa Malin S för att planera lite av sommaren. Uddaferrivalen blev sorgligt nog inställd för Sassa S är på Gotland och jobbar hela sommaren :( Men mina förhoppningar är i allafall att CP, Crille, Heddan och Nisse snart kommer och hälsar på mig på Åland och då blir det ju typ en miniferrival! Jippie


kajsas bild igen...