hallå där alla glada

Lyssnar på Las Ketchup, dricker mig berusad och är glad hemma hos KLristin Ljung?

Saker som hänt på sistone:

Torsdag: Speldag med Spoon och Jo. Utklassade i monopol (som vanligt). Påminn mig att lägga upp biler på spooon i förlorarläget!!! Meatade Andy J, sjukt länge sen <3

Fredag: Solade/badade vid ösbysjön med Jo och vi fick sällskap av teo en stund :D:D:D:D Hade sedan romantisk middag med Jobe, hon sov över :D

Lördag: Kändes rätt att spendera dagen, den 30:e Maj min studentdag, med Jo och Nisse. Vi hade ett hångelårsfirande. Jag hånglade med Jo den dagen och Jo hånglade med Nisse och han hånglade även med mig plus några pers till men trots allt så knöts ett starkt band runt oss tre just den 30:e Maj. Fick även halsfluss. VEM?????

Sjukt att det var ett år sen jag tog studden!!!
Saker jag gjort: 0
Saker jag planerat att göra: 100 000
Antal gånger jag varit full: minns ej, är dock tacksam för alla

Personer jag älskar just nu: Cissi Spong, Jullan, Mallan, Mullan (saknar dig här nu när jkag snart går till tegel min raring. Min lilla robot!!!)

snark

har precis genomlidit en otroligt tråkig champions league-final. Meningen var att manchester united skulle vinna, jag skulle vara glad och fira galet. Om Sarre Sara Sandahl försöker minnas hur galet fantastiskt det var den kvällen vi firade att Real Madrid vunnit ligan inne på Plattan, badade, skrek av glädje och skaffade nya vänner i andra fans, så kul skulle i allafall denna kväll varit!! Tyvärr vann barca och man måste ju hitta en syndabock precis som tyskarna fann judarna efter förlusten i första världskriget. om man tittar noga på denna bild ser man att det längst ut till höger står en asiat av något slag.


Vem kom på den urdåliga idéen att ha en asiat i startelvan????????????????

Barcelona borde skicka ett tackbrev där det står typ: tack för att ni hade en asiat med på plan.

En positiv grej som dök upp är i allafall att jag kom på en ny regel som jag ska införa som president: Inga asiater i fotbollsmatcher.

Är även irri över att dom alltid måste ta in en tjej bland alla killar i expertpanelen. Det är ju bara jättelarvigt, det är ju inte direkt så att en kille sitter med i en testpanel som ska prova ut stringtrosor.

Babysar

passade på att mixa mitt ansikte med lite fler, en del kändisar. Så hör söt kommer mitt och C.ronaldos barn bli:

'
Cattap brukar ofta säga att våra barn ska bli fula. Vad säger du nu då bitch??

Mitt och Bjärts barn (glasögonormen):



Sötast av alla mina barn blev dock Hitler-Junior:



Är glad igen

Läste precis Mullans blogg och varenda liten bit av mitt liv föll på plats igen pga. den här lilla krabaten:



Det är Mullans och mitt barn som hon har mixtrat ihop på nån hemsida. Supersöt ju! Livet blir så mycket mer betydelsefullt med Mulo i mitt liv <3

Dom sjukaste sakerna i Days (enligt mig):

Tänkte börja lista helt sinnessjukt sjuka saker från våra bästa år. Känner mig tvungen att börja med det här klippet när Brady och Chloe börjar sjunga mitt under ett romantiskt möte. Har aldrig hört talas om att något sådant skulle ha skett i verkliga livet. Gillar det dock.

http://www.youtube.com/watch?v=1E_VmUeNkIQ&feature=related


Snyggast i Days:

1. Shawn-Douglas Brady



2. Rex DiMera



Fulast i Days:


1. Brady Black

Behöver nog ingen förklaring.





Saker jag gillar:

Få lön
Vara arbetslös
Spara pengar
Köpa saker
Bada
Gå ner i vikt
Äta onyttiga saker

Saker jag gjorde igår:

Solade med Rizz
Läste tidningar med Rizz
Körde runt i bil
Gick i täby c
Sov
Gick nästan i möbelaffär för att välja ut allt jag ska köpa när jag är rik. Orkade tyvärr aldrig åka dit.
Kollade om vattnet i skavlöten var varmt nog för att bada
Åt kebabrulle
Tittade på film och åt popcorn med ostdipp. Cattap hade även med sig kladdkaka hon bakat. Min avlägsna släkting Matilda bor här några dagar och vi kom väl ungefär fram till att det är synd om henne för varje gång CP kommer över för att se film blir det en krigsfilm, förra gången var det Stalingrad 4 timmar lång och nu Plutonen. För övrigt rätt soft film.

Mitt liv är i uppror idag. Är väldigt förvirrad, vet inte ens vad jag gillar att syssla med liksom eller vilket ställe på denna jord jag helst skulle vilja vara på. Vilka människor passar man att umgås med liksom?!? Vet i allafall att jag saknar Malin s otroligt mycket idag, så mycket att jag nästan vill flytta till oslo för hennes skull. Om vi var ett par skulle vi ha jättekul :D:D

Är ensam hemma hela helgen, en tanke som har slagit mig är att jag skulle spara pengar på att stanna inne HEEEELA helgen. Blir nästan lite glad men ändå lite nere när jag inser att det är superduper okul att mögla


Vill göra:

Träffa Mallan
Åka till Åland
Rida
Gå till banken och flytta pengar till mitt sparkonto som då växer ytterligare och jag blir glad :D


 


Alkoholisch

innan jag sammanfattar helgen som var underbart festlig tänkte jag ta upp en grej jag funderat på ett tag: Vad är grejen med föräldrar och sprit? Jag vet att det fanns alkohol även när morsan var ung så liksom vad hände? Har päron glömt bort vilken mängd som är normalt att dricka eller är tror dom bara att vi är dumma i huvudet och går på att 1 endaste öl är alldeles lagom för en blöt utekväll?! Häromdagen tog jag upp 2 öl från förrådet, ojoj här var det vältankat sa min mor och himlade med ögonen. Det är två öl sa jag varpå mamma sa att EN öl räcker för dig!!! Snark
CP´s mamma frågade en dag sin dotter:
-Hur mycket dricker ni när ni går ut?
-Ungefär 2 cider, svarar CattaP.
-VA klarar du av så mycket, undrar CP´s mor förskräckt!!??!?!?!?!
Hörde också en festlig historia om när Jullan var svinpackad i Grekland och spydde som en gris och Jullans softa morsa frågade Julia hur mycket hon hade druckit och Jullan svarar oärligt två öl och en bacardi breezer och svaret till Jullan blev följande:
-Du vet att du inte klarar av att dricka så mycket!

Verkligen tråkigt att alla är så lättpåverkade!
Mina egna kids ska pumpas fulla med alkohol redan i spädbarnsålder för att lära sig.

LÄSARFRÅGA: KLARAR CATTAP AV ATT DRICKA TVÅ CIDER?


Aktivt bloggande

Är superbloggare nr 1 idag och resten av mitt liv. Har ju all tid i världen så jag ska även sätta igång med en del spännande projekt:

*Skriva en bok (denna ska få ett slut också)
*Sticka klart en mössa som min mamma började på för tio år sen
*Börja måla tavlor

3 affärsrörelser jag ska starta:

*Dejtingförmedling där kvällarna är annordnade efter olika genrer (förövrigt världens sjukaste ord/stavning/böjning)
-Psykfall, Missbildning, Enorm svettlukt är några genrer

*En skämtbank där man kan köpa/låna ett skämt eller en bra line av mig.

*En cykelbutik (rustar upp old bikes och gör dom mer än körbara)

Kan även stolt presentera att jag ska starta ett välgörenhetsprojekt som faktiskt inte gynnar mig själv utan.... SPÄNNING... TADADADADA: mina vänner!!!!!
Det går helt enkelt till så att jag väljer ut säg Julia G och skriver ett blogg inlägg om vilken fantastiskt tjej hon är så blir hon helt lycklig. Självförtroende-boosting kallar jag det.
Kommer även bränna skivor till mina vänner med utvalda låtar just till dom :D Var spänd varje dag när du hämtar posten, en dag kommer turen till dig och din låda

hej vad händer (och fötter)?

Hehehe så himla fyndig jag är :D
Jobbar otroligt minimalt pyttelite den här månaden, nu i veckan bara på tisdag i fem timmar. Idag har jag dock varit sjuk så aktiviterna har inte varit jättegalna.

Saker jag gjort idag:

*Facebookat heeeela dagen utan att något överintressant skedde *SNARK*
*Kollat in på Mullans blogg varje halvtimme i hopp om uppdatering (kom först nu)
*Försökt laga min telefon med hjälp av en köttyxa som tydligen gör större underverk
på 500 kg patanegro (spanskt hästkött)


Tips från rutti arbetslösa Lo till dig som har en ledig dag:

*Gör ett tv-schema med våra bästa år, glamour, hem till gården mm.
*Busring till folks jobb
*Drick vin på morgonen och dansa naken
*Dippa popcorn i ostdipp
*Lista dina vänner (i mitt fall manliga) i en giftesmålsordning
*Köp ett kontantkort och skicka galna sms till alla du känner
*Köp hem ett solarium i smyg och låtsas att du är hudtyp 3 (blir brun, kan inte bli röd)
*Börja följa en 14-årig tjejs bilddagbok, möjligen ett helt kompisgäng beroende på hur mycket tid du vill spendera framför datorn. Drama, drama, drama




Hejcon Bejcon

Min hals gör fortfarande ont, min näsa är täppt. Är det bara jag eller tycker ni också att det är extremt jobbigt att vakna mitt i natten med massa snor i näsan som vill/måste ut? Här om natten hemma hos Mullan började jag fundera på om det finns människor som typ snyter sig i handen för att sen smörja in sitt k-organ med snoret? Måste ju finnas folk med den fetischen, kan ju inte vara den första som kom på tanken. Förra gången jag var väldigt förkyld fick jag även bekräftat att jag är jätteäcklig:
Berättade för min mamma, en avlägsen släkting vid namn Matilda som förövrigt ska bo hos mig nästa vecka och min far att jag snöt mig i lakanet eftersom jag inte hade näsdukar vid sängen och Mamma och Matilda blev otroligt förfärade över det här faktumet och tyckte typ att jag var världens äckligaste människa, försökte söka stöd hos min pappa som vanligt genom att säga: men vadå så skulle väl du också göra om du vaknade mitt i natten istället för att behöva gå upp?
Han svar blev, inte helt förvånande, väldigt kortfattat: Nej. Och sen fortsatte pappa titta på cops och jag insåg att jag är jätteäcklig (fast jag kan ändå inte tycka att det är SÅ himla äckligt)


Utkast: vill sova ...

vill sova men jag kan ej för min näsa är helt täppt, min hals gör ont och mina kuddar är för hårda för min allra allra mjukaste kudde tappade jag bort efter ca 10 minuter i Oslo och det var alltid den som jag hade precis under huvudet. Är dessutom jättehungrig men vi har ingenting hemma, bara fiskbullar och makaroner och jag orkar inte laga mat nu. Så här ska det inte vara att bo hemma!!!!!

Glömda saker:

En klocka
Två kuddar
En madrass (Sarre får låna)
Prinskorv
+en himla massa annat som jag antagligen inte minns just nu

SNÄLLA GUD LÅT MIG SOVA!!

Toudie

timme 3




Alla sover utom Jullan och Jag som är cool:



är nästan i Karlstad. påmindes om min häst munken som tyvärr är avliden. Lyssnade på I´ll be missing you med P-diddy. Det är Munkens låt. Grät lite granna. Det luktar svett, är inte jag, har känt efter tusen gånger och även bytt tröja. Malin tycker att jag alltid luktar svett så jag kanske skulle dö på fläcken. Då skulle hon bli glad så hon alltid kunde få all uppmärksamhet själv. Hon är en sån attention hoe!!!!

Förtjänar jag Malins ondska? Svar Nej och här är beviset:

Tog med presse, halloumi och godis
Lånade ut min nyaste kjol och ett par byxor
Lämnade kvar mat till henne
Lagade en festlig måltid i hennes ära

Trots detta är platsen som bff inte helt ledig men kanske snart....

timme 2


Ett foto i timmen (på väg hem)

timme 1:

 


ÄLSKAR ER


sjuttonde maj

jippie hurra hurra vill leva för evigt!

Saker att göra vid hemkomst:
Äta godis
Bada badkar
Sakna Fashion palace
Öppna ett Lo-museum

Living the dream

in fashion palace!! Är där nu, helt bananas! Fashion palace är Sarre, Mullan och Fruttans hem mitt i oslo city. Som jag precis beskrev lägenheten: Det här är classy, det är här brudarna som rakar fittan bor.
Blir lycklig av att vara med dom här tre (välrakade) tjejerna <3

PS. Fann rött könshår i duschen. Har Bork De Lauer rött eller?? Tror han varit där för alla som jagar och skjuter lerduvor har rött. DS.

Humör: dåligt tills jag entrade fashion palace
Lyssnar på: Bosson - one in a million
Ser på: (Väl)rakade fittor (3)
Dricker: Whiskey som vi fått av BDL i gåva för att vi ställde upp i De Lauer klanens årliga hubertusjakt.

Ska gå till Yatzy, betstämt mig för att ge norge en chans till. Sista. Likaså Mallans sista chans till vänskap med vännen med stort V: Charlotte Maria Valentina Esther Engbom

hajhaj

sitter i en livslevande skånings säng just nu, nämligen Pellsens :D Han befinner sig också i oslo vilket är fint. Vi (jag nisse björn) kom tidigt imorse, kl halv sex när bussen kom fram, på en del saker att se framemot:
*Åka hem
*Tegel 23e Maj

Lägger nog till
*Öl
*Träffa Mullan och Sarre

Ska ju som redan känt gifta mig med björn bjärt smedman och nu är det även bestämt att mallan ska gifta sig med nils w. vi kommer få superkul :D Tror dock att det kan bli lite bråkigt på skogberga men malin kommer vara vacker med en lång klänning (samma varje dag) och massor av ungar springandes i vaginan.

onsdag

saker att göra idag:

* Gå på yoga
*Gå till banken och höra hur mycket det kostar att bygga en pengabinge
*Träffa min pyssling Kajsa från Åland i Täby C
*Gå på nånting i skolhagen
*Köpa fläskfilé med Björn och Nisse

En av mina mest avancerade yoga-ställningar:


oväntat besök!

Blev väldigt överraskad och spänd när det knackade på dörren precis. Utanför stod två rara damer vid namn sussanne och laila. Dom frågade om jag ville ställa en fråga till gud. Ville helst säga att det inte finns nån gud och gå tillbaka till min säng men solen sken, fåglarna kvittrade och jag var sexig i ett par rosa tights så en liten gud måste det ju finnas i allafall tänkte jag samtidigt som jag gillade synen av mig själv när jag med lite upprörd stämma frågar gud varför onda människor får leva? Efter frågan hade jag tänkt mig att jag, Leila och Sussi stod en lång stund, stirrade upp på himlen och inväntade ett svar men till slut fick jag säga saningen: jag tror inte på gud, att kyrkan snor våra skattepengar och att jag sist jag besökte en kyrka hade med mig en vodka för att överleva. fick då istället broshyrer för the girls tyckte att jag kanske hade vissa svårigheter att släppa in gud i mitt liv. Ville inte göra dom helt besvikna så jag lovade att dom fick komma tillbaka och neeeeej mina föräldrar blir inte alls upprörda bara jätteglada om ni kommer. Gud hjälpe dessa arma människor om min mamma är hemma när dom kommer igen! Mamma är en ytterst trevlig och tolerant
människa men inte när det kommer till sån här skit.

Klädsel på jehovorna: Vadlånga kjolar, blusar, koftor, präktiga sandaler, råttfärgat hår


hola

idag har varit en dag fylld med illamående och huvudvärk och sömn. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ´
träffade aldrig mullan :( var rätt nere hela helgen vilket såklart var tråkigt men det var kanske också bra eftersom vi har så otroligt kul ihop och typ bildar ett helt galet framgångsrikt par så liksom för resten av världens befolkning (framförallt jullan och mallan) är det kanske bäst att vi inte hängar allt för mycket. ska ju gå rätt bananas nästa helg hehehehe

Nej nu ska jag träna och sen ska jag på donkendejt med två SJUKT heta killar: Björn och Niwi <3


ooooooooooooooooooooohhh

IDAG ÄR DET FREDAG OCH JAG SKA PÅ EN SJUKT SPÄNNANDE GREJ!!!! VAR SPÄNDA FÖR DEN HÄR DAGEN KAN FÖRÄNDRA HELA MITT LIV!!!!!!!!


Tjingeling

Läste precis Mullans blogg, blev så till mig att jag bestämde mig för att återuppta min karriär som framgångsrik bloggerska. Det är egentligen inte det att jag inte har velat blogga utan snarare så att jag inte kunnat.. :( Har varit med om en rätt tragisk upplevelse. Det var en dag i April och jag var packad, tyvärr hade någon lagt i droger i min öl, jag vaknade upp i ett dike i ett östligare land med sprängande värk både i huvudet och på ett liiiiite mer intimt ställe hehehe. Sen tog det i allafall veckor och dagar för mig att ta mig hem igen. Så ni kan förstår varför jag inte hunnit med bloggen.

Igår såg jag en naken asiat i bastun på gymmet. Fascinerande!

Tycker att det är äckligt med folk som hånglar/kysser varande offentligt typ som en dag i simhallen när ett äckligt och fult par stod och hånglade helt öppet. Suck tänkte jag och ville dränka mig i poolen men för att skona jordens befolkning från min död gick jag till bubbelpoolen. Vad händer??? Jo det ska jag berätta för er: Det brutala paret, som förövrigt är typ 15år, sätter sig också i bubbelpoolen och hånglar vidare. SPYA

Regler jag inför när jag är ledare af Sverige (har då hunnit sitta i fängelse ett år efter att ha begått ett brott av det grövre slaget och i fängelset hunnit skriva en bok: Min kamp av Lo Engbom)

* Inget hångel offentligt
* Preventivmedel ska kosta typ 1 miljon om året, på så sätt ökar sveriges befolkning, vi intar resterande länder i Europa och blir större än USA. Regeringen (jag och mina vänner) får självklart gratis p.medel
* FÅR ÅTERKOMMA SENARE MED ALLT DET ANDRA FÖR JAG SKA PÅ YOGA OCH LÄRA MIG ATT STÅ PÅ HUVUD

Toudielou / LoElla