varför?

kan inte alla människor eller kanske i allafall jag få leva i ett fantasiland eller typ tyska landsbygden??








VI "KOLLAR" ATT ALLT GÅR RÄTT TILL I EN BIL. GISSA VEM SOM SATT I?


För er som inte vet är det här dagen efter att jag ordnat en underbar välkommen hem-fest till Mullan (måste återigen tacka alla som kom). Vi tog i allafall oss ut på vägen och hade kul. Gick i centrum och frågade om Mullans stövlar fanns i nyare upplaga och krockade med bilar. Var lite bakfulla också hihihi :D Fantasirika som vi är kom vi på en hel story om en landsbygd kallad tyska landsbygden. Jag är Evelyn De Lauer och Mullan Babette Loders. Har skrivit ett kapitel som jag ska lägga in här fortast möjligt, än så länge har bara jag, mullan, bjärt, julia och nisse roller. Tror jag.

Puss och kram

Problemos

Har ett STORT JÄTTEBIGT problem, min inflyttningspresent till Mallan och Santa som jag köpt (är en ängel, jag vet!) är för stor för att någonsin frakta med mig till norge. hur gör man då?

Hallojsan


Snart ska jag dra till london vilket känns fint även om sthlm är en fin stad den med. Tyvärr missar jag sthlm horsegame där en av våra softa Fbo-grannar ska tävla. Dom är fina! Vi kom väldigt fint överrens, ingen var ju liksom den som är den. En dag sa en av dom att: ni är ju fann helt sjuka i huvudet varpå vi också kom fram till att det fanns en anledning till att dom satt och hängde i vårt camp med oss (dom var också sjuka i huvudet). Men jag gillade att vi satt där i skuggan och blev bleka och drickte bira samtidigt som vi fick rapporter från tävlingarna som dock var otroligt ointressanta.
När jag hör Rap das armas känner jag ett litet sting av smärta/saknad men ändå glädje och för mitt inre ser jag dom här killarna galoppera runt som galningar på stranden en stekande het sommardag...

Gänget

 

Men i allafall vill jag bara meddela att jag ska på EM!! I hästhoppning såklart :) Det rids ju nämligen i windsor så det kunde ju vara kul tänkte jag även fast jag inte gillar hästar. kram



Lo is busy

totalt olikt min vanliga vardag att vara så här stressad, uppbokad. Är ju alltid populär men inte så här! Imorrn ska jag dra till London, innan dess ska jag jobba och typ köra direkt i skitsnabb fart till arlanda. Man vill ju inte gärna missa planet. Har förresten kommit fram till att jag är ett ohygieniskt monster. Jag har liksom "kom ihåg-lappar" på lite strategiskt utvalda platser där det står: DUSCHA!!! Var nämligen ett bra tag sen jag gjorde just detta. Äckligt?

En annan lite sjuk grej jag kom att tänka på idag var att jag har ett par användna trosor (string) som ligger i bilen vid växellådan. Det var nämligen så här att jag, efter ett litet bad i skavlöten, satte på mig trosorna typ upp och ner eller i allafall helt fel och dom typ skar in på alla möjliga ställen och jag kunde knappt gå. Eftersom jag hade shorts på mig så kunde jag ju inte bara rätta till det här misstaget. Som tur är hittar jag en kniv i bilen som jag tar till hjälp och snittar upp trosorna lite smidigt på alla håll och kanter och sen var jag fri :) Hoppas någon såg!! Men lite fisklukt i bilen är väl aldrig fel?




 


hallådär

var inne på facebook idag. Är typ aldrig det eftersom det inte är tillräckligt lönsamt, går ju mycket lättare att ringa folk då. Funderar dock på att bli facebook-aktiv så det står härliga till. Nån som vill bli "brevis" på fejan?
Såg att Jullan var lite avundsjuk på mig för att Mullan mejlar mig och inte henne. Jag är tydligen svårfångad. Eller leker det. Är sjukt trött efter hårt slit på jobbet så snart ska jag se en film (superbad), förhoppningsvis med Sarah B och Rizz. Mina ombyggnadsmöbler har regnat sönder idag. Imorrn kommer jag träffa Mullan :) Puss

My boyfriend:




Drömde förresten en underbar dröm som innehöll några personer jag gillar skarpt nämligen:
Malin S (huvudroll), Dennis S, Nils W, Julia G och sen jag själv :D

Några av mina loppisfynd:



En inflyttningspresent till Björn, kan både låta och röra sig


Bamsetidningar till Lo


En soft radio som jag har noll använding för


Shotglas-samling som kostade typ 10 spänn och därför köpte jag den

Det bästa fyndet: Rosa kaffemaskin för 30 spänn:


Överraskning på posten!

Är på sånt underbart solskenshumör idag att jag bestämt mig för att ge bort en present. Det här som kommer skickas är något jag hittade på loppisen på täby galopp förra helgen. Mottagaren är hemlig än så länge och jag tänker inte avslöja vem/vilka som kan skatta sig lyckliga. Hoppas att ni alla springer hem efter jobbet, fyllda med förväntan och kastar er ner i brevlådan för att se om det är just ni som får mitt paket!


hajhaj

Läste precis Mullans blogg, blev på underbart humör! Den där "festen" kom faktiskt på tal häromdagen när Sarah B och jag diskuterade kräftskiva, det enda vi typ kom fram till var att den absolut inte fick riskera att bli som Wendy-festen (mullans hemkomstfest). Sen garvade vi i typ en kvart.

Nåja kan berätta om tre spännande saker som hänt:

-Har hittat tre cyklar till cykelverkstan som jag driver ihop med Nils W. Vi hade redan innan fem cyklar och då har vi ändå sålt två. Rikedom på väg!
-Har också hittat en asaful byrå som jag håller på att göra om till jättesnygg. Ska visa bilder sen när den är klar.
-Tidigare idag hittade jag ooootroligt mycket vax i mitt öra. Onormalt mycket faktiskt!! Väldigt fascinerande, önskar att ni hade fått se...

Btw åker jag till London på fredag! Ska gå på hästhoppnings EM :)

jaha jaha jaha

klockan är ett, jag dricker öl, känner mig lagom lullig och lyssnar på "spexiga" låtar som destination calabria osv. Har besök av Tobbe K och Sarah. KUL :D Crille Rådman har gått hem och lämnat mig åt mitt öde. Tidigare idag åkte vi runt och letade efter Dennis i hela täby kbyn men han var helt borta. Men sen kom han tillbaka :) Imorrn är det kräftis, än så länge bara jag och Dennis men det är standard på mina "fester". Att få pers tar närvaro alltså :)

Annat att göra imorgon:

*Lägga in bilder på förra veckans loppisfynd
*Gå på loppis
*Besöka bolaget :)
*Måla en stol för tredje gången
*Laga en cykel

Nej nu ska jag ta lite vin och några till öl, känner för att bli jättelullig, ligga i soffan och lyssna på soft musik.

Var är min dödspolare?

Dempa är tydligen borttappad... Kär?



Döttsisar



Min absoluta favoritbild EVER:



Saker jag gillar

*Att Mullans mamma tycker att min blogg är så bra att jag borde ha en egen tv-show :D:D:D:D

*Att jag (nästan) känner en tjej som döpt om sig till typ Idur eller nåt sånt för att hennes förra fjording hette det.

*Att Chuck Bass existerar:



*Att jag, eller någon av mina vänner, inte har ett förstelnat ansikte, som ej gick att röra minsta lilla mm, som ser ut så här: 



*Att kvinnan på denna bild heter Wendy nånting-thorsson IRL *AVIS*


my kids <3

När jag jobbar brukar jag roa mig med att studera barnen och sen välja ut dom som är sötast och liksom ta lite av varje och på det sättet mixa ihop den perfekta ungen som såklart ska vara min :) Idag fann jag i allafall rösten som min son ska ha. Helt sjukt jävla fucking wonderful!! Den här killen är så söt att jag dööööör, skulle t.om kunna tänka mig att annordna studiebesök för dom som vill se/höra. Kanske ska göra en liten guidebok där jag kryssat för dom barn som är söta som man inte får missa att studera lite extra. Guideboken kommer då delas ut i samband med dom här annordnade bussresorna jag gör till skolan. För 10 kr extra får man hörlurar och kan lyssna istället för att läsa.
Mötte i allafall den här killen i morse när hans kompis hade lite problemos. Det var nämligen såhär att kompisen inte fick på sig sina skor och dom såg rätt små ut i jämförelse med hans fötter så jag undrade ju om han växlat skor med någon men icke sa nicke för ingen annan hade såna skor och han hade kommit i dom imorse sa "gulliga rösten" och utbrast:
-Hans fötter har växt så mycket idag att skorna inte passar längre.
Till slut var jag också tvungen att tro på historien då inga andra skor fanns och det inte ens gick om tio pers drog och pressade. Det här är nog en sån unge som växer/åldras tio år när dom andra åldras ett. Tycker synd om honom!!!


Om Mullan och jag någonsin får barn ihop:


god eftermiddag

Kan berätta en glad nyhet:
en av dom nya sexåringarna påminner extremt mycket om Malla B, Malin Smedman. Mitt första möte med lilltjejen var lite skräckinjagande, någonting gick orätt till och hon blev arg, plötsligt ser man bara två ihopknipda ögon som stirrar med ondska/svarthet i blicken på det som förelöste ilskan. Om blickar kunde döda... Efter några sekunder med stirrande börjar hon skrika väldigt aggresivt. Jag gick därifrån så fort jag kunde. Man måste minnas att även nunnor blir våldtagna.....


tjena tjena

Har tänkt mig en storstilad comeback. Lite ledigt måste ju alla få ha ibland men nu är det btb som gäller. Kan berätta att jag jobbat idag på skolan. Hände inte mycket förrutom att jag kom fram till att det vore sjukt hemskt om man fick en unge med sjukt stora fötter. Tänk er en rar liten söt ängel med skostorlek 45!!

Det här räknas absolut som den första helgen i total ensamhet, eller ja nästa helg räknas mer för B.Smedman är hemma tills på söndag. Men den ensamma, kärlekslösa Lo har i allafall varit på resse, grekisk, tänkte en del på systrarna Maraki <3 Min enda föda i dessa sorgsens dagar består dock enbart av ostbågar.
Just nu kan jag faktiskt inte klaga på livet, ligger i sängen med ett mysigt duntäcke och äter..... OSTBÅGAR! Är det hemskt patetiskt en fredagskväll? I så fall bryr jag mig inte ett endaste litet dugg för det här är soft.
Och imorrn ska jag på loppis på Täby Galopp :D Morsan ska också med (PENGAR PENGAR PENGAR) hehehe skämta

Har verkligen blivit lite av en ny människa, kan glatt berätta att jag kommit fram till vad jag skulle göra vid svinrikedom:

*Ta hand om en vanvårdad elefant (skulle döpa den till Pellefant eller Babar)

   



*Adoptera två misshandlade katter


*Köpa en cirkus med tillhörande djur och bjuda in mina bästaste vänner och turnera runt, träna in en show och bara leva livet med dom jag gillade. Men showen skulle antagligen bli rätt dålig. Ska nog skriva en bok om detta.




Imorrn kommer mina nya loppisfynd upp,kanske även dom jag hittade i en container. Det var nämligen så här att jag och Nils W skulle cykla hem till Björn S då vi såg en container fylld med roliga grejer. Hittade b.la fem stolar, ett bord, en bok, ett par skidor, en cykel och en massa smågrejer. Mitt i allt det här rotandet kom bröderna smedmans tredje medlem förbi nämligen syster Lisa som höll på att dö för hon hade sagt till sig själv när hon såg att några rotade runt att är det Lotten så dör jag. Och det var jag!!!!



durstigeine.blogg.se