Ja då har man sommarlov

Och det är naaaaajs. Fast jag känner mig lite lonely när alla andra jobbar och sliter. Hade nog kunnat tänkt mig en intensiv jobbperiod nu för att sen vara ledig (och rik). Men man ska inte klaga! Idag ska JosseB, som också har sommarlov, kanske åka och sola och bada vid ängsan annars så funderar jag på att sätta mig vid symaskinen och sy något. Eller så kanske jag skulle anmäla mig till fler distanskurser? Ska börja läsa Naturkunskap A snart och textkommunikation B. Funderar även på att läsa Tyska steg 1 på distans. Har alltid velat lära mig tyska. Såg förresten en sjukligt bra film häromdan Das Leben der Anderen, De andras liv



Sjukt bra, den rekomenderas!

Annars har jag inte gjort mycket av intresse i helgen, CP, Jag, Dennis, Alex och Tommie Dee åkte till Lilla Knutby i Fredags och så drog vi runt lite i Cattas morsas turkiga bmw och det var en helt nykter afton. I lördags så högg jag ved i otroligt många timmar och höll på att mista mitt ben flera gånger. Men nu kan jag hugga ved lika bra som en man och kommer aldrig behöva vara bereonde av det manliga könet :) Sen åt jag ostringar, drack vin och spelade Wii-bowling med Dennis, Nisse, Alex. Jag förlorade, såklart! I'm a girl liksom....
Läste även Mooretidningar från 2004 och körde ett litet musikquiz. Älskar quiz, framförallt wendyquiz! Lyckades även facerejpa Dennis och la först till Bög i mellannamn men sen fick han byta namn helt till Björn Smedman. Förvirrande med så många Björn Smedmans i världen!
Pratade med M. Smedman igår och ja den tjejen är för fin alltså. Blir gång på gång påmind om hennes storhet och hennes underbara attityd. Om jag inte redan kände henne skulle jag vara rädd för Mallan!! Varnar er bara


Min största merit

är att jag blivit jagad av Kristi brud. Många av er har säkert hört den historien ett par gånger men kanske att ni vill höra den igen? Skriv då JA i en kommentar så ska jag återberätta denna fantastiska historia.
Men lite bittert är det ju ändå när man droppar en sån grej, att ha blivit jagad av Krisit brud, som sin största merit på denna jord och så säger CP: Det är typ som Lollo, hennes största merit är att hon har hånglat med Haga-mannens brorsa.
Fan ta Lollo liksom! Att ha hånglat med Haga-mannens brorsa slår min Kristi brud-jakt med tusen. Skit också. Ska försöka bli mördad av typ Lasse Berghagen. IN YOUR FACE LOUISE ROCCO!!!

heeeeeeelg

Idag sa min religionskunskapslärare att han ser mig som en MVG-elev. Det var väl tur det för annars hade det kunnat bli pinsamt. Det är ju egentligen redan pinsamt att läsa in en massa simpla gymnasiekurser så här i 21-års åldern men är faktiskt rätt glad att jag var borta 70% från lektionerna eftersom jag nu har så himla kul med dom här kurserna jag läser och om inte jag stannat hemma på dagarna i gymnasiet ja vem hade då kunnat fört en daglig uppdatering av Våra bästa år? Har verkligen varit rätt chill hehe. Har ju nästan inte gjort någonting och slipper ändå G weeeeei :)
Jag har varit inne i stan och letat converse men det är slut överallt *suck pust stön* ZzZznark
Har även lagat middag till min far, han är man och jag är kvinna så det är väl självklart vem av oss som ska stå vid spisen?? Sen tittade vi på pappas nya favoritprogram (hans förra var Coops) som är nån slags amatörtävling i mat. Fast den som vinner hela tävlingen får jobb som kock. Vi kollar på det här varje kväll halv sju samtidgt som vi äter middag. Nu ska bara matsalsbordet bytas ut mot ett pingisbord så känns livet utan mor helt ok.
Förresten så blev det panik innan för hon ringde pappa och sa att hon skulle komma hem fyra! Och han var redan på jobbet utan möjlighet att åka hem och städa!!!! Förra gången mamma skulle hem tog pappa ledigt hela dagen för att städa. Jag fick i allafall reda upp det mesta medans pappa skickade sms med fler saker han kom på typ som vattna blommorna!! släng gamla tidningar!! Släng all mat som luktar ruttet!!
Panik var det i allafall men jag lyckades rätt bra med städningen. Och sen kom min brorsa och stökade ner och spred ut en massa avancerade mattetal över hela köksbordet. Han skulle iväg och spela golf men när han kom så var det punka på bilen, då smsade han mig och frågade om jag visste nåt annat sätt att komma till golfbanan som ligger på andra sidan Vtuna sjön = skålhamra. Helikopter? svarade jag och fnissade. Roddbåt? Galopperande häst?
Nej nu ska jag iväg med CP och gå på bolaget och sen ska vi äta ute. oooooooooooooohh superlyxigt ju höhö


Jag är kär

inte bara i min 15-åriga vindsurfinglärare utan även i Chuch Bass. Fast det har jag ju varit länge. Blair och Chuck måste ju vara världens vackraste och bästaste par! Kan man bara vakna upp som Blair Waldorf en morgon eller?





Jag fyller år snart. Får man be sin pvän att studera Chuck Bass och efterlikna honom?? Helst inte med spriten och kvinnorna dåra men typ resten. Kanske att man inte få ställa såna krav på folk..
Säsongsavslutningen var i allafall sjukt hemsk och sorglig. Gråter inombords och om några sekunder även utombords... :(:( Längtar nu bara tills Crille slutar jobbet så vi kan diskutera det här. Saknar tiderna när vi två arbetslösa idioter satt i hans rum hela dagarna, tittade på Gossip Girl och drack rom och cola.

 


Utkast: Maj 28, 2010

Okej Sverige har åkt ut ur melodifestivalen. Fy fan vad pinsamt va?! Vi har ju tydligen världens sämsta musiksmak! Börjar tycka att Cattas idé är riktigt bra:
eftersom vi alltid tror att vi ska vinna men alltid kommer sist så skickar vi istället den som kom sist här hemma så kanske vi faktiskt vinner!
Är ju dock fortfarande väldigt tveksam till Pernilla Wahlgrens vinstchanser men nu har vi ju ingen vinstchans överhuvudtaget..
Tråkigt för mig som älskar, andas, ÄR schlager!
Annan sak jag såg i aftonbladet:
50 cent har bantat.


Han ser läskig ut! Undrar om Spongan fortfarande tycker att han är den sexigaste mannen på denna jord? Hon älskar och avgudar 50 cent slash hans tidigare utseende.

Nej nu ska jag städa innan big mama kommer hem från Påland och blir arg. Hon jobbar ju som sagt i Påland i veckorna. Säljer diverse tjänster där, ja ni kan ju själva gissa...

Andra saker att göra idag:
Gå på religionskunskap och skriva ett litet prov
Köpa nya converse eftersom mina ena är för små, dom svarta är borttappade och mina vita är trasiga. Suck vilket I-landsproblem va?!


det går utför

Den bra dagen har tagit en drastisk vändning för just nu suger den! Ligger här i min säng, naken, och har inte lust med något alls, framförallt inte plugga men självklart är det precis vad jag måste göra nu. Vill ligga i min soffa och se på tv och kanske dippa ett popcorn i ostdipp. Det enda som får mig att bli på lite bättre humör är mina bröst som "dinglar" här under mig.
BTW så avskyr jag när folk skriver i sina bloggar om hur fantastiskt underbart deras liv är eller typ: "Jag är lyckligast i hela världen" "Jag älskar mitt liv" blablabla. Jag genomskådar sådant direkt, är ju helt klart att personerna ifråga försöker mörka något. Tror helt enkelt att det är ett desperat försök för att lyckas intala sig själva och andra att deras liv är super.
Avskyr även folk med extremt torr humor.

Förresten så hände en kul grej på våran matlagning idag som jag fortfarande garvar lite åt:
Barnen skulle svara på en fråga om vilket djur nötfärs kommer ifrån och en svarade ekorre. Så cute :) Jag fnittrade i allafall lite och var glad att det inte var stekt, strimlad ekorre vi skulle käka.

eeeeh är det här typ normalt?

Vill dö, känns som att världen ska gå under.
Bara jag som mår illa?


working

och det är faktiskt underbart kul :) tänk att jag nästan glömt bort hur mycket jag ändå gillar att jobba! känner mig verkligen som en bra människa när jag jobbar här. Vi hade typ lite hemkunskap med 6:åringar, ettor och tvåor (var bara två barn som skadade sig trots knivar). Spaghetti och köttfärssås och det var såååå mkt godare än skolmaten så nu är min mage lagom stor och fin.

Ska köpa nån av dom här skyltarna men kan inte bestämma mig för vilken. Tips? Kanske ingen alls?

TODAY´S MENU...Take It...Or..Leave It! Plåtskylt
THE MAID Plåtskylt

Golf

är verkligen det perfekta kvällsnöjet! Farsan skulle ut och spela så jag grävde fram en gammal lyle & scott-tröja längst bak ur garderoben och följde med. Borde spela oftare så att allt dyrt jag har i garderoben kommer till användning höhö! Skålhamra var verkligen en vacker bana så det var lite av en naturupplevelse. Men det var väääääldigt långa hål så mina ben är helt fucking döda nu vilket dom i försig redan var sen spinningen igår. Jobbigt att vara så här vältränad hehe. Spelade bort fyra bollar på dom tre första hålen så man kan säga att det gick rätt bra för mig :)

Förresten så räknas spinning som det värsta kvällsnöjet. Både Sarah och jag höll på att dö igår på passet och det var så tråkigt att det jag var tvungen att inbilla mig själv att spinning-instruktören var kär i mig. Viskade även detta till Sarah och hon trodde också det. Sen spenderade jag resten av passet med att fundera på hur det skulle vara att vara ihop med en spinning-instruktör = MARDRÖM! Men så tråkigt var det i allafall.
Jag frågar alltid mig själv när jag går på spinning: varför? varför går jag på något som jag vet att jag avskyr?! Spinning är liksom guds straff till människan. Jag har träffat en man som cyklade 15 minuter innan vårt pass, hela vårt 45 minuters-pass, fortsatte sen cykla helt själv i en kvart och sen startade 75 minuters-passet som han deltog på. STÖRT! sök hjälp gubbe!

Jag ska sussilussa nu tror jag för imorrn ska jag upp med tuppen och jobba :) Sen blir det kanske en golfrunda för pappa och jag bestämde att hård satsa nu och gå minst en golfrunda i veckan.

Drömhunden

Kan ha hittat min drömhund

En Puggle, blandningen av mops (pug på engelska) och Beagle. Vill ha den! Annars är jag mest förtjust i Schäfer, Rottweiler eller Jack Russel men dom två första är för stora och den sista för liten. Och en Beagle verkar kräva en himla massa rådjursjakter mm och det sysslar ju inte jag med så mixen med en mops som har rätt så korta ben måste va perfekt för den som inte vill motionera ihjäl sig!

Jake Gyllenhaal har en och Sylvester Stallone. Coolt!


öööööh

Börjar få lite panik över ett skolarbete jag ska göra, typ ett säljsamtal med min lärare genom web-camen. Peddovarning kanske hehe?! Har i allafall förberett nada vilket både känns soft och mindre soft. Helst hade jag just nu legat på en brygga med SarahB och skrivit på min nya bok. Som författare måste man alltid leverera. Måste plugga till ett prov jag ska skriva på Fredag också... Suck pust stön.


Jag borde rycka upp mig....

Men orkar verkligen inte det, känner mig skittrött idag och helt stört hungrig! Vad händer (och fötter) liksom? Om nån timme ska jag åka till gymmet och gå på core och spinning med Sarah. Vi har varit lite lata på sistone men det är bara att ta nya tag! Ska kolla på en lägenhet senare, blir antagligen inget köp men man måste ju börja fundera på att flytta hemifrån i allafall hehehe.
Var förresten kul att jobba igår bortsett från diverse händelser. Men gillar den skolan, alla som jobbar är nallebjörnsgosiga <3
Något jag inte gillar/stör mig på/inte förstår är hur vissa människor kan ha så sjukt liten självinsikt!? Om man är en sån hemsk människa att andra inte ens orkar vara elak tillbaka slash slänga det i ansiktet på en så borde man ju liksom må jävligt psykiskt dåligt?! Förstår inte hur man själv kan missa något som ALLA andra ser eller i allafall så småningom genomskådar. Men kanske lika bra att folk inte inser för då skulle ju antalet självmord öka...
Men sånt där är ju inte ens värt att lägga energi på, framförallt när man knappt har någon energi. Vilken uttröttande dag, att vara författare är ett hårt jobb!!

Planerar för framtiden

Har kikat runt på lite hus i Skåne för när jag blir författare måste jag köpa antingen ett litet gulligt gathus i typ Ystad eller så måste jag köpa en gammal skola nånstans på österlen eller i allafall behagligt nära vattnet/bokskog. Som författare MÅSTE man ha ett sånt hus, annars får man ju inte ro att skriva. Kan även tänka mig att hyra en fyr på en ö på Åland för att få skrivro.
Hittade i allafall den här softa skolbyggnaden för typ 6 mille

Här kommer jag förmodligen driva nåt slags pensionat, kanske t.om ha några hästar utanför fönstret och en stooooor ridbana med väldigt ljus sand. Kan även tänka mig att bara ha en ridbana, inga hästar men kanske ordna lite tävlingar ibland. Skolan kommer även rymma en ateljé där jag ställer mina böcker kanske eller så låter jag mina vänner ha utställningar där, Josse kan sy kläder och Sarre kan måla serier. Kommer bli underbart! Här kommer kanske även mitt och Malins framtida program "Malla cyklar" spelas in.
Malla cyklar är från början en bok men då även min och Mallans förträffliga program-idé!



Programmet börjar med att Mallan cyklar på uppfarten till huset på en liten röd trehjuling. Bakom trehjulingen hänger en flygande matta där alla vänner sitter. Själva programet går ut på att Malin och jag renoverar ett gammalt hus medans vi gästas av lite roliga vänner vi känner som då sitter i en soffa och tittar på och är allmänt roliga. I ett rum med stängd dörr ligger Malin läskiga storebror Bjärt och sover nästan hela tiden. Ibland kommer han ut och tar något och äter och är lite sur. Egentligen är Bjärt inte sur men vi kom på idén när vi var yngre och då hatade Bjärt mig och jag var rädd för honom. Programmet blir alltså en liten mix av talk show och äntligen hemma. Längtar!


mattematiskt geni

förra veckan skrev jag nationellaprovet i matteb, kändes som jag skulle få VG men befarade ändå det värsta då jag vet att jag ofta tycker att det känns sjukt bra på ett prov, förväntar mig MVG och blir sen bara väldigt chockad när jag får G istället. Men den här gången så hade jag inte fel för jag skrev VG vilket jag är nöjd med. Men är ändå lite irri eftersom jag bara hade två poäng från MVG och ett av dom var ett totalt slarvfel. Men jajaja jag lever ju ändå och jag slapp G:T :)
Min mattelärare grät när vi skildes åt och han viskade i mitt öra att jag är det största mattematiska geniet han någonsin sett.
Kan även berätta en glädjande nyhet att jag fick VG i datorkunskap trots att jag inte gjort ett piss. Läraren ringde mig för att förhöra mig lite och jag kunde inte ens svara på vad en hård- eller mjukvara var och inte visste jag hur man rensar en dator osv. Men hon var snäll :)
Igår var jag förresten på lägenhetsvisningar. Vill köpa en på sigtunagatan 4 precis vid vasaparken. Men å andra sidan kanske jag sparar mina miljoner lite. Peeeeeeeengar, är rik som ett troll (det här är en av Mallans gamla msn-notisar och det är verkligen väldigt typiskt henne, tror inte ens hon hade speciellt mkt pengar just då). Andra typiska saker för Malin:
*ha ruttenmun som lösenord till mejl, facebook mm.
*mordhota sin lärare så hon måste sitta hos rektorn med sin mamma och polis tillkallas (typ).
*när Tilda (gravid) ber om namnförslag på facebook skriver hon Anus. Förövrigt kan man faktiskt heta det.

Anus
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 2
Antal män med namnet i Sverige: 0
 Namnsdag : 23 Maj


*när Tilda skriver till Malin: hörru du din lilla slampa, svarar Malin: det är inte jag som är gravid....
Hahaha vad roligt
*vara sjuk i flera dagar och i all tristess skapa ett evanemang på facebook: nakendag hemma hos mig. Tror bara malin deltog, hon bor ju i Oslo...



Helgen som var och några bilder



Åkte till Åland och firade Matildas student och njöt lite av solnedgången från bastun.

Träffade lite vänner på båten hem. Dom var lite berusade.


Åkte förbi en hästtävling på vägen hem för att titta på CP (som rider den grå hästen på bild) och för att Alex skulle komma över sin häst rädsla. Träffade lite "gamla" hästvänner vilket var kul :)

Grillade sen hemma hos José och allting var som förr, Cissi blev väldigt berusad (fort) och däckade säkert i lagom tid och vi andra drog till Tegel och Josse blev utslängd. Allt var som förr :)

Men Cissi är i allafall snygg <3

Madde och Josse

Hej hej

.Allt som jag verkligen vill göra i livet är olagligt, omoraliskt eller så gör det mig tjock.

Sanningar om bantning:

*Det första man förlorar under en bantningskur är sitt goda humör.

*Det är ingen idé att banta på kvällen för man går ju ändå upp på morgonen.

*Man blir bara rynkig av att banta. Det är bättre att hålla skinnet spänt.

*Varje gång jag blir av med lite kilo någonstans. så hittar de snabbt tillbaka till sin ägare, som då, tyvärr, är jag.

*Den lättaste dagen av en bantningskur är den tredje, för då har man i allafall redan slutat.

*Om kroppen blir rund av glädje och bräcklig av sorg, så är det inte konstigt att jag är tjock så skojigt som jag alltid har.

= ska inte banta


okej

det här vädret gör mig på dåligt humör. Blir typ lite deppo och vill helst bara mysa ner mig i soffan och kolla på en film och äta typ ostbågar. Men det går tyvärr inte för jag måste plugga till ett prov jag ska göra imorrn :( och så måste jag skriva en debattartikel. Känner mig inte i så bra skick så vi får se hur detta kommer gå...
Imorse när jag vaknade med ett litet ohärligt mående så ville jag helst lägga mig ner och grina slash spy när jag tänkte på hur extremt jobbigt det skulle bli att plugga idag och framförallt att jobba imorrn!!! Har glömt bort hur man gör och vill helst bara leva ett liv utan jobb. Men lika bra att vänja sig för det är ju så här det kommer se ut resten av livet. Längtar till pensionen!
Bävar alltså mycket för morgondagen och den tidiga uppstigningen men slutar halv två och då ska jag bara till komvux och skriva provet och sen är det klart :) Och på tisdag ska Sarah och jag till Garnsviken igen och bada. Det var 20 grader där när vi badade i lördags så det är sjukt soft! Måste fortsätta plugga nu men jag viiiiiiilll iiiiiiiiiiiinte. Har världens sämsta karaktär! Men en dålig karaktär är bättre än ingen karaktär alls!
Jag är förresten världens tråkigaste människa just nu och har inget roligt att skriva om, skrivtorka. Har absolut inget roligt skämt på lager om man säger så... Hoppas jag vaknar upp och är rolig igen snart!

Men hej, alla vänner som gästa min ö!

Jag är både nykter och klok!

Lyssnar på sommarvisor samtidigt som solen skiner och jag ska strax gå ut och känna doften av blommor och sommar. Tycker förresten att Calle Schewens vals är en underbar sommarlåt!
Senare idag kommer jag inte bara känna blomdoft utan även doften av Haaaaaaaav <3




Men först ska jag städa, borsta håret som är tovigare än den tovigaste tovan. Måste nog även gå och köpa balsam för att reda ut mina problem. Och så måste jag cykla till Arninge och köpa ett cykellås.
Nej nu brinner det i martallen så jag måste kila


Man kanske skulle önska sig ett litet föl i födelsedagspresent?


e: Stakkato-Rebel Z

Gud vilken liten sötis alltså! Tror även att den kommer hoppa skitbra och om den inte gör det kan man ju slakta den och ha grillfest. Hohoho

Onsdag 19 Maj: Payback time

Har strykt kläder, b.la min mammas. Det är lite återbetalning för dom många åren hon strykt mina. Tog mig 30 minuter att stryka en skjorta och två t-shirts = Jag suger. Men det positiva med att vara dålig är att man bara kan bli bättre! Så tänker jag på gymmet när jag typ inte klarar en core-övning, är så irri när folk runt omkring klarar det, vill ju va bäst hehe, men då tänker jag i allafall att jag ska träna sjukt mycket och bli BÄST! Men man behöver kanske inte vara bäst på precis allt... Eller?
Luktar häst för Jempa kom och hämtade upp mig och så drog vi och badade och sen tog vi hand om hennes häst. Saknar inte att ha häst! Bara lite ibland hihihi. Saknar verkligen att tävla, gillar den mentala biten extremt. Funderar t.om på att bli mentaltränare. Ska försöka skaffa min första kund i CattaP :)
Har satt upp min färdig målade spegel:

Är sjukt nöjd.


Spännande saker att göra förrutom nationella proven:

*Gå ut och gå och hämta en cykel
*Plocka ur diskmaskinen
*Vattna blommor
*Sortera tvätt
*Kollapsa av utmattande hushållsarbeta
*Äta halloumi för att ladda inför provet!!

Vet ni förresten att jag såg att det fanns en kurs som heter typ husmorsskolan. Hello stenåldern liksom! Pappa tycker jag borde gå den och jag ska inte ljuga för jag tycker det låter lite soft hehe. Men gillar INTE hushållsarbete och är absolut inte huslig. Men alla tjejer drömmer väl om att bli den perfekta husmodern??
Kursen ligger under genren omvårdnad. Omvårdnad för vad? Män eller?




Dagen D

idag ska jag skriva nationellaproven i matteb. Ska bli suuuuuperkul!!! Min lärare har sagt att man inte ska plugga in i det sista så idag ska jag helt enkelt inte räkna ett tal innan provet. Jag, Sarah och Frida var på skavlöten igår (igen) för att sola, bada och jag skulle plugga matte men tyvärr alltså så var vädret lite ostabilt så vi fick åka hem... Och hemma förstod jag ingenting av alla tal, glömde bort precis ALLT! Panik! Ingen bra matematisk uppladdning så jag är lite orolig. Är dock säker på att jag får G på provet, annars borde jag få nobelpriset i biologi, men måste ha VG för annars så kommer jag gråta.
Igår var förresten en speciell dag för igår för ett år sedan var dagen som jag "skaffade mig" en pvän, höhöhö *nördig*. Som Mullan uttryckte det: Lo Engbom har pojkvän, det finns hopp för alla!
Och ja det fanns det för nu har Mullan pojkvän och det var i princip en omöjlighet innan jag öppnade dörrarna för alla kärlekskranka människor. Hoppas att alla får vara kära någon gång i livet i allafall. Önskar att jag ville dela med mig av min pvän, hade varit en fin gest!
Men i allafall så måste jag man ju fira såna här dagar lite extra så jag stekte blodpudding medans Nilzone fick äta rester och sedan avnjöt vi denna romantiska måltid medans vi läste tidningen och inte sa ett ord till varandra. Sedan cyklade vi hem till Dennis (fick skjuts på pakethållaren så det var romantiskt) och drack öl och spelade kubb slash kort (ägde!!). Dennis fick efter typ ett år dricka bira igen och sånt måste ju också firas, nästan mer än ett års-dagar :) Har även för mig att min mattelärare rekomenderade öl-drickande kvällen innan provet. En tråkig grej med kvällen var att killar en än gång visade att dom är så mycket bättre på saker som kubb än vad tjejer är. Men ska börja träna i smyg för att äga alla män på denna jord!!!!!

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det är kul att ha ytterligare en sak att lägga till i sin "att göra innan jag dör-lista" (Fira en ett års-dag) även om jag inte tycker att själva dagen i sig var särskilt speciell. Men skönt att bocka av skiten, ska försöka att inte hamna där igen. Höhöhö nu var jag ironisk.
 

många plus med långklänning

och det bästa är att man kan gå med orakade ben :) Letade länge efter min svarta långklänning som senast sågs på Mallan.... Misstänkt person! Fick dra upp på vinden och leta runt i maskeradlådan. Hittade flera långklänningar varav många var oanvändbara i offentlighetens ljus. Hittade en som jag skulle vilja kapa av armarna på och typ kanske använda.


Tyvärr kommer jag nog aldrig komma längre än till brevlådan i den här. Måste nog kanske be josseposselingonbär om lite syhjälp för även om jag bara ska ha den när jag ska ut och hämta tidningen vill man ju inte se ut som värsta jappen/fågelskrämman.

världens softaste klassrum




Distanskurser is da shit! Nästan i allafall, gillar att gå i klassrum och prata av mig lite :) Men älskar i allafall vädret och att ligga vid sjön och plugga hela eftermiddagen var inte helt fel. Imorrn ska Sarah och jag cykla till skavlöten och ligga där heeeela dagen. Jag ska plugga matteduktigt också :) Tror även att vi är tillräckligt hurtiga för att gå runt sjön ett varv!

I have a dream

Just nu drömmer jag om några resor som jag skulle vilja förverkliga:

*vandra i alperna på våren. Låter typ som att jag är 50 år men det kan inte hjälpas.

jag ute och vandrar 

*Båtluffa i Grekland. Skulle gärna ligga där nu och steka sönder på en strand.
*Campa i ödemarken i typ Canada slash Alaska
*Bila genom USA

Men nu har jag inte tid att drömma mer för jag ska på mattelektion, sen plugga matte hela dagen ute i solen och förhoppningsvis bli mindre blek och bättre på matte. Ska skriva nationellaproven på onsdag wiiiiiie. Pappa och jag ska även åka och kolla på kakel till badrummet och så måste jag tanka bilen. Ska bli sista gången i hela mitt liv. Har ju nämligen busskort men på sistone har jag åkt rätt mkt bil ändå och det är ju inte rätt att pappa ska betala bensin för att jag åker runt och roar mig. Tyvärr har mitt busskort gått ut... SUCK!! måste alltså köpa nytt och det är ju en sån sjukt jobbig sak att spendera pengar på.....


det är aldrig kul att förlora...


tycker att

det går lite trögt på komplimangfronten! Men jag ska inte mjölka massvis med fina ord om mig själv för så självisk är jag inte och världen är lite större än bara mig! Hoppas att alla förstår att jag var lite ironisk, hatar verkligen tanken på att uppfattas som egocentrisk.
Idag ska jag träffa Fruttan och typ fika! Vuxet men ändå mysigt <3 Sen ska jag hem till Cissi Spong som har födelsedagskalas för imorrn fyller hon år! Storatjejen va <3 Och en månad efter henne kom jag till världen :) Så mellan 14 Maj och 14 Juni 1988 kan ha varit den värsta och ensammaste tiden i Spongebobs liv!? Hon ska i allafall få en fejk-canada goose av mig tror jag. Bilder kommer sen!
Hej då

PS. Har lovet Fruttan att vara snygg när vi ses. Försöker vara extremt cool idag i allafall:

Tycker jag lyckas väldigt bra men får se om hon håller med. Lite nervös! DS.

Tråkig nyhet

funderar på att lägga ner denna ENORMT framgångsrika blogg. Borde ju finnas bättre saker att göra än att blogga dagarna i ände? Livet är för kort!!!


Kan dock överväga mitt beslut om ni skriver minst 1 snäll sak var till mig :)


hejhej

Jag håller på att koka ägg å det är inte det lättaste kan jag tala om. Jag misslyckas alltid med äggkokningen. Tror att jag är den enda människan på denna jord som kan koka ett ägg i 25 minuter och ändå så är det löskokt! Avskyr löskokta ägg, det är snuskigt!
Upptäckte precis att det finns en sida som heter www.kokaagg.se
Det är ju perfekt ju!
Planer idag:
Gå till gymmet
Yoga i 45 minuter
Sarah och jag åker sedan med bussen till skavlöten och går runt sjön
Sen går vi hem och tar en after work-öl på min altan

Får se om jag överlever all den här motionen idag....
Jag ska förresten ha matsäck med mig på utflykten, har kokat ägg och stekt sparris:) VÄLDIGT GOTT
Ska packa min nya coola rosa ryggsäck med alla grejer och såklart får man inte glömma det viktigaste: BADKLÄDER!

Jag målade lite grejer igår, b.la min spegel som blev asbajsa cool. Ska visa en bild, jag lovar! Är inte så smart att måla saker inomhus, det råkade nämligen bli en turkos målarfärgsfläck på mattan. ooooops! Mamma blir inte glad! Har löst problemet genom att lägga en toffel på fläcken men jag inser ju att toffeln inte kan ligga där förevigt så måste komma på en bättre lösning!?

Mina fingrar luktar tonfisk just nu!

underbara tisdag!

Idag har Sarah och jag varit och kollat på en häst. Hon hade nämligen lovat att provrida åt en tjej hon känner som bor i Skåne som kanske ska köpa hästen. Lite långt att åka upp om hästen inte ens är värd att titta på. Den stod i Angarn så för oss var det nära! Sarah har så ont i axeln så jag fick äran att rida. Blev först väldigt mycket Åh, åh, åh från både min och Sarahs sida när jag grävde fram mina gamla ridgrejer. Att ha snygga ridgrejer är själva meningen med att rida! Kände mig lycklig i ridkläder i allafall och fick använda min nästintill oanvända jacka :)



Hästen var så sjukt mycket finare än vi först trott! Höjde några språng och den hoppade helt enormt bra så vi höjde upp en bana på 1,50 och både hästen och jag klarade det helt utmärkt. En riktig grand prix ryttare förlåt jag menar häst!!

Spännande planer

Ska nog till gymmet, tar en timme minst. Så när man kommer dit får man gå direkt in i bastun hehe. Är så hemskt kall en sån här dag och vill bara ligga i bastun i typ 10 timmar. Funderar dock på att gå på core bosu också?!
Har rätt mycket att göra den här veckan faktiskt med skolarbeten och sånt men jag kör hårt så här i början på veckan för att slippa sen när helgen närmar sig. Jobbigt att läsa på distans för dom tar inte hänsyn till röda dagar :( På torsdag ska Spoon, min bästa vän sen 22 år tillbaka, ha födelsedagsfest och den måste man ju gå på även om man skriver prov dagen efter. Funderar dock på att vara nykter. Josse och jag snackade sedan om lite grillning på Fredagen och så tror jag att jag och Josse ska ha ett sy-lan (man syr flera timmar i sträck). Ska även träffa Fruttan för att gosa med henne <3 Och imorrn fm ska Sarah och jag göra en sån sjukt rolig sak!! Är lite hemligt tyvärr.. Längtar i allafall!!
Gud jag ska verkligen plugga hårt resterande delar av kvällen så att jag hinner med allt det här andra!!!!


Helgen som var

I Fredags satt jag hemma och umgicks lite med min mamma som kom hem från Åland, åt lite popcorn och målade en ny tavla med mindre lyckat resultat.

Från början skulle det stå ett skitsoft citat: Alla kloka människor vet att sanningen inte är en huvudrätt utan krydda. Passar mig liksom som gärna kryddar en historia till det bättre :) Men efter att ha skrivit dit Alla insåg jag att det inte skulle få plats och fick leta som en galning efter något ordspråk som börjar på alla. Fann bara detta... :( Men ska spara den här ändå. Kan ju bli erkänd en dag och då blir den dyr hehehe
Mama och jag var sen i TC och svängde förbi galoppen som öppnade sin drive in-loppis *lycka*
Köpte en soft rygga för 20 spänn

Och tre badmintonrack.

Egentligen fattar jag inte varför för jag spelar aldrig badminton!? Senast var förförra sommaren när min brorsa och jag skulle spela. Jag kom ihåg mig själv som något slags proffs (från mellanstadiet när vi brukade spela). Tyvärr hade jag tappat ALLT, kunde inte ens träffa bollen! Garvade i allafall sjukt mycket åt det här medans min brorsa var skitsur och tyckte att jag var ytterst barnslig och tråkig som bara garvade hela tiden. Han sa att han aldrig mer skulle spela badminton med mig. Han kommer ångra sig när han får se mina racket!! Och hur säger man egentligen? ett rack flera racket eller ett racket flera rack?? *Confusing*
Åkte sen hem till Spoon och Joakim och vi åt romantisk middag i deras asnajsa lägenhet.

Familjen

Sen kom Nisse, SarahB m.flera och drack öl och sen blev det The Manks borta vid universitetet. Allt var precis som vanligt bortsett från att Jullan inte var där. Inga skivbolagschefer syntes heller till så the manks går nog fortfarande utan kontrakt. Såg flera goa vänner b.la Fruttan <3

tre fjärdedelar av bandet

Sen kom CP och hämtade upp oss och vi drog till Tegel. Hon drack cola heeela kvällen och körde hem. Sjukt soft med nykteristpolare :)


Konstaterande:

Gisele Bunchens boyfriend är skithet och dom två ihop är ju SJUKLIGT heta!

sexy couple liksom. Deras son lär bli snygg.

Madonnas dotter Lourdes blir ju bara snyggare hela tiden!

Sjukt vacker brud!!!! Har alltid tyckt det, kan t.om ha varit först med att upptäcka henne :)

Och här är såklart favvoparet Kate B och Alexander Skarsgård. Förstå att en svensk peni får besöka henne! Så coolt!! Förstår henne för Alexander är heeeeet


heeeeeej

Har absolut inget underhållande eller roligt att berätta just nu. Låter ju som att jag är deprimerad men det är jag inte, är på väldigt bra humör bortsett från att jag är supertrött. Har även väldigt mycket att göra denna jobbiga vecka, har tre prov på fredag liksom! Sen har jag nationelltprov i Matte på tisdag nästa vecka och prov i religionskunskapen på Fredagen. Sen är det typ klart tror jag! Nu ska jag på mattelektion :) Och sen ska jag plugga tills jag typ stupar. Fast först måste jag byta mina rosa byxor till typ kammofärg, är tydligen mer inne och jag vill alltid följa alla trender som finns att följa höhö

en dröm

Jag har en gammal dröm som jag vill förverkliga. Btw har jag inte bara en gammal dröm utan typ tusen. Men jag vill i allafall köpa en flakmoppe som jag målar lite coolt och sen åker jag runt på den resten av mitt liv. Typ som Sören i skärgårdsdoktorn. Tror förresten att det blir till att titta lite på den serien sen. Längtar som en tok till skärgården!!!! Men nu ska jag först meata upp Spoon som är i Kbyn. Ska hämta en väska som Ni glömde hos henne och sen ska jag nog förbi José 

Idag är det lördag

och det är alltid lika kul :D
Jag har dessvärre ett skolarbete att göra men har förhoppningar om att det ska gå rätt så smidigt. Men först ska ja gå upp, äta frukost, gå ut och gå och sen ska jag åka till Täby galopp som har loppis idag. Hade tänkt att hinna med en tur till gymmet men får bli nån annan dag, tyvärr. När mitt skolarbete är klart ska jag åka in till stan och hänga med Spoon och senare så joinar lite andra vänner oss och så ska vi gå på The Manks som spelar typ nånstans. Super :) tror även att man kan hinna med en tur ut till Tgl. Höhöhö
Ska köpa mitt favoritvin (Q-rius) och be Spoon laga middag. Tyvärr så missar jag ett restaurangbesök, min brorsa fyller år, men jag hinner inte :( Jag som älskar att gå på restaurang! och grekiskmat älskar jag också! får steka Halloumi hos Cissi istället. Puss
Förresten har min brorsa fått en cykel av mig (världens snällaste lillasyster)

kom att tänka på en rätt så rolig grej

Camilla, en tjej jag skulle köpt en häst av och som både Malin och Jempa känner, red sin häst i ridhuset. Hon stannade till hästen vid sargen, tog av sig sin hjälm för att fixa nåt med håret. Då trillar hjälmen ner bakom sargen!! Åh nej! Men Camilla ser en lösning på problemet: hon tar tag i en soppkvast och meningen är nu att hon ska fånga upp hjälmen med hjälp av soppkvasten. Hennes häst, som hon fortfarande sitter på, blir rädd för soppkvasten eller nåt annat och börjar galoppera. Precis då kommer det in andra människor i ridhuset som helt enkelt ser Camilla rida runt i galopp med en stor soppkvast i handen. Blev lite pinsamt där hihihi. Antagligen trodde dom inte att Camilla var riktigt klok...

Det här med bevara kollot-filmen

Det var någon som blev lite sur över det och tyckte det var dumt att lägga upp den men alltså den filmen gör ju mångas dag! Som i Sarah B´s fall: hon kände sig lite nere, tittade på filmen, garvade ihjäl sig, ropade på övriga familjen som även dom garvade ihjäl sig. Så min blogg slash kollo-sången har alltså underhållt en hel familj och dessutom skapat en väldigt trevlig sammanhållning för familjen B när dom alla låg på golvet och garvade ihjäl sig. Kan bara tipsa om att det finns fler videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=OzRGuygJbBo&translated=1

Spara pengar-tips!

Har en längre tid funderat på att skriva en bok (surprice!) med tips om hur man sparar pengar (t.om tjänar). Och då menar jag inte dom gamla vanliga tipsen som att panta burkar och samla in kundvagnar på Täby C´s parkering, nej det här är riktiga råd! Måste dock varna för att man kan framstå som väldigt girig och snål:

Först finns ju dom "gamla" råden:
*Sälj en kroppsdel
* Sälj hela din kropp hihi
*Bli surrogatmamma

Nu kommer dom jag själv funderat ut (testat flera):
*Om du råkar bo på hotell: ta med dig så många toalettrullar du kan. Fungerar även på offentlig toalett eller på arbetsplats (gjorde vi i Norge).
*Om du åker sj-tåg så finns det vita plastpåsar vid varje stol. Ta med dig massor hem så behöver du aldrig köpa.
*Om du åker tåg till slutstationen så gå igenom hela tåget och ta kvarlämnade veckotidningar = slipper köpa.
*Gå in på McDonalds och rota i sopporna efter kaffemuggar med såna där klistermärken på så får man var 5:e gratis.
*Sätt dig utanför en offentlig toalett och ta betalt för att folk ska gå där.
*När du bjuder hem folk på middag: servera så äcklig mat som möjligt = gästerna äter mindre = maten kostar mindre.
*Åk hem till folk och vägra gå därifrån om du inte får betalt (förbered dig på att stanna i flera dagar).
*När en kompis ska sova över så tar du täcke och kudde och säger att det kostar typ 50 kr för täcke och 20 kr för kudde
*Lägg dig mitt på en trafikerad väg och säg till din pojkvän att du bara reser dig om du får 500 kronor. Fungerar dock inte om din pojkvän är så snål att han hellre vill ha femhundringen än dig (då dör du) och fungerar inte heller om din älskling är stark för då lyfter han helt enkelt bort dig från gatan.
*Bjud över folk på middag och sen när middagen är slut så säger du att du ska ha betalt (enligt restaurang priser). Vägra släpp ut dom som inte betalar. Här kan det vara läge att fråga en manlig vän eller granne om fysisk hjälp.



Ja det var dom jag kunde komma på just nu. Har även ett bra affärsidé-tips som Niwi kom på när jag kom på det där med täcke och kudde:
Ett billigt hotell/hostell/vandrarhem där rummen är asbilliga. När gästerna anländer märker dom att det är bara ett rum. Ett väldigt tomt rum. Sen erbjuder man dom en säng för x kr och täcke och kudde för x kr. Kan även tänka mig att toalett kostar att gå på. Höhöhö jag dör! Tror även att dörren tas bort och även fönstren. Sen kostar det att få det på plats. Och gardiner kostar också. Det är även väldigt dyrt att få ström på rummet och dom flesta vill ju kunna tända lampan. När dom betalat för det kommer en till överraskning: det kostar att släcka lampan! Sedan kostar det självklart pengar att passera nere vid receptionen (enda ingången). Man kan komma på hur mycket som helst! För att få bra recensioner på internet betalar man skolungdommar en billig summa för att dom ska gå in och skriva positiva saker.





Good morning Vietnam

Har precis skrivit klart mitt inlämningsarbete till Religionskunskapen. Är sjukligt nöjd = Hello MVG! Jag regerar verkligen på religionen! Bäst i klassen Chicka chicka yeah!
Kan berätta lite snabbt om dom andra i klassen:
*En 50-årig man från Iran utan några tendenser till att kunna manövrera det svenska språket. Han brukar dock gorma något obegripligt om religionen i Iran och verka VÄLDIGT upprörd (blir röd i ansiktet). Tycker att läraren gör rätt som låter honom hållas och bara nickar och håller med.
*Två killar i 25-års åldern som dyker upp typ var tredje lektion. Dom verkar väldigt ointresserade av undervisning men är båda troende (dock kan dom inte stå upp för det när jag frågar ut dom). Svårt att definera var dom härstammar ifrån, skulle gissa att deras päron är från mellanöstern medans de båda är födda i Sverige. Hyser ett stort intresse för fotboll vilket kan vara anledningen till varför dom missar så många lektioner (sitter hemma och tippar, läser fotbollskrönikor och håller reda på statistik för alla fotbollslag på hela jorden).
*En kille i rullstol som tyvärr inte kan prata men emellanåt ger ifrån sig gurglande läten. Jag trodde först att det var hans assistent som gick på kursen och hade med sig "jobbet". Men så är inte fallet alltså. Egentligen är det väldigt sorgligt för killen är ju helt klar i hjärnan. Han kan läsa och sen har han en bokstavsplatta som han pekar på så skriver assistenten. Blir dock lite nervös när jag håller föredrag och han låter så konstigt.
*En afrikansk kvinna som är väldigt vacker. Tror även hon är rik för hon har jättefina snobbiga kläder. Fnittrar mest hela tiden och har ALLTID joggingskor = fysiskt aktiv. Kuriosa: Hennes rumpa är mindre än de flesta andra afrikanska kvinnor jag har sett.

Här kommer ett klipp från min favoritfilm och min favoritperson MCLOVIN:




För er som inte kan se eller inte kollade så har jag valt ut mina favoritmeningar. Hehehehehehe

Evan:McLovin? What kind of a stupid name is that, Fogell? What, are you trying to be an Irish R&B singer?

Seth: Gimme that. All right, you look like a future pedophile in this picture, number 1. Number 2: it doesn't even have a first name, it just says "McLovin"!
Evan: What? One name? ONE NAME? Who are you? Seal?

Jag dör av magkramper HAHAHA

Golf

Alla i min familj/släkt är tokiga i golf. Min brorsa var helt bananas förrut, höll på att tävla och gick typ flera rundor om dagen. Typ så bananas som jag var med hästar. Sen slutade han väldigt tvärt och rörde inte en golfkluba på flera år. Nu har han blivit tokig igen så nu är han här ute i täby och farsan och han har dragit iväg för att spela. När Niklas ringde igår så ville han prata med pappa om nånting med att spela golf, pappa var ute så jag ropade men han verkade väldigt ointresserad av att sluta med det han höll på med för att gå in och prata i tele.
- Det var nånting om golf, säger jag i hopp om att väcka ett intresse.
Pappa släpper då allting han har i händerna och rusar in till telefonen. Så typiskt män!
Jag är förresten också rätt bra på golf.

min andra tavla:



Håller på med en tredje :)

Konstnärligt

Har precis målat en tavla. Min första någonsin:


Shit va bra! Känner mig som världens mest kompletta konstnär. Det var verkligen en överraskning att jag är så här bra. Ska nog övergå till att vara konstnär på heltid från och med nu. Fast ska göra nationellaproven i matteb först.
Egentligen var den här tavlan tänkt till Victorias stora dag för det är ju en prinsessa som ni kan se. Om jag inte minns fel så ska Sofie ha fest den 19:e Juni så jag kan inte gå på Vickans bröllop :( Och det klantigaste av allt är att jag glömt meddela det, såg nämligen på inbjudan att osa.-datumet gått ut. PINSAMT!
Om någon undrar varför jag var bjuden på det kungliga bröllopet är det för att en vän till mig, Malin, Melina och Fruttan, som vi lärde känna när vi jobbade i Norge, har bjudit med mig. Bork De Lauer heter han och är greve. Det var så soft i Norge för vi jobbade ju liksom på lager så snacka om miljöbyte när vi fick hänga på hans "slott", jaga lerduvor med kungligheter och gå på jaktbaler. BDL <3

mitt dåliga humör gick över

när jag satte på mig min kingsland-väst

Känner mig alltid hemma i ridkläder, dessutom har jag en lyckosten i fickan.

Blev på ännu bättre humör av min mattelärare som jag gillar och sen på ännu ännu bättre humör när jag tog en åktur i vår volvo. Har saknat att köra den (morsan tog den alltid till jobbet förr) men nu står den här hemma varje dag till mitt förfogande hihi :)

Tog en sväng förbi Rusta och då kan säkert alla förstå att det inte ens fanns en tendens till att vara på dåligt humör. Köpte en del roliga saker, b.la en rosa matta för 29 kr
MATTA TOVE CERISE

, lite nya akrylfärger, canvastavlor som jag ska måla (försöka) och det bästa av allt:

Denna fantastiska bok



Ett hundratal svartvita fotografier av djur (snarlika oss människor - du känner igen dig själv och säkert någon i din omgivning)) och korta texter leder dig genom en deppig dag - hur den känns, vad som är orsaken och VIKTIGAST AV ALLT: hur du slutligen övervinner den.

Ska alltid ha den i beredskap när man vaknar på fel sida och allt bara känns så himla fel. Räddaren i nöden <3


mår dåligt

känner mig som ett mensbarn, vill grina hela tiden typ. Men är inget mensbarn så jag undrar vad det är som händer? Vill även sluka flera stora cheesecakes och massvis med godis. Skumt! Kanske försöker mitt sjättesinne säga mig något, som att något hemskt är på väg att hända. Hoppas inte! Kanske försöker säga mig att jag är på väg att komma försent till mattelektionen?? Eller att marabou har en ny smak som jag borde undvika för att inte bli fet?

Underbar dag!

Vandringsklubben som igår kväll bestod av 4 (!!!) personer blev tyvärr till slut minimerad till hälften. Men Sarah och jag gick och väldigt långt dessutom!! I hela tre timmar och nu vill jag nästan dö. Först gick vi ner till Vtunasjön, förbi Såstaholm och sen förbi det nya ridhuset och sen hann vi även träffa världens sötaste häst. En nordis :)
 
Sen så gick vi till Prästgården och kikade in genom alla fönster och planerar att flytta in. Längtar!
Nu ska jag äta köttbullar och klockan 17.00 ska jag åka till Djursholm. Har nämligen börjat på en vindsurfingkurs hehehe. Är lycklig varje gång jag kan nämna detta, typ som om Sarah frågar om vi ska träna och jag kan svara: näääää det går inte, går på vindsurfing på tisdagar.
Hihihihi!


Tävling!

Jag brukar aldrig vara med och tävla om saker för jag vinner aldrig. Men egentligen så borde jag ju tillslut vinna om jag är med i sjukt många tävlingar i flera år. Någon gång kommer turen till mig. Nu råkade jag se att man kunde vinna turkosa sporrar. VILL HA!!! Skiter i att jag inte rider och aldrig har användning för dom för jag ska genast göra en helig plats till dom bland mina andra heliga ridgrejer som jag ibland tar fram och provar eller bara tittar lite på.

(
http://kristinawarg.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-jin-sporrar-fran-frejos.html)!

Nu kommer säkert andra ridande tjejer som Cattap, Jempa m.flera gå in och tävla men då blir jag jättesur, kom ihåg det!

Underbart!



Önskar att jag själv hade kommit på den här briljanta idén. Hoppas dom behåller kollot!

ojojoj nåt gick snett

Min självdisciplin är ju kanske inte den bästa som ni märkt hehe. Efter att jag skrivit här om min längtan till skåne så duschade jag först, vilket var oundvikligt då jag frös som en gris hela vägen ner till benmärgen, sen så somnade jag. Ooooooops! och sov tills nu. På min pluggtid! Skulle aldrig hända människor som typ min brorsa, Mullan, Niwi eller min mor. Det händer folk som mig, min far, mallan. Tre favoritpersoner :) Och vi är alla tre VÄLDIGT bra människor så kanske det inte var så farligt ändå? Tyvärr så spårade jag ur helt efter sömnen och åt en storbit cheesecake hehe. Jag som skulle vara väldigt nyttig och typ köra GI-metoden.. Kompenserar cheesecaken med att äta omelett och sparris till middag. Man får inte vara för hård mot sig själv! Strax ska jag iväg till gymmet :D

Längtan!

Shit fick värsta galna längtan till Skåne precis! Vi brukade ju faktiskt göra en del road trips dit ner. Oftast för att typ "provrida hästar" men blev mest lite häng nere hos Pellsen. Hittade lite bilder från någon Skåne resa som vi gjorde för typ 3 (!!!) år sen vid den här tiden. På väg hem från Kstad drog vi förbi Fbo

Så Mö din gamla tjucknack vi drar väl en vända? Ringer dig mellan 20.30-21.00. Var beredd att svara på den utsatta tiden


Idag

Har precis läst lite olika bloggar och nu sitter jag och skriver här på världens bästa blogg. Hehehehe....
Idag har jag otroligt nog hunnit med jättemycket bra saker:
*Gått 2,5 km och fått lökringar
*Varit på mattelektion och ägt alla mattetal i hela världen (min lärare tittade mycket imponerat på mig x-antal gånger under lektionen, kanske t.om med lite kåthet i blicken. Han är ju man)
*Gått till Roslagsnäsby och lämnat in en deklaration och tittat ut ett garn som jag ska ha när jag stickar en tröja
*Betalat räkningar. Är dålig på det i vanliga fall för jag gillar inte att bli av med pengar så när jag får hem en räkning iggar jag den tills jag får hem påminnelser. Förstår inte varför jag alltid gör så här!!?? Jag tror liksom att räkningen ska försvinna om jag gömmer den och det har ju visat sig tusen gånger att den inte gör det så jag borde lära mig. Kanske har en bokstavskombi i allafall? Har läst att folk med ADHD inte lär sig av sina misstag. Måste kollas upp lite närmare.
*Lyssnat på Macy Gray - I try på repeat i en timme

Resterande delar av denna fantastiska dag ska spenderas med att plugga, pluggar ju 150% *stolt* om någon glömt. Anteckna gärna!
Ska lite senare ta min cykel till gymmet och gå på core med SarahB. Come backen på gymmet är nu alltså bara några timmar bort. Hoppas Alex V är där för han har lovat att titta lite extra på mina bröst om jag har ett tight linne. Ska leta fram det tightaste som finns!! Hihihihihihihi
Nej nu måste jag fortsätta att lyssna på I try