hallåååå

jempa och jag sitter på jobbet och pratar om globen. Kom fram till att vi vill spola tillbaka tiden. Låter kanske sjukt larvigt men det är alltid så sjukt tråkigt att återvända till det vanliga livet. Fast snart är det jul afton. Vill gå på jul marknad också och så ska jag skriva en egen jul kalender till alla skol barnen.


rgb hjärta

Träffade RGB tidigare och han bad om en liten idolbild. Visst kan man ställa upp på det tänkte jag och log. Till saken hör att han tog ett väldigt härligt tag i min midja/fettvalkar. Mysig stund helt klart!



Journalisterna här snackar sjukt mycket om det här med Tiger Woods. Redan igår var hon som skriver för DN säker på att Elin jagat Tiger med en golfklubba. Min hjärna får lite fnatt och jag får upp alla möjliga (sjuka) historier i hjärnan om vad som skett. Det här med jagandet med golfklubban låter inte helt orimligt, för mig räcker det med att vakna på fel sida för att försöka slå ihjäl min pv med en golfklubba. Har inte lyckats. ÄN

five minutes of fame

Här kan du läsa! hhihihihi

glömde dock previs sätta in ett minnekort i kameran

det här är sjukt!

är i globen, packad. är älskad av absolut alla! mest övriga pressen för alla vill länka till min blogg!! inte denna då men hovkrats.blogg.se . För ca 3 sekunder sen ville en stor man, välkänd inom ryttarkretsar att jag skulle sätta mig i hans knä. M YSIGT!!!




globen hs

ska på globen horseshow i helgen. kan absolut inte missa årets hästfest vaaa. Man kan ha kul på hs:ar. och bli lycklig. Kolla bara på det här bildspelet från oslo hs på Sassa, snacka om lycklig tjej!!

SASSA I ARENAN *LYCKA*


 
NÄR RODRIGO PESSOA OCH RGB RIDER FÖRBI EN METER IFRÅN HENNE BLIR DET PIRRIGT

 

 

OCH SEDAN ENORM LYCKA NÄR "FAVORITEN" RIDER BANAN FELFRITT






låter mig inte luras!!

La precis märke till att mallanbestfriendsmedman skrivit i min gb på facebook.

Ring mig. Viktig info!

Alltid samma visa men jag vet att hon bara försöker luras! Mallan gör alltid så, lockar med att hon har något extremt viktigt att förtälja eller prata om men sen när man väl ringer brukar det visa sig att hon bara ville snacka. Riktigt lurig filur det där!
som på den här bilden där hon lurar en hederlig gammal man att tro att hon är intresserad av honom.. Inte schyst!

har färgat håret

meningen var att det skulle bli typ mörkblont, pyttelite mot det bruna hållet. typ sandré :)
tyvärr blev det lite fel, blev vääääldigt röd. hårbotten blev dock lysande orange. Frisyren påminner mycket om en 60-årig tant och tillsammans med den starkt lysande rödbrunlila färgen skapar det en siluett av stark lesbiskhet. Förresten vill jag bara klippa in att min mamma står bredvid mig och varnar mig för att lägga ut sånt här. Hon tror på allvar att jag skulle kunna få ett mejl av någon tjej som på porrigt sätt skriver: jag älskar rött hår.
Ska färga om håret igen, helst innan ryttargalan på torsdag. Frisören kan ha insett sitt fel eftersom hon erbjöd mig att komma tillbaka och färga om gratis.


hehehehehe

två saker som gör mig glad:

*Mullan och jag är vänner for life                                                                  
*Det här är ett jätteroligt klipp (grät första gången jag såg det):






vill ha

pannkakor!!
Borde egentligen banta, skulle nog bli jätteälskad då men jag orkar inte. Ska äta 10 kg apelsiner.


rolig kväll

just idag är jag förrutom förkyld väldigt ansträngd av huvudvärk. Tror förkylningen är lite mitt eget fel för jag var med om en liten galen grej i lördags som kan leda till förkylning. Var i allafall så här spännande att jag först var hemma hos Josse (tyvärr hann jag inte umgås så mycket med henne), sen var cattap och jag hemma hos crille rådman som tyvärr inte var hemma så vi fick tillbringa lite tid med att rota runt i rabatterna nedanför hans hus efter lite vin som vi blivit lovade. Sedan förkrökade vi hemma hos Makkan med en himla massa 89:or. Med var också Gurra Hedman och jag minns att vi kan ha pratat mycket om Malin S. Trevligt i så fall!
Efter tegelrundan, som tyvärr är luddig, så inträffade det här galna. När jag kommer hem till mig med taxi så bestämmer jag mig plötsligt, klockan 3 på natten, att jag ska ta niwis väska och lämna den hemma hos honom eftersom han var så jobbig och då slapp jag se honom dagen efter när han skulle hämta den tänkte jag. Jag tar då min cykel och cyklar rakt igenom skogen. Det var bäcksvart, väldigt vingligt, otroligt mycket träd och rötter ivägen på stigen och såklart också väldigt blött på marken där jag låg större delen av tiden... Lämnade i allafall väskan vid brevlådan och skulle cykla vidare på efterfest hemma hos Makkan men då meatade jag plötsligt niwi i skogen! Sen vart jag kanske lite arg eller bara galen för jag tog plötsligt av mig nästan alla mina kläder och skor och började gå hem barfota. Och innan detta hade jag hunnit lägga mig raklång mitt i vägen när en bil var på väg. Nära döden upplevelse alltså! Blev räddad av Herr Nils, tack! Två gånger förresten för sen orkade jag inte gå hela vägen hem så jag satte mig ner och höll på att frysa ihjäl och då blev jag medtvingad till hans gård med vilda djur. Kändes nästan som att leva i typ Salem. Önskar att jag hade haft nåt litet chip i mig som styrde mig till att göra detta och att nisses elaka och hitills okända tvillingbror klev in i bilden där ute i skogen och att jag sen helt plötsligt började göra galna karatesvingar och volter och sånt som Sami kan <3


måååååår

jättedåligt! Har sovit ca noll timmar för jag drömde typ vakna mardrömmar hela natten.
Cp tycker att jag sover mycket och länge nuförtiden så vi kom fram till att jag antingen kommit i puberteten eller i klimakteriet för då är man trött.

hej

det som hänt på sistone är inte mycket, har varit lite sjuk, funderat på om mullan hatar mig för all framtid pga. detta och sen har jag skrivit en julklappsönskelista också. Av alla mina vänner/fiender/släktingar/pojk-och flickvänner önskar jag mig samma sak:
En katt som får bo hemma hos dig som ger mig katten och som tas om hand av dig som är givaren. Tack på förhand, Lo kommer bli superduper glad så tänk på det varje gång det känns jobbigt med katt


gillar:

*Synen av Mallan och mig i Thailand
*Mig själv
*Kolakakorna jag just bakat
*Malin Smedman

Ogillar:

*När mitt favoritbarn slår sig
*När barn bajsar på sig och bajset "smiter" ut ur brallorna :(
*Att Sarah och Rizz åkt till Australien
*Chili con carne


Lo firar jul

Som flera av er redan vet så är jag världens mesta och bästa julfirare så nu kan jag erbjuda er, mina kära läsare, att för endast 10 kr få ett julpaket som hjälper er att fira jul på ett lika förträffligt sätt! För 10 kronor får man alltså min egenskrivna julguide, en väldigt viktigt juldetalj som jag skapat helt själv och en cd-skiva med mina julfavoriter på. Allt för den ultimata julstämningen! Om du vill beställa det här, skriv ditt namn i en kommentar.

Jultomten

Trodde inte barn trodde på tomten längre men jag verkar ha fel. Häromdagen frågade ett barn mig (barnet är ändå typ 8 år) när vi gick förbi br-leksaker
-Köper vyxna julklappar?
-Ja det är klart, svarar jag.
-Men varför?
-Din mamma och pappa måste ju köpa julklappar till dig t.ex, förklarar jag.
-Men varför kan tomten inte bara göra alla?

shit pommes frites vad jag önskar att tomten fortfarande existerade!


fredag den 13:E

är jättelycklig för allt går min väg idag trots att det ska vara en otursdag. Jobbet var superduper kul och underbart och jag var duktig och det var hamburgare till lunch och en av favoriterna sa till mig:
-Lotten, du får verkligen aldrig sluta jobba här. Lova det!
Kände mig poppis.
Sen skulle jag på ett tråkigt meeting om studier men den personen ställde in pga. sjukdom`*lycka*
Och nu ska jag pissa och sen träffa Josse B <3

4 bra personer jag får se i helgen, som jag inte sett på länge:

JosseB
Mullan
Jullan¨
Nisse

och kanske Bjärt s :)

the sims

är väääääldigt besatt av att spela the sims (2). Igår spelade jag från typ klockan 16 till typ klockan 2 på natten. Hände en del drastiska grejer i familjen, ett barn föddes, jag freakade ut för det blev så jobbigt, mamman flyttade ut och pappan ville ta livet av sig. Mamman blev en väldigt framgångsrik politiker men mitt i allt fick hon sparken.. sjukt hemskt. Självklart blev hon nere men pappan kom över, satte på henne och plötsligt blidde det barn igen. Fast tyvärr så pallade hon inte trycket som ensamstående mamma, för hon bodde fortfarande själv, så hon dog :( Fick typ galna kosjukan och stod och klappade händerna och vägrade röra sig. ungen skrek, katten freakade ut och ja sen föll hon ihop.... Ska nog göra en ny karaktär som inte är så vek idag.



spel för mogna!

ojojoj

ska verkligen hinna med jättemycket idag! nästan så att man blir stressad. Först och främst tänkte jag lägga upp lite random pics från sommaren/början av hösten på fejan och efter det ska jag kratta löv (massor) och sen antagligen dusha eftersom jag kommer vara svettig av ansträngningen. Och sen ska jag nog ringa JosseB.
Igår var Josifer och jag i TC, det var bröllopsshow och den kan man ju inte missa! Vi var nog inte dom enda tjejerna som stod och drömde om att en dag få vandra fram till altaret och gifta sig med en prins... *drömmer mig bort*
Det var dessutom rea på piccola(pizzeria) i helgen så man kan ju verkligen konstatera att det händer grejer i Täby kommun!! Har förövrigt blivit erbjuden jobb på piccola två gånger. Gillar tanken på att jag skulle jobba på en pizzeria i täby kyrkby resten av mitt liv :)


PIZZA NÅGON??

Hade förövrigt en sjukt vit helg om man bortser från två öl jag drack på fredagspuben på linköpings universitet med bjärt smedman med vänner. Förstår att vissa (jullan) är lite avis nu.... Men inget hände mellan bön och mig, vi hade bara lite male bonding. ;);););)


skypar

lite med Mallan



hon påminner om Pippi Långstrump så jag är lite gladare nu även om hjärtesorg inte går över så fort.
Tydligen har hon en unge på dagis som inte är ledig på julafton! Sjukt! borde finnas regler för sånt. Kanske är ett jehovas iförsig...

 


sorgset

Idag hade jag en superduper fin dag för jag var nämligen och badade och det är ju alltid fint!
Sen såg jag och crille rådman på ett gossip avsnitt. Crille var inte söt men ändå lite mer än vanligt kanske :)
Snarrade lite med Bön Smedman också så alla människor på denna jord måste förstå att detta var en toppendag! Tills nu dåra när det känns som att hela mitt hjärta ska sprängas, mina ögon svider av alla tårar och mina lungor kommer inte kunna ta in luft länge till. Är så otroligt fucking hjärtekrossad!!! Förstår inte hur någon kan göra så här mot någon annan och speciellt inte mot Alex Karev!!! Varför kan folk aldrig få leva lyckligt? Har väntat typ 5 säsonger på att Alex och Izzie ska bli ihop och så blir dom det, gifter sig och allt och så händer detta!! Stackars stackars Alex, vill bara kjama honom så han blir lite glad... Mitt hjärta lider just nu, kan nog inte fortsätta kolla på greys..


Ny favoritblogg

Har försökt utöka mitt bloggläsande lite, mest eftersom jag gör absolut noll hela dagarna. Idag har jag tex. bara ätit en macka, spelat the sims och läst bloggar. Dom bloggar jag brukar gå in på (dock inte varje dag) är följande:

melinaem.blogspot.com -dålig update på sistone
aldrigmeracykel.blogspot.com -söt tjej
kimlundin.blogg.se -en liten favoritblogg, helt klart
mallae.blogg.se -gammal kk
tavlingsryttaren.blogg.se -är ju hästlover så då finner man intresse i sånt här

Dom nya bloggarna jag försöker bli intresserad av:

Pernilla Wahlgrens -är väldigt intresserad av hennes och "bästisen" charlotte nilssons relationer med ex.män
Magdalena Graafs -vill ta reda på om hon och M.Hedman är ihop igen
Henrik Johnssons -insideinformation om malin b
mammabecka.se -en 17-åring med tre ungar!!!!

Nu verkar det ju plötsligt som att alla bloggar jag läser (förrutom typ tre) handlar väldigt mycket om barn men inte för att jag vill ha barn just nu, kom ihåg det, för det vore som att hamna i helvetet. Se det som att jag antingen läser för att jag jobbar med barn och behöver ha lite koll på vad som händer eller så läser jag bara för att efteråt kunna känna mig lite extra glad för att jag inte har några barn.

Vill verkligen uppmärksamma er alla om min nyaste favoritblogg, är helt besatt:

sofieburman.blogg.se

Helt sjukt underbart att läsa om den här typen av människa. Mår alltid bra efteråt och vill tacka gudarna för att jag inte är hon och tvärtom

världens sämsta film!



Varken jag eller Sarah B, som också såg filmen, fattade ett jutta. Fattar fortfarande ingenting trots ihärdiga försök på google...
Systrar i jeans 2 är också en sjukt dålig film btw.

Ska äta fiskbullar nu mumsfilibabba fast jag vill helst dö för jag mår lite dåligt idag. Inte fysiskt utan snarare psykiskt. Vill bada.


malin b

fick en mycket spännande inbjudan på mailen idag till nån förhandsgrej med kändisarna som ska rida i globen. Verkar bli automatiskt ackrediterad varje år ;)
Drog i allafall dit för att kolla in hur det gick för dom med ridningen men kanske främst för att självaste Malin Bayard skulle komma dit för att ge dom goda råd. Älskar ju Malla B och om hon ska befinna sig (nyförlöst) bara en ynka kvart bort ifrån mitt hem så måste man ju dit!!!





Min favorit i kändishoppningen Emma Wiklund får lite (goda) råd av Mallan:


dramatiska drömmar

Jag brukar dröma väldigt mycket konstiga drömmar, ibland är dom dock väldigt sanna. Drömde en gång att ett flygplan kraschade och sen när jag vaknade stod det i tidningen att ett plan verkligen hade kraschat. Scary jag vet! I går natt drömde jag i allafall en bra dröm. Det var jag, Mullan och Niwi som skulle spela in en liten scen till nån serie vi gjorde. Det jag minns var att Niwi var dödssjuk, väldigt svettig och blek, kläd i ett par stålmannen kallingar och en stålmannen tröja. Eftersom han var så sjuk fick han liksom stå lutad mot Melina Em som var väldigt stark. Jag stod mitt emot och sa: Du är skyldig mig pengar  (till niwi). Den sjuka mannen utbrister bara:
-Jag döööööör!
Mullan och jag skriker som galningar medans sjukling faller ihop och dör på golvet.
Efter det hoppade vi runt av glädje och skrek:
-Jippie det blir lika bra och dramatiskt som i våra bästa år!

Var lycklig när jag vaknade :)

I natt drömde jag att jag åkte båt och badade med playa del sol-gänget och sen så skulle jag vara vikarie på min pappas jobb. Alla var bortresta så det blev lite att stå i om ni förstår.