Femtiöringar

Har precis handlat upp alla femtiöringar vi hade hemma för det är ju sista dagen dom gäller. Det blev 35 kr alltså 70 stycken femtiöringar. Det blev nästan lite pinamt för det fanns ingen sån där burk man lägger pengarna i utan kasSörskan fick räkna alla pengar och dom bakom i kön bytte plats och suckade irriterat. Men what todo liksom? Är förövrigt på väg hem från stan nu och det absolut bästa med min iphone är att jag kan kolla på chuck och blair klipp vart jag än är!! Perfekt när man är ute på en powerwalk! Om man inte krokar med någon... Har haft en kul dag i hagaparken med Johan och övriga "klassen" som nu också består av kristin L! Supersoft! Vi fick åka med vår lärares minibuss creeeeeedd Ska kolla på idol nu och sen typ cykla till malibu. Eller ta bilen höhö

Borde inte köpt mer kläder....



Dom får inte plats!!!! Har kläder överallt, i min hängstol som trillat ner från taket, på golvet, i och under sängen, i ikeakassar för att dom inte får plats i lådorna och har t.om behövt hänga ut mina långklänningar i ett annat rum. Måste sortera ut sånt man inte använder (typ långklänningarna så fina att dom kan användas på gala) men jag vet att det aldrig kommer hända för jag hatar att sortera ut! Det kan ju komma en dag som jag behöver massvis med galakläder! Och rosa paljettklänningar har jag också användning för:


Måste skaffa en walk in closet! fast just nu känns det som att hela mitt rum är en walk in closet

först

kan jag meddela att natten var outhärdlig, sov sjukt dåligt och drömde hemska mardrömmar! Gossip girl tar över mitt liv!!!!
Men hela min blogg kan inte handla om gg, det vore alltför larvigt så nu ska jag berätta att jag var i en sjukt soft second hand butik på Odengatan igår. Brukar titta in där lite då och då och hör och häpna: även unna mig något då och då! Ska lägga upp bilder på mina senaste inköp sen. Igår så kunde jag inte undvika att se att dom hade sjukt softa kläder på barnavdelningen och jag såg framför mig mina framtida barn i följande:



Äkta päls för barn!!! Dock inte helt säker på att det anses helt ok att klä sina barn i äkta päls? Dagisfröknar tycker säkert det är sjukt opraktiskt.
Försökte kränga på mig den själv som en mini-bolero. Utan större framgång :(

Så här borde alla barn gå klädda:

Bra dag blir dålig dag

Den här dagen var helt perfekt och jag kände mig nästan som en helt fulländad människa! Jag kunde kanppt komma på en endaste sak som jag skulle kunna var bättre på, helt perfekt liksom! Och dagen skulle avslutas på bästaste sätt genom att kolla på nyaste gossip girl-avsnittet med Crille och SarahB. Efter allt det hemska som hände i förra avsnittet skulle allt nu bli bra. Vem hade kunnat ana att det kunde bli ännu värre? Efter att ha sett avsnitt tre var mitt hjärta verkligen blödande på riktigt, jag kunde knappt andas och såg framför mig hur jag låg sömnlös hela natten med ett gråtande hjärta. Som tur är valde jag att kolla promon för nästa avsnitt och det börjar se lite mer lovande ut men still så är det här sooo sad och för den som inte tycker det (santa) så kan jag bara säga: DU HAR ETT HJÄRTA AV STEN!
Kvällens stora glädjeäme är i allafall att jag lyckades bra med min Blair-klädsel:


I look like freaking horseshit in my face så jag klottrade över det för allas trevnad :)



Det blev en Blair från säsong ett. Hade svårt att välja mellan röda och vita strumpbyxor men det blev vita. Nästa gång blir det en mer mogen Blair tror jag!

Crille var så klart Chuckig vilket självklart uppskattas. Sarah var Dorotha (Blairs maid) och stod redo med champagne när vi kom. Tyvärr ingen bild på Dorotha.


Lyssnar på musik

Asbra låtval på idol igår! Sjöng med i alla låtar och jag måste faktiskt säga att jag har en utmärkt sångröst, den har utvecklats väldigt mycket och bra den senaste tiden. Ska nog försöka mig på en karriär! Höhö
Har haft lite musiktorka trots att jag är en livslevande DJ (baby Lo) men det börjar släppa mer och mer för nu har jag letat reda på lite ny musik och här kommer min spellista som jag lyssnar på just nu (väldigt blandad mix):
Fleetwood Mac - Everywhere
Tina Charles - I love to love
Feist - islands in the stream
Bruna Mars - Just the way you are
Kieth Urban - Somebody like you
Michelle Branch - Everywhere
Sum 41 - With me
Avril Lavinge - Falling down
Patty - My name is Luka
Lill Lindfors - En sån karl

Soft mix!? Mina låttips i allafall :)


Blair style







Ge mig hennes kläder, hennes hårband, hennes skor, hennes "boyfriend" och resterande delar av hennes liv tack!

Try sleeping with a broken heart

Jag har inte kunnat sova, knappt kunnat äta någonting och det gör bara så himla ont i hela mig just nu! Det är väl i försig inte så konstigt med tanke på allt det som hänt.. Vill bara att någon ska väcka mig ur denna mardröm nu nu nu nu nu! Har pratat med Crille och han verkar känna likadant, han sjukskrev sig t.om från jobbet pga. att han är så deprimerad efter igår. Can't blame him! För er som tänker titta på säsong 4 så kan jag bara säga att det är sååå ledsamt och så sorgligt (baserat på avsnitt 1 och 2). Men efter regn kommer solsken (?) så jag hoppas bara så innerligt det går att det omöjliga ska hända och det är ju trots allt tv och på tv kan ALLT hända!! Så snälla gud eller författaren gör oss lyckliga!!! Gör Chuck Bass lycklig!!! Ska försöka rycka upp mig lite nu och gå på webbdesign där jag iförsig gör en hemsida där Chuck Bass är inblandad. Passande! Och ja jag vet att jag är helt störd i huvudet :) Senare ska jag och Nils (som jag förövrigt informerat om att jag aldrig kommer kunna älska honom fullt ut så länge Chuck Bass finns)träna på någon slags galen hinderbana eller nåt sånt på nåt lumpenställe. Kommer dö!

Borriiiing

Fyyy vad trust jag har! Har spenderat hela dagen ensam och det sugar!!

cry cry cry

ligger i min säng och gråter floder, jag har fått mitt hjärta krossat och det kommer kanske aldrig läka. Har nämligen kollat på gossip girl igen och allt jag kan säga är att det är det sorgligaste hitills. BUHUHUHUHUHUUUUHUUUU
Men jag hoppet är det sista som överger än så jag bara hoppas hoppas hoppas så innerligt som det går!
och så borde jag kanske påminna mig själv om att det är på låtsas, ett tv-program men så tråkig orkar jag inte vara.

chuck-blair_header_0001.png image by Squody


Old

Jag har huvudvärk och känner mig helt slut. Är nog för gammal för att festa. Vill ju inte åldras i förtid!!!:(
Har precis kommit hem från Crille, vi hade en liten gossip girl eftermiddag och det var såklart underbart. När jag kom hade Charles till min stora glädje på sig kavaj, finskjortan och en fluga! Precis så man ska vara klädd när man kollar på gossip girl. Jag skämdes för min slappa outfit men nästa gång ska jag ha långklänning!
Dom två första avsnitten på säsong fyra som vi kollade på var bra men grät också väldigt mycket. Såå sorgligt men mer vill jag inte avslöja för då blir det tråkigt för er som inte sett. Men chuck Bass i mitt hjärta 4-ever <3 :( Buhu



Blair hade världens snyggaste klänning också (den vänstra):


Det finns ingen serie som får en att vilja förändra sig som den här i allafall. Varför kan man inte gå runt i högklackat jämnt här? Hur sjukt vore det inte om jag gick in på ica täby kbyn i skyhöga klackar?! Och varför får jag aldrig gå på hästkapplöpningar i softa hattar och på en massa andra flådiga bjudningar?! Och varför har jag inte en egen vräkig bil med chaufför och varför bor jag inte högst upp på ett hotell?? Ska i allafall försöka börja med att gå och dricka drinkar i hotell-lobbys och klä mig som Blair Waldorf.


ojojojojoj va gott

Efter filmfestivalen igår som förövrigt var väldigt lyckad trots att inte arrangören själv dök upp så lämnades en himla massa onyttigheter här och det är precis vad jag sitter och äter på nu till frukost. Ostbollar och gifflar och lite godis och lite pizza. Kommer snart rulla fram. Ska klä på mig och dra ut och springa en runda för att inte rulla allt för mkt och sen blir det till att plocka lite lite svamp (heddan blev förresten lite rädd igår när han såg all svamp) och sen ska jag till loppisen på galoppen med sarah b. Ska nog även tvinga henne att gå ut och gå en låååååååång runda för det är precis vad jag behöver!

Nedräkningen har börjat!

Nu mina vänner så ska jag berätta att det snart är dags för vtunas filmfestival att slå upp portarna! Vtunas filmfestival är ett evenemang som uppfanns av Mallan och som kommer bli en självklar succé och ett återkommande event.
OBS med festival menas inte typ hultsfred festivalen utan snarare festival som i Cannes festivalen. Röda mattan, snittar, champagne och flådig gästlista. Klädseln är dock utbytt mot mjukiskläder/pyjamas. För er som inte är bjudna kan jag bara säga två saker:
Skyll på Mallan det var hon som bjöd in och kom ihåg att ytterst få personer kvalar in på de hårda inbjudningsreglerna. Alla kan inte vara perfekta! Lovar att ta bilder :)


why me?

Jag åldras i förtid!! Är redan typ 40!! I allafall om man ska tro mina intressen = plocka svamp, plocka svamp, plocka svamp, virka lite och lyssna på Eros Ramasotti. Svampplockandet har spårat ur så mycket att det ligger svamp ÖVERALLT hemma som ska torkas och nu säger pappa att jag måste sluta plocka.. Buhuhu! Ska börja ge bort svamp för jag klarar inte av att inte plocka i helgen, gråter ihjäl mig om jag inte får!! 
Men slutsatsen är i allafall att jag antingen då har förtidsåldrats mentalt, kanske även fysiskt då jag känner mig stel, eller så har jag drabbats av typ svamporexi eller något svampberoende?! Superjobbigt.
I morse gick jag upp klockan halv sex, körde min pappa med vänner till arlanda för dom ska spela golf i wales. Dom verkade lyckliga. Kul tycker jag :)
Sen jobbade jag till elva, sjuuuukt soft höhöh och sen pluggade jag, plockade en kasse med svamp och sen kom Mallan och hämtade mig för vi två och Jempa drog till en helt sjukt soft butik som ligger på radarvägen hägernäs. Det är typ en loppis (av det sämre slaget). Vi betalade 20 spänn för att gå in och sen fick man plocka på sig så mkt man orkade bära. Jag kom hem med rätt så mkt, mest skit, och min pappa kommer INTE bli lycklig när han kommer hem då han åkt tre gånger till tippen i söndags med skit och han vill alltså inte ha in ny skit.


God bless America

Igår så hände något som aldrig tidigare hänt mig: Jag försov mig! skulle ju börja klockan 7 och ställde klockan på 6 men tyvärr så råkade jag trycka på av-knappen istället för på snoozen. Så Jag vaknade helt enkelt upp klockan 7 och fick panik. Typ bland det värsta som hänt mig. Första och sista gången!
Det lite jobbiga är att jag hade en notis på facebook som var totalt osann eftersom jag skrev den när jag var på väg till min matte-kvällskurs och livet var allt annat än fest fest fest fest fest som notisen var. I allafall så hade en tjej som jag skulle jobba med på onsdagsmorgonen skrivit och undrat om jag inte skulle jobba något på onsdagen? Känns lite pinsamt för nu tror ju hon att jag var ute och festade som en galning hela tisdagen och man får inte försova sig för sånt ju! Pinigt värre.
Igår fyllde min kusse 12 år och vi skulle dit och fira och då måste man ju ha med ett paket och detta skapade stora problem för mig (lider av presentköpsproblem). Jag funderade febrilt men allt jag kunde komma att tänka på var när Jullan ca 12 år skickade ut en lista till sin släkt där det stod typ:
Av moster Lena vill jag ha ett zebrarandigt linne från Jc. Absolut inte Nalle puh-ramar (detta var vad julia fått senast i present av moster Lena)
Och så fortsatte listan till hela släkten med många vill absolut inte ha xxx (det som hon senast fått av personen i fråga).
Behöver jag säga att min presentsköpsångest blev ännu värre??

kul



Är även underbart förtjust i mullans status på fejan idag:
Melina Em Yes! Äntligen ska vi få sjunga nationalsången på skolavslutningar igen. Skönt att någon tog tag i detta. Nästa steg; vad gör vi med judarna?

sitter

i min soffa och tittar på idol. Egentligen skulle jag varit på matte men när jag kom dit så var den inställd JIPPIE! Gick istället hem till sabbe och åt en bit av världens godaste cheesecake vilket jag iförsig skulle komma att ångra då jag bestämde mig för att jogga men sen fick stanna hela tiden för att jag nästan behövde spy. Men jag sprang femman i allafall i kyla och mörker *stolt*. Är lite skönare i soffan måste jag ändå säga :) Nu ska jag strax sussa fast först blir det ett avsnitt gossip girl! God natt

I wanna be a billionaire

so freaking bad!

Imorse när jag vaknade så insåg jag rätt så snabbt att det är en sådan dag som man helst vill stanna i sin varma säng men jag var pigg efter att ha gått och lagt mig klockan nio. Trots att det också var en sådan dag som man kollar sig i spegeln och ryggar tillbaka för sin egen spegelbild och jeansen sitter ovanligt tight i midjan så var jag glad över att åka och jobba. Så tråkigt att sitta hemma och inte leva ett lite normalt liv. När man sitter hemma hela tiden och inte arbetar eller gör något så hamnar man lite utanför samhället och det är såklart tråkigt.
Nu ska jag ha bildlektion som jag borde ha planerat, fuck men det löser sig.
Sen är det fritids med Jempa, bara vi två vilket bara kan bli bra :) vi har skojiga planer också. Efter detta ska jag på matte hela kvällen snark och sen upp och jobba kl 7 imorgon bitti.
Min söta kusse kjamgoa-Henke fyller 12 imorrn så det blir tårta!


måste ju

skriva något om valet och ja det är både roligt och tråkigt på samma gång. Roligt för att alliansen vann och tråkigt för att Sverige demokraterna kom in i riksdagen. Är ledsen, besviken, arg över det här! Ett främlingsfientligt parti hör inte hemma i riksdagen, inte i vårt land över huvudtaget! Tycker i allafall jag. Och jag tycker det är skrämmande och tusen steg i helt fel riktning!!



Tittade på valvakan men inte hela och kom fram till att jag från och med nu ska ha finmiddag med folk jag känner slash familj, man klär upp sig i långklänningar, äter god mat, dricker vin och sen följer man valet på tv. Kul, jag vet! Gladaste stunden var i allafall dom korta minutrarna som alliansen hade ensam majoritet. Var happyface :D Bättre att ta ut glädjen i förskott än att inte glädjas alls

Men heja Mona 2014


Ny vecka!

Förr i tiden avskydde jag söndagskvällar för de var så ångestfyllda för att helgen var slut och det var dags för skola igen (antar att dom flesta känner igen sig). Nu förtiden gillar jag söndagskvällar och jag gillar måndagar och tisdagar och onsdagar och ja jag gillar alla dagar i veckan! Fast jag hade inte gillat det om jag hade haft ett heltidsjobb och tråkiga dagsrutiner, fyyyyyyyyy! Det är någonting jag faktiskt vet, att jag inte vill ha tråkiga vardagar fyllda med tråkiga rutiner. Vill inte heller ha ett arbete som gör att jag måste vara på exakt samma plats typ 8-17 varje dag. Fy fabian vad tråkigt det låter!
Nu sitter jag i allafall hemma och lyssnar på Coldplay <3 Det kan aldrig bli fel!

<3<3
Snart ska jag på lektion, webbdesign och vara aktiv! Sen ska jag in till stan på en lägenhetsvisning med min papi. Är väldigt förtjust i den:




Har alltid drömt om ett svartvitrutigt golv!

Har förövrigt ett viktigt måste idag: JOGGA

Chingeling

Vad hände i helgen?

Sjukligt händelserikt som vanligt *not* men vad gör det när man rider på en elefant!
Nej men helt ärligt så gillar jag att göra typ inget särskilt så jag är nöjd! På fredagen var jag som sagt på middag med das familj på en grekisk restaurang som vi älskar på valhallavägen (kan rekomendera). Dom har sjukt goda dippröror. Sen kollade jag på en film hemma hos niwi och på lördagen gick vi på loppis på norrtullsgatan och jag köpte en hårborste vilket alla jag nämnt detta för tycker är skitäckligt?! Men jag ryktar på.
Sen ösregnade det verkligen och det vart en sväng förbi Crille där jag tvingades steka hamburgare till honom och nils (dom spelade datorspel) och Crille är en kvinnoförtryckare! Sedan gick jag vidare till Sarah B för en heltaggad utekväll som började med att systrarna B hade stekt ryggbiff och vi åt den blodigt och drack rödvin! MOGET, GAMMALT, LÄSKIGT! Den heltaggade utekvällen på tegel kom aldrig igång och vi avslutade den utanför ett folktomt tegelb klockan 1. Men vi hade trevligt ändå! På ett vuxet sätt höhöhö.
På söndagen plockades massvis med svamp och sedan så höll mamma och pappa på att städa ut hela huset så vi hade typ garageloppis kan man säga men när jag hämtade den första kunden som fick bli Niwi så hade pappa åkt till tippen med nästan allt :(:( Avskyr att slänga saker!
Vad tråkig jag är, måste gå


jag har röstat

och det blev väldigt blått. Hade kunnat bli ännu blåare om det hade varit möjligt :)
Har köpt nya acne-jeans också för det ska man ha om man är modde höhöhöhö.
Jag skämtar lite (vill inte provocera) men röstade på moderaterna.
Just nu vill jag krama mallan och sarre jättemkt och länge. Dom är som två mysiga mammor som bakar bullar hela dagarna :D Men tror dom röstar rött så får se hur det blir med hänget i fortsättningen.

heeeeej

jobbar idag woooohooo (försöker lura mig själv med peppande ord)
Bara till klockan tre för sen ska jag hem och plocka svamp på mitt hemliga ställe där jag vet att det är mucho på g. Vill ju hinna innan lördag liksom! Efter detta kommer min mor hem från Åland och vi beger oss till Täby C för att köpa jeans och sen ska vi på restaurang inne i stan. En grekisk restaurang på Valhallavägen som jag älskar. Vi har även bjudit med oss en varsin dejt plus några till. Jippie ska käka halloumi <3
Vad som händer sen vet inte ens gudarna men på lördag ska jag på loppis på norrtullsgatan och på täby galopp. Hohoho mitt liv är så uuuuunderbart älskar älskar älskar jag är helt perfekt!

Teenage dream

Dagen började dåligt för jag gick och klippte mig och det blev skitdyrt.. Buhuhu! Klippte ju bara topparna också så jag fattar inte varför det blev dyrt?! Sen så var jag tvungen att lämna in min iphone för internet är kefft och den kommer typ tillbaka först om två veckor = BAJS! Och efter allt detta fick jag tillbaka mitt naturkunskapprov och hade lyckats med den stora bedriften att få G minus! WTF liksom!? Notera att Heddan fick G utan minus.
Som tur var blev dagen fantastisk ändå för Heddan är världens bästa klassis och vi hade jättekul. Utplock på roliga saker som fick mig att fnittra:
*Jag skriver på en lapp att jag klippt mig och att det blev jättedyrt. Heddan skriver då tillbaka:
Ditt hår blev jätte fint, kände oxå lent det är när du luta dig efter växan. (dysse)
*Läraren pratar om att vi i Sverige kanske ändå fick lite gifter i oss från tjernobyl och att vissa kanske blev sjuka pga. det och jag säger till Johan:
- Det är nog därför du är dysse Johan!
Det var bara jag som garvade men ändå!
Sedan på rasten diskuterade vi det här med att ta ett namn på fejan som  inte är ens eget typ för att man tycker det är coolt. Sara "Eddie" S kom på tal faktiskt hihihi. Vi bestämde oss för att ta ett varsitt namn så Johan är numera Johan Mitchell Hedman. Så coolt! Jag är Lotten Mitchellie Engbom. Våra namn rimmar :) Jag kallas mest för Mitchy och Johan för Mitch. Love it!
Våra seriösa anteckningar:


Nu kommer vi i allafall till den allra roligaste delen av lektionen då vi fick fylla i ett formulär om komvux och jag tjuvkikade på Johans papper och såg följande:

Garvade otroligt länge och ännu mer när jag skrev följande om hur man ska göra reklam för skolan:
Flyga runt med ett flygplan över hela täby med en banderoll efter sig där det står Täby Komvux.
Sedan led jag nästan för jag inte kunde sluta skratta och fick jobbiga anfall just när man inte får (under lektionstid) och kunde liksom inte hålla tillbaka. Var kul i allafall!




ZzZzZz

Eftersom jag känt mig lite trött så här på höstkanten så bestämde jag mig för att rycka upp mig! Kan inte ligga och slappa längre för då blir man helt vansinnigt slö och ännu tröttare. Faktiskt så har det hjälpt att jobba lite som jag gjorde måndag, tisdag men sen igår när jag var ledig så började jag känna mig sjukt slö men då så gick jag ut och joggade istället (i ösregn) och blev pigg och glad. Orkade springa femman vilket jag anser vara en bedrift efter mina slappa veckor. Sen hittade jag även massvis med svamp på mitt bästa och hemligaste ställe (också i ösregn) och sen proppade jag mig full med vitaminer och tjafs


Så på ett väldigt moget sätt har jag alltså kommit fram till att jag behöver motion och frisk luft, lite extra vitaminer och annat nyttigt genom mat. Min mamma påstår förresten att jag ska äta massvis med blodpudding för att jag kanske har lite järnbrist = därför jag är likblek. Jag tror kanske snarare att jag har hjärnbrist men vad gör det när man rider på en elefant!
Vad jag inte behöver är i allafall godis, socker, snabbmat och annan skit som bara gör mig dåligt. Sååååååååå himla tråkigt alltså!! Give me candy! Men Kajsa och jag har godisstopp och jag har klarat det sen i söndags :) Undrar hur det går för henne?
Träffade Josse igår också och vi fixade lite med hennes blivande blogg vilket var kuuuuul, går ju webbdesign så jag är typ proffs höhö.
Nu ska jag iväg och klippa mig och sen gå på naturkunskap med Johan H :) Sen ska vi spela bandy tror jag fast jag ska också hänga med Mallan och hon lär ju vägra spela bandy.. Hon är inte riktigt bandytjejen nr 1 om man säger så. 

PS. Igår var jag så himla skitglad bara för att en så himla bra sak hände och allt jag kan säga är att Chuck Bass är såååå freaking sexy och alla borde ha en egen Chuck
 




hhhhhhhhhmmmmmmm

Har alltid tyckt att det är lite obehagligt med päron som har facebook men nu har även min farfar skaffat fejjan!! Nästan lite chockad, mannen är ju ändå 83! Visserligen lika klar och pigg som en ungdom men ändå! Men måste ju självklart unna honom detta om det gör honom lycklig så jag har tackat ja till en vännerförfrågan :)


purple rain

imorse vaknade jag upp och insåg att det är en dag med otroligt tråkigt väder meeeeeeeeeen det spelar ingen roll för jag är ledig lika med wonderful och jag ska stanna inne hela dagen och städa!
Harn nämligen en attgöralista:
*Städa mitt rum plus dammsuga
*Ringa en del viktiga samtal
*Fixa till mitt cv lite granna och skicka det till ett ställe
*Plugga
Och sedan några saker som jag måste gå utanför dörren för att göra:
*Klippa mig
*Lämna tillbaka biblioteksböcker
*Träffa Josse


My name is luka

Den här dagen har gått så himla snabbt och jag har haft kul! Har en ny taktik i klassrummet = sträng och det funkade bra men är ju så roligt att träffa alla barn igen så det går inte att vara bara sträng. Min favoritelev är fortfarande ohotad på tronen i allafall :) dagen avslutades på bästa sätt med att matteläraren släppte oss åtta istället för halv tio och jag gick hem till silikonsystrarna b och kollade på idol och garvade mkt. Fellan kom oxå och henne gillar jag. Vi har dessutom en helt sjuk grej på gång på lördag som kommer bli askuuuul Men lite hemligt så ska inte säga för mkt...

Några bilder också för annars blir det så himla tråkigt:

sånt jag sysslar med på mattelektionerna
 
Det är någonting som är väldigt charmerande med de här damerna. Kan inte riktigt sätta fingret på vad bara..

Ålandsbåten uuuuntzuuuntz (La bara i en krona och fick toppvinsten alá 200 spänn)


Åland, allt var så lugnt den här dagen att jag trodde att jag levde i en drömvärld eller hade hamnat i himlen:

A hard days night

Klockan är tio över sju, jag är trött, min säng är mysig och jag skulle så gärna krypa ner igen. Men för att inse hur mysigt det är att vara ledig och få ligga i sängen och gosa ner sig hela morgonen så måste man jobba ibland och det är just vad jag ska göra idag :) Ser framemot det, speciellt då jag ska ha idrottslektioner. Är så sportig och fitt att det inte kan gå annat än bra! Det här är annars en riktig mördardag för när jag jobbat klart vid halv fem ska jag först lämna mitt cv på Ica och förhoppningsvis krama Lina <3 och sen ska jag på mattelektion mellan 18-21.30 och sen är det filmkväll hemma hos SarahB och jag kommer antagligen somna i hennes soffa ZzZzZz Jag hade förresten asakul på Åland, på lördagen var jag med Kajsa och det var huuuuur trevligt som helst (som vanligt) mycket dramatik bara hehe och på söndagen så red jag hela dagen och det var hur kul som helst fast jag har träningsvärk nu så jag knappt kan gå. Hej svejs

Oh My gosh

Just nu sitter jag på båten och lyssnar på en snubbe som är asbra på piano. Äter ålandspannkaka också och funderar på om det bara är jag som tycker att det är sjukt när gubbar närmare 70 åker färjan fram och tillbaka för att supa? Träffade tre som var dyng redan när dom klev på kl nio imorse.. En av dom är helt bananas just nu och sjunger med och dansar till Andersson Pettersson och Lundström och jag. Måste försöka få kontakt med honom och filma lite. Eckerolinjen är så mkt white trash det kan bli!!

Desperado

Igår så hade sarahb och jag lovat varandra att gå på hoffmaestro men när dagen väl kom så var jag otroligt osugen, kändes som alla sthlms fjortisar skulle dit och jag var trött. Bävade för att ringa en taggad Sarah och behöva förstöra hennes liv. Som tur var så var Sarah också asotaggad. Så sjukt skönt att både slippa tillställningen och det dåliga samvetet! Nu är jag på väg till åland. Ska ju på ridläger :) fast jag ska bara va med imorrn för idag ska jag och Kajsa hänga. Väldigt nice!

hot hot hot

Shit vad jag tycker att Scarlett J är ashet i Mangoreklamen. Vacker liksom


Samson

Min favorit i Idol:


en prickig krokodil som heter Jaffe

Jag har alltid väldiga problem med att komma på bra rubriker så från och med nu ska jag nog ha olika låttitlar som rubriker. Musiktips och rubrik i ett!
Igår var en rolig dag, först så träffades Heddan och jag på biblioteket och pluggade, snackade dock mest om New York, den underbaraste staden på denna jord! Sen så kom Tobbe K och vi käkade lunch på donken. Alltid ett sant nöje att träffa Tobbe! Underbar person!! Sedan var det dags för det stora naturkunskapsprovet! Som tur var satt Johan och jag mittemot varandra och skrev exakt samma sak på alla frågor, även på dom frågor vi chansade på. Garvade rätt mkt efteråt när vi insåg att våra prov kommer se identiska ut och ofta vår lärare inte tycker att det är sjukt att vi båda skrivit 11 procent på en fråga där rätt svar är 90?!
Men skitsamma för vi gick istället och drack öl med Santa och Lina vid fontänen och sen åkte jag till stan för att spela alfapet men tyvärr blev spelkvällen inställd :( Men det positiva är att spelkvällen kvarstår :)

Nu ska jag strax gå till statsbiblioteket och läsa ridsport. Min prenumeration har gått ut och jag har prenumererat på den i typ 5 år = cravings.
Imorrn ska jag åka till Åland och gå på ridläger lördag-söndag. Höhö

ny dag

och jag ser verkligen förjävlig ut! tänkte precis att det här skulle kunna bli en av dom få dagarna i mitt liv som jag tänker sminka mig men icke sa nicke för jag hittar inte mitt smink. Suck pust stön! Hur jobbigt ska en kvinna behöva ha det egentligen? Kanske borde köpa nytt smink eller skita i det helt för jag vet inte ens hur man sminkar sig *pinsamt*. någon som vill ha kurs i hur man gör med fondation och så? Cissi Spong kanske? Minns att hon var en flitig användare av sånt i högstadiet :)
Nu ska jag strax bege mig till biblioteket för att läsa inför provet med min klasskompis Johan Ruben H. Han tycker att jag är världens bästa klasskompis och jag håller med! Efter provet ska vi meata Mallan, Santa och LinaP. Vi ska göra Täbban osäkert mohahaha! Men min egentliga dejt idag är Cissi Spong och Nils som jag ska träffa senare för att spela alfapet! Tänker vinna 

Jag har köpt en iphone!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeee! och FUCK på samma gång!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiie för att jag vill ha en iphone och för att det är coolt och FUCK för att jag inte skulle gå på ett sånt där försäljartrick igen! Speciellt inte när försäljaren kallar mig baby!
Har dessutom inga pengar och är bunden till mitt gamla abonnemang till April 2011!!! Betalar alltså fortfarande 300 spänn i månaden på en mobil jag söp bort efter en dag.. Suck

Tummen upp för att Jempa ringde mig just när jag gick och var som mest arbetslös och bokade in mig för att jobba på skolan på Måndag och Tisdag. Jippie! Ska bli kul att va lärare igen höhö


pluggar

naturkunskap för vi har prov imorrn. Jag är så oinsatt i naturkunskap att när någon förra veckan frågade mig vad vi sysslar med just nu i kursen så svarar jag:
- äääh typ nåt som låter som ekonomi.

Men nu läser jag som en galning, vill ha mvg, så jag vet att det vi sysslar med heter ekologi! Tror jag iallafall...
Läser lite om bokskogar vilket självklart får mig att tänka på och längta till Skåne <3
Påminner därför er alla om att INTE missa skånefruar ikväll kl 21.00 på femman!


Ett (hett)tips:

www.maleributiken.se
På den här sidan kan man beställa 2 tapetprover 4 free! Och proverna är typ 1 m långa = bra.
Nu undrar ni säkert vad man ska med tapetprover till och då kan jag berätta för er att man kan göra allt möjligt kul med tapeter. T.ex så kan man tapetsera en bordsyta eller kanske en byrå:

Eller så kan man göra tapettavlor:




haha det här gillar jag!

Antar att Santa är very hipphappygirl eftersom Paows och Hugos låt är släppt!?
Den är ju sjukt bra!!! Mer sånt här till svenska folket!


fyyyyyyyy

fan på ren svenska vad jag avskyr Sverige Demokraterna. Förstår inte vad som händer?! Snacka om att ta ett steg bakåt i utvecklingen om dom kommer med i riksdagen! Folk som tänker rösta på dom är dumma i huvudet och kan absolut inte ha många hjärnceller (tänker inta ta tillbaka det).

Såg förresten Kristian Luuk på Max igår

helluder

igår blev Max-dejten med Mallan, Lina och Santa äntligen av. The fantastic four hahaha.
Gud det finns verkligen inget stopp på hur tråkig man kan va! Exempel på tråkighet:
Jag till Mallan när vi åker bil: Har du pruttat, det stinker skit!
Malin: Nej det har jag inte
Jag: åh det stinker alltid skit just här
Malin: Det är för att det är din mun som stinker skit
Följt av ett asgarv och ett konstaterande att vi är tråkiga.

Max var i alalfall kul och vi hoppade i hoppborgen. Ingen av dom andra verkade dock gilla Max-maten. Santas milkshake/glass-drink var i allafall god och lyxig:


Nu leker jag i photoshop och det är kuuuuuuuuuuul

Larvig

Jag är lite larvigt förtjust i kuddar, ellar kanske mer i tyger. Det låter så himla nördy och kanske t.om vuxet? Men faktum är att jag alltid älskat vackra tyger, jag brukade faktiskt följa med min mamma till svenskt tenn när jag var typ 10 år bara för att titta på tyger. Har alltid älskat josef franks tyg manhattan och ni kan ju själva gissa hur avis jag blev när jag såg att Jullan hade såna fina kuddar?!


Jag är i desperat behov av några meter av det här tyget!!! Dör typ annars. Men det är för dyrt för mig eftersom det kostar ca 1300 kr m! Suck, jag måste verkligen bli rik. Men har i allafall en sån här väska :)
Fler kuddar jag vill slash måste ha:


Lena-Satellite

är en sån himla bra låt för att bli glad! När jag lyssnar på den vill jag liksom göra nåt galet, typ måla om hela mitt rum knallrosa samtidigt som jag lyssnar på den låten om och om igen.
tips alltså! Lyssna på låten och måla om era rum rosa!

Mål för hösten 2010

Nu är det höst och det skulle vara väldigt enkelt för mig (och säkert för många andra) att bara gå i ide och stanna där tills våren är här. Hösten är liksom förknippad med lite deppighet men kanske att man bara inbillar sig? Den här hösten har jag i allafall bestämt mig för att:
*Inte gå upp i vikt, som jag annars gör på hösten
*Träna mig väldigt vältränad så att man inte behöver hetsa över beach 2011 i vår.
*Göra massvis med roliga saker och inte hamna i någon slags koma-tillvaro!

Jag tror faktiskt att det kan vara så att man lurar sig själv lite på hösten för det är ju allmänt känt att man blir lite deppig på hösten och så. Men från och med nu är hösten ingen depp-årstid!! Livet är för kort för att låta bli att ha kul och leva livet på hösten!!!

Och det finns mycket saker att se framemot:
*Mysigt mörker och tända ljus hehe
*Röda/gula löv
*Globen horse show (alltid årets ljusaste höjdpunkt)
*Skidåkning!!!!!! Fy fan vad jag längtar!!! Jag har nämligen börjat älska att åka skidor igen, har dragits med på otaliga skidresor med min skidtokiga familj varje år sedan jag föddes och självklart gjorde denna hets till att jag blev lite emot skidåkning och åkte inte på två hela år men förra vintern åkte jag tre gånger, sälen, vemdalen, åre. Om allt går min väg i år så ska vi åka en vecka i vemdalen och en långhelg i Björkliden (lappland). Skulle inte heller tacka nej till en vecka i alperna. Eller i något annat fjäll! Fy vad bra jag ska bli på att åka skidor i år! Har två egna skidlärare för både min papi och min brorsa är jättebra på skidor. Väldigt överraskande att min bror är bra på det höhö, han är nämligen bra på det mesta och det är faktiskt det enda jag aldrig ljuger om. Det här är tydligen ett kul skämt:
Jag pratar om någon som har en jätteduktig lillasyster och säger:
- Det kan inte vara lätt att ha en sån framgångsrik lillasyster.
Nisse säger då:
- Fråga Niklas (min brorsa) om hur det känns?
Sedan garvar han rått och till min förvåning är detta ett skämt som går VÄLDIGT bra hem hos min pappa som garvar ovanligt högt och länge. Även mamma drar på smilbanden och ja till slut är även jag tvungen att garva för det är ju världens största skämt. Både skämtet och mitt liv!
Konstigt nog är jag ganska nöjd över min situation. Om folk frågar mig om jag någonsin känner mindervärdeskomplex eller sånt för att min brorsa är ganska duktig och framgångsrik med det mesta så tycker jag bara att det är en märklig fråga. Jag är inte avundsjuk, inte bitter och känner inga mindrevärdeskomplex. Känner mig bara glad och stolt :)

God måndagsmorgon

Hejsvejs! Sitter här i min ensam i Nisses lägenhet i stan. Kan tänka mig att det är ganska trevligt att bo här men det är ju trevligt i täby kbyn med och dessutom är det friskare luft där så jag som lider av andfådd (som tant berg) måste nästan bo på ett sånt hälsosamt ställe!
Idag ska jag:
*Gå på webbdesign
*Plugga matte med mallan
*Gå på lägenhetsvisning med pappa
*Äta middag på max med Santa, Lina och Mallan. Längtar för jag älskar Lina och maxburgare!

Guuuuuud mitt liv är så freaking jättespännande ju!! Håll i hatten people för det här kommer bli en galen dag!



stackare

Jag har huvudvärk. Är väldigt jobbigt tycker jag eftersom jag har rätt mycket att göra med att förbereda kräftskivan slash plugga matte. Sarah kom iförsig hit kl 9 och så gick vi ut och gick i skogen med fridas valp Toby och sen åkte vi upp till logen och fixade, dukade och så där så man har ju varit lite aktiv i allafall. Störande med huvudvärken i allafall men jag hoppas jag rycker upp mig.
Igår så hade jag ju naturkunskap med johan h men det värsta är att han inte kom!!! Så dålig stil! Han sms:ade mig och skrev att han skulle bli jättesen och inte visste om han skulle hinna och då skrev jag bara tillbaka: jaja mitt bord är i allafall fullt nu.
Tror typ att det är därför han inte kom, rädd för att bli utanför. Och ja Johan Ruben Hedman alla roller i klassen är redan tillsatta, jag blev ledaren och du som inte ens va där kan inte ens få rollen som klassen freak!! Möjligen klassens eviga outsider. Ska ut och festa med "klassen" imorrn :)
Meatade i allafall Heddan i Tc efteråt, vi åt en varsin cheeseburgare som jag bjöd på. Hade två guldpengar och Heddan hade inget alls. Vi är så fattiga!!!! Men cheesen var god.
Sen hjälpte (skälpte) jag Mallan med matte och sen åkte pappa och jag och handlade och en helkonstig sak händer:
Vi är på K-rauta, pappa kollar plank på utsidan, jag fryser och går in, det är nästan helt folktomt eftersom klockan är typ kvart i åtta. Jag går och drömmer om att basta och bestämmer mig för att gå in i en och låtsasbasta. Öppnar dörren till en bastu och märker att någon sitter där inne = min farbror (en väldigt bra och rolig sådan)!! Tycker att det här är helt sjukt och säger bara: - Jaha här sitter du och har det skönt.
Var i allafall väldigt udda sammanträffande tycker jag.
Nu ska jag duscha i typ två timmar, den svepa in min mysiga kropp i min rosa badrock och sen lägga mig i soffan och läsa tidningen. Tror jag skjuter upp pluggandet och förberedelserna några timmar.


sjukt

att det är 2 september idag!! I natt drömde jag att jag badade vid ett hopptorn fast det hade kommit lite is längs strandkanten redan buhu.. Det som är mest smärtsamt att tänka/minnas just nu är känslan av hur det känns att det är skitvarmt ute, man svettas ihjäl, går ner till bryggan och hoppar i vattnet (ålands hav) och just den känslan av hur otroligt skönt det är med lite svalkande vatten runt sig och bara dyka under vattnet och känna sig fri som en fågel. Och just på mitt land också där vattnet är så otroligt genomskinligt och fint.. Buhuhu jag får ont i hela min kropp av all sorgsenhet!

Igår var jag på Max-öppningen, inte med mallan, santa och lina för Malin blev sjuk (idiotiskt påfynd) men fick äran att dra dit med Crille, Heddan och en snubbe från deras jobb. Sött! Det var sjukt mkt folk men gott.
Och Heddan och jag går på samma naturkunskap!!! Han var där första gången men det var inte jag, jag var där förra men det var inte han så därför visste vi inte det! Men idag ska våra vägar korsas på öfvre Åva av alla ställen. Ska skicka små lappar till honom under hela lektionen tror jag :) Så glad!

Nu ska jag klä på mig, gå ut och gå och sen ska jag städa upp i köket. Vill inte men har lärt mig att ju mer man skjuter på saker desto jobbigare blir det.

Gick in på

Saras facebook bara för att inse att hennes profilbild är helt freaking lovely!!
(Sarre i rött)
Hur snygg får man va? i en indisk sari eller va det heter? OMG
Noterar även att hon har skrivit på sin facebook där man kan skriva en liten beskrivning: (WRNNG: blir bättre på bild)
Hihihihi fnittrar, vilken tur att hon varnar så ingen sen kan anklaga henne för att luras med sin snygghet.


Jag undrar

vad som händer om man är kille och ser den här bilden? För igår när jag (tjej) såg denna bild så blev jag nästan lesbisk. Iallafall för några minuter. Herregud vilka boooobs denna kvinna har!!!


så om du är kille och då menar jag inte kille som i crille rådman för jag vet att du sitter hemma och gör något väldigt väldigt skyldigt till den här bilden, utan mer kille som i vanlig kille så får du gärna berätta om dina begär efter dom här brösten.

Tre punkter:

*Häromdagen när jag skalade räkor var jag säker på att det här med att man måste gå ut med sopporna genast för att skaldjursresterna börjar lukta sjukt illa, var en myt. Och jag var fast besluten att motbevisa detta och tog därför sopporna vara kvar. Så här två dagar i efterhand kan jag berätta att det inte var en myt, det stinker verkligen APA. Men nu kommer jag inte göra det misstaget fler gånger!
*Håller som bäst på att lära mig dom nya tågtiderna. Tåget har alltid gått 17 och 47 här och så nu helt plötsligt så går dom alla möjliga konstiga tider, 01, 16 osv. Hur överbegåvade tror dom att vi kyrkbybor är egentligen?? Snacka om att röra till i människors liv! Måste fråga ut min pappa, som är en av roslagsbanans mesta kunder (han har nämligen åkt tåg varje vardag i 25 års tid fram och tillbaka från jobbet), vad han anser om dom nya tidtabellerna. Återkommer.
*Är dagen till ära klädd som den affärskvinna jag (inte) är. Super! Tycker bara att det är lite jobbigt att min jättesnygga skjorta är lite kort, visar nämligen upp stora delar av mina rosa panterntrosor. Måste nog köpa lite mer stilrena trosor som matchar min nya seriösa look. Vad använder ni andra för trosor? Boxer, string, nalle puh eller hello kitty??

hihihihi

vad kul att jag skrivit att jag santa och lina ska till Max för det är inte sant! Mallan ska jju med också så klart! Vore lite udda annars kan man ju tycka hehe. Mallan har också listat sina drömdejter till Max idag:
 1. Lottens pojkvän Nils
 2. Santas mammas kille Patrik
 3. En polis (Santas eller Linas pappa)

Guuuu vad jag längtar! Funderar på vad jag ska göra hela dagen och har kommit fram till följande:
1. Promenad i väldigt snabb takt, så snabb att jag i bara farten blir av med en del överflödiga kilon.
2. Åka in till stan, stadsbiblioteket och plugga lite matte.
3. Gå på myrorna
4. Åka hem och fortsätta med mina photoshop-lektioner
5. Åka till Max

Igår bakade jag förresten en asagod och väldigt enkel äppelkaka. Hade man inte kunnat ana för några år sedan att det kunde vara så enkelt att vara huslig. Här är receptet (vill bara poängtera att min kaka inte ser ut som på bilden. Den liknar mer en hög med bajs):

Äppelkaka


Botten:

100 g smör eller margarin
2 dl socker
1 ägg
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
1 ½ dl mjölk

Fyllning:
2-3 äpplen
2 msk socker
½ msk kanel

1. Rör smör och socker. Tillsätt ägget. Rör sedan i bakpulver, sedan vetemjöl och sist mjölken. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Häll i en smord bröad form.
2. Skala äpplen och skär i mindre klyftor. Blanda socker och kanel och rulla äppelklyftorna i det. Tryck ner äppelklyftorna i sockerkakan, den får gärna bli så fylld av äpplen som möjligt. Om det blir socker och kanel över - strö över kakan.
3. Grädda i 175-200ºC i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Servera ljummen med kall vaniljsås eller ät den kall utan tillbehör.

Man borde kanske ta sig en liten smakbit?