Är med barn

Jag är supersugen på att skriva det som min notis på facebook. Men om man skriver så antar jag att folk tror att man är med barn som i barn i magen. Men jag vill ju verkligen jättejättegärna ha det här som notis för att sen kunna skriva att jag menar som i är med barn som man kan skriva Är med Mallan. Jag kanske faktiskt är med barn just i den sekunden, leker lite med en baby eller nåt. Ett alternativ är annars att först skriva den här notisen för att se hur folk reagerar och sen skriva att jag glömde ett y.
Är med Barny

Det här var ju jättetråkigt för alla utom mig som fnittrar jättemkt. Jag gillar verkligen att se hur människor reagerar på sånt här. Det är även jättekul att säga sjuka saker och bara titta på folk och se deras miner, ansiktsuttryck mm.
Men nu borde jag ta tag i saker och ting och studera!!
Jag är hemskt dålig men ganska så nöjd ändå


Angående gårdagens fundering

Har tagit hjälp av experter på Bukefalos, världens bästa sida. Genren som min fråga hamnade i heter liksom Islandshästgnägg. Hur underbart är inte det? Borde hänga på buke 24/7. Skaffade i allafall ett användarnamn för att kunna ställa min fråga, Mallans och mina tidigare: Liten_polen och Andy08 blev ju avstängda för länge länge sen (Fy f*n vad kul Mallan och jag har haft när vi har suttit där och drivit med folk, hästtjejer är väldigt lättprovocerade hehe). Mitt nya nick är Nasse55, gillar det skarpt!
Svarat är i allafall att islandshästar kan bocka!
Men dom som hänger islandshästgnägg verkar redan ha blivit lite provocerade och uppretade av min fråga, trots att det var en riktig fråga!
Fick det här svaret av någon:

NEJ, såklart INTE, de har en fysisk motsättning mot allt alla andra raser.
Dom kan inte hoppa över hinder, galoppera eller stå uppstallade inomhus heller...
Dom kan bara äta gräs som är beströdd med aska direkt från vulkanen på Island, de lyssnar bara om man talar isländska med dom och om man inte har en stickad islandströja på sig så lägger dom sig ner.....

Andra trodde att jag var något slags "troll". Typ nån som driver med dom antar jag.

Ursäkta min okunskap liksom!!

nej nu måste jag in på buke och skriva sjuka grejer, minns att Mallan och jag hade väldigt kul i en tråd där vi skrev att man i polen använder elektriska spön till hingstar och Malin brukade även skriva i en tråd som handlade om hur det går för ens 03:or (alltså hästar som var typ 2 år då). Hennes 2-åring "Lasagne" hade börjat hoppa banor och sånt. Hehehehehe asg. Väldigt kul för alla som vet att hästar vanligtvis rids in i 3-års åldern. Många upprörda hästälskare hörde av sig...




pink it is

Gud vad kul det var att jobba idag då! Rebecka och jag gick runt i solen och snackade bröst hehe. We like pattar liksom :)
Sen så var jag själv ett tag med några kids och det är alltid soft att sitta och snacka liksom. Hade även lite tur för alla gick hem innan halv sex. Wiiie!
Nu har jag skrivit klart ett skolarbete som ska in och känner mig rätt nöjd! Ser framemot en dag med massa plugg imorrn.. Ska även ha en liten tillställning, pink party liksom höhö.


Ska leta fram en massa rosa grejer imorrn och även baka en rosa cheesecake! och så måste jag förbi bolaget och sen hem och städa och hinna spika lite granna och pynta lite och noppa ögonbrynen och göra ännu fler skolarbeten och göra bål och sätta igång grillen. Kommer bli så hektiskt och stressigt att jag är rädd att jag kommer gå ner 20 kg på vägen. Vore inte bra för mina bröst!
Ska lägga mig och läsa ridsport nu och sen sova och bli vacker. Måste verkligen vakna på rätt sida imorrn!!!

Dagens fundering:

OBS! Det här är för hästälskare!

Kan islandshästar bocka? Har aldrig hört talas om en islandshäst som bockar i allafall och hittar inget svar om jag googlar. Kanske måste vända mig till buke för svar på min fråga hehehe



Kalldusch

En sak jag brukar fundera ofta på är att när jag ska måla något brukar jag ofta göra det hemma hos nilwi för det finns så himla bra målarmöjligheter där. Nu står då min otroligt fina turkosa målarfärgsburk på hans rum så först går jag och hämtar den och bär den sedan genom köket och ut genom dörren. Det jag nu ofta funderar på är ett hemskt skräckscenario: jag tappar burken í köket och på det fina trägolvet ligger nu 1 liter turkos målarfärg. Snacka om kalldusch!
Brukar ta upp det här med Cattap och Sarah och vi mår alla så dåligt av att ens prata om det här så det är nästan omöjligt. Men CP har i allafall klart för sig vad hon skulle göra om detta skedde: Hon skulle ta en matta och lägga ovanpå färgen, hoppa ut genom fönstret, springa hem och aldrig mer höra av sig.
Själv skulle jag fejka en hjärtattack, koma eller typ en svimmning, lägga mig själv bredvid, eller kanske t.om i målarfärgen och ligga där blickstilla tills någon hittade mig och tyckte synd om mig. Ingen skulle ju kunna skälla på mig även om husägarna helst skulle vilja slippa att ha 1 liter målarfärg på köksgolvet. Men man lämnar ju verkligen ett minne efter sig.

Kram Ha Lo Mi (nytt smeknamn från Fruttan, tack älsklingen)

Gud vad söta Mullan och jag var back in the days


god förmiddag

Igår tittade jag på när Nisse, Alex och Dennis byggde ett lyckohjul. Ska ha det till fest :) Kommer bli superkul och Nisse och Dennis är världens bästa underhållningsvärdar!! Och Alex är världens bästa ryss!
Sen tittade vi på fotboll och jag är glad att barcelona inte gick till finalen höhö.
Fick även kika lite på Alex iphone och det fina är att man kan gå rätt in på facebook. Tänk att folk är så otroligt lättlurade och lånar ut sin tele till mig. Fick dock inte till nån bra facerape utan skrev typ som Alex notis: mina kompisar är så underbara! älskar er grabbar <3
Inte så kul alltså.. Min bästa facerape gjordes på Dennis, skrev typ något i stil med: min hemliga sexdröm: Jag runkar medans en kompis (manlig) pullar mig med en blodig tampong.
Ja nåt sånt skitäckligt var det. Garvade lite då i allafall höhö. Skrev även ett mejl till någon random brud:
Det är bra med mig förrutom att jag har diarré. Rinner som bara den. Men mamma har en lösning på det, man tar en tampong och stoppar upp i rumpan och förhoppningsvis stoppar det upp lite. Men tänker på dig mellan "attackerna".
Höhöhö det var gamla goda tider det!
Nu skulle jag plugga men istället ägnar jag mig åt något så underbart som att prata med Mullan på msn. Måste ju vara ett giltigt skäl till att inte plugga, hon bor ju liksom på andra sidan jordklotet!!




Har fått reda på följande om Mullans BF:

Hans dagliga matintag:

5 cigaretter, en bagel, en brödbit med hommus på, ett paket nudlar, två koppar kaffe

Klädsel:

han har ofta på sig jeans, ganska tajta och mkt koftor och tjocktröjor
ofta svarta strumpor och alltid samma par skor som har ett hål i ena tån
han har länge funderat på att köpa nya men vill helst ine för det kostar pengar 

Nej nu ska jag snart dra och jobba i tre timmar. Ska liksom stänga och det är soft för om man har tur får man gå tidigare :) Sen ska morsan och jag till täby c och spruta champagne


hej alla kära bloggläsare

Några av er har kanske funderat på om jag dött eller förverkligat en gammal dröm och gått under jorden och försvunnit för all framtid men det har jag inte! Har varit sååå sjukt busy hela dagen, har varit ute och gått runt Rösjön, varit på Åva gymnasium och sen bakat den fjärde cheesecaken den här veckan. Pust! Livet som husmor är jobbigt! Nu ska jag ut i verkstaden och jobba på lite mer som en man.
Och förresten så har jag duschat för första gången på typ en månad. Sjukt härligt att få bort all ingrodd lera och gamla u-livs safter. Kram

är................

UTTRÅKAD!!
Men snackade lite med Mallan så blev ju på lite bättre humör :)
Vi roade oss med att komma på roliga notiser. Det är nämligen så att vår gamla ridlärare har väldigt roliga notiser, som självklart blir mycket roligare om man känner henne.
Idag hade hon en bra:

Tisdag sol i dag tills jag sluta jobba.........regn regn..........men annars mår jag bra:)

Annars är det här en typisk HP-notis:

Måndag hyfsat start på veckan jobbet flöt på hästen verka vara nöjd

Och detta är en lite mer extrem variant:

vaknade inget te !!!??? strömavbrott säger sambon men jag har föräldrarmed allt möjligt skit hemma gasolkök finns tex frukost där istället eftersom det var en brand i en kraftststation så det skulle dröja ett tag innan elen är tillbaks men är det lugnt igen

jahapp smutsig häst.Helt plötsligt kändes det bra med snö länge samt att bilen måste ha nya sommardäck fan också

Japp då var det måndag igen plats på jobbet och överlevde den dan också katter är mer ute varje fall mkt bra Pigge sprang omkring som en tok

Höhöhöhö jag skulle kunna hålla på i evigheter. Hon är fantastisk! Saknar henne lite gör man ju hihihi
Men jag har tidigare försökt göra egna varianter på en sån här notis på fejan men ni ska veta att det inte är det lättaste att få till såna här mästerverk men här kommer ett av mina försök:

kväll igen snö jaså ja men sooool imorrn och katten mjaur mamma bakar bullar det blir gott cykeln avdammad

Annars så har Malin lyckats bäst idag:

åt god lunch lax och kastanjer tog nya bil till affären köte kattmat katten solade på trappen på morgon arne joggade runt sjön tog ut soporna usch för regn

Det gjorde min dag! Garvar fortfarande


Sommar

Våran tripp runt rösjön blev istället en liten visit i Waxholm för bilen behövde köras lite längre efter verkstaden, komma i form liksom. Så först svängde vi förbi Bogesund och tittade på fina hus



Och såg Ingmar Stenmark. Jag blev pirrig och nervös oooooh
Vattnet såg helt fucking wonderful ut så vi doppade fötterna lite. Var lite kallt men så här års brukar badandet egentligen redan vara igång för min del. Är trögstartad i år.







Sen hittade jag mitt drömhus. Har alltid drömt om att bo i en gammal sjöbod som Sören (i Skärgårdsdoktorn) för då har man så nära till vattnet som är möjligt. Åååååhh <3 Vem vill bo i stan när man kan bo vid vattnet liksom??

Och här är Sarahs hus. Mitt är finare.

Avslutade med obligatorisk glass på kajen. Fast Magnum Gold smakade skit (därav minen)

Jag älskar skärgården, har alltid gjort det och har hela mitt liv blivit lycklig av havet.
Sarah och jag tänkte åka Waxholmsbåt på Söndag för att njuta lite extra av livet.


Kontaktannons

Lovade min vän Malin Smedman att hon skulle få annonsera på min blogg. Hon söker nämligen någon att gifta sig med. Men eftersom jag är hennes bästa vän och känner henne så bra så tänkte jag att det kanske är lika bra att jag själv skriver en annons åt henne. Jag vet vad hon vill ha och behöver i en man!!

Malin är som ni kan se nuförtiden en supersöt och sexig tjej. När hon var yngre var hon inte så söt men sen gick hon till en spågumma som berättade att Malin skulle bli jättesnygg när hon fyllde 21. Och det stämde ju för helt plötsligt *poff* så blev hon värsta tigern, katternas katt liksom.


Detta söker Malin:
Man med giftasambitioner.
Ålder: 18-30 (Du måste ha körkort) Om du är närmare 18 än 30 måste du vara rätt så mogen och om du är närmare 30 måste du vara rätt så omogen. MEN MOGEN FÖR GIFTERMÅL INOM EN SNAR FRAMTID!
Intressen/hobbys: Det bästa vore om du inte hade några intressen utan du anpassar dig helt efter vad Malin vill göra. En gång hade Mallan en "pojkvän" som gillade Real Madrid väldigt mycket och fotboll var den stora hobbyn. Det höll inte alls.
Fysik: Gärna smal och spinkig så det inte behöver uppstå några längre, otrevliga kroppsliga bråk.
Utseende: Inte så viktigt så länge Malin är den snygge av er. Ett plus om du är intensivt rödlätt.
Här är en liten smakbit av killar som Mallan dejtat på senare tid:






Två kändiskillar som Malin verkligen verkligen älskar och beundrar är Brady från våra bästa år (som alla andra tjejer):

´
Och Jimmy Jansson (Malin är besatt av honom)


Sedan totalälskar hon även Robert Withaker (ridkille) och är ett av hans största fans.



Ja så om ni tänker er en liten mix av alla dom här killarna så har ni Malins drömman :)
Övrigt: Vore bra om du är fruktsam då Malin vill ha fyra barn.
Så om något av det här stämmer in på dig eller någon du känner: TVEKA INTE ATT SKRIVA TILL MALIN!!!
Ett tips från coachen (mig) ska ni också få: När ni går på första dejten så ska du ju försöka göra ett så gott intryck som möjligt och eftersom Malin ÄLSKAR killar som rider vore det bra om du hade på dig ett par ridskor typ dom här

hon kommer smälta som smör i skolsken!


USCH


I söndags vaknade jag upp på dåligt humör och det kan ju bara betyda typ en sak... Inte mens om någon tror det utan sjukdom!! Jag är alltid på tråkigt humör då, kan inte komma på något jag vill göra osv. Och igår insåg jag att jag har jätteont i halsen. Poor me! Gillar verkligen inte sånt här för jag vill bara typ lägga mig ner och försvinna!! Hoppas dock att jag får hes och sexig röst.
Idag borde jag redan ha kommit igång med pluggandet (skyller på halsen) men ska försöka plugga lite mer senare. Först ska jag plocka ur diskmaskinen, steka halloumi och sen kommer Sarah B och då ska bilen till verkstaden för en liten snabbtitt och sedan ska vi gå runt Rösjön. Vi har ju tisdagar som bestämd vandringsdag. Fy vad hurtig jag känner mig!!
Fast mest av allt känner jag mig typ halvsjuk, halväcklig, halvdålig och halvkissnödig. Måste göra något åt det sistnämnda!

 


howdie cowboy

Jag bakar cheesecakes till min mamma. Hon ska ta med dom till jobbet på torsdag för det är hennes sista dag sen flyttar hon utomlands. Låter så himla exotiskt men tyvärr är det inte alls exotiskt. Åland liksom, så nära utomlands man kan komma.
Plus med att hon flyttar:
*Jag spenderar antagligen mer tid på ön som jag älskar mer än något annat på jorden
*Jag har FF ofta eftersom pappa också spenderar mer tid på Åland (han älskar Åland lika mycket som jag, nästan)
Minus-sidorna känns onödiga att ens börja tänka på, jag är bättre på addition och man ska ju tänka positivt :)
Men i allafall så bakar jag nu dom här kakorna. Åkte för att inhandla ingredienserna i Arninge, skulle se om jag sparade något på att åka dit istället för att gå till ICA.
Hade verkligen kunnat spara pengar på den här trippen för Willys är jättejättebilligt men tyvärr så ligger Beckers precis i närheten så jag tittade in där och köpte en burk med knallrosa målarfärg. Typ den här:



Så slutresultatet av min lilla forskning är att man inte sparar pengar på att åka till Arninge. I allafall inte jag.... Fast jag fick en liten bit av en sjukt snygg tapet som jag velat ha en tid. Fick tjata lite men jag är ju så himla rar så dom gav med sig. Och om man tänker efter så hade det ju kunnat vara så att jag först åkt till Arninge och handlat på Willys och sen typ imorrn åkt dit för att köpa färgen. Så slutresultatet är kanske ändå att jag sparade pengar? Framförallt om man räknar in tapetbiten! Borde åka dit oftare så mycket pengar som man sparar!!


OstLo

Gud gud gud jag älskar verkligen Halloumiost! Jag älskar det så mycket att jag funderar på att lägga till Halloumi i mellannamn. Lo Halloumi


Besatt

Har på senare tid skaffat mig ett sjukt intresse:
Vackra tapeter!
Och jag vet att det låter helt sjukt och att det låter som ett intresse för en 50-årig morsa men jag kan ju inte hjälpa att det liksom nästan gör lite ont när jag ser en vacker eller snygg tapet. Det är nästan värre än att se ett jättevackert klädesplagg. CRAVINGS liksom!! Men har inte så många rum att tapetsera så jag nöjer mig med att kolla.

Ska försöka återgå lite mer till ett gammalt intresse: vackra fotbollsspelare. Är mycket billigare och lite mer "normalt". Att gilla tapeter är typ lite psykopat-varning...


Hej

har absolut inget roligt att rapportera om dagen för det har inte hänt särskilt mycket. Gick upp, åt en äggmacka, räknade två tal matte, åt lunch, gick på en lägenhetsvisning och sen ville jag samla några vänner för att äta våfflor slash spela alfapet. Intresset verkade minimalt. Varför vill folk jämt bara tråka ihjäl sig? Alfapet är ju meningen med livet!!
Åkte i allafall en sväng till Rusta och Beckers och fick tag på lite tapetbitar som jag ska använda till en jätteful byrå jag gör om. Sen räknade jag tre mattetal till och nu ligger jag här och känner att dagens humör verkligen varit lite dåligt. Inte tjurigt eller grinigt utan bara lite sorgset liksom, plötsligt kunde jag inte komma på en enda sak som var kul att göra. Förrutom att spela alfapet då!!
Men trots att våffelbrunch-eventet gick uruselt så satsar LoEvent vidare, någon gång måste ju folk vara sugna på att göra något kul!
Och jag ska lägga mig i soffan och titta på film. Tror det får bli nån av dessa tre favoriter:



Väldigt tufft val men tror det blir superbad. What to say liksom, tror det räcker med en bild:



Ja nu finns det i allafall två tjejer till där ute som är lite "våta" när jag pratar om filmen. Det är nämligen inte bara min pojkvän McLovin som är med utan även Mallans och Mullans.

Våra tre älskade män:



Josses B-day

var visserligen i förrgår men idag har hon party :) Tea party så jag är klädd som en gammal dam. Nästan i allafall. Är redan försenad vilket är typiskt mig så jag borde dra nu på momangen!! Ska hjälpa José lite innan och göra i ordning.

Två personer man förhoppningsvis får träffa Jullan och B-day girl Jo



Bff Spoon och jag har en jättefin present :)


Ska även krama ihjäl mig med punkiepunkiepunker Sarre Sandal




mmmmmmmmmmmm

Jag tror att världens bästa uppfinning är blodpudding och halloumi-ost.
Det är i allafall precis vad jag sitter och knaprar på nu. Fast jag måste nästan steka blodpuddingen lite till för jag tror nästan att den blev lite väl geggig. Annars gillar jag verkligen när den är geggig i mitten. Så himla mumsigt med geggigt blod :)


Ingen snö!

Hallelujah det är sol! Jag ska plugga jättejättehårt nu men helst vill jag dö för jag har en sån sjukt jobbigt uppgift att lämna in. INTE KUL ALLS!! Sen ska jag på religionkunskap hurra vill dö lite till men sen ska jag i allafall gå hem, ska förbi några gamla fort på vägen hem som behöver utforskas och Ni har lovat att ta med kaffe. Och efter det ska bioklubben på bio. Det är ingen vanlig dag det här inte, det hör ni ju!!! 

Igår var jag hos plastikkirurgen

för min ena patte är fortfarande helt svullen, stenhård och blå. Har tydligen fått en liten blödning. Fick i allafall massage och nån kräm att smörja in med. Jag älskar att vara där, det finns huuuur mycket tidningar som helst att läsa, gott kaffe och det finns liksom levande ljus på toaletterna. Så himla cosy! Dessutom kan man roa sig med att titta på alla människor som är där, igår såg jag en tant i 70-års åldern med HELT slät hy! Slätare än vad jag har liksom!!! Blir Botox nästa gång.
Sen skulle jag precis ta med mig lite take away-kaffe när det visade sig att maskinen verkade ha slutat fungera. Var tvungen att klaga lite för har man payat flera tusen för att operera sig så ska man väl få nån liten goodie bag med sig hem!?
Annat jag gjorde för att förgylla en tråkig och regning dag som den igår:
*Köpte nya kläder
*Åkte med Cp till ÖB´s invigning där man fick korv och en present om man handlade (vilket jag självklart gjorde).
*Åt godis och mådde illa
*Åt pizza och mådde bättre
*Drömde om att vårt badkar inte stod oupackat i garaget utan istället stod klart att värma upp min iskalla body.
*Gick och la mig klockan 21.00. Hörde att Nils W kom på besök och han verkade förvånad när jag redan lagt mig. Kanske inte det man förväntar sig när man besöker nån klockan nio. Jag skyllde min tidiga läggtid på ett skolarbete som tröttar ut mig så totalt (är faktiskt sant). Dessutom har mamma hårda regler = lampan ska va släckt 21.00!!!
*Gick upp igen klockan 21.10 och tittade klart på hockeyn
*Gick och la mig igen vid 22. Vad ska mamma säga?



Har nämnt det här nån gång för länge sen men nu ska jag göra slag i saken och skaffa mig en röd liten magtröja som jag ska ha när jag sover. Gillar nämligen att sova på magen och om jag har en röd magtröja kommer jag verkligen känna mig som Nalle Puh. Mysigt!


Jag kan vara sämst i världen

Hade bestämt mig för att inte köpa några nya kläder och det fick dåligt.
Hade bestämt mig för att inte äta godis och det gick ännu sämre.
Sämst av allt gick det med min sallad till middag som förvandlades till pizza.
Men det är ingen idé att gräva ner sig för det blir så jobbigt att klättra upp igen så jag håller humöret uppe och imorrn är en ny dag :)
Kanske vinner på en trisslott??


Klubben för gående kvinnor

SarahB och jag passade även på att planera några framtida gångturer b.la runt rönningesjön, längs roslagsleden och några turer runt Djurgården. Vi har alltså skapat en klubb eller förening där man helt enkelt bara går och går och går. Det viktigaste är att ha trevligt på promenaderna men man ska helst också spåna lite framtida affärsidéer och prata om en del andra viktiga saker. Utvecklas lite mentalt liksom. Jag har ju påbörjat tillverkningen av en ny kokbok/diet. Den ska heta typ: 1 dl självförtroende, 2 msk utstrålning, 1 liter livsglädje och 3 minuter skrattattack = snygg
Måste finslipa titeln lite men dieten går helt enkelt ut på att man inte ska behöva vakna varje morgon och fundera på hur man ska äta för att gå ner i vikt = för att känna sig snygg. SNYGGHET SITTER INTE I KILON. Kokboken kommer alltså mer innehålla råd om hur man jobbar med sig själv för att känna sig snygg och bra varje dag, oavsett vad man äter eller inte äter. Sedan kommer det finnas en del recept på lite nyttigheter (goda och enkla).
Det här är i allafall det jag sysslar med just nu, att inte fokusera så mycket kring bantning utan istället jobba med hur jag ska kunna leva varje minut av mitt liv fullt ut med gott självförtroende och slippa ha någon slags mat/bantningsångest. Självförtroende ska som sagt inte ha något med kilon att göra. Det finns så många kvinnor som lyckas lura sig själva till att känna sig fulare än vad dom är så då måste det gå att göra tvärtom, att lura sig själv till att bli snyggare!!
Jag tycker att det är världens bästa oskrivna dietkokbok och det borde ni också tycka!

Gårdagens äventyr

Sarahs och min promenad igår var så himla lyckad. Först tog jag buss 665, går från vtuna genom angarn, brottby och sen upp till kårsta. Så himla spännande rutt! Har bestämt mig för att annordna en liten guidad tripp med den bussen någon dag. Det är mitt företag LoEvent som står som kommer stå som värd. Typ första eventet :)
Efter bussturen gick vi i allafall från Rävsta, Angarn till Täby kbyn. Tog bara typ 1,5 timme fast vi gick lite omvägar plus lite mer i kbyn så det blev 2,5 *pust*. Vi hann även med att kika runt lite bland massa gamla övergivna sommarstugor. Så himla sorgligt att dom bara är helt övergivna och så konstigt att folket som bott där bara verkar ha gått därifrån för allt verkar ha blivit kvarlämnat. Hittade t.om kläder! Vi byggde upp ett eget litet samhälle där ute och dom påhittade personerna som vi skapade blev så himla levande. På ett ställe hittade vi t.ex en lapp där det stod: är nere vid kärret, kommer snart / Pelle
Så typiskt Pelle liksom! Att bara sticka ner till kärret och lämna sin kiosk helt obemannad. Han älskade verkligen det där kärret...
Jag hittade lite fina grejer också men kom senare på att jag glömt dom vid en stuga. Fick gå tillbaka i skymningen och t.om jag som inte är mörkrädd/lättskrämd tyckte att det var lite obehagligt. Är i allafall glad att jag inte glömde sakerna hos Märta och Anders. Märta är nämligen en perfektionist när det kommer till hennes trädgård så hon hade ju blivit spritt språngande galen om hon upptäckt att jag skräpat ner.
Ska skriva en bok om mina nya "bekantskaper".

uppe med tuppen

Idag ska jag jobba *wiie*. Hade lite ångest igår, plötsligt kändes det lite jobbigt att behöva gå upp, passa tider och jobba HELA dagen. Kanske kommer vara jättejättetrött ikväll. Men det är favoritskolan med favoritarbetskompisarna :) Tror t.om att jag ska tvinga med Jempa ut på promenad på lunchen.

Fnitter

Roar mig själv lite så här på morgonkvisten. Skickade nämligen ett mejl på facebook till Malin och en till som heter Ludde. För Ludde jobbar i Oslo och Malin bor ju där. Förrutom att dom båda är kompis med Malins brorsa Bjärt (och malin är t.om släkt med honom) så har dom nog inte mycket gemensamt och inte heller något intresse av att umgås. Men jag har i allafall föreslagit att dom borde ses nån gång för Mallan och möjligen även för Ludde. Efter att jag föreslagit det här har jag garvat oavbrutet i typ en timme. Men nu skickade jag i allafall ett mejl till båda där det stod typ: hur blir det nu då, skulle ni ses i Oslo eller? 
Hehehe sånt här tycker jag är superkul, att försöka tvinga folk. Får mig att minnas när Mallan och jag busringde folk och kopplade 3-samtal. Vi ringde typ Cissi Spong och sen kopplade vi ihop henne med säg Dennis. Och så satt vi helt tysta och fnittrade. Det blev väldigt mycket: Hallå:n och Hej:n och lite förundran över vad den andra ville hehehehehehehehehehehhehehehehehehheee 


Soooooool

Idag ska jag ut och vandra med Sarah, vad passar då bättre än fint väder? Igår var det också fint väder men precis när jag bestämt mig för att gå ut och gå blev det iskallt och när jag var så långt bort hemifrån som är möjligt inom täby kyrkbys gränser, började det snöa. Försökte tänka positivt men det var svårt.
Men tillbaka till dagens händelser! Jag ska först plugga som en galning hade jag tänkt mig för att sen ta en härligt lantlig buss till Angarn. Därifrån ska vi gå på nån bortglömd gammal väg och förhoppningsvis komma fram vid Lövsättra "lilla Knutby" som ligger mellan kyrkbyn och typ Ullna Sjön kanske. Radhusområde mitt ute i skogen *läskigt*. Sen är så går vi hem till mig och jag ser framför mig hur Sarah B hjälper mig med lite skolarbeten (helst skriver hon dom själv och jag behöver inte lyfte ett finger). Sedan inbillar jag mig att jag plötsligt är klar med alla skolarbeten för resten av veckan. Tyvärr är det nog bara i min fantasivärld... Suck pust stön SNARK

 


nej men oj

Har kommit på att jag har asbajsa mycket att göra! Jag läser ju verkligen 150 %, trodde jag ljög när jag skrev det här förrut hehehe. Just nu ser det lite tight ut att hinna med allt men med en positiv inställning löser sig det mesta! Så ja jag känner hur det riktigt flödar med positiv energi inom mig :)
Har dessutom lagt upp en ny strategi som är tvärtemot min vanliga: Nu börjar jag med det som är tråkigast och svårast och sparar det inte till sist. Snart kommer jag alltså kunna se lite ljus i tunneln!
Roliga planer inför imorrn:
Jobba vidare med en sjukt tråkig uppgift i personlig försäljning. Den måste vara på typ 4 A4 vilket låter stört jobbigt. Vid tolv ska Sarah B och jag ut på en lång vandring, start Angarn, slutstation Täby kbyn. Sen ska jag plugga hela hela kvällen. SÅÅÅÅ KUL

Men jag borde inte klaga, är ju så sjukt lyxigt att inte jobba och att kunna gå ut och vandra mitt på dagen. Måste nog ha ryggsäck med mig så jag kan lägga min matsäck där. Nördigt värre :)

Nej men något annat som verkligen inte gynnar mitt skolarbete är att jag sitter här och babblar så morsning korsning!

moraliskt dilemma!

Idag gick jag in på Ica med bonuschecken i fickan. Det var dags att köpa massvis med tamponger! Inte för att jag egentligen är i så stort behov av massvis med tamponger men jag resonerade så att antagligen får jag någon gång användning för dom (och så kan man låna ut till vänner) och bonuschecken har ju ett bäst före datum så varför inte passa på när jag ändå hade tid? På Ica träffade jag Carl D och jag insåg genast att jag inte kunde köpa tampongerna. Han hade ju självklart tyckt att det var ytterst märkligt och obehagligt om jag handlade tamponger för typ 150 spänn. Har inte riktigt koll på priser och sånt men det borde ju rimligen vara några askar = Carl D tror att jag blöder mängder, typ 1 liter om dagen. Vill egentligen inte vara någon fegis men vill ju inte heller behöva stå och förklara att jag inte är värsta mensbarnet och minst av allt vill jag ju att Carl D ska behöva fundera på mina mensproblem varje gång vi ses. Dessutom vet jag ju av egen erfarenhet att om Calle någon gång skulle se en använd tampong liggandes på gatan eller typ i tegelbaren så skulle han självklart relatera det med mig och helt enkelt konstatera att: -Jaha Lo verkar ha tappat sin tampong.
Och det vill jag ju absolut inte!!!
Det blev alltså inga tamponger utan istället ryckte jag i panik till mig en blodpudding (måste ju köpa nåt liksom) och så närpå även en Wendytidning men hann stoppa mig själv i sista sekund. Det är okej att köpa Kalle Anka eller Fantomen men inte tecknade hästtidningar. Då tror folk verkligen att man är pedofil!!!

Mullan i min soffa. Läsandes en Wendy. <3


Men förövrigt vet jag att just det där med relateringsbiten stämmer 100 procent! Som en gång hemma hos Malin när man inte kände Bjärt eller några av hans kompisar, då var det en som glömde att spola och en bajskorv låg kvar. Det var Makkan som inte spolade. Varje gång man såg en bajskorv nånstans så tänkte man bara att "jaha Makkan har varit framme. IGEN!"


Två saker jag fick reda på genom Aftonbladet

Som vi alla vet är aftonbladet en väldigt bra och seriös tidning. Idag fann jag två väldigt intressanta tidningsartiklar i tidningen, först och främst så läste jag, och såg en bild, att Wentworth Miller "Michael Scofield" från Prison break har blivit lönfet och låtit håret växa


Jag som var så sjukt kär i Michael Scofield och nu är han fet buhuhu :( Uppbrottet har tagit honom hårdare än mig i allafall!


Btw så har jag en tendens att bli kär i "seriefigurer", ska nog lista alla männen jag älskat nån dag.

Den andra nyheten slog ner stort: Jimmy Jansson och Sandra Dahlberg har gjort slut!!!!

Herregud vilken chock och tänk på alla stackars fem factory-älskare!!!
Hur länge sen var det fame factory gick egentligen? Kul att det fortfarande är aktuellt att skriva om dom som var med....

Gillar även aftonbladets löpsedlar. Häromdan stod det: "så visar hon sina känslor" och sen två bilder på prinsessan Madeleine i samband med uppbrottet slash inget giftermål med Jonas. Två bilder där hon röker.

Herregud liksom bruden måste vara helt förstörd!!! RÖKA LIKSOM!!!! CIGARETTER!!!!!!!!! OH MY GOD!!
Hela sveriges befolkning förstår ju direkt hur allvarligt det är när man ser att hon röker. Hon måste vara helt fucking förstörd, i uppror liksom! Kanske måste läggas in på psyket t.om?

Hon har ett par rejäla rattar i allafall:


tamponger

Igår märkte jag att jag hade en liten konstig hang-up på tamponger. Det började med att jag fick en Ica-bonuscheck av min mamma och tänker att jag kanske skulle köpa mega mycket tamponger för den. Inte för att jag masskonsumerar det men ja jag bara tänkte det i allafall. Senare så tänker jag på att en hel skolklass sitter fast i London och väntar på att flygen ska börja flyga igen och först och främst så tänker jag ju självklart på dom stackars stackars lärarna som får umgås ofrivilligt mycket med sina elever men sen kommer jag även på det väldigt jobbiga dilemmat att det kanske finns nån som har mens och som bara har tamponger som ska räcka flygresan hem och sen så får dom stanna flera dagar extra, hon kanske inte har några pengar heller så då blir det blodigt värre ju! Stackars fröknarna igen....
När vi sitter på piccola och käkar pizza så ser vi en tjej som går ut ur höghuset för att gå ut och gå. Bara några meter senare vänder hon, går in och kommer sedan ut igen och går iväg på sin promenad. Jag säger då att jag tror att hon glömde en tampong och gick in och stoppade in en.
Det är nu jag kommer på mig själv med att ha en konstig relation till tamponger (inte varje dag men just igår). Om det här fortsätter kan jag behöva gå i terapi!


horselover

ojojojojoj vad fasligt aktiv jag har varit idag. Har stått ute i solen och målat lite olika grejer som ni får se bilder på nån helt annan gång. CP kom förbi och tittade på medans vi aktiva arbetade kroppsligt. Hon ville förövrigt köpa en himla massa saker av mig så jag kanske blir rik?! Tycker att Catta var extra snygg idag, tänkte på det flera gånger. Hon såg ut som en äkta modebloggare! Men självklart så smög sig dom baltiska hor-dragen in men det är ju enbart positivt för det adderar lite extra krydda till hennes layout och skapar en personlig "touch".
Nu har jag precis kollat klart på Världscup-finalen. Grät glädjetårar när Markus Ehning vann *ler*

Världens bästa ryttare alltså! Han rockar fett!!!
Och sen så grät jag nästan lite för att den här hästen är så sjukligt jävla fin:



Winningmood <3 Vill klappa! Ska sätta upp det på min lista "att göra innan jag dör".
Nu ska jag snart hem till mina kussar och äta födelsedagsmiddag. Farmor ska ge mig ett påskägg har hon sagt :) Hoppas det inte innehåller godis! Helst något tryckt på papper eller kanske något guldigt eller silvrigt


Memory lane is closed

Igår mindes jag när vi sålde kakor. Det var så här att vi skulle till globen och bo på globenhotellet så vi skulle samla in lite pengar för att ha råd, fattiga som vi var. Erika kommer då på brilljanta idén att sälja kakor och plötsligt är hennes källare fylld med kakburkar. Typ 100 000 kakburkar eller nåt. Tror vi sålde max 10 burkar sen och kakorna fick skickas tillbaka. Är så mycket lättare att gå runt och sälja saker när man är mindre, vi var ju nästintill fullvuxna och då tror väl folket bara att man är lite efterbliven kanske, eller psykopat.


suck

som jag nämnde så ska jag läsa "Ett ufo gör entré" av Jonas Gardell. Ska nämligen skriva en recension sen som måste vara klar på söndag. Räknar med att ha läst ut boken till ikväll. Upptäckte att min brorsa har varit där och grottat runt innan och med blyerts mycket duktigt rättat alla stavfel och felaktiga meningsuppbyggnader som förekommer. Är jag förvånad? Svar nej. Överambitiös någon?

Jag måste rensa

Har alldeles för mkt saker i mitt rum, och alldeles för mycket kläder!!!



Förrutom dom här tre byråarna och mina stolar med kläder så har jag även lådor under sängen. Tänker börja med det här i helgen, perfekt sysselsättning vid dåligt väder! Alla som vill är välkomna att komma över och vara smakråd (var hård och bestämt mot mig) och sen så får man ta med sig det man vill ha hem. A win-win situation liksom :)

Ska läsa Ett ufo gör entré nu (måste läsa ut den typ senast imorrn) och sen ska jag plugga matte och klockan ett har jag religionkunskap på täby komvux. Längtar!


Några av mina inköp på myrorna:

 
Hittade äntligen en senapsgul kjol. Har velat ha en sen jag föddes. Och en Harley-Davidsson tischa:


Den här kjolen är fint mönster, hemsk passform.                      
Ska klippa av den tror jag. Risk finns att den aldrig                      
kommer gå att använda.

Vackert motiv som påminner lite om Mallan, svårt att se just här men det gör verkligen det!


Här har vi två väskor som Jobe och jag hittade igår.
Dom ser ju rätt alldagliga ut just nu men dom kommer
också hamna i min egen verkstad. Tyvärr så har
verkstaden oftast bara en stor hög med saker som
ska göras om och inte så mycket i den färdiga högen.
Och det som ligger i den färdiga högen blev inte så
bra som jag hade tänkt mig. Men jag kämpar på!

                     
Den här softa klänningen är egentligen                         
ett förkläde men ska sy ihop den bak så                        
är det en klänning. Både Jo och jag vart                        
väldigt förtjusta. Pris 35 kr


Här mina kära vänner är en kjol med världens finaste
mönster. Tyvärr så slutar kjolen på halva vaden = inte vackert på mig. Ska nog klippa av den här med :)


Nästan död

Sarahs och min promenad gick bra, nästan för bra. Var ute och traskade i nästan en och en halv timme. Luktade svett efteråt. Sen så träffade jag ju som sagt Josse B och senare även Theo och vi besökte lite olika second hand-butiker på söder. Är dåligt orienterad på söder, vet inte ens om jag varit på Mariatorget förrut *skäms*. Har haft fullt upp med områdena kring Stureplan hehehe.
Efter besöken på dom här roliga butikerna så kände jag att "nää här i stan blir det inga barn gjorda" så jag drog hem. Hade då så sjukt lågt blodsocker (väldigt känslig) att jag typ ville dö. Den första delen av tågresan var en plåga för en dam i 60-års åldern envisades med att lyssna på ringsingnaler på sin mobil. Herregud liksom!!! 
När kvinnan väl la av så kom en tjej på som verkade ha för avsikt att kontakta hela sin bekantskapskrets via mobil och berätta om den galna helgen. Efter att ha hört historien om hennes sjuuuuuuuuukt urspårade fylla typ fem gånger önskade jag att damen började spela upp ringsingnaler igen så mina öron skulle få lite varierad kost. Tyvärr gjorde hon inte det och bekantskapskretsen verkade aldrig ta slut så jag var nära att få dåndimpen.  
Dagens klädsel: Sexig (var t.om rädd att bli våldtagen) och somrig som ni kan se på den här (suddiga) bilden.


Fick inspirationen med rosa brallor av en man på akademikliniken. Är förövrigt så sjukt inne med färgglada chinos bland rika äldre män. Såg nämligen en Djursholmare på tåget med klarblåa :) Ja så alla ni rika medelålders (eller äldre) män där ute som läser det här: KÖP MINST 1 PAR FÄRGGLADA CHINOS NU PÅ MOMANGEN!!!

Nu "lyssnar" jag på en föreläsning i det spännande ämnet datorkunskap. Lär mig just nu hur man startar en dator och går in på startmenyn :)


Vårmotivation

Det kan ju inte finnas någon gång som nu på våren när alla människor rycker upp sig och tar tag i saker! Träffar människor till höger och vänster som verkar vara ute och motionera osv. Plötsligt verkar hela Sveriges befolkning vara supermotiverade och hälsosamma. Hallå liksom Malin Smedman är ute och joggar! I PROFFSIGA JOGGINGBRALLOR OCH ALLT!
Tur att jag är så himla duktig nu då och äter jättehälsosamt och så för annars hade jag ju haft grov prestationsångest och bara förbannat alla människor som motionerar och är duktiga.
Lite sjukt är det bara att livet blev så mycket hårdare bara för att det är lite kallare och tråkigt väder idag. Vill liksom inte alls gå ut och gå just nu, vill bara grotta ner mig i tv-soffan med GODIS! Är det bara jag som blir grymt godissugen vid dåligt väder?



Vill ha värme! Och godis!

Har i allafall målat en stol idag *stolt* och nu tänkte jag plugga lite (något jag ofta tänker men sällan gör hehe). Sen ska Sarah B och jag ut och gå och efter det så ska jag in till stan och träffa Josse. Vi ska gå runt på lite olika loppisar tror jag :)


motion

Jag får förresten börja cykla snart :D Om två veckor får jag börja med lite mer fysisk aktivitet *längtar*. Tyvärr ska jag undvika dom två sakerna jag är som mest sugen på just nu: Jogga och Rida. Sen ska jag undvika rörelsen som tänjer ärren i HELA TRE MÅNADER, men får väl typ överträna mina ben istället. Som tur är så får jag gå ut och gå exakt hur mycket jag vill och det passar ju fint i det här vädret. Igår var jag ute på tre promenader, varav en gick ner till Vallentuna sjön. Det var mysigt. Ska gå runt Rönningesjön någon dag tänkte jag, förbereda mig inför livet som pensionär. Det är sånt man gör som pensionär om jag förstått det hela rätt i allafall. Ska nog ta med mig en termos med kaffe.
Jag har ju i allafall alltid sätt mig själv som Stålmormor, ni vet hon som går runt och slår skurkar med sin handväska och gör massa coola saker!?


Onsdag

Vaknade upp väldigt lycklig idag, solen sken, jag gjorde klart skolarbetet för dagen redan igår och hade planerat med Nisse att vi skulle göra något jättekul, typ måla om en stol eller städa deras hönshus. Tyvärr insåg jag att det var den 14:e April och jag var tvungen att åka in till stan för att gå på återbesök på kliniken. Väl framme på kliniken med tjusig adress och flådig inredning kände jag mig lite malplacerad. Jag såg helt enkelt ut som världens lodis i mina sjukt stora håliga jeans, en gammal munktröja som används vid målning och min hemmavirkade mössa. Skinnjackan jag hade på mig fick mig att se lite kriminell ut och mitt hår som har börjat bli lite rött skriker återigen om att jag är en lesbian. Dom andra i väntrummet körde på en helt annan stil, rosa chinos för medelålders män, förstörda läppar och stela ansiktsuttryck av för mycket botox för kvinnorna och en och en annan louis vuitton-väska var mode där. Såg även en Chihuahua iförd rosa klänning. Trodde faktiskt bara man såg sånt på tv.
 

När jag skaffar mig min Rottweiler (som förövrigt ska heta Selma) ska jag sy en rosa klänning till den.
Träffade sen Cissi Spong, älskar dig gumman! och var inne på myrorna i Hjorthagen. Aldrig varit där tidigare men den var sjukt bra! Hittade så mycket att jag var tvungen att åka hem för att sätta över mer pengar på kortet. Så nu ska jag plugga lite matte en timme och sen åka tillbaka. Funderar på att visa mina fynd. Kram

Trötter

I natt kunde jag inte sova för precis när jag skulle somna började jag tänka på en rolig grej och sen började jag tänka på fler roliga saker och låg och fnittrade väldigt länge. Det började med att jag funderade på hur Mallan lärde känna Mitte87 och minns att det var så att Malin på en nyårsafton la en oxfilé (eller möjligen bara en oxfilébit) i hans drink. Tycker att det här var väldigt fnittrigt för om man känner Mallan så vet man att det är så sjukt typiskt henne att lägga köttbitar i folks drinkar. Började då att tänka på annat som är sjukt typiskt henne och minns ett väldigt roligt minne:
För första och absolut sista gången gick vi på Café Opera, Malin beställer in en drink, dricker upp den och går sedan tillbaka till baren och klagar på att glaset var tomt. Bartendern blir irri vilket kan vara lite förståligt eftersom dom sällan glömmer att ha i själva drinken i glaset. Mallan fortsätter dock att bråka om att glaset var tomt och blir utslängd. Utanför frågar ett gäng italienska turister (killar) Malin om hon vet något bra uteställe. Mallan lovar att visa dom ett och dom hoppar in i en taxi. Hon ber då taxin köra till Tegelbruket Täby. Väl där hoppar hon ur taxin och kutar in på tegel och gömmer sig. Italienarna var inte superglada över att hamna i förorten antar jag och kanske inte heller glada över att dom fick peja en taxi dit.

Bildspel på Malin tagit av henne själv:






Men tillslut kunde jag i allafall sova fast drömde då en mardröm: Jag hade en påse innehållande cheesecake, cheesecake på påse liksom, och åt upp hela i någon slags hetsätningsattack. När jag inte äter onyttiga saker (socker alltså) så drömmer jag jätteofta sånt här. Typ att jag äter världens största påse med godis och förstör mitt osockerberoende.

100 kronor fattigare

på majblommor!
När mamma och jag var i Täby c tidigare så dök plötsligt två små pojkar upp. Mina underbara "barn" från skolan, IKLÄDDA SCOUTDRÄKTER! Herre min skapare, som om jag inte varit nog knäsvag för dom tidigare?! Till saken hör att detta verkligenverkligen är bland mina favoritisar. Det hela slutade alltså med att jag köpte majblommor för 100 spänn, kan nog sålla detta till välgörenhetsgrejerna. Fast det var lite "godis" för själen också, var nämligen aldelles varm i kroppen och hjärtat en lång stund efteråt. Tror dessutom att dom tyckte jag var extra schyst och det är ju aldrig fel att bli extra omtyckt hehe. Längtar lite efter att jobba nu!

Så här ser majblomman ut i år:


Har 10 stycken till övers om någon vill ha...


Tips för att bli glad:

Strumpor som det står typ sötnos, underbar, gullig osv.
Som dom här som det står älskling på.

Förstå hur sjukt älskvärd jag känner mig hela dagen!!
Min mamma har köpt dom till mig :D Det känns förstås lite underbarare om någon annan köpt dom till dig (tips till alla pojkvänner där ute) men det går att köpa dom själv, det får man tycker jag.
Jag ger ofta mig själv presenter.
Här har jag mycket egosentriskt gjort ett påskkort till mig själv:

Skrev sen till typ Sexy, Snygg, Sötisen nr 1 osv. Låtsades att en kille i backen gett mig det, möjligen Jon Ohlsson.

Jon är söt



mina två nya huvudbonader


En egenvirkad mössa. Fler borde virka egna mössor tycker jag. Ni ser ju hur snygg man är i hemmavirkat! Har lovat att virka såna här mössor till både Mallan, Hanna A och Josse. Dom är snart klara. Nån mer som vill ha? Är ju sjukskriven..


En väldigt fin sydamerikansk hatt. Vill släppa fram lite mer av mina latinodrag. Funderar t.om att börja använda mitt mellannamn Maria som tilltalsnamn. För att vara ännu mer latino alltså :)
Nu har jag nästan pluggat klart för idag, det återstår lite matte senare ikväll men nu ska jag ut och rasta en av dom här huvudbonaderna, har bara inte bestämt vilken. Tänkte nog gå ut och gå en vända, man kan aldrig röra benen för mycket, framförallt inte i det här fina vädret. Puss Kram och allt där emellan


förvirrad

en sak som gör mig lite smått skärrad, men ändå glad, är att jag har fått MVG, mycket väl godkänt, på alla mina tre inlämnade uppgifter i textkommunikation. Är för det första inte jättevan att få MVG och för det andra är jag absolut inte van att det är så enkelt. Jag har ju liksom suttit med uppgifterna i typ 30 minuter!
Men nu menar jag inte att jag inte är värd mvg för dom är rätt bra skrivna ändå måste jag säga och det är ju bara en A-kurs. Det som oroar mig är att mitt liv helt plötsligt är så problemfritt och bra.
För bara några år sedan vände jag mig till gud och frågade:
- Varför ska mitt liv vara så här ytterst jobbigt och hemskt? Vad vill du straffa mig för?
Och nu då, vad vill han ha sagt? Att jag plötsligt värd att leva ett superduper bra liv? Kan inte minnas att jag ändrat mig radikalt, förrutom att jag färgat håret brunt, så varför är jag förtjänt av det här nu?
Jag mådde ju så pissdåligt förrut att jag hellre hade velat jämna ut olyckan över alla mina levnadsår.
Antingen ligger det en hund begraven här och så står olyckan runt kröken och väntar på att sätta in eller så finns det ingen gud eller något som är förbestämt i livet. Det är nog helt enkelt så att man måste vara riktigt olycklig för att kunna vara riktigt lycklig. Hur ska man annars veta hur det känns?
Eftersom att mitt liv är så himla fint så har jag bestämt mig för att på något visa uppskattning för det och göra några goda gärningar:

*Ska köpa busskort och inte åka bil = bra för miljön och även för min ekonomi

*Ska börja skicka ut presenter till någon jag tycker om. Den första personen är redan utvald och kommer få en present på posten.

*Ska sluta drömma om att göra kriminella saker. Funderar även på att sluta göra kriminella saker hehe.

Nej nu ska jag gå på promenad och sen dricka kaffe


Ännu en ny dag och snart kommer jag vara medelålders

Usch och fy va att tiden går så himla fort. Jag fyller liksom 22 snart!! Skrämmande.
Tror fortfarande att jag räknas som sjukskriven så jag passar på att ta det lite extra lugnt nu när man ändå kan. Dom närmaste veckorna kommer jag vara väldigt upptagen med att plugga, har börjat två nya distanskurser så jag läser typ på 150 %. Är väldigt glad över det faktiskt. Innebär att jag kommer kunna typ gå ut och gå på dagarna eller bara vara ute nu när det är så fint väder. Önskar innerligt att jag kunde träna bara! Hörde att Sarah B gick på core igår bosu igår.
Det är mitt favoritpass, älskar verkligen core.

Det är tydligen väldigt bra för ryttare och jag kommer ju ändå alltid vara en hästtjej. Nu på våren kliar det faktiskt lite i fingrarna, så mycket att jag t.om skulle kunna tänka mig att bara klappa en häst. Eller så åker jag och rider Gettot någon dag, rejsar runt i full galopp. Men jag vill hoppa också!!! Bigga cravings! Kanske borde köpa en ny häst?
Nej men helt ärligt kommer jag alltid ha en liten störning, en häststörning, var jag än är så funderar jag alltid på om landskapet passar hästar, alltså jag kan bil nånstans där det är platt och tänka: här skulle passa perfekt att ha hagar eller så går jag på en grusväg och känner efter om den är tillräckligt mjuk att trava och galoppera på. Eller så ser jag ett par ridbyxor i orangea och tänker "jag borde skaffa häst igen så att jag kan ha på mig dom här snygga ridbrallorna"

Nej nu ska jag nog gå på en promenad så att jag sen kan komma igång med pluggandet.

pust stön

gick till Vallentuna C idag för att gå på biblioteket. Jag blev svettig och känner mig lite utmattad nu. Av en timmes promenad i väldigt lugnt tempo? Måste bero på pattarna, dom kanske råkade lägga in lite silikon under operationen så nu är brösten mycket tyngre? Ska kolla upp det där lite mer ingående. Förresten så tog jag av mig sportbehån/bandaget idag och upptäckte att ena bröstet var helt sjukligt blått. Som ett stort blåmärke på underdelen av patten. Den övre delen är dock gul.
Nu måste jag lägga mig i soffan och ta igen mig. Ska snart se på Spårlöst, mitt favoritprogram om bort adopterade människor som letar efter sina biologiska föräldrar.
Hjärtliga kramar

PS. Söker promenadsällskap i form av typ en hund. Katt går också bra om den är van att gå i koppel. Kanin kan diskuteras. Kan även tänka mig att överväga marsvin om den är väldigt snabbgående. Ring 0707929325 DS.


Smider planer

1:a April blev jag lurad. Flera gånger! Det som dock är jobbigast är att min brorsa lyckades lura mig. Han brukar försöka men aldrig lyckas men så den här gången gick det vägen. Nu funderar jag på hur jag ska lura honom den 1:a Maj. Först tänkte jag lura honom om att jag fick 2,0 på högskoleprovet men enligt andra är det inte troligt att han skulle gå på det. Vet inte riktigt hur det ska tolkas?
Men anyway så har jag kommit på några olika planer. Här är alternativen:

1.BREV FRÅN VÅR GAMLA LÄRARE: Hej Niklas! Hoppas allt är bra med dig. Du ska veta att du alltid varit min favoritelev, du är fortfarande en av de mest begåvade jag undervisat. Det är så att jag ska jobba utomlands i ett halvår och eftersom du alltid varit så skötsam så undrar jag om du skulle vilja bo i mitt hus under tiden? Hälsningar xxx

2. SMS FRÅN MUSIKLÄRAREN FRÅN HÖGSTADIET: Hej Niklas! Anders xxx här. Hoppas din sammetslena falsett fortfarande lever för i så fall vill jag ha med dig i mitt blivande "boyband". Jag erbjuder dig helt enkelt skivkontrakt! Ring mig / Anders

3. KRISTET BREV FRÅN GAMMAL KLASSKOMPIS: Hej Niklas! Vet inte om du minns mig, vi gick i samma klass i högstadiet? Jag har i allafall gått och blivit kristen och jag har hört att även du står nära vår herre? Tänkte höra om du och jag ska studera Kristus lärdomar tillsammans någon dag? / (nån ex klasskompis som jag väljer ut ur skolkatalogen)

Så vilket alternativ tycker ni? Skriv bara en siffra så blir jag nöjd


lyckorus

Guuuud jag dör, det här vårvädret är så underbart! Det är nu som man förstår hur man står ut hela långa vintern. Jag har varit och skrivit matteprov och det gick över förväntan faktiskt. Är ju så sjukt roligt med matte! Sen gick jag in i tc och köpte ett par byxor i size 27 vilket också glädjer mig och sen tog jag tåget hem och har bestämt mig för att aldrig mer vara så lat och åka bil (nästan aldrig i allafall). Tåg är ju helt fantastiskt och nu när jag inte får träna så måste jag ju ta till vara på all gratis motion jag kan få.
Jag är alltså på världens bästaste humör och det blev ju inte direkt sämre för att jag har fått tillbaka min ipod som jag snällt nog lånat ut till Ni så att han kunde spela in och sen lyssna på svåra ord inför högskoleprovet. Nu kan jag använda det till nästa år :D Då får man 2,0.
Men i allafall så blev ju mitt goda humör ännu bättre när jag kunde lyssna på Ulrik Munther hela vägen hem från tåget. Fortfarande min favoritlåt <3
Och nu har jag hittat gravad lax i kylen och i skafferiet står 3 bag in box! DÖR AV LYCKA TROR JAG!!!

Värmland nästa?

Det var säkert fler än jag som läste om inflyttade holländare i DN igår. Dom köper typ gårdar, hotell, campingar osv i Värmland för att det är så billigt. Bestämde mig för att kolla upp detta då jag kommit fram till att min högsta dröm är att köpa en camping och sen driva den tillsammans med massvis med vänner. Just nu ser jag en bild framför mig av hur Mullan kör runt på en fyrhjuling och kollar läget, iklädd en manlig mansskjorta, en prilla i munnen och en väldigt solblekt keps (helst lite uppböjd) en bit bort står Sarre Sandahl och blandar cement eller nåt sånt, också hon med snarlikt utseende. Gillar bilden!
Men självklart är det fler som ska med, typ alla jag känner. Det finns ju massvis som behöver göras på en camping, typ livvakta på stranden, underhålla gästerna, blanda drinkar och uppträda mm..
Det här kan man i allafall få för 1 550 000 kr:



ett eget glasbruk med ateljé :)

För 495 000 får man det här:


visst köket behöver ett litet upplyft

men det finns bastu :)


Vem ska med??


Godmorgon

Jag var just precis på toa och kissade så sjukt länge och mycket. Superskönt!
Ligger som alltid i min säng, hade kunnat ta ett bildbevis med web camen om det inte vore så tråkigt att det alltid blir väldigt osmickrande bilder när man tar nerifrån, typ magen, upp mot ansiktet. Allt fett pressas liksom ihop, axlarna åker upp och hamnar precis nedanför kinderna och dubbelhakan är ett faktum. Det ser helt enkelt ut som att man inte har nån hals. Tråkigt men sant!
Klockan kvart i elva kommer Mallan and picks me up. Vi ska till Täby C och shoppa loss som galningar. Kanske hon i allafall för allt är ju typ gratis för henne här i Sverige eftersom hon bor i Oslo. Hon är jätterik.

pain, pain och ännu mer pain

Tror att båda mina pattar har svullnat upp nu. Fast den som innan kändes som en hård betong-patte känns nu lite mer mjuk. Som tur är :D
Min mamma har precis duschat mig. Inte duschat som hela min (nakna) kropp, det skulle jag aldrig palla med. Vill ju skona henne från något hehe och dessutom tycker jag att det kan vara bra att behålla något slags avstånd mellan mor och dotter.. Men hon har helt enkelt tvättat mitt hår och jag hade kläder på mig. Känns i allafall skönt. En fantastisk sak som precis hände var att jag tyckte lite synd om mig själv, värken i höger bröst kändes vääääldigt beskedlig just då och ja allt var lite jobbigare än normalt. Då ringer Mallan och vad händer? Jo att höra hennes röst och prata med henne i två korta minutos gör att livet blir väldigt soligt och glatt. Det är sån inverkan en bästa vän ska ha på en!

Dock drömde jag i natt att hon var jättesur för vi åkte skidor och vi hade min bil och i bakluckan låg ett gammalt badkar som hon släppat upp i backen och sen tvingade jag henne att släpa ner det tillbaka in i bakluckan. Lite sur var hon!
En sjuk grej är att Mallan och Niwi skriver i samma klassrum idag. Vill också va med för vi tre har alltid så kul! Men tackar gudarna för att högskoleprovet snart är över, vill då helst inte höra ett ord till om det! Tack :)

Nu ska mamma och jag ut och åka en sväng i bilen för jag håller på att dööööööö av tristess. Förhoppningsvis kan vi gå in i nån butik för det vore ju rätt värdelöst att bara åka runt runt med bilen.


Saker jag drömmer om att kunna göra just nu:

*Tvätta håret
*Borsta håret
*Klä på mig andra kläder än pyjamas
*Motionera
*Trolla mig snygg
*Bakåtvolt från trampolin (inte just nu kanske men vill kunna i sommar!!)

boooorring

Är verkligen uttråkad av att ligga här i min säng. Har redan läst typ 200 tidningar, 3 böcker och surfat runt massvis. Vad ska jag göra nu då? Flytta mig till soffan i tv-rummet och kolla på film? Eller köra på ett mer radikalt miljöombyte och lägga mig nere i vardagsrummet?
Som tur är kommer Sabbe snart hit för en filmdag. Vi ska först titta på min favvofilm Sweet Home Alabama tror jag

Hon har med sig godis också!

Andra saker man kan roa sig med:
Se gamla OC-avsnitt eller alternativt bara youtuba Seth och Summer-scener.

Eller Blair och Chuck-scener kanske? Gillar kärlek på film hehe *nördig*


Förresten så var dr Nils förbi och sa hej. Han är en väldigt upptagen man så här innan högskoleprovet. Har varit det i flera veckor faktiskt men hoppas på att få se mer av honom sen när högskoleprovet väl är över. Annars får jag ta plan B och leta upp nån olje-shejk och bli bortgift med.

Jag i mitt framtida liv som oljeshejk-fru (till höger alltså!) Kvinnan till vänster är en helt oanständig väninna till mig från Sverige (pappan är dock grek) som inte har några hämningar och "horar" sig mitt på dan.


klockan är typ sju

och jag kan inte sova för jag har så sjukt himla ont i ryggen. Blir så om man ligger ner för mycket men vad ska jag göra? Kunde ju knappt halvsitta i soffan igår då det gjorde för ont.
Idag ska Sarah B titta förbi och vi ska ha filmdag wiiiie :D Måste ju bli lite road när jag har det så här hårt.
Hon ska träna först på mitt älskade gym.. Vill också träna! Jag längtar så mycket efter att få komma igång igen, men får inte vara fysisk aktiv på 3-6 veckor. Men jag ska nog börja gå ut och promenera innan så jag inte blir superfet. Det kan bli en bra vana för sen när jag får börja träna igen så ska jag varje morgon gå ut på en typ 45 minuters runda. Att gå är aldrig fel! Jag mår dåligt när jag är oaktiv.
Ska nog börja cykla till gymmet också för lite extra motion.
Men nu återstår ännu en dag av slapphet *snark* Men jag har faktiskt lite jag behöver plugga. Kan bli svårt faktiskt. Borde man inte kunna få slippa om man visar sjukintyg?
Lär missa högskoleprovet imorrn också vilket suger lite för jag hade sett framemot det...

Nu är jag hungrig som en varg!!!!!!!!!!!!!!

PS. Om någon är intresserad av hur operationen gick till kan jag berätta att dom först skar bort bröstvårtan, skar som ett T neråt och in under bysten och sen så tog dom bort överflödig hud och sydde dit bröstvårtan igen fast typ högre upp och lite mindre. DS.



Här ligger jag och plågas



Såg att Lisa frågade vad jag skulle operera och svaret är, som flera redan vet: my boooobis.
Inte silikon även om jag alltid drömt om stora runda sillispattar. Har gjort ett bröstlyft, inte bara ur ett skönhetssyfte utan för att min fysiska förmåga blev nedsatt (och min psykiska). Är lite svårt att förklara det hela men man kan säga så här va att en mix av viktpendling (har ju vägt typ 20 kg mer), gravitationslagen och min jättetunna hud formade mina bröst till oigenkännlighet. Ja ni kan ju själva föreställa er hur det såg ut.
Oppen gick i allafall bra, tror jag :) Kom dit, fick ett eget soft rum med en skön säng, gick runt och chillade i morgonrock och och läste tidningar. Blev väldigt bra vän med en del sköterskor och frågade ut dom om det mesta så dom tyckte jag skulle jobba inom sjukvården. Är nýfiken på det mesta :) Det enda jobbiga som hände var att plastikkirurgen sa: " du är ingen liten tjej i dig själv så du ska inte ha små bröst". Tack liksom! Snacka om att jag kände mig fet. Grinade nästan lite på rummet och bestämde mig för att svälta men insåg sen att sådana tider är förbi. Tycker bara det är så himla onödigt av folk att kommentera andra, ingen ska väl behöva höra att man är fet? Framförallt inte när man är det... Dessutom tycker inte jag att skönhet och vikt hör ihop, det viktigaste är att man trivs med sig själv och mår bra. Utstrålning, karisma och att man gillar sig själv vinner alla gånger!
Men åter till operationen så fick jag då först avslappnande, helt sjuuuukt nice. Tror jag snackade på om allt möjligt då, var lite luddig. Sen minns jag ej mer men vaknade upp ur narkosen och grinade. Tydligen hade jag sagt att "min kompis tycker att jag är fet". Måste alltså drömt något om det här efter kirurgens uttalande.
Sen sov jag som en gris, sen kom mamma vid sju och jag sov fortfarande men drack även lite nyponsoppa (det bästa med att vara sjuk/opererad). Mådde svinilla så vi kom inte därifrån förran vid nio och då såg jag ut som ett vandrande lik. Sen återstod bara en hemsk hemsk hemsk bilresa där jag satt och spydde större delen av tiden. Kul? Svar nej!!!! Nu har jag bara sjukt ont i ryggen eftersom att jag ligger ner hela tiden. Kan inte stå för mina pattar gör ooooont. Den vänstra har svullnat jättemycket också och känns som en bomb. Smärta!
Kan snart berätta hur oppen gick till för den som vill veta men måste sova

idag är dagen D

Sitter här framför min dator som så många gånger förrut. Just idag dricker jag ett glas vatten, har nämligen fasta inför min operation som kommer ske idag vid tolv tiden. Skulle kunnat vara nervös men vad tjänar det till?? Hoppas i allafall att jag vaknar upp ur narkosen och att jag sen inte har allt för ont. Smärtan ska vara beskedlig. Låter nästan lite skrämmande tycker jag...
Men wish me luck nu då så lovar jag att sköta mig bra på operationsbordet :) Hoppas bara inte att mitt dirty mind spelar mig ett spratt eller nåt sånt..
Tyvärr kommer det inte bli några före och efter bilder då jag inte riktigt gillar att visa alla mina kroppsdelar så här "publikt". Skulle dock kunna överväga det om jag fick betalt!

Pearl Harbour!

igår kom Cp över på filmkväll, vi kollade på Pearl Harbour och alla grät. Det är verkligen en riktig chick flick film alltså men såå sjukt underbar. Och dom två manliga huvudpersonerna är ju inte helt fel heller!


MUMS
Har alltid svårt att avgöra vem jag helst skulle vilja ha?! Som tur är kommer jag aldrig behöva välja för ingen av dom verkar särskilt intresserade av mig. Men känner en som påminner mig om båda två, en liten mix liksom. Är kär i honom och ska försöka lura honom till giftermål.


heeeeeeeeeeeeeeej

Vad händer med vädret egentligen? Igår när jag kom hem från Åre så var det verkligen vår på riktigt. Kändes helt wonderful även om det var helt fucking underbart väder i fjällen med. Men vår är ju ändå vår liksom och tänk att det kan vara så underbart att se lite asfalt titta fram! Men nu är det ju snö igen... Jag som skulle ut och cykla idag. Det positiva är att jag hunnit plugga rätt mycket istället, både matte och en uppgift till textkommunikationen. Jag, Niwi och pappsen har även varit iväg på en söndagsutflyckt: Byggmax och K-rauta! Är väldigt lättroad hehe.
Nu tittar jag på när Mallan äter mackor men ska åka till gymmet för Sarah B och jag ska gå på body bump. Är glad att Sarah skaffat gymkort så vi kan bli fitta ihop
Får inte träna på 3-6 veckor sen när jag opererat mig. Är ju dags på onsdag *nervis*